PDA

View Full Version : Avatarlarımızı Kısa Süreliğinede olsa Değiştirelim

LaigLeNoiR
08.Ekim.2006, 07:28
Hain saldıralara karşı verdiğimiz ŞEHİTLERİMİZ üzerine;

Bir kaç günlüğüne de olsa Avatarlarınızı değiştirmeye var mısınız ???

http://www.resim-yukle.com/img01/14/394480sehit_bayrak_ff.jpg

http://www.resim-yukle.com/img01/14/394480sehit_bayrak_ff.jpg

EL-Hadji
08.Ekim.2006, 07:57
Ben varim.

vagabond35
08.Ekim.2006, 07:57
ben koydum arkadslar peki ya siz...

Fietra 10
08.Ekim.2006, 07:58
avatar kullanmayacaktım ama şimdi hemen ekliyorum..

EL-Hadji
08.Ekim.2006, 08:00
Ben ekledim bile.

Memedov
08.Ekim.2006, 08:49
Bende varım, Murat abiye resmi yollayan benim bu fikir için kendisine teşekkür ediyorum.

REsist JuvE11
08.Ekim.2006, 09:07
eyvallah..güzel uygulama..

Aydin
08.Ekim.2006, 10:38
avatar değiştirerek, emesende ileti yazarak, gül koyarak olmaz bu işler

TürkuAz
08.Ekim.2006, 20:30
Kendi çapımızda üzüntümüzü belirtmek istiyoruz, bal gibi de olur..

Sirius Black
08.Ekim.2006, 20:40
Ben de bunun gibi bir avatar kullanıyorum. Üzüntümüz sol yanımızda!..:)

fm26mer
08.Ekim.2006, 21:59
ben koydum arkadslar peki ya siz...

Evet...........

Ahmet_77
08.Ekim.2006, 22:40
Bende koyuyorum...

DeNiZ_1903
08.Ekim.2006, 22:47
Bende varımm ...

Aydin
08.Ekim.2006, 22:51
Kendi çapımızda üzüntümüzü belirtmek istiyoruz, bal gibi de olur..

kendi çapında üzüntünü belirtmek pc başında oturduğun yerden mi oluyor. şehitler ölüyor, vatan bölünüyor beyler. hala net üzerinden gelecek tepkiler, yok pkk nın sitelerinin hacklenmesi falan filan. bunların ne yararı olacak. kendi kendinizi avutursunuz. ee 3 gün sonra ne olacak. avatarlarınızı değiştireceksiniz. o zaman ne olacak. üzüntünüz geçecek mi.

bal gibi olmaz.

canavar20
08.Ekim.2006, 22:52
avatar değiştirerek, emesende ileti yazarak, gül koyarak olmaz bu işler

....

Aslında ben Emesende İleti koydum. Ama bari Farklı avatarlar olsun farklı olunca insanın aklı karışıyor bazen.:icon_confused:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bende bunu koydum genel olsun.

Aydin
08.Ekim.2006, 23:04
benim amacım burada kimseyi rencide etmek değil. özellikle konuyu açan Murat'ı ayırayım. şimdi millet garezim olduğunu falan zanneder. yok öyle birşey.

sadece millet nete alıştı. netten aşık oluyor netten tepki koyuyor. aşık olmak falan filan neyse de bari bu kadar hassas bir konuda pc başında oturduğunuz yerde çakılı olarak tepki koymayı bırakın.

adamlar biz kaç kişiyiz dediler site kurdular yaptılar ettiler. buluştular miting yaptılar. sonucu her ne kadar patlak olsa da en azından faaliyete geçtiler. akepeye tayyibe çok laf dedim ben iletimden. direk küfür bile yazdım da ne oldu. hiçbirşey olmadı.

avatarınızı değiştirseniz ne olacak? bu mu tepkiniz yani? yeni nesil gençliği artık tepkilerini nick değiştirerek, avatar değiştirerek, ileti değiştirerek mi yapacak hep.

bunu demek istiyorum.

yavuuzzzz
08.Ekim.2006, 23:40
ben de koydum

tosunpasa
08.Ekim.2006, 23:47
benim amacım burada kimseyi rencide etmek değil. özellikle konuyu açan Murat'ı ayırayım. şimdi millet garezim olduğunu falan zanneder. yok öyle birşey.

sadece millet nete alıştı. netten aşık oluyor netten tepki koyuyor. aşık olmak falan filan neyse de bari bu kadar hassas bir konuda pc başında oturduğunuz yerde çakılı olarak tepki koymayı bırakın.

adamlar biz kaç kişiyiz dediler site kurdular yaptılar ettiler. buluştular miting yaptılar. sonucu her ne kadar patlak olsa da en azından faaliyete geçtiler. akepeye tayyibe çok laf dedim ben iletimden. direk küfür bile yazdım da ne oldu. hiçbirşey olmadı.

avatarınızı değiştirseniz ne olacak? bu mu tepkiniz yani? yeni nesil gençliği artık tepkilerini nick değiştirerek, avatar değiştirerek, ileti değiştirerek mi yapacak hep.

bunu demek istiyorum.

Biraz düşününce ne kadar haklı olduğun ortada Aydın abi..

RaSenGan
08.Ekim.2006, 23:54
Avatar koysak ne koymasak ne ? Sonuçta hepimizin üzüntüsü aynı..Burdan tepki göstersek ne olcak ki ? Bir terörist buraya üye olup görüp aa bunlar böyle avatar koymuş bizde bırakalım bu işi mi diycek ? Avatarda değil her yerde bu üzüntümüzü belirtmeliyiz.

TürkuAz
08.Ekim.2006, 23:58
Çok saçma düşünüyorsunuz, avatarlarımızı değiştirmenin sebebini söyledim ilk mesajımda, neden bu kadar büyütüldü anlamadım gitti. İstemiyorsanız koymayın, burayı da kirletmeyin..

Ne yapalım, bizde dağa çıkıp adam vurarak, serserilik yaparak mı tepki verelim? Ne yapmamız lazım, bari onuda söyleyin..

tosunpasa
09.Ekim.2006, 00:21
Çok saçma düşünüyorsunuz, avatarlarımızı değiştirmenin sebebini söyledim ilk mesajımda, neden bu kadar büyütüldü anlamadım gitti. İstemiyorsanız koymayın, burayı da kirletmeyin..

Ne yapalım, bizde dağa çıkıp adam vurarak, serserilik yaparak mı tepki verelim? Ne yapmamız lazım, bari onuda söyleyin..

Aman abi özür dileriz, nasıl böyle bir hata yaptık biz.. Kusurumuza bakma emredersin kirletmeyiz buraları. Tövbe Ya Rabb'im. Kirletiyorsak sana mı kaldı uyarmak? Sen burda avatarını değiştiriyorsun ya pkk kesin büyük yara alacak. Ooo çok büyük bir müdahale yapıyorsun var ya avatar değiştirerek, anlatmaya kelimeler yetmez. Aydın abinin dediği icraatin lazım olması. Avatar değiştirmekle bu konuya çözüm gelmez. Yarın birgün bir bu kadar daha şehitr veririz. Bu seferde tek bir gülün yerine iki gül koyarız iletilerimizin başına daha sağlam tepki gösterdiğimiz belli olur, değil mi? Netten gösterilen tepkinin ne yararı olacak söyleyebilir misin bana?

ThersoN
09.Ekim.2006, 00:38
bence konu kilitlensin, isteyen ordan upload edip koysun.. kimse vatan haini, yada vatansever kılıgına burundurulmeye calısılıp gereksiz tartışmalar olmasın

TürkuAz
09.Ekim.2006, 00:46
Aman abi özür dileriz, nasıl böyle bir hata yaptık biz.. Kusurumuza bakma emredersin kirletmeyiz buraları. Tövbe Ya Rabb'im. Kirletiyorsak sana mı kaldı uyarmak? Sen burda avatarını değiştiriyorsun ya pkk kesin büyük yara alacak. Ooo çok büyük bir müdahale yapıyorsun var ya avatar değiştirerek, anlatmaya kelimeler yetmez. Aydın abinin dediği icraatin lazım olması. Avatar değiştirmekle bu konuya çözüm gelmez. Yarın birgün bir bu kadar daha şehitr veririz. Bu seferde tek bir gülün yerine iki gül koyarız iletilerimizin başına daha sağlam tepki gösterdiğimiz belli olur, değil mi? Netten gösterilen tepkinin ne yararı olacak söyleyebilir misin bana?

İcraat derken, ne yapmamızı bekliyorsunuz bay çok bilmiş ? Biz ne yapabiliriz, dua etmekten ve "vatan sağolsun" demekten başka?

Niye bu kadar zorunuza gitti şu bayraklar anlamadım ki vallahi ?

Fıratcan Alçınkaya
09.Ekim.2006, 00:52
birazda elinden geleni yapabilcek kadar şimdi siz çevre temizliği için sokağa çöp atmassınız. Ama nasılsa pislenicek senin yere çöp atman ne azaltıcak ne artırcak aa bak bu adam çöp atmıyor hadi bizde atmayalım gibi düşünmeyinmeyelim. Ztn üstümüze düşeni Askerde yapıcaz. Şimdi ise hepimiz üzgünüz İlkelere Vatana Bağlıyız avatar/imza kullanıyoruz bunda bişey yok... Doğru belki 3-5 gün sonra kaldırcaz ama bugün bu tepkiyi vermezsek duyarsız davranmış olmazmıyız? Acılar bir ömürlük yansıtmalar bir dönemlilktir...Uğur Mumcu lar Ahmet Taner Kışlalı gibi insanların vefatından sonra gösterilen tepkilerde mi yersizdi bişeyi değiştirmicekti aydınların veriği son Şehit olmayacakları tepki eyrsizmiydi?

Aydin
09.Ekim.2006, 01:04
İcraat derken, ne yapmamızı bekliyorsunuz bay çok bilmiş ? Biz ne yapabiliriz, dua etmekten ve "vatan sağolsun" demekten başka?

Niye bu kadar zorunuza gitti şu bayraklar anlamadım ki vallahi ?

1. doğru konuş. "burayı da kirletmeyin" falan filan öyle sen kendini ne zannediyorsun da bana ayar veriyorsun. senin mesajlarına daha önceden eyvallah demiş yöneticiler olabilir ama kimin topuna girdiğine dikkat et.

2. si zoruma giden birşey olsa zaten sen şu an bu forumda olmazdın.

3. sü ben kendi fikrimi söyledim. senin fikrine karşı çıkmadım. koymayın demedim. başka birşey yapın dedim. ben başka birşeyler yapıyorum. ama onu da gelip buraya yazmam kendi reklamımı yapmış gibi olurum.

Fırat, bu tepkiyi vermesek duyarsız olmaz mıyız demişsin. işte benim kastettiğim de bu zaten. duyarlılık/duyarsızlık avatar değiştirince mi ölçülüyor. msne gül koyunca mı ölçülüyor.

Uğur Mumcu, Kışlalı cinayetlerinden sonra verilen tepkilerin boyutu ayrıdır. o bambaşka bir mesele. o topa hiç girme derim ben sana.

ben şu bilince kavuşmanızı istiyorum. daha 15-18 yaş arası gençler, artık tepkilerini hep netten veriyor. biri ölüyor emesene gül, biri birşey yapıyor avatar değişir. bu mu sizin duyarlılığınızın ölçütü. ya da üzüntünüzün yansıması. böyle olmamalı. eskiden bir askerimiz şehit olduğunda taksim caddesinde yürünürdü, çocuklu, gençli, yaşlı vs. ölen şehidi geri getirecek mi? hayır. ama tepki budur.

onun dışında ister resim değiştirin ister nick yapın banane. çok da umrumda sanki. ben kendi fikrimi yazıyorum. adam gibi kendi fikrini yazana -racon kesmeden tabii- eyvallah derim sana eyvallah dediğim gibi Fırat.

eXcitinG
09.Ekim.2006, 01:07
Herkesin düşüncesine saygı göstermek gerek.Herkes diLediği gibi üzüntüsünü yada tepkisini vermekten hür ve özgürdür.

Universal
09.Ekim.2006, 01:08
Avatar değiştirince, terör örgütü saldırmaktan mı vazgeçecek? Ölen evlatlarımız geri mi gelecek? Yoo hayır eğer avatarla olacaksa bu iş direk değiştiririm ama gerisini getirmiyorum. Siyasete girebilir diye...

Sirius Black
09.Ekim.2006, 03:04
Beyler, topu tüfeği toplayın, dağa terörist avlamaya gidiyoruz...

GeNç KaRTaL
09.Ekim.2006, 03:13
Bende Aydın abi ile aynı düşünceleri paylaştığım için avatarımı ya da imzamı değiştirmedim.Değiştirmeyenede kimsenin duyarsız olarak değerlendirmediğine göre sorun yok.Herkes istediğini yapabilir.(Belli ölçütler içerisinde)

TürkuAz
09.Ekim.2006, 03:15

Bu akımı başkalarının başlatması gerekirdi yav, sen dur hele. Biz bayrak yapalım avatarları, o yeter.. :icon_smile:

GebzeLi1907
09.Ekim.2006, 03:22
Ben size şunu diyeyim arkadaşLar beni isterseniz siLin forumdan Hrant Dink öLdürüLdügünde verilen tepki veriLsin inanın yeter.Eger meseLe tepki vermekse..

Sirius Black
09.Ekim.2006, 03:24
Bu akımı başkalarının başlatması gerekirdi yav, sen dur hele. Biz bayrak yapalım avatarları, o yeter.. :icon_smile:

Yok, Bizim oturduğumuz yerden avatar değiştirmemizle olmuyormuş... :)

Ne yapmamız gerektiğini de bilmiyoruz zaten. Topu, tüfeği alalım doğru dağa...

GebzeLi1907
09.Ekim.2006, 03:28
Yok, Bizim oturduğumuz yerden avatar değiştirmemizle olmuyormuş... :)

Ne yapmamız gerektiğini de bilmiyoruz zaten. Topu, tüfeği alalım doğru dağa...

açda başka yerinLe daLga geç sonra ona güL ben iki gündür haberLeri izLerken kahroluoyrum sen burda bunu ti ye aLmaya çalışıosun

avatar değiştrmekLe oLmaz tabi..Asker tepkisini uyumadan verior şuanda Gabar cudi saLLanıor.haLkında kitLeLer haLinde tepkiLer vermesi Lazım topLu mitingLer yapıLsın gerekirse dediğim gibi Dink suikastine veriLen tepki bunada veriLsin yeter diorum.SanaL aLem sadece bu tepkiyi organize etmek için bir araç oLabiLr tepki meydanı değiL

Sirius Black
09.Ekim.2006, 03:31
açda başka yerinLe daLga geç sonra ona güL ben iki gündür haberLeri izLerken kahroluoyrum sen burda bunu ti ye aLmaya çalışıosun

avatar değiştrmekLe oLmaz tabi..Asker tepkisini uyumadan verior şuanda Gabar cudi saLLanıor.haLkında kitLeLer haLinde tepkiLer vermesi Lazım topLu mitingLer yapıLsın gerekirse dediğim gibi Dink suikastine veriLen tepki bunada veriLsin yeter diorum.SanaL aLem sadece bu tepkiyi organize etmek için bir araç oLabiLr tepki meydanı değiL

1. Terbiyeni takın.

2. Sokaklara çıkıp nara da atacak değiliz... Ayrıca hangi smileyi kullanıp kullanmayacağımı sana soramam sayın şehzadem bu konu çok ilerledi. artık cevap yazmayacağım. Biz görevimizi yerine getirdik...

3. Biz kahrolmasaydık bunları yapmazdık hehalde?

Aydin
09.Ekim.2006, 03:38
Yok, Bizim oturduğumuz yerden avatar değiştirmemizle olmuyormuş..

değiştirdin, oldu.

yahu sen ne biçim adamsın. şunun dalgası mı geçilir. bu konu buraya mı getirilir. dalga geçecek başka birşey bul. terbiyeni takın diye millete ders vereceğine ilk önce neleri malzeme yaparak konuyu dalga haline getirdiğine bak.

bir kez daha ve son kez diyorum. adam gibi yorum yazanı forumda tutarım. bu son uyarı.

GebzeLi1907
09.Ekim.2006, 03:39
1. Terbiyeni takın.

2. Sokaklara çıkıp nara da atacak değiliz... Ayrıca hangi smileyi kullanıp kullanmayacağımı sana soramam sayın şehzadem bu konu çok ilerledi. artık cevap yazmayacağım. Biz görevimizi yerine getirdik...

3. Biz kahrolmasaydık bunları yapmazdık hehalde?

Bende cevap yazmıcam sana bu son..
KahroLdun sende avatar koydun bitti tmm.
Hangi smiLey konusuna geLince Benm üzLüp yeri geLip agLadıgım konuda sen onu kuLLanırsan ben senin böyLe bi durumda güLcek bişey buLdugunu düşünürm çünkü o ifade güLme anLarında kuLLanıLmak için var.tmm mı şehzadem..

yavuuzzzz
09.Ekim.2006, 03:48

kimin terbiyesini takınacak olduğunu anlayamamışsın galiba.Her haber gördüğümde duyduğuda benim için bir garip olurken senin böyle davranman asıl terbiyesizlik...

Mirza
09.Ekim.2006, 03:51
Sakin beyler.

Aydin
09.Ekim.2006, 03:57
Neyse bu konuyu açıyorum ama eski tartışmaları bırakıyoruz. bundan sonra konu ile alakasız birşey yazanın mesajları silinir, uyarı verilir sonra da siteden uzaklaştırılır.

bySilver
09.Ekim.2006, 04:05
Ben farklı koydum olur demi:)

fatih akin
09.Ekim.2006, 04:06
Arkadaşlar yapmayın böyle günlerde birlik olmamız gerekirken sizler birbirinizi kırıyorsunuz.İşte bunlar bizlere kaybettiriyor.Daha dikkatli olmamız gereken zamanlarda bizler birbirimize düşersek adamlar da işte bundan cesaret alıp her türlü işi yaparlar.Yapmayın kırmadan birlik içinde duralım;duralım ki bunlara moral vermiyelim heveslendirmeyelim

Krusty
09.Ekim.2006, 04:12
Eğer ''Aydın'' öyle bir tepki vermeseydi eminim şuan onlarla aynı fikirde olan arkadaşlar ağızlarını açmayacaktı. İsteyen koyar isteyen koymaz. Neden her şey büyütülüyor bu kadar? :roll:

GebzeLi1907
09.Ekim.2006, 04:19
Eğer ''Aydın'' öyle bir tepki vermeseydi eminim şuan onlarla aynı fikirde olan arkadaşlar ağızlarını açmayacaktı. İsteyen koyar isteyen koymaz. Neden her şey büyütülüyor bu kadar? :roll:
ya kardeş bende orda tepki verdim vermek istemesemde x kşi ne yazmış hiç aLakadar etmez beni gördüğüm an yazarım ne atıLmaktan korkarım nede başka bişeyden böyLe diosun o zaman o yazmassa biz yazmıcaz öyLemi ?? aL sanada yazdım şimdi kimden etkiLendim

tartşma bitsin deniyorda ayrı bi kuLvar acıveriyosunz dakikada..

Mirza
09.Ekim.2006, 04:26
Konuyu kilitledim. Mesajları kontrol edeceğim ve ceza sistemini kullanacağım. Başka bir konuda bu tartışma çıkmazsa sizler ve bizler için çok iyi olur.

Aydin
09.Ekim.2006, 06:54
Eğer "Wishbone" her topa girmese "Aydın" daha mutlu olacak.

LaigLeNoiR
09.Ekim.2006, 08:26
Konuda neler dönmüş yahu...

Açmaz olaydım konu falan...

Kaldırıyorum avatarımı da...

YusufT
09.Ekim.2006, 18:55
bende 1 günlük koyacam