PDA

View Full Version : UEFA Kupası | Grup H

Emurafu
08.Ekim.2006, 20:47
http://img116.imageshack.us/img116/3474/adsznz1.jpg (http://imageshack.us)
25 Ekim 2007
FC Girondins de Bordeaux - Galatasaray SK

8 Kasım 2007
Galatasaray SK - Helsingborgs IF

29 Kasim 2007
Panionios GSS - Galatasaray SK

5-6 Aralık 2007
Maç Yok

20 Aralık 2007
Galatasaray SK - FK Austria Wien

BORDEAUX
www.girondins.com
www.fcgb.net
www.webgirondins.com

PANIONIOS
www.pgss.gr

HELSINBORG
www.hif.se

AUSTRIA WIEN
www.fk-austria.at
www.austria80.at

Ahmet_77
08.Ekim.2006, 20:48
Lider çıkabiliriz...

TürkuAz
08.Ekim.2006, 20:50
Sıralamayı düzeltir misin Emrah ?

ChAoS
08.Ekim.2006, 20:51
Hadi yine iyisiniz . İyi kura çektiniz. Bayern , hamburg , villareal , totenham , bolton bunlarda gelebilirdi. 1. ve 2. torbadan bordeaux ile austuria wien geldi.

Galatasaray bu gruptan rahat çıkması lazım.

uAsamet91
08.Ekim.2006, 20:55
Bordo dan ocumuxu alcaz

Emurafu
08.Ekim.2006, 20:59
Sıralamayı düzeltir misin Emrah ?
Diger grublarda öyle bende resim koydum...

Larsson helsinborgda sanırım........

MaTRaKaN
08.Ekim.2006, 20:59
Şeker gibi bir grup bu gruptan lider çıkarız inşallah
İlk maç Bordeaux ile Ali Sami Yen'de süper bir maç olacak

the_imam912
08.Ekim.2006, 21:03
Lideriz ;);)

Emurafu
08.Ekim.2006, 21:06
Panionios, Sochaux’u(Fransa)
A.Wien, Valerenga’yı(Norveç)
Helsingborg, hafta sonu 9-0 kazanan Alves’li Heerenven’i(Hollanda)
Bordeaux, Tampere United’ı(Finalndiya) elemiş.

Helsingborg’da Henrik Larsson var sanırım, ve Heerenven’i 5-1 yenmiş, bu takım küçümsemeye gelmez, çok gol atıp çok gol yiyiyor.

Yunan futbolu’nun yükselişi ve Sochaux karşısında 2-0’lık galibiyete bakarsak Panionios gruptaki en güçlü rakiplerimizden.

Bordeaux’yu biliyoruz, Fransa’da 4., biz daha iyiyiz ama güçlü bir ekip.

YusufT
08.Ekim.2006, 21:30
Gruptan rahatca cikariz. Insallah GS-Helsingbirg maci Isvecde olurda, maca bakmaya gidebilirim

Ziya38
08.Ekim.2006, 21:33
Guzel gruba dusduk ama bordo maci fransada :( ama burda rahat birinci oluruz diye dusunuyorum

Emurafu
08.Ekim.2006, 21:35
Bordoaux maçını deplasmanda yenersek iyi hava yakalarız..Hem herkez Galatasaray güçlülerle oynamadı diyor işte ocıdan önemli...

Son maç samiyende bu çok iyi..

uAsamet91
08.Ekim.2006, 21:42
Fiksturumuz nasil

Fıratcan Alçınkaya
08.Ekim.2006, 21:43
grup iyi geldide fikstür ters olmuş..

Bordeux/Panionios ( D )
Helsinborg/A.Wien ( E )

uAsamet91
08.Ekim.2006, 21:45
Fikstur guzel

Flawless Victory
08.Ekim.2006, 21:48
Bordoaux ve Panionios'u bildim arkadaşlar. Bir önceki muhtemel rakiplerimiz konusuna bakabilirsiniz. :) Biz boşa konuşmuyoruz. :D

Kuraya gelince, bu grupta sonuncu da olabiliriz, lider de.. Bence isimlere bakıp yorum yapmayın arkadaşlar. Çünkü bunların içinde Sion gibi vasat takımlar olduğunu sanmıyorum. Bordoaux'yu ise yenmemiz çok zor. Savunma zaafiyetimiz çok fazla. Volkan'la çok gol yeriz biz. Defansif yönü çok çok az.

Emurafu
08.Ekim.2006, 21:51
Yunan takımında delura falan var..Helsinborgda larsson okadar kücümsemeyelim rakipleri iyi motive olup veya iyi hava yakalarsak lider cıkarız...
Adaş bordo gecenseneki bordodegil..Darcheville gitti..Finlandiya takımını zar zor elediler..

Bence deplasmanda panionios macı daha zor olur....

Del Piero_10
08.Ekim.2006, 21:51
En kolay grup geldi.

canavar20
08.Ekim.2006, 21:53
Atınş şu Yunanlıları denize.

Çıkar GS çıkar.

TürkuAz
08.Ekim.2006, 21:53
3. oluruz en iyi ihtimal..

Flawless Victory
08.Ekim.2006, 21:54
Yunan maçı en zoru doğru. Orda başka faktörlerde girecek devreye. 4-1'in intikamını almaya çalışacaklardır. Bir de B Grubu en çekişmeli grup olacağa benziyor. Çok denk takımlar.

fm26mer
08.Ekim.2006, 21:55
Gruptan çıkar Galatasaray.

RaSenGan
08.Ekim.2006, 21:56
3. oluruz en iyi ihtimal..

Kötü mü demek istedin abi ? :icon_confused:

Emurafu
08.Ekim.2006, 21:57
Bence Fransa’daki maçtata banko NONDA oynamali.(Hakan degil !!!) Özlemistir Fransa’da bunlara gol atmayi.

Helsingborgs IF takimi hakkinda bilgiyi Linderoth ile almaya baslayabiliriz...

Aynen Emrah abi Yunan maçı en zor maç olacak ya çok iyi motive olup fark atacaz yada aksi bir skor alacaz...

TürkuAz
08.Ekim.2006, 21:58
Hayır Aygün, en iyi ihtimal 3.oluruz diye düşünüyorum..

Bordeaux şu ana kadar karşılaştığımız en kuvetli takım olacak ve eksikleri o zaman anlayacağız. Yunan takımı iyi bir takım zaten buraya gelmeleri belli ediyor, Helsingborg ve Wien'den puan almalıyız diye düşünüyorum..

Emurafu
08.Ekim.2006, 21:59
ÖNEMLİ; 5/6 Aralik’ta mac olmamasi cok iyi, cünkü o haftasonu Fenerbahce ile macimiz var

4 Takımın kadrosuna baktım bayada iyi oyuncular var..Hmede bilinmiş adamlar..O kadar kötü takım degiller yani..

uAsamet91
08.Ekim.2006, 21:59
Bordonun resmi sitesinde maç İstanbulda gösteriliyor

Le programme des Girondins :
25/10 : Helsingborg – Bordeaux
08/11 : Exempté
29/11 : Bordeaux – Vienne
06/12 : Galatasaray – Bordeaux
20/12 : Bordeaux - Panionios

Flawless Victory
08.Ekim.2006, 22:01
O kadar da abartmayın ya şaka yaptım ben. :) Gruptan kesin çıkarız da kaçıncı olacağımız belli değil. 2 yesek 3 atarız biz.

Emurafu
08.Ekim.2006, 22:02
Samet yanlış yazmışlar..

uAsamet91
08.Ekim.2006, 22:04
Tamam dogrusunu gördüm

Emurafu
08.Ekim.2006, 22:04
BORDEAUX
www.girondins.com
www.fcgb.net
www.webgirondins.com

PANIONIOS
www.pgss.gr

HELSINBORG
www.hif.se

AUSTRIA WIEN
www.fk-austria.at
www.austria80.at

Bu siteleri dolaşın.......

yunusgs
08.Ekim.2006, 22:09
Valla gelebilecek en iyi gruplardan birisi çok güçlü takımlarda var tahminimce Bordeauxu yenersek 1.olmazsa 2.olabiliriz gruptan çıkarız.

gerrrard
08.Ekim.2006, 22:10
Maalesef zor bir grup. Özelliklede Bordeaux'dan diil Helsinborg'dan korkuyorum. Liverpool dan sonra en sevdiğim takımdır kendileri:D

nekop
08.Ekim.2006, 22:11
Bordeaux-Galatasaray maçını kazanan lider çıkar ama Galatasaray kesin lider çıkar.

Fernando Gago
08.Ekim.2006, 22:13
Çok kolay bir kura

Aşk-ı Şehir
08.Ekim.2006, 22:15
Bordeux'tan deplasmanda puan alırsak lideriz ;;):)

TürkuAz
08.Ekim.2006, 22:17
Bordeux'tan deplasmanda puan alırsak lideriz ;;):)
Bordeaux ile ASY'de oynayacağız, ayrıca maçların rövanşları yok.. (:

Emurafu
08.Ekim.2006, 22:19
Maalesef zor bir grup. Özelliklede Bordeaux'dan diil Helsinborg'dan korkuyorum. Liverpool dan sonra en sevdiğim takımdır kendileri:DGökay diger grublar hep zor...Eger hedefimiz basarı ise ozaman korkmayın !!!!

En ters takım panionios kadrosunu nceledim baya iyi atmosfer farklı olacak...

Herlsinborg samiyende o kadar korkmuyorum..

Bordeaux yenersek cok iyi hava yakalarız...

TürkuAz
08.Ekim.2006, 22:22
Bence grubun kaderini Panionios maçı belirleyecektir..

Emurafu
08.Ekim.2006, 22:25
FC Girondins de Bordeaux

Sezon başında takımdan Faubert, Rio Mavuba, Jean-Claude Darcheville gibi etkili isimler ayrıldı........
Takımın teknik direktörlüğünü geçtiğimiz sezonun sonundan beri Fransız isim Laurent Blanc yapıyor

Bu sezon takıma katılan yeni isimler ise Souleymane Diawara (defans, Charlton, David Bellion (forvet, Nice), Alou Diarra (orta saha, Lyon), Mathieu Chalmé (defans, Lille).

A.Wien..

2005 yılında ise takımın sahibi Stronach’ın revizyon istemesiyle takımın önemli oyuncularından Vladimír Janocko, Joey Didulica, Libor Sionko, Filip Šebo ve Sigurd Rushfeldt ile yollar ayrılmıştı.

Avusturya Wien bu yıl toparlandı ve liderliğe oturdu. Avusturya Bundesliga’da 14 hafta sonunda tek yenilgisi olan A.Wien’in en önemli silahları Acimovic ve Vachusek. Bu oyuncuların yanı sıra Polonyalı Bak ve Radowski diğer etkili isimler olarak göze çarpıyor.

Panionios GSS FC

Kadrosunda 14 yabancı futbolcu bulunan Yunan ekibinde Avusturyalı kaleci König görev yapıyor. Schalke’de bir dönem forma giyen golcü futbolcu Michael Delura takımın en önemli gol silahı.

Helsingborgs IF

Hollanda ekibi Heerenveen’e ilk maçta 5-3 mağlup olup, evinde 5-1 kazanan İsveç ekibinin en önemli yıldızı dünya futbolunun sayılı golcülerinden Henrik Larsson. Larsson dışında dikkat edilmesi gerek bir diğer oyuncu ise Omotoyossi. Larsson dışında önemli bir yıldızı, Omotoyossi dışında da etkili bir oyuncusu olmayan Helsingborg katı savunması ve oyun disiplininden kopmamasıyla dikkat çekiyor

El Comandante
08.Ekim.2006, 22:29
Cok güzel bir kura cektik.Ben bu gruptan lider cikacagimizi düsünüyorum.

Aşk-ı Şehir
08.Ekim.2006, 22:34
Souleymane Diawara (defans, Charlton, David Bellion (forvet, Nice), Alou Diarra (orta saha, Lyon), Mathieu Chalmé (defans, Lille).

Kırmızı yazılı oyuncular çok etkili ama giden oyuncuları çok önemli..;;)

Emurafu
08.Ekim.2006, 22:38
Panionios kalecisi König daha önce Elazığspor’da oynamıştı

gerrrard
08.Ekim.2006, 22:41
[B][COLOR="red"]Helsingborgs IF

Hollanda ekibi Heerenveen’e ilk maçta 5-3 mağlup olup, evinde 5-1 kazanan İsveç ekibinin en önemli yıldızı dünya futbolunun sayılı golcülerinden Henrik Larsson. Larsson dışında dikkat edilmesi gerek bir diğer oyuncu ise Omotoyossi. Larsson dışında önemli bir yıldızı, Omotoyossi dışında da etkili bir oyuncusu olmayan Helsingborg katı savunması ve oyun disiplininden kopmamasıyla dikkat çekiyor

Bir oyuncuyu unutmuşsun Emrah. Kolar,Dahl,Mariga,Karisik(2 karisikte:D) bunlar iyi oyuncuları. Tabi bize göre pek iyi değiller ama en göze çarpan Larsson,Dahl,Mariga diyebiliriz.

Emurafu
08.Ekim.2006, 22:43
Helsingborg oyle kolay lokma degil...
kadrolarinda dunyaca unlu yildiz henrik larsson da var...
omotoyossi diye bir oyunculari var cok golcu...cok tehlikeli...

panionios zaten bir yunan takimi deplasman olmasi kotu oldu orda her pisligi yaparlar...

Grubumuzda bizden sonra en guclu takım Bordo, son transferleri ile orta saha ve defansları cok guclendiler ama deplasmanda oynamak bizim icin avantaj olabilir iyi kapanıp hızlı cıkarsak defansları cok agır geriye donmekte gucluk cekiorlar en son ligde lyondan 3 gol yediler defansları .Birde Nonda bu maclarda mutlaka oynamalı forvetimiz cok agır kalıor Nonda bu macta oynarsa cok rahat pozisyon bulabiliriz...

YusufT
08.Ekim.2006, 22:45
Finli Frederik Svanbäck var :D Cok pis oynuyor

sananes
08.Ekim.2006, 22:46
son mactan önce gs cıkmayı garantiler bence hatta bütün maclarıda kazanır diyorum

Flawless Victory
08.Ekim.2006, 22:55
Bordeaux çok iyi adamlar almış. İşimiz zor hakkaten.

uAsamet91
08.Ekim.2006, 23:22
Hic duymadim isimlerini:D

ThersoN
08.Ekim.2006, 23:23
kura tam olarak lokum denebilcek bir kura degil tıpkı şampiyonlar ligi kuraları gibi...
ama aşagıdaki takımlara bakılırsa,daha ne zor ve karmaşık gruplar cıkabilirdi... yine iyi yani...

1. Torba

Villarreal Esp
Bayern München Ger
AZ Alkmaar Ned
Panathinaikos Gre
FC Basel Sui
Girondins Bordeaux Fra
Bayer Leverkusen Ger
Anderlecht Bel

2. Torba

Tottenham Hotspur Eng
Lokomotiv Moscow Rus
Zenit St. Petersburg Rus
Sparta Praha Cze
AEK Athens Gre
Hamburger SV Ger
Bolton Wanderers Eng
Austria Wien Aut
3. Torba
Spartak Moscow Rus
Sporting Braga Por
Galatasaray Tur
Atlético Madrid Esp
Getafe Esp
Everton Eng
Fiorentina Ita
Stade Rennais Fra

4. Torba

Hapoel Tel-Aviv Isr
Red Star Belgrade Srb
FC København Den
Toulouse FC Fra
Dinamo Zagreb Cro
Panionios Gre
1.FC Nürnberg Ger
Mladá Boleslav Cze

5. Torba

Aris Thessaloniki Gre
Aberdeen Sco
FC Zürich Sui
AE Larissa Gre
AaB Aalborg Den
SK Brann Bergen Nor
IF Elfsborg Swe
Helsingborg IF Swe

fakat gel gelelim, her zaman kuraya monitorde bakmakla tahmin yapmak çok kolay ama, keske hepimizin istedigi gibi olsa da gruptan rahatça çıksak... ben kendimce bir iki yorum eklemek istiyorum.

Bordeaux - şmp. liginde oynadıgımız zaman, ligi lyon arkasından ikinci bitirmişlerdi. Fmde de uzun zaman bu takımla oynadım, bi kere her türlü oyuna uyabilecek bi takım, giden oyuncuları görünce bence gelenlerden daha önemli oyuncuları kaybetmiş, fakat bu bir çıkış noktası olmaz, ligde şu an 4. sıradalar, yani benim görüşüm bizim dört buyuklerin sadece kadrosuna bakarsak, fransa liginde lyonun ardından iddaalı ekip olmaya aday (ama sadece kadro dedim, ekonomi, yönetim felan işin içine girerse olumlu bi durum ortaya cıkmaz). eleme de tampere takımını dışarda 3-2 yenmiş, içerde 1-1 berabere ile turu geçmiş. fransız ekibi bize yabancı degil aslında şansımız var, 3 puan alabiliriz.

A.Wien - 10 takımlı liginde lider durumda, avusturyanın en iyi kulubu şu aralar, fakat bize rakip olcak bi takım degil bence, fakat grupta çekişme yaratır,en iyi ihtimal onlar için 2. olurlar, bence kritik maçlarında çok kötü performans sergilemezlerse, 3. olur, çıkarlar. bu maçı içerde oynamaktansa dışarda oynamayı tercih ederdim, ama içerde biz bu takımı yeriz, gibime geliyor.

Panionios - takım 1890da izmirde kurulmus aslında, köklü bi kulup gecen senenin beşincisi, eger bi degişiklik olmamıssa Panionios Stadı 11,700 kişi alıyor, yani 10bin kişi (taraftarı nasıldır bilmem ama) tam anlamıyla bize kasvet yaratmaz, sochaux'u eleyip gelmesi, sorun yaratmamalı takım şuan lig 1 de 19. sıra ile zor günler yaşıyor. bana kalırsa dışarda oynamak bize diger buyuk zengin yunan kulupleri ile oynamak kadar sorun cıkarmayacaktır.

Helsingborg - geçen sene liginde 4. olmuş, kuruluş yılı 1907 :),bu bize azim olur :p, bu maç içerde oynanacakmış, yani deplasman olsa korkarım, çunku isveç, norveç gerek havası, gerek sahaları ile bize, bizim futbol şartlarımıza çok ters bir cografya, bu sezon liginde 9. sırada, ayrıca değişik bi anektod, 200-2001 yılında, şampiyonlar ligine inter'i eleyerek gelmişler, yani bu takım elemelerde süpriz yapıyor, aynen heeveren maçındaki gibi, bana kalırsa, lig usulune uygun bi takım degil cunku cok yiyip cok atıyor, özellikle kendi sahasında korku salıyor,dışarda oynasaydık 16bin kişi bizi bekliyor olacaktı, biz bu takımı içerde çekişmeli bi maçta yeneriz bence, larssondan fazla korkmuyorum, belki yanlış bi düşünce ama larsson elemede 2 maçta 5 gol atmış deniyor, ee yani larssona oynarsan atar, larssonu saha içinde zap edersek bence helsingborg fazla birşey degil (samir beloufa ve andreas dahl bizi pek zorlamaz gibi gözüme çarpan oyuncular), bu takımı içerde yenemezsek bence gruptan cıkamayız zaten...

*** önemli bi nokta daha var, maç zamanlarında kadronu durumu ve morali de çok önemli bunu basarak söylüyorum, çünkü kalli kendi stiline göre bazen futbol medyası ve taraftara ters gelicek bazı şeyler yapıyor, ama kazanıyor fakat basın bu kararları yerden yere vuruyor uzatıyor, eger bu maçlarda da böle radikal kararlar alınırsa, takımın baskı ve yorumları takmayıp cıkıp oynaması lazım... çünkü bunların etkileri bazen çok garip oluyor,evimizde fark atar geceriz dedigimiz tromso'ya elenirken, anfield'da liverpool'u ikinci yarıdaki iyi futbolumuzla titretebiliyoruz...

GodfatheR
08.Ekim.2006, 23:32
ilk iki torbanın en zayıf takımları gelmiş Galatasaray bu gruptan rahat çıkar

eXcitinG
08.Ekim.2006, 23:40
Her ne oLursa oLsun GaLatasaray gerek kadro yapısı gerek oyuncuLarı iLe eşLeştiği rakipLerine nazaran daha önde.Bu gruptan da çıkamayacaksa artık hiç bir gruptan çıkamazLar.

ThersoN
08.Ekim.2006, 23:46
HAMMARBY IF - HIF 0 - 2

HIF

Goller :

Razak Omotoyossi 45, 77 (Henrik Larsson)
Kart :

Erik Wahlstedt, Marcus Lantz
Ilk 11 :

Oscar Berglund, Erik Wahlstedt, Andreas Jakobsson, Leandro Castan, Christoffer Andersson, René Makondele, Andreas Dahl ( 85 ), Marcus Lantz, Martin Kolár ( 46 ), Razak Omotoyossi, Henrik Larsson
Yedek :
Mattias Unkuri, Isaac Chansa, Daniel Andersson, Fredrik Svanbäck ( 46 ), Olafur Skulasson ( 85 )
HAMMARBY IF

Kart :

Suleyman Sleyman, Louay Chanko

http://img228.imageshack.us/img228/7363/jpgip9.th.png (http://img228.imageshack.us/my.php?image=jpgip9.png)

Resmi siteden alıntı.

HIF - SC Heerenveen 5 - 1[/COLOR][/SIZE][/B]

HIF

Goller:

Henrik Larsson 19 (Erik Wahlstedt), Andreas Dahl 36, Razak Omotoyossi 46 (Andreas Dahl), 80 (Andreas Dahl), René Makondele 50
Kart :

Razak Omotoyossi
İlk 11 :

Daniel Andersson, Erik Wahlstedt, Andreas Jakobsson, Leandro Castan, Adama Tamboura, René Makondele, Andreas Dahl ( 88 ), Olafur Skulasson, Christoffer Andersson ( 88 ), Henrik Larsson, Razak Omotoyossi ( 83 )
Yedek :
Fredrik Svanbäck, Marcus Lantz, Oscar Berglund, Olivier Karekezi, Mattias Unkuri ( 83 ), Martin Kolár ( 88 ), Andreas Landgren ( 88 )
SC Heerenveen

Gol:

Gerald Sibon ( 88 )
Kart:

Geert Arend Roorda, Danijel Pranjic

http://img249.imageshack.us/img249/1213/jpg2no8.th.png (http://img249.imageshack.us/my.php?image=jpg2no8.png)

Resmi siteden alıntı..

Burak Duran
08.Ekim.2006, 23:54
mac fiksturu cok kotu.. 2 zor takimla deplasmanda oynuyoruz

King_91
09.Ekim.2006, 00:01
GS'nn bu gruptan ne olursa olsun cıkması lazım .Çıkacaktır da

Maksic
09.Ekim.2006, 00:02
fikstür sıkıntı yaşatabilir ama takımlar çok iyi çıkıcağımızı düşünüyorum

CeSC FaBReGaS
09.Ekim.2006, 00:03
Bence Galatasaray bu gruptan rahat cikacaktir.Gelebilecek en guzel gruplardan biri.Ama Hel=sinborg dikkat edilmesi gerekilen bir rakip

Rsa
09.Ekim.2006, 00:12
Galatasaray gruptan rahatlıkla çıkar.

anil luque
09.Ekim.2006, 00:24
bence çok çok iyi bir grup galatasaray açısından sadece bordeaux biraz zor ama gs bu oyunla onu da ezeeeerrr geçerr

crazzy
09.Ekim.2006, 00:30
Galatasaray'ın UEFA Kupası H grubundaki rakiplerinden Yunanistan temsilcisi Panionios ve İsveç temsilcisi Helsingborg'u yakından tanıyalım...
Panionios GSS FC 1890 yılında İzmir’de yaşayan Yunanlıların kurduğu bir kulüp.
Panionios, nüfus mübadelesiyle birlikte Yunanlıların Anadolu’dan göç etmesi sonrasında faaliyetlerine 1922 yılından itibaren Yunanistan’da devam etti.
Yunanistan Birinci Ligi’nde iki sezon haricinde her zaman için yer almış olan Panionios’un en büyük başarısı 1971 yılında AEK’nın ardından ligi ikinci bitirmek. Panionios o sezon Balkan Kupasını da kazanmıştı. Kırmız-Mavi renklere sahip olan Panionios maçlarını Atina’nın Nea Smyrna semtindeki aynı adı taşıyan 11.700 kişilik stadında oynuyor.
Panionios geçtiğimiz sezon Yunanistan ligini 6. sırada bitirdi. Oynadığı 30 maçta 12 galibiyet, 9 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan Panionios 45 puan topladı. Panionios 2007-2008 sezonunda ilk 4 haftası geride kalan Yunanistan Süper Ligi’nde 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet ile 6. sırada yer alıyor.
Panionios UEFA Kupası 1. turunda ise Fransa’nın Sochaux takımını eleyerek gruplara kaldı. Panionios-Sochaux 2-0 Sochaux-Panionios 1-0
Takımın bu yıl ki en önemli transferi Almanya’nın Schalke 04 takımından transfer edilen Micheal Delura. Diğer transferler ise Yunanistan içindeen transfer edilen ve çoğunluğu itibarıyla orta saha oyuncuları olan Manolu Skoufalu, Dimitri Siovos, Giannis Konteos, İvica Majstroviç ile forvet hattında görev yapan Kostas Kapetanos ile Bennard Yao Kumardze.
Galatasaray tarihinde ilk kez Helsingborg ile eşleşti. 1907 yılında kurulan İsveç kulübü maçlarını 16.600 kapasiteli Olympia Stadı’nda oynuyor. Helsinborg, UEFA Kupası 2. ön eleme turunda Heerenveen, 1. ön eleme turunda Drogheda ve 1. turda Trans’ı eleyerek UEFA Kupası gruplara katılmaya hak kazandı.
İsveç 1. Ligi’nde 2006-2007 sezonunda oynadığı 26 karşılaşmada 11 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Helsingborg 44 gol attı, 34 gol yedi. 42 puanla 14 takımlı ligi 4. sırada tamamlayan Helsingborg,, UEFA Kupası’na 2. ön eleme turundan katılmaya hak kazandı. Bu sezon İsveç 1. Ligi’nde oynadığı 24 maçta 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 mağlubiyet alan Helsingborg, 40 gol attı, 33 gol yedi ve 14 takımlı ligde 32 puanla 8.sırada
İsveç ekibi, UEFA Kupası 2. ön eleme turunda Estonya’nın Trans Narva ekibini deplasmanda 3-0 ve evinde 6-0 mağlup etti 1. ön eleme turunda ise İrlanda ekibi Drogheda ile deplasmanda 1-1 berabere kalan İsveç ekibi, evinde 3-0 kazandı ve UEFA Kupası’nda 1. tura yükseldi. Hollanda ekibi Heerenveen’e ilk maçta deplasmanda 5-3 mağlup olan Helsingborg evinde 5-1 kazandı ve gruplarda mücadele etmeye hak kazandı.
Avrupa Kupaları’nda oynadığı 46 karşılaşmada 17 galibiyet, 18 beraberlik ve 11 mağlubiyet alan Helsingborg IF, 65 gol atıp, 45 gol yedi. Helsingborg IF, UEFA Kupası’nda oynadığı 28 karşılaşmada 10 galibiyet, 12 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. 47 gol attı 26 gol yedi.
Teknik direktörlüğünü Alman Ewald Lienen'in yaptığı Panionios'un kadrosu şöyle:
Kaleci: Miroslav König, Charalampos Tambasis, Dario Kresic
Defans: Ioannis Maniatis, Jozef Gaspar, Sekou Berthe, Marcello Pletsch, Evangelos Koutsopoulos, Grigorios Makos, Nikos Spiropoulos, Ioannis Kontoes, Lazaros Bourelakos, Spyros Gitsalis
Orta saha: Manolis Scoufalis, Konstantinos Kapetanos, Lourenço, Christos Aravidis, Bennard Kumordzi, Ribeiro Wagner, Ioannis Kondis, Ivica Majstorovic, Fanourios Goundoulakis, Dario Fernandez, Themis Gousoulis, Marios Nikolaou
Forvet: Rafik Djebbour, Michael Delura, Kyriakos Pavlou.
Takım Kadrosu: Helsingborg IF 2007-2008
Kaleci: Daniel Andersson, Oscar Berglund, Pär Hansson
Defans: Adama Tamboura, Andreas Landgren, Samir Beloufa, Christoffer Andersson, Erik Wahlstedt, Oscar Rönningberg, Marcus Nilsson
Orta Saha: Isaac Chansa, Andreas Jakobsson, Fredrik Svanbäck, Andreas Dahl, Marcus Lantz, Ólafur Ingi Skúlason, Leandro Castan Da Silva, René Makondele, Martin Kolár, Mathias Unkari
Forvet: Razak Omotoyossi, Olivier Karekesi, Henrik Larsson, Fredrik Olsson, Patrick Aström.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bir oyuncuyu unutmuşsun Emrah. Kolar,Dahl,Mariga,Karisik(2 karisikte:D) bunlar iyi oyuncuları. Tabi bize göre pek iyi değiller ama en göze çarpan Larsson,Dahl,Mariga diyebiliriz.
Mariga parma ya transfer oldu.Yanlış bilmiyosam.

Universal
09.Ekim.2006, 01:03
İyi rakipler çektik. Birinci olursak avantajımız çok büyük. Zaten olmamam ihtimalini düşünmemek gerekiyor. İkinci olursak Şampiyonlar Liginden, üçüncü olursak grup birincileri ile. Lider olmadığımız taktirde bir üst tur çok zor. İlk maç Bordeaux deplasmanı olması kötü oldu diğer üç maçıda kazanacağımıza inanıyorum. Bordeaux'tan şüpheliyim.

Aykan19o3
09.Ekim.2006, 01:49
Gs 1. olarak çıkar.

GebzeLi1907
09.Ekim.2006, 01:51
GS ye birinciLik yakışır burda ama tek mac oLdugu için teLafisi oLmayan macLar var cok dikkatLi oLmak Lazım depLasmanLarı cok kritik..

gerrrard
09.Ekim.2006, 02:04
Mariga Parma'yatransfer olmuştur o zaman. Bu arada Aström'ü almış Helsinborg iyi adamdır.

ShevAnil
09.Ekim.2006, 02:07
Bordeaux Eski Bordeaux Deil..Fransa Liginde'de iyi deiLLer..
Akıllı ve Sakin Oynarsak Puanlarla Donebiliriz..
Evimizdeki 2 Maçda Çok Güzel Fikstür Çünkü İsveç we Awusturya'da havaların Kötü Olma Ihtimalleri war..
Panionos Intikam Almak Isticektir. Ama Dikkatli Oynarsak Burdanda Puanlar Çıkarabiliriz.
Bence Galatasaray Bu Gruptan 10 Puan ile Lider Çıkabilir..

Emurafu
09.Ekim.2006, 02:15
Ben minimum 6 puan bekliyorum.....

LaKe
09.Ekim.2006, 02:25
Kötü bir kura çekmedik. Orta derece ve eşit güçte takımların yarışacağı bir grup olacak. Tabi ki gönlüm Galatasaray'ımızın kayıpsız 1.olarak çıkmasından yana. Fakat bence bu gruptan 2.olarak çıkarız. Önümüzde Helsinborg veya Bordeaux olur gibime geliyor..

Memedov
09.Ekim.2006, 02:28
Galatasaray rahat çıkar, en azından ben böyle olmasını istiyorum. :)

BlackEagle19o3
09.Ekim.2006, 02:39
En kolay grup.Galatasarayımızdan liderlik bekliyorum.ASY'de 6 puan garanti bana göre...

El Barto
09.Ekim.2006, 02:41
Artık bu gruptada zorlanırsa Galatasaray diyecek birşey yok namağlup lider olmalı...

GeNç KaRTaL
09.Ekim.2006, 02:44
Kalbur üstü bir takım gelmemiş.Yani kafadan şu birinci olur diyeceğimiz bir takım yok.(Bayern,At.Madrid,Totenham gibi)

Galatasaray gününde olduğu takdirde bu takımların hepsini yenebilecek güçte.Kısacası lokum gibi grup.Başarılar Galatasaray.

Mr.CordiaL
09.Ekim.2006, 03:34
Gerçekten GS ve Türkiye için çok güzel bir kura. GS'nin buradan 1. olarak çıkmasını istiyor ve bekliyorum =)

TürkuAz
09.Ekim.2006, 03:43
Bence 1. olarak çıkma ihtimalimiz çok düşük. Defansif kurguda halen sıkıntılarımız var ve Avrupa takımları bunları en iyi şekilde değerlendirmek isteyecektir..

Bordeaux deplasmanı çok zer geçecek, puan almamız büyük başarı olur bence. Diğer korktuğum takım ise Austria Wien..

bySilver
09.Ekim.2006, 03:47
Gs cok iyi kura cekmiş ha

Varonil
09.Ekim.2006, 03:57
Bu gruptaki takımlardan hiçbiri Galatasaray'ımızla boy ölçüşecek türden değil bence.Galatsaray'ın bu grubu lider olarak bitireceğini düşünüyorum

GeNç KaRTaL
09.Ekim.2006, 03:58
Bence 1. olarak çıkma ihtimalimiz çok düşük. Defansif kurguda halen sıkıntılarımız var ve Avrupa takımları bunları en iyi şekilde değerlendirmek isteyecektir..

Bordeaux deplasmanı çok zer geçecek, puan almamız büyük başarı olur bence. Diğer korktuğum takım ise Austria Wien..

Bir Galatasarylıdan böylesine tarafsız bir yorum görmek sevindirici.

Dediklerini katılmakla beraber gününde bir Galatasaray'ın gruptaki rakiplerini yeneceğini düşünüyorum.

TürkuAz
09.Ekim.2006, 04:02
Bunlar gerçekler Şemsi. Konu Avrupa olunca objektif olmak lazım tabi.. :)

REsist JuvE11
09.Ekim.2006, 04:03
şeker gibi lokum gibi grup diyenlere şaşıyorum..milan da şampiyonlar liginde lokum gibi grupta..görüyoruz 2 maçta yaptıklarını..

Sekopej
09.Ekim.2006, 04:16
2 galibiyet gruptan çıkmaz için yetiyor, bazen 5 puan da yetebiliyor. Galatasaray ilk 3 arasında yer alacaktır, alması gerekir, alması dileğiyle. İnşallah lider olur.

bySilver
09.Ekim.2006, 04:23
Evet gs adam akıllı top oynarsa rahat cıkar

Fietra 10
09.Ekim.2006, 04:25
Galatasaray kesin çıkarda kaçıncı çıkar onu tartışmak lazım evinde oynayacagı maçları kazanırsa çıkıyor büyük ihtimalle

gahanthegod
09.Ekim.2006, 04:28
Arkadas GS'deki bal da cidden kiskanilasi. 4ten 2 takim disinda her takim zorlardi GS'yi. O 2 takimdan biri geldi ; Panionios. Kizilyildiz, Toulouse, Tel Aviv, Kobenhavn falan karsisinda GS'nin isi zor olabilirdi. 2den gelen Wien zaten evlere senlik. Spurs, Zenit, HSV, AEK falan cok zorlu olabilirdi. 1den ortalama bir takim geldi. 5ten de keza oyle.

Biz 5ten Spurs'u cekmistik ulan!

RoNNiE91
09.Ekim.2006, 04:30
Galatasaray bu grupta rahat çıkar.Birinci,ikinci veya üçüncü ama kanımca en kötü ikincilikle çıkarlar.Başarılar dilerim Galatasaray camiasına.

Emurafu
09.Ekim.2006, 05:00
Arkadaşlar hiçbir rakibimizi küçümsemiyoruz..Şeker gibi grub dememizdeki sebeb öbür grublara göre iyi grubtayız öbür grublra düşmedigimize şükredelim..Eger hedefimiz UEFA da başarı ise hiçbir takımdan korkmamamiz lazım..Ocak ayında iyi bir stoper gelecek nerden biliyorsun diye beni terslemeyin gelince görürsünüz..Eger ocak ayına kadar Uefa da iddaalı olursak göreceksiniz yapılan takviyelerde çok kaliteli olacak..

Grubta en ters takım bana göre yunan takımı...
Samiyendede en ters takım helsinborg katı savunmaları var..
Bordoaux macını hiç canlı izledinizmi ben izledim..Savunmaları bizim savunmadan agır ama ofansif yönleri baya iyi kısaca bizim gibi bir takım..Diger turu zorla gectiler finlandiya takımı deplasmanda yenilmedi onlara..Bordoauxdan korkmuyorum.Ayrıca takımın güçünü ev eksikliklerini göstermesi açısından iyi maç olcak..
Bordeauxdan deplasmandan puan alıp iyi hava yakalarsak nagmalıp cıkarız..Deplasmanda daha cok ayhan,barış gibi adamların oynaması lazım...Samiyende ise kontrollü ama ofansif bir kadro...suanda puanımız 26000 insallah busene puanımız baya artacak...

Rodrigo Tello
09.Ekim.2006, 05:44
Güzel grup Galatasaray'a avrupada başarılar..

Roberto Baggio
09.Ekim.2006, 05:55
Bence güzel bir gruba düştük en büyük şansımız 2 torbanın en istenilesi takımının austria wien'in bize çıkmasıydı bence kesinlikle ilk 3 içinde olacağız bu grupta...

gerrrard
09.Ekim.2006, 06:06
Bu grubun anahtarını söyliyim. Helsinborg. Helsinborg bana göre grubun kaderini belirleyecek takım olacaktır. İlk 3 hep değişebilir. Mesela eğer 1. olursak 2.Bordeaux yerine Helsinborg olabilir. Panianos'ta bişiler yapabilir ama sanmıyorum .

crazzy
09.Ekim.2006, 07:38
Galatasaray'ın UEFA Kupası'ndaki rakiplerinden Austria Wien'in Türk oyuncusu Yüksel Sarıyar, NTV'de katıldığı bir programda Galatasaray ile aynı gruba düşmelerini değerlendirdi.
Türk Futbolu'nu yakından takip ettiğini belirten Sarıyar, şunları söyledi: "Galatasaray'ı takip ediyorum, Türk Futbolu'nu da. Galatasaray çok güçlü bir ekip. Ümit Karan ile Gençlerbirliği'nde aynı takımda oynamıştık, inşallah Galatasaray ile birlikte turu geçeriz. Galatasaray orta sahada çok baskılı bir oyun oynuyor, santrafoları çok iyi, Hakan Şükür, Nonda ve Ümit Karan. Lincoln çok yetenekli bir oyuncu. Şu anda ligimizde lider durumdayız, ortada bir maç olur, iyi olan kazansın. Takımımızda Acimovic çok etkili bir isim, fırsat bulursa affetmeyen bir oyuncu, bizim takımımızın önemli isimlerinden biri, girdiği pozisyonları çok iyi değerlendiriyor."

nart_susruko
09.Ekim.2006, 08:52
şu gruptan çıkamamak için mazeret olmaz sanırım..

1. 2. 3. olmak bir üst turda gelecek rakip için önemli gibi gözükse de çift maç sistemi olacağından pekde önemli değil gibime geliyor, o yüzden "zoru başarıp" son 2'de olmayız inşAllah..

YusufT
09.Ekim.2006, 15:37
Boudeaux Tampere United'i zor gecti. Finlandiyadaki macta son 2 dakkada 2 attilar ve amci 3-2 yendiler. Finliler son dakikalarda dagilmisti. yenilen 2. golde sag bekin, 3.golde ise defansi büyük bir hatasi vardi.

TürkuAz
09.Ekim.2006, 19:31
Eğer rakiplerin de bu kadar zaafı varsa, bunları en iyi şekilde değerlendirip bu gruptan çıkmalıyız diye düşünüyorum..

deniz.91
09.Ekim.2006, 19:57
çok güzel kura çekti 1. çıkar gs

Emurafu
09.Ekim.2006, 21:31
Jean-Louis Triaud (Bordeaux Başkanı): İlk turda zayıf bir ekiple oynamıştık, çok sıkıcıydı. Şimdi prestijli takımlarla oynayacak olmamız heyecan verici.

Georg Zellhofer (A. Wien Teknik Direktörü): Eğer grupta her şey İstanbul’daki son maça kalırsa orada bizi bir futbol cehennemi bekliyor olacak.

Milenko Acimoviç (A. Wien’li futbolcu): Galatasaray hakkında çok şey söylemeye gerek yok. Her zaman çok güçlüler ve favoriler.

Giorgos Xidis (Panionioslu futbolcu): Galatasaray ve Bordeaux yerine diğer iki takımla içerde oynamak isterdim.

Paul Myllenberg (Helnsingborg İdari Menajeri): Bordeaux’lu yetkililerle İstanbul’da maç yapmanın nasıl bir duygu olduğunu konuştuk. Orasının tamamen farklı bir dünya olduğunu söylediler.

Andreas Jakobsson (Helnsingborglu futbolcu): İlk iki sırayı Bordeaaux ve Galatasaray alır.

YusufT
09.Ekim.2006, 21:37
Jean-Louis Triaud (Bordeaux Başkanı): İlk turda zayıf bir ekiple oynamıştık, çok sıkıcıydı. Şimdi prestijli takımlarla oynayacak olmamız heyecan verici.

Georg Zellhofer (A. Wien Teknik Direktörü): Eğer grupta her şey İstanbul’daki son maça kalırsa orada bizi bir futbol cehennemi bekliyor olacak.

Milenko Acimoviç (A. Wien’li futbolcu): Galatasaray hakkında çok şey söylemeye gerek yok. Her zaman çok güçlüler ve favoriler.

Giorgos Xidis (Panionioslu futbolcu): Galatasaray ve Bordeaux yerine diğer iki takımla içerde oynamak isterdim.

Paul Myllenberg (Helnsingborg İdari Menajeri): Bordeaux’lu yetkililerle İstanbul’da maç yapmanın nasıl bir duygu olduğunu konuştuk. Orasının tamamen farklı bir dünya olduğunu söylediler.

Andreas Jakobsson (Helnsingborglu futbolcu): İlk iki sırayı Bordeaaux ve Galatasaray alır.

Bordeuax baskani kafasindan atmis. Tampere United Az kalsin eliyordu Bordeuax'u..

TürkuAz
09.Ekim.2006, 21:50
Bordeaux çok havalarda görünüyor, onlara ders vermek bizim elimizde. Bordeaux bu sene, Darcheville gibi etkili bir forvetini ve sağ kanatta mekik dokur gibi top oynayan Faubert'i kaybetti. Defansta ağır adamları var ancak hücum hattı iyi olan bir takım. Kalli bu takımı iyi analiz edebilirse, deplasmanda kazanabiliriz..

Vien karşısında zorlanmayız diye düşünüyorum, zira maç içeride olacak..

Panionios zayıf bir ekip. Evlerinde - bir TÜRK takımına karşı- oynamanın avantajı ve hırsıyla maça asılacaklardır, ayrıca her türlü çirkefliği yapacaklarına eminim . Zor karşılaşma olacağından şüphem yok..

Helsingborg'u İstanbul'da geçeriz diye düşünüyprum. Larsson tecrübesiyle takıma mutlaka birşeyler katacaktır ancak karşısında kolay bir takım olmayacak..

En az 2 galibiyet bekliyorum, gruptan çıkacağımıza inanıyorum.

Knightmare
10.Ekim.2006, 04:26
Galatasaray çekebileceği en iyi kuralardan birini çekmiş. Yolu açık bana kalırsa fikstür de güzel. herşey çok güzel gidiyor şimdilik. gönlümüz Galatasaray'la :)

uAsamet91
13.Ekim.2006, 23:55
Fransa'da Bordo'dan puan alabirsek ki inşallah alacağız lider çıkıcamıgıza inanıyorum.

LaKe
14.Ekim.2006, 00:53
Bordeaux maçı gerçekten önemli. Maç Ali Sami Yen'de olsa kesin kazanırız diyebilirdim. Çünkü Bordeaux, geçen seneden çok farklı bir yapıya sahip. Bu sene o takım yok. Galatasaray ise, geçen seneye göre olumlu değişikliklerle yoluna devam ediyor. Fakat maç deplasmanda olduğu için biz üstün oynarız ama berabere biter gibime geliyor. Umarım yanılırımda biz kazanırız. :)

Emurafu
14.Ekim.2006, 01:16
Bordeaux maçı gerçekten önemli. Maç Ali Sami Yen'de olsa kesin kazanırız diyebilirdim. Çünkü Bordeaux, geçen seneden çok farklı bir yapıya sahip. Bu sene o takım yok. Galatasaray ise, geçen seneye göre olumlu değişikliklerle yoluna devam ediyor. Fakat maç deplasmanda olduğu için biz üstün oynarız ama berabere biter gibime geliyor. Umarım yanılırımda biz kazanırız. :)
Mert busene onların defansın çok kötü.....Cok agırlar kaleye gidersek gol atarız bence ara pası atıyorsun kosamıyorlar.........

YusufT
14.Ekim.2006, 02:22
üüüf üüüüf ben ne diyorum. Bordeuax Tampere Unitedi zor eledi, oda T.United tecrübesizleginden.

Sir FRD
14.Ekim.2006, 02:28
kurayı okulda izliyoruz kantinde.3.torbadaki takımlara sıra geldi.Zor gruplara başka takımlar geldikçe biz seviniyoruz.En son Galatasaray H grubuna kaldı şampiyon olmuş gibi sevindik:Dkantinin bir üst katındaki hocalar sınıftan çıktı:D

Emurafu
15.Ekim.2006, 19:27
Biz hakan sükürü elestiriyoruz futbolu bıraksın diye........Tv leri ve yabancı basını takip ediyormusunuz Rakiplerimiz hep söyle acıklamalar yapıyor yaslı ama onlarda hakan gibi cok iyi forvet var diyorlar helsinborglular ondan korkuyoruz yaslı kurt diyorlar....yani bütün rakiplerimiz hakan hakkında acıklamalar yapıyor..o yüzden hakanın kulüb içinde olması her zaman iyidir tabiki nonda as oynasın....

ThersoN
15.Ekim.2006, 22:26
hakan ayakta duramasa da :), tehlike arz ediyor, her zaman :)

UlquioRRa
20.Ekim.2006, 19:00
Gruptaki en kaliteli takımız ve de bunu sahada göstereceğimize inanıyorum. Ancak gruptan çıkamasak da sürpriz sayılmamalı. Panionos ve Helsingborg maçları final havasında geçer çünkü.

Berkaiser
20.Ekim.2006, 21:05
Ben Bordeaux deplasmanından en azından bir beraberlik alacağımızı düşünüyorum.

Roberto Baggio
20.Ekim.2006, 21:10
Bence Bordeux'da beraberlik gayet iyidir....

Emurafu
20.Ekim.2006, 22:26
Bahis şirketleri tahmini grubu acıklanmıs........

2007-08 UEFA Cup - Group H

Bordeaux 2.70
Galatasaray 2.90
Austria Vienna 6.00
Helsingborg 9.00
Panionios 9.00

CeSC FaBReGaS
20.Ekim.2006, 22:51
Bence bu grupta eger Bordeauxdan beraberlik alirsak liderlikle cikariz.

uAsamet91
20.Ekim.2006, 22:59
Grubumuzdakı rakiplerimizden Bordo; Strasburg deplasmanından 1-1 lik sonuçla ayrıldı..Panionios ise Olympiakosa deplasmanda 4-1 yenildi...Helsinborg Gefle ile bugun deplasmanda karşılaşacak...Avusturya Vien ise Rapid Vien ile derbi oynuyacak..

uAsamet91
25.Ekim.2006, 02:25
Helsingborg-Panionios maci basladi 0-0 devam ediyor 10.dk

Aşk-ı Şehir
25.Ekim.2006, 02:42
Helsingborg: Orta sahalarının ortası çok kötü diyebilirim. Forvetteki Omottoyosi gerçekten çok tehlikeli.Larsson zaten malum :). Kalecileri çok atletik. Sol bekleri Tanborra'da sol kanattan çok etkili geliyor. Duran toplardada çok tehlikeliler.

Panionios: Sağ kanatları çok iyi. Kalecileri Kresic çok kötü. Ama as kalecilerinin König olduğunu düşünürsek bu konu bizi etkilemeyebilir. Defanslarının sol bölgesi hariç zaafları var. Sol bekleri sorun yaratabilir bize. Sağ bekleri ise hücum yönünden çok iyi fakat defansif yönü zayıf.

ilk 20-25 dakikalık bölümden çıkardığım sonuçlar bunlar. Bence biz iki takımıda yenecek güçteyiz hatta ikisinide yeneriz. Tek korkum motivasyon eksikliği...

uAsamet91
25.Ekim.2006, 03:04
Panionios 1-0 one gecti 45.ci dakikada

Aşk-ı Şehir
25.Ekim.2006, 03:17
Golü 45.dakikada Fanourios Goundoulakis attı. Kendisi bir ileriye dönük bir orta saha oyuncusu. Yani AM/F C diyebiliriz :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Helsingborg maçı 1-1'e getirdi. Golü 83. dakikada Larsson attı :)

Ve maç tahmin ettiğim gibi berabere bitti :)

sonOsmanLI
08.Kasım.2006, 01:04
bordeauxa yenilmeniz kötü oldu ama %100 çıkıcak inş. muhtamelen bordo 1. gs 2. olur.

Varonil
10.Kasım.2006, 05:24
http://www.resim-yukle.com/img01/14/494568adsiz2.JPG (http://www.resim-yukle.com)

Bordeaux işi bitirdi

Galatasaray'ın da yer aldığı grupta gecenin diğer maçı Austria Wien ile Bordeaux arasındaydı. Fransız ekibi son dakika penaltısıyla maçı 2-1 kazandı ve turu büyük ölçüde garantiledi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Avusturyalılar mücadelenin 5. dakikasında Sanel Kuljic'in kaydettiği golle öne geçti. 45. dakikada Chamakh ilk yarının skorunu 1-1 olarak belirlerken, son dakikada Wendell'in penaltısı maçın skorunu 2-1 olarak ilan etti.
Bordeaux böylece iki maç sonunda 6 puanı buldu ve turu büyük oranda garantiledi.

ThersoN
10.Kasım.2006, 23:42
Galatasaraylı futbolcu, Helsingborg maçı sonrası "Galatasaray benim için bitti" şeklinde bir ifade kullanmadığını söyledi.

İSTANBUL (A.A) - Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, Helsingborg karşılaşmasında oyundan alınmasının ardından stattan ayrılırken, "Galatasaray benim için bitti" şeklinde bir ifade kullanmadığını söyledi.
Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan Sabri, "Benim için Galatasaray bitti" başlığı altında yayınlanan haberlerin tamamen asılsız olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Ben 10 yaşımdan beri Galatasaray futbol takımına hizmet etmekte ve daha uzun yıllar da hizmet etmeyi arzulamaktayım. Haberlerde, stadı izinsiz terk ettiğimin iddia edilmesine de anlam verememekteyim. Maç sonrası izin alarak başka arkadaşlarımın da yaptığı gibi, stadı ailem ile beraber terk ettim. 'Benim için Galatasaray bitti' ifadesini kullanmış olduğum da tamamıyla gerçek dışıdır. Galatasaray camiasının bir ferdi olarak yaşadım ve yaşamaya devam edeceğim."

kaynak : AA

Emurafu
22.Kasım.2006, 18:57
Panionios-Galatasaray

29 Kasım Perşembe günü saat 21.00'da başlayacak mücadele NTV'den canlı olarak ekranlara gelecek

TürkuAz
23.Kasım.2006, 19:34
Allah yardımcımız olsun, korkuma hakim olamıyorum..

TR.CaPTaiN
23.Kasım.2006, 19:38
Galatasaray güle oynaya çıkacağı bir grupta kendini ateşe attı.

GeNç KaRTaL
24.Kasım.2006, 15:51
Galatasaray Avrupa'da ayağını yere sağlam basarak oynamalı.Daha kontrollü oynamalı.Sonuçta Avrupa kupalarında oynayan takımlar Türkcell Süper Lig ekipleri gibi değil.Bunu 2 maçtada gördük.Allah yardımcısı olsun Galatasaray'ın Panios maçında.Çünkü o maçta 3 puan alınamazsa herşey biter.En kötü 1 puan gerekli.

uAburak89
24.Kasım.2006, 20:16
Yalan olduk, hala şansımız var ama çıkabileceğimiz konusundaki umudumu kaybettim ben..

Emurafu
29.Kasım.2006, 20:23
a.wien panionosu en az 5:0 yenmesi lazim bizimle ayni puan ve ayni avarajda olmak icin ama bu cok zor gözüküyo.

Bu demek oluyoki samiyende wien le berabere bile kalsak gruptan ücüncü olarak cikariz avantajimiz daha iyi oldugu icin !

panionos 2 macida kazanmassa ama buda cok zor gözüküyo cünkü a.wien ve bordeaux la oynayacaklar.

uAburak89
29.Kasım.2006, 21:04
Austria Wien'i Sami Yen'de ezeriz.. Panionios 2 maçta en fazla 4 puan alır, bizde 6 puanla gruptan çıkarız..

TürkuAz
29.Kasım.2006, 23:22
Austria Wien' e en az 3 atarız, rahat kazanıp üst turda yerimizi ayırtırız..

El Comandante
29.Kasım.2006, 23:23
Wien`i eleyip,üst tura cikariz.Ama Kalli bu sistemle devam ederse,inatlarindan vazgecmezse,takimin önünde engel olmaya devam ederse birsey yapamayiz Uefada ..

Fıratcan Alçınkaya
29.Kasım.2006, 23:25
bu haftaki maçlar aslında Galatasaray'n durumunu belirlicek... Bay geçiyor bu hafta GS Panionios ın maçı önemli puan kaybederse bu iş tamamdır... Çünkü Wien in bir amacı kalmadı son maçta rahat yener Galatasaray ..

canavar20
30.Kasım.2006, 01:47
Çıkar GS çıkar.

Emurafu
15.Aralık.2006, 08:46
Panionnos-Bordeaux maçı(şifresiz)E2 kanalında..

Ben bu maçı izleyebilirim..Eger Yabancı kanaldanda bizimmaça bakıcam..Horbird direct8 sifresiz veriyor:)

Roberto Baggio
16.Aralık.2006, 05:43
Tamam biz Austria Wien'i rahat yeneceğiz ama Yunan-Fransız işbirliği olmasın..

GeNç KaRTaL
16.Aralık.2006, 05:50
Paninios-Bordeux maçı nasıl olacak çok merak ediyorum açıkcası.Bakalım Bordeux as kadrosu ile çıkacak mı?

M.Scofield
16.Aralık.2006, 06:03
normal şartlarda paninios 3 puan alması çok zor ama başka şeyler olablir

Emurafu
17.Aralık.2006, 00:32
Galatasaray-Wien maçı:Dsmart veriyor..

Şifresiz izlemek isteyenler; Hodbirtde Direct8 kanalını bulsun orası sifresiz veriyor:)

Panionios-Bordeaux maçı:Bu maç Saat 21:45 de E2 canlı veriyor...

Arkadaslar buyrun maçları hangi kanallar veriyor üstelik Frekanslarıda var:)

http://liveonsat.com/daily.php?start_dd=19&start_mm=12&start_yyyy=2007&end_dd=19&end_mm=12&end_yyyy=2007

Ben galatasaray macını Direct8 de izleyecem..E2 dende Diger macı takip edicem:)

Universal
17.Aralık.2006, 19:35
Bordeaux takımı yedek kadro ile gidiyormuş Yunanistan'a artık durum açık ve net. Diploması ile turu kaybettiğimizi söylebilirim. Keşke spor'a bu tip davranışlar olmasa. Zaten Panionios evinde Panatinaikos'un asıl 11'ini yendi. Bordeaux'un büyük ihtimalle yedeklerini ne yazıkki yenecektir.

Emurafu
17.Aralık.2006, 23:51
Bordeaux Giden kadrosu buyrun:)

Olimpa = 0 Mac
Valverde = 2 Mac
________________Defans______________
Brégerie = 2 Mac
Jemmali = 10 Mac 2 Assist
Marange = 9 Mac 2 Assist
Trémoulinas = 7 Mac
Ecuele = 0 Mac
_______________Orta Saha____________
Ducasse = 9 Mac 1 Gol
Lavie = 0 Mac
Moimbé = 0 Mac
Jussiê = 17 Mac 4 Gol 3 Assist
Traoré = 0 Mac
________________Forvet_______________
Cavenaghi = 9 Mac 3 Gol
Obertan = 16 Mac 1 Gol 2 Assist
Perea = 0 Mac

-----------------------Valverde--------------------
Jemmali-----Bregerie---Marange---Trémoulinas
------------------------Ducasse--------------------
-----------------Lavie-----------Moimbe----------
-------------------------Jussie---------------------
------------Cavenaghi---------Obertan-----------

Yani fena kadro degil istekli olucagini düsünürsek macin yinede Favorisi Bordeaux!

Aydin
18.Aralık.2006, 00:42
cavenaghi buldu mu atabilitesi yüksek olan bir futbolcu.

crazzy
18.Aralık.2006, 01:17
bordeaux takiminda ki eksikler baya cokmus.fernando,alejandro alonso,micoud,wendel,chamakh,bellion,diarra,planus ,chalme,rame,jurietti diawara,henrique

RaSenGan
19.Aralık.2006, 05:08
Panionios attı :mad:

C h A o S
19.Aralık.2006, 05:21
2 oldu of ya geçmiş olsun.

RoNNiE91
Panionios 2-0 önde.

RaSenGan
2-0 oldu :mad:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Panionios sabıkalı!

G.Saray'ın, gruptan çıkabilmek için 3.'lük mücadelesi verdiği Paninonios'un geçmişi parlak değil. Son maçında tur atlamayı garantileyen Bordeaux ile karşılaşacak olan Yunan ekibi 2004 yılında oynadığı Dinamo Tiflis maçı sonrasında 'şike yaptı' iddialarına maruz kalmış ve UEFA soruşturma başlatmıştı.

2. yarı 5 gol birden!

Panionios-Tiflis maçı öncesinde ilk yarıyı Gürcülerin önde kapayıp, mücadeleyi Yunan ekibinin kazanacağı yönünde iddialar ortaya atılmıştı. İlk yarısı 1-0 Tiflis'in üstünlüğü ile geçilen maçı Panionios'un 5-2 kazanmasıyla UEFA soruşturma başlatmış ama bir sonuç çıkmamıştı.

Kaynak: Pasfotomaç

GeNç KaRTaL
19.Aralık.2006, 05:24
Geçmiş ola.2 olduysa maçı kazanır bundan sonra paninos..:(

C h A o S
19.Aralık.2006, 05:40
2-1 oldu 1 gol hadi.

RaSenGan
19.Aralık.2006, 05:42
Haydi Bordeaux.

Emurafu
19.Aralık.2006, 05:54
2-1 olduda bordonun defansı amatörce hatalar yapıyor...Hep celik cocuk var defansda..

En azından jemmali olsaydı..

Bordolu oyuncular Çok kötü oynuyorlar.Bence bu gol gösteriş golü idi...

Dikkatettim en kolay yerebile pas atamıyorlar..Ayrıca Panionois defans göbegi hep acık oluyor..Kalecisi çok kötü..Ducasse bileatıyordu...

GeNç KaRTaL
19.Aralık.2006, 06:06
Bordo gol gol gol..(Beşiktaş maçlarında bazen tutuyor:D)

C h A o S
19.Aralık.2006, 06:33
ggooooooooooooollllllllllllll

RoNNiE91
19.Aralık.2006, 06:33
2-2 oldu.Hadi Galatasaray.

RaSenGan
19.Aralık.2006, 06:37
Bordo gol gol gol..(Beşiktaş maçlarında bazen tutuyor:D)

ŞEmsi devam et :D

GeNç KaRTaL
19.Aralık.2006, 14:31
Haha.Tuttu..:p