PDA

View Full Version : 'Almanlar'a ayıp olur'

crazzy
09.Ekim.2006, 07:48
Almanya'da geçen sezonun şampiyonu Stuttgart'ın defansındaki başarılı Türk futbolcu Serdar Taşçı, "Türkiye A Milli Takım daveti için Fatih Terim hocamıza teşekkür ediyorum. Bu davet benim için büyük onur. Ancak bu saatten sonra Almanya'ya büyük ayıp olur." dedi.

Uzun süre Almanya Ümit Milli Takımı'nda oynadıktan sonra Joachim Löw tarafından deplasmanda 22 Ağustos'ta oynanan İngiltere maç kadrosuna alındığını belirten Serdar, "Lig maçında burnumdan aldığım darbe sebebiyle sakatlık yaşadım. İngiltere maçı öncesi antrenmanlarda burnumdaki rahatsızlık futbolumu olumsuz yönde etkiler diye endişe ettik. Bu nedenle Löw beni sahaya sürmedi. Almanya A Milli Takımı'nda forma giymedim diye şimdi Türkiye'den gelen A Milli Takım düzeyindeki teklifi kabul edersem Almanya'ya büyük ayıp etmiş olurum." dedi.

Artvinli bir işçi ailesinin oğlu olarak Almanya'da dünyaya geldiğini hatırlatan Serdar Taşçı, "Küçük yaştan beri Türk gelenek ve göreneklerine göre yetiştik. Türkiye'yi çok seviyorum. Ay yıldızlı milli takım forması da benim için kutsal. Ancak Almanya Futbol Federasyonu uzun süredir bana emek veriyor. Milli Takım antrenörü Joachim Löw de benimle yakından ilgileniyor. Böyle bir atmosferde Almanya'dan vazgeçip Türkiye A Milli Takım formasını giymem yakışık almaz. Bu yeni durum Almanya'daki futbolumu da olumsuz etkileyebilir." diye konuştu.

24 Nisan 1987'de Almanya'nın Esslingen kentinde doğan Serdar Taşçı, Stuttgart'ın altyapısında yetişti. 2006/2007 sezonunda Almanya şampiyonu olan Stuttgart takımında 26 lig maçında forma giydi.

Sheriff
09.Ekim.2006, 11:34
İnşallah Mustafa Doğan gibi olur.. Her ne sebeple olursa olsun ay-yıldızlı formayı giymek istemeyen adam affedilemez..
Damarlarında Türk kanı dolaşmamasına ramen Aurelio bundan kat kat daha Türk..En azından ekmek yediği ülkeye değer verip milli takımında oynamayı kabul etmiş..

GeNç KaRTaL
09.Ekim.2006, 12:36
Bu adama çokda ihtiyacı var milli takımımızın.Şansa bak.

El Barto
09.Ekim.2006, 15:34
Adamın tercihidir saygı duymak lazım. Ben Serdar'ı çokta beğenmiyorum açıkçası. Çokta büyük bir kayıp değil.

YusufT
09.Ekim.2006, 18:47
Kararina saygi duymak gerek. Türkiye yine gec kaldi

King_91
09.Ekim.2006, 19:16
İnşallah Mustafa Doğan gibi olur.. Her ne sebeple olursa olsun ay-yıldızlı formayı giymek istemeyen adam affedilemez..
Damarlarında Türk kanı dolaşmamasına ramen Aurelio bundan kat kat daha Türk..En azından ekmek yediği ülkeye değer verip milli takımında oynamayı kabul etmiş..

Aynen Katılıyorum.Bi De Ugur Yıldırım Var Hollanda Milli Takımına Gitmek İçin Türkiyeye Gelmedi Ve Ogunden Sonra Hollandaya Cagırılmadı.Şimdi Gaziantepte.Türk'üm Diye Geziniyo Bi De

REsist JuvE11
09.Ekim.2006, 20:14
Aurelio bundan kat kat daha Türk..En azından ekmek yediği ülkeye değer verip milli takımında oynamayı kabul etmiş..

o da aynı şeyi yapmıs.serdar da ekmek yediği ülkenin formasını giymiş:)

serdar ın bahanesi çok komik zaten..kusura bakmayın ya..almanlar bana küser..sonra ben orda nasıl top oynarım:mad: ...o adama yağmurlu havada su yok su!!

Fıratcan Alçınkaya
09.Ekim.2006, 22:34
Şu anda orda rahatı yerinde olduğu için Almanya Milli Takım Formasını tercih etmiş saygı duymak gerekir...

BlackEagle19o3
09.Ekim.2006, 23:33
Asıl bize ayıp oldu.Üzerinden ay-yıldız olan Türk Milli takım formasını tercih etmeyen ben saygı falan duymam.

canavar20
09.Ekim.2006, 23:59
Ne topçular ALman Milli takımında oynayacaksın denilip oynatılmamıştır. Bunlardan biriside Serdar.

TürkuAz
10.Ekim.2006, 00:11
Kendine ayıp yav ..

RoNNiE91
10.Ekim.2006, 00:21
Bende onun Türk Milli Takımında oynamasını isterdim ama bu hangi ülkede olursa olsun bu böyle.Onun adının duyulmasını ve şöhret kazanmasını sağladığı ülke Almanya'dır.Böyle bir tercih yaptı diye adama nefret,kin vs. beslenmemeli.Böyle yorum yaptığım için bana kızmayın :) Bende sizin kadar mutsuz oldum ama sonuçta adam o ülkenin ekmeğini yiyor.

Cyzio
10.Ekim.2006, 01:02
En sinir olduğum futbolcu tipleridir şu ırkını bilmeyip keyfi uğruna kendi vatanından vazgeçip diğer milli takım forması giyen oyuncular.Ne hali varsa görsün umrumda değil..

BeeTLeJuiCe
10.Ekim.2006, 02:27
saygı duymak gerekir.

Sir FRD
10.Ekim.2006, 06:21
Serdar a bişey diyemeyiz biz bu saate kadar adamı milli takıma almadık almanlar kaptı.

King_91
10.Ekim.2006, 18:37
Serdar a bişey diyemeyiz biz bu saate kadar adamı milli takıma almadık almanlar kaptı.

bu saate kadar cagırmamak bahane.nuri yi zamanında mı cagırdık adam tercihini bizden yana kullandı isteyen kalıyo zor bişey degil yani

CeSC FaBReGaS
10.Ekim.2006, 19:23
Saygi duymak lazim secimine.