PDA

View Full Version : Diatta: Kariyerim konuşur

the_imam912
09.Ekim.2006, 18:23
Beşiktaş'a geldiğinden bu yana fazla forma şansı bulamayan Lamine Diatta, takımdan ayrılacağı yönünde yapılan haberlere tepki gösterdi. Senegalli savunma oyuncusu, "Benim kariyerim belli. Beni eleştirecek olanlar önce geçmişime baksınlar" dedi.
http://www.ntvspor.net/Images/20756.jpg
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin'in devre arasında operasyon yapılacak açıklamasının ardından basında, adı takımdan gönderilecek oyuncular arasında yer almaya başlayan Lamine Diatta kendisi hakkında çıkan bu tarz haberlere tepki gösterdi.

Senegalli futbolcu, Beşiktaş'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu ve Türkiye'de Beşiktaş'tan başka bir takımla görüşmediğini belirterek, "Benim kariyerim belli. Beni eleştirecek olanlar önce geçmişime baksınlar" dedi.

Devre arasında gönderileceğine dair kendisiye hiç bir konuşmanın yapılmadığını belirten Diatta, "Kendi mevkimde oynağım zaman performansımdan en ufak bir şüphe duymanıza gerek yok. Türkiye'ye geldikten sonra da fazla forma şansı bulamadım. Ama Beşiktaş gibi büyük bir takıma transfer olunca bu türlü spekülasyonlar yapılması doğal. Benim hakkımda devre arasında gidebilir şeklinde haberler çıkıyor. Bunlar tamamen gerçek dışı. Kimse benimle şu ana kadar böyle bir konuşma yapmadı. Ben oynadığım sürece elimden gelenin en iyisini yapıp, takımıma katkı sağlamak istiyorum" diye konuştu.

Diatta'nın menajeri de, bu futbolcu ile ilgili yapılan spekülasyonların gerçeği yasıtmadığını ve Türkiye'de Beşiktaş'ın dışında hiç bir takımla görüşmediklerini söyledi.

Menajer Kılıç, Diatta'yı siyah-beyazlı kulübün isteyerek aldığını da sözlerine eklerken, "Diatta da burada mutlu ve başarılı olmak için geldi. Ayrıca Diatta'yı Türkiye'den başka takımların istediği de tamamen gerçek dışı bir söylemdir. Bu futbolcuyu Beşiktaş imkansızlıklardan dolayı almadı. İsteyerek ve ihtiyaçı olduğu için aldı. Siyah-beyazlı teknik heyet ve idareciler de Diatta'dan çok memnun olduklarını bana her fırsatta söylüyorlar. Ocak ayında takımdan gönderilmesi de gündeme bile gelmedi. Diatta Beşiktaş'ta oynayıp başarılı olmak istiyor. Ama Türkiye'de herkes futbolu çok iyi bildiğini iddia ettiği için böyle spekülasyonlar çıkıyor" ifadelerini kullandı.

Mr.CordiaL
09.Ekim.2006, 18:32
Kariyere bakılcaksa Kezman şu anda Türkiye'deki en iyi oyunculardan biri. Ama taraftarın en çok gönderilmesini istediği oyuncuların başında geliyor;;)

YusufT
09.Ekim.2006, 18:46
önce gecmisime baksin demis... Bakiyoruzda ne oluyor...Kezmaninda kariyeri var, ama suan 0

King_91
09.Ekim.2006, 19:12
Önemli olan geçmişte ne yaptıgın degil simdi ne yaptıgındır.beşiktaşa yararın olmadıktan sonra beşiktas senin geçmişini naapsın

RoNNiE91
09.Ekim.2006, 20:13
Kezman'ın da kariyeri belli ama gönderilmek isteniyor.Geçmişe değil bugüne bakmak gerek.

paco
09.Ekim.2006, 20:15
ne kariyeri varmis ? ...

REsist JuvE11
09.Ekim.2006, 20:21
hangi kariyer?

ChAoS
09.Ekim.2006, 22:35
yoo bence Lyon'da kötü oynamıyodu ama arasından 2 sene geçti yinede fazla acımasız olmayalım ben alay edilecek kadar kötü oynadığını düşünmüyorum sadece biraz formsuz o kadar.

BlackEagle19o3
09.Ekim.2006, 23:27
İlk maçlarında beğenmedim fazla.Yine de biraz daha izleyip ona göre karar vermek lazım.Bence de öyle ahım şahım bir kariyeri yok...

Rsa
10.Ekim.2006, 02:01
Kezman'ın da kariyeri belli ama gönderilmek isteniyor.Geçmişe değil bugüne bakmak gerek.
Katılıyorum.

Memedov
10.Ekim.2006, 02:29
Gecmisde yaptiklarim yerine gelecekte yapacaklarim icin on plan'a cikmayi tercih ederim.

REsist JuvE11
10.Ekim.2006, 02:38
bizim de boer de kariyer vardı..diatta nın ki de aynı hesap.

gahanthegod
10.Ekim.2006, 02:39
senin en kariyerLi oyuncun diattaysa takımda bi sorun vardır derim

Kariyeri oLsa biLe kariyer cıkıp hava topu aLmıyor yada kariyer gidp kaLeciyle karşı karşıyada goL atmıyor.hiç bir önemi yok kariyerinin futboLda dün yoktur.

Takimda sorun olmasi/olmamasi, Diatta'nin diger tum defans oyuncularimizdan daha kariyerli oldugu gercegini degistirmez.

Ben zaten Diatta'yi Toraman'dan ve Zan'dan iyi bulmama ragmen "Diatta'nin kariyeri super, ondan diger defanslarimizdan iyidir" demedim. Iyi olmasina sebep olarak kariyerini gostermedim. Fakat burada "Diatta'nin kariyeri neymis ki" "mizah gucu yuksek hehe" "Ne kariyeri yaa" diyen tipler olmus, onlara cevaben dedim. Sanirim Diatta'nin kariyerinin Turkiye'deki futbolcular arasinda ust siralarda oldugu asikardir degil mi? Bunu dedim ben de.

ogcj_me
10.Ekim.2006, 02:47
bence besiktasin elinde bulunan en iyi stoper.Toramandanda yararli oynuyor(DC de)
kariyeride fena deil
tek dezavantaji yasi (bu tip fizige dayali oynayan futbolcularin en buyuk dusmani yaslarinin ilerlemesidir)
ama beni elestirmeden gecmisime bakin demesi tam bir REZALET !

YusufT
10.Ekim.2006, 02:57
En kariyerli BJK defans oyuncusu.

El Comandante
10.Ekim.2006, 02:59
Gecmisle yasayanin gelecegi olmazmis derler...

Ha Diatta`nin gecmiste ne gibi basarilari var,nasil bir kariyeri var o da tartisma konusu.Yani sacma bir söz sarfetmis.

gahanthegod
10.Ekim.2006, 04:23
Gecmisle yasayanin gelecegi olmazmis derler...

Ha Diatta`nin gecmiste ne gibi basarilari var,nasil bir kariyeri var o da tartisma konusu.Yani sacma bir söz sarfetmis.

2 kez Fransa Ligi'nde sampiyonluk yasamis. CL'de ceyrek final gormus. Bu sadece Lyon'daki basarilari. Yetmez mi?

El Comandante
10.Ekim.2006, 04:33
2 kez Fransa Ligi'nde sampiyonluk yasamis. CL'de ceyrek final gormus. Bu sadece Lyon'daki basarilari. Yetmez mi?

Sence cok mu basarili bir kariyeri var ? Yok öyle düsünüyorsan,hic tartismayalim.

bySilver
10.Ekim.2006, 06:04
Ya adamın kariyeri belli ama tükenmiş biri Bjk ye bi katkı saglayamaz bundan sonra;)

Mirza
10.Ekim.2006, 06:15
Arkadaşlar lütfen konuyu saptırmayalım. Tamam futbolcu kıyaslaması yapıyorsunuz sizleri anlıyorum; lakin birbirinizi kırmadan yapın şu işi lütfen.

bySilver
10.Ekim.2006, 06:16
Mesajlar silinmiş:) ii olmus ama

GeNç KaRTaL
10.Ekim.2006, 13:04
Adam geçmişteki yaptıklarım gelecekteki yapacaklarımın garantisidir demek istemiş ama gerek yok.Sen sahadaki oyununla en iyi cevabı verirsin insanlara.

Takıma alışsın ben banko oynacağını düşünüyorum.Ayrıca tecrübelerini diğer oyuncularada aktarmalı.Onlara abilik yapmalı Diatta.

eXcitinG
10.Ekim.2006, 16:09
İki dakikada ortaLık karıştırmakta üstümüze yok.Adamın kariyerini tartışırken biLe kavga ediyoruz.Ne güzeLde ediyoruz değiLmi.Didişmesek oLmuyormu..Aynen devam.

gahanthegod
10.Ekim.2006, 23:30
Sence cok mu basarili bir kariyeri var ? Yok öyle düsünüyorsan,hic tartismayalim.

Bu herifin forma kapmak icin yaristigi adamlarin kariyerlerine goz at bir de, Turkiye'deki diger oyuncularin kariyerlerine goz at. Ondan sonra gel karsima.

Rodrigo Tello
10.Ekim.2006, 23:32
Adama bazı kişilerin vasat bir futbolcu dedigi için kariyerim konuşur dedi ! Herseyin altında artniyet aramayın.