PDA

View Full Version : Sercan Yildirim [ Geleceğin Yıldızı ]

YusufT
09.Ekim.2006, 22:58
Fransız kulübü Monaco ve İngiliz Manchester United'ın, Bursaspor'un genç futbolcusu Sercan Yıldırım'ı transfer etmek için önümüzdeki günlerde girişim başlatacakları öğrenildi. Bursaspor'un A Takım kadrosunda yer alan ve profesyonel sözleşmesi bulunan Sercan Yıldırım'ı kadrolarına katabilmek amacıyla, dünyaca ünlü Monaco ve Manchester United kulüpleri adeta yarışıyor. Söz konusu kulüplerin, genç futbolcuyu alabilmek için Bursapor'a 1-2 gün içinde yeni bir teklif sunacakları bildirildi.

Fransız kulübü Monaco ve İngiliz Manchester United'ın, Bursaspor'un genç futbolcusu Sercan Yıldırım'ı transfer etmek için önümüzdeki günlerde girişim başlatacakları öğrenildi.
Bursaspor'un A Takım kadrosunda yer alan ve profesyonel sözleşmesi bulunan Sercan Yıldırım'ı kadrolarına katabilmek amacıyla, dünyaca ünlü Monaco ve Manchester United kulüpleri adeta yarışıyor.
Söz konusu kulüplerin, genç futbolcuyu alabilmek için Bursapor'a 1-2 gün içinde yeni bir teklif sunacakları bildirildi.
Geçen yıl Monaco'nun 500 bin, Manchester United'ın ise bir milyon avroluk teklifleri, dönemin başkanı Levent Kızıl tarafından kabul edilmemişti.

Not: haber 2 ay önce cikmis. ama Man U yetkileri halen takip ediyorlar.

Kaynak:http://www.urlax.net/index.php?option=com_content&task=view&id=11620&Itemid=33

goosfraba
09.Ekim.2006, 23:09
Bence yabancı bir takıma şimdiden verilmemeli. Bursaspor'a çok büyük katkı yapacağından eminim.

YusufT
09.Ekim.2006, 23:17
Türkiye Milli Takimina Gelecekte Batuhanla yada Cem Sultanla birlikte büyük katkilarda bulunacaktir

LaigLeNoiR
09.Ekim.2006, 23:19
FARİH SERKAN KURTULUŞ...

Benim adamım...

Sercan'a nedense ısınamadım bir türlü...

YusufT
09.Ekim.2006, 23:22
Serkan Kurtulusda cok iyi. Besiktas suan Bursanin iki genc yildizinida takip ediyor.

BlackEagle19o3
09.Ekim.2006, 23:28
Bence Manu'ya gitsin.İngiliz kültürü ve disiplini ile yetişsin.İlerde harika bir oyuncu olur.Ya da Beşiktaş'a gelsin:p

Fıratcan Alçınkaya
09.Ekim.2006, 23:30
inş. Bursa zorluk çıkarmaz v Sercan Yıldırım Man Unt ye gider. Gerçekten Dünya Yıldızı olur işte o zaman...

LaigLeNoiR
09.Ekim.2006, 23:30
Coşkun izin verirse Serkan Fatih'i BJK'ye alacağım:)

YusufT
09.Ekim.2006, 23:32
Türkiyede nerde görülmüs 16 yasindaki oyuncuya 1M euro verildigini...

Fatih Serkan Kurtulus'da süper :) ama Sercan Yildrim daha iyi :) tam bir gol makinesi.

ChAoS
09.Ekim.2006, 23:37
Türkiye'de böyle yetenekleri görmek sevindirici . Önemli olan yeteneklerini geliştirebilmeleri Man U ya giderse Sercan kendisi için iyi olur . Çünkü avrupdadaki genç antrenörleri yıldız oyuncu çıkarma konusunda çok başarılılar .

YusufT
09.Ekim.2006, 23:46
Sercan uzun boyuna ragmen hicde yavas degil. Sercan AMC/FC tipi forvet.

Fatih ise sag kanatta ve ortasahanin ortasinda oynabiliyor diye biliyorum.

CeSC FaBReGaS
09.Ekim.2006, 23:47
Ben Sercani izledim ve potansiyeli cok yuksek Manuya giderse daha fazla gelisecegini tahmin ediyorum.

YusufT
10.Ekim.2006, 00:01
Sercan o zaman hizli forvet, tam Galatasarayin aradigi tip oyuncu.. :D

TürkuAz
10.Ekim.2006, 00:07
Gitsin, kendini kurtarsın..

RoNNiE91
10.Ekim.2006, 00:18
Bence 1-2 sene Türkiye'de alt kulüplere kiralık gönderilsin.Ardından Avrupa'dan herhangi alt lig kulüplerine gönderilmeli ki kendini oranın futbol tarzına göre yetiştirsin.24-25 yaşlarında tekrar Türkiye'ye döndüğünde müthiş bir futbolcu olarak dönecektir.

Memedov
10.Ekim.2006, 02:46
İngilterede düzenlenen özel bir turnuvada Sercan Yıldırım gol kralı olmuştur. bunu gören Manchester United ekibi futbolcumuzu transfer etmek için girişimlere başlamıştır.

GeNç KaRTaL
10.Ekim.2006, 12:59
Bizim yetkililerde bu 2 oyuncuyu takip ediyormuş.Alabilirsek ne mutlu bize.

YusufT
10.Ekim.2006, 22:28
"Wonderkid" Sercan hemen atmis :)

YusufT
10.Ekim.2006, 22:33
"Wonderkid" idimiz yine hemen atti :D

bySilver
10.Ekim.2006, 22:33
Valla cok yararı olacak bunun ha

El Comandante
10.Ekim.2006, 22:39
Eray Fırat`ta cok yetenekli bir futbolcu.Galatasaray`in Paf ligindeki maclarini izlerseniz dikkatinizi ceker bu futbolcu.

Ayrica kusura bakmayin ama ben basligi yanlis buldum,ne yani sanki tek Sercan oynuyor Milli takimda,sanki Sercan maci kazandirmis gibi "Sercan Yildirim golle basladi" gibi bir baslik konmus.

Roberto Baggio
10.Ekim.2006, 22:39
Manchester United'a verilmeli hemde hemen verilmeli bence orada dünya yıldızı olacağından eminim.....

YusufT
10.Ekim.2006, 22:42
Ferhat'ta atmis.

YusufT
10.Ekim.2006, 22:47
Rooney ona artik ögretmenlik yapar :D

cureshot
10.Ekim.2006, 23:21
böyle futbolcu yıldız adaylarına yönelik medya eğilimlerinin maalesef türk futbolcularına zararı oluyor. bunun sayısız örneği var. en yakın örneklerden biri nuri şahin. umarım sercana da aynısı olmaz.

YusufT
10.Ekim.2006, 23:38
Fm 2007de 1-2 sezon oynattım sonra profline baktım wonderkid yazıyordu:D

gercektenmi? :D bende flamboyan forward yaziyor 3 yildayim suan.

sebofanmemo
10.Ekim.2006, 23:52
Ihsallah potansiyelini sahalara yansitir ve avrupa capinda bir oyuncu olur o yetenek var ama ama iste

El Comandante
10.Ekim.2006, 23:52
Ben bir yanlışlık göremedim. Aldıgım kaynakta öyleydi zaten değiştirmeden koydum. Herşeye muhalefet olmayalım. Burada kimse kimseyi korumuyor Milli takım sonuçta.

Benim muhalefet falan oldugum yok.Dedigim cok net bir sekilde anlasilmistir ;)

Sercan Yildirim cok yetenekli olabilir,gol atmis olabilir,hatta belki kendi yas grubundaki Milli takimin en iyisi olabilir,kabul.Ama Milli takimin Bulgaristan`i yendigi macta konu basligi "Sercan Yildirim golle basladi" ise ben burada bir yanlislik görürüm.Amacim tartisma cikarmak degil,sadece gördügüm bir yanlisi söylemek.Yanilmiyorsam bu da hakkimiz ?

eXcitinG
12.Ekim.2006, 05:36
Zaten bu konuda Sercan yıLdırım tartışıLıyor.Sercanın attığı goLün haber yapıLmasıda gayet doğaL bir oLay.Diğer oyuncuLarında tartışıLmasını istiyorsak MiLLiLerin BuLgaristan ı yendiği maçı konu oLarak açıp tartışabiLirsiniz.Gereksiz konuLar açmayı biLiyoruz bunu yapmayı mı düşünemiyoruz..

Ilhan
12.Ekim.2006, 05:47
İsteyen istediği yorumu yapabilir, saygı çerçevesinde istediği şeyi eleştirebilir. Ben saygı sınırlarının aşılmadığını görüyorum. Biraz daha hoşgörülü olalım.

Konuya gelince... Sercan ve Fatih geleceğin yıldızları arasında gösteriliyorlar. Bursa tam bir futbol kenti. Ben gözlerimle gördüm, çocuklar Vakıfköy tesislerinde canlarını dişlerine takarak seçmelerde mücadele ediyorlardı.

İnanıyorum ki sadece Sercan ve Fatih ile sınırlı kalmayacak, Bursamız'dan daha nice starlar çıkacak...

Memedov
12.Ekim.2006, 06:07
İnanıyorum ki sadece Sercan ve Fatih ile sınırlı kalmayacak, Bursamız'dan daha nice starlar çıkacak...

Evet bizde siramizi bekliyoruz.:0:

Sercan Yildirim hakkettigi yerlere yavas yavas geliyor. Bu sansi Bursaspor takiminin herkese vermesi gerektigini dusunuyorum.

eXcitinG
12.Ekim.2006, 06:29
Bursa önceden böyLe değiLdi.Beni istedikLerinde ben sırf bu gençLere önem vermemeLerinden doLayı kaçtım Avrupa ya tabi orda istediğimizi buLamadık.Ah benim zamanımda böyLe oLacaktı ki..

Neyse bravo sercanLara bursaya.

YusufT
12.Ekim.2006, 06:47
Sercan Yildirim gercekten cok yetenekli futbolcu. Fatih'te yetenekli, ama Sercanin kadar degil.

gezenti
12.Ekim.2006, 18:10
Ya arkadaşlar Serkanı yakından tanırım ama Sercanla oturup konuşmuşluğum yok.Ama Serkanın dediği bir şey var ben yetenekliyim ama o benden daha yetenekli.Heralde büyük bir star geliyor.Ama öyle hemen satmamız lazım.Sercan bize hem maç hem daha iyi paralar kazandırmalı....

YusufT
12.Ekim.2006, 20:40
Galatasaraya gelse, onu gelistirip satariz :D

gezenti
13.Ekim.2006, 19:36
Galatasaraya gelse, onu gelistirip satariz :D

Doğru yetiştirirsiniz de satamazsınız.Galatasaray hangi yetişridği futbolcudan para kazanmış.Emre Okan Ribery...

YusufT
13.Ekim.2006, 21:42
Sercan Yildirim yine atti :)

Rsa
13.Ekim.2006, 22:41
Kendini iyi bir şekilde geliştirirse Türk futboluna uzun yıllar hizmet verir.

YusufT
13.Ekim.2006, 22:51
Sercana aşık oldun sanırım:D

Gel Bursaya bir gün seni maça götürüyüm sercanıda izlersin.

Sercanin futboluna hayranim (::) Böyle oyuncu türkiyeide yoktur :icon_wink:

YusufT
14.Ekim.2006, 01:50
Kaç kere izledin yahu

10-20 izlemisimdir :D

DeNiZ_1903
15.Ekim.2006, 02:05
Sercan , fanatik bir Beşiktaş taraftarıymış duyduğuma göre ama doğruluğunu bilmiyorum ama böyle yetenekler bu yaşlarda büyük takımlara giderse eriyebilir Burak Yılmaz gibi