Log in

View Full Version : "F.Bahçe'den ayrılmam hataydı"

ForsakeN
10.Ekim.2006, 02:45
Yusuf Şimşek :"F.Bahçe'den ayrılmam hataydı"

http://www.sporx.com/images/1/29/309_B_yusuf007.jpg

Denizlispor'un tecrübeli kaptanı Yusuf Şimşek, hayatındaki en büyük hatalardan birisinin Fenerbahçe'den ayrılmak olduğunu belirtirken, "Fenerbahçe'de Alex'e verilen şans bana verilseydi heykelim dikilirdi" dedi.

Denizlispor takım kaptanı Yusuf ve ikinci kaptan Bülent Ertuğrul, Özel Servergazi Liseleri tarafından düzenlenen söyleşiye katıldı. Coşkulu tezahürat eşliğinde salona gelen iki oyuncu, kendilerini kısaca tanıttıktan sonra öğrencilerin sorularını cevapladı. Tecrübeli futbolcu Yusuf Şimşek'e yöneltilen soruların büyük bölümünün Fenerbahçe ile ilgili olması dikkat çekti. Lise öğrencilerinin sorularını samimi bir şekilde cevaplandıran Yusuf Şimşek, hayatında yaptığı en büyük hatalardan birinin de Fenerbahçe'den ayrılmak olduğunu söyledi. Herkes gibi kendisinin de geçmişte önemli hatalar yaptığını belirten tecrübeli futbolcu, "Önemli olan zamanla bu hatalardan dönmek. Fenerbahçe'den beni kimse göndermek istemedi. Ancak ben fazla forma şansı bulamadığım için kendim ayrılmak istedim. Hayatımdaki en büyük hatalardan birisi Fenerbahçe'den ayrılmak oldu. Şimdi keşke ayrılmasaydım diyorum ama her şeyde de bir hayır vardır" dedi.

Yabancı futbolculara verilen değerin yerli oyunculara verilmediğini belirten Yusuf Şimşek, "Verilseydi zaten bugün durum daha farklı olurdu. Yine tekrarlıyorum Alex gibi bana şans verilseydi heykelim dikilirdi" diye konuştu.

Turkcell Süper Ligi'nin zor geçtiğini, ligde eskisi gibi 4 büyükler gibi bir kavram kalmadığını belirten tecrübeli futbolcu, "Her takım her takımı yenebilecek düzeye geldi. Önümüzde bir Sivasspor gerçeği var. Galatasaray lider, Beşiktaş ve Fenerbahçe onları takip ediyor. Güzel bir lig yaşanıyor. Takımlar güç olarak birbirine eşit. Denizlispor olarak geçen sezonlara göre daha iyiyiz. İyi oynuyor ve pozisyonlara giriyoruz. Ufak tefek hatalarımız oluyor. Gol yollarında etkisiz kalıyoruz. Bunun şanssızlık mı beceriksizlik mi olduğunu bilemiyoruz. Bu eksiklerimizin giderilmesi için hocamız gerekeni yapıyor. Şu anda 9 puanımız var ve 10. sırada yer alıyoruz. Hedefimiz üst sıralar. Ligde 10. sıradan aşağıya düşmemek istiyoruz çünkü böyle olursa panik başlar. Ligin ilk yarısı için hedeflediğimiz puana doğru adım adım ilerliyoruz" şeklinde konuştu.

Bir öğrencinin "Lincoln mü Alex mi daha iyi ?' sorusuna Yusuf, "Ben Fenerbahçeli olduğum için Alex diyorum" cevabını verdi.

Sakatlığı sebebiyle bir ay sahalardan uzak kalacak olan Denizlispor'un ikinci kaptanı Bülent Ertuğrul ise, mücadeleye dayalı bir ligin yaşandığını belirterek, "Mücadeleye dayalı bir lig var. Denizlipor olarak ligde istikrarı yakalamamız açısından son haftada Ankaraspor'dan aldığımız puanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Artık taraftarlar yenilmeyen bir takım istiyor. Geçen sezon son 10 maçta nasıl yenilmediysek, şimdi de ilk yarının sonuna kadar böyle olmak istiyoruz. İnşallah hedeflerimize ulaşacağız.

Denizlispor, geçen yıllarda yaşadığı sıkıntıları yaşamayacak" ifadelerini kullandı.
Söyleşinin ardından Özel Servergazi Liseleri Müdürü Zeki Göçer, Denizlisporlu futbolculara çiçek ve çeşitli hediyeler verirken, tecrübeli futbolcu Yusuf Şimşek de okul müdürüne Denizlispor forması hediye etti.

Kaynak : İHA

BlackEagle19o3
10.Ekim.2006, 03:04
Çok yetenekli bence de.Alex kadar olurmuydu bilemem de çok yararı dokunurdu;)

Fernando Gago
10.Ekim.2006, 03:07
Özel hayatı bitirdi onu

Rsa
10.Ekim.2006, 03:11
Alex kadar olmasada katkı sağlardı ayrılmasaydı.

YusufT
10.Ekim.2006, 03:22
Süper yetenekti, adasim

Rodrigo Tello
10.Ekim.2006, 04:00
Gercekten Alex'den daha iyi olurdu ;;)

Fernando Gago
10.Ekim.2006, 04:42
Alexten daha mı iyi olurdu :zuhaha :zuhaha

Rodrigo Tello
10.Ekim.2006, 04:55
Alexten daha mı iyi olurdu :zuhaha :zuhaha

Yusuf'u izlememiş gibi konusuyosun bence ;;) Yabancı oyunculara gösterilen tolerans bizim oyuncularımıza gösterilse........

Fernando Gago
10.Ekim.2006, 04:58
Yusuf'u izlememiş gibi konusuyosun bence ;;) Yabancı oyunculara gösterilen tolerans bizim oyuncularımıza gösterilse........

Yusuf çok yetenekli bir oyuncu ama Alex dediğimiz kişinin istatistiklerine bir daha bakmanı öneririm ...

El Comandante
10.Ekim.2006, 05:02
Yusuf`un liderlik özellikleri daha iyidir,yasinin verdigi tecrübeyle tam bir kaptan olmus.Ama Alex`te gol bakimindan cok katki saglayan birisi.Ama Yusuf macta daha cok görünür,takimini daha iyi tasir,takimini atesler.Alex bunlari yapamaz.90 dakika durur 90+1 de gol atar,ya da asist yapar.Yani cikarsan bir dert,cikarmasan bir dert tipinde birisi :)Ayrica Yusuf`un teknigi de neredeyse Alex kadar iyidir,yürüyerek adam gecebilen birisidir.

Gelelim soruya;Yusuf Fenerbahce`deyken kendisine verilen sansi iyi degerlendiremedi,eger orada yetenegini kanitlasaydi,beklenen patlamayi yapsaydi Fenerbahce`nin Alex`e ihtiyaci olmazdi.

Fernando Gago
10.Ekim.2006, 05:04
Koşmak iyi taşmak konu değil takıma ne verebilceğin önemli ...
Alex - Yusuf arada çooook fark bee

RaSenGan
10.Ekim.2006, 05:07
Yusuf Alex'e göre çoğu yerde üstün.Bazı yerlerde Alex ağır basıyor.

RoNNiE91
10.Ekim.2006, 05:08
Yusuf şuan Denizlispor'da yıldız oyuncu olarak oynuyor.Yeteneğine ve kabiliyetine lafım yok ama sanırım Alex'in yerine oynayamaz.

Fernando Gago
10.Ekim.2006, 05:09
Yepyeni bir tartışma çıkarmak istemiyorum ama Lincoln mu Alex mi iyi desek Bütün gsli arkadaşlar Lincoln diyecek ancak ve ancak Alexin Lincolne ağır basan çok özelliklier var o zaman neden Lincoln ? sadece örnek şimdi Lincoln öle böle demeyin :D :D

RaSenGan
10.Ekim.2006, 05:11
Yusuf Brezilyalı.Alex Türk olsa herkes Yusuf derdi ama.;)

Fernando Gago
10.Ekim.2006, 05:14

Olsa Etselerle tartışmayalım ortada Yusuf var Alex var :)

Mirza
10.Ekim.2006, 05:17

Herkes deme istersen. Bana deseler ki Alex mi Zelenka mı ?
Zelenka derim. Yeteneğe göre yorum yapan arkadaşlar var içerimizde.

RaSenGan
10.Ekim.2006, 05:18
Herkes deme istersen. Bana deseler ki Alex mi Zelenka mı ?
Zelenka derim. Yeteneğe göre yorum yapan arkadaşlar var içerimizde.

Genelleme yaptım abi herkes derken :)

TürkuAz
10.Ekim.2006, 05:19
Yepyeni bir tartışma çıkarmak istemiyorum ama Lincoln mu Alex mi iyi desek Bütün gsli arkadaşlar Lincoln diyecek ancak ve ancak Alexin Lincolne ağır basan çok özelliklier var o zaman neden Lincoln ? sadece örnek şimdi Lincoln öle böle demeyin :D :D
Hangi özelliği ağır basıyormuş acep ?

Fernando Gago
10.Ekim.2006, 05:22
Yepyeni bir tartışma çıkarmak istemiyorum ama sadece örnek şimdi Lincoln öle böle demeyin :D :D

Hangi özelliği ağır basıyormuş acep ?

Bunu bastıra bastıra yazdım ... Gel bunu msnde konuşalım :icon_twisted:

Ralph
10.Ekim.2006, 05:36
Yusuf ve Ceyhun Turkcell Süper Liginin kayıp yıldızları bence.

Lucas Neill
10.Ekim.2006, 05:52
Konuyla alakası yok ama geçen yemek yediğimiz masaya Yusuf geldi çok iyi birisi hiç havalı değil bizi yemeğe davet eden akrabamın yakın arkadaşı, çok iyi biri biraz sohbet ettik sonra o da kendi masasına gitti.Gerçekten onu İst'deyken özel hayatı bitirdi ama şimdi evli bi kızı da var baya da mutlu gözüküyor.İnş performansını daha da yükseltir Denizlispor'umuzu iyi yerlere getirir.

bySilver
10.Ekim.2006, 05:56
Sergen 1 bu 2 Ozl hayatları cok deisik :D

Sekopej
10.Ekim.2006, 06:35
Zaten Yusuf'un keşke daha erken evlenseydim, Fenerbahçe'deyken özel hayatıma dikkat etseydim diye açıklaması var. Ona yeterince şans verdi Daum ama o değerlendiremedi.

Şimdiki olgunluğu o zaman olsaydı Fenerbahçe'de başarılı olurdu.

Ilhan
10.Ekim.2006, 06:41
Yusuf'ta da diğer Türk yıldızlarda olduğu gibi fiziksel eksiklikler var.

Cengo
10.Ekim.2006, 06:43
Oynaman hataydı Yusuf..

Yusufu kaybettim Kenan ilinde, Yusuf bulunur Kenan bulunmaz.. : ))

Sheriff
10.Ekim.2006, 08:53
Alex'e tanınan tolerans Yusuf'a da çok tanındı ama o yeterli performansı gösteremedi.. Daum ona dediklerimi yaparsan seni dünya yıldızı yaparım demişti.. Ama bir kulağından girip diğerinden çıkmıştı.. Yusuf'un Alex'ten tek üstün özelliği daha çok çalım atması bence..

GeNç KaRTaL
10.Ekim.2006, 13:11
Türk oyuncuların mental sorunlarıda var.Profesyonel olamıyorlar.

EreN
10.Ekim.2006, 19:42
Kaçıncı kez oldu aynı röportajı veriyor...
İyi olabilirdin..
kaçtı tren el salla..

ThersoN
10.Ekim.2006, 20:46
o zaman ben de örnek veriyorum, lincoln'ün de alex'e agır basan tarafları var, n'olcak şimdi?, demekki saçma bi örnek oluyormuş degil mi?, lincoln alex çekişmesinden başka hiç bir şey yaratmaz, katmaz bu sölediklerin!

katılıyorum, bizim ülkemizde yabancıya acayip bir hücum söz konusu, Yusuf biraz eksik iken, yerine daha da kötü oldugunu ilerde anlaycakları yabancı bi adam da getirebiliyorlar
(söz konusu alex degil)

Yusuf ve Ceyhun Turkcell Süper Liginin kayıp yıldızları bence.
katılıyorum.. ama kaybolduklarına göre kendilerinde de bir yanlış aramaları lazım..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dip not: burda kimse, özellikle fenerbahce, kimseye alex'ten daha fazla yer vermez.

Lucas Neill
11.Ekim.2006, 21:53
Alex'e tanınan tolerans Yusuf'a da çok tanındı ama o yeterli performansı gösteremedi.. Daum ona dediklerimi yaparsan seni dünya yıldızı yaparım demişti.. Ama bir kulağından girip diğerinden çıkmıştı.. Yusuf'un Alex'ten tek üstün özelliği daha çok çalım atması bence..

Yusuf'un iyi performans gösterememesinin nedeni ön libero gibi oynamasıymış o dönem, böle bi röportajını hatırlıyorum.

bySilver
11.Ekim.2006, 22:05
On libero :S yusuf forvet arkası beaa:D