PDA

View Full Version : Sağlam istemedi Roma kaptı

YusufT
10.Ekim.2006, 15:56
Sağlam istemedi Roma kaptı

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın, sezon başında yöneticilerin 1 milyon Euro'ya anlaşma sağlamasına rağmen istemediği İsveç'in Göteborg takımında forma giyen Ragnar Sigurdsson, 5 milyon Euro'ya İtalya'nın Roma takımına transfer oluyor. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan haber şöyle devam ediyor: "1986 doğumlu İzlandalı defans oyuncusunun İtalyan kulübü ile anlaştığı ve devre arasından itibaren Roma forması giyeceği belirtildi.
Gelecek vadeden Sigurdsson'u Sağlam'a önerdiklerini belirten menajer Sedat Akduman, "Sigurdsson çok yönlü bir defans oyuncusu. Sezon başında kasetlerini Sağlam'a gönderdik ve izlemesi içinde teklif götürdük. Fakat sistemine uygun olmadığını belirtti. Sağlam'ın istemediği ve Beşiktaş'a 1 milyon Euro'ya gelecek futbolcuya Roma takımı 5 milyon Euro bonservis ücreti ödedi. Beşiktaş takımı hem gençleştirelim hem de para kazanalım diyor, ama 32 yaşındaki Diatta'ya hem bonservis parası hem de yıllık 1 milyon Euro para veriyor" dedi. 1.87 boyundaki Sigurdsson, İzlanda Milli Takımı'na da çağrıldı."

11.10.2007 http://forum.turksportal.net/i/b.gif
Kaynak : Hürriyet

GeNç KaRTaL
10.Ekim.2006, 17:32
Doğruysa kaçan balık büyükmüş te biz sezon başında tecrübeli bir isim arıyorduk.Bunuda unutmamak lazım.

YusufT
10.Ekim.2006, 22:34
kacan balik büyük oldu.

barahir
10.Ekim.2006, 22:35
Ah şu takımların sistemleri yok mu?

BlackEagle19o3
10.Ekim.2006, 22:49
Gerçekten doğruysa kötü olmuş:(.Roma 5m verdiğine göre iş vardır bu adamda...

ChAoS
10.Ekim.2006, 22:54
Sonuçta 86'lı bir adamı 1 milyon avro'ya transfer etmek bana göre kardır. Neden kardır oyuncunun genç olması ve yeteneğini geliştirebilme imkanı vardır veya kötü oynarsa anadolu kulüplerine kolayca satabilirdil. Kaçan balık bana görede büyük olmuş.

Fıratcan Alçınkaya
10.Ekim.2006, 22:57
Bakalım neler yapar Roma da... Hele bir görelim... Yinede 5m€ verildiğine göre iyi olduğu yönünde düşünceler epeyce fazla...

Emurafu
10.Ekim.2006, 22:59
Genç bir oyuncu üstelik 5 veriyorlar.......kaçan balık büyük bence.

erdemzorer10
10.Ekim.2006, 23:05
roma nın transferleri hep akıllıca oluyor..buda bunlardan biri diye düşünüyorum..

GeNç KaRTaL
10.Ekim.2006, 23:09
Şimdi bir daha düşündümde bu adamın ismi hiç geçmedi transfer döneminde.Hürriyet ilgilenildiği zaman neredeymiş.Yalan olma olasılığı yüksek.Ayrıca bizim yönetim yıldız oyuncuların peşinde koşmaktan ne ara anlaşmış bu adamla.Bunları göz önünde bulundurmak lazım.

Rodrigo Tello
10.Ekim.2006, 23:16
Bu aralarda bu moda oldu ! Yok Saglam istemedi yok bilmemne.Adamı yıpratmak için ellerinden geleni yapıyorlar.SAGLAM'ın sonuna kadar arkasındayız..

cureshot
10.Ekim.2006, 23:19
spalletti istediyse kesin iyi bir adamdır ama ertuğrul bağlantısı şüpheli biraz bence de.