PDA

View Full Version : Sorensen bombası

uAsamet91
10.Ekim.2006, 18:34
Sorensen bombası

UEFA Kupası'na gözünü diken Cimbom, 31 yaşındaki 'uçan panter' lakaplı Thomas Sorensen'i transfer etmek için kolları sıvadı. G.Saray, gruptan çıkıp Avrupa'da yoluna devam ederse Sorensen'i UEFA Kupası maçlarında oynatabilecek. Çünkü Aston Villa bu sezon Avrupa kupalarında yer almadı. Sözleşmesi Haziran 2008'de bitecek Danimarkalı kalecinin maliyeti
4 milyon euro civarında

Feldkamp kaleci istiyor
Süper Lig'de emin adımlarla şampiyonluğa, UEFA Kupası'nda da finale koşan Galatasaray, ara dönemde bir kaleci transfer edecek. Feldkamp'ın yöneticilere "Özellikle UEFA Kupası maçlarında oynatabileceğim tecrübeli bir kaleci isterim" dediği, yöneticilerin de Alman hocanın sözleri üzerine bu sezon Avrupa kupalarına katılamayan Aston Villa takımının ünlü kalecisi Thomas Sorensen için harekete geçtikleri ifade edildi.

Sorensen 4 milyon euro
Aston Villa'nın eski menajeri David O'Leary'nin takımı çalıştırdığı dönemde kadroda yer bulan Sorensen, Martin O'Neill ile birlikte bu sezon formayı unuttu. Aston Villa'nın oynadığı 8 maçta forma giyemeyen Sorensen, kaleyi Stuart Taylor'a kaptırdı. Bu nedenle ayrılmaya karar veren Sorensen'in Galatasaray'a seve seve gelebileceği belirtildi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek ünlü kalecinin maliyeti ise 4 milyon euro civarında

GeNç KaRTaL
10.Ekim.2006, 18:36
Bence güzel bir transfer olur.

Fernando Gago
10.Ekim.2006, 19:04
Kalecleri avrupa için yeteriz yabancı bir kaleci iyi olurdu gerçekten

M.Scofield
10.Ekim.2006, 19:07
bi kaleci şart

YusufT
10.Ekim.2006, 19:15
iyi olur. yinede birazcik daha genc bir kaleci lazim.

goosfraba
10.Ekim.2006, 19:29
Akıllıca bir transfer olur gerçekleşirse.

Emurafu
10.Ekim.2006, 19:43
Kaleci alınacakmış ama türkmü olur bilemem..Hatalı çıkışlar cok yapıyor bizi kaleciler,Ocakta saglam stoperde alınıyormuş...caruscada gönderiliyor.

ThersoN
10.Ekim.2006, 20:39
''Feldkamp kaleci istiyor.... ''

Orkun transferini duyduktan sonra, kaleci ile ilgili problem yaşanacagını her yerde belirttim, ve sezon başında dedim ki herkesin konuştugu forvet sıkıntısından çok kaleci sıkıntımız dogacak ilerde dedim, haklı cıktım bir nevi sevindim, bir nevi uzuldum, inşallah iyi bir kaleci kapatırlar

BlackEagle19o3
10.Ekim.2006, 22:06
Uefa'da ilerlemek istiyorsa Gs kaleci almalı bence de;)

cureshot
10.Ekim.2006, 22:12
bir kaleci bir stoper iyi olur.

Emurafu
10.Ekim.2006, 22:17
İyide kalli gercekten kaleci istiyorum dedimi bakalım.....

Fıratcan Alçınkaya
10.Ekim.2006, 22:32
Orkun ile zor UEFA Sorensen iyi transfer edilirse yerinden bir transfer olur...

ChAoS
10.Ekim.2006, 22:48
Aston villa'da sürekli yedek kalıyo sorensen galatasaray'a kolay gelir.

Roberto Baggio
10.Ekim.2006, 22:50
Sorensen müthiş bir kaleci inşallah gelir...

Rodrigo Tello
10.Ekim.2006, 23:29
Gercekten kaleci lazım.Orkun bi acayip..

sebofanmemo
10.Ekim.2006, 23:32
Iyi bir transfer olur tecrubeli bir kaleci