View Full Version : En Iyilerin Randevusu : 24 Ekim
http://www.youtube.com/watch?v=ZDyRVuFF0W0&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ebjkarena%2Enet%2Fforum%2Fs howthread%2Ephp%3Ft%3D27018
Rodrigo Tello
10.Ekim.2006, 21:13
Bu maça imkanı olan herkesin gitmesini öneriyorum..
SaRPeR1903
10.Ekim.2006, 21:17
Kombine bu gibi günler için o tarihi maça gidebilecek sayılı insanlardan olduğum için seviniyorum :)
Liverpool yalnız yürümeyeceksin,yerlerde sürüneceksin :zuhaha
You will never walk again :D
Çarşı vs. The Kop
BlackEagle19o3
10.Ekim.2006, 22:10
Bu maçta tribünler bembeyaz olcak.
Yeni ses rekoru denemesi olcak.
Liverpool forumlarında Beşiktaş'lılardan daha fazla bağırmanın hesapları yapılıyormuş.Ama İnönü'ye geldiklerinden şaşkına döncekler.
Ben o maçta Allah nasip ederse stadda olacağım.Tüm renkdaşlarımı oraya davet ediyorum.
Bağırmayan taraftar ..............:)
GeNç KaRTaL
10.Ekim.2006, 22:37
Sırf taraftarımızın şovu için bile seyredilir bu maç.
Ayrıca en fazla 2000 kişi ile nasıl sesimizi bastıracaklarmış acaba.
Totenham teknik direktörü atmosferi görünce şaşkına dönmüştü bakalım benitez ne yapacak.
travis1903
10.Ekim.2006, 22:51
bu maca gidemezsem icimde bir ukte olarak kalir
muhakkak gitmeliyim,gitmek zorundayim
Totenham teknik direktörü atmosferi görünce şaşkına dönmüştü bakalım benitez ne yapacak.
valencia ile oynadigimiz maclarda benitez taraftara taniklik etmisti
pek fazla sasirmaz,zaten kendiside kuralardan sonra belirtmisti
:0:
bu maca gidemezsem icimde bir ukte olarak kalir
muhakkak gitmeliyim,gitmek zorundayim
valencia ile oynadigimiz maclarda benitez taraftara taniklik etmisti
pek fazla sasirmaz,zaten kendiside kuralardan sonra belirtmisti
:0:
Hazırlıklı gelir o zaman .Taraftarı ve futbolcuları uyarırması lazım o zaman bay benitez'in.
eXcitinG
10.Ekim.2006, 23:02
LiverpooL taraftarı geLsinde taraftar görsün.BeLki repertuarLarına bizden bişeyLer katarLar :)
gahanthegod
10.Ekim.2006, 23:31
En iyi taraftarlari yok. En iyi taraftari var. Biz. :)
El Comandante
11.Ekim.2006, 00:01
Baslik fazla iddiali olmus.
Ama bu mac bir taraftan da taraftarlarin maci olacak :)2 takim taraftarlari da cok iyi.
SaRPeR1903
11.Ekim.2006, 00:37
Bu maçta tribünler bembeyaz olcak.
Yeni ses rekoru denemesi olcak.
Liverpool forumlarında Beşiktaş'lılardan daha fazla bağırmanın hesapları yapılıyormuş.Ama İnönü'ye geldiklerinden şaşkına döncekler.
Ben o maçta Allah nasip ederse stadda olacağım.Tüm renkdaşlarımı oraya davet ediyorum.
Bağırmayan taraftar ..............:)Bir ara buluşalım ne dersin ? :)
Keşke bende İstanbul'da olabilseydim :(
BlackEagle19o3
11.Ekim.2006, 16:43
Bir ara buluşalım ne dersin ? :)
Neden olmasın:)..Msn'den konuşalım bu konuyu;;)
anilton
11.Ekim.2006, 19:48
Allah izin verirse bu maçı tribünde izleyeceğim için kendimi çok çok şanslı hissediyorum.Futbolu seven herkesin canlı şahit olması gereken bir atmosfer olacak.Liverpool tribünlerini çok abartıyolar.Asla yalnız yürümeyeceksiniz bestesinden başka besteleri mi var? "Bundan sonra yürüyemeyeceksiniz...!!!"
KOP tribünü gelsinde nasıl kopulur görsün...
Aykan19o3
12.Ekim.2006, 02:31
Liverpool'un taraftarı şaşkına dönücek İnönü'ye gelince.
Beşiktaş taraftarı her iki maçta da kazanacaktır ;) inşallah iki maçta da herhang bir taşkınlık yaşanmaz (iki takım taraftarı)
IcedEarth
15.Ekim.2006, 03:47
:zuhaha Koptum :zuhaha
DeNiZ_1903
15.Ekim.2006, 04:30
Böyle bi pankart hazırlanıcaktı Liverpool maçına ama daha önce Manu taraftarı ve bir kaç topluluk daha açtığı için bu pankartı vazgeçildi diye biliyorum :)
anil luque
15.Ekim.2006, 04:32
başlık yanlış en iyi ve diğerlerinden birinin randeuvus olmalı.. ÇARŞI Türkiye'de ve dünyada 1 numara keşke o maça gidebilsem :(
RaSenGan
15.Ekim.2006, 04:44
çArşı You will never walk alone'ye kArşı :D Unutmayalımki bu maçın deplasmanıda olacak Liverpool'da.:)