PDA

View Full Version : Şampiyonlar Ligi'ne yeni takvim önerisi...

Fıratcan Alçınkaya
12.Ekim.2006, 03:45
Şampiyonlar Ligi'ne yeni takvim önerisi

UEFA Başkanı Michel Platini'den, Şampiyonlar Ligi'nin daha geniş kitlelere ulaşması için yeni öneri... Platini, çarşamba günü oynanan maçları çocukların izleyemediğini belirterek, karşılaşmaların cumartesi gününe alınabileceğini belirtti.

UEFA Başkanı Michel Platini, Şampiyonlar ligi maçlarının cumartesi günleri oynanmasını önerdi.

Platini, Belçika'nın başkenti Brüksel'de Anderlecht Kulübü Başkanı Roger Vanden Stock, Club Brugge ve FIFA Sağlık Komisyonu Başkanı Michel D'Hooghe, Belçika Futbol Federasyonu Başkanı Francois De Keersmaecker ile yaptığı toplantı sonrası yaptığı açıklamada futbolun geleceğinin bugünün çocukları olduğunu belirterek, ''Çarşamba günü oynanan maçları az sayıda çocuk izleyebiliyor. Bu, futbolun geleceği ve popülaritesi açısından iyi değil. Maçların cumartesi günleri oynanması halinde daha fazla çocuk maçları izleyebilecek'' diye konuştu.

FIFA Profesyonel Futbolcular Derneği (FIFPRO) hakkında bilgiler de veren Platini, derneğin amacının en başta futbolcuları korumak olduğunu, kulüpler ve menajerler arasında çıkacak sorunlarda da mahkemeye gidilmesine gerek kalmayacağını söyledi.

Futbolcuların istedikleri taktirde mahkemeye de gidebileceklerini belirten Platini, ''Derneğin öyle geniş teklifleri var ki mahkemelere gidilmesine gerek kalmayacak'' dedi.

UEFA Başkanı Platini ayrıca, Belçika, Sırbistan ve Polonya gibi küçük ülkelerin kulüplerinin Şampiyon Ligi'nde eleme maçı oynamadan lige direkt olarak katılmaları için de bir öneri sunduğunu söyledi.

Fernando Gago
12.Ekim.2006, 03:47
Ne alakası varya Platini futbolda bu kadar sorun varken bunlara takılıyorsa yanmşız

Roberto Baggio
12.Ekim.2006, 03:50
Çok saçma......

Aykan19o3
12.Ekim.2006, 04:00
Saçmalık..

RoNNiE91
12.Ekim.2006, 04:25
Lig maçları nolcak peki?
Ayrıca Polonya gibi küçük yerlerden takımlar niye direk katılıyor?Adı üstünde Şampiyonlar "Devler" Ligi.Büyük kulüplerin oynadığı bir lig.

canavar20
12.Ekim.2006, 04:26
Saçma.

Ölümüne 21-45 ölümüne Salı - Çarşamba. :p

ZeroG
12.Ekim.2006, 05:00
İyi niyetli ama kötü bir öneri...

RoNNiE91
12.Ekim.2006, 06:01
Ayrıca ben okuldayken bana teselli oluyor bu akşam maç var diye :)

GodfatheR
12.Ekim.2006, 07:08

banada:D.salı-çarşamba 21.45 artık efsane olmuş durumda.saçma bi öneri

Universal
12.Ekim.2006, 07:22
UEFA Başkanı Platini ayrıca, Belçika, Sırbistan ve Polonya gibi küçük ülkelerin kulüplerinin Şampiyon Ligi'nde eleme maçı oynamadan lige direkt olarak katılmaları için de bir öneri sunduğunu söyledi.

Niye bu ülkeler? Diğer ülkelerin hakkı yeniyor. Bana göre sadece son şampiyon direk başlasın. Diğerleri ön-eleme ile.

ChAoS
12.Ekim.2006, 07:26

Bu fikirde baya bi saçmalamış arkadaş.Böyle bişey mümkünmü ?

El Comandante
12.Ekim.2006, 09:05
Platini bu isten anlamiyor galiba,sacma sapan öneriler sunuyor.

nerazzuri
12.Ekim.2006, 16:26
Maçları Cumartesi ye alıcağına aslında 21:45 i / 20:00ye alabilir Rahat rahat izleriz.
Uykumuz geliyor yahu maçı 2.yarısında:p
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Niye bu ülkeler? Diğer ülkelerin hakkı yeniyor. Bana göre sadece son şampiyon direk başlasın. Diğerleri ön-eleme ile.
Batuhan sadece o ülkeler dememiş '' gibi küçük ülkeler '' Belki o ülkeler arasında bizde varız. Hatta varız gibi. Çünkü Ligimizin kalitesine bakarsak Belçika , Polonya dan aşşağı kalır yanı yok.

canavar20
12.Ekim.2006, 17:44

Evet yaa beni çook teselli ediyor. :)

Cyzio
12.Ekim.2006, 18:59
Bu konu öncedende gündeme gelmişti.Doğru bulmuyorum bu öneriyi..

GeNç KaRTaL
12.Ekim.2006, 19:03
Sekocan'ın dediği gibi maçlar 20:00 da olsa daha iyi olur.Bunun hiç kimseye bir zararı olmaz herhalde.

Varonil
13.Ekim.2006, 07:25
Maçları haftasonuna almaktansa saatleri öne çekilebilir.Salı ve Çarşamba günleri iyi yahu.

BlackEagle19o3
13.Ekim.2006, 20:08
Salı-Çarşamba 21.45 Ş.Ligi vakti.Değiştirilmez umarım.

NisRoc
14.Ekim.2006, 18:32
2 düşünceside saçma..

Emurafu
14.Ekim.2006, 21:02
Çok saçma bir karar:( Ligmaçları nasıl olcak platini çok çomak sokmaya basladı.....Sonucta bir düzeni bozuyor...

RaSenGan
14.Ekim.2006, 21:33
Pazartesi hariç hep maçlar oluyor.Ne güzel..Böyle olunca lig maçları ne olacak ?