Log in

View Full Version : Adnan Polat Mart'ta aday olmalı mı?

Selman Ozturk
31.Ocak.2006, 17:49
Arkadaşlar dün akşam bir spor kanalında bu anket düzenlendi ve %97 EVET %3 HAYIR sonucu çıktı...Bu anketi forum üyelerimize de sunmak istedim...Lütfen yalnızca Galatasaray'lı arkadaşlarımız oy kullansınlar

İsildur
31.Ocak.2006, 17:56
Kesinlikle olmalı.Adnan Polat önderliğindeki GS'yi ligde ve Avrupa'da kimse tutamaz.

senderson
31.Ocak.2006, 17:58
Adayımız Özhan Canaydın

zeffix
31.Ocak.2006, 18:00
kesinlikle aday olmalı
BÜYÜK BAŞKAN ADNAN POLAT!!!!!!

Neron_FB
31.Ocak.2006, 19:08
@demirhanbey1984 Ben Gsli olmadığım için oy kullanmadım :)
Ama benim cevabım EVET

Enjoy
31.Ocak.2006, 19:53
kesinlikle aday olmalı..

Maymuncuk
31.Ocak.2006, 20:42
Ben hayır dedim nedeni:
Adnan Polat'ı tanımıyorum,
Bu yaptığı bağış kampanyası aday olduunda oy toplamak için mi?,
Bi de Özhan Canaydın'ı destekliyorum

Google
31.Ocak.2006, 22:12
Galatasarayı kurtarabilicek bir adam.Bence aday olmalı...

dinaMYt
31.Ocak.2006, 22:29
aday olmayı düşünmediğini açıkladı zaten.canaydının yerine kim gelse kabul edecek durumdayız zaten. ali olmuş veli olmuş ne fark eder sadece canaydın gitsin yeter.

Aslan41
31.Ocak.2006, 23:18
son 6 yılki başkanlar canımıza okudu bizleri rezil ettiler.
sıra artık bizde biz adayımızı seçer seçimlerde başkanda ederiz.
nasıl ki fenerbahçe bizim 100.yılımızda şampiyon olduysa biz onların
el attığı her alanda onların önüne geçmesiniz biliriz sıra BİZDE...

RoCCo_42
01.Şubat.2006, 01:01
Bence kesinlikle olmalı o olmazsada ÖZHAN Hariç kim olursa olsun farketmez.

emirduman
01.Şubat.2006, 02:18
Bence onun başkanlığı GS için hayırlı olur ama başkanlık için olumsuz bir tablo çizdi...

Thaloxx
01.Şubat.2006, 02:33
Desteklediğim Mehmet Cansun.... Adnan Polat'da inşallah katılır... Aman Canaydın olmasında!:eek:

tombul taho
01.Şubat.2006, 02:44
benim desteğim ünal aysal'a... arkasında da selahattin beyazıt war... daha nolsun!

mehmet cansun geldi de nooldu bea yaw! daha beter etti o da takımı!

Vieri
01.Şubat.2006, 03:52
hayır olmasın bu durumdaki gsyi kurtaramaz altında ezilip gider... 2 sene daha sabretsin. ünal aysanın desteğini alırsa düşünebiliriz :)

tombul taho
01.Şubat.2006, 13:04
bu sene başkan olması gereken tek adam ünal aysaldır arkasına selahattin beyazıt'ı alarak geliyo çünkü. bence takımı düzlüğe çıkartacak kişiler de onlardı. onlar eğer başa gelip bi de ii işler yapar takımı düzlüğe çıkarırlarsa zaten öbür (2 sene sonraki) seçimlerde adnan polat'a veya başka birine seçimi kaptırmazlar gene başa gelirler diye düşünüyorum. ayrıca ünal aysal geçen gün bi röportajı wardı tam hatırlamıyorum nerde olduğunu ama adamın söledikleri ve yapmak istedikleri gayet güzel. en azından uçuk sama sapan şeyler sölemiyor adam. ben beğendim şahsen!

Berkaiser
01.Şubat.2006, 13:11
Bence olmalı.

Google
01.Şubat.2006, 13:45
bu sene başkan olması gereken tek adam ünal aysaldır arkasına selahattin beyazıt'ı alarak geliyo çünkü. bence takımı düzlüğe çıkartacak kişiler de onlardı. onlar eğer başa gelip bi de ii işler yapar takımı düzlüğe çıkarırlarsa zaten öbür (2 sene sonraki) seçimlerde adnan polat'a veya başka birine seçimi kaptırmazlar gene başa gelirler diye düşünüyorum. ayrıca ünal aysal geçen gün bi röportajı wardı tam hatırlamıyorum nerde olduğunu ama adamın söledikleri ve yapmak istedikleri gayet güzel. en azından uçuk sama sapan şeyler sölemiyor adam. ben beğendim şahsen!

Aslında önce Adnan Polat seçilir 2 seneliğine.O Gs'yi biraz kurtarır.Ardından da Ünal Aysal seçilir.Adnan Polatta Onursal Başkanlık gibi bir dereceye ulaşır.

Ünal Aysal da dilediklerini gerçekleştirebilir,Başkan olunca...