PDA

View Full Version : Türkiye - Yunanistan | Euro 2oo8 Elemeleri C Grubu

Pages : [1] 2

Fernando Gago
13.Ekim.2006, 17:11
http://img362.imageshack.us/img362/5058/adsz2nr7.jpg

http://img525.imageshack.us/img525/5852/135ot6.gif (http://imageshack.us)http://img525.imageshack.us/img525/4056/49zt7.gif (http://imageshack.us)

Tarih:17 Ekim Çarşamba
Stad: Ali Sami Yen
Saat:21:00
Yayın:ATV

Varonil
13.Ekim.2006, 17:13
Moldova'ya bedavadan verdiğimiz 2 puandan sonra bu maçı kazanmak farz oldu bence.

uAsamet91
13.Ekim.2006, 17:17
Yenmeliyiz kesinlikle...Ali Sami Yen'i dolduralım düzgün tarafrar nasıl olurmuş görsünler

fmsmyrna
13.Ekim.2006, 17:44
Taraftarımız sakin olmalı bu maçta Fifa'nın gözü üzerimizde maça gelince alırız biz böyle maçları genelde kazanıyoruz

fm26mer
13.Ekim.2006, 17:49
2-1 türkiye yener.

nerazzuri
13.Ekim.2006, 18:08
Bu Kafa Bu Mantık Değişmediği Sürece Yenemeyiz.

DeNiZ_1903
13.Ekim.2006, 18:15
Dünkü futbolla oynarsak işimiz kötü :(

ZeroG
13.Ekim.2006, 18:30
Artık milli takıma güven olmuyor ama kazanmamız da lazım.Sonucu çok belirsiz bir maç..

Cyzio
13.Ekim.2006, 18:58
Hiç umutlu değilim ama Yunanistan maçı bu.Maçı kazanamadığımız an bitti EURO 2008..

cureshot
13.Ekim.2006, 18:59
bu maçın motivasyonunun çok farklı olacağı kesin. saçma sapan gol yemezsek yeneriz bence.

Fernando Gago
13.Ekim.2006, 18:59
Bence hem futbolla hem skorla ezicez onları bu maçtan endişe duymuyorum tabi Terimin kadrosu taktiğidide önemli Karan kesinlikle 11de başlamalı

CeSC FaBReGaS
13.Ekim.2006, 19:01
Dünkü gibi oynarsak zor.Ama dünkü gibi oynayacagımızı sanmıyorum.Bu maçı yenmek farz.Yenemezsek işimiz zora girer.

canavar20
13.Ekim.2006, 19:08
Kazanamayız.

Sekopej
13.Ekim.2006, 19:16
Şimdiye kadar oynanan oyunlara bakınca kazanamayız gibi geliyor. Ama bu maç farklı, seyircinin de desteğiyle bu maçı alırız. Artık son şans. Herşeye herkese rağmen bu maçı kazanacağız. Başka yolu yok...

kepo
13.Ekim.2006, 19:21
Bu maçı kazanmalıyız.Yoksa göz göre göre EURO 2008 elimizden kaçıyor.Bu arada bir skor tahmini yapayım.Türkiye:3-1:Yunanistan

Fıratcan Alçınkaya
13.Ekim.2006, 20:18
bu maçın yeri ayrı kazanırız bence...

El Comandante
13.Ekim.2006, 21:08
Kazanmaktan baska caremiz yok.Bu maci alacagiz baska yolu yok !

gerrrard
13.Ekim.2006, 21:14
Maçta tribünlerde olacağım herhalde. Umarım kazanırız.

BlackEagle19o3
13.Ekim.2006, 21:20
Kazanamamamız durumunda Fatih Terim'in son maçı olabilir..Ama dorğu bir kadroyla maça çıkarsak kazanacağımıza inanıyorum...

Memedov
13.Ekim.2006, 21:22
Maçı kazanmalıyız, diğer maçlardan farklı olacağını düşünüyorum. bekle bizi Euro 2008.

El Barto
13.Ekim.2006, 21:23
kazanmak zorundayız ancak ben pek umutlu değilim.

eXcitinG
13.Ekim.2006, 21:27
Kazanacağız..

Aykan19o3
13.Ekim.2006, 21:37
Kazanmalıyız.

SaRPeR1903
13.Ekim.2006, 21:39
Ya Yunanistan yener ya berabere biter..

ChAoS
13.Ekim.2006, 21:40
Bu futbolla oynayacaksak kazanmayalım daha iyi . Zaten kazanacağımızı sanmıyorum . Daha önceki maçları nasıl kazandığımız ortada kötü hemde çok kötü oynuyoruz.

RoNNiE91
13.Ekim.2006, 21:41
Kazanmak zorundayız ama bende pek umutlu değilim.

anilton
13.Ekim.2006, 23:37
Bu maç için Moldova maçı kesinlikle ölçü olamaz.Bu maçların havası farklı olur.Kesinlikle hücum anlayışlı bir kadro ile çıkmalıyız maça.M.Topuz orta sahaya kaydırılmalı.Ü.Karan ise 11'de oynamalı.Arda'nın yerine Gökdeniz forma giymeli...

Bence kadro şöyle olmalı...

1-V.Demirel
2-Hamit
3-V.Yaman
4-Yasin
5-G.Zan
6-M.Aurelio
7-Gökdeniz
8-M.Topuz
9-Ü.Karan
10-Tuncay
11-G.Ünal

REsist JuvE11
13.Ekim.2006, 23:45
yunanistan ı yenemicez.2008 e gidemicez

uAsamet91
13.Ekim.2006, 23:47
Bu macin havasi farkli olur gercekten umarim kazanirz

Emurafu
14.Ekim.2006, 00:39
Stadyumun atmosferini görün......uA süper pankartlar+her koltuga siyah kartonlar konulacak.....Samiyende neden oynanıyor diyenler vardı...Pişman olucaksınız:D:D

Bu maç bizim kader maçı...

Fıratcan Alçınkaya
14.Ekim.2006, 00:41
inş. Emrah maça gidicez çünkü... İnş. kazanırız da burnumuzdan gelmez...

Umarım zafer kazanıp ayrılıcaz...

LaKe
14.Ekim.2006, 00:49
Gönlüm Türkiye'mizin kazanmasından yana olsa da maalesef pek umut vermediğimiz kanaatindeyim. Moldova maçından çok uzak,, iyi bir performans sergilememiz, takım oyununa sadık kalmamız lazım. Tabi ki daha da farklı bir kadroyla çıkmalıyız maça. Bende arkadaşlarla maça gitmeyi düşünüyorum...

Emurafu
14.Ekim.2006, 00:59
Büyük takımlara karsı iyi oynarız.......

RoNNiE91
14.Ekim.2006, 02:59
Stadyumun atmosferini görün......uA süper pankartlar+her koltuga siyah kartonlar konulacak.....Samiyende neden oynanıyor diyenler vardı...Pişman olucaksınız:D:D

Bu bir milli maç,Galatasaray maçı değil yani oraya sadece Galatasaraylı taraftarlar gitmicek.Tüm Türkler gidebilecek gerek Fenerlisi gerek Beşiktaşlısı gerek gidebilecek herkes.Maç İzmir'de de olsa,Ankara'da da olsa,Trabzon'da da olsa veya herhangi başka bir şehirde de olsa bu bir milli maçtır.Bari buraya Fanatizm karştırmayın.

Fernando Gago
14.Ekim.2006, 03:05

Maç Saraçoğlunda veya İnönüde olsa hiç pankart , gösteri olmucak ya zaten :0:

Roberto Baggio
14.Ekim.2006, 03:07
Kazanmak zorunda olduğumuz bir maç artık bu maçtanda galibiyet ile ayrılamazsak ve norveç kazanırsa güle güle euro 2008...

Emurafu
14.Ekim.2006, 03:11
Bu bir milli maç,Galatasaray maçı değil yani oraya sadece Galatasaraylı taraftarlar gitmicek.Tüm Türkler gidebilecek gerek Fenerlisi gerek Beşiktaşlısı gerek gidebilecek herkes.Maç İzmir'de de olsa,Ankara'da da olsa,Trabzon'da da olsa veya herhangi başka bir şehirde de olsa bu bir milli maçtır.Bari buraya Fanatizm karştırmayın.Demek istedigimi anlamadınız..Gecenlerde samiyende bu maç olurmu diyenler vardı yok atmosferi iyi olmaz,seyirci basısı az olur gibisinden laflar edildi...yoksa benim için fark etmez..

Zatem fanatizm yapmak hiç sevmedigim şey heleki burda:):)

Fernando gago,ronnie kardes yanlıs anladınız..

VahdeTrabzon
14.Ekim.2006, 04:56
bu maçı kesin almamız lazım yoksa bence işimiz çok çok zor diğer takımların puan kaybetmelerini bekleriz ama bencede büyük takımlara karşı ayrı bir motivasyonla çıkıyoruz inşallah alırız bu maçı ve rövanşı vermeyiz

eXcitinG
14.Ekim.2006, 05:10
Bu konuyuda MoLdova maçını çekin oLurmu.Sonra birbirinize sataşın.KadroLarı siz kurun.Ama sakın ha sakın Yunanistan maçı hakkında yorum yapmayın emi.

BlackEagle19o3
14.Ekim.2006, 05:14
Bu konuyuda MoLdova maçını çekin oLurmu.Sonra birbirinize sataşın.KadroLarı siz kurun.Ama sakın ha sakın Yunanistan maçı hakkında yorum yapmayın emi.
Abi bazı şeyleri söylemeyi unutmuşsun;)Milletin futbol bilgisini küçümsemek,rakip takımın oyuncularına hakaret etmek,konuyu milli maçlardan çıkarıp takım muhabbetine döndürmek,Milli takımın 11'ini kendi takımın oyuncularından oluşturmak vs.

eXcitinG
14.Ekim.2006, 05:18
Tartışmak koLaydır.AsıL tartışmak bunu saygı sevgi çervçevesinde yapabiLmek karşındakini küçük düşürmeden kendi yorumLarını aktarabiLmektir.Bunu yapaLım.Kimse tartışmayın demiyor.Ama dozunu kaçırıyoruz.Rica ediyorum biraz daha duyarLı oLaLım.

uAsamet91
14.Ekim.2006, 05:19
Milli macin Stadi mi olur ya yapmayin arkadaslar...Hala onu konusuyosunuz ya

cureshot
14.Ekim.2006, 05:40
grubun bizim açımızdan kilidi aslında norveç maçı. çünkü yunanistana yenilsek bile norveç ve bosna galibiyetleri bizi euro 2008e taşıyacak. yunanistanı ve bosnayı yensek bile norveçte norveçe yenilmememiz lazım. (tabii norveçin diğer maçlarında puan kaybetmeyeceğini farzedersek) ama yunanistana yenilirsek norveçte norveçi yenmek hayli zor olacağından çarşamba günü bir galibiyet alıp rehavete kapılmadan (!!!!) norveçe iyi hazırlanmak lazım. maltayı moldovayı yenemeyen yunanistanı nasıl yener dememek lazım çünkü önümüzde iki senedir bir fb örneği var. nispeten kolay maçlarda zorlanan ama derbilerden ve avrupa maçlarından alnının akıyla ayrılan bir takım. hem de iki senedir. tansiyonu yüksek maçların motivasyon derecesi de yüksek olur. üstelik takımın başında da her ne kadar son dönemlerde çok formsuz olsa da türkiyede motivasyon deyince akla ilk gelen isimlerden fatih terim var. Ayrıyeten emre, tuncay gibi duygusal oyuncular. eminim onlar da bu maça farklı bir gözle bakacaklardır. sanıyorum fatih hoca da cumartesiden sonra maça karanla başlayacaktır ki olumlu bir gelişme daha. ayrıca takımımızdaki çoğu oyuncuların aksine avrupanın bu sene en formda isimlerinden hamit de sahada olacak ki bu da çok önemli. bütün bunların ışığında diyorum ki bence bu maç bizim. inşallah yanılmam.

Universal
14.Ekim.2006, 05:40
Bu maç ASY'de olması yanlış 25.bin kişilikten daha fazla kapasiteli stadlarımız var. Alsancak, Saraçoğlu, İnönü gibi.

Kazanmak zorundayız ama pek ümitli değilim. İlk maçta 4-5 attığımız takımlara karşı puan kaybediyoruz. Moldova maçındada dedim burada diyorum sonuçta gol değil puan önemli 1-0 olsun bizim olsun. Norveç maçına rahat çıkalım.

King_91
14.Ekim.2006, 06:11
Maçı kazanırız ama sonraki maclarda garanti bi salaklık yapıp kupaya katılamayız

Fernando Gago
14.Ekim.2006, 06:13
Hakan Şükür sakatlandı!
A Milli Futbol Takımı, Yunanistan maçının hazırlıklarına bu akşam basına kapalı yaptığı antrenmanla başladı.

Moldova karşılaşmasında forma giyen futbolcular rejenerasyon çalışmasının ardından antrenmanı terk etti. Yağmur altında yapılan çalışma yaklaşık 1 saat sürdü.

Çalışma sırasında girdiği ikili mücadele sonrasında sakatlanan Hakan Şükür, antrenmanı yarıda bıraktı. Hastaneye götürülen milli futbolcunun yapılan ilk kontrolünde el ayası zarında zedelenme ve kanama tespit edildi. İlk müdahalesi yapılan Hakan Şükür'ün eli koruma amacıyla atele alındı. Milli Takım doktoru Cengiz Dinç, Salı günü yapılacak kontrolün ardından Hakan Şükür'ün kesin durumunun belli olacağını açıkladı.

A Milli Takım, yarın saat 19.30'da yapılacak ve ilk 15 dakikası basına açık olan antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak : DHA

Ralph
14.Ekim.2006, 07:03
Bu maça berabere diyorum ben.Bu oyunla beraberlik bile çok iyi bize :(

goosfraba
14.Ekim.2006, 15:29
Büyük takımlara karsı iyi oynarız.......

Sence Yunanistan bizden büyük bir takım mı Emrah? :) Komik birşey olmuş.

Ayrıca ben çok umutluyum, bu tür maçlara iyi konsantre olup maçı almasını iyi biliyoruz, bu geçmişte de oldu şimdi de olacak. Terim artık birşeylerin farkına varmalı ,ki varmıştır zaten. Defansa acil olarak takviye yapmalı. Son Moldova maçından farklı bir 11 ile maça çıkmalıyız. Maçı kazanacağımızı düşünüyorum.

Universal
14.Ekim.2006, 18:23
Altintoplu bir takım çıkar umarım. Eğer forvette Gökhan ve Ümit ikilisi olmalı. Tek forvet ile Yunanistanı deviremeyiz. Tuncay solda oynamalı.

Emurafu
14.Ekim.2006, 18:58
Sence Yunanistan bizden büyük bir takım mı Emrah? :) Komik birşey olmuş.

Ayrıca ben çok umutluyum, bu tür maçlara iyi konsantre olup maçı almasını iyi biliyoruz, bu geçmişte de oldu şimdi de olacak. Terim artık birşeylerin farkına varmalı ,ki varmıştır zaten. Defansa acil olarak takviye yapmalı. Son Moldova maçından farklı bir 11 ile maça çıkmalıyız. Maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Büyük ve iddalı takımlara karsı iyi oynarız ayrıca yunanistanın durumu belli onlar bizden kötü oynuyorlar ama bir sistem takımı oldukları için iddalılar:9

Ya şu moldova maçı ve yunanistan maçlarını karsılastırmayın iki maçın havası farklı olur.....skoruda göreceksiniz:):):)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Milli takımda suan için revizyon zor...belki grublara gidersek yapılır.. oyüzden suanki kadro bozulmaz:)

the_imam912
14.Ekim.2006, 19:38
Bence yeneriz.
Tabi kafadakiler değişirse.

CeNTeR_TR
14.Ekim.2006, 19:47
Bence yeneriz.
Tabi kafadakiler değişirse.

+1000

Ama böyle giderse değişmez İmam..

Yeter artık demek lazım da nerde ??? :mad:

uAsamet91
14.Ekim.2006, 20:18
Biletimizide aldık çok zorluk çeksekte:D..Kazanırız inşallah.Maçın hakemi Mejuto Gonzales

sananes
14.Ekim.2006, 20:26
maçı kazanıp euro 2008e kalsak bile ben takımdan umutsuzum daha dogrusu fatih terimden anlamıyorum zorda olsa gidecegiz diyo neden zor olsun arkadaslar neden buralara geldik bizim bu kapasitemiz yunanistanda norvecte olsa bu zamana kadar cıkmayı garantilerlerdi ama bu baska bi konu tabi.

maça gelince bence fatih terim bu mac kadroyu farklı kuracak hakan şükürüde oynatır diyorum belki bizim tümeri bile oynatabilir

eXcitinG
14.Ekim.2006, 20:32
Dünya şampiyonasınada zar zor gittik ama Dünya 3. oLduk.Bu kadar karamsar da oLmamak gerek.Zamanın neLer getireceğini görmek gerekiyor.

Emurafu
14.Ekim.2006, 20:41
Hayrettin abi çok haklı her maç farklı olur...moldova maçı ile yunanistan macını kıyaslayan bile var:9

Yunanistanı yenersek ki insallah yenecegiz bosnada norveci yenerse bu iş biter...

Lider olma ihtimalimiz bile var........

canavar20
14.Ekim.2006, 21:03
Dünya şampiyonasınada zar zor gittik ama Dünya 3. oLduk.Bu kadar karamsar da oLmamak gerek.Zamanın neLer getireceğini görmek gerekiyor.

Ama abi orda bir çırpınış vardı. Biz MALTA gibi bi takımı yenemedik. Ve bu Malta yıllardır kazanamıyor. Hatırlarım elemeler 3 gol falan atan bir takım. :(

cureshot
14.Ekim.2006, 21:04
herkes ortaya konulanları beğenmiyor. haklılar da ama ne yazık ki avrupanın üst düzey milli takımlarından birine sahip değiliz. hala rüştüden sonra bir kaleci çıkartabilmiş değiliz. keza toraman ve zan dışında güvenebileceğimiz bir stoperimiz de yok. sol bek desen üzülmezden sonra aklımıza ilk gelen isim savunma yönü eksik olan volkan yaman. sağ bekte belki de milli takımımızın en iyi ismi olan hamit oynuyor ki onu da biz yetiştirmedik (!). oyun kurucumuz devamlılığı olmayan emre. bugün var yarın yok. maç içinde bile devamlılığı yok. hala sol açığımızda şu oynar sağ açığımızda bu oynar diyemiyoruz. ön liberomuz ki bana göre şu anki milli takımımızın en sağlam ikinci adamı aslen bir brezilyalı. forvette ise bir bolluk ama ne yazık ki hiçbiri bana güven vermiyor. en güvendiğim iki isim olan halil ve nihatın ki çağdaş futbolda verim alınabilecek bir forvet ikilisi devamlılığı yok. sürekli sakatlanıyorlar. karan milli takımın başına kim gelse onun vazgeçilmezi olamıyor her nedense. yenilerden sayın hurmanın getirin 10 milyon euroyu alın dediği gökhan ünalın halini gördük. milli takım oyuncusu değil. hala bir hakan şükür tartışması var. aşağı yukarı 7-8 senedir. yani diyeceğim o ki biz biraz kendimizi dev aynasında görüyoruz. bunun tek sebebi de 2002de gelen üçüncülük. dünya şampiyonaları avrupa şampiyonlarına kıyasla kolay olduğundan sonuçlar aldatıcı olabilir ki futbol ve basketbol milli takımlarımızın başına gelen de bu. herkes yunanistan kim diyor ama ulusal düzeyde en önemli organizasyon olan avrupa şampiyonasında alınmış bir birincilikleri var adamların. biz avrupada ne yapıyoruz önce ona bi bakmak lazım. sonra da dönüp takımımıza. ve beklentilerin de buna göre olması lazım bence. böyle olursa hayal kırıklığı da daha az olur. sözün kısası ne ka ekmek o ka köfte!

eGowiCh
14.Ekim.2006, 23:18
Nikopolidis yine yumurtlarsa kazanırız, onun performansına bağlı. Şansımızın ve kalecinin yardımı lazım, aksi halde asla kazanamayız bu futbolla ve mantaliteyle.

eXcitinG
14.Ekim.2006, 23:28
FutboL gittikçe değişiyor.Artık koLay takım sıfatı kaLmadı Avrupada ve Dünyada.OLaya birde bu yönünden bakmak gerek.Diğer grupLarada bakıLdığında ne takımLar sürünüyor.Ne süprizLer ne bu takımdan bişey oLmaz deniLen takımLar puanLar aLıyor çeLmeLer takıyor.Biz şu anda değişen futboL yapısında oynamıyoruz tek sorun bu.Fatih Terim haLa sanıyorki GaLatasarayı Avrupada başarıLara taşıdığı zamanda sanıyor.Herşey düzeLir.Ben buna inanıyorum..

Universal
14.Ekim.2006, 23:34
Nikopolidis yine yumurtlarsa kazanırız, onun performansına bağlı. Şansımızın ve kalecinin yardımı lazım, aksi halde asla kazanamayız bu futbolla ve mantaliteyle.

Çok doğru dedin. Moldova maçında kaleciyi aşamadık. Eğer bu performansı gösterirse kaybederiz. Ama şunu bilmek lazım bu maçı kazansak bile Norveç maçını kazanmadan gruptan çıkmamız çok zor.

GodfatheR
14.Ekim.2006, 23:42
Çok doğru dedin. Moldova maçında kaleciyi aşamadık. Eğer bu performansı gösterirse kaybederiz. Ama şunu bilmek lazım bu maçı kazansak bile Norveç maçını kazanmadan gruptan çıkmamız çok zor.

Yunanistan'ı yendiğimiz anda Norveç beraberliği yeter bosna'yıda yenersek EURO 2008 e gideriz ama zor gözüküyo

Emurafu
14.Ekim.2006, 23:48
İtalya avrupa sampiyonasına gidemiyecek.....sürüne bir cok ülke var:)

VahdeTrabzon
15.Ekim.2006, 00:20
nikopolidis in yumurtlamasının nedeni sahayı sulayıp bizim hata yapmamız içinmiş ama hazırladıkları tuzaklara kendileri düştüler:D

Universal
15.Ekim.2006, 00:40
Yunanistan'ı yendiğimiz anda Norveç beraberliği yeter bosna'yıda yenersek EURO 2008 e gideriz ama zor gözüküyo

Norveç galibiyet alıp garantilemek varken diğer ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum. İşimiz oldukça zor. Bu grubu lider bitirmemiz gerekirdi.

nikopolidis in yumurtlamasının nedeni sahayı sulayıp bizim hata yapmamız içinmiş ama hazırladıkları tuzaklara kendileri düştüler:D

İstanbulda üç gündür sağanak bir yağmur var. Çim iyice ıslanmıştır. =) Niko bakalım ne yapacak.

bySilver
15.Ekim.2006, 03:20
İstanbulda üç gündür sağanak bir yağmur var. Çim iyice ıslanmıştır. =) Niko bakalım ne yapacak.

Aman kafasını yarmasında o çimde taş düşer maazallah:D

GodfatheR
15.Ekim.2006, 03:25
bakmayın siz Nikopolidis iyi kaleci ama arada böyle sakarlığı tutuyomuş.valla ben yunan arkadaşlarımın yalancısıyım

Sekopej
15.Ekim.2006, 08:14
Kazanacağız. Hangi taktik hangi anlayış hangi oyuncularla çıkarsak çıkalım bu maçı kazanacağız. En ufak kuşkum yok. Terim başta olmak üzere tüm oyuncularımıza güveniyorum bu maç için.

(Terim'i ve oynattığı oyunu beğenmiyorum. Terim'le bu iş gitmez düşüncesindeyim genel olarak ama bu maç için onlara güveniyorum.)

Eray Dengiz
15.Ekim.2006, 14:38
bu maçı kazanırız Fatih hoca nedense bu maçlarda oyuncuları inanılmaz motive ediyor. hatta rüyamda 7-4 kazandığımızı bile gördüm.

Fietra 10
15.Ekim.2006, 17:04
kazanmak zorundayız ve inanıyoruz başarılar Türkiye'm Başarılar Bosna-Hersek:)

Emurafu
15.Ekim.2006, 19:30
Siz hala moodova maçı ile yunanistan macını kıyaslayın bu maçı kazanacaz görüceksiniz....Tıpkı fenerbahceye benzetiyorum..fenerbahcede 1 maç kötü öbür maç iyi gerekse avrupada.. oyüzden moldova macını unutun..
Bence norvecde berabere kalacak:)
Norvece 4 puan ile gidicez buna inanıyorum.....

nart_susruko
15.Ekim.2006, 21:11
herkes ortaya konulanları beğenmiyor. haklılar da ama ne yazık ki avrupanın üst düzey milli takımlarından birine sahip değiliz. hala rüştüden sonra bir kaleci çıkartabilmiş değiliz. keza toraman ve zan dışında güvenebileceğimiz bir stoperimiz de yok. sol bek desen üzülmezden sonra aklımıza ilk gelen isim savunma yönü eksik olan volkan yaman. sağ bekte belki de milli takımımızın en iyi ismi olan hamit oynuyor ki onu da biz yetiştirmedik (!). oyun kurucumuz devamlılığı olmayan emre. bugün var yarın yok. maç içinde bile devamlılığı yok. hala sol açığımızda şu oynar sağ açığımızda bu oynar diyemiyoruz. ön liberomuz ki bana göre şu anki milli takımımızın en sağlam ikinci adamı aslen bir brezilyalı. forvette ise bir bolluk ama ne yazık ki hiçbiri bana güven vermiyor. en güvendiğim iki isim olan halil ve nihatın ki çağdaş futbolda verim alınabilecek bir forvet ikilisi devamlılığı yok. sürekli sakatlanıyorlar. karan milli takımın başına kim gelse onun vazgeçilmezi olamıyor her nedense. yenilerden sayın hurmanın getirin 10 milyon euroyu alın dediği gökhan ünalın halini gördük. milli takım oyuncusu değil. hala bir hakan şükür tartışması var. aşağı yukarı 7-8 senedir. yani diyeceğim o ki biz biraz kendimizi dev aynasında görüyoruz. bunun tek sebebi de 2002de gelen üçüncülük. dünya şampiyonaları avrupa şampiyonlarına kıyasla kolay olduğundan sonuçlar aldatıcı olabilir ki futbol ve basketbol milli takımlarımızın başına gelen de bu. herkes yunanistan kim diyor ama ulusal düzeyde en önemli organizasyon olan avrupa şampiyonasında alınmış bir birincilikleri var adamların. biz avrupada ne yapıyoruz önce ona bi bakmak lazım. sonra da dönüp takımımıza. ve beklentilerin de buna göre olması lazım bence. böyle olursa hayal kırıklığı da daha az olur. sözün kısası ne ka ekmek o ka köfte!
sitenin etkisinden midir bilinmez ama yorumlarında tdcilik oynayan bunca yuzır arasından bu mesaj çerçevelik doğrusu.. :icon_wink:

ThersoN
15.Ekim.2006, 22:23
yeneriz ;)

VahdeTrabzon
16.Ekim.2006, 00:18
Türk Telekom’da başlayan grev Türkiye-Yunanistan maçının yayınını zor soktu!

Türk Telekom’da bugün greve çıkmaya hazırlanan işçilerle yönetim arasındaki çözüm arayışı dün saatler süren bir görüşme trafiğine yol açtı. Dün öğleden önce Telekom’un Ankara’daki tesislerinde başlayan görüşmelerde iki taraf yine anlaşma sağlayamayınca, devreye Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile Türk-İş Başkanı Salih Kılıç girdi. Bir süre ara verilen görüşmeye akşam saat 17:30’da Ulaştırma Bakanlığı’nda devam edildi. Görüşmenin bu kısmına Bakan Yıldırım ile Türk-İş Başkanı Kılıç da katıldı. Ancak 6 saati aşkın bir süre devam eden görüşmelerden sonuç çıkmadı.

Saatler sürdü

Müzakere maratonuna dönüşen uzlaşma arayışlarının ilk bölümü tamamlandığında masadan ilk ayrılan Haber İş Sendikası Genel Başkanı Ali Akcan oldu. Akcan, 2008 yılında 1. ve 2. altı aylık dönem için istedikleri yüzde 3 + 3’lük zammın, ücret farklılıkları giderildikten sonra devreye girmesini istedikleri söyledi. Akcan, taleplerinin toplam maliyetinin 160-165 milyon YTL olduğunu ifade ederek, “Kendilerine son teklifimizi verdik, Bakan’la Bakanlıkta görüşülecek. Orada sonuçlanmazsa grev başlayacak” diye konuştu. Taraflar akşam saatlerinde Bakan Yıldırım’ın başkanlığında yeniden masaya oturdular ancak bu görüşmeden de sonuç alınamadı.

Haber-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Akcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kapsam, ücret ve çalışma saatleri konularında 21 asıl, 5 geçici madde olmak üzere toplam 26 maddede anlaşmanın sağlanamadığını söyledi.

Binlerce kişi Yunanistan maçını izleyemeyebilir

Grevde telekom hizmetleri kesilmeyecek. Ancak ortaya çıkacak olası bir arıza da kesinlikle onarılmayacak. Bu da telekomünikasyon sistemine ve Türk Telekom altyapısı kullanan sektörlere darbe vuracak.

Türk Telekom Türkiye’de 20’den fazla ilde yaygın olarak kullanılan kablolu TV servisinin altyapı hizmetini gerçekleştiriyor. Türkiye-Yunanistan milli maçının yayınlanacağı 19 Ekim’de olası bir arıza, bir ilçenin tamamen kablolu televizyon yayınlarının kesilmesine neden olabilir. Normalde dakikalar içerisinde tamir edilen bu arızaların tamiri grev sonrasına bırakılacak.

Cep’ler de etkilenecek

Grevden en çok bireysel internet kullanıcıları ve sabit hat kullanıcıları etkilenecek. Grev esnasında oluşacak arızalar telafi edilemeyeceğinden günde ortalama 150 bin ile 200 bin kişinin iletişimi kesilecek.

Ev telefonu olmazsa cepten konuşuruz diyenler de yanılıyor. Çünkü Türkiye’deki tüm cep telefonu operatörlerinin altyapı hizmetini de Türk Telekom sağlıyor.

uAsamet91
16.Ekim.2006, 00:46
Allahtan stadda olacagim:p

canavar20
16.Ekim.2006, 01:49

Eğer işimiz kalecilerin kötü oynamasına hatta berbat oynamasına kalmışsa. Ne duruyoruz ki bence direk yenilek çünkü kalceler bir kere hata yapar !

Cyzio
16.Ekim.2006, 02:07
Neyse artık Moldova maçından geçti.Yunanistan maçını mutlak kazanmalıyız, kazanırız da.Havada-karada en kötü günümüzde Yunanlar karşısında zaferlere alışığız.Yine böyle olacak..

Mr.CordiaL
16.Ekim.2006, 02:07
Artık FAtih Terim'den iyi bi kadro beklemiyorum. Kazamayız hatta biraz daha karamsar olursak kaybederiz. :s

Universal
16.Ekim.2006, 02:31
Eğer işimiz kalecilerin kötü oynamasına hatta berbat oynamasına kalmışsa. Ne duruyoruz ki bence direk yenilek çünkü kalceler bir kere hata yapar !

4-1'lik maçta ne kadar iyi oynadıkki. Attığımız dört golün üçü kaleci hatası sayesinde oldu. Ya olmsaydı... Sonuçta puanlar bizi çıkaracak. İyi oynamak değil. 1-0 olsun bizim olsun. Zaten taktiğimiz belli oldu kaleyi nereden görürsek şut çekeceğiz.

fmsmyrna
16.Ekim.2006, 02:39
Bizim maçımız önemli tamam ama Norveç Bosna karşısında zorlanır hatta bence puanda kaybeder bu sebeple karamsar olmaya gerek yok

Universal
17.Ekim.2006, 02:11
Norveç kaybeder biz kazanırsak tur bizim elimizde olacak... Bu çok büyük avantaj. Bu maçı kazanmak zorundayız... Gene bir tarihi fark bekliyorum...

GebzeLi1907
17.Ekim.2006, 02:26
Maçı Kazanır Norwec de Kazanırsa Norvec macında Kapanarak oynamak Zornda kaLıcaz bunuda yapamadıgımz ortada asLnda bu mactan beraberLik aLırsak Norvec macını kazanmak zorunda oLucaz ve böyLe macLarda nası oynadıgmız ortada oraya beraberLik yeter düşüncesiyLe gidersek bizim için iyi oLmaz zaten hava şartLarı hiç müsait oLmayacak.Bu akşm bi beraberLik bize beLkide Euro 2008 i getirebiLir bir varsayım sadece :)

LaigLeNoiR
17.Ekim.2006, 02:41
Yunanistan kazanır.

canavar20
17.Ekim.2006, 02:44
4-1'lik maçta ne kadar iyi oynadıkki. Attığımız dört golün üçü kaleci hatası sayesinde oldu. Ya olmsaydı... Sonuçta puanlar bizi çıkaracak. İyi oynamak değil. 1-0 olsun bizim olsun. Zaten taktiğimiz belli oldu kaleyi nereden görürsek şut çekeceğiz.

Tamam anladım sorumlu kaleci. Demek istediğim her maçta kaleci kötü oynamaz , berbat oynamaz. Yani senin düşüncene göre kaleci mutlaka kötü oynamalı. ;) Yanlış mı anladım ?

Ziya38
17.Ekim.2006, 02:54
Biz rahat galibiyet alacik ben guveniyorum hic beklemediymis mac olacak

ShevAnil
17.Ekim.2006, 02:57
Türkiye'miz umarım Bunu Başarıcak..
2 Kere Şans Bize Gülmedi yada Biz Beceremedik :icon_confused:(Malta-Moldova)
Türkiye 2 - 1 YunanPistan(99)
Bosna Hersek'te Yenilmez Diye Düşünüyorum :icon_razz:
Norweç artık :/a) Et..
:yildiz: :tur: :yildiz: :e:

GeNç KaRTaL
17.Ekim.2006, 03:08
Bakalım ne olacak maç.İnşallah kazanırız.

Fıratcan Alçınkaya
17.Ekim.2006, 03:13
M.Topuz yokmuş çift forvet oynuyoruz bu iyi... Taraftar harika kazanıcaz...

Ziya38
17.Ekim.2006, 03:16
ATV vermiyor maci ustalar anlasma dolayi felan

BlackEagle19o3
17.Ekim.2006, 03:16
İlk 11'imizi Servet ve Deli İbo bozuyor.Bunlar olmasa kadro harika.Fatih Hoca elinden gelebilcek en iyi kadrolardan birini çıkarmış.Şimdi sıra futbolcularda.Çıkın ve TÜRK'ün gücünü gösterin.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Nasıl yani:icon_confused:.Şu an Atv'de canlı yayın var maç öncesi.Böyle bir durum yoktur umarım.:icon_neutral:

Ziya38
17.Ekim.2006, 03:19
Valla burda oyle gordum

Bugra19o3
17.Ekim.2006, 03:25
1.Volkan
2.Hamit
3.Servet
4.Gökhan
5.İbrahim Üzülmez
6.Gökdeniz
7.Aurelio
8.Emre
9.Tuncay
10.Ümit Karan
11.Gökhan Ünal

sananes
17.Ekim.2006, 03:40

atv mi vermiyo atv avrupamı vermiyo bence avrupa kanalı vermiyo atvde alt yazı gecmedi atv avrupada gecti hem bundan öncekileri nası verdiyse yine verir heralde

Ziya38
17.Ekim.2006, 03:42
Valla nerden izliyeceyiz arkadaslar yardimci olun yen i altyazi gecdi

El Comandante
17.Ekim.2006, 03:44
Evet yahu ATV Avrupa vermiyor maci :mad: Ilk defa böyle bisey oldu,Milli takimin macini bile izleyemiyoruz,ne bicim rezilliktir bu !

Universal
17.Ekim.2006, 03:44
Beyler Yunan kanallarına bakın... Belki orada izleyebilirsiniz...

İstiklal Marşımızı bile doğru okuyamadık. Biri önden kaçıyor, arkadaki kovalıyor... Yazık yazık...

sananes
17.Ekim.2006, 03:45
atv macı veriyo.ama avrupalı kardeslerim için üzgünüm

Ziya38
17.Ekim.2006, 03:46
ATV AVRUPA vermiyor usta nedir bu REZILLIK

RaSenGan
17.Ekim.2006, 03:49
Onların İstiklal Marş'larını keşke ıslıklamasaydık..

canavar20
17.Ekim.2006, 03:50
Haydi çocuklar size güveniyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Keşke onlarda bizimkini. :mad:

Fernando Gago
17.Ekim.2006, 03:56

Keşke Aygün Keşke ....

Bigturk
17.Ekim.2006, 03:56
off ayip ya, cok yanlis, nide digi turk web tv de ode ve izle diyor 10$ offf
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hemen Turkmenli Tv E Gir, Orada Canli Veryorrrrrr

El Comandante
17.Ekim.2006, 04:00
Nerede bu Turkmenli Tv yahu ? Biraz bilgi lütfen,please,bitte :)

canavar20
17.Ekim.2006, 04:01
Ya defansları çok sağlam zor görünüyor gol. Uzaktan ancak.

RaSenGan
17.Ekim.2006, 04:05
lig radyo belki verir.

Aykan19o3
17.Ekim.2006, 04:11
Maç genellikle ortada ama ataklarımız yok değil.

Haydi Alalım Şu Maçı. ;)

Fıratcan Alçınkaya
17.Ekim.2006, 04:13
G.Ünal Moldova maçından beri şu dk. ye kötü...

LaigLeNoiR
17.Ekim.2006, 04:15
Ahh tuncayyyy

RaSenGan
17.Ekim.2006, 04:21
Zaten ofsayttı :p
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Servet şovuna başladı :mad:

goosfraba
17.Ekim.2006, 04:23
Aslanım Volkan, mutlak golü çıkardı.

King_91
biraz daha tempolu oynamamız lazım bi de 2 kez cıkarken top kaybettik biraz becerikli olsalar yemiştik.hadi be aslanlarım

Aykan19o3
Off kötü geldiler. :S

LaigLeNoiR
17.Ekim.2006, 04:28
Bizim taraftarlar başladı yine.Hey allahım yaa.

Bu gökdeniz nerede var bu dağlar taşlar, yürüyelim arkadaşlar.....

Hay allahım akıl fikir ver.

RaSenGan
17.Ekim.2006, 04:30
Goahhhhhhhhh

goosfraba
17.Ekim.2006, 04:30
Daha akıllı oynamalıyız, 3 e 3 yakaladık Gökhan'ın yaptığına bak.

RaSenGan
17.Ekim.2006, 04:32
Yine geliyolar.

King_91
arkaya attıkları her top tehlike oluyor bir onlem bulmamız lazım

Aykan19o3
Çok atak yedik bu dakikalar. Gökhan Ünal bence iyi düşündü ama şans işte :S

the_imam912
17.Ekim.2006, 04:33
Ah be Gökhan :(

RaSenGan
17.Ekim.2006, 04:33
Haluk Ulusoy coştu :D

King_91
17.Ekim.2006, 04:34
0-0 bitti ilk yarı

LaigLeNoiR
17.Ekim.2006, 04:34
Defans'a bak.

Ey yavrum ey...

İlk yarı gol yemedik.Şükredelim.

goosfraba
17.Ekim.2006, 04:35
İlk yarı bitti, bakalım Terim ne gibi önlemler alacak. Defans yol geçen hanı, geç Yunan geç. :mad:

M.Scofield
17.Ekim.2006, 04:35
Bizim taraftarlar başladı yine.Hey allahım yaa.

Bu gökdeniz nerede var bu dağlar taşlar, yürüyelim arkadaşlar.....

Hay allahım akıl fikir ver.
ne varki bunda bence sana allah akıl fikir versin

Fıratcan Alçınkaya
17.Ekim.2006, 04:36
Allah yardım ediyor Valla... Adamlar şaşırıyor pozisyonlarda birden golle burun buruna kalıyolar... Hamit'te son pozisyonlarda hata yaptı... Bakalım 2.yarı nsl olcak...

sananes
17.Ekim.2006, 04:36
ilk yarı bence iyi oynamadık ikinci yarı sahada rıdvanın da bol bol soledigi gibi amc lazım emre pek cıkmıyo ileri cıksa bile amc gibi oynayamıyo zaten bence her ne kadar fazla oynamasada tümer girmeli keske yıldıray olsaydı ama o olmadıgına gore bu mevkide bi tek tümer var.formsuzda olsa tümer büyük macların adamıdır bence cok iş yapar yavas yunan defansına karsı

Fernando Gago
17.Ekim.2006, 04:38
Defans tamamen bozuk gol yemedğimizi şükretmemiz lazım

BlackEagle19o3
17.Ekim.2006, 04:40
Şu ana kadar takımda en beğendiğim kişi Volkan.En azından kendinden emin ve güven veriyor.Gökdeniz gayretli,Tuncayı beğenmedim:(.2. yarı 1-2 oyuncu değişikliği ile takıma yeni bir hava kazandırılmalı.Ben hala inanıyorum kazacanğız.

Roberto Baggio
17.Ekim.2006, 04:42
Allah kurtardı valla...

eGowiCh
17.Ekim.2006, 04:43
Gökhan Zan'a Türkiye'nin en iyi defansı diyenler nerede şimdi?

Atılan her ara topta adamlar karşı karşıya, Allah kurtardı. Az daha yiyorduk, Volkan da iyi bir kurtarış yaptı.

Bu Gökhan Zan ve Servet ikilisiyle işimiz zor, ıska ve adam kaçırma şov yapıyorlar.

Fernando Gago
17.Ekim.2006, 04:43

Kimmiş Türkiyenin en iyi defansı ?

RaSenGan
17.Ekim.2006, 04:44
Arda'yı bir alsa.

Sekopej
17.Ekim.2006, 04:44

Keşke. Onlar yaptı biz de yapalım mantğı olmamalı. Yunanistan Kralı İzmir'i işgal ettiklerinde keyifle Türk bayrağına basıyor. İzmir kurtulduğunda Atatürk'ün önüne Yunana Bayrağı seriyorlar fakat Atatürk basmıyor ve onu kaldırtıyor. Ulusların değer verdikleri şeylere saygı göstermeliyiz.

Maça gelirsek, herşey olabilir. Ama ben kazanacağımızı düşünüyorum. Gökhan çıkmalı, Tümer veya Arda girebilir.

BlackEagle19o3
17.Ekim.2006, 04:46

Şahsen ben Türkiye'nin en iyi 2 defansın da biri diyenlerdenim ve hala burdayım.

Fıratcan Alçınkaya
17.Ekim.2006, 04:46
G.Ünal ı çıkarıp Arda yı alsak daha iyi olur aslında... EmRe çok güzel top dağıtıyor..

BlackEagle19o3
17.Ekim.2006, 04:47
Kimmiş Türkiyenin en iyi defansı ?

Şimdi başlar;
Aydın Toscalı,Egemen Korkmaz,Yasin Çakmak:zuhaha:zuhaha

sananes
rahat adam gecen ve uzaktan iyi sut atan oyuncuya ihtiyacımız var buda tümer bence girmeli en azından son yarım saat

Fıratcan Alçınkaya

Atılan her ara topta adamlar karşı karşıya, Allah kurtardı. Az daha yiyorduk, Volkan da iyi bir kurtarış yaptı.

Bu Gökhan Zan ve Servet ikilisiyle işimiz zor, ıska ve adam kaçırma şov yapıyorlar.

R.Dilmen Türkiye nin en iyi 2defansı ile oynuyoruz dedi... senin fanatikliğinin bir önemi yok gelip kasma burayı...

Fernando Gago
Şimdi başlar;
Aydın Toscalı,Egemen Korkmaz,Yasin Çakmak:zuhaha:zuhaha

Can Arat demiyor ya onada Şükür :D

LaKe
17.Ekim.2006, 04:48
Servet'le Gökhan defans hattını sirke çevirip şov yapıyorlar. İkisinide oyundan alıp, Defans mevkiinden çok uzaklarda tutmak, topa yaklaştırmamak lazım. 2.Yarı forvet arkası şart. Kütük gibi kalıyorlar hücuma hızlı çıkamıyorlar. Tüm toplar ölüyor. Arda lazım. Ayrıca İ.Üzülmez'de bir daha orta falan yapmaya çalışmasın mümkünse!

Bu nasıl rezalet bir oyun ya. Umarım 2.yarı düzeliriz ve bu maçı alırız.

goosfraba
17.Ekim.2006, 04:48
Keşke. Onlar yaptı biz de yapalım mantğı olmamalı. Yunanistan Kralı İzmir'i işgal ettiklerinde keyifle Türk bayrağına basıyor. İzmir kurtulduğunda Atatürk'ün önüne Yunana Bayrağı seriyorlar fakat Atatürk basmıyor ve onu kaldırtıyor. Ulusların değer verdikleri şeylere saygı göstermeliyiz.

Maça gelirsek, herşey olabilir. Ama ben kazanacağımızı düşünüyorum. Gökhan çıkmalı, Tümer veya Arda girebilir.

Abi marşları çalınırken taraftarlarımızın ıslık çalmakta ki amaçları, rakibi baskı altına almaktı sende bilirsin :) ama işte pek işe yaramamış gibi görünüyor. 2. yarı ne olacak bakalım, hayırlısı.

Memedov
17.Ekim.2006, 04:49
Olacak olacak, inanıyoruz.

1-0 olsun bizim olsun.

eGowiCh
17.Ekim.2006, 04:53
Nedense bir tek Beşiktaşlı fanatik arkadaşlar defansı beğeniyor. (FıratCan Alçınkaya ve Blackeagle)

Galatasaraylı ve Fenerbahçeli arkadaşlar defansın ne kadar berbat olduğunun farkında.

Biraz objektif olun be.

RaSenGan
Ümit Karan çıktı Tümer girdi.Gökhan Ünal'ı çıkarsa :mad:

Fıratcan Alçınkaya
Ü.Karan çıkmış Tümer Metin oyunda... Teknik olarak iyi oldu iyice orta saha 1-0 olsun bizim olsun...

RaSenGan
17.Ekim.2006, 04:54
Gökdeniz Gökhan'ın yanına geçmiş.

Fıratcan Alçınkaya
17.Ekim.2006, 04:57
Nedense bir tek Beşiktaşlı fanatik arkadaşlar defansı beğeniyor. (FıratCan Alçınkaya ve Blackeagle)

Galatasaraylı ve Fenerbahçeli arkadaşlar defansın ne kadar berbat olduğunun farkında.

Biraz objektif olun be.

ben defans harika demedim ama bir tek sende BJK düşmalığı yapıyosun bıktık diyosun BJK lileri hatasından Servet i saymıyosun bile...Bu kadar BJK düşmanı olma yahu.... Sen çok objektifsin kendi takımında yedek Y.Çakmak ı oynamalı diyosun Milli Takımda... Her konuda gelip olay çıkarmaktan bıkmadınmı yahu Egemen... Bırak artık şu Beşiktaş düşmanlığını...

LaigLeNoiR
17.Ekim.2006, 04:58
ne varki bunda bence sana allah akıl fikir versin

Deği mi ? ; arada bir gençlik marşı,uzun hava,mehter marşını,Atatürk'ün gençliğe hitabesi, İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını, 10.yıl marşını vs vs... Hepsini sırayla okumalıyız.Bu maç Milli maçya.

F.TERİM Şov devam ediyor.

Ümit Karan çıktı Tümer girdi.

King_91
17.Ekim.2006, 04:58
Bence ümit yerine gokhan cıkmalıydı

RaSenGan
17.Ekim.2006, 04:59
Orta açıyolar 168'lik Gökdeniz mi kafa atıcak ?

King_91
17.Ekim.2006, 05:00
Orta açıyolar 168'lik Gökdeniz mi kafa atıcak ?

halbuki ümit kafa toplarında cok etkili biri kısa olmasına ragmen

LaigLeNoiR
17.Ekim.2006, 05:00
Ne Ümit ne de Gökhan çıkmalıydı.

Kazanmak istiyorsak Forvet Çıkarıp Orta Saha almamalıyız.

goosfraba
17.Ekim.2006, 05:01
Yanlış bir değişiklik daha Terim'den.!

canavar20
17.Ekim.2006, 05:03
Ne olacak şimdi ben bir şey göremiyorum biz böyle gol atamayız.

Fıratcan Alçınkaya
17.Ekim.2006, 05:04
Gekas nsl Almanya da 20gol atmış yahu 2maçtır hiç bir şey yapamıyor çıkarıldı oyundan...

Aykan19o3
17.Ekim.2006, 05:06
Tuncay'ın kesin çıkması lazım. Maç Gidiyor..

RaSenGan
17.Ekim.2006, 05:07
Off Samaras girdi.

canavar20
17.Ekim.2006, 05:08
Servet yer onu.

LaigLeNoiR
17.Ekim.2006, 05:09
R.Dilmen çok doğru konuştu.

Terim'İn bişeyler yapması lazım.Maç elden gidiyor.Rakip defans çok rahat.

King_91
17.Ekim.2006, 05:09
boyle OL-MAAAAAAAAAAZ oyuncu degişikliği şart.adam gibi tabi.bizimkiler de biraz canlı oynasınlar sanki beraberlik yarıyomus gibi oynuyoruz.

OH be sukur giriyo hadi hayırlısı

Aykan19o3
17.Ekim.2006, 05:10
Hakan Şükür Girecek oyuna.

RaSenGan
Şükür giricek.Şimdi şişirin.

goosfraba
Volkan'ın maçı oluyor resmen

King_91
nasıl defans bu yaaa delircem allahtan volkan gununde

sukur girdi gokdeniz cıktı

Fıratcan Alçınkaya
17.Ekim.2006, 05:11
tek kaleye döndü maç yahu gol yicez ya böyle giderse

LaigLeNoiR
17.Ekim.2006, 05:11
Gökdeniz çıktı, Hakan Şükür girdi.

goosfraba
17.Ekim.2006, 05:13
Geliyorlar yine :S

canavar20
17.Ekim.2006, 05:14
Volkan süper. Hakan bence ancak o çözer artık. Başkada bişey çıkmaz bu maçtan:S

King_91
17.Ekim.2006, 05:18
arda soyunuyo 1 gol yaaa hadi bee

emre cıktı arda girdi

eGowiCh
17.Ekim.2006, 05:19
Bu defansla bu kadar. Gökhan - Servet, EURO 2008'e gidersek her maç 3 tane yeriz. Allah'tan adamlar atamıyor, Volkan da iyi çıkarıyor.

Yasin Çakmak oynamalı diyorsam bir bildiğim vardır FıratCan. BJK ve GS'deki bankoları da görüyoruz, benim takımımdaki yedek bankolardan iyi, kim ne derse desin. GS'liler de kabul ediyor bunu. Bir tek siz.

Emre'nin çıkması iyi oldu. Topuz'un oynamamasını anlayamıyorum.

Maç gidiyor, ya yeniliriz ya berabere biter. İşimiz zor.

RaSenGan
17.Ekim.2006, 05:21
İyi ataklar yapmaya başladık.

King_91
17.Ekim.2006, 05:26
allah kahretsin yaaa

LaigLeNoiR
Golü yedik işte, AMANATİDİS.

RaSenGan
Yeriz böyle golü :mad:

goosfraba
17.Ekim.2006, 05:27
Volkan'ın bir hatası yok, yapacağı birşey de yok.

Defans...

Aykan19o3
17.Ekim.2006, 05:27
Geçmiş olsun Buraya Kadarmış.

RaSenGan
17.Ekim.2006, 05:29
Gol ofsaytın kralı.

goosfraba
17.Ekim.2006, 05:30
Attıkları gol ofsayt :(

C h A o S
bugün tuncay tam bi kabus.

Roberto Baggio
artık tek şansımız Bosna-Hersek için dua etmek başka şans yok...

Fıratcan Alçınkaya
Hakem sağolsun gol ofsayt...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Yasin Çakmak oynamalı diyorsam bir bildiğim vardır FıratCan. BJK ve GS'deki bankoları da görüyoruz, benim takımımdaki yedek bankolardan iyi, kim ne derse desin. GS'liler de kabul ediyor bunu. Bir tek siz.

bir tek biz değil B.Önder & F.Gago FB li onlarda kabul etmiyor.. Sen kendi kendine gelin güvey oluyon senin ne bildiğin olcak ya fm yi gerçek futbol sanıyon..

goosfraba
17.Ekim.2006, 05:32
Bu arada Bosna Hersek - Norveç maçı 1-0, Norveç üstün.

RaSenGan
17.Ekim.2006, 05:33
Ben böyle hakem görmedim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ah be nasıl kaçtı :mad:

goosfraba
17.Ekim.2006, 05:35
Piliç ayağımıza kadar gelmişken, piliçe biz piliç oluyoruz.

King_91
bu futbolla oynayalım norvec de yener bizi euro2080 e gideriz

C h A o S
oyuncular yuhalanıyor .

LaigLeNoiR
17.Ekim.2006, 05:36
Tribün şov devam ediyor.

Takım yuhlanıyor ve Aurelio alkışlanıyor.

Bravo tribünler bravo.....

RaSenGan
17.Ekim.2006, 05:37
2.yi yiyoduk.

C h A o S
17.Ekim.2006, 05:37
Tribün şov devam ediyor.

sence haksızlar mı?

sahada böyle ruhsuzları görünce ...

RaSenGan
17.Ekim.2006, 05:38
TErim İstifa sesleri yükseldi.

Rodrigo Tello
17.Ekim.2006, 05:38
Fatih Terim istifa edicek mac bitince ;;)

goosfraba
17.Ekim.2006, 05:39
Tribün şov devam ediyor.

Tribünler...

Tribün: Terim İstifa!

Tribün: İmparator Fatih Terim

Çelişiyoruz habire..

Universal
17.Ekim.2006, 05:41
Fatih Terim İstifa... İmparatorluğunu göremedik...

Sahanın en kötüsü M.Aurelio'du(!)
Sahanın en iyisi Tuncay Şanlıydı(!)

RaSenGan
Bitti..Fark yemediğimize şükredelim.

eXcitinG
Tamam herkez kızgın bende kızgınım.Ama geriLmeden bardağı taşırmadan kızın.Bu motivasyonLa darıLmayaLım sonra.

C h A o S
bu adamları şöyle sevindirdiniz yaa :mad:

Aykan19o3
17.Ekim.2006, 05:42
Gol Ofsaytmış.

Şuan tek hedefimiz kesinlikle Norveç'i yenmek.

Bugra19o3
17.Ekim.2006, 05:43
Evet Artık 2008 avrupa kupası da hayal oldu...

DeNiZ_1903
Maç bitti :(

King_91
Futbolcular kendilerinden utanmalı.Üstlerindeki formanın hakkını vermeli.O Forma kutsal.İyi oynayamıyorsan bile koşucaksın basıcaksın kendini hırpalayacaksın ama boyle oynayıp yenilirsen cok buyuk hatalar var demektir.yazıklar olsun

BlackEagle19o3
Yazıklar olsun!!!

M.Scofield
17.Ekim.2006, 05:45
futbolculara yazıklar olsun hiç birşey oynamıyorlar

Universal
Brezilya doğumlu bir oyuncu bizim Türkler'den daha iyi mücadele verdi... Kupa'ya gitsek ne olacak... Seneye Dünya Kupasında üçüncü torbadan girecez... Hadi bakalım... İlk ikiye bile giremiyoruz artık... Eski günler geri geldi... Hadi Terim İmportorluğunu göster istifa et...

Fernando Gago
"Perşembenin gelişi Çarşambadan belli olur"

DeNiZ_1903
17.Ekim.2006, 05:46
Maçın sonunda oyuncularımızı ıslıklamaları hiç doğru değildi

WebMaster91
17.Ekim.2006, 05:47
Yine kötü oyun, yine kötü sonuç..Bu takım Norveç'i deplasmanda asla yenemez hatta yenilir..Artık EURO 2008'e de elveda demenin vakti geldi..Tribünler Terim'e gereken mesajı bir kez daha verdi..

RaSenGan
Arda ve Şükür maça ilk 11'de başlasa çok farklı olurdu.Şükür iki top indirdi.Biri gol oluyodu diğerine Tuncay dokunamadı.Arda girdi takım hareketlendi..Hamit çok yorgundu.Tuncay'a diyecek söz bulamıyorum..Aurelio sahanın en iyisiydi Türkiye için..Volkan gününde olmasa 3-5 yerdik..Geçmiş olsun.Terim bu kafayla giderse daha çok mağlubiyet yaşarız.

eGowiCh
Mehmet Aurelio alkışlandı, diğer oyuncular ıslıklandı, yuhalandı. Aurelio adına tezahuratlar yapıldı. Valla çok güzeldi taraftarın bu tavrı. Terim istifa sesleri de çok iyiydi. Helal olsun valla.

Aurelio için bir Türk gibi mücadele edemez diyorlardı, çıktı, 10 tane Türk'ten daha yürekli oynadı. Aurelio olmasa fark yerdik bugün.

Defansımız sağolsun, berbattı, adamlar 50 defa geldi, elbet biri gol olacaktı.

Hücum hattımız da sağolsun, kaleye tek şut Arda'nın son dakikalardaki şutu herhalde, başka tehlikeli şutumuz yok.

Terim neyi bekliyor artık, kendi mabedinde, Sami Yen'de rezil oldu, istifa diye yuhalandı, bıraksın artık.

Aşk-ı Şehir
17.Ekim.2006, 05:48
Maçı kazanmak için milli takım hiçbir şey yapmadı.Hakeden kazandı.Yunanistan EURO 2008'de artık Norveç'i Norveçte yenmekten başka çare yok.Biz böyle maçların takımıyız ve inanıyorum kazanacağız...Bu arada AURELİO'ya değinmeden geçemem. Yahu bir futbolcu dört dörtlük oynarda bunu her maç yapar mı be kardeşim. Helal olsun Aurelio. Maçta Volkan ile beraber formasının hakkını veren oyuncuydu.

:tur::director:!!!!TEBRİKLER MEHMET AURELİO!!!!:director::tur:

Bu arada Tuncay 2 maç oynamadı İngiltere'de topa vurmayı unutmuş :mad: Ne diyelim ayağına sağlık...
:tur::tur::tur::tur::tur::tur::tur:

M.Scofield
Brezilya doğumlu bir oyuncu bizim Türkler'den daha iyi mücadele verdi... Kupa'ya gitsek ne olacak... Seneye Dünya Kupasında üçüncü torbadan girecez... Hadi bakalım... İlk ikiye bile giremiyoruz artık... Eski günler geri geldi... Hadi Terim İmportorluğunu göster istifa et...
fatih terimden ne bekliyon çıkıp gol atmasınımı futbolcular topmu oynuyor

SaRPeR1903
Fatih Terim istifa !!!! :mad:

the_imam912
Offf be:mad:
Kzansak şaşardım zaten.
Eur0 2oo8 e bile gidemeyiz:mad:

Fernando Gago
Tuncay yanlış bir transfer yaptığını bu maçtada ispatladı Yazık Valla

the_imam912
17.Ekim.2006, 05:49
Tuncay top oynamayı unutmuş :n:

LaKe
17.Ekim.2006, 05:50
Geçmiş olsun hepimize. Norveç'e yenilip elenelim daha iyi. Bu futbolla EURO 2008'e git. Verilen uçak paralarına, oyuncuların terlerine yazık. Gerek yok... Gerçekten çok sinirliyim. Olmaz böyle şey. Yunanistan'ın golü her ne kadar ofsayt olsa da bunu mazeret gösteremeyiz! Sonuna kadar hak ettiler maçı. Tek pozisyonumuz bile yok neredeyse ya. ACİLEN TOPARLANMALIYIZ! KÖKTEN DEĞİŞTİRİN BU TAKIMI KÖKTEN...

GebzeLi1907
YazıKLar oLsun yazıkLar yüz bin kere yazıkLar oLsun

MiLLi takım die bişey kaLmamış kardeşim takım yok ortada İmparatormuş yerim öyLe imparatoru Türk FutboLu Çöküşe geçti Dibe dogru gidiyorz..

Norvecde çakar bize ayak üstü 3-5 tane..tam oLur

Fatih Terim Uzuuuuuuunn bi süre tatiLe cıksın gözükmesin kimsenin gözüne
Tuncay da ne haLi varsa görsün emreyLe beraber..

1 gram hırs 1 gram azim 1 gram azimden yoksunLar YazıkLar oLsun..

BöyLe bi kader macı yunanLıLara tarihinde iLk kez yeniL

Fernando Gago
fatih terimden ne bekliyon çıkıp gol atmasınımı futbolcular topmu oynuyor

Takım 5 6 maçtır çok kötü Terim hiç bir şey yapmadı ne kadro düzeninde nede oyuncularda dana ne olsun .... senin mantığına göre hiç bir teknik direktör başarısız olamaz çünkü hiç biri saha içinde değil di mi ?

RaSenGan
17.Ekim.2006, 05:51
Tuncay İngiltere'nin antrenmanlarına falan alışamadı.Vücudu kaldıramıyo.Sonucuda işte bu.

the_imam912
Aurelio'ya helal olsun.
Alkışladılar ya sadece onu çok duygulandım :(

ChAoS
Rezil bir futbol ve hüsran. Son 4-5 maçta ne yaptıkki bu maçı kazanalım . Takım hep kötüydü ama bi şekilde 1-2 maçı kazandık. Ama bu maçta olmadı . Norveç'te yenecek bizi boşuna heveslenmeyelim. Şimdiden geçmiş olsun.

the_imam912
Tuncay İngiltere'nin antrenmanlarına falan alışamadı.Vücudu kaldıramıyo.Sonucuda işte bu.

Aygün nerdeyse sezon ortasına gelecekler :)

Fernando Gago
17.Ekim.2006, 05:52
Fatih Terimin yorumculuk yapma vakti gelmiş
Milan-Galatasaray-Milli takım Hüsran Hüsran Hüsran

yunusgs
Ya takım atak yapamıyor süreki havadan toplarla oynuyoruz azcık yerden oynasak belkide maçı kazanacağız ama olmadı.

Fıratcan Alçınkaya
Moldova ya 3dmc 1forvet çıkar Terim, hepsini geç son 4-5maçtır takım berbat menajerin payı nsl olmaz Terim in istifa etmesi lazım...

El Barto
17.Ekim.2006, 05:53
Yine aynı tas aynı hamam her maç daha kötü oynuyoruz. Sıfır pozisyonla bitiyor koca maç. Artık bir hal çaresine bakılmalı.

RaSenGan
17.Ekim.2006, 05:53
Aygün nerdeyse sezon ortasına gelecekler :)

Hemen alışılmazki.Türkiye'de senelerce oynadı..Burada çok zorlanıyo.M'Boro maçlarınında da Milli maçlarda da görüyoruz.İnş toparlanır.

M.Scofield
17.Ekim.2006, 05:54
Takım 5 6 maçtır çok kötü Terim hiç bir şey yapmadı ne kadro düzeninde nede oyuncularda dana ne olsun .... senin mantığına göre hiç bir teknik direktör başarısız olamaz çünkü hiç biri saha içinde değil di mi ?
kadro seçimi diyon hakan şükür oynsa niye oynuyo, hangi kadroyla çıkarsa çıkısın niye bu kadroyla çıktı dersiniz çok biliyonuz

the_imam912
İnşallah eder de kurtuluruz.
Rıdvan Dilmen gelsin.
Adamı dinliyom dediklerinin çoğu doğru çıktı.

GeNç KaRTaL
Kaybettik.Hiç üzülmedim.Çünkü alıştım artık.Yayımda ve yapımda emeği geçen herkese yazıklar olsun.

Terim ya onurunla istifa et ya da yarından itibaren Norveç maçının kadrosu açıklanana kadar Norveç'i nasıl yeneriz diye inceleyip adam gibi bir taktik oluştur,taktiğe uygun formda isimleri çağır.Bugün şu durumdaysak en büyük suçlu sensin.

LaKe
17.Ekim.2006, 05:55
Tuncay, öyle bir oynadı ki bugün topa vuramıyor resmen ya. Hayır adam sanki hedef şaşırıyor, göremiyor falan. 0 yani. Top geliyor bitiremiyor, garip stillerde vuruyor, diziyle vuruyor vs. Ne oluyor bu adama anlamış değilim yani. Middlesbrough bozdu denir ancak heralde...

Sekopej
17.Ekim.2006, 05:55
Aurelio'nun alkışlanmasından diğer oyuncular birşeyler çıkarır umarım. Nasıl Türk vatandaşı olur, duygusuyla oynayamaz, mücadele etmez denen Aurelio bu takımın en çok mücadele eden oyuncusu. Şimdi bu adama Türk Vatandaşı değil demek ne kadar doğru? Haketmiyor demek ne kadar doğru? Bu formayı sonuna kadar hakediyor.

Hçbirşey yapamazsan da koşar mücadele edersin. Ama yok bizim oyuncularda o da yok.

Ofsayt falan hikaye. Biz Macaristan maçını hakem hatasıyla kazanmadık mı? O pozisyon gol olmasa sonraki pozisyonda gol atacaklardı. Biz hiçbir şey oynamadık.

Terim Emre'yi de alsın ve bıraksın. Norveç maçına daha çok var. Terimle artık bu iş olmaz. 10 maç oynadık hiçbirinde kaliteli oyun, zevkli oyun görmedik. Hiçbirşey katmadı Terim takıma.

Bu maçın sonucu Terim istifa...

eGowiCh
17.Ekim.2006, 05:56
Terim ne diyecek çok merak ediyorum. Dün tehdit eder gibi konuştu basına karşı, bu havası söndü bugün. Konuşmaktan başka bir şey bilmiyor. Tehdit ediyor, yok kanadımı gererim falan, konuşacağına takımı çalıştırsın, bir şeyler yapsın. Böyle saçma bir taktik olmaz. Oyuncular topu alınca ne yapacaklarını bilmiyorlar.

the_imam912
17.Ekim.2006, 05:56
Şemo abi bende üzülmedim hatta sevindim.Şimdi şansa bala yenip üst tura çıksak rezil olcaz biliyorum daha iyi oldu.

Aşk-ı Şehir
17.Ekim.2006, 05:57
Eğer bir teknik direktör gelecekse bu takımı iyi bilen biri olmalı ya da takımda hakeden oyuncuya forma verecek biri olmalı. Eğer birinci seçenekteki tipte bir t.d. seçilecekse bu Rıdvan Dilmen olmalı. Eğer ikinci seçenekteki tipte bir t.d. seçilecekse mutlaka yabancı disiplinli bir hoca olmalı. Örneğin; Karl Heinz Feldkamp tipinde bir hoca. Mesela kim derseniz. Felix Magath olabilir...

cureshot
fatih terimin hem basınla arasını soğutması hem de kendine gelebilmesi için uzuuuuuuuuuuuun bir süre dinlenmesi gerek artık. iyice formdan düştü. gökhan ünal bey kardeşim kayserisporda oynamıyorsun artık dikkat et diyeceğim ama elimizde olan futbolcular bunlar maalesef ve bunlarla da iyi bir yere gelemeyiz bence. yani ahmet oynamasın mehmet oynasın olayı değil bu. ahmeti de mehmeti de bir. şu millete yazık. başka bir şey demiyorum.

ogcj_me
belliydi ya of !
Aurelio ilk geldiginde Gercek turk cocugu degil tarzi konusanlar utanmali ayrica

canavar20
:( Olan oldu artık seneye.

Fietra 10
17.Ekim.2006, 05:58
'Norveç'i Norveçte yeneceğiz' sözünü verir Terim o maça kadar durur yine görevin başında ama sonuç ne olacak ? aynı aynı..

Teksasvega16
17.Ekim.2006, 05:59
suanda gozumden akan yaslari durdurmam imkansiz amacim duygu somurusu degil eger bu takimi bu kadar kotu oynamasina neden olduysak 1.fatih terim 2.taraftardir 20. dakkasindan sonra taraftar maci izledi bugunden itibaren cok sevdigim fenerbahceyi birakiyorum takim tutmuyorum cunku maclarda derbilerde birbirinizi tahrik etmek icin hep pankartlar vede olesiye bagirirsiniz bu maclarda ancak izlersiniz bumu ulke severlik yunanistanlilar bizle alay ediyorlar aglamamam eldemi 2-3 hafta sonra derbi var simdi herkez birbirini tahrik eder FATIH TERIM EGERKI futbolcularina kufur edip oyuna suruyorsa buyuk suc onun ve taraftarindir taraftar ancak atmosferi gormeye gelmisse ben bisey diyemem

Fernando Gago
17.Ekim.2006, 05:59
kadro seçimi diyon hakan şükür oynsa niye oynuyo, hangi kadroyla çıkarsa çıkısın niye bu kadroyla çıktı dersiniz çok biliyonuz

Bilenler yüzünden bu halde değil miyiz ? ;)

eGowiCh
17.Ekim.2006, 06:01
Aurelio'nun alkışlanmasından diğer oyuncular birşeyler çıkarır umarım. Nasıl Türk vatandaşı olur, duygusuyla oynayamaz, mücadele etmez denen Aurelio bu takımın en çok mücadele eden oyuncusu. Şimdi bu adama Türk Vatandaşı değil demek ne kadar doğru? Haketmiyor demek ne kadar doğru? Bu formayı sonuna kadar hakediyor.

Hçbirşey yapamazsan da koşar mücadele edersin. Ama yok bizim oyuncularda o da yok.

Ofsayt falan hikaye. Biz Macaristan maçını hakem hatasıyla kazanmadık mı? O pozisyon gol olmasa sonraki pozisyonda gol atacaklardı. Biz hiçbir şey oynamadık.

Terim Emre'yi de alsın ve bıraksın. Norveç maçına daha çok var. Terimle artık bu iş olmaz. 10 maç oynadık hiçbirinde kaliteli oyun, zevkli oyun görmedik. Hiçbirşey katmadı Terim takıma.

Bu maçın sonucu Terim istifa...

Aynen katılıyorum, çok doğru.

LaigLeNoiR
17.Ekim.2006, 06:02
Oyuncuların hepsi çok kötüydü bana göre Aurelio ve Volkan'da iyi değildi.Bazıları beğenmiş ama ben beğenmedim.

Takım baştan aşşağı kötüydü ben sadece takımda kötülerin iyisi olarak Gökhan Ünal ve Volkan'ı gördüm.Volkan'da gol de hatalıydı diye düşünüyorum.

Zan-Servet şov yaptılar.

Hamit ve Üzülmez'in de ne yaptıkları belli değil.

Aurelio en az 10 atak kesti en az da 10 atak verdi rakibe.

Emre, Arda, Tuncay ne yaptılar görmedim bile.

Ümit Karan gibi bir golcü neden çıkar onu da anlamadım.

HAHAHAHAH Bir de TÜMER METİN var değil mi ? Ona birşey demiyorum ya.Müthiş oynadı döktürdü Tümer, aman allahım neydi o.Neden 90 dakika oynamadı acaba :)

Bir de tribünler var ki, ŞEHİTlER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ 'den başka birşey duyamadım.Ha bir ara da Gençlik Marşını söylüyorlardı.Son zamanlarda da tribünden HEY HEY ULTRASLAN HEY HEY sesleri de gelmedi değil.Sonra bir kısım TERİM İSTİFA derken, ULTRASLAN ULTRASLAN diyen tribün İmparator diye bağırmaya başladı.Yine son 10 dakika Aurelio hariç tüm takım ıslıklandı.Bravo taraftara son 10 dakika neden beklediler ıslıkladıkları takımı ? Gol atsın diye mi ? Acaba gol atsaydı o takım ne yüzle sevineceklerdi ? Ben bunlara anlam veremedim maç boyunca.

Bir kişiye bir gruba tepkini koyarsın ama böyle konmaz bu tepki.Maç bitene kadar sen desteğini vereceksin.Maçtan sonra ne yaparsan yap.

Her neyse baştan aşşağı kötü bir maçtı.Son 2-3 maçtır Milli Takım'a zaten yenecek gözle bakmıyordum.Maçtan önce de konuya "Yunanistan Kazanır" diye mesaj yazmıştım.

Helal olsun Yunanlara, süper top oynadılar.

eXcitinG
17.Ekim.2006, 06:02
Herşey bitmedi.Umut kesmemeLiyiz.Bütün oLumsuzLukLara bütün kötü gidişe rağmen Ümidimizi yitirmemeLiyiz.Umarım bu zamana kadar yaşananLarda ve son Yunanistan maçından bizim miLLi takımımız ve hocamız ders aLır.Norveç maçı finaL.Bu maçı kazanarak finaLLere gideceğiz.Ben buna inanmak istiyorum.

Fatih hoca görevi bırakmaLı.Ama şimdi değiL.Bu takım finaLLere kaLsada kaLmasada.Fatih Terim artık istifasını vermeLi.Ama herşey beLLi oLduktan sonra şu anda oLmaz bu.

Universal
17.Ekim.2006, 06:04
Terimin sözlerini merak ediyorum. Daha Norveç maçı var kazanır çıkarız. Bunları çok duyduk. Tabii tuzu kuru, kendisi kovulunca servet alacak. O yüzden hiç istifa etmez. Ersun Yanal'da aynen böyledi. Kendi liginde oynamayan Emre ile Tuncay'ı alıyorsun o yetmiyor, sahada varlık göstermeyen Tuncay'ı oyundan almıyorsun. Futbol'u unutmuş imparator(!).

Aşk-ı Şehir
17.Ekim.2006, 06:05
Herşey bitmedi.Umut kesmemeLiyiz.Bütün oLumsuzLukLara bütün kötü gidişe rağmen Ümidimizi yitirmemeLiyiz.Umarım bu zamana kadar yaşananLarda ve son Yunanistan maçından bizim miLLi takımımız ve hocamız ders aLır.Norveç maçı finaL.Bu maçı kazanarak finaLLere gideceğiz.Ben buna inanmak istiyorum.

Fatih hoca görevi bırakmaLı.Ama şimdi değiL.Bu takım finaLLere kaLsada kaLmasada.Fatih Terim artık istifasını vermeLi.Ama herşey beLLi oLduktan sonra şu anda oLmaz bu.

Hayrettin abi sana katılıyorum sonuna kadar...

Fıratcan Alçınkaya
17.Ekim.2006, 06:06
10top kapamyla en fazla top çalan oyuncu Mehmet Aurellio... Fatih Terim in bırakması lazım 2.Galatasaray kariyeri gibi tutmadı basın mensuplarına fırça atıcana takıma çek düzen versin...

ibo
17.Ekim.2006, 06:06
Ben umudumu cumartesi akşamki oyundan sonra kaybetmiştim zaten. Hala "Norveç'in yenip finallere gideriz." diye söyleyip ne kendimizi kandıralım ne de başkalarına umut verelim. Maçın ve gurubun Türkiye Açısından özeti çok kısa ve anlamlı aslında.

THE END.

canavar20
17.Ekim.2006, 06:07

Abicim daha ne ümidimiz kaldı yaa. ;) Evimizde ywnildik bu iş burda bitti. :icon_sad:

LaigLeNoiR
17.Ekim.2006, 06:07
Arkadaşlar bana istediğinizi deyin ama AURELİO veya başka bir yabancı ismin ben MİLLİ FORMAYI giymesini istemiyor ve desteklemiyorum.

ogcj_me
17.Ekim.2006, 06:09
fatih terim,tuncay,i.uzulmez,ali sami yen stadyumu,taraftar,hamitteki gokhandaki formsuzluk vs. Vs . . .

Fernando Gago
17.Ekim.2006, 06:09
Arkadaşlar bana istediğinizi deyin ama AURELİO veya başka bir yabancı ismin ben MİLLİ FORMAYI giymesini istemiyor ve desteklemiyorum.

Bende istemiyorum ama eğer Milli olduysa onu sonuna kadar desteklerim

goosfraba
17.Ekim.2006, 06:10

Bence Aurelio'nun ilk ve son olması lazım.

eXcitinG
17.Ekim.2006, 06:10
UmutsuzLuk ne getiricek.İnancını yitirince ne kazanacaksın ki.En azından gerçekLeşmesini istediğin bişeyin haLa oLabiLeceğine inanmak bir nevze de insana farkLı duyguLar veriyor.MiLLi takımımız çok kötü.İyi oynamıyoruz.Kötüyüzü.Ama biLiyorum ki miLLi takımımızda istedikten sonra yenemeyeceği takım yok deniLen o potansiyeL var.Herşey oLabiLir.O zamana kadar kadroya Nihat girecek,yıLdıray girecek,HaLiL geLecek,ve dönemim formda isimLeride iLk defa bir iLk yapıLıp kadroya aLınırsa baL gibide oLur.

Sekopej
17.Ekim.2006, 06:12
Aurelio çok iyi oynamadı bugün. Zaten alkışlanması iyi oynuyor diye değil her maçta elinden geldiğince mücadele ediyor diye.

Ersun Yanal'ın gitmesi için neler yapıldı. Ve gönderildi. Şimdi aynı durum Terim için geçerli. 1 ay kısa bir süre değil. Hoca değişikliği olabilir ama ne Terim istifa eder ne Ulusoy onu görevden alır.

İlk defa milli takımın ıslıklandığını gördüm. Milli Takım'ı ıslıklanacak hale getirenler utansın. Islıklayanlar değil, ıslıklanacak hale getirenler utansın.

Terim Norveç'i yenmeye gideceğiz diyor. Umarım yeneriz ama hiç sanmıyorum.

mgokalparslan
17.Ekim.2006, 06:13
bu takımın deplasmanda balığına yendiğimiz yunanistan maçı dışında tek bir başarısı yok.zaten fatih terimin takıntısı var kötü de olsa bazı oyuncuları sürekli oynatıyor.bugünkü maçta gördüğüm olay bu kadar ağır defanslarla ofsayt taktiğinin yapılması.hiç bir oyun şablonu yok organize atak,paslaşma denen bir şey yok.maçın başında yunanlılar ne kadar topu dikip uzaklaştırdıysa bize de 2. yarıda o kadar topu diktik.adamlar fantazi bile yaptılar samaras topu alıyor ceza sahasına girmeden şut çekiyor gelişine voleler vuruyorlar biz ise ancak hamit dönsün, i.üzülmez orta açsın, tuncay topa vurabilsin diye bekliyoruz
bu zihniyet değişmeli zaten oyuncu seçimine diyeceğim bir şey yok takımında ne kadar oynamamış formsuz oyuncu varsa gelsin alışsın diye burada oynuyor.
ben şahsen 2008 gitmemizi istemiyorum bu oyunla bırakın italya,ispanya yı;
iskoçya rusya gibi takımlar bile dağıtır bizi.

ibo
17.Ekim.2006, 06:14
UmutsuzLuk ne getiricek.İnancını yitirince ne kazanacaksın ki.En azından gerçekLeşmesini istediğin bişeyin haLa oLabiLeceğine inanmak bir nevze de insana farkLı duyguLar veriyor.MiLLi takımımız çok kötü.İyi oynamıyoruz.Kötüyüzü.Ama biLiyorum ki miLLi takımımızda istedikten sonra yenemeyeceği takım yok deniLen o potansiyeL var.Herşey oLabiLir.O zamana kadar kadroya Nihat girecek,yıLdıray girecek,HaLiL geLecek,ve dönemim formda isimLeride iLk defa bir iLk yapıLıp kadroya aLınırsa baL gibide oLur.

Hayrettin abi bu saatten sonra UMUT "norveç" maçından sonra daha fazla üzülmemizi sağlar. Berbat oyun, ruhsuz oyuncular, basit hatalar vb... o kadar çok etken var ki UMUTSUZ olmak için. Boşa kendimizi kandırmayalım herşey bitti. Yunanistan, Norveç elele giderler finallere...

Sekopej
17.Ekim.2006, 06:15

Neden diyebilir miyim? Elinden geleni yapıyorsa, mücadele ediyorsa. Kanı Türk olanlardan daha istekli oyun oynuyorsa neden giymesin?

Yabancı oyuncu neden olmasın istenir; o duyguyu yaşayamaz, karşılık almadan mücadele edemez, istekli olmaz diye değil mi? Bunları yapmayan biri bu formayı neden giymesin?

Universal
Islıklandıkta şunuda söylemek gerek, Yunan futbolcularda 4-1'lik mağlubiyetten sonra ıslıklandı ama şimdi ciddi bir puan farkı ile lider olarak çıktılar. Belki ıslıklamak yararlıda olabilri bizim için. İki maçta altı puan ama imkansız...

RaSenGan
Norveç maçını Ka-za-nı-caz.!

eXcitinG
17.Ekim.2006, 06:16
O beLLi oLmaz.GrupLara çok iyi başLadık.O zaman oyuncuLar çok formda ve o fikstürde çok iyiLerdi.Şimdi son iki maçta eksikLer formsuzLukLar yaLnış kadro derken kötü sonuçLar aLdık.Norveç maçında herşey oLabiLir.Ben en azından buna inanmak istiyorum :(

Mr.CordiaL
Norveç maçından sonra Terim bırakmalı. Şampiyonaya gitsek de gidemesek de...

Memedov
Maçtan önce çok ümitliydim yeneceğimize gönülden inanmıştım bu sonuç bizim açımızdan şu anlama geliyor : Game Over.

Düşüş düşüş nereye kadar gidecek bakalım.

LaigLeNoiR
17.Ekim.2006, 06:17
Arkadaşlar bence yalnış düşündüğünüz bir olay var.

NEDEN ISLIKLANIYOR ???

Maç içinde ne olursa olsun oyuncu ıslıklanır mı yahu.

Ne mantıkla ıslıklıyorsun ve sonrasında ne bekliyorsun.Buna oldum olası anlam veremem.

San Marino veya Faroe Adaları'nın taraftarı yokmu.Her maç 6-7 'nin üstünde gol yiyorlar.Onların o zaman sahaya inip oyuncuları öldürmesi mi lazım anlamadım.

Örnek olarak onları mı gösteriorsun demeyin sakın.

Ne olursa olsun oyun esnasında tepki konmaz.Daha sonra o oyunculardan bişi beklemeye de yüzün olmaz.Maçtan sonra sabaha kadar tepkini koy haklısındır ama maç esnasında....

eXcitinG
17.Ekim.2006, 06:18
Ben miLLi takımsız bir Avrupa şampiyonası izLemek istemiyorum.FutboLcuLarın ve Teknik heyetinde buna hakkı yok.HaLa şans ayağımızda iken ite kakıLa bu Şampiyonaya girmeLeri gerekiyor.

Berkaiser
17.Ekim.2006, 06:19
Hepimize geçmiş olsun, bir başka eleme grubunu daha hüsranla kapamış bulunmaktayız...

Yunanistan'ın Malta'ya karşı bu kadar pozisyon bulduğunu zannetmiyorum. Ama bizim 'taş gibi' defansımıza karşı çok rahat pozisyon buldular. Pozisyon bulamadığımız bir maçı kazanmayı nasıl bekliyorduk ki? Hiçbir varlık gösteremedik Yunanistan karşısında. Birkaç kişi gol ofsayttı diye yazmış, ne farkeder? Kaçırdıkları net gol pozisyonlarını atsalar 10 olurdu 10. Bizim ilk net pozisyonumuzsa 85'ten sonra Arda'yla. Bu mantaliteyle buraya kadar...

Ben de kadro seçiminin yanlış olduğunu düşünüyorum. Kendi takımında oynamayan oyuncuları Milli Takım'a koyup maç kurtarmalarını beklemek, körler sokağında ayna satmaya benziyor. Maçta ne kadar yan top yaptıysak bu ortaların hepsi yerden yapıldı, Yunan savunması da rahatlıkla topladı bu ortaları. Maçı taktik masasında kaybettik yani...

Hiç aklıma gelmezdi Fatih Terim'in Ali Sami Yen'de yuhalanacağı, ama oldu. Sadece Kapalı'nın ortası Fatih Terim lehine tezahürat yaptı. Terim'i istifaya davet edenlere kızmak yanlış olur, haklılar. Terim kendi kendini bitirdi...

Norveç maçı için aranızda umudu olan varsa beri gelsin. Benim hiç umudum yok. İlahi güçler işlerini güçlerini bırakıp bize yardım etmeyeceklerine göre EURO 2008'e gidemiyoruz. Yazın ekran başında hepimizin tuttuğu başka bir takım olacak, hepimiz farklı takımların attığı gollere sevineceğiz. Bir başka büyük organizasyon daha biz olmadan başlayacak...

Hala Bosna Hersek-Norveç maçının skorunu takip edenler varsa boşuna vakit harcamasınlar, bitti bu iş. Altın tepsideki fırsatı bir güzel iade ettik, kendi ellerimizle. Rakip kaleciler ancak bu kadar çalışabilirlerdi herhalde bizi şampiyonaya yollamak için, ama onların çabaları da işe yaramadı...

Bir başka şampiyonanın kura çekiminde görüşmek ve 'lokum gibi' grubumuzdaki rakiplerimizi tartışmak üzere elveda sevgili arkadaşlarım. Fatih Hocam'a da İtalya'daki yeni görevinde başarılar diliyorum. Kendisinin de dediği gibi; Risultato importante, yani sonuç önemlidir...

Birkaç satır da karşı kıyıya; Sas singhore ya tin epitihia sas, sinharitiria. Tebrikler komşu...

Elveda EURO 2008...

DeNiZ_1903
Katılıyorum ıslıklar başladığı zaman ıslıklanan adam bir gol atsa sen nasıl o gole sevineceksin ? takımını ıslıkla ama ülkeni ıslıklama be abi

Fernando Gago

NEDEN ISLIKLANIYOR ???

Ne mantıkla ıslıklıyorsun ve sonrasında ne bekliyorsun.Buna oldum olası anlam veremem.

San Marino veya Faroe Adaları'nın taraftarı yokmu.Her maç 6-7 'nin üstünde gol yiyorlar.Onların o zaman sahaya inip oyuncuları öldürmesi mi lazım anlamadım.

Ne olursa olsun oyun esnasında tepki konmaz.Daha sonra o oyunculardan bişi beklemeye de yüzün olmaz.Maçtan sonra sabaha kadar tepkini koy haklısındır ama maç esnasında....

San Marino Faroe ile Türkiye bir mi ??

Türkiye grubun en büyük favorisi ama düştüğümüz duruma bak

Zor günler geçirdiğimiz bu günlerde unanistan ile oynuyoruz Kendi sahamızda rezil bir futbolla mağlubuz

Oradaki insanlar işten okuldan çıkmışlar onlara eziyet çektirmeye kimin hakkı var

cureshot
17.Ekim.2006, 06:20
Norveç maçından sonra Terim bırakmalı. Şampiyonaya gitsek de gidemesek de...

bu çok doğru işte.

LaigLeNoiR
17.Ekim.2006, 06:20
Dakika 80 oldu ve Norveç 2-0 önde.

GeNç KaRTaL
17.Ekim.2006, 06:21
Ben onu bunu anlamam.Fatih Terim defolup gitsin.Bi adam gibi top oynattıramıyor.Sistem yok.Hep gaz hep gaz nereye kadar.Kadro seçimi desen o başka bir komedi.Gitsin kardeşim.Yerine bu işi anlayan birileri bulunur elbet..

Sekopej
17.Ekim.2006, 06:21

NEDEN ISLIKLANIYOR ???

Islıklanmanın neden olduğunu iyi anlayalım. Tüm takım ıslıklansa haklısın ama orada taraftar da bir tepki gösteriyor. Siz de oynayın mücadele edin ıslıklamayalım alkışlayalım diyorlar, Mehmet Aurelio'da olduğu gibi.

Biz de zamanında İlgiltere'den 5 yiyorduk 8 yiyorduk. Ama hiç takımımız ıslıklanmıyordu. Bugünkü ıslık kaybettikleri için değil, ruhsuz oynadıkları için.

Maç içinde ıslıklanmaya ben de karşıyım. Ama bu maç farklıydı, oyuncular neden ıslıklandık diye düşünsünler ve Norveç maçına öyle çıksınlar. Orada oynasınlar, mücadele etsinler kazansınlar hepimiz ayakta alkışlayalım geçmişte olduğu gibi.:)

LaigLeNoiR
17.Ekim.2006, 06:22
San Marino Faroe ile Türkiye bir mi ??

Türkiye grubun en büyük favorisi ama düştüğümüz duruma bak

Zor günler geçirdiğimiz bu günlerde unanistan ile oynuyoruz Kendi sahamızda rezil bir futbolla mağlubuz

Oradaki insanlar işten okuldan çıkmışlar onlara eziyet çektirmeye kimin hakkı var

Bir değil işte, o adamlar 13-0 yenilince bile kendi oyuncularını ıslıklamıyorlar.

nerazzuri
17.Ekim.2006, 06:23
Şimdi Bu Terim deden Şahsiyet Çıkar ;

- Hala 2.yiz Norveç'i Yeneriz..

N........ Yeneriz

LaigLeNoiR
17.Ekim.2006, 06:24
Islıklanmanın neden olduğunu iyi anlayalım. Tüm takım ıslıklansa haklısın ama orada taraftar da bir tepki gösteriyor. Siz de oynayın mücadele edin ıslıklamayalım alkışlayalım diyorlar, Mehmet Aurelio'da olduğu gibi.

Biz de zamanında İlgiltere'den 5 yiyorduk 8 yiyorduk. Ama hiç takımımız ıslıklanmıyordu. Bugünkü ıslık kaybettikleri için değil, ruhsuz oynadıkları için.

Maç içinde ıslıklanmaya ben de karşıyım. Ama bu maç farklıydı, oyuncular neden ıslıklandık diye düşünsünler ve Norveç maçına öyle çıksınlar. Orada oynasınlar, mücadele etsinler kazansınlar hepimiz ayakta alkışlayalım geçmişte olduğu gibi.:)

Serkan kusura bakma ; ISLIKLADIĞIMIZ OYUNCULARDAN NE YÜZLE NORVEÇ MAÇINDAN 3 PUAN BEKLİYORUZ :)

Herneyse fazla uzatmaya gerek yok.

Roberto Baggio
Rezalettik rezalet Volkan Demirel ve sonradan oyuna giren Arda dışında kimse sahada yoktu 2 kişi oynadık geri kalan 9 kişiye de Angelos Basinas yetti zaten:) artık işimiz mucizelere kaldı Yunan takımı bugün çok az hata yaptı hakettiler kazandılar ayrıca Tuncay efendi erken dönüş biletini almıştır herhal...

nerazzuri
Bir değil işte, o adamlar 13-0 yenilince bile kendi oyuncularını ıslıklamıyorlar.
Onlar kazanamıcaklarını biliyorlar alt sevide olduklarınıda. Ama böyle futbolcuları olupda bu durumda olan bi ülke daha yok.

Ben olsam bende ıslıklardım.

Sekopej
17.Ekim.2006, 06:27
Serkan kusura bakma ; ISLIKLADIĞIMIZ OYUNCULARDAN NE YÜZLE NORVEÇ MAÇINDAN 3 PUAN BEKLİYORUZ :)

Herneyse fazla uzatmaya gerek yok.

Islıklamayı doğru bulmuyorum ve tekrarlıyorum. Oyuncular neden ıslıklandıklarını düşünsünler. Aurelio alkışlanıyor diğerleri ıslıklanıyor. Demek ki yeri geldiğinde alkışlıyor taraftar.

Olayı karıştırmayalım. Alkışlanan oyuncu olmasa tamam ama oynarsan mücadele edersen alkış alırsın. Islıklanan oyuncu da bunu anlarsa Norveç'e gol atar, attığında da alkışlanır.

cureshot
17.Ekim.2006, 06:28
Rezalettik rezalet Volkan Demirel ve sonradan oyuna giren Arda dışında kimse sahada yoktu 2 kişi oynadık geri kalan 9 kişiye de Angelos Basinas yetti zaten:) artık işimiz mucizelere kaldı Yunan takımı bugün çok az hata yaptı hakettiler kazandılar ayrıca Tuncay efendi erken dönüş biletini almıştır herhal...

hele o tuncay hele o tuncay. hırs, azim dedin mi akla ilk gelen oyuncuydu tuncay. fenerde bile zaman zaman saç baş yolduran hareketler yapmasına rağmen taraftarlar onu bu hırsı azmi yüzünden sevmişlerdi. tuncayı tuncay yapan da buydu zaten. ama boroya transfer olunca o tuncay gitmiş yerine çok afedersiniz ama mıymıyın teki gelmiş. tuncay kendini tuncay yapan hırsını bir köşeye atıp ronaldo olmaya çalışırsa büyük hata eder ki görünen o.

Fernando Gago
17.Ekim.2006, 06:30

Arda mı ? :D 1 Şutla maçın iyileri arasına giriliyorsa evet Arda iyidir

ibo
17.Ekim.2006, 06:30
Murat San MArino ile Türkiye'yi karşılaştıramazsın. Biri gurubun favorisi, hedefleri büyük olan ülke takımı diğeri gol bile atsa galip gelmiş kadar sevinecek bir ülke takımı. Protestolar takımların hedeflerine göre değişir...

Berkaiser
17.Ekim.2006, 06:31
Dakika 79; Fatih Terim'den dersler:

Ders 1: Nasıl ofsayt taktiği yapılmaz?

Allah aşkına hala ofsayt taktiğini uygulayan takım kaldı mı?

Bekq
17.Ekim.2006, 06:33
ya arkadaşlar yunanistan bize fark bile atabilirdi

yani burda suçlanması gereken oyuncular değil fatih terim

böyle bir taktikle çıkarsan defansın göbeğine servet gibi bir yarmayı koyarsan sol bek e formsuz ibrahim i alırsan e böyle hatalardan sonra galibiyet beklemek yanlış olur

Fıratcan Alçınkaya
Ne kadar ekmek o kadar köfte... Taraftarda bir yere kadar İskoç Hakemin hatası ile kazanılan Macaristan maçıda dahil çok çok kötü oynuyor Milli Takım protestolar haklı...

Roberto Baggio
Arda mı ? :D 1 Şutla maçın iyileri arasına giriliyorsa evet Arda iyidir

90 dakikadır sahada olupta hiçbirşey yapmayan milli takım oyuncularına karşın son 15 dakikada girip tek başına oynayan Arda hepsinden iyidir....

Bekq
17.Ekim.2006, 06:36
ya bırak fanatikliği efe arda o kadar iyi değildi

eğer tüm maç oynasa iyi olabilirdi ama ikinci yarı girdi

kepo
17.Ekim.2006, 06:37
Emre ile başlaması hataydı.Onun yerine Arda ile başlasaydık bizim için daha yararlı olurdu. Mehmet Aurelio'yada helal olsun.Norveç maçı final olacak.İnşallah o maçı kazanırız ama işimiz çok zor.

Universal
17.Ekim.2006, 06:37
Yunanistan hak etti. 6 yıldır böyle oynuyorlar ve kazanıyorlar. Tatkikleri çok iyi. Bu yılda kupanın en büyük favorisi.

DeNiZ_1903
17.Ekim.2006, 06:39
Bana Türkiye'den hiç hata yapmadan oynayan adam söyleyemessiniz bu maçta !

El Barto
Yunanistan kupanın favorisi mi? :) Hiç güleceğim yoktu Batuhan.

goosfraba
Bosna Hersek 0 - 2 Norveç. Umudumu kestim.

Roberto Baggio
17.Ekim.2006, 06:40
ya bırak fanatikliği efe arda o kadar iyi değildi

eğer tüm maç oynasa iyi olabilirdi ama ikinci yarı girdi

Söylediğimi iyi oku Artı Volkan Demirel diyorum söyle allahaşkına Arda'nın oynadığı 15 dakikalık oyunu oynayan bir oyuncu göremedim milli takımımızda neyse sorunumuz Arda değil Milli takımımız resmen elendik artık yüzde 90 oysa ne güzel hedeflerimiz vardı Macaristan galibiyeti sonrası..

Fıratcan Alçınkaya
17.Ekim.2006, 06:41
her maçta hakem,uzatmalar,şans ile kazanan Yunanistan en azından stili belli bizim takımımız Moldova maçında bile tel tel döküldü... 3kişi koşuyolar 1adamın peşine... Bizim pozisyonumuz yok adamların forveti Volkan kadar nerdeyse ceza sahasının içindeydi...

tosunpasa
17.Ekim.2006, 06:44
Maçı bizzat stadyumda izledim.. Maçın hakkı Yunanistan'ındı kazananda onlar oldu. Sahada 2 top yapamadık. Yediğimiz golde hatalı davrandık. Tuncay çok kötüydü ve artık gerçekten bitmiş.. Arda'nın girmesiyle canlandık. Ama tek ayakta kalabilen oyuncumuz Mehmet Aurelio'ydu. Onun dışında Volkan iyiydi. Hamit bekleneni veremedi. Hakem çok kötü bir maç yönetti. İbrahim Üzülmez'den böyle kötü bir oyun beklemiyordum, şaşırttı o da beni. Kısaca sol kanadımız çok kötüydü. Birde ortadan Emre kötü olunca üstüne M.Topuz oyuna alınmayınca sonuç kaçınılmaz oldu..

gerrrard
17.Ekim.2006, 07:07
Maçı bende bizzat izledim. Aslında Yunanistan'da hiç öyle ahım şahım bir maç oynamadı. Aurelio bile bizimkilerden daha TÜRK oynadı. Helal olsun vallaha. En sonlarda Aurelio'ya gelince top alkışladık filan süper oldu valla. :D

besiktas1903
17.Ekim.2006, 07:30
bu futbolla norveci zor yeneriz. insallah sakat olanlar iylesir ve oynarlar. tuncay emre ibrahim uzulmez takima hic katki vermiyorlar.

YusufT
17.Ekim.2006, 07:48
Ibo, tuncay, Gökhan ÜNAL COK kötü oynadilar. Tuncay berbatten, daha berbat...

remake
17.Ekim.2006, 08:29
Ben formsuz oyunculari milli takimda ilk 11'de gormekten biktim, ama Terim yenilmekten, rezil olmaktan bikmadi. Mehmet Topuz ve Arda Moldova macinin iyilerindendiler. Bu macta niye yoklar? Tuncay kac mactir dokuluyor ama banko oynuyor. Emre desen zaten problemli bir insan... bir bakmissin adi irkcilik olaylariyla aniliyor, bir bakmissin milli forma altinda birilerine el kol hareketleri savuruyor.

Sinavim vardi ilk yariyi izleyemedim ama 2. yarida gordugum kadariyla tek mucadele eden oyuncularimiz Aurelio, Arda ve biraz da Volkan'di (her ne kadar artik birakmasini istesem de Hakan Sukur'de cabaladi).

Bu kadar ruhsuz oynanmaz. Canla basla mucadele etmeyenlere yaziklar olsun. Bu takimi bu hale getirenlere yaziklar olsun. Bize milli takimimizi gerin verin.

Del Piero_10
17.Ekim.2006, 08:33
Gökhan Ünal,İbrahim Üzülmez,Tümer milli takım oyuncuları olmamalı.

Servet ile Gökhan Zan mecburiyetten oynuyor zaten.

remake
17.Ekim.2006, 08:39
Gökhan Ünal,İbrahim Üzülmez,Tümer milli takım oyuncuları olmamalı.

Servet ile Gökhan Zan mecburiyetten oynuyor zaten.

Gokhan Unal bence iyi bir yedek olabilir. Genis bosluk buldugu zaman iyi bir forvet. Ama benim anlamadigim bir sey de Terim'im elimizdeki oyuncular bu kadar lafini durmadan soylemesi. Umit milli takimin yarisi A milli duzeyde forma giyebilecek seviyede. Nuri Sahin kazik kadar adam oldu, her sene bilmem kac maca cikiyor, ve bu sezon epey formda ama hala Umit milli. Ayni sey Serdar Ozkan icin de soylenebilir, Ferhat icin de, su icin de bu icinde. O kadar cok secilebilecek oyuncu var aslinda ve bizim TD'miz oyuncu kitligindan bahsediyor.

nart_susruko
17.Ekim.2006, 09:06
norveçi geçer yolumuza bakarız yine imparator nidalarıyla..

:icon_cool: