View Full Version : Hakan Şükür menejer oluyor.....
Emurafu
14.Ekim.2006, 20:52
En kral menajer!
Nonda'yı transfer etmiş olmamıza rağmen, hala neden golcü aradığımız ortaya çıktı
Sarı-Kırmızılı yönetimin kaptan Hakan Şükür'e sezon sonundan itibaren geçerli olmak üzere genel menajerlik teklifini götürecekleri öğrenildi. Bu konuda Galatasaray Yönetimi'nde görüş birliğinin olduğu ve teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın da görüşünün alındığı, önümüzdeki 1-2 hafta içerisinde Hakan'a resmi teklifin yapılacağı ifade edildi.
HAKAN NE CEVAP VERECEK
Sarı-Kırmızılı yönetim Hakan Şükür'e menajerlik teklif etmeye hazırlanırken en büyük sıkıntının 36 yaşındaki tecrübeli futbolcunun bu teklife vereceği cevap olduğu bildirildi. Hakan Şükür daha önce verdiği demeçlerde, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Benim için önemli olan bu. 4 yıl daha futbol oynamamam için bence hiçbir neden yok" ifadesini kullanmıştı. Bu durum yönetimde tedirginlik yaratıyor.
OKAN'A DERBİLİ JÜBİLE
Bu arada Sarı-Kırmızılılar Okan Buruk'a sezon sonunda jübile yapmayı planlıyor. Emektar futbolcusunun jübile teklifine olumlu yanıt verdiği ve zaten sezon sonunda futbolu bırakmayı düşündüğü bildirildi. G.Saray Yönetimi, bu konuda bazı hazırlıklarının olduğu ve jübile maçı için Okan'ın daha önce formasını giydiği Beşiktaş'a teklif götürdügü öğrenildi. Kalli de kadroda gençleştirme yapacağı için Okan'a şans vermeyi düşünmüyordu
Çok dogru bir kara böylece hakan Galatasaraydan kopmamıs olur.....
RaSenGan
14.Ekim.2006, 20:54
2 taraf içinde iyi olur..
Emurafu
14.Ekim.2006, 20:55
Kaynak bu arada Galatasaray içinden:)
Fıratcan Alçınkaya
14.Ekim.2006, 21:01
sanmıyorm H.Şükür giden teklifi reddeder... 2o1o'a kadar futbola F.Terim olduğu sürece A Mili Takıma devam eder...
Emurafu
14.Ekim.2006, 21:04
Eger avrupa şampiyonasına gidersek kabuletmez..Yönetime söyle bir teklif sunar avrupa sampiyonasından sonra bırakırım der bence..
cureshot
14.Ekim.2006, 21:07
hakanın sanırım alpayla beraber bir teknik direktörlük hevesi var. bu da önlerindeki başka bir engel.
Umarım menajer olurda milli takıma seçilmez. (nokta)
a.arıcı-11
14.Ekim.2006, 21:46
inşallah kabul eder ama ordada bi yolunu bulup yine zorla kendini oynattrır o
El Comandante
14.Ekim.2006, 21:50
Bazen öyle yorumlar geliyorki insan cileden cikiyor.Neyse...
Hakan Sükür icin en hayirlisi olur bu.Galatasaray`da managerlik yaparsa hem onun hem de bizim icin cok iyi olur.
Fernando Gago
14.Ekim.2006, 22:54
sanmıyorm H.Şükür giden teklifi reddeder... 2o1o'a kadar futbola F.Terim olduğu sürece A Mili Takıma devam eder...
Kardeşime katılıyorum
Universal
14.Ekim.2006, 23:42
FM'de oyuncuların söylediği bir cümle var;
Kariyerim'in en iyi noktasında futbolu bırakmak istiyorum diye...
Ne kadar doğru demiş oyun yapımcıları, bana görede bırakmalı sonuşta kötü oynanyıp arkasından binlerce küfür yemeden şuan anıldığı gibi anılmasını sağlayabilir. Antrenör olursa onun açısından iyi olur ama ne kadar başarılı olabileceğini bilmiyorum.
BlackEagle19o3
14.Ekim.2006, 23:49
Katılıyorum:).Ama menajer olması hem Türk futbolu hem de kendisi açısından en iyisi olur.
O degilde milli takim icin cok konusan arkadaslar var yok milli takim biraksin falan gibilerinden ... |Cok ovdugunuz Gokhan Unal %100 luk pozisyonu harciyo sesiniz cikmiyor ... Milli takimin en cok gol atmis adamini yerden yere vuruyosunuz ... Milli takimda hakan sukur evet cok iyi oynamadigi maclar var ama baska bir oyuncu oynamadigi zaman gikiniz cikmiyor ...
Kabul ederse en iyisini yapmış olur özellikle kendisi için...
werder91
15.Ekim.2006, 00:25
ben hakan şükürü çok beğeniyorum, o işi de iyi yapacaktır..
Hakan, elbette bu teklife sıcak bakar, ama bu sezon sonu değil ilerleyen sezon sonlarında. :p Bence Hakan Şükür'ün kafasında, Milli Takım ile jübile yapmak var.
Mr.CordiaL
15.Ekim.2006, 02:13
Zamanı geldi de geçiyor bile ;;)
Universal
15.Ekim.2006, 02:17
O degilde milli takim icin cok konusan arkadaslar var yok milli takim biraksin falan gibilerinden ... |Cok ovdugunuz Gokhan Unal %100 luk pozisyonu harciyo sesiniz cikmiyor ... Milli takimin en cok gol atmis adamini yerden yere vuruyosunuz ... Milli takimda hakan sukur evet cok iyi oynamadigi maclar var ama baska bir oyuncu oynamadigi zaman gikiniz cikmiyor ...
Hakan isim yapmış bir oyuncu, İtalya'da futbol oynamış, UEFA Kupası olan bir oyuncu. Gökhan Ünal'dan beklenenden daha fazla beklenti oluyor. Hakan kötü performans gösterince iyi performansları aklımıza geldikçe sinirleniyoruz. Ama Gökhan'da böyle bir beklenti olmuyor. Doğal karşılanıyor.
El Barto
15.Ekim.2006, 02:24
Artık şu adamı bir rahat bırakın yahu. :)
Aykan19o3
15.Ekim.2006, 02:27
Bıraksa kendisi içinde iyi yapar ama..
IcedEarth
15.Ekim.2006, 03:41
Hakan Şükür'süz bir futbol düşünemiyorum.
YusufT
15.Ekim.2006, 03:49
Kral en dogru karari kende bilir.
Sekopej
15.Ekim.2006, 08:08
Arkadaşlar kaynaksız haber koymayalım. Sonra gereksiz tartışmalar çıkabiliyor. Emrah kaynağı yazarsan ona göre konunun açık kalıp kalmayacağına karar verelim.
ShevAnil
15.Ekim.2006, 08:14
Kaynak bu arada Galatasaray içinden:)
Burada Belirmiş Sanırım.
Artık Kariyerine Nokta Koyması Gerekiyor Diye Düşünüyorum. Gençlerin Onü Açılması Gerek
Serkan Çalık Mesela 2-3 hafta oynasa Çok iyi Işler Başarabilir?
Sekopej
15.Ekim.2006, 08:30
Burada Belirmiş Sanırım.
Artık Kariyerine Nokta Koyması Gerekiyor Diye Düşünüyorum. Gençlerin Onü Açılması Gerek
Serkan Çalık Mesela 2-3 hafta oynasa Çok iyi Işler Başarabilir?
Ben de Fenerbahçe'nin içinden diye bir haber yapsam. O kadar gizli bir haber değil. İçinden diyerek neyi kasdediyor. O mesajı ben de okudum ama yeterince tatmin olmadım.
Artık kaynak belirtilmeyen haberler üzerine tartışma çıkmasını istemiyoruz, bu nedenle koyulan her haberin kaynağını istiyoruz.
Sekopej
16.Ekim.2006, 01:32
Bugün Fanatik Gazetesinde haber çıkmış. O nedenle konuyu açıyorum.
Emurafu
16.Ekim.2006, 02:33
Haberi dün verdim bugünde fanatik gazetesinde cıktı:D onlarda bizden aldı:D:D
Arkadaslar haberleri ve yabancı basını takip ettinizmi???rakiplerimiz hep hakandan bahsediyor işte ondan korkuyoruz en iyi oyuncuları yaslı ama hala cok iyi gibisinden laflar söylüyorlar...Hakan avrupada takımlar tarafından korkulan bir isim burda nasıl larssondan korkuyorsak ordada hakandan korkuluyor.. oyüzden hakanın kulüb içinde bulunması her zaman iyi tabi yedek olacak as degil:):):)
Roberto Baggio
16.Ekim.2006, 02:35
Hakan Şükür zaten kulübün gizli başkanı :)
M.Scofield
16.Ekim.2006, 03:14
haklan şükür futbolu ne zman bırakacağini sizden iyi bliyor
nart_susruko
16.Ekim.2006, 03:43
Hakan Şükür zaten kulübün gizli başkanı :)
kendisi derin devlettir.
Roberto Baggio
16.Ekim.2006, 05:54
kendisi derin devlettir.
Aynen abi hem de büyük derin devlet resmen Galatasaray'ı dışardan gözükmesede basbaya yönetiyor..
extensor
18.Ekim.2006, 11:46
klasik türk insanı
çiğ süt emmişiz nankörlük etmeden duramıyoruz türk futboluna en çok hizmeti etmiş oyuncudur kendisi teşşekkürlerimizi sunup bırakmalı yada oynamalı yazacağımıza yok mafyaymış yok o bıraksınmış 1,60 lık serkan çalık oynasınmış hem nankörce hem saçma
ONU İZLERKEN ZEVK ALDIĞIM KADAR HİÇ BİR OYUNCU ZEVK VERMEMİŞTİR BANA
gerrrard
18.Ekim.2006, 15:41
Oynamak isterse oynasın ama artık bırakma vakti geldi be Kral'ın.