View Full Version : Roberto Carlos :Çok Pişmanım
nerazzuri
14.Ekim.2006, 21:30
Brezilya'nın Globo Esporto gazetesine konuşan sambacı "F.Bahçe'ye geçen sene gelmediğim için pişmanım" dedi
Yanlış yaptım
F.Bahçe'nin yıldızı Roberto Carlos, ülkesinin Globo Esporto gazetesine samimi açıklamalar yaptı. Carlos, F.Bahçe'de en mutlu dönemlerinden birini yaşadığını belirterek "Keşke F.Bahçe'ye geçen sezon gelseydim. Bunun için pişmanım. Adeta ikinci baharımı yaşıyorum. F.Bahçe'de oynamaktan büyük keyif alıyorum" dedi.
REAL http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)GİBİ OLACAK
İspanya'nın Antena 3 kanalına da konuşan Carlos "Fenerbahçe tıpkı Barcelona, Real Madrid gibi bir takım olma yolunda" dedi. F.Bahçe ile üç yıllık sözleşme yaptığını hatırlatan tecrübeli futbolcu, "Yönetim isterse sözleşmemi iki sene daha uzatabilirim" diye konuşurken F.Bahçe'de hiç yabancılık çekmediğini de sözlerine ekledi.
Anlaşılan kapağı istanbul'a atacak carlos.
uAsamet91
14.Ekim.2006, 21:33
Tapi parayi buldu, reklamlar gece hayati mankenler falan bende olsam bende pisman olurdum:D
Fıratcan Alçınkaya
14.Ekim.2006, 21:39
Tapi parayi buldu, reklamlar gece hayati mankenler falan bende olsam bende pisman olurdum:D
Aynen valla...
Ayrıca Brezilya lılar sorun çıkarmayan yabancılar... Roberto Carlos da bunlardan biri rahtaç ortama ayak uydurdu..
canavar20
14.Ekim.2006, 21:41
Süper adam çok sıcakkanlı herşeyiyle örnek oluyor diğer rkadaşlarına. Sonsuza Kadar Karlos.
cureshot
14.Ekim.2006, 21:41
REAL http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)GİBİ OLACAK
İspanya'nın Antena 3 kanalına da konuşan Carlos "Fenerbahçe tıpkı Barcelona, Real Madrid gibi bir takım olma yolunda" dedi.
Burada biraz saçmalamış galiba. :)
sananes
14.Ekim.2006, 21:42
yapmayın allahınızı severseniz sanki ispanyada kalsaydo yada isteyen baska bir avrupa kulubune gitseydi daha mı az para kazanacaktı.bi yabancı türkiyede mutluyum dese parayı buldu tabi deniliyo.mutsuzum dese türkiye ye hakaret ediyo oluyo adam ne güzel bizim reklamımızı yapıyo dunyaya iste gerisini bosverin topunuda oynuyo gayet iyi bi sekilde daha ne istiyosunuz
a.arıcı-11
14.Ekim.2006, 21:42
adam haklı eee nede olsa türkiye cennet
Fernando Gago
14.Ekim.2006, 22:51
Bunu bir futbol efsanesinden duymak güzel
Universal
14.Ekim.2006, 23:09
Nede olsa çok fazla hemşerisi var. Kalmakta haklı... Elindeki para ülkemizde çok rahat yaşar. =)
BlackEagle19o3
14.Ekim.2006, 23:44
[/B]İspanya'nın Antena 3 kanalına da konuşan Carlos "Fenerbahçe tıpkı Barcelona, Real Madrid gibi bir takım olma yolunda" dedi.
Daha neler.Birazcık! abartmış:p
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
En son ise Gördüğün Gibi Bir Real Bir Barca olma yolunda gidiyoruz bunu inkar edemessin. Artık Avrupa Fenerbahçe'yi konuşuyor. Bunlar Gerçekler.
Tatlı rüyalar.
VahdeTrabzon
15.Ekim.2006, 00:17
tam tahmin ettiğim gibi bu başlığı gaztelerin başında görmüştüm kesin daha önce gelmediği içindir diye düşündüm tuttu:D
Eminim taraftarlar da aynı şeyi düşünüyorlardır.En azından ben öyle düşünüyorum:p.Hem burda memnun olmaması için sebep yok.El üstünde tutuluyor...
Carlos'a gösterilen baya bir aşırı ilgi ve de Türkiye'nin güzelliğinden kaynaklanıyor bence bu. :)
Mr.CordiaL
15.Ekim.2006, 02:07
Dünyanın sayılı futbolcularından biri bunu söylüyor. Sadece FB için deil de tüm Türkiye için düşünmek gerekir. Hee parayı buldu tabi mutlu olcak gibi ifadeler kullanırsak niye Carlos gibi yıldızlar Türkiye'ye gelsin..? ;;)
Memedov
15.Ekim.2006, 06:32
Anlamadım bu haberde Galatasaray nerede yazıyor acaba ?
Sekopej
15.Ekim.2006, 07:18
Bazı mesajlar silindi. Mesajı silinenler neden mesajım silinmiş acaba diye biraz düşünürlerse sevinirim.
Geçen sezon kamptan ayrılırken son anda Capello'nun onu vazgeçirdiğini aylar öncesinden açıklamıştı Carlos. Keşke geçen sene gelseydi. Ama şimdi bile burada olması büyük kazanç.
Çıkıp sahaya oyununu oynuyor, hakettiğini kazanıyor. Sadece sahada değil, her alanda örnek birisi. Katkısı çok büyük.
ThersoN
15.Ekim.2006, 22:37
Real Madrid gibi içyüzü karanlık bi kulupten sorunlar yasarken, buraya gelip herşeyi eliyle koymuş gibi yaşaması, iyi performans göstermesi adamı sevindirmiş işte, bu daha da verimli olmasını saglayacaktır, her işte bir hayır vardır, gecen sene gelse belki bu kadar basarılı ve mutlu olmayabilirdi