PDA

View Full Version : Türk ol önerisi

19_SeRDiNÇ_05
16.Ekim.2006, 21:26
Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızının Türk vatandaşlığına geçmesi için Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Schalke Kulübü eski Başkanı Rehberg öneride bulundu.

Florya'daki aslan yuvasına giden Akgün-Rehberg ikilisi Lincoln ile görüşerek türk vatandaşlığına geçmesi durumunda her konuda yardımcı olacaklarını ve kendisini milli takımda görmek istediklerini söylediler. Lincoln'ün Galatasaray'a transferinde aracı olan isimlerin başında gelen Hasan Akgün, Brezilyalı oyuncunun bu konuyu düşüneceğini ve karar vereceğini belirtti.

Milli takımın teknik heyetinin de uzun zamandır bu konularda beyin jimnastiği yaptıkları ve Aurelio'nun Milli Takım'daki başarılı performansını de göz önünde bulundurarak orta sahadaki problemi Brezilya milli takımında hiç forma giymemiş olan ve bu yüzden bir engeli bulunmayan Lincoln ile çözebileceklerini düşündükleri öğrenildi.

Konuyu danıştığımız Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise Galatasaray Kulübü olarak böyle bir girişimleri olmadığını belirtti. Brezilyalı futbolcunun ise yakın çevresine Türkiye'yi henüz çok fazla tanımadığını ve Türk vatandaşlığına geçmeyi şimdilik düşünmediğini söylediği öğrenildi.

Statüye göre Türkiye'de 5 yıl yaşayan yabancılar, vatandaşlığa geçebiliyor. Ancak Türkiye'nin tanıtımına katkıda bulunma maddesi işletilerek Lincoln için bu 5 yıllık süre dikkate alınmayacak. Mert Nobre, Gökçek Vederson, Alper Aydın (Bebbe) gibi futbolcular da bu sayede vatandaşlığa geçenlere örnek. Ancak bu oyuncular henüz Milli Takım'a çağrılmadı.

FEDERASYON KANADI...

"Lincoln'ün Türk vatandaşlığına geçmesini ister misiniz? " sorusunu yönelttiğimiz Federasyon kanadında ise Başkanvekili Affan Keçeci şunları söyledi: "Türk vatandaşlığına geçme konusu yetki ve görev sahamızda olan bir konu değildir. Bu tamamiyle içişleri bakanlığı ve hükümetin onayı ile olan bir husustur"

Brezilyalı oyuncunun Türk vatandaşı olmak için başvuru yapması durumunda ise Keçeci "Türk vatandaşlığı sonradan kazanılsa dahi her türk vatandaşının sahip olduğu hak ve sorumluluklara bu kişi de sahip olmaktadır. Lincoln, vatandaşımız olması halinde milli takımımızda oynayıp oynamama, çağrılıp çağrılmama durumu ise tamamıyle teknik heyetin bileceği bir konudur. Vatandaşlığa sahip olan bir sporcunun milli takıma çağrılabilmesi için kendi ülkesinin milli takımında hiç forma giymemiş olmasının yanı sıra milli takımda oynama yeteneğine haiz olma şartı vazgeçilmezdir. Böyle bir yeteneğinin olması zorunlu bir şarttır. Lincoln'ün Türk olması durumunda bmilli takıma alınması için bizce bir sakıncası hiç bir zaman olamaz. Türk vatandaşı olan her kişiye saygımız sonsuzdur. Ama bunu teknik heyet belirler" diye konuştu.

Kaynak : DHA

ChAoS
16.Ekim.2006, 21:34
Lincoln'de türk olursa bunun ardı arkası kesilmez ve milli takımda junior'lar lopez'ler konuşulur ahmetler , mehmetler değil.

Ben bunun yanlış olduğunu düşünüyorum . sonuçta türk milli takımı diye anılacağız ama takımda türk yok .

1,2,3 derken ardı arkası kesilmeyecek.

_LeGolaS_
16.Ekim.2006, 21:35
Geçse harika olur.

cureshot
16.Ekim.2006, 21:53
Lincoln'de türk olursa bunun ardı arkası kesilmez ve milli takımda junior'lar lopez'ler konuşulur ahmetler , mehmetler değil.

Ben bunun yanlış olduğunu düşünüyorum . sonuçta türk milli takımı diye anılacağız ama takımda türk yok .

1,2,3 derken ardı arkası kesilmeyecek.

Yahu arkadaşlar bakın konunun başlığında da yapılmış bu hata ve her zaman da yapılıyor. aurelio olsun, wederson olsun, lincoln olsun bunlar türk olmuyooor; sadece türkiye cumhuriyeti vatandaşı oluyor. biraz dikkat lütfen bunlara.

ChAoS
16.Ekim.2006, 21:58
Yahu arkadaşlar bakın konunun başlığında da yapılmış bu hata ve her zaman da yapılıyor. aurelio olsun, wederson olsun, lincoln olsun bunlar türk olmuyooor; sadece türkiye cumhuriyeti vatandaşı oluyor. biraz dikkat lütfen bunlara.

Güldürme beni . İkisinin arasında bir fark yokki zaten aynı şey.

Sonuçta türk milli takımında oynayacaklar . Buda türk milli takımı adı altında yabancı oyuncuları oynatıp başarı elde etmektir.

Hani nerede sizin milliyetçiliğiniz . Nerede kaldı türklüğünüz .
Milli takımınızı brezilyalılar,arjantinliler işgal etmiş siz hala türk milli takımı diyosunuz böyle birşey mümkün değil.

Ben bunu bi mecaz sözcükle açıklardım ama banlanırım o yüzden başka bişey demiyorum.

ThersoN
16.Ekim.2006, 22:01
aklıma gelmedi degil hani :p, ama bence de yararlı olur ama gerek yok ya işin sonu kötüye gider sonradan Marmelat'ın dedigi gibi...

RaSenGan
16.Ekim.2006, 22:05
Lincoln lazım milli takıma..Vederson,Jaba değil.Olursada ondan sonra bir sınırlandırılma getirilmeli.Yılda en fazla 2 oyuncu Türk Vatandaşlığına geçebilsin..

ChAoS
16.Ekim.2006, 22:08
Lincoln lazım milli takıma..Vederson,Jaba değil.Olursada ondan sonra bir sınırlandırılma getirilmeli.Yılda en fazla 2 oyuncu Türk Vatandaşlığına geçebilsin..

Her yıl 2 lincoln gibi iyi futbolcu geçse 5 yılda 10 iyi futbolcu eder . Hepsi milli takımda as oynasa,iyi olduğu için tabi . Kaleye'de birini bulurlar artık. :p

remake
16.Ekim.2006, 22:37
"Ne mutlu Turk'um diyene!"

Eger kendisini gercekten Turk olarak gorecekse o zaman basimizin ustunde yeri var. Ama 3 aydir Turkiye'de yasayan bir adamin boyle hissedebilmesi icin daha cok erken bence.

BlackEagle19o3
16.Ekim.2006, 22:41
Daha yebi ülkemize geldi ne Türk olması.O mevkideki Emre'miz ve Yıldıray'ımız Milli Takım için bize yeter

Fıratcan Alçınkaya
16.Ekim.2006, 22:49
Bencede bir sorun olmaz nsl Aurellio çok faydalı oldu Lincoln de olur...

El Comandante
16.Ekim.2006, 23:01
Aman kalsin.Lincoln cok yetenekli biri olabilir,mevkisinin Türkiye`de en iyisi olabilir.Ama sirf Milli takima alinmak icin Türk vatandasligina gecmesi abes kacar.Daha yarim sezon bile olmadi buraya geleli,ne Türk olmasi ? Onun mevkisinde Arda,Emre,Yildiray gibi isimler var.Ona ihtiyacimiz yok.Ben zaten yabanci kisilerin Türk vatandasligina gecipte Milli takimda oynatilmasina karsiyim.Biz Türk Milli takimi adini tasiyorsak burada Türk futbolcular oynamalidir,rezil olsakta,yerin dibine girsekte,DÜnyanin en iyi takimi olsakta Türk futbolcularla olmaliyiz.

RaSenGan
16.Ekim.2006, 23:15
Her yıl 2 lincoln gibi iyi futbolcu geçse 5 yılda 10 iyi futbolcu eder . Hepsi milli takımda as oynasa,iyi olduğu için tabi . Kaleye'de birini bulurlar artık. :p

Gelsede hepsi oynayamaz.Eğer Brezilyalı değillerse ztn kendi milli takımlarında oynuyorlardır..

eGowiCh
16.Ekim.2006, 23:16
Bence harika olur. Lincoln gibi bir oyuncu milli takımımızı çok iyi yerlere götürür.

Aurelio zaten harika oynuyor, Lincoln de Türk olunca o mevkide banko olur. Bir de Vederson'un milli takıma çağrılması lazım artık, bu 3 futbolcu oynarsa çok iyi yerlere geliriz.

Lincoln Emre'den de Yıldıray'dan da çok daha kaliteli futbolcudur. Bize çok faydası dokunur.

GebzeLi1907
16.Ekim.2006, 23:23
Çok yanLış OLur aureLioda oLdugu gibi armut piş azıma düşLe başarı yakaLnmaz yakaLasakda bu bizim başarımız oLmaz linconü aurelİo yu biz yetiştirmiş oLsak neyse bi bakıma tmm derim.17 Yaş aLtı takımı avrupa şampiyonu oLdu noLdu o kadro ordan bi LincoLn Çıkmazmıydı sanki..??

Kendi gençLerimize yöneLmemiz Lazım.Dogru düzgün bi sistem ve aLtyapıyLa Ne LincoLnLer cıkar bizdende..

Emurafu
16.Ekim.2006, 23:29
Vederson + lincoln milli takıma lazım....yıldıraydan sonra yaratıcı oyuncu konusunda sıkıntı cekiyoruz...Deco olayı örnek olsun...

Yakaladıgımız basarılar nasıl bizim olmaz almanlara ve fransızlara bakın.... kadrosu hep yabancı:)

Almanlarda 10 numara fazla yetişmez zaten:)

SYLaR
16.Ekim.2006, 23:32
Atak geliştiremeyen milli takım için çok iyi olur.

ShevAnil
16.Ekim.2006, 23:35
Lincoln'un Türk Olması Çok Iyi Olur.. Ileriye Pas Atılır SAGLAM ve Iyi Hücum Edilir..
KOnunun Dışına Çıkmak Gibi Olucak Ama Orta Sahadan Once Bir Defans Bir Kaleci Eksigimiz var Bence..!

CeSC FaBReGaS
16.Ekim.2006, 23:47
Bence iyi olur.Ama Aykut abinin dedigi bunlarin ardi kesilmezse kotu olur.

Sir FRD
16.Ekim.2006, 23:56
tamam Türk Milli takımı da...Bayrağımıza saygılıysa Türk olsun bir sakıncası yok.Ama sırf milli takımda oynayabilmek için olacaksa olmasın

a.arıcı-11
17.Ekim.2006, 00:01
kardeş deco örneği diyonda deco birazilyada yıldızı parladıktan sonra gelip portekizli olmadı ki adam çocukluğundan beri portekizde yaşadığı için portekizli oldu mesela messi 7-8 yaşından beri ispanyada adam onun ispanyol kimliği yok mu var arjantinde oynamadan önce tercihini ispanydan yan kullanabiliridi ama arjantini tercih etti lincoln gelsin 9-10 yaşlarında türk takımlarını alt yapısına girsin büyk takımda oynasıl sonra zaten türk vatandaşı olduğu için milli takımda oynar bak mesala malik fathi mesala colin kazım istese bu yaz türkiye deil ingiltere milli takımındada oynardı

GebzeLi1907
17.Ekim.2006, 00:12
evt deco portekizLi sayLır zaten diLLeri biLe aynı BreziLyada Portekezin Eski bi sömürgesi zaten..
TürK KeLimesinin Manasını BiLmeden bayraktaki kırmızıyı biLmeden Ne için oynadgını biLmeden Çıkıp Dünya Kupasını aLcagına 11 tane aLpay Çıksın varsın yeniLsin.MiLLi DuyguLar Bam başka bişey..
O formayı sadece Kendi ÇıkarLarı için her kim giyecekse giymesin..(Türk de oLabiLir bu)

Ben Karşıyım bu duruma Sacma kendi genclerimizi yetştrmeLiyiz avrupanın en genc nufusu bizde..

Emurafu
17.Ekim.2006, 00:26
Zaten habere görede lincoln daha türkiyeye yeni geldim demiş..Biraz zor..sırf milli takımda oynamak için oluyorsa olmasın tabikide:)

eXcitinG
17.Ekim.2006, 00:33
VarsayımLar oLuşturmayaLım kafamızda.OLur oLmaz deyip geçeLim.GeriLmeyeLim boşuna.FazLa detaya inmeye gerek yok.

LaKe
17.Ekim.2006, 01:00
T.C. vatandaşlığını seçmesi kendi kararıdır. Düşünür karar verir. Biz sadece yorum yaparız. Milli Takım konusunda ise Lincoln'ü, Nobre'ymiş, Babbe imiş falan bunlarla aynı kefeye koymamalıyız kesinlikle. Kendisi bu oyunculardan çok daha yararlı, tanınmış ve güçlü bir futbolcudur. Milli Takım'da, o mevkide oynayan birçok oyuncudan da iyi. Alınırsa elbette yararlı olur. Ama bu sonradan T.C vatandaşı olmuş kişilerin sayısını fazla abartıp, cılkını çıkarmamak gerek Milli Takım'da. 2-3 tane yeterlidir. Lincoln neden bunlardan biri olmasın ki?

barahir
17.Ekim.2006, 01:32
Merte katılıyorum.. Sonuçta adamın kendi kararı.. Auelio alınmasın veya alınsın milli takıma dedik.. Noldu sonuçta Fatih Terimin dediği olmadı mı?? bunlar sadece kamuoyunda belli bi süre yer tutar..

Sonuçta Lincoln eğer isterse Türk vatandaşı olur.. Fatih hoca veya diğer milli takım hocası uygun görürse alır. Bu kadar basit

bySilver
17.Ekim.2006, 01:35
Geçsin bence :)

GebzeLi1907
17.Ekim.2006, 01:36
Merte katılıyorum.. Sonuçta adamın kendi kararı.. Auelio alınmasın veya alınsın milli takıma dedik.. Noldu sonuçta Fatih Terimin dediği olmadı mı?? bunlar sadece kamuoyunda belli bi süre yer tutar..

Sonuçta Lincoln eğer isterse Türk vatandaşı olur.. Fatih hoca veya diğer milli takım hocası uygun görürse alır. Bu kadar basit

Sorun zaten Öneride BöyLe bi öneriyi yapmak yanLış.Ben onu demek istedim.

mgokalparslan
17.Ekim.2006, 07:34
türk vatandaşı olma olayına sınır getirmemiz lazım
ülkelerin genel kuralları vardır fm den de biliriz mesela almanya,ingiltere de 5 ispanya da 2 yıldır türkiye de de bu 5 yıldır.aurelio bu şekilde türk oldu.nobre,vederson gibi oyuncular ise ülke tanıtımına katkıda bulunma amacıyla türk oldular.bence bu uygulamanın olmaması lazım sonra işin bokunu çıkarırlar biz de deivid i yaparız,kasımpaşa gider bir tane oyuncusunu yapar onun için sadece 5 yıl oynayanı yapmak daha mantıklı geliyor bence

LaigLeNoiR
17.Ekim.2006, 07:47
Devam devam az kaldı.

2-3 sene içinde ilk 11'i görürüz...

El Barto
17.Ekim.2006, 07:51
Bu işin önüne geçemeyiz. Bırakalım başarı kazanamıyorsakta kendi oyuncularımızla kazanalım. Devşirme işlerinin devletleri bile ne hale soktugunu her Türk bilir. O yüzden eksik kalsın Lincoln bize Yıldıray, Emre Tümer vs. yeter...

nart_susruko
17.Ekim.2006, 09:19
kal olduğun gibi .

paco
17.Ekim.2006, 18:13
Daha yebi ülkemize geldi ne Türk olması.O mevkideki Emre'miz ve Yıldıray'ımız Milli Takım için bize yeter

Yetmiyor be ... O kadar cok turk statusunde oynayan brezilyali oyuncu var ama sadece aurelio oynuyor abartmayin yok yakinda ilk 11 brezilya 11 i olacak diye ...

RaSenGan
17.Ekim.2006, 20:27
Bizimkileri gördük.Ruhları yok olmuş.Lincoln gibi adam canlandırır milli takımı.

_LeGolaS_
17.Ekim.2006, 20:42
Türklükten bahsediliyor, devşirme olmasın deniyor ama eğer Türk futbolu bu şekilde gelişecekse oynasın Milli takımda. Hem Milli takım geliştikçe alttan daha hırslı oyuncular gelecektir. Ama bir sınırlama olacaksa, sınırlamanın Türk vatandaşlığına geçmek değil Türk Milli takımında oynamak yönünde birşey olması gerekir ve gerçekten faydalı olabilecek oyuncular oynatılmalıdır.

canavar20
17.Ekim.2006, 21:04
Lincoln ne yapcak sanki adamcağız Fatih Terimle bişey yapamaz. Yıldıray'da Lincoln kapasitesinde bir oyuncu. TK. değişsin hele sonra Lincoln deriz biz.

Del Piero_10
17.Ekim.2006, 22:58
Hasagiç
----
Jabi
Vederson
Edu
Diatta
----
Aurelio
Lincoln
Yattara
Carrusca
----
Tita
Nobre

Offf kadroya bak beee...

TFF Başkan'ı da Platini olur...

Eşşeğin ... su kaçırmayın...

Edu,Diatta kendi milli takımında oynadı.Oraya Servet ile Alpay lazım:)

GeNç KaRTaL
17.Ekim.2006, 23:26
Lincoln gibi bir adam gelse hayır demem.Milli takıma katkı sağlayacaksa neden olmasın.

Berkaiser
17.Ekim.2006, 23:42
İyice transfere dönüştü bu iş,bakalım nereye kadar devam edilecek...

anilton
18.Ekim.2006, 00:50
Edu,Diatta kendi milli takımında oynadı.Oraya Servet ile Alpay lazım:)

Jabi ile Yattara'da oynadı.Ben onları farz-ı misal olarak yazdım.Ben gerçekten karşıyım böyle bişeye.Ben Yıldıray'ımı,Emre'mi,Arda'mı,Nuri'mi,Serdar Özkan'ımı,Ceyhun'umu,Yusuf'umu,Sergen'imi,Hasan Şaş'ımı değil Lincoln Maradona'ya değişmem.O Türklük duygusunu,hırsını,inancını yaşayamadıktan sonra isterse Dünya Kupa'sını aldırsın tek başına...

Bilmem anlatabildim mi? ":tur:"...

Aşk-ı Şehir
19.Ekim.2006, 04:01
ohoooo. Yahu şimdi bu Lincoln'ün kendi tercihi değil mi? Evet öyle. Milli takıma seçilip seçilmemesi'de Fatih Hoca'nın değerlendirmesi değil mi? Evet öyle. Eee o zaman daha neyi tartışıyoruz. Hiç gerek yok tartışmaya felan. Geçerse geçer. Geçerse süper olur milli takımımız için. Ama unutmayalımki bu takım dünya 3.sü olurken takımda ne Aurelio vardı ne Lincoln vardı. Aurelio'nun görevini Emre, Lincoln'ün oynayacağı yerde Yıldıray oynuyodu. :)

VahdeTrabzon
19.Ekim.2006, 05:06
emre ile lincoln süper taşır orta sahayı inşallah olur norveç maçına yetişir

nart_susruko
19.Ekim.2006, 08:51
:rolleyes:

norveç maçına yetişir mi :icon_biggrin:

REsist JuvE11
19.Ekim.2006, 11:45
inşallah olur norveç maçına yetişir

bu olasılık,türkiyenn tezkere kararı verip de sonra bu karardan vazgeçmesi olasılığından katkat daha düşük..ülkemizde devlet işlerinin ne kadar ağır işlediğini biliyoruz..gönül isterki norveç maçına yetişsin..ama bu imkansız

byCaNBeRK
19.Ekim.2006, 11:54
gecse super olur fakat her onune gelenın de gecmemesı lazım

ThersoN
17.Ekim.2007, 15:58
ya şöle bi baktıgında, zaten türkiyeye gelipte milli takımında oynamamış iyi oynayan kaç oyuncu var ki, bence aurelio ve lincoln gibi istisnalar dışında, gerek jabası, gerek vederson, gerekse de nobresi milli takımda zaten oynayamaz, kapasiteye sahip degil, oynasa bile çok sıkışık oldugumuz zamanlarda kadroya alınırlar, eger düşük kapasitelerine ragmen milli takımda oynatılırlarsa,zaten milli takım başarılı olamayacagı için devşirme milli takımımızla övünmek gibi bi durumumuz olmaz

cureshot
17.Ekim.2007, 15:58
Güldürme beni . İkisinin arasında bir fark yokki zaten aynı şey.

Sonuçta türk milli takımında oynayacaklar . Buda türk milli takımı adı altında yabancı oyuncuları oynatıp başarı elde etmektir.

Hani nerede sizin milliyetçiliğiniz . Nerede kaldı türklüğünüz .
Milli takımınızı brezilyalılar,arjantinliler işgal etmiş siz hala türk milli takımı diyosunuz böyle birşey mümkün değil.

Ben bunu bi mecaz sözcükle açıklardım ama banlanırım o yüzden başka bişey demiyorum.

sen beni anlamadın bile anca konuşuyorsun. ben bunlar türk vatandaşı olsunlar milli takımda olsunlar mı dedim de. dön de bir daha bak bakayım ne yazmışım. benim dediğim türk vatandaşlığına geçen bir yabancı türk olmaz sadece türkiye cumhuriyeti vatandaşı olur. sen bir türkle t. c. vatandaşı olmuş bir yabancıyı aynı kefeye koyuyorsun asıl yazdığın mesajda. bu bir. ikincisi sen benim milliyetçiliğimi de türklüğümü de sorgulayamazsın. serin gel. yine yaş mevzuna girmek istemiyorum ama adamı kızdırmanın da alemi yok. sayın yöneticiler bakın bu iki oluyor. hakaret ediyorlar, sadece mesaj silmekle yetiniyorsunuz. kimsenin şahsına bir şey dediğim yok ama bana laf atılıyor, ben yine bir şey demeyeceğim. inşallah gerekli uyarıyı yaparlar. zaten mesajlarımıza bakan kimin ne demek istediğini anlar.

ChAoS
17.Ekim.2007, 16:02
sen beni anlamadın bile anca konuşuyorsun. ben bunlar türk vatandaşı olsunlar milli takımda olsunlar mı dedim de. dön de bir daha bak bakayım ne yazmışım. benim dediğim türk vatandaşlığına geçen bir yabancı türk olmaz sadece türkiye cumhuriyeti vatandaşı olur. sen bir türkle t. c. vatandaşı olmuş bir yabancıyı aynı kefeye koyuyorsun asıl yazdığın mesajda. bu bir. ikincisi sen benim milliyetçiliğimi de türklüğümü de sorgulayamazsın. serin gel. yine yaş mevzuna girmek istemiyorum ama adamı kızdırmanın da alemi yok. sayın yöneticiler bakın bu iki oluyor. hakaret ediyorlar, sadece mesaj silmekle yetiniyorsunuz. kimsenin şahsına bir şey dediğim yok ama bana laf atılıyor, ben yine bir şey demeyeceğim. inşallah gerekli uyarıyı yaparlar. zaten mesajlarımıza bakan kimin ne demek istediğini anlar.

Bak ortamı germeye gerek yok . Ortada bir yanlış anlaşılma var ben senin milliyetçiliğini sorgulamadım genel konuştum.

Ama sen diğer tartışmalarından dolayı biraz ön yargılı davrandın olaya .
Yada yanlış anladın.

Benim anlatmak istediğim ortada , konu milli takımda oynayıp oynayamamaları ben bunun üzerine yorum yapıyorum türk olup olmamalrı üzerine değil.

Ben kendimce açıkladım olayı yinede yanlış bişey olduğunu düşünüyosan özür dilerim.

Fernando Gago
17.Ekim.2007, 16:07
Türk olsun zarar gelmez

cureshot
17.Ekim.2007, 16:09
Türk olsun zarar gelmez

M@rmel@t nickli kardeşim demek istediğim tam olarak bu aslında. Bak bu arkadaşımız da bu hatayı yapıyor diyorum. Bilmem anlatabildim mi? Gerginliğe tabii ki gerek yok.

ChAoS
17.Ekim.2007, 16:13
M@rmel@t nickli kardeşim demek istediğim tam olarak bu aslında. Bak bu arkadaşımız da bu hatayı yapıyor diyorum. Bilmem anlatabildim mi? Gerginliğe tabii ki gerek yok.

Tamam her neyse abi . Yanlış anlamışım. Özür dilerim.

anilton
18.Ekim.2007, 15:40
Devam devam az kaldı.

2-3 sene içinde ilk 11'i görürüz...

Hasagiç
----
Jabi
Vederson
Edu
Diatta
----
Aurelio