View Full Version : Almanya'yı Mesut Özil taşıyor
the_imam912
16.Ekim.2006, 22:01
http://www.sporx.com/images/1/40/8987_09.jpg
Moldova'ya karşı oynadığı Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında
Almanya U-21 Milli Takımı adına 2 gol atan FC Schalke 04'lü futbolcu Mesut Özil, takımını 9. grupta birinciliğe taşıdı. Almanya'nın Pirmasens kentinde oynanan ve Alman U-21 takımının Moldovya'yı 3-0 yendiği karşılaşmada Mesut, maçın 36. ve 70. dakikalarında attığı gollerle Alman milli takımının galibiyetini garantiledi.
_LeGolaS_
16.Ekim.2006, 22:03
Mesut geleceğin önemli yıldızlarından biri olmaya aday Türk milli takımda oynamasını isterdim.
Del Piero_10
16.Ekim.2006, 22:34
Mesut Özil ve Serdar Taşçı ikiside bize kazık attı.
BlackEagle19o3
16.Ekim.2006, 22:42
Aynen katılıyorum abi.
the_imam912
16.Ekim.2006, 23:00
10 numara söyledin :icon_wink:
goosfraba
17.Ekim.2006, 00:22
Aurelio bile bunlardan daha yürekli. Haklısın.
YusufT
17.Ekim.2006, 00:41
Kararina Saygi. Gelecegin yildizi
CeSC FaBReGaS
17.Ekim.2006, 00:43
Bende sana katilanlardanim.Ama insallah yinede iyi yerlere gelirler.
Sheriff
19.Ekim.2006, 03:45
İnşallah iyi yerlere gelmezler.. Mehmet Aurelio kadar Türk değil hiç biri.. Belki İstiklal Marşımızı bile ezbere bilmiyorlardır.. Vatan haini ilan edip pasaportlarını almak lazım bana kalsa..
Professeur
19.Ekim.2006, 03:50
Aurellio'yu eleştirenler birde bunlara baksınlar.
gezenti
19.Ekim.2006, 03:56
Kararina Saygi. Gelecegin yildizi
Bu iş öyle karar meselesi filan değildir.Soruyorum ilerde Türkiyeye karşı oynasa ne hissedicek.Türk Milli takımını yenmek hoşunamı gidecek.Herşey para değil.İnsanın içinde biraz milli duygular olucak.Aurelio onlardan 10 kat daha Türk.O adamların elinden arkadaşın dediği gibi alıcaksın elinden pasaporunu öyle kolay mı Türk Kimliği taşımak.Hizmet ettiği yer baksın ona.Tek temennim futbol hayatı bitsin...
El Barto
19.Ekim.2006, 03:58
Yahu oldu olacak adamları Taksimde sallandıralım.
GeNç KaRTaL
19.Ekim.2006, 04:04
Bence suçu bu adamlarda değil,onları zamanında araştırıp bulmayanlarda aramak lazım.Sonuçta bu adamlar orada yetişmişler ve orada iyi muamele görmüşler.Gereken ilgiyi göstermedikten sonra arkasından saymannın anlamı yok.
King_91
19.Ekim.2006, 04:58
Bence suçu bu adamlarda değil,onları zamanında araştırıp bulmayanlarda aramak lazım.Sonuçta bu adamlar orada yetişmişler ve orada iyi muamele görmüşler.Gereken ilgiyi göstermedikten sonra arkasından saymannın anlamı yok.
nuri yi de son anda bulduk ama adam bizi secti
İnşallah iyi yerlere gelmezler.. Mehmet Aurelio kadar Türk değil hiç biri.. Belki İstiklal Marşımızı bile ezbere bilmiyorlardır.. Vatan haini ilan edip pasaportlarını almak lazım bana kalsa..
kesinlikle katılıyorum
Sheriff
19.Ekim.2006, 05:19
Araştırma işi değil.. İkisinede teklif yapıldı kabul etmediler..Başarılar filanda dilemiyorum başarısızlıklar diliyorum..Herkes taşıyamaz o T.C pasaportunu..Dahada ilerletirdimde siyasete kaçmaya gerenk yok..
GeNç KaRTaL
19.Ekim.2006, 14:26
Daha önceden bulup teklif edeceksin.Ünlü olduktan sonra değil.Ayrıca bu adamlar orada doğup yetişmişler.Belli bir süreçten sonra bu kararı verdikleri için kimse onları suçlayamaz.
RoNNiE91
19.Ekim.2006, 15:59
Bende Şemsi'ye katılıyorum.O zaman Aurelio'da Brezilya'ya kazık mı atmış oluyor orda oynamadı diye?Çünkü orda oynayamaz Aurelio bunu bildiği için kabul etti.Adam o ülkenin ekmeğini yiyor.Orda şöhret oldular orda adlarını duyurdular.Kararına saygılıyım.
King_91
19.Ekim.2006, 18:32
Bende Şemsi'ye katılıyorum.O zaman Aurelio'da Brezilya'ya kazık mı atmış oluyor orda oynamadı diye?Çünkü orda oynayamaz Aurelio bunu bildiği için kabul etti.Adam o ülkenin ekmeğini yiyor.Orda şöhret oldular orda adlarını duyurdular.Kararına saygılıyım.
aurelio yu brezilya cagırdı da gitmedi mi? aynı şey degil bence
GeNç KaRTaL
19.Ekim.2006, 22:30
Eğer Mesut ünlü olmadan önce bizde çağırsaydık aynı durum olurdu.
RoNNiE91
19.Ekim.2006, 22:44
aurelio yu brezilya cagırdı da gitmedi mi? aynı şey degil bence
Tamam da zaten Aurelio Brezilya'da oynayamayacağını biliyordu.
Fernando Gago
17.Ekim.2007, 16:04
Keşke milli takımımızda olsaydı ama olmadı inş. bu başarılı çizgisini yükselterek devam ettirir