View Full Version : TSL Fenerbahçe - Konyaspor
eXcitinG
17.Ekim.2006, 16:45
http://www.basket-bol.com/files/150px-FenerbahceLogo.pnghttp://www.goal.com/resultsimg/3919.jpg
Stad:Kadıköy
Saat:20.00
Tarih:20.10.2007
Bu maç hakkındaki görüşLerinizi burada beLirteLim.
Memedov
17.Ekim.2006, 17:13
Fenerbahce bu maci kazanir, baska bir ihtimal veremiyorum.
the_imam912
17.Ekim.2006, 20:56
Bence alırız :)
RaSenGan
17.Ekim.2006, 21:18
Fener alır.
Fıratcan Alçınkaya
17.Ekim.2006, 22:13
Fenerbahçe kazanır...
GeNç KaRTaL
17.Ekim.2006, 22:38
Bu sefer kazanacaktır Fenerbahçe.
Elano11
17.Ekim.2006, 23:08
Kezman olmadığına göre F.Bahçe büyük bir süpriz olmazsa alır
GebzeLi1907
17.Ekim.2006, 23:10
Rahat aLırız gibime geLiyor rahat bi skor aLıcaz bence Kadıköyden Çıkamaz Konya..
Varonil
17.Ekim.2006, 23:14
Çok puan kaybettik şu ana kadar.Kazanacağız bu maçı.
Fernando Gago
18.Ekim.2006, 00:22
Kazanırız bu maçı Semih kendisi bir kez daha ispatlar
fmsmyrna
18.Ekim.2006, 00:24
Muhtemel kadro
Volkan-Önder-Lugano-Edu-Carlos-Deivid-Aurelio-Deniz-Vederson-Alex-Semih
GodfatheR
18.Ekim.2006, 00:25
valla Fener için bu sezon kesin kazanır demek zor ama kezman'ın olmaması büyük avantaj.HAYDİ SEMİH GÖSTER KENDİNİ :p kazandır bize bu maçı
El Barto
18.Ekim.2006, 00:34
Bir yarım düzinede Fenerbahçe atar. :)
VahdeTrabzon
18.Ekim.2006, 01:25
fener zor da olsa alıcak
sananes
18.Ekim.2006, 22:16
umarım kazım oynar.oynamasada alırız macı
aykut_gencfb
18.Ekim.2006, 22:19
eski konya yoq zor olabilir o yüzden ama mutlaka kazanacaktır fenerbahçemiz
goosfraba
19.Ekim.2006, 00:59
Rahat alacağımız bir maç, 3-0 gibi bir skor bekliyorum.
Varonil
19.Ekim.2006, 02:07
Bu maçta İlhan Parlak ta oynasa keşke.Zico büyük ihtimal yine ilk 18'e almaz İlhan'ı.
Fietra 10
19.Ekim.2006, 02:10
Fenerbahçenin kazanacagını düşünüyorum ama Konya'da da Ünal Karaman var:( inşallah toparlarlar..
BlackEagle19o3
19.Ekim.2006, 03:39
İnşAllah T.D değişikliği Konya'ya olumlu etki yaratır ama Fenerbahçe'nin bu Konya'yı rahat yeneceğini düşünüyorum.Fark gelebilir...
Varonil
19.Ekim.2006, 19:13
Bir ihtimal daha yok
Turkcell Süper Lig'de 9.hafta karşılaşmasında Fenerbahçe ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 20.00'da başlayacak karşılaşmayı Yunus Yıldırım yönetecek ve karşılaşma Lig Tv'den naklen yayınlanacak. Avrupa'da gösterdiği başarılı performansı Süper Lig'e yansıtamayan Fenerbahçe, Konyaspor karşısına mutlak üç puan parolasıyla çıkıyor.
F.BAHÇE HEDEFE KİLİTLENDİ.
Milli maçlar arası öncesi yaptığı son lig maçında 8. haftada deplasmanda Vestel Manisaspor ile 1-1 berabere kalan sarı-lacivertliler, 5 haftalık süreçteki tek galibiyetini 7. haftada Kadıköy'de Ankaragücü karşısında 2-0'lık skorla elde etti. Sarı-lacivertliler, 4. hafta Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, 5. hafta Çaykur Rizespor ve 6. haftada da Bursaspor'a karşı 1-1'lik beraberlikler aldı. Fenerbahçe'de tek hedef Konyaspor'u yenerek hem Süper Lig'deki kötü gidişe son vermek hem de hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı PSV Eindhoven maçından önce moral depolamak.
KEZMAN'IN YERİNE SEMİH
Fenerbahçe'de, Konyaspor maçı öncesi kırmızı kart cezalısı Kezman ve tedavisi süren kaleci Serdar dışında eksik bulunmuyor. Kezman'ın yokluğunda teknik direktör Zico'nun forvette Semih'e görev vermesi bekleniyor. Fenerbahçe'de 3'er sarı kartları bulunan Lugano ve Alex ceza sınırında bulunuyor. İskelet kadroyu Konyaspor'a karşı bozmayacak olan Zico, kırmızı kart cezalısı olan Mateja Kezman'nın yerine Semih Şentürk'e forma vermeyi planlıyor. Zico, sakatlığı tam olarak geçen ve ilk 11'de oynamak isteyen Appiah'ı ise maçın gidişatına göre ikinci yarıda oyuna sokmayı düşünüyor. Özellikle Appiah'ın kendisini zorlayıp tekrar sakatlanmasından çekinen Brezilyalı çalıştırıcı bu oyuncuyu PSV Eindhoven maçında ise ilk 11'de oynatmayı düşünüyor.
MUHTEMEL 11'LER
FENERBAHÇE:
Volkan Demirel
Önder
Edu
Lugano
Roberto Carlos
Deivid
Deniz
Aurelio
Vederson
Alex
Semih
KONYASPOR:
Özden
Burak
El Saka
Ömer
Erkan
Abdullah
Erman
Sedat
Mustafa
Da Silva
Washington
SAAT: 20.00
STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEM: Yunus Yıldırım
YAYIN: Lig TV
F.BAHÇE VE KONYA 19.RANDEVUDA
Fenerbahçe ile Konyaspor takımları ligde 19. kez karşı karşıya gelecek. Birinci Lig'de ilk kez 1988-89 sezonunda mücadele etmeye başlayan ve şimdiye dek Fenerbahçe ile toplam 18 lig maçında karşılaşan Konyaspor, sarı-lacivertli takım karşısında sadece 1 kez galip gelebildi. Fenerbahçe, rakibiyle yaptığı 18 lig maçından 17'sini kazanırken, sadece 2004-2005 sezonunda, şampiyonluğu ilan ettikten sonraki son maçta deplasmanda 4-2 yenildi.
Fenerbahçe'nin toplam 59 golüne, Konyaspor 19 golle yanıt verdi. İki takım arasında geçen sezon yapılan maçları Fenerbahçe, Konya'da 1-0, İstanbul'da da 3-0 kazanmıştı. Fenerbahçe ile Konyaspor, İstanbul'da daha önce 9 lig maçında karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, evindeki tüm maçları kazanırken, toplam 32 gol attı, kalesinde 6 gol gördü.
KONYASPOR İLK PEŞİNDE
Fenerbahçe maçının hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdüren Konyaspor, Şükrü Saraçoğlu'ndan puanla dönerek bir ilki gerçekleştirmek istiyor.Basın Sözcüsü Mehmet Bezirci, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, teknik direktörlüğe Ünal Karaman'ı getirerek yaptıkları kan değişikliğinin çok isabetli bir karar olduğunu söyledi. Uzun süredir Konyalı bir teknik direktörle çalışmayı istediklerini ve bunu Karaman ile gerçekleştirdiklerini belirten Bezirci, Karaman ile Konyaspor'un başarılı olacağına inandıklarını bildirdi.
20.10.2007
Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
ForsakeN
19.Ekim.2006, 19:19
Bu maçta 3 puan alacağımızı düşünüyoruz.Puan kayıplarına tahammülümüz kalmadı Fenerbahçe olarak.
nerazzuri
19.Ekim.2006, 19:22
Önder sakatlığı nedeniyle , Lugano ise Milli Takımdan yorgun döndüğü için , Kezman cezalıolduğu için , Aurellio ve Alex ise Psv maçı için dinledirilieceği için ilk 11 de yer alamıyacaklar.
Varonil
19.Ekim.2006, 19:23
Fenerbahçemiz ile Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında, 20 Ekim Cumartesi günü(bugün) Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda yapacakları maçla birlikte, ligde 19. kez karşı karşıya gelecek. Birinci Lig'de ilk kez 1988-89 sezonunda mücadele etmeye başlayan ve şimdiye dek Fenerbahçemiz ile toplam 18 lig maçında karşılaşan Konyaspor, tüm bu maçlarda takımımız karşısında sadece 1 kez galip gelebildi. Fenerbahçemiz rakibiyle yaptığı 18 lig maçından 17'sini kazandı. Fenerbahçe sadece 2004-2005 sezonunda, şampiyonluğu ilan ettikten sonraki son maçta, Konyaspor'a deplasmanda 4-2 yenildi. Fenerbahçemizin toplam 59 golüne, Konyaspor 19 golle yanıt verdi. İki takım arasında geçen sezon oynanan maçlarda Fenerbahçemiz Konya'da 0-1, İstanbul'da ise 3-0'lık skorlarla galip gelmişti.
fenerbahce.org
_LeGolaS_
19.Ekim.2006, 21:18
Bir yarım düzinede Fenerbahçe atar. :)
Bunun biraz zor olduğunu düşünüyorum. Konyaspor Ünal Karaman'la birlikte bir toparlanma içerisine girecektir ve bunun sinyallerini veriyor. Bu maçtan fenerin 1 veya 2 farkla galip gelebileceğini düşünüyorum.
sananes
19.Ekim.2006, 21:24
anlamadıgım biz neden her takıma aynı kadro ile oynuyouz yani muhtemelen konya kapanıp tek forvet oynayacak denizin yerine bi forvet koysak bence cok daha iyi olur aurelio bu tip maclarda tek basına orayı idare edebilir bence
GeNç KaRTaL
19.Ekim.2006, 21:59
Maç başında bulunacak bir gol fark beklentilerinin yerine gelmesinde etkili olabilir.Maç ilerledikçe gol gelmezse 1 farklı bir galibiyet olacaktır.
Aykan19o3
19.Ekim.2006, 23:04
Fenerbahçe kazanır gibi ama bir sürpriz daha olur mu bilemem.
19_SeRDiNÇ_05
20.Ekim.2006, 03:18
maç başladı ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
5' Da Silva bıraktı. Sedat vurdu. Top direkten döndü!..
5' Yayın önünde kaleyi cepheden gören bir nokta. Topun başında Da Silva var.
GebzeLi1907
20.Ekim.2006, 03:28
Konya attı :(
19_SeRDiNÇ_05
20.Ekim.2006, 03:29
gooolllll. Washington 1-0
goosfraba
Adamı bomboş bırakırsan atarlar tabi. :mad:
19_SeRDiNÇ_05
1-1 Semih...
Memedov
20.Ekim.2006, 03:30
Gool Semih Senturk.;)
goosfraba
Goooooooooooooooooooooooool !!!!
Semih !!!
GebzeLi1907
Fenerde attı :D
fenerbahce_1907
Goooooooool be
19_SeRDiNÇ_05
20.Ekim.2006, 03:31
bu hafta çok ilginç maçlar oluyo.
goosfraba
20.Ekim.2006, 03:32
Bugün güzel maçlar oluyor :) Ligimize yakışan maçlar ;)
Bu haftada maçlar baya gollü geçecek anlaşılan.:)
Memedov
20.Ekim.2006, 03:35
Konyaspor yükleniyordu ve golü buldu, gölü bulunca defans'a çekilemeden Fenerbahçe 30 saniye sonra gol attı. Erken gol gelmeseydi Fenerbahçe'nin işi zor olurdu diye düşünüyorum.
goosfraba
20.Ekim.2006, 03:39
Gooooooooool ALEEXX !!
19_SeRDiNÇ_05
20.Ekim.2006, 03:40
Gol Alex! 2-1
fenerbahce_1907
20.Ekim.2006, 03:40
Goooooooooool Alexxxxxxxxx
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
goooooooooooooooool vederson.
sananes
20.Ekim.2006, 03:54
gokcek vederson attı iyi fark atacaz heralde
CeNTeR_TR
20.Ekim.2006, 03:57
Şov mu var ne :0:
fenerbahce_1907
20.Ekim.2006, 04:06
İlk yarı bitti 3-1.
YusufT
20.Ekim.2006, 04:19
Bakin dememismiydim Kezman yoklugunda fener cosar diye :D
Sir FRD
20.Ekim.2006, 04:19
aa fener kendine geldi kezman yoktu değil mi?
canavar20
20.Ekim.2006, 04:21
Oh be Kezman yok Semih var süper adam glde attı.
fenerbahce_1907
20.Ekim.2006, 04:34
gooooooooooooooollllllllllllllllll edu edu edu
remake
20.Ekim.2006, 04:38
Fenerbahce aska geldi. Radyodan dinliyorum ben ama her cektigi gol oluyor galiba.
GeNç KaRTaL
20.Ekim.2006, 04:41
Fenerbahçe erken golleri bulunca böyle bir sonucun ortaya çıkması normal.İlk gole verilen erken cevap çok önemli gerçekten.Maçın kaderi değişmiş diyebilirim.
Memedov
20.Ekim.2006, 04:47
Avrupadan sonra Ligde'de ses getirmeye basliyor yavas yavas Fenerbahce. Zico cidden cok degismis.
Erdenay
20.Ekim.2006, 04:51
Beyler tribündeyim fenerbahce harika bir futbol sergiliyor inanılmaz bir maç oluyor carlos frikik attı bu arada..
GeNç KaRTaL
20.Ekim.2006, 04:53
Beyler tribündeyim fenerbahce harika bir futbol sergiliyor inanılmaz bir maç oluyor carlos frikik attı bu arada..
Tribündeysen nasıl yazıyorsun yav.:confused:
gerrrard
20.Ekim.2006, 04:54
Evet yahu...
Erdenay
20.Ekim.2006, 04:55
Tribündeysen nasıl yazıyorsun yav.:confused:
Stadyumda kablosuz ağ bağlantısı var kardeş
Yanımda da laptop var yararlanıyoruz işte
Bu arada Canım-Feda-Vatan-Sana tezahüratı yapılıyor..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Carlos şov var çok müthiş oynuyo..
Deivid oyundan çıkıyo Ali bilgin girdi..
GeNç KaRTaL
20.Ekim.2006, 04:58
Stadyumda kablosuz ağ bağlantısı var kardeş
Yanımda da laptop var yararlanıyoruz işte
Bu arada Canım-Feda-Vatan-Sana tezahüratı yapılıyor..
Vay anasını yav.Demek kablosuz bağlantı hea.Süpermiş.
Memedov
20.Ekim.2006, 04:58
Teknoloji sagolsun.:)
Fenerbahce cidden super top oynadi, hakettigi bir galibiyet aldi. Uzun zamandan sonra Ligde bu kadar iyi bir Fenerbahce izledim.
Erdenay
20.Ekim.2006, 05:00
Vay anasını yav.Demek kablosuz bağlantı hea.Süpermiş.
Ayrıca birde yeni yapılan Fenerium tribününde Internet Cafe de bulunuyor..
Eray Dengiz
20.Ekim.2006, 05:27
stad değil küçük kadıköy adası sanki..
tebrikler Fenerbahçe cidden ilk defa bu kadar beğenerek izledim.
Universal
20.Ekim.2006, 05:34
Fenerbahçe mi iyi oynadı? Yoksa Konyaspor kötü mü oynadı? Bu sezon ligde oynadığımız en zevkli ve en gollü maçtı. Tempo'yu çok iyi ayarlardık. Takım oyununu sahaya yansttık ve kazandık.
Maçın başlarında gol yememiz ve bu golü yedikten bir kaç dakika sonra gol atmamız maçın kaderini değiştirdi. Arkasından gelen ikinci gol Konyaspor'da morali ve oyun yapısını bozdu. Bu bize avantaj sağladı ve arkadan üçüncü gol geldi. İkinci yarıda Konyaspor'da bir çevirme isteği olmaması ve Fenerbahçe maçı büyük ölçüde garantilemesi oyunun ikinci yarıda bireysel şova dönüştü. Dördüncü golde araya sığdı.
Tribünlerin boş olması beni üzdü. Böyle bir maç dolu tribünlerde daha zevkli olurdu. Ama biletlerin pahalı olması buna sebep olduğunu düşünüyorum. Bundan sonra seri yakalayabilirsek tribünleri fiyata rağmen dolacağından eminim. Maçta küfürler oldu. PKK ve Beşiktaş'a karşı bu yakışmadı ama PKK edilen küfürden para cezası alınaması gerektiğini düşünüyorum. Eğer alınacaksa bu para cezasını bağışlanması doğru olur.
goosfraba
20.Ekim.2006, 05:44
Avrupadan sonra Ligde'de ses getirmeye basliyor yavas yavas Fenerbahce. Zico cidden cok degismis.
Bunu bende farkettim, galiba tribünlerde farketmiş ki I Love Zico diye bağırdılar :)
Sekopej
20.Ekim.2006, 05:46
Güzel maç oldu. Taraftar az olmasına rağmen tezahuratlar güzeldi. Arada küfürlü tezahuratlar da duymadık değil.:D
Yasin, Gökhan ve Semih sırıtmadılar. Yasin'i çok beğendim. Yasin mi oynayacak milli takımda diyenler izlemiştir umarım. Terim de izlemiştir umarım.
Appiah tekrar sahalara döndü, Tümer de sakatlığı atlattı. Artık daha iyi olacağız. Şimdi hedef PSV...
RoNNiE91
20.Ekim.2006, 05:53
Güzel maç,güzel skor.Tebrikler Fenerbahçe.
fmsmyrna
20.Ekim.2006, 06:08
Güzel oyunun karşılığını güzel skorla aldık.Dikkatimi en çok çeken şey bol şut atmamızdı
Tebrikler . Böylece ligden kopmamış oldunuz.
eXcitinG
20.Ekim.2006, 06:16
Hemen miLLi takımada gönderiveririz adamLarı ;) O zaman burak yıLmaz da miLLi takıma.
Fernando Gago
20.Ekim.2006, 06:17
Güzel bir maçtı , tribünler boş olmasına rağmen ortam güzeldi , Semih kendisini bir kez daha ispatladı goller tekrar izlenirse Semih'in 4 goldede etkisi var :)
Memedov
20.Ekim.2006, 06:18
Hemen miLLi takımada gönderiveririz adamLarı ;) O zaman burak yıLmaz da miLLi takıma.
Forvet'de bir tonla adam var abi, Problem Defans'da ayrıca Konu Milli takıma kaymasın, 40 yılda bir Ligde galibiyet aldık zaten sevinelim birazcık.:D
eXcitinG
20.Ekim.2006, 06:23
Tamam canım bişey demedim :p
BlackEagle19o3
20.Ekim.2006, 06:28
Tebrikler Fenerbahçe beklediğim gibi farklı bir galibiyet aldı.Özden'in kötü oynamasına şaşırdım.Bu adam Beşiktaş maçında coşmuştu:(:)
Rodrigo Tello
20.Ekim.2006, 07:26
Tebrikler Fenerbahçe...
gerrrard
20.Ekim.2006, 08:12
Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Konya geleni geçeni yedi. :D
Roberto Baggio
20.Ekim.2006, 08:19
Tebrikler...
GeNç KaRTaL
20.Ekim.2006, 14:23
Öncelikle Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum.Maçın özetini izledim.Fenerbahçe yediği gole erken cevaplar verince maçın kaderi değişti ve Fenerbahçe maçı rahat kazandı.Golü yedikten hemen sonra 2 gol gelmseydi ne olurdu merak konusu.
Varonil
20.Ekim.2006, 19:23
Güzel bir maç oldu cidden.Skorun böyle olacağı oynanan oyundan belliydi.
Konya kapanmak yerine galibiyeti düşündü,Murat H.,Washington-Veysel hücumu ile.Bunun sonucunda güzel bir oyun ortaya koydular
Fenerbahçe yediği ilk golün şokunu çabuk atlatmasa yine puan kaybı bir kazası olabilirdi,fakat çabuk cevap vererek farkı açtı.
Yasin,Gökhan ve Vederson çok iyiydi;)
Semih'in hem gol atıp hemde asist yapmasına sevindim.Özgüveni yerine gelmiştir bu maçta.Gösterdi Zico'ya kendini.
İlhan Parlak diye bir genç almıştık hatırlayan varmı?;) Bu maçta oynasaydı bari İlhan.Neyse Zico'nun bir bildiği vardır.Ama umarım en kısa sürede o da forma giyer.
3 puan aldık,artık PSV'ye bakmamız lazım.İnter ve CSKA maçındaki oyunu orada da oynamamız gerekiyor;;)
canavar20
20.Ekim.2006, 19:35
Ben Yasin'i çok beğeniyorum gelecekte büyük şeyler yapabilir.
YusufT
20.Ekim.2006, 20:39
Fenerin bütün gollerinde Özdenin hatasi vardi :)
Memedov
21.Ekim.2006, 00:05
Mac Öncesinden Anlamlı Resimler.
http://www.resim.at/upload/out.php/i14973_fenerpankart56bb.jpg (http://www.resim.at)
http://www.resim.at/upload/out.php/i14974_fenerpankart609bb.jpg (http://www.resim.at)
http://www.resim.at/upload/out.php/i14975_fenerpankart4533bb.jpg (http://www.resim.at)
http://www.resim.at/upload/out.php/i14976_fenerpankert42bb.jpg (http://www.resim.at)
Varonil
21.Ekim.2006, 00:08
Fenerbahçe lige döndü
Turkcell Süper Lig'in 9. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Konyaspor'u 4-1'lik skorla mağlup etti. Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maça Konyaspor hızlı başladı ve 11. dakikada golü buldu ancak bu dakikanın ardından Fenerbahçe oyunda üstünlüğü ele geçirdi ve farklı galibiyete koştu. İlk yarısı da Fenerbahçe'nin 3-1'lik üstünlüğüyle sona eren mücadelede sarı-lacivertlilerin golleri 13. dakikada Semih, 22. dakikada Alex, 36. dakikada Wederson ve 54. dakikada Edu'dan gelirken, yeşil-beyazlıların tek golü 11. dakikada Brezilyalı oyuncusu Washington'dan geldi.
Bu galibiyet ile Fenerbahçe puanını 16'ya çıkartırken, Konyaspor 7 puanda kaldı. Fenerbahçe bu galibiyet ile hafta içinde Hollanda'da PSV ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde de moral bulmuş oldu.
ÖNCE DİREK SONRA GOL...
Konyaspor, Kadıköy'deki maça beklenmedik şekilde hızlı başladı. 5. dakikada Sedat ile kullandığı frikik vuruşu direkten dönen Konyaspor, 11. dakikada ise golü buldu. Yeşil-beyazlı takımın sağ kanattan kullandığı kornerde ceza sahası içinde boş kalan Washington kafayı vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.
FENERBAHÇE'NİN CEVABI HIZLI GELDİ...
Fenerbahçe, 11. dakikada yediği gole 2 dakika sonra Semih ile cevap verdi. Sağ kanattan yapılan ortada kaleci Özden hatalı çıktı ve top boşta kaldı, Konyaspor savunmasından seken top kalenin hemen önünde Semih'te kaldı, Semih'te rahat bir şekilde topu boş kaleye gönderdi. 1-1
SEMİH-ALEX İŞ BİRLİĞİ...
Karşılaşmanın 22. dakikasında Fenerbahçe'nin ilk golünü atan Semih, sağ kanattan hızla Konyaspor ceza sahasına girdi, yerden yaptığı sert ortayı kaleci Özden sektirdi, top Alex'in önünde kaldı, Alex de topu ağlara göndermekte zorlanmadı. 2-1
BİR GOLDE VEDERSON'DAN...
Fenerbahçe ilk yarıda üst üste ataklar geliştirdi, Konya kalesini iyice bunalttı. Bu dakikalarda sahneye bu kez Vederson çıktı. Topla birlikte hızla Konyaspor ceza sahasına giren Brezilyalı oyuncu, kaleci Özden ile karşı karşıya kaldı yerden sert vuruşu 3. kez Konyaspor ağlarına gitti. 3-1
KAPANIŞ GOLÜ EDU'DAN...
Fenerbahçe'nin Konyaspor karşısındaki gol sağanağına noktayı Brezilyalı savunma oyuncusu Edu koydu. Karşılaşmanın 54. dakikasında Alex'in sol kanattan yaptığı ortayı Semih, Edu'nun önüne indirdi, Edu'da yakın mesafeden sert bir vuruşla Kadıköy'deki gol perdesini kapattı. 4-1
KONYASPOR'A İSTANBUL DEPLASMANLARI YARAMIYOR...
Konyaspor bu sezon üç büyükler ile İstanbul'da oynadığı tüm maçlarda sahadan mağlubiyet ile ayrıldı. Ligin ilk haftasında Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan Konyaspor, 5. haftada Galatasaray'a 6-0 mağlup oldu ve bu haftada Fenerbahçe'ye 4-1'lik skorla boyun eğdi.
APPİAH İKİNCİ YARIDA OYUNDA...
Fenerbahçe'de sakatlıktan yeni yeni kurtulan Appiah bu karşılaşmada da yedekler arasında başladı. Teknik Direktör Zico'nun maçın ikinci yarısında sahaya sürdüğü Ganalı oyuncunun henüz tam olarak hazır olmadığı gözüktü. Appiah, oyuna girerken taraftarından büyük destek aldı. Sarı-lacivertil taraftarlar uzun süre siyahi oyuncularına tezahüratta bulundular.
ZİCO'DAN SAVUNMADA DEĞİŞİKLİK...
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Konyaspor maçında, takımının savunmasında değişiklikler yaptı. Brezilyalı çalıştırıcı, savunmanın sağında Önder'in yerine Gökhan'ı, savunmanın ortasında Lugano'nun yerine de Yasin'e ilk 11'de görev verdi.
Zico, Uruguay Milli Takımı kampından dün akşam İstanbul'a dönen Lugano'yu ve hafif rahatsızlığı bulunan Önder'i, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 23 Ekim Salı günü yapılacak maçı düşünerek ilk 11'e almadı. Lugano, Konyaspor maçının 18 kişilik kadrosunda yer almazken, Önder ise yedekler arasında bulundu.
Brezilyalı çalıştırıcı, kırmızı kart cezalısı Kezman'ın yerine forvette Semih'e görev verdi. Fenerbahçe'nin 18 kişilik maç kadrosunda Lugano ve Kezman'ın yanısıra Uğur, Can, İlhan, Kemal, Gürhan ve tedavisi süren kaleci Serdar yer almadı.
AURELIO'YA SEVGİ GÖSTERİLERİ...
Maç öncesi futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, Aurelio'ya ayrıca destek verdi. Telsim kale arkası tribünündeki taraftarlar, (A) Milli Futbol Takımı'nın Yunanistan ile yaptığı grup eleme maçında ortaya koyduğu performans nedeniyle Aurelio'ya ''Türkiye seninle gurur duyuyor'' biçiminde tempo tuttu.
SÜMEYRA KAYA'YA ALKIŞ...
6. Avrupa Bayanlar Boks Şampiyonası'nda 50 kiloda altın madalya kazanan Fenerbahçeli milli sporcu Sümeyra Kaya, tribünlerden büyük bir alkış aldı. Kaya'nın şampiyonada elde ettiği derece hoparlörlerden anons edilince, tüm tribünler milli boksörü alkışladı.
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
5. dakikada Deniz'in Sedat'ı düşürmesiyle Konyaspor, ceza yayının önünde serbest vuruş kazandı. Serbest atışı kullanan Sedat'ın vuruşunda top üst direkten oyuna alanına döndü.
8. dakikada Vederson'un ceza sahasının dışında sert şutunda top az farkla üsten auta çıktı.
11. dakikada Da Silva'nın sağdan kullandığı kornerde kale önünde Washington'un uçarak yaptığı kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. 0-1
12. dakikada Gökhan Gönül'ün sağ kanattan ceza sahasına ortasında kaleci Özden boşa çıktı. Defansa çarpan topu önünde bulan Semih, topu boş ağlara gönderdi ve skorda dengeyi sağladı. 1-1
22. dakikada Aurelio'nun pasıyla sağdan ceza sahasına giren Semih'in yerden içeriye ortasında kaleci Özden'in elinden seken topu Alex ağlara gönderdi. 2-1
25. dakikada Semih'in pasıyla sağdan ceza sahasına giren Vederson, topu içeri ortaladı, kale önünde Deniz'in topuğuyla yaptığı vuruş defanstan döndü.
32. dakikada Roberto Carlos'un uzuktan sert şutunda kaleci topu iki hamlede kontrol etti. Aynı dakika içerisinde gelişen ani Konyaspor atağında topla ceza sahasına sokulan Washington kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda kaleci Volkan topu kontrol etti.
33. dakikada Mehmet Aurelio'nun uzaktan sert şutunda kaleci topu köşeden çeldi.
36. dakikada Konyaspor defansında Ömer'in hatalı pasında topu kapan Vederson rakibini geçikten sonra ceza sahasına girdi. Vederson kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerden düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 3-1
38. dakikada sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Da Silva'nın ceza sahasına ortasında kaleci Volkan'dan seken top Konyasporlu oyuncuya çarpıp auta gitti.
40. dakikada Washington'un ceza sahası dışında sert vuruşunda kaleci Volkan topu çeldi. Devam eden Konyaspor atağında ceza sahasında yaşanan karambolde tehlikeyi defans oyuncuları uzaklaştırdı.
41. dakikada hızlı gelişen Fenerbahçe atağında ceza sahası içinde Semih'in vuruşunda top kalecide kaldı.
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
53. dakikada Semih'in pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Deivid'in vuruşunda, top kaleci Özden'den döndü. Deivid, bir kez daha sert vurdu, ancak top kaleci Özden'in ayaklarına çarparak kornere çıktı.
Aynı dakikada Alex'in soldan kullandığı köşe atışında, ön direkte Aurelio'nun topuğuyla havalandırdığı top Semih'in kafasından sekip, arka direkteki Edu'nun önünde kaldı. Brezilyalı futbolcu, yakın mesafeden sert bir vuruşla topu filelere göndererek, farkı 3'e çıkardı: 4-1
58. dakikada Semih'in pasıyla savunmanın arkasına sarkan Alex, ceza alanına girer girmez uygun durumdaki Deivid'i gördü. Brezilyalı futbolcunun sert şutunda, kale önünde savunmaya çarpan top, yeniden Deivid'de kaldı. Deivid topu Semih'e gönderirken, Konyaspor savunması meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.
74. dakikada soldan ceza alanına giren Vederson'un yerden ortasında, altı pasta Semih'ten önce savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.
Stat: FB Şükrü Saraçoğlu
Hakemler: Yunus Yıldırım, Mustafa Emre Eyisoy, Alper Ulusoy
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Yasin, Edu, Roberto Carlos, Deivid (Dk. 77 Ali), Aurelio (Dk. 56 Appiah), Deniz, Vederson, Ale (Dk. 64 Tümer), Semih
Konyaspor: Özden, Erkan, El Saka, Ömer (Dk. 59 Burak), Caetano Da Silva, Sedat, Mustafa, Erman, Washington, Murat Hacıoğlu (Dk. 59 Sabin), Veysel (Dk. 72 Ghobashy)
Goller: Dk. 11 Washington (Konyaspor), Dk. 12 Semih, Dk. 22 Alex, Dk. 36 Vederson, Dk. 53 Edu (Fenerbahçe)
Sarı Kartlar: Dk. 68 Erman, Dk. 84 El Saka (Konyaspor), Dk. 85 Vederson (Fenerbahçe)
21.10.2007
Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
ForsakeN
21.Ekim.2006, 04:16
Bu maçı kazanmamız iyi oldu.Semih,Vederson,Yasin,Gökhan'ın performanslarını beğendim.
İlk golde sanırım Gökhan'ın hatası vardı.Adamını kaçırdı.Onun dışında harika oynadı.Hücuma katkısı çok iyi.İyi orta açıyor.
Semih yine oynatılınca neler yapabileceğini gösterdi.R.Carlos son 30dk boyunca resmen tribünleri coşturdu.Ondan bu hareketleri her zaman bekliyoruz.
Artık Türk oyuncularımıza da şans verme vakti gelmiştir.Bunu Gökhan,Yasin,Semih'in performanslarına bakarak görebiliriz
TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Ekim.2007, 15:07
Farklı bir galibiyet bekliyorum fenerden. 3 puan garanti zaten...:uzgun:
Ahmet_77
18.Ekim.2007, 15:08
Fener rahat alır...
uAsamet91
18.Ekim.2007, 15:13
Konyaspor kazanır
Universal
18.Ekim.2007, 15:29
İstek: Konuları açıyorsunuz iyi gayet hoş anket ekleyebilir misiniz?
Çok puan kaybettik. Kazanmak zorundayız. Bu hafta artık seri galibiyetlere başlamız gerek. Kazanacağımıza inanıyorum.
_LeGolaS_
18.Ekim.2007, 15:33
Konyaspor'un kazanmasını diliyorum. ama beraberlik te bizim için iyi sonuç olur.