View Full Version : Beşiktaş - Liverpool | Şampiyonlar Ligi A Grubu - 3.Hafta
eXcitinG
17.Ekim.2006, 22:29
Lig maçLarı biter bitmez devam.
Bugra19o3
20.Ekim.2006, 21:12
Gönlümüz Beşiktaş'tan Yana.....Haydi Kartalım Alalım Bu Maçı...
Yorumlarımızı Burada Belirtelim :p
SaRPeR1903
20.Ekim.2006, 21:22
Fark yemeyelim :D
eXcitinG
21.Ekim.2006, 05:35
Buğra.Ben zaten aynı konuyu kiLitLemişim sen geLmişsin açmışsın.Bundan sonra bu şekiLde davranmam.
Maç için konuşmaya devam edeLim.
DeNiZ_1903
21.Ekim.2006, 05:38
Bu maç zor olucak ama alırız :)
GeNç KaRTaL
21.Ekim.2006, 05:38
İNşallah bu maçı kazanarak Avrupa'dada çıkış yakalarız.Neden olmasın? Liverpool yenilmeyecek bir takım değil.Ama maçın favorisi Liverpool'dur.
eXcitinG
21.Ekim.2006, 05:42
LiverpooL da son maçında bizim gibi geriden geLerek zor bir gaLibiyet eLde etti.Son haftaLarda iyi oynuyoruz ama takım savunmamızda ki yetersizLiğin LiverpooL gibi bir takım karşısında da aynı sonucu verme oLasıLığından doLayı kazanacağımızı sanmıyorum..
Keşke kazanabiLsek.
Aykan19o3
21.Ekim.2006, 05:44
Liverpool favori gibi gözüküyor ama sürpriz yapabilir ve kazanabiliriz belki. Defansımızın kesinlikle hatasız oynaması gerek.
BlackEagle19o3
21.Ekim.2006, 05:48
İnşAllah bir sürpriz yapar da bu maçı kazanırız.Fazla ümitli olduğumu söyleyemem.Hele ki bu defans hataları ve sol bekle.
Mr.CordiaL
21.Ekim.2006, 06:05
Galibiyeti zor gibi gözüküyor ama öncelikle defans görevini eksizsiz yerine getirirse ve orta alanda top yapabilirsek kazanabilme ihtimalimiz doğar.
anilton
21.Ekim.2006, 06:14
Dünya üzerinde yenilmeyecek hiç bir takım yoktur.Beşiktaş,Beşiktaş gibi oynadığı sürecede taraftarı ile bütünleşip yenemeyeceği takım yoktur...
Mr.CordiaL
21.Ekim.2006, 06:24
Dünya üzerinde yenilmeyecek hiç bir takım yoktur.Beşiktaş,Beşiktaş gibi oynadığı sürecede taraftarı ile bütünleşip yenemeyeceği takım yoktur...
Şöyle bir kadro bekliyorum Ertuğrul Hoca'dan;
Rüştü
---
S.Kurtuluş
G.Zan
İ.Toraman
İ.Üzülmez
---
Cisse
Tello
S.Özkan
Delgado
---
Bobo
Burak
Bu maça 4-4-2 deil de 4-5-1 ile çıkmak daha mantıklı olur. Çünkü BJK'nin orta sahada kesnlikle top yapması lazım.
BlackEagle19o3
21.Ekim.2006, 07:02
Benim bekledğim(istediğim) kadro;
Rüştü
S.Kurtuluş
Toraman
G.Zan
Tello
S.Özkan(Delgado)
Cisse
Rico
İ.Akın
Bobo
Burak
Ricardinho bu maça yetişir İnşAllah.Ben Ertuğrul Hoca'nın Deli İbo sevdasından vazgeçeceğini sanmıyorum ama neyse.Burak'ı Nobre'ye tercih ederim bu maçta.Delgado yedek kalmalı;)
Elano11
21.Ekim.2006, 10:52
İbrahim Üzülmez kesinlikle oynamamalı...
Maça gelince Liverpool'un kendi sahasında Marsilya'ya yenilmesi bu maçı onlar için ölüm kalım maçı haline getiriyor Beşiktaş ligde çok yorucu bir maç yaptı Liverpool'da ise bu hafta her ne kadar FOX TV spikerleri F.Torres için sakat deselerde değil bu maça sakladı Rafa Benitez G.Zan hatalara devam ederse F.Torres dağıtır o defansı.Ama hatasıza yakın oynar,Beşiktaşta ortasahada rakibi yıpratır fazla üstüne çekmezse Beşiktaş puan alabilir.
Avrupadaki takımlarımızın en büyük zaafı rakibi kendi yarıalanımızda kabul etmektir bu çok yanlış ilerde basarak rakibin defans-ortasaha bloğunu yıpratır yardımlaşmayı önlersek daha güzel sonuçlar alırız
Emurafu
21.Ekim.2006, 18:07
İki takımında kader maçı.....Bana beraberlik gibi görüküyor..iNsallah Beşiktas kazanır:9
Beşiktasda ibrahim üzülmez yerine yonuyacak adam yok:) baki var sanırım:):)
TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Ekim.2006, 19:15
BJK den hiç umutlu değilim. Liverpool gibi şl finallerine abone bir takım karşısında dayanabilecek güçleri yok. Hem de bu sene kadrosu daha da güçlenmişken...:uzgun:
CeNTeR_TR
21.Ekim.2006, 21:46
Haydi Beşiktaşım yen Şu İngilizleri hem puanla tanışalım hemde en azından uefa biletinden kopmayalım..
BlackEagle19o3
22.Ekim.2006, 01:27
baki var sanırım:):)
Beşiktaş'ın en formda oyuncusu Tello var.O oynar orda.Sol açığa da İ.Akın geçer.Ya da S.Özkan sol açığa geçer.Delgado Ts maçındaki gibi sağ açık oynar;;)(İyi de oynadı orda bana göre;) ).Eskiden olsa M.Sedef de oynar derdim ama Paf maçlarını izledikten sonra onun gerçek mevkisinin sol bek değil de forvet arkası olduğunu gördüm:D
Liverpool kazanmaya daha yakın.Porto gibi bi takım olmayacak BJK karşısında.2 maçta sadece 1 puan toplamış Liverpool.Bu maçtaki puan kaybı onları ŞL'den edebilir..
El Barto
22.Ekim.2006, 01:57
Çok zorlu bir maç. Ancak yüreğiyle oynayan bir Beşiktaş olursa sahada herşey mümkün. Umarım kazanırız kazanamasakta kaybetmeyiz.
RoNNiE91
22.Ekim.2006, 03:44
Yensek te yenilsekte Beşiktaşlıyız.0 çekeceğimizi düşünmüyorum.Evimizdeki Marsilya maçından puan çıkartırırz kanımca.Liverpool'u yenersek Liverpool'u geçiyoruz ve gruba 1. torbadan katılan Liverpool sonunculuğa inmiş oluyor.Bu da ilginç bir istatistik.
Bugra19o3
22.Ekim.2006, 05:26
Protesto hazırlığı
Beşiktaş Kulübü, son dönemde artan terör olaylarını protesto amacıyla, FC Liverpool ile 24 Ekim Çarşamba günü oynanacak Avrupa Şampiyonlar Ligi maçında çeşitli organizasyonlar düzenleyecek.
Siyah-beyazlı kulüp tarafından hazırlanan ve terörü lanetleyen Türkçe ve İngilizce pankartlar ve dövizlerle, tribünlerden terör olayları kınanacak.
Konuyla ilgili AA muhabirine açıklamada bulunan Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Numan Ceyhan, FC Liverpool maçı öncesi terörü telin edeceklerini belirterek, ''Çeşitli pankartlar, elde taşınır dövizler, afişlerle terörü kınayacağız. Pankartlarımızın tamamı hem İngilizce hem de Türkçe olacak'' dedi. Bu konuda UEFA'ya gerekli girişimlerde bulunduklarını ve bir olumsuzluk yaşanacağını düşünmediğini kaydeden Ceyhan, şöyle konuştu:
''Türk'e yakışır, Beşiktaşlıya yakışır bir vakur duruşla tepkimizi göstermemiz lazım. Konuyu istismar etmeden tepkimizi dile getirmeliyiz. Çünkü bu konunun istismarı, bu vatan uğruna canlarını veren şehitlerimizin de kemiklerini sızlatır. Bölücü terörü lanetlerken, yüz yıllardır kardeşçe yaşadığımız, tasada ve kıvançta beraber olduğumuz Kürtçe konuşan yurttaşlarımıza da sahip çıkarak, onları bölücü terör örgütünün kucağına atmamalıyız. Buna da çok dikkat etmeliyiz. Çünkü bu bölücü terör, Türkiye Cumhuriyeti'ne, Türk devletine ve Türk vatanına düşmandır. Kahraman ordumuzun gerekli tedbirleri ve operasyonları yaparak bu terörün kökünü kurutacağına inanıyorum.''
PANKARTLAR
Siyah-beyazlı kulübün hazırlattığı Türkçe-İngilizce pankartlarda, ''Türk milleti kardeştir, bölücüler kalleştir'', ''Şehitler ölmez vatan bölünmez'', ''Hepimiz Mehmetçiğiz'', ''Hepimiz Mustafa Kemaliz'', ''Kahrolsun terör, Türk halkı kardeştir, bölücüler kalleştir'', ''Yaşasın kardeşlik kahrolsun terör'' gibi yazıların yer alacağı bildirildi.
KARTAL YUVASI'NIN GELİRLERİ MEHMETÇİK VAKFI'NA
Asbaşkan Numan Ceyhan, ayrıca Liverpool maçının yapılacağı 24 Ekim Çarşamba günü BJK İnönü Stadı'ndaki 2 Kartal Yuvası'nın gelirlerinin Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacağını açıkladı.
''Beşiktaş taraftarının, aziz vatan uğruna toprağa düşen kahramanlarımızın geride bıraktıkları aileleri için Mehmetçik Vakfı'na yapılacak bu yardıma duyarsız kalmayacağından eminiz'' diyen Ceyhan, ayrıca taraftarların SMS ve banka hesabı yoluyla direkt bağışta da bulunabileceklerini ifade etti.
TERÖRÜ LANETLEYEN TİŞÖRTLER
Numan Ceyhan, terörü lanetleyen tişörtler de yaptırdıklarını ve gelirini Mehmetçik Vakfı'na bırakacakları 24 Ekim Çarşamba günü Kartal Yuvası mağazalarında bu tişörtlerin satılacağını söyledi. Ceyhan, Liverpool maçında tüm taraftarları Kartal Yuvası mağazalarına beklediklerini de sözlerine ekledi.
Kaynak: AA22.10.2007
Fietra 10
22.Ekim.2006, 05:30
Liverpool'un puan kaybetmeye bile tahammülü yok.Bundan yararlanılabilir...İnşallah Bjk akıllı bir oyunla şu İngilizleri yener..Ayrıca Nobre'dende gol bekliyorum:)
Cok zor mac umarim Besiktas yener ....
Bugra19o3
23.Ekim.2006, 01:04
Torres yok!
Temsilcimiz Beşiktaş ile yarın İnönü Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek Liverpool'da 23 yaşındaki genç İspanyol yıldız Fernando Torres sakatlığı sebebiyle maç kadrosundan çıkartıldı.
Torres'in yapılan ilk kontrolleri olumlu geçmesine rağmen sakatlığının tekrar nüksettiği ve kafileye dahil edilmediği bildirildi. Kırmızılarda Torres gibi sakatlığı bulunan Alonso'da ise bir problem olmadığı ve maç kadrosunda yer aldığı açıklandı.
İngiliz ekibinde İspanyol hoca Rafael Benitez ise geri dörtlüde Alvaro Arbeloa ile birlikte Daniel Agger, Harry Kewell ve Fabio Aurelio isimlerinden de sakatlıkları sebebiyle yararlanamayacak.
İşte Liverpool'un Beşiktaş maçı kadrosu: Reina, Finnan, Carragher, Hyypia, Riise, Benayoun, Gerrard, Mascherano, Sissoko, Alonso, Pennant, Crouch, Voronin, Kuyt, Babel, Lucas, Hobbs, Itandje.
Fıratcan Alçınkaya
23.Ekim.2006, 01:25
Berabere biter gibime geliyor maç..
eXcitinG
23.Ekim.2006, 01:33
Torres in oLmaması bişey değiştirmez.Crouch,Kuyt,Voronin bu adamLarda bizim savunmamızı çok zor durumda bırakabiLir.LiverpooL u yenmek istiyorsan orta sahada adamLarı bitirmemiz gerek.Xabi ve Steven ı iyi marke edersek orta sahada bişeyLer yapabiLiriz.
bySilver
23.Ekim.2006, 01:36
Bu maçta forvetleri tutmamız lazım eger tutamassak gittikk..
Aykan19o3
23.Ekim.2006, 01:47
Torres yok!
Temsilcimiz Beşiktaş ile yarın İnönü Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek Liverpool'da 23 yaşındaki genç İspanyol yıldız Fernando Torres sakatlığı sebebiyle maç kadrosundan çıkartıldı.
Torres'in yapılan ilk kontrolleri olumlu geçmesine rağmen sakatlığının tekrar nüksettiği ve kafileye dahil edilmediği bildirildi. Kırmızılarda Torres gibi sakatlığı bulunan Alonso'da ise bir problem olmadığı ve maç kadrosunda yer aldığı açıklandı.
İngiliz ekibinde İspanyol hoca Rafael Benitez ise geri dörtlüde Alvaro Arbeloa ile birlikte Daniel Agger, Harry Kewell ve Fabio Aurelio isimlerinden de sakatlıkları sebebiyle yararlanamayacak.
İşte Liverpool'un Beşiktaş maçı kadrosu: Reina, Finnan, Carragher, Hyypia, Riise, Benayoun, Gerrard, Mascherano, Sissoko, Alonso, Pennant, Crouch, Voronin, Kuyt, Babel, Lucas, Hobbs, Itandje.
İşte bu güzel haber ;)
BlackEagle19o3
23.Ekim.2006, 02:05
Bu maçta her zamanki gibi tribün şov olcak.Orda olacağım için kendimi çok şanslı hissediyorum.İnşAllah kazanırız da oradan üzgün ayrılmayız;)
GeNç KaRTaL
23.Ekim.2006, 03:29
Mutlaka son günlerde yaşanan olaylar içinde bir şeyler hazırlıyordur Taraftarımız.Bakalım nasıl bir şey yapacaklar.
Torres'in olmamasıda güzel.
goosfraba
23.Ekim.2006, 03:46
Torres yok, bu iyi ama diğerleri var :)
Ben şahsen yenileceğimizi düşünüyorum, inşallah yanılırım.
Bu maçı %99 kaybederiz diye düşünüyorum. Rakibin hem fizik, hem teknik, hem de defansif açıdan bize karşı üstünlüğü var. Benayoun-Pennant kanatlardan Serdar ve Üzülmez'i oldukça zorlar. Ayrıca hızlı atak yapan bir kadro ile sahaya çıkarsa Beşiktaş, o zaman belki şansı olur.
BlackEagle19o3
23.Ekim.2006, 04:39
Mutlaka son günlerde yaşanan olaylar içinde bir şeyler hazırlıyordur Taraftarımız.Bakalım nasıl bir şey yapacaklar.
Hazırlamaz olur mu Şemsi:)Türkçe ve İngilizce olmak üzere bir sürü pankart olacak;).Ayrıca;
E.Açık.....HERRRRRRRRRR
Numaralı....TÜRKKKKKKKKK
Y.Açık......ASKERRRRRRR
KAPALI......DOĞARRRR.....
E.Açık.....ŞEHİTLERRR
Numaralı....ÖLMEZZZZ
Y.Açık......VATANNNN
KAPALI......BÖLÜNMEZ.....
VATANNNN
SANAAAA
CANIMMMM
FEDAAAAA
HERRRRR
ŞEYYYYY
VATANNN
İÇİNNNN
Bu şekilde desibel rekoru kırılmaya çalışılcak.Forumlarda bağırmayacak taraftar maça gelmesin deniliyor:).
besiktas1903
23.Ekim.2006, 07:36
Hazırlamaz olur mu Şemsi:)Türkçe ve İngilizce olmak üzere bir sürü pankart olacak;).Ayrıca;
E.Açık.....HERRRRRRRRRR
Numaralı....TÜRKKKKKKKKK
Y.Açık......ASKERRRRRRR
KAPALI......DOĞARRRR.....
E.Açık.....ŞEHİTLERRR
Numaralı....ÖLMEZZZZ
Y.Açık......VATANNNN
KAPALI......BÖLÜNMEZ.....
VATANNNN
SANAAAA
CANIMMMM
FEDAAAAA
HERRRRR
ŞEYYYYY
VATANNN
İÇİNNNN
Bu şekilde desibel rekoru kırılmaya çalışılcak.Forumlarda bağırmayacak taraftar maça gelmesin deniliyor:).
keske bende orda olabilseydim.
insallah yarin yeneriz.
Atakan38
23.Ekim.2006, 16:16
VaLLa NormaLde Bi Sürpriz Bi ŞanssızLık Olmazsa LiverpooL Adına 3-0 4-0 Gıbı Bı Skor Çıkar
LiverpooL ŞampıonLar Lıqının En İi Takımı Bjk'den Kat Kat Ustun Her Konuda
MaeLesef İşiniz Cok Zor
Gecen Sene Bızde Buyuk Bı Hezımet Yasıycakken ToparLanıp 2 GoL BuLduk
Her N Kdr %99.9 L.PooL Favori Gorunsede Her Zmn FavoriLer Kazanmıo Bazen Sürprizde OlabıLıo
Memedov
23.Ekim.2006, 17:13
Herkes gibi bende Liverpool'un kazanacagini dusunuyorum, ama biz Turk'ler imkánsızı severiz, neden olmasın gönlümüz Beşiktaş ile.
Ertuin
23.Ekim.2006, 17:16
besiktas kanatlardan akın yapabilen en cok orta yapan türk takımı normalde ii bi sistem ben begeniyorum oyunlarını ama liverpool ne kadar eksik gelirse gelsin fizik olarak kuvvetli saglam ve de hava toplarında basarılı bi takım ve bir de 1 puanda olmaları bizim için kötü mutlak galibiyet için cıkacaklar sahaya neyse inşallah bi sürpriz yaparlar :)
El Comandante
23.Ekim.2006, 22:09
Besiktasimiz insAllah bugün bir süpriz yaparda mactan puan ya da puanlarla ayrilir.Gönlümüz onlarla.Eger Besiktasimiz maca iyi hazirlanirsa,her anlamda maca cok iyi konsantre olursa taraftarlarin da destegiyle süprizi gerceklestirebiliriz.Haydi Besiktas !
the_imam912
23.Ekim.2006, 22:14
Neden olmasın?
_LeGolaS_
23.Ekim.2006, 22:16
Kalbimiz dün Fenerle olduğu gibi bugün de Beşiktaşla...
sananes
23.Ekim.2006, 22:25
valla zor mac ama belli olmaz büyük takımlara karsı daha fazla motive oluyo turk takımları en büyük dezavantaj liverpoolun kazanmak zorunda olması
uAsamet91
24.Ekim.2006, 00:15
Sağlam 11'i belirledi !..
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki hayati Liverpool maçında sahaya çıkacak 11 belli oldu. Lig TV Beşiktaş Muhabiri Atakan Kurt'un bildirdiğine göre Ertuğrul Sağlam son anda fikir değiştirmezse sahaya Rüştü - Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez - Serdar Kurtuluş, Cisse, Tello - Delgado - Bobo, Nobre on biri ile çıkacak.
BURAK KADRODAN ÇIKARILDI
Öte yandan siyah beyazlılarda sakatlığı geçmeyen Burak kadrodan çıkarıldı. Trabzonspor maçındaki başarılı performansı ile uzun bir aradan sonra büyük beğeni toplayan Burak'ın kritik Liverpool maçından önce kadroda yer almaması teknik heyeti üzdü. Burak tesislerden ayrılarak evine gitti.
YA GALİBİYET... YA GALİBİYET...
Kartal kritik virajda !.. Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı iki karşılaşmada da puan almayı başaramayan Beşiktaş bu akşam kendisi için hayati değer taşıyan maçta Liverpool önüne çıkıyor.
Siyah beyazlılarda tek hedef grupta topladığı bir puanla üçüncü durumda bulunan Liverpool karşısında galip gelerek bir üst tura çıkma umutlarını son üç maça bırakmak.
21.45'te İnönü Stadı'nda oynanacak olan Beşiktaş-Liverpool maçında Claus Bo Larsen düdük çalacak.
MUHTEMEL 11'LER ŞÖYLE:
STAT: İnönü
SAAT: 21.45
HAKEMLER: Claus Bo Larsen, Bill Rene Hansen, Anders Norrestrand (Danimarka)
BEŞİKTAŞ: Rüştü - Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez - Serdar Kurtuluş, Cisse, Tello - Delgado - Bobo, Nobre
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
LIVERPOOL: Reina, Finnan, Carragher, Hyypia, Riise, Pennant, Gerrard, Mascherano, Benaoyun, Voronin, Kuyt
TEKNİK DİREKTÖR: Rafael Benitez
eXcitinG
24.Ekim.2006, 00:34
Korkmuyoruz.Bunu ErtuğruL sağLamda çıkardığı kadro iLe göstermiş.Haydi KartaL.
SaRPeR1903
24.Ekim.2006, 00:36
Kazanacağız beyazlaerı giydim gideceğim bir saat sonra :) Kendi rekorumuzu kıracağız
Fıratcan Alçınkaya
24.Ekim.2006, 00:40
3-4 eksiği var L'pool'ün bireysel hata yapmassak puan alırız..
Fernando Gago
24.Ekim.2006, 01:29
Herşey bir yana İnönü atmosferini merakla bekliyorum Futbol o taraftarın gerisinde kalıyor
SaRPeR1903
24.Ekim.2006, 01:44
Sürprizleri var Çarşı'nın :)
LaigLeNoiR
24.Ekim.2006, 02:19
FORZA'da okudum da bende biraz.
Bu maçta tribünlere özel olarak dikkat etsinler diyorlar :)
Bugra19o3
24.Ekim.2006, 02:22
yenilicez gibi geliyo banada ama bi chelsea bi barça gibi neden olmasın be KARTALIM...
Emurafu
24.Ekim.2006, 02:22
Haydi besıktas:)
İbrahim üzülmezin tarafı tehlikeli bence..sanırım orda pennant olacak.....
Porto macındaki oyunu bekliyorum ama bu sefer gol atacak besıktas:)
BlackEagle19o3
24.Ekim.2006, 02:45
Korkmuyoruz.Bunu ErtuğruL sağLamda çıkardığı kadro iLe göstermiş.Haydi KartaL.
Bence Ertuğrul hoca çıkardığı kadro ile daha çok korktuğunu göstermiş:uzgun:
Eray Dengiz
24.Ekim.2006, 02:46
bugün stadın ordan geçtimde süper olmuştu stad..tam beklediğim gibi.
Bence Ertuğrul hoca çıkardığı kadro ile daha çok korktuğunu göstermiş:uzgun:
Daha ne olsun 3 forvetle oynuyoruz.
BlackEagle19o3
24.Ekim.2006, 03:29
Daha ne olsun 3 forvetle oynuyoruz.
Ben Sporx'de ilk 11e baktım.Orda Nobre yoktu.ona göre konuştum.İnşAllah Nobre ile çıkarız maça.Burak Yılmaz sakatlanıp kadrodan çıkarılmış bu arada.Bence Nobre'den daha yararlı olurdu:)
Ben Sporx'de ilk 11e baktım.Orda Nobre yoktu.ona göre konuştum.İnşAllah Nobre ile çıkarız maça.Burak Yılmaz sakatlanıp kadrodan çıkarılmış bu arada.Bence Nobre'den daha yararlı olurdu:)
Öyle desene sende . Burak geçen maçta bişey yapmadı gol haricinde . Teknik olarak çok zayıf bir oyuncu birebirlerde çok etkisiz , kaleciyle karşı karşıya kaldığında genelde kaçıran bir oyuncu . Nobre en azından kafa toplarında etkili yırtıcı , ceza sahası içinde etkili bir oyuncu . Nobre'nin olması daha yararlı kanımca.
Bugra19o3
24.Ekim.2006, 03:44
BEŞİKTAŞ'IN İLK 11'İ!..
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu maçında Beşiktaş, Liverpool'u konuk ediyor. İnönü Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak maçı Danimarka Futbol Federasyonu'ndan Claus Bo Larsen yönetecek.
Beşiktaş Liverpool karşısına şu 11 ile çıkacak:
Rüştü(Hakan)
Ali Tandoğan
Gökhan Zan
İbrahim Toraman
İbrahim Üzülmez
Serdar Özkan
Cisse
Serdar Kurtuluş
Tello
Delgado
Bobo
Sir FRD
24.Ekim.2006, 03:44
liverpool dünyanın en iyi taraftarı kimmiş görcek:)
Bugra19o3
24.Ekim.2006, 03:47
Çifte şok!
Beşiktaşımız'da, İngiltere'nin FC Liverpool takımıyla bu gece oynanacak Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu 3. maçı öncesi çifte şok yaşandı.
Siyah-beyazlılarda, kaleci Rüştü ve Burak son anda kadrodan çıkarıldı. Kulüp doktoru Ayhan Optur, gribal enfeksiyon geçiren Rüştü Reçber ile sol arka adalesinde ağrıları bulunan Burak Yılmaz'ın, Liverpool maçı kadrosundan çıkarıldığını açıkladı
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu maçında Beşiktaş, Liverpool'u konuk ediyor. İnönü Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak maçı Danimarka Futbol Federasyonu'ndan Claus Bo Larsen yönetecek. Mücadele Star TV'den naklen yayınlanacak. Hocamız beklenilenin aksine bu gece Nobre'yi yedeğe çekti. İleri uçta Bobo, arkasında Delgado oynayacak.
uAsamet91
24.Ekim.2006, 03:58
Rüştünün olmaması kötü olmuş.Hakan hata yapar böyle maçlarda
Hadi ya yinemi . Rüştü'nün olmaması kötü oldu.
Fıratcan Alçınkaya
24.Ekim.2006, 04:04
ßurak'ın olmaması kötü son lig maçında golde atmıştı moralliydi... Hakan Arıkan umarım iyi bir performans gösterir...
El Comandante
24.Ekim.2006, 04:05
Yan toplarda zaafi olan Hakan`in kaleye gececek olmasi kötü.Zaten kanatlardan zaafimiz var,simdi cok kötü oldu.
Ama insAllah Hakan bizi yaniltir,hayatinin macini cikarir.
Besiktasimiz insAllah taraftarlarinin büyük destegiyle alacak maci :)
bySilver
24.Ekim.2006, 04:26
Maca az kaldı Hakan kötü oldu ya keske baskasını alsalardı..Transfer doneminde
besiktas1903
24.Ekim.2006, 04:33
yinede hakan iyki cabuk iylesti sakatliktan yoksa altaydan kiraladimiz kaleye geccekti
GodfatheR
24.Ekim.2006, 04:36
az kaldı haydi karakartal yen şu Liverpool'uda sevindir bizi:)
GeNç KaRTaL
24.Ekim.2006, 04:41
Rüştü'nün olmamasına çok üzüldüm.İnşallah Hakan bi hata yapmaz.
LaigLeNoiR
24.Ekim.2006, 04:54
Kadroları verirken STAR TV'de Beşiktaş'ta COACH : Mutlu TOPÇU yazdı.
Ne bu ya ?
uAsamet91
24.Ekim.2006, 04:55
Erturgul saglam ceza aldi ya
Varonil
24.Ekim.2006, 04:56
Dakikalar kaldı..
fenerbahce_1907
24.Ekim.2006, 04:59
Ve maç başladı başarılar Beşiktaş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
gooooooooooooooooooooooooooooooooooool
Aykan19o3
24.Ekim.2006, 05:14
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLL
Serdar Özkaaaaaaaaaaaaannnnnnn..
Wesley Sneijder
24.Ekim.2006, 05:17
Gerçekten şanslı bugün Beşiktaş. Top elli adama çarptı gol oldu. İnşallah gol yemez Beşiktaş.
Ahmet_77
24.Ekim.2006, 05:18
vay be goool.hiç beklemezdim
fenerbahce_1907
24.Ekim.2006, 05:40
Serdar cıktı Koray oyunda.
canavar20
24.Ekim.2006, 05:43
Gol valla Tebrikler.
Varonil
24.Ekim.2006, 05:44
Beşiktaş şu ana kadar çok iyi oynadı.İnşAllah kazanırız maçı...
Maksic
24.Ekim.2006, 05:47
Süpersin Beşiktaş seyirci harika güzel oyun var 45 dakika daha dayan İnşAllah alırız bu maçı güveniyorum
Aykan19o3
24.Ekim.2006, 05:50
Süper gidiyoruz.. Umarım hep böyle devam eder.
RoNNiE91
24.Ekim.2006, 05:51
Hadi Beşiktaş'ım bir 45 dakika daha dayan.Yanındayız.
DeNiZ_1903
24.Ekim.2006, 05:51
Müthiş bir ortam harika bir oyun :D
Yürü be kartalım. :)
İlk yarıyı önde kapadık ama çok kapalı oynuyoruz. İkinci yarı bu oyunla golü yiyebiliriz.
Umarım düşündüğüm olmaz ve tarihi bir galibiyet alırız.:)
goosfraba
24.Ekim.2006, 05:59
Maçın başında tribünler harikaydı, çArşı'nın farkı :)
GeNç KaRTaL
24.Ekim.2006, 05:59
Hücumda daha fazla çoğalmamız lazım.Yoksa gol atamayız.Gol atamazsak zor kazanırız.İkinci yarının başlarında 2-0 yaparsak gerisi çorap söküğü gibi gelir.
LaigLeNoiR
24.Ekim.2006, 06:01
Gerçekten şanslı bugün Beşiktaş. Top elli adama çarptı gol oldu. İnşallah gol yemez Beşiktaş.
Allah razı olsun.Sanki bir yabancı gibi konuşuyorsun.Sevineceğine üzülüyorsun resmen.
Universal
24.Ekim.2006, 06:09
Beşiktaş'ın bir gol daha atması gerek. Yoksa işi zor...
73.dakikaya girildi ve Beşiktaş hala önde. Ancak Liverpool 1.yarıdan daha farklı. Daha iyi oynuyorlar. 1 gol daha atarsa BJK bu maç biter. Öbür türlü beraberlik şansı var. Ama bence kazanma şansları yüksek bu dakikadan sonra. Taraftar zaten süper. Bu taraftara galibiyet yakışır... :)
fenerbahce_1907
24.Ekim.2006, 06:39
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooollllllllllllllllllllllllll boboooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Universal
24.Ekim.2006, 06:40
Bitti bu maç.......... 2-0........................... Liverpool'a sonunculuk yakışır. :D
Maksic
24.Ekim.2006, 06:41
bobo çok babasın:D
fenerbahce_1907
24.Ekim.2006, 06:42
yedik gerrard:(:(
Universal
24.Ekim.2006, 06:44
Yukarıda demiştim. Beşiktaş ikiyi atmalı diye... Yoksa işi zor. Attı şimdi yedi... Bir gol daha şart. Dakikkalar azaldı.
sananes
24.Ekim.2006, 06:49
boyle biter ya helal bobo:)
fenerbahce_1907
24.Ekim.2006, 06:52
bitti mac kazandık işte bu be tarih yazdı Beşiktaş tebrikler Beşiktaş.
Maksic
Helal olsun sana Beşiktaş 2-1 işte budur tebrikler:)
Universal
Kazandık.................... Avantajı elimize geçirdik. Adada beraberlik ilk üç için yeter.... Liverpool yok oldu....
goosfraba
24.Ekim.2006, 06:53
Marsilya'yı burda yeneriz, deplasmanlarda beraberlikler bizi Uefa'ya götürür.
Fıratcan Alçınkaya
24.Ekim.2006, 06:54
Helal olsun bizimkilere İnönü'de bir devi daha devirdik...
Aykan19o3
24.Ekim.2006, 06:54
Liverpool İyi dayandı ama bu taraftara ve takıma güçleri yetmedi.
Helal Olsun Karakartal Helal olsun Beşiktaşım.!
BeeTLeJuiCe
24.Ekim.2006, 06:56
You will never walk again!!!
Süpersin Beşiktaş. :)
Rodrigo Tello
Bravo Kartalım Bravo Tek kelime ile harikasın..
Tribünlerde harika..
Bu arada Fark yiyceksiniz diyen arkadaslardan özür bekliyoruz..
Bugra19o3
yenilicez gibi geliyo banada ama bi chelsea bi barça gibi neden olmasın be KARTALIM...
oldu be kartalım be En büyüksün yürü be...
Serdar Özkan,Tello,Bobo,cissse .... süperdiniz süper....
gerrrard
Helal olsun be. Son finalisti Liverpool'u devirdik işte budur be. Helal olsun size Helal olsun!!! 2. golü atmamız iyi oldu ardından Gerrard çaktı. :)
Sir FRD
24.Ekim.2006, 06:58
bobooooooooo:D
İşte bu . İşte inönü işte beşiktaş. Tebrikler beşiktaş. Ağlamak istiyorum sayın seyirciler ağlamak:p:zuhaha :)
Aykan19o3
24.Ekim.2006, 06:58
Benimde sesim kısıldı ama Beşiktaş'ıma değer.
LaigLeNoiR
24.Ekim.2006, 06:59
Üzülmez'e laf atanları da bekliyorum.
Pennant yol eder diyorlardı.Pennant dayanamadı çıktı, giren adam da bişey yapamadı.
Kaptan gösterdi değerini herkese...
uAsamet91
Tebrikler besiktas
GodfatheR
Helal Karakartal tüm TÜRKİYE sevindik son anlarda heycanlansakda kazanmayı bildi Beşiktaş.bu arada ülke puanımızda gittikçe yükseliyor
Rodrigo Tello
24.Ekim.2006, 07:01
Üzülmez'e laf atanları da bekliyorum.
Pennant yol eder diyorlardı.Pennant dayanamadı çıktı, giren adam da bişey yapamadı.
Kaptan gösterdi değerini herkese...
Gercekten benimde İbo hakkında Fikirlerim degişti abi.Sen haklıymıssın..
Lionel Andres Messi
24.Ekim.2006, 07:01
tebrikler bjk devamını da bekliyoruz.:p
Fark yeriz diyen arkadaşlara burdan selamlar.
M.Scofield
24.Ekim.2006, 07:02
bu yıl türk takımları gerçekten çok iyi helal olsun Beşiktaş
Fıratcan Alçınkaya
24.Ekim.2006, 07:04
Taraftarın desteği oyuncuları daha motive diyor süperdi tribünler...
Eray Dengiz
24.Ekim.2006, 07:04
harika maçtı ya resmen hasta oldum tribünlere ağzım açık izledim. tebrikler beşiktaşım harikasın..
Fernando Gago
24.Ekim.2006, 07:05
Süper galibiyet oldu Tebrikler
LaigLeNoiR
24.Ekim.2006, 07:09
Sırada G.Saray var.
O da kazanacak ve Herkes TÜRKLERİN gücünü görecek.
goosfraba
24.Ekim.2006, 07:11
Sırada G.Saray var.
O da kazanacak ve Herkes TÜRKLERİN gücünü görecek.
İnşallah Murat, ama yarın ki maçtan beraberlik bekliyorum :D
uAsamet91
24.Ekim.2006, 07:13
Gruptaki son durum
http://img90.imageshack.us/img90/3716/clamb8.jpg (http://imageshack.us)
El Barto
24.Ekim.2006, 07:13
Gerçekten inanılmaz tribünlerin önünde kazanılan mükemmel bir 3 puan. Bütün Beşiktaşlı oyuncuları teknik kadroyu ve özellikle BÜYÜK taraftarı tebrik edelim. Darısı Galatasarayımızın başında.
Porto maçındaki şanssız 93. dakika golü olmasaydı ah ahhh.
Ah o porto mağlubiyeti olmasaydı . Dengeler daha eşit olacaktı . Porto'nun önünde olacaktık.
LaigLeNoiR
24.Ekim.2006, 07:18
Olsun her işte bir hayır vardır arkadaşlar.
BEŞİKTAŞ bu gruptan 4.olarak elenmeyecek.O kadar.
Ya 2. ya da 3.
eXcitinG
24.Ekim.2006, 07:18
Maç hakkında ki yorumu mu yazıcam.
Herkesin ömründen ömür götüren büyük zaferi sadece şu cümLe iLe özetLiyorum ve yeterLi oLucaktır..
''Taraftar''
Mesaj iLetiLdi sanırım.
El Comandante
24.Ekim.2006, 07:19
Muhtesem taraftar,muhtesem futbol ve ardindan gelen ilac gibi 3 puan !
Harikasin Besiktas,harikasin Kara Kartal.Dünya devi Liverpool`u ezdin ezdin !Yerin dibine soktun onlari.Taraftarlar harika,enfes,olaganüstüydü.Tüylerim diken diken oldu yemin ediyorum onlari izlerken..!
Besiktas muhtesem oynadi bu mac,futbolculari tek tek ayiramiyorum cünkü hepsi muhtesemdi,hepsi aslanlar gibi oynadilar,savastilar,mücadele ettiler.Büyük zevk aldim mactan.Gurur duydum Besiktasimizdan !
Bu maca kadar gruptan cikamayacagimizi düsünenlerdendim,ama Besiktas gösterdi ki bizlere,istedigi zaman muhtesem oynayabiliyor,devleri ezebiliyor.Besiktas böyle oynamaya devam ederse 2.tura bile cikar !
Tek kelimeyle helal olsun Besiktas !
Bugra19o3
24.Ekim.2006, 07:19
porto'yu haybeden kaçırdık yha :(
bu arada serdar özkan'ın golü hypya (nasıl yazılıyosa artık :p) ya yazılmış...
Fıratcan Alçınkaya
24.Ekim.2006, 07:20
ah o şansız porto golü olmasa çok daha iyi durumda olacaktık sağlık olsun bu futbolla iyi işler çıkarırız.
Kenara çekilip saatlerce alkışlanacak bir galibiyet..
Fenerbahçe 'nin inter galibiyeti kadar büyük bir hadise..!
Türk takımları artık DÜNYA DEV'lerini yenebiliyor..
Taraftar konusunda ise işlerini gayet iyi yaptılar bugün..
LaigLeNoiR
24.Ekim.2006, 07:46
ah o şansız porto golü olmasa çok daha iyi durumda olacaktık sağlık olsun bu futbolla iyi işler çıkarırız.
O maçta yenilmemizin sebebi belki de skora yatmamak idi.
Beraberlik için oynamadık ve ilerideydik.O yüzden o şanssız golü yedik.
LaigLeNoiR
24.Ekim.2006, 07:53
Sözün bittiği yer (Foto)
İnönü'de pankartlar konuştu. BJK İnönü Stadı tribünlerine asılan Türkçe ve İngilizce pankartlarla da terör saldırıları kınandı. Tribünlere asılan pankartlarda Türkçe ve İngilizce olarak "Hepimiz kardeşiz", "Yurtta sulh, cihanda sulh", "Hepimiz Mustafa Kemal'iz" ibareleri yer aldı.
Ayrıca, taraftarlar tribünlerde "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Hepimiz Mehmetçiğiz", "Hepimiz Türküz, hepimiz askeriz", "Biz ne savaşlar gördük, ne hainler tanıdık, bölünmedik. Sen de kimsin kalleş PKK" yazılı pankartlar açtı. Pankartlar objektiflere böyle yansıdı
http://www.ligtv.com.tr/uploads/haber/bjkprotesto1.jpg
http://www.ligtv.com.tr/uploads/haber/bjkprotesto5.jpg
http://www.ligtv.com.tr/uploads/haber/bjkprotesto2.jpg
http://www.ligtv.com.tr/uploads/haber/bjkprotesto4.jpg
http://www.ligtv.com.tr/uploads/haber/bjkprotesto6.jpg
Roberto Baggio
24.Ekim.2006, 08:15
Beşiktaş'ımızı yürekten,içten tebrik ediyorum tüylerim diken diken oldu çok gururlandım bu gece dünyanın en iyi taraftarlarından biri olan Besiktas taraftarını da ayrıca tebrik etmek lazım ahh o Porto mağlubiyeti de olmasaydı Besiktaş şimdi daha iyi yerlerde olacaktı şimdi sıra Galatasaray'da...
Çok sevindim galibiyet almamıza :) Son dakikalar dün akşam ki gibi heyecanlı geçti. 2 akşamdır iyi gidiyoruz bakalım yarın Galatasaray da yüzümüzü güldürebilecek mi :)
LaigLeNoiR
24.Ekim.2006, 08:30
Güldürecek güldürecek.
G.Saray'da kazanacak.Herkes TÜRKLERİN ne durumda olursa olsun nasıl mücadele ettiğini görecek.
Ertuğrul Sağlam'ın da dediği gibi bu galibiyeti TÜM ŞEHİTLERİMİZE armağan ediyoruz.
Elano11
24.Ekim.2006, 08:40
Helal Beşiktaşıma be kalbim duruyordu son dakikalarda neredeyse yarında Galatasarayım şu fransızlara dersini verse ne güzel bir hafta geçirmiş olucaz.
anilton
24.Ekim.2006, 09:28
Söylenebilecek pek fazla bişey bulamıyorum...
GeNç KaRTaL
24.Ekim.2006, 14:27
Taraftar,futbolcular,teknik heyet herkes bir kenet oldu dün akşam.Herkes görevini tam yerine getirdi.O hiç beğenmediğimiz Kaptan İbrahim de dahil.Öyle kritik müdahalelerde bulunduki ipten aldı diyebilirim bizi.Maçtan önce bizi tedirgin eden Hakan'da müthişti.Fazla hata yapmadan Liverpool ataklarında çok önemli kurtarışlar yaptı.Ve diğerleri..Herkes çok çok iyiydi.
Dün takım savunmasında çok iyiydik.Herkes birbirinin hatasını kapadı.Yalnız hücumda daha etkili organize olmayı başarmamız lazım.O zaman her şey daha güzel olacak.
Son bir şey daha ekliyeceğim.Delgado'nun yerine oyuna alınan Higuain bence maçı çeviren isimdi.Çünkü o girmeden önce Liverpool kalesine gidemiyorduk.
YusufT
24.Ekim.2006, 15:50
Macin Kilit ismi Hyypiä'di :D Tello yine müthisti, Bobo sanki dahada gelismisti, kendine posizyon üretmeye basladi. Koray ortasahanin dinamoso. Higuain macta etkili oynadi. Posizyon üretti ve posizyona girdi. Bütün Besiktasli arkadaslari tebrik ediyorum :)
fm26mer
24.Ekim.2006, 15:59
Helal Beşiktaşa...
AVRUPA AVRUPA DUY SESİMİZİ BU GELEN TÜRKLERİN AYAK SESLERİ.
eXcitinG
24.Ekim.2006, 16:31
Takım savunmasını doğru kurunca, sağ ve soL bekinizde göbekte ki iki adama yardım edip kademeye girince sonuç kaçınıLmaz oLdu.BöyLece göbekte de son maçLarda ki hataLarın hiç birisi oLmadı.Kusursuz oynadık.Maçın yıLdızLarı Bobo ve İbo du.Son maçLarda eLeştirdiğimiz İbo herkese nispet yaparcasına Taraftarın SoLosuna o da eşLik etti ve müthiş oynadı.Taraftar için deniLecek bişey yok.Bu takımın taraftarı oLduğum için ve dün gece bize bunLarı yaşattığı için gurur duyuyorum.
Harika...
eXcitinG
24.Ekim.2006, 16:46
LiverpooL resmi sitesinde az önce gezinirken anLadığım bir kaç şeyi aktarayım.Maçın yıLdızı aLi tandoğan ı seçmişLer.Taraftardan çok etkiLendikLerini ve İngiLtere de ki maçta da asıL cehennem nasıL oLurmuş vs göstereceğiz şekLinde bişeyLer sayıkLamışLar.Bizim dün LiverpooL a göre çok üstün oynadığımızı hatta bir taraftarda bundan sonra anca biz micky mause cup ta yoLumuza devam ederiz resmen hezimet şekLinde mesajLar vs atmış The sun gazetesinde.
Yani dün akşam İngiLizLere epey ağır bir darbe vurmuşuz :D
YusufT
24.Ekim.2006, 16:57
Benitez yaptigi aciklamada: Hakan Arikan mükemmeldi dedi :D
Fietra 10
24.Ekim.2006, 17:41
Dün akşam benim için harika bir gündü bir Türk olarak o kadar duygulandım ki..Bayraklar,tezahuratlar gerçekten muhteşemdi İngilizleri sahadan sildik..Sıra Bordeaux'da..
Emurafu
24.Ekim.2006, 19:41
Serdar Ozkan Mac sonunda aciklama yaparken sunlari soyledi :
Insallah Galatasaray’da deplasmandan 3 puanla donup yuzumuzu guldurur bu gunlerde cok ihtiyacimiz var hepimiz bir olmaliyiz..
Helal olsun ..
İnsallah bizde iyi sonucla dönecegiz.....Ülke puanıda artıyor:)
Del Piero_10
24.Ekim.2006, 19:47
Helal olsun Beşiktaş!
Dün farkeden tek şey şans oldu bizim açımızdan.
Hatırlarsanız ilk maçta Marsilya'ya neredeyse gol pozisyonu vermemiştik.
Porto karşısında da aynı şey geçerliydi.
Dün aslında iyi savunma yapmadık. Liverpool oyunu daha geniş alana yayabilseydi çok daha fazla pozisyon yerdik. Nitekim Liverpool'un 20'yi aşkın şutu var maçta. Gerrard'ın kaleci ile karşı karşıya kaçan pozisyonu var, Babel'ın kaelyi bulmayan tehlikeli şutları var, yine Gerrard'ın kaçan volesi var.
İlk iki maçta yanımızda olmayan şans bu maç yanımızdaydı diyeyim, siz anlayın...
YusufT
24.Ekim.2006, 20:02
Dün farkeden tek şey şans oldu bizim açımızdan.
Hatırlarsanız ilk maçta Marsilya'ya neredeyse gol pozisyonu vermemiştik.
Porto karşısında da aynı şey geçerliydi.
Dün aslında iyi savunma yapmadık. Liverpool oyunu daha geniş alana yayabilseydi çok daha fazla pozisyon yerdik. Nitekim Liverpool'un 20'yi aşkın şutu var maçta. Gerrard'ın kaleci ile karşı karşıya kaçan pozisyonu var, Farfan'ın kaelyi bulmayan tehlikeli şutları var, yine Gerrard'ın kaçan volesi var.
İlk iki maçta yanımızda olmayan şans bu maç yanımızdaydı diyeyim, siz anlayın...
Ilhan abi galiba karistirdin... Farfan PSV'de oynuyor.. Galiba Babel'i kast ediyordun
RaSenGan
24.Ekim.2006, 20:02
Maçın hakkı Taraftarındı :) Bjk kazanamasa taraftara yazık olurdu.Hiçbirinde ses diye birşey kalmamıştır maç sonunda.
canavar20
24.Ekim.2006, 20:11
TÜRK'ün gücü !
Ya çok üzüldüm gerçekten Porta maçı için şimdi. BJK helal olsun ama şu Porto maçı kazansaydık ikinciydik galiba.
Tebrikler BJK süpersiniz.
BlackEagle19o3
24.Ekim.2006, 20:15
Dün orda olmanın heyecanı anlatılmaz yaşanır.Gollerden sonra ezilme tehlikesi geçirdim:DAçılan pankartlar özellikle maçın ve ilk yarının başında açılan Türkiye Cumhuriyeti,Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez pankartı süperdi.Bugün Liverpool taraftar forumlarına Beşiktaş taraftarı hakkında söylenenleri okuyunca tüylerim diken diken oldu.Onlar da Beşiktaş taraftarının en iyisi olduğunu kabul ediyorlar :0:
Maça gelcek olursak Cisse ve Tello yine ne kadar yerinde transfer olduklarını gösterdiler.Toraman-Zan ikilisini eleştirenler nerde?Avrupada dağılırlar diyenler nerde?Alın size Türkiye'nin en iyi 2 defans oyuncusu:icon_cool:Hatasız oynadılar.A.Tandoğan Babel gibi adamı durdurdu.Çok iyiydi.Deli İbo hayatının maçlarından birini daha oynadı:)S.Özkan bildiğimiz Serdar yine en çok koşan oyunculardan biriydi.Koray görevini eksiksiz yaptı.Hakan da çok öenmli pozisyonlar kurtarıp güvenini yeniden kazandı.Delgado etkisiz kaldı çok top ezdi bence.Bu maçta Delgado'nun yerine Burak Yılmaz çok daha iyi olurdu;)Higuain çok istekliydi ama yine de baya pas hatası yaptı.Ve son olarak Bobooooooooooooooooo.Onu bu gidişle elimizde tutmak çok zor.(Bir de boş kaleye kaçırmasaydı:(:p)Şimdi Porto maçını daha çok arıyoruz.Ama yine de Allah'tan ümit kesilmez.Belki onları deplasmanda yeneriz:)Neden olmasın?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bjk kazanamasa taraftara yazık olurdu.Hiçbirinde ses diye birşey kalmamıştır maç sonunda.
Aynen öyle Aygün ses diye bişey kalmadı.Ama Beşiktaş'ıma değer:)
YusufT
24.Ekim.2006, 20:42
Bir Ingiliz forumda böyle demis :)
"Unbelievable support from their fans. Hard To Drag my eyes back to pitch at times!!!!!! Extremely friendly guys. Istanbul was AMAZING!!!!!! Really cool place.
BlackEagle19o3
24.Ekim.2006, 21:03
"Unbelievable support from their fans. Hard To Drag my eyes back to pitch at times!!!!!! Extremely friendly guys. Istanbul was AMAZING!!!!!! Really cool place.
Bunun gibi daha neleri var:)Ben hepsini okudum ve gerçekten gurur duydum;)
canavar20
24.Ekim.2006, 21:04
Ne diyo bu küfür mü ediyolar bize.
anilton
24.Ekim.2006, 21:20
Serdar Ozkan Mac sonunda aciklama yaparken sunlari soyledi :
Insallah Galatasaray’da deplasmandan 3 puanla donup yuzumuzu guldurur bu gunlerde cok ihtiyacimiz var hepimiz bir olmaliyiz..
Helal olsun ..
İnsallah bizde iyi sonucla dönecegiz.....Ülke puanıda artıyor:)
Başından beri söylediğimi tekrarlıyorum.Bu çocuk herşeyiyle(yetenek,zeka,teknik,sürat,kişilik,karak ter,mücadele,hırs,istikrar) Türkiye'nin en iyi futbolcusu olmaya aday...
YusufT
24.Ekim.2006, 21:30
Ne diyo bu küfür mü ediyolar bize.
zuaha öldürdün beni Ersin :D:D:D:D:D:D
Taraftarlari inanilmaz bir destek verdi. onlara bakmaktan Gözlerimi sahaya zor verdim diyor, Istanbulu begenmis. Insanlar cok dostca davrandi diyor...
Ilhan abi galiba karistirdin... Farfan PSV'de oynuyor.. Galiba Babel'i kast ediyordun
İkisini karıştırırım hep, düzelttim tamam.
besiktas1903
24.Ekim.2006, 21:55
avrupanin devlerini deviriyoruz. once inter sornada liverpool. aslanlarim benim. herkes muthisti guzel oynadilar. keske porto macinda son dakikada gol yemeseydik ozaman simdi ikinciydik.
Fıratcan Alçınkaya
24.Ekim.2006, 22:25
İngilizler, İnönü'yü dinledi!
İnönü Stadı'nda dün müthiş bir coşku vardı. Tribünleri dolduran Beşiktaşlılar, 90 dakika susmadı. İngilizler bakakaldı, Kartal ise 12. adamının da desteğiyle adeta kanatlandı.
Siyah-Beyazlı taraftarlar, Liverpool zaferi öncesi takımlarını motive etmek için görev yerlerini aldılar, başlangıç düdüğünden bitime kadar ise adeta susmadılar. İngilizler, tribünlerin büyük coşkusu karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken, Kartal 12. adamının da desteğiyle galibiyete ulaştı.
Siyah-Beyazlı taraftarlar, son dönemde yaşanan terör olaylarını unutmadı, açtıkları pankartlar ve tezahüratlarla protestolarını gösterdi. Maçın başlamasına kısa bir süre kala kapalı tribünde, tribünün tamamını kaplayan Türk bayrağıyla birlikte “Şehitler ölmez vatan bölünmez" yazılı pankart açıldı.Daha sonra taraftarların isteğiyle statta şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. “Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları atıp, 10. Yıl Marşı'nı hep birlikte söyleyen taraftarlar, Türk bayraklarıyla stadı kırmızı-beyaza boyadı. Sahaya ısınmak için çıkan futbolculara, “Şehitler için bu maçı alın" tezahüratı yapan taraftarların açtıkları pankartlar ise şöyle: “Hepimiz kardeşiz", “Yurtta sulh, cihanda sulh" “Hepimiz Mustafa Kemal'iz"... Maç öncesi gerginlik yaşayan Türk ve İngiliz taraftarlar arasında maç sonunda ise dostluk gösterisi vardı. İki takım taraftarları forma ve atkı değiştirirken ortaya ilginç diyaloğlar çıktı
bySilver
24.Ekim.2006, 22:29
Bu sene izledigim en zevkli maçtı..
_LeGolaS_
24.Ekim.2006, 22:36
Ne heyecanlı bir maçtı ya. Taraftar da inanılmazdı. Hem galibiyetle hem de müthiş Beşiktaş taraftarıyla Livrpool'a iyi bir ders verdik.
Fietra 10
24.Ekim.2006, 22:42
Beşiktaş'ı kutluyoruz
Şampiyonlar Ligi müsabakasında İngiltere'nin Liverpool takımını 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ı kutluyor, Avrupa sahnesinde başarılarının devamını diliyoruz.
Trabzonspor Klübü
Kaynak:www.trabzonspor.org.tr
aferin yönetim:)
DeNiZ_1903
24.Ekim.2006, 22:45
Bu oyuna taraftara ve galibiyete başka ne denebilirki
Çok güzel bir galibiyet olduu :)
besiktas1903
24.Ekim.2006, 23:22
ses rekoru kirildimi ??
SaRPeR1903
24.Ekim.2006, 23:44
Kırılmadı çalışılmadı.Maçtan muhteşem videolar çektim paylaşacaktım ama motorda fotoğraf makinam çalındı :mad: Böyle güzel bir günü zehir ettiler
Fernando Gago
24.Ekim.2006, 23:45
Kırılmadı çalışılmadı.Maçtan muhteşem videolar çektim paylaşacaktım ama motorda fotoğraf makinam çalındı :mad: Böyle güzel bir günü zehir ettiler
Geçmiş Olsun Kötü Olmuş :icon_sad:...
Rodrigo Tello
25.Ekim.2006, 00:38
Beşiktaş'ı kutluyoruz
Şampiyonlar Ligi müsabakasında İngiltere'nin Liverpool takımını 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ı kutluyor, Avrupa sahnesinde başarılarının devamını diliyoruz.
Trabzonspor Klübü
Kaynak:www.trabzonspor.org.tr
aferin yönetim:)
Trabzon'dan örnek davranış
HeLaL olsun...
gahanthegod
25.Ekim.2006, 02:21
Mac oncesi "liverpool fark atar" "hezimet olur" "havada karada" "cikarmadan 5" gibi yorumlara imza atanlar, basta Ibrahim Uzulmez olmak uzere tum futbolcularimiza camur atip, futbolculuklarina laf edip kendilerini komik duruma dusurenler su an ne yapiyorlardir merak ediyorum.
Kelimelerin aciklamaya yetmeyecegi bir macti bu. O kadar Besiktas macina gittim, hicbirinde boylesi bir destek olmadi. 2003'teki sampiyonluk macimizda bile. Liverpool'lu oyuncular, isinirken cekilen ucluyle mest oldular, afalladilar. Liverpool'lu taraftarlar ise muhtemelen mactan cok bizi izlediler, cunku tek bir tezahurat, efekt vs vs duymadim onlardan. Her zamanki gibi inanilmaz bir tezahurat cesitliligi ve dusmeyen bir tempo ile destekledik takimimizi, ve Inonu'de gordugum en ruhani 90 dakika sonunda CL'deki ilk 3 puanimiza ulastik. Umarim devami gelir.
Not : Ust taraf alkislar esliginde ritmik bir sekilde ooooo diyor, alt taraf lay lay ile cevap veriyor, mac esnasinda en asagi 10-15 dakika yaptik bunu. Tabi bunun kapali lay lay, diger tribunler ooooo versionu da var. Once alkislarla, sonra yumruklarla, sonra ziplayarak ve tapinma hareketiyle. Videosunu bulursaniz kacirmayin izleyin. Ekol olabilecek bir show ya. Cok gaz.
Aşk-ı Şehir
25.Ekim.2006, 03:05
ben İbrahim Üzülmez'i sevmem bunu siteden bazı arkadaşlarımız bilir. Ama dün gerçekten güzel oynadı :) Her ne kadar orta açmasada :D. Ama Beşiktaş dün galibiyeti haketti ve herşey süperdi. Başta taraftar....
LaigLeNoiR
25.Ekim.2006, 22:41
Galibiyetten sonra BJK PANKARTIMIZI Üniversite Rektörlüğüne astık arkadaşlar:)
Rektörümüz de koyu Beşiktaşlıdır.:D
Buyrun resim.
http://www.resim-yukle.com/img01/14/181249unibjk.gif
Rektöre helal. Diğer öğrenciler kudurmuştur sinirinden.:p
eXcitinG
25.Ekim.2006, 22:44
Rektöre bak :zuhaha
LaigLeNoiR
25.Ekim.2006, 22:45
Onlar bizi ilgilendirmiyor.
GİRESUNİBJK'nin arkasında Rektör'de var.
Hatta maça da gitmişler galiba ben gidemedim, Ankara işim çıkınca.
BlackEagle19o3
25.Ekim.2006, 23:57
Murat abi Forza forumda da helal olsun Giresun Üniversitesi diye konu açmışlar:)
Beşiktaş beni utandırdı helal olsun
uAmurat91
26.Ekim.2006, 03:07
Güzel galibiyet, fazla büyütmeye gerek yok.
Tebrikler Karakartal..
GeNç KaRTaL
26.Ekim.2006, 03:16
Neden yok.Geçen sezonun finalistini yenmişiz..
canavar20
26.Ekim.2006, 03:33
Bunu büyütmeyeceksek neyi büyütelim çocuk mu ? Onu kadınlar yapar.
Aykan19o3
26.Ekim.2006, 03:46
Tebrikler Karakartal..
Tüm Dünya'nun konuştuğu maçı büyütmeye gerek yok diyorsan.. Sana diyecek sözüm yok.
Fernando Gago
26.Ekim.2006, 03:54
Boşverin beyler arada sırada çıkar böyle çekemeyenler aynısı Inter maçında olmadı mı?
Sekopej
26.Ekim.2006, 04:33
Çok iyi oynamadı belki Beşiktaş ama kazanacak kadar iyi mücadele etti. Zaten istediğimiz de bu değil mi bizim? Yürekleriyle oynarlarsa elbette karşılğını alacaklardır.
Bu büyük mücadeleden dolayı Beşiktaş'ı tebrik etmek gerekiyor. Çok iyi müdafaa yaptılar ve Liverpool'u durdurdular.
Bu şekilde, bu istek ve arzuyla oynarsa gruptan çıkabilir Beşiktaş. Taraftar da harikaydı, keşke tvde daha çok ekrana gelseydi bu güzellikler...
RoNNiE91
26.Ekim.2006, 04:59
Marsilya'yı burda yeneriz, deplasmanlarda beraberlikler bizi Uefa'ya götürür.
Böyle olursa gruptan bile çıkarız.
GeNç KaRTaL
26.Ekim.2006, 12:34
Böyle olursa gruptan bile çıkarız.
Gruptan çıkmamız zor.En akıllıca hedef Uefa şimdilik.
Varonil
26.Ekim.2006, 15:32
Rövanşta Pennant yok
Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş'la A Grubu'nda yer alan Liverpool'da Jermaine Pennant'ın 10 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Yapılan resmi açıklamada, sezon başından beri devam eden sakatlığının ameliyata zorladığı ve Pennant'ın ameliyat olacağını belirtildi.
Beşiktaş, Çarşamba günü Liverpool'u 2-1 yendiği karşılaşmada 60 dakika oyunda kalan Penant, 6 Kasım'da yapılacak rövanş mücadelesinde oynayamayacak.
Liverpool, Pazar günü Anfield'ta Arsenal'le karşılaşacak.
27.10.2007
Kaynak : Sporx.com dış haberler
DeNiZ_1903
26.Ekim.2006, 17:27
Gruptan çıkmamız zor.En akıllıca hedef Uefa şimdilik.
Bencede şuanlık UEFA'yı düşünmeliyiz ilerledikçe çok zor rakipler çıkıcak karşımıza ama UEFA tam bu seneki gücümüze göre :)
CeNTeR_TR
27.Ekim.2006, 08:43
Beşiktaş Uefa yı düşünmeli eğer bir üst tur olursa sükutu hayale uğrar kanımca
travis1903
18.Ekim.2007, 15:27
http://img524.imageshack.us/img524/1553/besiktashqfllogoqa4.jpg
Beşiktaş - Liverpool
Tarih: 24 Ekim 2007
Saat: 21:45
Stad: BJK İnönü
Hakem: Bilinmiyor?
Besiktas'a can-i gonulden basarilar diyerekten konuyu acmis bulunmaktayim, umarim elimiz ugurlu gelir
:0:
RaSenGan
18.Ekim.2007, 15:30
Daha erken sanki.Lig maçları bir oynansaydı.Bence Liverpool çok güçlü.Maçı kazanır.
travis1903
18.Ekim.2007, 15:32
6 gun kaldi maca ne erkeni,tabi lig maclari oynanmadan acilmiyorsa haklisin
:0:
uAsamet91
18.Ekim.2007, 15:33
Liverpool kazanır
RaSenGan
18.Ekim.2007, 15:33
Genelde maçlar için lig maçlarından önce Avrupa maçı varsa konular kapanıyor..Bu Avrupa maçından öncede lig maçı var.Neyse yöneticiler karar verir.