View Full Version : Psv - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi G Grubu - 3.Hafta
Fernando Gago
20.Ekim.2006, 19:35
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/thumb/2007-08-31_fenerpsv001.jpg
Stad: Philips Stadium
Tarih: 23 Ekim 2oo7
Saat: 21.45
Yayın: Star TV
eXcitinG
20.Ekim.2006, 19:37
Lig maçLarı tamamLanmadan konuLarımızı açmıyoruz.
eXcitinG
21.Ekim.2006, 05:40
Devam edebiLiriz.
sananes
21.Ekim.2006, 05:40
1 puan alsak yeter diye dusunmeden oynarsak kazanırız.
canavar20
21.Ekim.2006, 05:56
Kezman yok kazanırız. !
Mr.CordiaL
21.Ekim.2006, 06:03
İlk başta rakibi tartmalıyız. ilk yarım saatten sora kontra ataklarla etkili olabilriz. Zico akıllı oynarsa kazanabiliriz. :)
Universal
21.Ekim.2006, 06:09
Bu maçta beraberlik yetecektir. Evimizdeki maçı kazanarak çıkarız. Grupta ki en zor maçımız. Bol gollü geçmesini bekliyorum.
anilton
21.Ekim.2006, 06:19
Lazovic ve Koevermans çok etkililer.F.Bahçe puan almak istiyorsa bu ikliyi durudurmalı...
eXcitinG
21.Ekim.2006, 06:21
Ligde iyi gidiyor ya şimdi Fenerbahçe şimdi gider Avrupa da ters orantı kurar.Umarım ve inşaLLah Fenerbahçe kazanır.
Şampiyonlar liginde iyi oynuyor fenerbahçe ama Psv çok formda şu sıralar. Özellikle koevermans çok yönlü bir oyuncu . Beraberlik iyi sonuç olur fenerbahçe için.
uAsamet91
21.Ekim.2006, 06:36
Beraberlik Fenerbahce için iyi skor olur.Ya Psv Ya beraberlik
RaSenGan
21.Ekim.2006, 06:44
PSV'nin forvetleri çok etkili.Fenerbahçe defansına çok büyük görev düşücek.
BlackEagle19o3
21.Ekim.2006, 06:58
Bana bu hafta 3 Türk takımı da yenilcek gibi geliyor İnşAllah yanılırım.Fenerbahçe'mize başarılar...
M.Scofield
21.Ekim.2006, 06:59
Fenerbahçe en az 1 puan alır
1 puan alırsak eğer gruptan çıkarız gibime geliyor..
emrecep
21.Ekim.2006, 08:43
Şöyle ki; eğer Fenerbahçe ilk 20 25 dakika içinde gol "atmazsa" (inşallah atmaz, atarsa da hemen ikilesin yoksa işler sarpa sarar ki pek zor bir şey bu) ve aynı süre zarfında gol de yemezse bu maçı kaybetmez; ha olur da golü atarsa da bu maçı kazanamaz.
Noterdam'dan inciler (::)
Elano11
21.Ekim.2006, 10:45
O ne demek ya F.Bahçe gol atarsa kazanamaz.F.Bahçe erken bulacağı bir gol onu galibiyete taşır dikkat etmesi gereken tek şey rakibin hızlı oyuncularıdır bunlara boş alan bırakmayarak rakibe önde basarak oynarsa F.Bahçe 3 puanla döner
TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Ekim.2006, 19:06
Tahmin yapmak çok güç, takımlarımız o kadar istikrarsız ki. Her hafta başka bi oyun oynuyolar. Gönlüm tabii ki fb nin kazanmasından yana, ama her türlü sonuca hazırım. Kazanmaya şartlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Kaybederse zaten motivasyon anında yerlerde sürünür ve tepe taklak 4 puanla kalırız bu grupta ...:uzgun:
the_imam912
21.Ekim.2006, 20:43
Eğer galibiyet alırsak lideriz.
_LeGolaS_
21.Ekim.2006, 20:47
Bu maçta Fenerin ilk 30 dk. kapanıp rakibi karşılaması ve rakibin hızlı oyuncularını sıkı marke etmesi lazım. Bu zaman diliminde gol yemezse daha sonra ibre her iki taraf için de dönebilir. FB' ye başarılar diliyorum...
fmsmyrna
21.Ekim.2006, 21:15
İlk yarı gol yemezsek puan yada puanlar alabiliriz ordan
CeNTeR_TR
21.Ekim.2006, 21:44
1 puan alsak bile çok güzel olur..
Kendi evimizde alacağımız 3 puan ise bizi gruptan çıkarır..Hele ki burdan 3 puan alarak ayrılırsak 1. olarak çıkma şansımız %90 lara vurur..
Fernando Gago
21.Ekim.2006, 22:24
Puan çıkarıcaz inş. ama buradan puanla dönmek kolay olmayacak...
GeNç KaRTaL
21.Ekim.2006, 22:41
Fenerbahçe bu maçtan her türlü skoru alabilir.Yeterki şans yanında olsun.
Konya maçı bu kadar iyi geçmeseydi yenilebiliriz derdim ama şimdi Konya maçındaki moralle en az beraberlik olur diyorum...
GeNç KaRTaL
21.Ekim.2006, 22:54
Konya maçı bu kadar iyi geçmeseydi yenilebiliriz derdim ama şimdi Konya maçındaki moralle en az beraberlik olur diyorum...
Bence moralle alakası yok.Çünkü Fenerbahçeli oyuncular avrupa maçlarına ayrı konsantre oluyorlar.
nerazzuri
21.Ekim.2006, 22:54
Bu Arada Kezman Kadro Dışı. Hollanda'ya Götürülmedi.
Bence moralle alakası yok.Çünkü Fenerbahçeli oyuncular avrupa maçlarına ayrı konsantre oluyorlar.
Şahsen ben biraz şüpheli davranırdım bu maç hakkında nolursa olsun bu konsantrasyon lig örneği oldukça bir yerde patlak verebilirdi.Tabi kesin birşey diyemezdim ama benim içimde öyle kötü bir his vardı.:icon_redface:
tosunpasa
21.Ekim.2006, 23:28
Kezman bir Hollanda takımına karşı nasıl kadroya alınmaz hayret ediyorum. Belkide adam PSV karşısında gerçek futbolunu oynayacak. sonuçta o oranın futbolunu çok iyi bilen birisi...
GodfatheR
21.Ekim.2006, 23:58
Koeman: Fenerbahçe Galatasaray'dan iyi...
Yusuf Bakırcı bildiriyor
PSV Eindhoven Teknik Direktörü Ronald Koeman, Fenerbahçe'ye karşı evlerinde oynamanın avantajını en iyi şekilde kullanarak, yarınki maçtan galip ayrılmak istediklerini söyledi.
Ronald Koeman, futbolculardan Danko Lazoviç ile PSV Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında, basın mensuplarının soruları yanıtladı.
Koeman, grupta puan açısından Fenerbahçe'nin gerisinde olmalarına rağmen şanslarının Fenerbahçe ile eşit olduğunu savundu.
Fenerbahçe'nin önceki yıllara göre daha iyi bir futbol oynadığını belirten Koeman, en azından geçen yıl karşılaştıkları Galatasaray'dan daha iyi durumda olduklarını bildiğini belirtti. Koeman, Fenerbahçe'nin tahmin ve beklentilerinin ötesinde iyi bir futbol oynadığını, İnter Milan ve CSK Moskova ile yaptıkları karşılaşmaların da bunu gösterdiğini anlattı.
Ronald Koeman, Kezman'ın Fenerbahçe'de yarın oynamayacak olmasını, onun adına şanssızlık olarak değerlendirdiğini kaydetti.
PSV'nin Sırp futbolcularından Danko Lazoviç de Fenerbahçe'de Kezman'ın oynamamasının, kendileri için çok iyi olduğunu söyledi.
Maçı kesinlikle kazanacaklarına inandığını belirten Lazoviç, Fenerbahçe'nin iyi bir takım olmasına rağmen bunu başaracak güçte olduklarını savundu.
Aykan19o3
22.Ekim.2006, 00:12
Kezman'ın sadece bu maçta kadrodan çıkartılması yanlış. Oynaması gereken bir maçtı sonuçta biliyor Hollanda futbolunu.
Psv Fener'den çok çok güçlü değil. Sonuç belli olmaz.
goosfraba
22.Ekim.2006, 00:15
Beraberlik bekliyorum bu maçtan.
Perez'e dikkat edilmeli.Bu sene çok iyi işler çıkartıyor PSV'de.Fenerbahçe bu deplasmandan 1 puan çıkarırsa çok iyi olacaktır.2.yarı taraftar avantajıda olacak CSKA ve PSV'ye karşı..
Mr.CordiaL
22.Ekim.2006, 02:46
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/thumb/2007-08-31_fenerpsv001.jpg
Stad: Philips Stadium
Tarih: 24 Kasım 2oo7
Saat: 21.15
Yayın: Star TV
Yanlış olmuş değiştir istersen :)
canavar20
22.Ekim.2006, 03:29
Hem Sevindi Hem üzüldü.
(http://www.futbolx.org/?p=7)
22 Ekim 2007 http://www.sporx.com/images/1/37/5337_B_Koeman001.jpg http://www.sporx.com/images/1/37/3994_B_kezman052.jpg
PSV Eindhoven Teknik Direktörü Ronald Koeman, Fenerbahçe’ye karşı evlerinde oynamanın avantajını en iyi şekilde kullanarak, yarınki maçtan galip ayrılmak istediklerini söyledi.
Ronald Koeman, futbolculardan Danko Lazoviç ile PSV Stadyumu’nda düzenlediği basın toplantısında, basın mensuplarının soruları yanıtladı.
Koeman, grupta puan açısından Fenerbahçe’nin gerisinde olmalarına rağmen şanslarının Fenerbahçe ile eşit olduğunu savundu.
Fenerbahçe’nin önceki yıllara göre daha iyi bir futbol oynadığını belirten Koeman, en azından geçen yıl karşılaştıkları Galatasaray’dan daha iyi durumda olduklarını bildiğini belirtti. Koeman, Fenerbahçe’nin tahmin ve beklentilerinin ötesinde iyi bir futbol oynadığını, İnter Milan ve CSK Moskova ile yaptıkları karşılaşmaların da bunu gösterdiğini anlattı.
Ronald Koeman, Kezman’ın Fenerbahçe’de yarın oynamayacak olmasını, onun adına şanssızlık olarak değerlendirdiğini kaydetti.
PSV’nin Sırp futbolcularından Danko Lazoviç de Fenerbahçe’de Kezman’ın oynamamasının, kendileri için çok iyi olduğunu söyledi.
Maçı kesinlikle kazanacaklarına inandığını belirten Lazoviç, Fenerbahçe’nin iyi bir takım olmasına rağmen bunu başaracak güçte olduklarını savundu.
GodfatheR
22.Ekim.2006, 04:00
Bu maçta beraberlik çok iyi sonuç hele birde inter cska'ya yenilmezse işte o zaman çok daha önemli bir puan olur.bana göre 1 puan iyi çünkü çok fazla pozisyona girmemize psv izin vermeyecektir gol bulmamız zor 1 gol atarsak berabere bitiririz 2 gol bulursak kazanırız diye düşünüyorum
Memedov
22.Ekim.2006, 04:05
Galibiyet icin sahaya cikilmali, 1 puan yetmez 3 puan alalim.
Sekopej
22.Ekim.2006, 05:47
1 puan alırsak gruptan çıkarız. Kaybedersek değişen birşey olmaz. Gruptan çıkmak için içerde oynayacağımız 2 maçı da zaten kazanmalıyız. Dışarda kaybeder, içerde yenersek yine PSV'nin 1 puan önüne geçmiş oluyoruz.
Kaybetmeyelim ama kaybetmemek için değil kazanmak için oynayalım.:)
Elano11
22.Ekim.2006, 06:01
Koeman: Fenerbahçe Galatasaray'dan iyi...
Yusuf Bakırcı bildiriyor
PSV Eindhoven Teknik Direktörü Ronald Koeman, Fenerbahçe'ye karşı evlerinde oynamanın avantajını en iyi şekilde kullanarak, yarınki maçtan galip ayrılmak istediklerini söyledi.
Ronald Koeman, futbolculardan Danko Lazoviç ile PSV Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında, basın mensuplarının soruları yanıtladı.
Koeman, grupta puan açısından Fenerbahçe'nin gerisinde olmalarına rağmen şanslarının Fenerbahçe ile eşit olduğunu savundu.
Fenerbahçe'nin önceki yıllara göre daha iyi bir futbol oynadığını belirten Koeman, en azından geçen yıl karşılaştıkları Galatasaray'dan daha iyi durumda olduklarını bildiğini belirtti. Koeman, Fenerbahçe'nin tahmin ve beklentilerinin ötesinde iyi bir futbol oynadığını, İnter Milan ve CSK Moskova ile yaptıkları karşılaşmaların da bunu gösterdiğini anlattı.
Ronald Koeman, Kezman'ın Fenerbahçe'de yarın oynamayacak olmasını, onun adına şanssızlık olarak değerlendirdiğini kaydetti.
PSV'nin Sırp futbolcularından Danko Lazoviç de Fenerbahçe'de Kezman'ın oynamamasının, kendileri için çok iyi olduğunu söyledi.
Maçı kesinlikle kazanacaklarına inandığını belirten Lazoviç, Fenerbahçe'nin iyi bir takım olmasına rağmen bunu başaracak güçte olduklarını savundu.
Bak orada kocaman GEÇEN YIL KARŞILAŞTIKLARI diyor Avrupa Arenasında G.Sarayla yarışmak için F.Bahçe'nin çok fırın ekmek yemesi lazım buraya G.Saraylısıda Beşiktaşlısıda Adanalısıda yorum yapıyor tahrik edici yazılar yazmazsan iyi edersin kocaman bir basın toplatısında söylenen sözü iyi çarpıtmışsın geçmişe mazi derler isterse PSV ile G.Sarayı bir karşılaştırın bu sene...
Sekopej
22.Ekim.2006, 06:07
Bak orada kocaman GEÇEN YIL KARŞILAŞTIKLARI diyor Avrupa Arenasında G.Sarayla yarışmak için F.Bahçe'nin çok fırın ekmek yemesi lazım buraya G.Saraylısıda Beşiktaşlısıda Adanalısıda yorum yapıyor tahrik edici yazılar yazmazsan iyi edersin kocaman bir basın toplatısında söylenen sözü iyi çarpıtmışsın geçmişe mazi derler isterse PSV ile G.Sarayı bir karşılaştırın bu sene...
Ne diyorsun yahu? Adam abasın toplantısı düzenlemiş ve haber yapılmış. Türkiye'nin avrupada en başarılı takımı gibi bir tartışmayı neden başlatıyorsun ki burada. Rakip teknik adamın yorumu. Şimdi bu yorum üzerine burada tartışma mı çıkaralım?
Galatasaray avrupada Fenerbahçe'den daha başarılıdırın tartışılacağı konu bu konu mudur?
Neden ortamı gerecek mesajlar atmaya ihtiyaç duyarsınız, avrupada bir Türk takımı iyi olduğunda onu desteklemek yerine aşağıya çekmeye çalışırsınız anlamış değilim...
Elano11
22.Ekim.2006, 07:12
Sen şimdi o yazıdan onu mu çıkardın helal sana o zaman
sananes
22.Ekim.2006, 07:20
tüm haber sitelerindeki baslık aynı sonucta kafamızdan yazmıyoruz cogu arkadas spor sitelerinden alıyo haberleri ee haberin tamamı böyle baslıgada adamın soledigi sozlerden birini yazmıslar kezman alakalıda olabilirdi baslık.ama yarası olan gocunurmus lafını teyit ediyosun aslında sen bundan 10 yıl önce olsa böyle biseye bu sekilde sert tepki vermezdin bilirdinki gs avrupada fbden daha iyi ama simdi işler degişti son yıllarda gs sacma sapan yenilgiler alıyo biz istikrarlı bi sekilde ilerliyoruz.bu ilk ve son yorumumdur bu konuda lutfen tartısma cıkmasın yarında ziconun basın toplantısı aynı sekilde eklenecek bu bölume burada işler böyle yürüyo cünkü(olması gerektigi gibi SEVİYELİ!)
Maca gelince kazanmak için oynarsak kazanırız ama biz 1 puan için oynuycaz gibi gözukuyo
El Comandante
22.Ekim.2006, 07:26
Yahu konu nerelere gelmis yine.Burada bile Gs-Fb tartismasi :)
Mac hakkinda düsüncelerim net.Fenerbahce eger Avrupa da ki o iyi oyununu sergilerse ben bu mactan puanla dönecegimizi düsünüyorum.Galibiyet bile olabilir,neden olmasin,yeter ki rakip kücümsenmesin :)
Fietra 10
22.Ekim.2006, 07:33
PSV'nin eskisi gibi bogucu bi tempoda maçlar çıkardıgını söyleyemeyiz..Evinde sürekli rakip sahada oynayan rakibinin çıkmasına bile zor izin veren bir PSV vardı 2 sene önceye kadar..fakat bu sezon ligin en zayıf ekiplerinden bile evinde gol veya goller yiyobiliyor..Fenerbahçe yenilmeyeceğini düşünüyorum..tahminim 02:)
goosfraba
22.Ekim.2006, 07:35
Geçmişe mazi demişsin? Sen geçen sene ki PSV-GS maçlarını geri de bırakıyorsan, bizde Galatasaray'ın geçmiş başarılarını geri de bırakıyoruz ;)
Yahu konu nerelere gelmis yine.Burada bile Gs-Fb tartismasi :)
Mac hakkinda düsüncelerim net.Fenerbahce eger Avrupa da ki o iyi oyununu sergilerse ben bu mactan puanla dönecegimizi düsünüyorum.Galibiyet bile olabilir,neden olmasin,yeter ki rakip kücümsenmesin :)
Flood'un gözü kör olsun, ne diyim kanka.
goosfraba
22.Ekim.2006, 07:42
Bu sezon F:Bahçenin Avrupa maçlarını izlemekten büyük zevk alıyorum. Bir başka oluyor bu maçlar yahu.
Katılıyor ve ekliyorum, seneye daha iyi yerlerde olacağız.
remake
22.Ekim.2006, 08:44
Ligde bilemiyecegim ama SL'de Fenerbahce'ye bu sene cok guveniyorum. Eger iyi oynarsak PSV'ye soyle bir osmanli samarini saplatabilecek bir potansiyelimiz var. Umarim bugun cikar sahaya dagitiriz onlari.
Memedov
22.Ekim.2006, 18:39
Bu gece iyi bir Futbol oynayip Psv'yi yenmeliyiz Ki isimiz daha kolay olsun. En kotu ihtimal beraberlik bekliyorum ben, bireysel hatalara yer yok bu macta.
Elano11
22.Ekim.2006, 19:19
tüm haber sitelerindeki baslık aynı sonucta kafamızdan yazmıyoruz cogu arkadas spor sitelerinden alıyo haberleri ee haberin tamamı böyle baslıgada adamın soledigi sozlerden birini yazmıslar kezman alakalıda olabilirdi baslık.ama yarası olan gocunurmus lafını teyit ediyosun aslında sen bundan 10 yıl önce olsa böyle biseye bu sekilde sert tepki vermezdin bilirdinki gs avrupada fbden daha iyi ama simdi işler degişti son yıllarda gs sacma sapan yenilgiler alıyo biz istikrarlı bi sekilde ilerliyoruz.bu ilk ve son yorumumdur bu konuda lutfen tartısma cıkmasın yarında ziconun basın toplantısı aynı sekilde eklenecek bu bölume burada işler böyle yürüyo cünkü(olması gerektigi gibi SEVİYELİ!)
Maca gelince kazanmak için oynarsak kazanırız ama biz 1 puan için oynuycaz gibi gözukuyo
Tamam siz G.Saray'dan daha başarılısınız avrupada ;)
canavar20
22.Ekim.2006, 20:11
Birazdan tartışma çıkacak.:p
Fenerbahce'ye bu macda basarilar ... Bence inter macindan daha zor bir mac olucak ... Ama Fenerbahce kazanacak ...
Universal
23.Ekim.2006, 00:35
1 puan alırsak eğer gruptan çıkarız gibime geliyor..
Aynı düşüncedeyim, beraberlik bize moral getirir. Diğer PSV maçını evimizde kazanma olasılığımız artıyor. Kazanırsakta zaten çıkmayı garantileriz.
Kezman bir Hollanda takımına karşı nasıl kadroya alınmaz hayret ediyorum. Belkide adam PSV karşısında gerçek futbolunu oynayacak. sonuçta o oranın futbolunu çok iyi bilen birisi...
Kezman Hollanda'da oynayalı 3-4 sezon oluyor. O zamana kadar PSV'de Hollanda'da değişti. Fazla bir katkısı olmaz. Tek katkısı Zico'ya bir iki bilgi verebilir, bunun içinde oynamasına gerek yok.
Bu sezon F:Bahçenin Avrupa maçlarını izlemekten büyük zevk alıyorum. Bir başka oluyor bu maçlar yahu.
Al bendende o kadar. Avrupa ayrı bir zevk veriyor. Daha hızlı daha pozisyonlu bir maç izliyoruz. Bu büyük bir etken sağlıyor.
uAmurat91
23.Ekim.2006, 00:41
Fener fark atacaktır, kolay gelsin PSV..
Sekopej
23.Ekim.2006, 01:31
Durduk yere avrupada Galatasaray daha başarılı dersen ben o anlamı çıkarırım.
Tamam siz G.Saray'dan daha başarılısınız avrupada ;)
İşte bunun tartışıldığı konu burası değil. Fenerbahçe daha başarılıdır demiyoruz. Sen nedense Koeman'ın söylediği şeyi GS-FB tartışmasına getirmeye çalıştın.
Neyse tekrarlıyorum, avrupada hangi takım'ın başarılı olacağının tartışılacağı konu bu konu değil.
Önder yerine Gökhan oynayacak sanırım. Defansif yönden aksaklık olabilir belki ama ofansta Önder'den daha faydalı olacağı kesin.
Sekopej
23.Ekim.2006, 01:32
“Türk halkının acısını paylaşıyoruz”
Fenerbahçemizin PSV ile deplasmanda yapacağı karşılaşma öncesinde teknik direktörümüz Zico ve oyuncumuz Mehmet Aurelio basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Teknik direktörümüz Zico yarın yapacağımız maçla ilgili olarak "Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağınız maçlar tamamen dikkat, ciddiyet, saygı ve azim kararlılık isteyen maçlardır. Bunlardan hiçbiri oyun süresince eksik olamaz. Rakibimizin özellikle kendi sahasında oynadığı maçlarda belli bir ortalaması var. Aynı Fenerbahçe'nin kendi sahasında olduğu gibi bir mücadele sergileyeceğiz. Oyun tarzımızda değişiklik olmayacak. Galibiyet için çıkıp kendi oyun tarzımızı kabul ettirmeye çalışacağız, sahada mücadelemizi ortaya koyacağız" diye konuştu.
Zico, Hakkari'de yaşanan terör olayları ile ilgili olarak ise şunları söyledi: "Türk askerlerine, Türk halkına yapılan saldırıları kınıyorum. Türk halkının acısını paylaşıyorum. İnsanların sokakta başları öne eğik gördükçe mutsuz gördükçe, biz de ben de, her ne kadar Türk olmasak da bizi de derinden yaralıyor. İnsanlar savaş için birbirlerini incitmek yaralamak öldürmek içi bu dünyaya gelmiyor, barış için sevgi için bu dünyaya geliyor. Bu tip durumlar bütün insanları acının olduğu insanların haricindeki insanlarında içini acıtıyor. İnsanları şok eden bir durum. Brezilya'da daha değişik sorunlarımız var. Fakirlik ya da kendi içimizdeki sorunlar. Bir ülkenin askerlerine karşı, halkına karşı saldırılar olursa, içimize sindirmemizin insanlık olarak imkansız olduğunu düşünüyorum. İnşallah kısa zamanda çözüm bulunur ve insanlar başları eğik şekilde sokakta yürümek zorunda kalmaz. Türk halkının acısını paylaşıyorum."
Takımın yarın nasıl bir oyun tarzı sergileyeceği ile ilgili soruya Zico, "Ben güzel futbol oynamayı güzel tercih ediyorum. Brezilya'da güzel bir oyun oynanıyor. Hollanda'da da güzel bir futbol sergileniyor. Kim olursa olsun fark etmez, güzel futbol oynamasını istiyorum. Oyuncularım hangi ülkeden olursa olsun. İnsanlar sahada göze hoş gelen futbolu görmek istiyor. Hiçbir şekilde bir takımın, brezilyalı veya başka ülkeden çok sayıda futbolcu olması o tarzı benimseyeceği anlamına gelmez. önemli olan güzel futbol oynaması" diye yanıt verdi.
Kezman'ın sakatlığı ile ilgili olarak sorulan bir soruya Zico şu yanıtı vedi : "Dün yaptığımız antrenman basına kapalı olduğu için siz göremediniz. Kezman'ın sakatlandığı bir pozisyon vardı. Geçen hafta sakattı ama iyileşti ve oynadı ama dün aynı yerde yine ağrı hissetti. Buraya o nedenle gelmedi."
Fenerbahçe'nin geçen yıldan bu yana ne kadar yol aldığı sorusuna ise Zico, "Geçen yıl geçen yıldı. Şu anla karşılaştırmak doğru olmaz. Ligde kaybetmememiz gereken puanları kaybettik. Her ne kadar biraz gerideysek de iddiamızı sürdürüyoruz. Şampiyonlar Ligi içinde iddiamız sürüyor. Elbette amaç hep daha iyiye gitmek" yanıtını verdi.
Aurelio ise karşılaşma ile ilgili olarak "Bizim için zor bir maç. Rakibimizin çok kaliteli oyuncuları var. Kendimize güveniyoruz, yarınki maçtan alabileceğimiz en iyi skorla ayrılmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Biz buraya 3 puan için geldik. Maç öncesinde tüm oyuncular galibiyeti düşünür. Ama 1 puan da alabilmek bizim için güzel bir skor olabilir. Fakat her maça olduğu gibi 3 puan için çıkacağız.
Kezman'ın dünkü yaşadığı sakatlık hepimizi üzdü.Onun yerine oynayacak oyuncu da mutlaka en iyisini yapmak isteyecektir. Bu bakımdan bir sıkıntı olacağını tahmin etmiyorum. Futbolcunun maçlardan sonra yorgunluk hissetmesi normaldir. Şu anda kendimi iyi ve maça hazır hissediyorum. yarınki maça hazırım" ifadelerini kullandı.
Aurelio Hakari'de askerlerimizin şehit edilmesi ile ilgili olarak ise şunları söyledi: "Türk askerlerine yapılan saldırı Türk halkıyla birlikte gerçekten bizi de derinden yaraladı. Çok üzülüyoruz. Biliyoruz ki Türk halkı bu konuda hassas ve de acı çekiyorlar. Onların acısını sonuna kadar paylaşıyoruz. Sizinleyiz..."
Aurelio UEFA'nın istatistiğinde en fazla top çalan ve faul yapan oyuncu olarak gösterilmesi ile ilgili bir soruya "Benim oyun içindeki konumum daha fazla kaptığımız toplarla oyuna hızlı bir şekilde girebilmek ve rakip yarı alana topu taşımayı sağlamak. Bu istatistikler ondan olmuştur diye düşünüyorum" yanıtını verdi.
Oyuncumuz milli maçta taraftarımızın gösterdiği ilgiyi ise şöyle değerlendirdi: " Maç içinde taraftarın bana gösterdiği sevgi gösterisinde, bir yandan mutlu oldum, diğer yandan kaybettiğimiz için mutsuz oldum."
goosfraba
23.Ekim.2006, 01:36
Durduk yere avrupada Galatasaray daha başarılı dersen ben o anlamı çıkarırım.
İşte bunun tartışıldığı konu burası değil. Fenerbahçe daha başarılıdır demiyoruz. Sen nedense Koeman'ın söylediği şeyi GS-FB tartışmasına getirmeye çalıştın.
Neyse tekrarlıyorum, avrupada hangi takım'ın başarılı olacağının tartışılacağı konu bu konu değil.
Önder yerine Gökhan oynayacak sanırım. Defansif yönden aksaklık olabilir belki ama ofansta Önder'den daha faydalı olacağı kesin.
Defans bir şekilde yapılır, canla başla abi:) Önemli olan hücum yapmak.
Sekopej
23.Ekim.2006, 01:43
Ben de Gökhan'ın oynamasını istiyorum. Önder bu aralar formsuz.
GodfatheR
23.Ekim.2006, 02:03
Dikkat ederseniz Konya macındaki ilk golde Gökhan'ın adamı kafayı vurdu hemde ayak hizasındaki topa yani bugün Gökhan riskini almamalıyız hem Gökhan bi hata yaptığında oyuncunun bütün kariyerini etkileyebilir bi daha kendini toparlıyamaz
canavar20
23.Ekim.2006, 02:06
Gökhan iyi bence zaten Önder'de işe yaramıyor.
goosfraba
23.Ekim.2006, 03:08
Gökhan iyi bence zaten Önder'de işe yaramıyor.
Nasıl yani işe yaramıyor :)
Memedov
23.Ekim.2006, 03:14
Gökhan'ın oynaması bu maçtan bizim açımızdan avantaj, Önder'de bir form düşüklüğü var. Gökhan bu şansı değerlendirir ise yerini sağlama alır.
Ben bugün beraberlikten öte, galibiyeti düşünmelerini istiyorum futbolculardan inanırlarsa bunu başarabilirler.
Roberto Baggio
23.Ekim.2006, 03:18
CSKA Jo'nun golüyle 1-0 öne geçti..
GeNç KaRTaL
23.Ekim.2006, 03:22
Fenerbahçe'ye başarılar.İnşallah 3 puan alır bu akşam.
Aykan19o3
23.Ekim.2006, 03:24
Inter bu gruptan hayatta çıkamaz Fener, Cska ve azda olsa Psv çok formdalar.
Fıratcan Alçınkaya
23.Ekim.2006, 03:24
bu maç dönüm noktası puan alırsa Fenerbahçe bu iş tamam...
canavar20
23.Ekim.2006, 03:34
Nasıl yani işe yaramıyor :)
Abi defansif olarak yararı yok , daha doğru dürüs bir pas bile veremiyor abi çok kötü oynuyor bence.
Mr.CordiaL
23.Ekim.2006, 03:37
Abi defansif olarak yararı yok , daha doğru dürüs bir pas bile veremiyor abi çok kötü oynuyor bence.
Önder çok iyi bir oyuncu bence ama onu stoperde kullanmak daha akıllıca olur diye düşünüyorum. Gökhan sene sonuna kadar yerine ısınırsa stoperleri Yasin-Önder yapıp yabancı hakkını başka yerlerde kullanmak lehimize olur...
canavar20
23.Ekim.2006, 03:39
Önder çok iyi bir oyuncu bence ama onu stoperde kullanmak daha akıllıca olur diye düşünüyorum. Gökhan sene sonuna kadar yerine ısınırsa stoperleri Yasin-Önder yapıp yabancı hakkını başka yerlerde kullanmak lehimize olur...
En mantıklı.
Bizim Önder mi defansif olarak mı işe yaramıyor?:DAdam zaten stoperden bozma sağ bek.Kötü olan yani ileri çıkışları, ortaları vs. yani ofansif özellikleri...
Evet bende bunu çok düşündüm.Gayet mantıklı...
goosfraba
23.Ekim.2006, 03:44
Bizim Önder mi defansif olarak mı işe yaramıyor?:DAdam zaten stoperden bozma sağ bek.Kötü olan yani ileri çıkışları, ortaları vs. yani ofansif özellikleri...
Evet bende bunu çok düşündüm.Gayet mantıklı...
Evet stoperden bozma bir sağbek, fakat sağbek mevkiisi stoperden daha iyidir. O mevkii de oynuyorsan aralara ve arkana top attırmayacaksın.
fenerbahce_1907
23.Ekim.2006, 04:19
Kadro belli oldu!!
Volkan
R.Carlos
Edu
Lugano
Gökhan
Deniz
Aurelio
Deivid
Vederson
Alex
Semih
Kadro belli oldu!!
Volkan
R.Carlos
Edu
Lugano
Gökhan
Deniz
Aurelio
Deivid
Vederson
Alex
Semih
Beklenildiği gibi Gökhan oynuyor.Kadro normal ve Semih oynadığı için bence çok şanslıyız:D.
Bu arada İnter 2-1 galip CSKA karşısında...
uAsamet91
23.Ekim.2006, 04:26
PSV
Gomes
Krompkamp
Salcido
Simons
Mendez
Lazovic
Perez
Farfan
Addo
Marcellis
Bakkal
Fietra 10
23.Ekim.2006, 04:28
bence iyi bir kadro çıkardı Zico..bakalım oyuncular ne yapacak..
UlquioRRa
23.Ekim.2006, 04:29
PSV'de Kovermars oynuyor mu?
goosfraba
23.Ekim.2006, 04:31
Evet, bugün büyük ihtimalle 11'de
canavar20
23.Ekim.2006, 04:33
Kovermars korkulacak birisi çok iyi bitirici malesef hele baş başa kaldımı bizim Volkan'la işimiz var ve bu çok zor.
uAsamet91
23.Ekim.2006, 04:35
Kovermars yedek
El Comandante
23.Ekim.2006, 04:36
PSV
Gomes
Krompkamp
Salcido
Simons
Mendez
Lazovic
Perez
Farfan
Addo
Marcellis
Bakkal
Koevermans yedeklerde.Psv`nin ilk 11i bu ;)
canavar20
23.Ekim.2006, 04:37
Bakkal'a dikkat. Farfa ve Perez var tehlikeli başkada yok zaten.
Roberto Baggio
23.Ekim.2006, 04:37
Koevermans'ıın yedek oluşu iyi..
Aykan19o3
23.Ekim.2006, 05:11
İki takımda atağı düşünüyor gibi.. Çok güzel maç oluyor.
Mr.CordiaL
23.Ekim.2006, 05:22
Bu zaman kadar sadece 1 atağımız oldu etkili. PSV daha etkili geliyor....
.
.
.
Maç gerildi...
Semih Addo'ya bariz bir şekilde dirsek attı daha sonra Addo Semih'e tükürdü. hakem görseydi 2 oyuncuya da kırmızı veya sarı kartlarını gösterebilirdi...
Bu zaman kadar sadece 1 atağımız oldu etkili. PSV daha etkili geliyor....
.
.
.
Maç gerildi...
Semih Addo'ya bariz bir şekilde dirsek attı daha sonra Addo Semih'e tükürdü. hakem görseydi 2 oyuncuya da kırmızı veya sarı kartlarını gösterebilirdi...
Addo herhalde dirsekten önce de tükürdü, cünkü Semih koloyla yüzünü siliyordu dirsek atmadan önce.
fenerbahce_1907
23.Ekim.2006, 05:35
Of Alex cıktı işmiz cok zor şimdi neden Tümer girmedi ya?:mad:
Fıratcan Alçınkaya
23.Ekim.2006, 05:35
Alex çıkı nedense 35dk.. ilginç..
bu arada Addo çirfek oynuyor...
tosunpasa
23.Ekim.2006, 05:36
Alex sakatlandı.. Zorunlu bir değişiklik yapıldı. Çok kötü oldu bizim için Alex'in çıkması.
fenerbahce_1907
23.Ekim.2006, 05:36
Deivid amc ye gecti sanırsam Ali Bilgin mr olucak.
Mr.CordiaL
23.Ekim.2006, 05:39
Alex'in çıkması çok kötü oldu :(
tosunpasa
23.Ekim.2006, 05:43
Gomes hatalı bir gol yiyecek gibi bir his var içimde..
Mr.CordiaL
23.Ekim.2006, 05:47
Gomes hatalı bir gol yiyecek gibi bir his var içimde..
inşALLAH yer ama bana öyle gelmiyor :)
Maksic
23.Ekim.2006, 05:48
Alex'in çıkması kötü oldu Gökhan Gönül'e çok faul yapıyorlar maçı kaleciler belirler gibi gözüküyor
fenerbahce_1907
23.Ekim.2006, 05:51
İlk yarı bitti 0-0.Lugano cezalı duruma düştü:mad:
Mr.CordiaL
23.Ekim.2006, 05:52
Bu kadar gerginlik FB'ye yaramaz...
Fernando Gago
23.Ekim.2006, 05:53
İlk yarı iyi geçti bizim açısından çok sarı kartlı oyuncumuz oldu kırmızı karttan korkuyorum ayrıca Gökhan Mükemmel oynuyor
fm_monster
23.Ekim.2006, 05:55
olay cıkmasa 2 yarı iyidir
Mr.CordiaL
23.Ekim.2006, 05:55
İlk yarı iyi geçti bizim açısından çok sarı kartlı oyuncumuz oldu kırmızı karttan korkuyorum ayrıca Gökhan Mükemmel oynuyor
evet gökhan gerçekten iyi. bu formunu devam ettirirse fb ve Türk futbolu yeni bir sağbek kazanmış olur :)
Gökhanı alkışlıyorum bu performansıyla milli takıma bile rahatlıkla girebilir..
sananes
23.Ekim.2006, 05:56
ikinci yarı bence zor gececek topu ayagında tutup bizi rahatlatan 2 oyuncumuzdan alex cıktı deivid formsuz kötü oynuyo keske ali bilgin degilde tümer yada kazım girseydi bakalım artık hala 3 puan ümidim var
Fernando Gago
23.Ekim.2006, 05:56
Alexin sakatlanması çok kötü oldu Ali Bilgin çok pasif bir oyuncu bu maçta inşallah patlama yapar
fm_monster
23.Ekim.2006, 05:57
deivid cıkıp kazım veya tumer girmeli
GodfatheR
23.Ekim.2006, 05:59
bu hakem niye Lugano'ya kart gösterdi anlamadım çok komikti ikiside birbirine göğüs darbesi yaptı o kadar.bence hakem taraftarların etkisinde kalıyor.ikinci yarı çok zor geçecek Alex'siz gol atmamız bir hayli zor bakalım ne yapıcaz
Mr.CordiaL
23.Ekim.2006, 06:00
Kazım Deived'in yerine girerse sağ kanatta birşeyler yapabilir gibi geliyor.
eXcitinG
23.Ekim.2006, 06:00
aLex in çıkması büyük kayıp.En az bir puan iyidir bu konumda.
BlackEagle19o3
23.Ekim.2006, 06:11
Alex'in çıkması kötü oldu.Fenerbahçe 2. yarıda 1 gol bulabilirse kazanabilir.
Ziya38
23.Ekim.2006, 06:26
Deivid kirmizi kart
tosunpasa
Deivid kırmızı yedi. İşler kötüye gidiyor.
Aykan19o3
Deivid bence haksız bir kırmızı kart gördü.
RaSenGan
25 dakika 10 kişi zor.
M.Scofield
Fener atcak birazdan
RaSenGan
23.Ekim.2006, 06:32
PsV Sağlı sollu geliyo.
Mr.CordiaL
23.Ekim.2006, 06:38
Zamanı ii geçirmemiz lazım. Kazım değişikliği gerçekten çok mantıklı oldu. Girer girmez bir pozisyon buldu.
Fenerbahçe, beraberlik alırsa iyidir. PSV deplasmanı zor sonuçta, birde 10 kişi...
M.Scofield
23.Ekim.2006, 06:51
Fenerbahçe isteğini aldı büyük ihtimalle guruptan çıkar
Mr.CordiaL
23.Ekim.2006, 06:56
1 puan çok iyi içerdeki maçı kazanırsak gruptan çıkarız:)
RaSenGan
Maç bitti.
Fıratcan Alçınkaya
25 dk'de 10kişi oynadı 1puan çok iyidir...
Roberto Baggio
23.Ekim.2006, 06:57
Valla şöyle söyliyeyim Semih bir ton gol kaçırdı eğer onlar gol olsaydı çok farklı olurdu ayrıca kalede volkan geyet iyiydi Fenerbahce kazanabilirdi...
Fernando Gago
23.Ekim.2006, 06:57
Her türlü kötü şartlara rağmen 1 puan çıkardık
hakem neden son pozisyonu kesti anlamak mümkün değil
sahanın en iyisi tartışmasız Deniz Barış
Memedov
23.Ekim.2006, 06:59
10 kisi ile bu kadar oluyor ne yapalim.:p Kadıköyde biz bu Psv'yi ezer, gruptan çıkarız.;)
Tebrikler Fenerbahçe'm Avrupada başkasın.
Sahanin en iyisi GÖKHAN!..
Helal olsun çocuklar 10 kişi 1 puan çok iyidir...
Universal
23.Ekim.2006, 07:00
PSV bu grupta üçüncülüğü bile hak etmiyor. Sonuncu olması gerek. Son dakikalarda biz futbol oynadık. Ya 10 kişi olmasaydık? Baştan sona maçın kontrolü bizdeydi. Kadıköy'de yenerek turu garantileriz. Sekiz maçtır yenilmiyoruz.
goosfraba
23.Ekim.2006, 07:05
Sıra geldi, İnter'den 1 ( biraz zor ). CSKA ve PSV'den 3'er puan almaya. Gerçektende Avrupa'da bir başkayız fakat lige de yansıyor biraz sankim :)
Mr.CordiaL
23.Ekim.2006, 07:05
#Gökhan'ı çok beğendim bu maçta.Hücum ve savunma arasındaki dengeyi çok iyi kurdu.
#Deived'in kırmızı kartı biraz ağır bir karar oldu. Kazım daha önce değiştirilmliydi ama Deived'le.
#Volkan'da eski günlerine geri dönüyor gibi. Hatasız oynadı diyebilirim.
#Alex'in ilk yarıda sakatlanması işleri biraz zora sokmuş gibi gözüktü ama 1 puanı almayı bildik neticede. :p
#Kadıköy'deki maçı kazanıp gruplardan çıkacağımızı düşünüyorum...:)
#Ayrıca iddaa'da 02 vermiştim o da tuttu. :D
Fener bu yil gercekten avrupali büyük takimlarin oynadigi gibi oynuyor Sampiyonlar Liginde. Böyle devam eders gruptan kolayca cikar. Roberto Carlos´un tecrübesiyle takima verdi hava da cok etkili takimin böyle oynamasinda diye düsünüyorum.
1 Puanı aldık çok sevindim :) Çok tırsarak izledim 10 kişi kaldıktan sonra geçen yılki AZ maçı gibi şanssızlık yaşamamak için dua ettim ve kazasız belasız atlattık :) Fenerbahçe bu sene avrupada çok farklı ve GÜZEL oynuyor. Zevkli bir maçtı. Etkili bir kontra atak yapabilseydik 3 puan bile alabilirdik. Ama olsun 10 kişi ile 1 puan almakta çok iyi bir sonuç. Üsteklik Fenerbahçe 2 deplasmandan 2 puan çıkardı rakiplerimize deplasmanda yenilmemiz çok iyi oldu. Umarım yarın akşam Beşiktaş daha sonrasında Galatasaray Güzel bir futbol ve iyi bir sonuçla Türkiye'ye puanlar katmaya devam eder. Bu sene dirilmemiz lazım...
Fernando Gago
23.Ekim.2006, 07:08
Semih kendine verilen şansı bir kez daha değerlendiremedi İyi bir forvetimiz olsa bu takım çok daha iyi şeyler yapar ne Deivid ne Semih ne Kezman bu takımın forveti olmadığı bir kez daha gördük
Universal
23.Ekim.2006, 07:12
Semih kendine verilen şansı bir kez daha değerlendiremedi İyi bir forvetimiz olsa bu takım çok daha iyi şeyler yapar ne Deivid ne Semih ne Kezman bu takımın forveti olmadığı bir kez daha gördük
Semih'ten ne bekliyorsun? İlk kez bir Avrupa maçında ilkonbir oynadı. Böyle bir maçta bir şey beklemek yanlıştı ama pres yaptı. Alex oyundan çıkmasa sonuç farklı olurdu. Semih kaptanlıkta iyi değildi.
Roberto Baggio
23.Ekim.2006, 07:14
Semih bence sadece şanstan ibaret bir futbolcu o kadar da mühim bir oyuncu değil ligde bakıyoruz oyuna girdiği maçlarda gol atıyor ama hepsi boş kaleye neredeyse Fenerbahce'nin forveti olacak düzeyde değil...
Universal
23.Ekim.2006, 07:16
10 kişi kalan PSV olsaydı ve Alex sahadan çıkmasaydı sonuç ne olurdu merak ediyorum?
Memedov
23.Ekim.2006, 07:17
Öncelik ile şunu bilmemiz gerekiyor. Semih Kezman'dan daha iyi oldugunu bu maçta bence kanıtladı, Ki elinden gelenide yapmaya çalıştı pres yaptı Kafa topu indirdi Kezman olsa emin olalım ki ileride bir kafa topu alamazdık. Tabiki Semih ile yürümez bu iş, Ocak ayında avrupada oynayabilecek bir kaliteli forvet şart.
Bugün takımın en iyileri bana göre; Gökhan Gönül,Mehmet Aurelio ve Roberto Carlos'du. Daha iyi olacağız unutmayalım Cehenneme giren terler, ve daha 2 takım gelecek bu cehenneme İnterden sonra.;)
El Comandante
23.Ekim.2006, 07:17
Fenerbahce cok iyi mücadele etti bu macta,öyle cok göze hos gelen futbol oynayamadi ama cok üst düzeyde mücadele etti,rakibe cok az pozisyon verdi,rakibi hep geri püskürttü.Mac Fenerbahce`nin kontrolündeydi.
Alex`in sakatlanarak erkenden cikmasi kötü oldu,gerci sakatlanmadan önce de oynamiyordu ama sonucta takimi ilerde tutan isimdi,o gittikten sonra Fenerbahce`nin atagi yoktu,ilerde top tutamadi.Ali Bilgin cok pasif kaldi.
Gökhan ilk yari müthisti,ama 2.yarida pek te iyi oldugu söylenemez.Lazovic ona zor anlar yasatti,bazi toplarda gereksiz iskalar yapti,tehlikeler olustu.Ama Psv taraftarlarinin mac boyunca top Gökhan`a gelirken onu isliklamasi da bir nedendi...
Deivid cok kötüydü.Bence macin basinda kirmizi kart gördü o ;)
Macin en iyileri Volkan,Carlos ve Aurelio`ydu.Müthis savastilar,mücadele ettiler.Volkan kusursuz oynadi.Yan toplarda cok basariliydi.Kalede cok güven verdi.
Semih yine firsat tepti,ama böyle 3-4 mac arka arkaya oynamali ozaman net görüs bildirebiliriz onun icin.
Neticede Fenerbahce iyi bir oyunla cok önemli bir puan aldi.Gruptaki iddiasini sürdürdü.Cok avantajli bir konuma geldi grupta.
Hala alexi eleştirenler çarpılacaksınız :P
adam nasıl oynamıyordu ? takır takır pas dağıttı sakatlanana kadar..Futbolu sadece izlemeyin...görün ne olup bitiyor.
Memedov
23.Ekim.2006, 07:28
Hala alexi eleştirenler çarpılacaksınız :P
adam nasıl oynamıyordu ? takır takır pas dağıttı sakatlanana kadar..Futbolu sadece izlemeyin...görün ne olup bitiyor.
Katılıyorum, hatta Vederson'a çok şık bir ara pası attı ama Vederson bir adım geri kaldı dokunamadı topa. Alex bu takımın beyini bu takımı yönetip çeviriyor, Ee boşuna kaptan değil.;)
besiktas1903
23.Ekim.2006, 07:33
2 deplasmanda 2 puan cikardi fener cok iy bence. keske alex sakatlanmasaydi ozaman fener bence bu maci yenerdi. su psvi evde yenerse fener hollandali arkadaslara hava atarim :zuhaha
El Comandante
23.Ekim.2006, 07:34
Alex zaten yeterli sürede sahada kalamadi ki.30 dakika da ne öyle ahim sahim oynanilir,ne de cok kötü.Bunu ima etmek istedim...
Ama gözlemledigim kadariyla Alex ilerde takimini tutan isimdi,oyunu gerektiginde kanatlara acti,gerektiginde ara paslari atti.Ama oyunu cok yavaslatti,hizli atak yapamadi Fenerbahce.Bazen de topu cok ayaginda tuttu.
Deplasmandasın ve öncelikli düşüneceğin şey her zaman BERABERLİK olunca...alex görevini yapmış oluyor :D
neyse 1 puan iyidir iyiiii..
El Comandante
23.Ekim.2006, 07:42
1 puan kesinlikle iyi.Fenerbahce büyük avantaj sagladi grupta.En azindan Uefa`yi garantiledi bence.Eger ki Psv macini kazanirsak ozaman 2.tura cikariz kesinlikle.
darısı diğer avrupadaki takımlarımızın başına...
TaşkınMahmut
23.Ekim.2006, 09:25
Savunun Fener Geliyor!
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi (G) Grubu 3. maçında Hollanda’da PSV Eindhoven ile karşı karşıya geldi. Philips Stadı’nda oynanan maçta Fenerbahçe, PSV Eindhoven ile 0-0 berabere kaldı ve gruptan çıkma yolunda avantaj yakaladı.
Fenerbahçe’nin Hollanda’dan puanla dönmesine ne Alex’in sakatlanarak saha kenarına alınması ne de Deivid’in 65. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kalması engel olabildi.
Fenerbahçe, Hollanda’da PSV Eindhoven karşısında aldığı bir puandan sonra Şampiyonlar Ligi (G) Grubu’nda puanını 5′e yükselterek lider Inter’in ardından ikinci sırada yer aldı. Fenerbahçe 11 Kasım’da PSV Eindhoven ile Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmada kart cezalısı olan Lugano ve Deivid forma giyemeyecek.
kaynak : www.futbolx.org
GeNç KaRTaL
23.Ekim.2006, 14:26
Tebrikler Fenerbahçe.Çok büyük avantaj elde etti.İnşallah bu avantajını kaybetmez 2.maçlarda.Bu gruptan en kötü 3.çıkar Fenerbahçe.
Fernando Gago
23.Ekim.2006, 14:27
Semih'ten ne bekliyorsun? İlk kez bir Avrupa maçında ilkonbir oynadı..
Semih yıllardır Fenerbahçede ona çaylak muamelesi yapmamak lazım Gökhanda ilk defa avrupa maçında oynadı veya İnterde Vederson bilmem hatırladın mı ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bugün takımın en iyileri bana göre; Gökhan Gönül,Mehmet Aurelio ve Roberto Carlos'du.
Kimse Deniz Barış'ı izlememiş heralde adam her yerde vardı top çaldı top dağıttı onların %100lük pozsiyonlartını kesti 10 kişi kalınca ofansa katıldı ordan defansa döndü vs.
Atakan38
23.Ekim.2006, 16:07
Fener Şaşırtmaya Dvm Edior
VaLLa İyide Oynadı
Alex Cıkmasıydı Fener Alırdı Macı
Fietra 10
23.Ekim.2006, 17:27
2.Tura adımızı yazdırdık diyebiliriz..evimizide 2 maçtan en az 4 çıkaracagımızı düşünüyorum
Sıkıcı bir macdi ama sonuc lehimize oldu ... Tebrikler fenerbahce!
Sekopej
23.Ekim.2006, 18:09
Semih yıllardır Fenerbahçede ona çaylak muamelesi yapmamak lazım Gökhanda ilk defa avrupa maçında oynadı veya İnterde Vederson bilmem hatırladın mı ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kimse Deniz Barış'ı izlememiş heralde adam her yerde vardı top çaldı top dağıttı onların %100lük pozsiyonlartını kesti 10 kişi kalınca ofansa katıldı ordan defansa döndü vs.
Semih konusunda ve Deniz konusunda sana katılıyorum. Semih'e zamanında çok şanslar verildi. Bunu hep söylüyorum, dün gol de atabilirdi, atabilecek pozisyonlara girdi ama bu takımın forveti Semih olamaz. Bu hafta lig maçında Kazım'ı görmek istiyorum ben forvette. Eminim Semih'den daha etkili olacaktır.
Deniz konusuna da gelirsek, bence de sahanın en iyisiydi. Hele kaptanlığı alınca daha bir istekle oynamaya başladı. 10 kişi kaldığımızda 2 kişilik oynayıp 11 kişi gibi mücadele etmemizi sağladı. Deniz yabancı olsaydı bu seneki performansıyla göklere çıkarılırdı ama şimdi biz Deniz işte ne olacak diyoruz. 10 kişi kaldığımızda girdiğimiz her atakta mutlaka Deniz vardı. Bu şekilde oynarsa Appiah'ın ondan formayı alması zor olacak.
Maça gelirsek 11'e 11 oynasak son dakikalara doğru gol atardık mutlaka. Maçtan önce yenilsek bile sorun değil diyordum ama şimdi 1 puana sevinemiyorum. Biz oradan galibiyetle dönmeliydik.
Gökhan ilk yarı Farfan'ı oynatmadı, Carlos'tan daha çok şeyler öğrenecek, bu şekilde devam ederse 11'in değişilmez oyuncusu olur.
Deivid çok kötüydü, kaç maçtır da kötü oynuyor. Zico'nun onu atılmadan değiştirmesi gerekirdi.
Carlos'a söyleyecek söz yok. Ama çok yoruldu maçın sonlarına doğru. Bu açıkça görüldü. Bu hafta Kasımpaşa maçında oynamaz sanıyorum.
Volkan hava toplarında yine mükemmeldi. Zaten en iyi yönü bu. Kalede duruşu da güven veriyor. Artık saçma goller yememesi bizleri sevindiriyor.:p
Belki iyi futbol yoktu ama iyi mücadele vardı. Zaten bizim beklediğimiz de o. İstersen, mücadele edersen başarılı olursun. Avrupada 8. maçımız oldu yenilmediğimiz. Bu sayı uzun süre artar umarım.:)
Fietra 10
23.Ekim.2006, 18:56
F.Bahçe bir ilki gerçekleştirdi
PSV Eindhoven, kendi sahasındaki maçlarda Türk takımlarının belalısı olmuştu. Dün akşama kadar Türk ekipleriyle Hollanda'da oynadığı 6 maçı da kazanan PSV, bu karşılaşmalarda tam 18 gol atmış; kalesinde 3 gol görmüştü. Ama dün gece Fenerbahçe, bu fobiyi beraberlikle de olsa bitirdi.
Sarı-lacivertli takım, PSV'den 1 puan çıkarırken, galibiyeti kaçıran taraf oldu. Bu arada Fenerbahçe'nin Avrupa'daki yenilmezlik serisi 8 maça çıktı. En son geçen sezon UEFA Kupası'nda 30 Kasım 2006'da Celta Vigo'ya yenilen Kanarya, o maçtan sonra oynadığı 8 maçta 5 beraberlik, 3 galibiyet aldı.
canavar20
23.Ekim.2006, 20:27
Ya Hakemi burdan kınıyorum Devid'i atamamlıydı kesinlikle. SOn dakikda Kazım bomboştu kaleciyle baş başa kalması kesinlikle zor değildi gol bile atabilirdik %75
Volkan: Harika.
Lugano: Farkını gösterdi hiç hata yapmadı her topu aldı tebrik ederim.
Edu: Malesef kötü.
Carlos: İyi
Gönül : Süperdi gerçekten çok bğendim.
Aurelio: Harika denebilir.
Deniz : İlkkez bu kadar güzel oynadı nedeni ; kafa topu bırakmaması.
Vederson: Eh işte
Devid: Berbat !
Alex: Süper oynadı çıkmasa neler olurdu hele attığı paslar 10 kişi kaldığımız zaman atardık golü.
Semih: İyi.
Kazım: Harika oynadı süperdi bu adam Semih ve Kezmandan çok çok iyi.
fmsmyrna
23.Ekim.2006, 21:41
Takım genel olarak iyiydi.Ama gördükki Kezman olmadığında bu takımın forveti Colin olmalı 2 top geldi ayağına o 2 toptada topu etkili kullandı.Deivid yine kötü değil ama sürekli dribling peşinde bu huyundan vazgeçmesi gerekir.Dha çok pas vermeli.Açıkçası sevindim Kadıköy'deki maçta olmamasına.Addo'nunda ne kadar çirkef olduğunu gördük bence Uefa'ya başvurmalıyız görüntülerle ceza alabilir.Gökhan Gönül'ün tek zayıf noktası hava topları ama o kadarda olur.Alex'in çıkması ilerde top tutmamızı engelledi.
the_imam912
23.Ekim.2006, 21:57
Howard Webb'i kınıyorum.Sanki kasti girdi adama.Penaltıyıda vermedi.
Lugano'ya da gereksiz bir kart.
Gökhan süperdi bence.Boyu biraz uzu olsa keşke.Biraz kısa boylu.Ama süper çalım atıyor.Zico'da beğendi.
Kazım girdi oyuna bi hareketlendik biz.Kazım süper adam yahu.Zico anlamadı bunu.
Üzülürüm üzülürüm 3 puanın kaçtığına:)
El Comandante
23.Ekim.2006, 22:04
Semih dün kisiligine yakismayan bir hareket yapti.Psv`li Addo`ya dirsek atti,sözde burnunu temizliyor numarasi ile adama dirsek atti.Hic yakismadi Semih`e.Buradaki futbolseverler Semih`i cok elestirdiler bu konuda.Uefa yetkilileri maci kasetten izlerlerse Semih`e ceza gelir,tabi ardindan ona tüküren Addo`ya da.
fmsmyrna
23.Ekim.2006, 22:15
Semih dün kisiligine yakismayan bir hareket yapti.Psv`li Addo`ya dirsek atti,sözde burnunu temizliyor numarasi ile adama dirsek atti.Hic yakismadi Semih`e.Buradaki futbolseverler Semih`i cok elestirdiler bu konuda.Uefa yetkilileri maci kasetten izlerlerse Semih`e ceza gelir,tabi ardindan ona tüküren Addo`ya da.
Katılmıyorum Semih maçın başında Addo'ya elini uzattı ama Addo kendini beğenmişce elini vermedi dirseğide tam olarak vurmadı zaten tabikide onu bile yapmamalı ama oluyor ben olsam bende yapardım çünkü ağır tahrik var iyiki Kezman yoktu k.kart görürdü Addo yüzünden ,bence Addo'nun en az 2 maç ceza alması gerekir.Zaten Howard Webb'i görünce yandık dedim maçın başında ilk Anderlecht maçındada çok kötüydü
El Comandante
23.Ekim.2006, 22:39
Addo`nun ben zaten ceza almasini gerektigini söyledim.
Semih`in yaptiginin yanlis oldugunu söyledim,cünkü Semih öyle seyler yapacak bir futbolcu degil.Hataya hatayla karsilik verdi Semih.Dirsek atmamasi gerekirdi,orada zaten ortam gergin,böyle hareketlerle ortami daha da gerdi.Hakem görseydi Semih`i kirmizi kart verecekti.Sence bu cok mu dogru bir davranis.Olaya duygusal yönden bakmayalim lürtfen ;)
BlackEagle19o3
24.Ekim.2006, 02:47
Tebrikler Fenerbahçe.1 puan da iyidir.İnşAllah çıkacağız gruptan.Gidişat da zaten onu gösteriyor:)
Varonil
24.Ekim.2006, 03:34
Deplasmanda 1 puan iyidir.Artık grupta avantajımızı arttırdık.Tek üzüntüm bu maçta galibiyeti kaçırmamız.10 kişi PSV'ye futbol dersi verdik resmen.
Gökhan,Kazım,R.Carlos,Ali Bilgin maçın adamlarıydı bence.
Artık 7 Kasımdaki maçta biz daha rahat olacağız fakat tedbiri elden bırakmamak lazım.Bu maçı kazanırsak Avrupa'da devam etmeyi garantileriz;;)
GodfatheR
24.Ekim.2006, 04:34
aldık puanı hemde gol atmadan bu dahada büyük bi başarı demekki çok iyi savunma yapıyoruz rakibin kaleyi bulan şutu yok.havayada girmemek lazım gazetelerin çoğu sanki gruptan çıkmışız gibi davranıyor da grubun yarısı bitti.gidişat çok iyi galibiyeti kaçırdık ona üzüldük hepimiz.ayrıca dünkü maçta semih'i beğenmeyenler var adam en az 10 tane top indirdi birini deıvıd birini marco dışarı attı orta sahaya yardım etti.bu takımın santraforu semih'tir.
canavar20
24.Ekim.2006, 06:19
Bence Ali Bilgin berbattı.
Fernando Gago
24.Ekim.2006, 07:17
Bence Ali Bilgin berbattı.
Alexin yerini doldurmasını bekleyemeyiz ama özellikle 2.yarıda savunmanın sağ açığını kapattığını düşünüyorum bence fena değildi
bySilver
24.Ekim.2006, 14:49
Galibiyet kaçmış desene
Varonil
26.Ekim.2006, 01:54
F.Bahçe'de Avrupai değişim
Şampiyonlar Lig G Grubu'nun yenilgisiz tek takımı Fenerbahçe, kalan 3 maç öncesi 2. tur iddiasını güçlü bir şekilde sürdürürken, sarı lacivertlilerin Avrupa'daki performansı göz kamaştırıyor.
Fenerbahçe'deki bu değişimde hiç kuşkusuz büyük düşünen yönetimin ve teknik direktör Arthur Zico'nun payı büyük. Zico yönetiminde oynadığı 17 Avrupa kupası maçında 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 yenilgi alan sarı lacivertlilerin bileğini son 8 maçta büken olmadı. Fenerbahçe bu performansıyla, dünya kulübü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Christoph Daum'dan devraldığı takımı lig şampiyonluğuna taşıyan, Tuncay Şanlı, Ümit Özat, Rüştü Reçber, Mehmet Yozgatlı ve Serkan Balcı ile yollarını ayıran Brezilyalı teknik adam, yenilenen kadrosunda taşları birer birer yerine oturtuyor. Gönderilmesi gündeme gelen Deivid de Souza'yı baştan yaratan Zico, yeni transferleri de birer birer kazanmaya başladı.
Taşlar yerine oturuyor
Hazırlık döneminde takıma katılan Gökhan Gönül'ü son iki maçta sahaya süren başarılı teknik adam, Anderlecht'i iki maçta da devirdikten sonra içeride İnter'i devirip, CSKA ve PSV deplasmanlarından puanla döndü. Bol anternatifli bir kadroya sahip olan Zico, sistemini de yerleştirdi. Güzel futboluyla alkışlanan Fenerbahçe, kötü başladığı lige de ağırlığını koyuyor.
Roberto Carlos'un ismi ve tecrübesinden en iyi şekilde yararlanan Brezilyalı teknik adam, Tuncay'dan boşalan sol kanatta kullandığı Vederson'u da kazanmış oldu. Sağ ve sol kanadı toparlayan ünlü teknik adam, son haftaların formsuz ismi Mateja Kezman'ın boşluğunu da Semih Şentürk ile doldurdu. Genç golcü, oynadığı maçlardaki performansı ile otoritelerden tam not alıyor.
Sezon başında ligdeki kötü sonuçlar nedeniyle eleştirilen Zico, hem yönetimin, hem taraftarın, hem de medyanın her geçen gün biraz daha fazla takdirini topluyor. Oyuncu değişiklikleri konusunda da kendini geliştiren Zico, cesur kararlarıyla ilgi çekiyor. Gaziantep maçında ideal onbirini tamamen değiştirerek ses getiren Brezilyalı, koltuğunu da sağlama aldı.
26.10.2007
Kaynak : Hürriyet
Fernando Gago
26.Ekim.2006, 01:56
Fenerbahçe artık avrupa fobisini attı üzerinden her sene daha iyi olacağız
CeNTeR_TR
27.Ekim.2006, 08:42
1 puan çok iyi oldu..Evimizde kazanırız ve bir üst tur kesinleşir gibi..