PDA

View Full Version : Holosko: "Beşiktaş'ı uçururum"

GeNç KaRTaL
21.Ekim.2006, 01:05
http://www.sporx.com/images/1/29/8456_B_Holosko001.jpg

Holosko: "Beşiktaş'ı uçururum"
Avrupa'da çeşitli takımların transfer listesinde yer alan Vestel Manisaspor'un Slovak golcüsü Filip Holosko, gönlünün Beşiktaş'ta olduğunu belirterek, ''Transferim gerçekleşirse Beşiktaş'ı uçuracağıma inanıyorum'' dedi.

Vestel Manisaspor ile ilgili program yapan bir televizyon kanalının Tarık Almış Tesisleri'ndeki çekimlerinde ropörtaj veren Holosko, Paris Saint Germain, Juventus, Werder Bremen ve Beşiktaş takımlarının kendisiyle ilgilendiğini belirtti.

Gönlünden geçen takımın Beşiktaş olduğunu siyah-beyaz formayı giyerek gösteren 23 yaşındaki Filip Holosko, ''Beni Beşiktaş tribünlerinin atmosferi büyüledi. Bir de renkleri ve kartal simgesi tam benim futbol yaşamımı simgeliyor. Transferim gerçekleşirse Beşiktaş'ı uçuracağıma inanıyorum'' dedi.

Önüne konulan dört formadan Beşiktaş'ın formasını tercih ederek üzerine giyen Holosko, ''İşte benim gönlümdeki takım ve renkleri'' dedi.

-''TÜRKİYE VE VESTEL MANİSASPOR'A GELMEKTEN MUTLUYUM''-

Türkiye'ye gelip futbol oynamaktan dolayı çok mutlu olduğunu, ayrıca yaşadığı süre içerisinde Türkiye'ye aşık olduğunu belirten Vestel Manisaspor'un oyuncusu Holosko, Türkcell Süper Lig'de en çok Trabzonsporlu Gökdeniz, kaleci olarak da kendi takım arkadaşı Ufuk'u beğendiğini kaydetti.

Kendi ülkesindeki Trencin, Slovan ve Liberec takımlarında forma giydikten sonra Vestel Manisaspor'a gelen Filip Holosko, Türk milli takımının formasını giyip giymeyeceğine ilişkin bir soru üzerine, ''Böyle bir teklif beni mutlu eder, ama bir Türk oyuncu nasıl farklı bir ülkenin milli forması altında bulunmak istemiyorsa, benim de bulunmamam o kadar doğaldır. Bu konuda bir Türk sporcu gibi düşünüyorum. Türk Milli Takım formasını giyen yabancı futbolcuları da yadırgamıyorum. Arkadaşların Brezilya milli takımının formasını giyme şansları olmadığı için böylesi bir tercihte bulunmalarını saygı ile karşılıyorum'' diye konuştu.

-''ERSUN YANAL'A ÇOK ŞEY BORÇLUYUM''-

Teknik direktör Ersun Yanal'a çok şey borçlu olduğunu ifade eden Holosko, şöyle devam etti: ''Ersun Yanal benim Türkiye'ye gelmemde tek etkili olan teknik direktördür. Bugüne kadar hep mütevazı takımlarda futbol oynadım. Vestel Manisaspor'u da bunun için tercih ettim. İyi ki Türkiye'ye ve Vestel Manisaspor'a gelmişim. Bu şehri ve insanlarını çok seviyorum. Bu şehirde yaşayan tüm insanlar benim kardeşlerim ve ağabeylerim gibiler. Onların hepsini ailemden birisi olarak görüyorum. Türkçe'yi onun için öğrendim.''

Vestel Manisaspor'da futbol oynamaktan çok keyif aldığının da dile getiren Holosko, ''Transferim gerçekleşene kadar oynadığım Vestel Manisaspor takımı için sahada ter dökeceğim. Ben profesyonel bir oyuncuyum. Bu nedenle tüm konsantrasyonumu futbol oynadığım takımım için harcarım. Benden kimse aksini de beklemesin'' dedi.

-''ANTRENÖRÜM TOKAT ATTIĞI İÇİN HENTBOLU BIRAKTIM''-

Vestel Manisaspor'da başarılı olmasında takım arkadaşlarının katkısının çok büyük olduğunu belirten Holosko, spor geçmişini şöyle anlattı: ''Spora hentbolcu olarak babamın desteğiyle başladım. Ancak, hentbol oynadığım takımın antrenörü çok sert bir adamdı. Çocuk olmamıza rağmen söylediklerini yapamadığımızda tokat bile atabiliyordu. Bu nedenle hentbolu bırakmak zorunda kaldım. Doğduğum şehir olan Piestany ile aynı adı taşıyan takımda futbola başladım. Eğitimime devam ederken, bir yandan da futbol oynuyordum. 15 yaşıma kadar aynı takımda futbol oynadım. Daha sonra bir spor okulu olan Sports Gymnasıum da futbol oynamaya devam ettim. 18 yaşında profesyonel olarak, Liberec A takımı ile antrenmanlara çıkıp, ikinci takımında forma giydim. 1,5 yıl ikinci takımda forma giydikten sonra A takım ile maçlara çıkmaya başladım. Liberec takımı forması ile 54 maça çıktım ve 17 gol attım. Geçtiğimiz sezon Vestel Manisaspor'a transfer oldum.'' 21.10.2007

Kaynak : AA

Aykan19o3
21.Ekim.2006, 01:07
Umarım gelir ve uçurur bizi. ;)

FeYYaz1989
21.Ekim.2006, 01:12
Bence Beşiktaş'a yakışacak bir oyuncu..
Higuain'i alana kadar bunu alsaydık keşke..
Valla şu haber bile beni heyecanlandırdıysa-sonuçta daha transfer dönemine daha çok var-,gelirse iyi işler yapacağına inandığımdandır..

El Barto
21.Ekim.2006, 01:14
Higuain'i alana kadar bunu alsaydık keşke..

Hay agzına saglık. :)

M.Scofield
21.Ekim.2006, 01:18
Kimse kötüyüm demez zaten gelsinde görelim

Bugra19o3
21.Ekim.2006, 01:41
http://www.ntvspor.net/Images/21144.jpg (http://www.ntvspor.net/Pages/16150.ASP)http://www.ntvspor.net/i/blank.gifhttp://www.ntvspor.net/i/blank.gifhttp://www.ntvspor.net/i/blank.gif

http://www.ntvspor.net/i/blank.gifhttp://www.ntvspor.net/i/blank.gif

Rodrigo Tello
21.Ekim.2006, 02:15
Beşiktaş formasıda yakışıyo aslanıma :)
Umarım alırız Bobo ile güzel ikili olurlar..

ChAoS
21.Ekim.2006, 02:29
Gerçekten iyi oyuncu Holosko gelirse iyi işler yapar .

nerazzuri
21.Ekim.2006, 02:29
Werder Bremen'e Giderse 2 Yıla Kalmaz Avrupa'nın büyük klüplerine gider.

Ki Bunun Nedeni Çok Golcü Bi Takım Olmaları. Holosko'nun da Bitirciliği Çok Çok İyi. Ee Ne Arıyorsun Sen Beşiktaş'ta.

Ama Onun Bileceği İş. Beşiktaş Manisa'nın İstediği Parayı veremez. Holosko Werder Yada Juve'ye Gider.

sananes
21.Ekim.2006, 02:32
holosko iyi golcu fiziksel olarakta fena degil besiktasa yarar saglar ama hata yapmıs bence türkiyede transferde ne zaman ne olacagı belli olmaz bjk dısında 4 büyüklerden baska bi takıma giderse söledikleri sorun cıkartır kendisine

RoNNiE91
21.Ekim.2006, 02:34
Feyyaz Abinin dediği gibi keşke Higuain yerine Holosko'yu alsaydık.Higuain şu ana kadar varlık gösteremedi.

GeNç KaRTaL
21.Ekim.2006, 05:19
Holosko'nun aklı bizde kalmış.Belki devre arasında gelir.

uAsamet91
21.Ekim.2006, 05:23
Beşiktaşta yapapaz...Holosko

Bkz:Youla örneği..

GeNç KaRTaL
21.Ekim.2006, 05:29

Youla ile alakası yok.Youla sprinter bir forvetti.Ama bitiricilik çok zayıftı.Yani Beşiktaş gibi genelde kendisine karşı kapanan takımlara karşı oynayan bir takımın oyuncusu değildi Youla.Ama Holosko ceza sahası içinde hareketli,kendisine pozisyon yaratabilen,bitiriciliği iyi bir forvet.Youla ile alakası yok yani.Manisa sezon başı o kadar para istemeseydi ne güzel Higuain yerine Holosko'yu alacaktık.

ChAoS
21.Ekim.2006, 05:30

Ne alaka?

Holosko ile youla aynı özellikte oyncular değilki , holosko kafa toplarındada ekili sadece defansın arkasına sarkan forvet tipi değil holosko. Youla sadece kontaratak futbolcusuydu.

gerrrard
21.Ekim.2006, 05:31
Holosko Beşiktaş'ı uçurur. :)

BlackEagle19o3
21.Ekim.2006, 05:37
Gönlünden geçen takımın Beşiktaş olduğunu siyah-beyaz formayı giyerek gösteren 23 yaşındaki Filip Holosko, ''Beni Beşiktaş tribünlerinin atmosferi büyüledi. Bir de renkleri ve kartal simgesi tam benim futbol yaşamımı simgeliyor. Transferim gerçekleşirse Beşiktaş'ı uçuracağıma inanıyorum'' dedi.

Önüne konulan dört formadan Beşiktaş'ın formasını tercih ederek üzerine giyen Holosko, ''İşte benim gönlümdeki takım ve renkleri'' dedi.

Bu cümleler çok hoşuma gitti.Hırslı bir kişiliğe sahip gibi gözüküyor.İnşAllah devre arasında Beşiktaş'ımıza gelir.Higuain yolcu;)

DeNiZ_1903
21.Ekim.2006, 05:52
Forma giymişse hayırlı olsun diyelim :D

uAsamet91
21.Ekim.2006, 06:11
Ne dersiniz deyin Besiktasta is gormez.....

BlackEagle19o3
21.Ekim.2006, 06:25

Galatasaray'da görür ama de mi:icon_razz:

ChAoS
21.Ekim.2006, 06:27

Hocam neden bu kadar emin konuşuyosunki . Sanki oyuncu ile ilgili net bir bilgin var. Bu sezon kaç tane manisaspor maçı izledin?

Bu oyuncuyla juventus filan ilgileniyor şuan.

uAsamet91
21.Ekim.2006, 06:27
Öyle bişey dedimmi

El Barto
21.Ekim.2006, 06:29
Burda sanki ortam gerilecekmiş gibi bir his var içimde yanılıyorum değil mi beyler...

besiktas1903
21.Ekim.2006, 06:47
higuain den 10 kat iydir.

SaRPeR1903
21.Ekim.2006, 06:51
Ahh keşke gelse formada yakışıyor hem :)

travis1903
21.Ekim.2006, 07:02
keskesi falan yok holosko gelmiski boyle konusuyor,hayirli olsun

belki oyle aman aman futbol yetenekleri yok ama cok begendigim bir futbol stili var adamin
takimiza yarar saglayacagi asikar

:0:

anilton
21.Ekim.2006, 07:15
Herhangi bir takımda forma giyen bir futbolcunun durup duruken rakibi olduğu takımın formasını giymesi normal mi...?

LaigLeNoiR
21.Ekim.2006, 07:24
Değil, devre arası gelir Holosko.

shamur1
21.Ekim.2006, 08:21
Holosko ıyı bır forvet Bjkde ıs yapar Nobre v Hıguaınden dha ıyı. Ama Şu an VesteL manısanın oyuncusu ve sözlesmesı varken Cıkıpta bu acıkLamaları yaparak v Bjk formasını gıymek etık mı ? düşünsenıze boyle bır oLayı IstanbuL takımlarından bırı yapsa nasıL bır tepkı aLır ? DıyeLım haftaya cıktı Ibrahım Toraman gıydı Fener formasını ben fenerde buyuk ıs yaparım dıyor örnegın .. Besıktas taraftarı bu oyuncuya karsı nası bır tutum ıcerısınde oLur ? yönetıcıler teknık dırektor fLn ne yapar ? Ayrıca Manısa taraftarının yerınde oLmak lazım ama anadoLu kLubu oLdugun ıcın hemen ustune forma gıydırıLıyor cok basıt tabı ..

LaigLeNoiR
21.Ekim.2006, 08:25
Shamur1 ;

Çok haklısın ama adamın da tepki koymaması forma giymemek için çok ilginç.

shamur1
21.Ekim.2006, 08:29
demekkı bağLarını koparmış manısa ıLe.. ama sorunLu bırıne benzıyor trabzon macında oyundan atıLdıktan sora bı hareket yapmıstı.. he bırde anLamadıgım sey dıyeLım kLuplerımız ama özeLlıkle anadoLu takımLarı bır yabancı aLıyor adı sanı duyuLmayan bırı ıyı macLar cıkarıyor göz önune geldıgı zaman bu oyuncular ıster ıstemez hemen kendını buyuk oyuncu sanıp degısıyorlar bırden şımarıkLık kaprıs fln fln .. yanı artık ben oLdum dıyorlar cok garip ama bunu buyuk takımın yabancıları yapmıyor

travis1903
21.Ekim.2006, 09:27
fox'ta yayinlanan programda "kartal gol gol gol" ve"her zaman heryerde en buyuk Kartal" diye bagiriyormuş

:0:

LaigLeNoiR
21.Ekim.2006, 09:51
FOX'da bende izledim.

Tam bir Beşiktaş hayranıymış galiba, maç öncesi tribün şovlarını falan anlattı ve çok sevdiğini belirtti.

Kartal gol gol gol, 3'lü falan çekti.

İlk önce önüne 3 büyüklerin formasını koydular, o direkt Beşiktaş formasını kaptı ve üstüne giydi:)

Bravo HOLOSKO gözüme girdin :)

GeNç KaRTaL
21.Ekim.2006, 14:06
Oohoo.Bunları yaptığına göre kesin alıyoruz Holosko'yu.Durdur yere neden yapsınki bu hareketleri.

Emurafu
21.Ekim.2006, 18:23
Holosko Büyük ihtimal besıktasa gider:)
Yanlız semsi kesin almıyorsunuz bunlara aldanmayın foxdada örnek verdiler...Daha önce rıdvan Gs forması giymişdi fenere gitti,Cagdas Gs forması giydi Besıktasa gitti...Yani her an hersey olabilir...
Holosko için Besiktas önde..Yanlız:)

Bu seneki performansı ile kezman holoskodan daha iyi diyen cem diye bir spor yazarı benide deli etti bunuda belirtim.......

eXcitinG
21.Ekim.2006, 19:05
HoLosko sezon ortasında büyük ihtimaL beşiktaş a geLiyor.Higuain gönderiLmesi söz konusu.

LaigLeNoiR
21.Ekim.2006, 19:14
Hatta, Higuain MANİSA'ya bile verilebilir.

Bobo - Holosko çok canlar yakar gibi :)

eXcitinG
21.Ekim.2006, 21:14
Adam en azından KartaL goL goL diye taraftar bağırınca ne demek oLduğunu anLamış.Hırs var içinde böyLe bir taraftar önünde oynamak için can atıyor.Bu taraftarın önünde İnönüde ki maçLarda bir yeni Nouma oLabiLir :)

Higuain e KartaL goL goL diye bağırsan ne oLur

GeNç KaRTaL
21.Ekim.2006, 21:30
Zaten sezon başında istemiştik 2 kere ama olmamıştı.İnşallah 3.cüsünde olacak.

shamur1
21.Ekim.2006, 21:40
Zaten Higuaın geLdıgınden 1 hafta sonra Takasta kuLlanacaktı varmı böyLe bı oLay heralde yapıLsa iLk oLurdu .. HoLosko dururken sen gıdıyorsun Hıguaın ı aLıyorsun . hoLosko hem Turk Lıgını bıLıyor aLısma sorunu da oLmaz beLkıde dha ucuza aLıcan ama yok ıste buyuk kLuplerımız hep böyle hataLarı yapıyor. Hıguaın ın kardesı ReaL Madrıd de dımı bazı arkLarım dıyordu kı Görceksın bak Hıguaın super adam .. oysa bı kez bıLe ızlememısLerdır.. Yahu bu adam süper oLsa nıe avrupanın buyuk kLuplerı bu oyuncuyu kapmasın hemen enayımı bunLar aLmasınLar bu oyuncuyu .. en dogru tercıh Holosko oLur

GeNç KaRTaL
21.Ekim.2006, 21:47
Holosko için çok para istemişlerdi o zaman.Higuain'i isteyen bir kaç kulüp varmış Avrupa'dan ama üst düzey değil.R.Sociedad falan.

CeNTeR_TR
21.Ekim.2006, 21:49
Higuain bu oyuncu yeni gelmedimi ya ne kadar çabuk kara listede ?

Ama Holosko transferi çok iyi olur..

GeNç KaRTaL
21.Ekim.2006, 23:06
"Holosko ile ilgilenmiyoruz"
Beşiktaş'ın Genel Menajeri Sinan Engin Lig Tv'de yayınlanan Futbol Gündemi adlı programını katılarak Holosko'nun Beşiktaş'a transferi konusunda açıklamalar yaptı. Holosko'nun iyi bir oyuncu olduğunu ancak kendisiyle ilgilenmediklerini söyleyen Sinan Engin "Holosko için bir girişimimiz yok" dedi.

Transfer politikalarına Ertuğrul Sağlam'ın raporları doğrultusunda yön verdiklerini belirten Sinan Engin, "Hocamızın bize böyle bir talebi olmadı, olursa değerlendiririz ancak şimdiye kadar bize böyle bir talep gelmedi. Ocak ayında transfer yapabiliriz. Bu yurt içinden de olabilir yurt dışından da." dedi.

Trabzonspor maçında alınan galibiyete de değinen Sinan Engin, Trabzonspor karşısında iyi futbol oynadıklarını ve hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ifade etti. Öte yandan Sinan Engin, Rüştü'nün kırmızı kartla oyun dışına atılması konusunda Türkiye Futbol Federasyonu'na cezanın kaldırılması yönünde itirazda bulunacaklarını açıkladı. 22.10.2007

Kaynak : Sporx.com

eXcitinG
21.Ekim.2006, 23:08
Sinan Engin yaLanLadıysa kesin aLıcakLar demektir :D

GeNç KaRTaL
21.Ekim.2006, 23:26
Bende öyle düşünüyorum Hayrettin abi.Zaten ilgileniyoruz diyip ortamı bulandırmanın manası yok.Çünkü Holoska halen Manisa'nın sözleşmeli oyuncusu.Ve devre arasına çok var.

LaigLeNoiR
22.Ekim.2006, 00:03
http://www.youtube.com/watch?v=KMPvOF01m2Q

FOX TV - Verkaç Programı.

BlackEagle19o3
22.Ekim.2006, 00:10
Gözümle de gördüm:)Artık Holosko benim favori oyuncularımdan.Adamın içinde Kartal saklıymış da bizim haberimiz yokmuş.
Her zaman her yerde en büyük Kartal!
Kartal Gol Gol Gol.
3'lü bile çekmiş:p
Sinan Engin de tam yalanladı sayılmaz.Hocamız isterse alırız demiş.Devre arasında transfer yapacağız demesi de cabası.Böyle hırslı bir adamı kim istemez.Ayrıyetten Beşiktaş'lı:)
İnşAllah Holosko artık Beşiktaş'da:)

bySilver
22.Ekim.2006, 00:36
İnşallah gelirde bizim için iyi olur bu adam siyah beyazı cok sevior:D

Universal
22.Ekim.2006, 01:14
Türkiye'de kendini yetiştirebilen, yeteneğine yetenek katan sayılı futbolculardan birisidir. Oyun yapısını çok beğeniyorum. Beşiktaş kazanırsa büyük bir güç kazanır. Ama almak kolay önemli olan onu oynatabilmek. Türkiye'ye sayılı futbolcular gelip geçti ama ne yazık ki bazı oyuncular umduğunu veremiyor. Beşiktaş'a gidip faydalı olursa gücüne güç katmış olur.

FeYYaz1989
22.Ekim.2006, 01:57
Manisaspor'un sözleşmeli futbolcusuyken aslında bu tarz hareketleri etik değil bence..Ama ortada bir anlaşma olduğuna inanıyorum ve bu yüzden bu şekilde davrandığını düşünmek istiyorum ben.
Zaten Filip Beşiktaş olmasa bile bir şekilde transfer olacak..Çünkü Vestel ile alakası kesilen Manisa'nın hazır Holosko'nun piyasası da varken sıcak para ile Holosko'yu göndereceğini tahmin ediyorum.Galatasaray'ın da Filip için girişimleri olmuştu sezon başında,hatta geçenlerde(1-2 hafta önce falan) bir gazete de Holosko'nun Galatasaray'a transferi için gün saydığını yazmışlardı..Sinan Engin'in yalanlaması normal bu transferin olup olmayacağını göstermez bence.Önemli olan kimin gideceği ve Ertuğrul Sağlam'ın oyuncuyu isteyip istemediğidir..

fmsmyrna
22.Ekim.2006, 02:13
Bugün Lig tv'ye Sinan Egnin bağlandı bizim olayla ilgimiz yok diye şimdiden transfere başlamadık diye.Ayrıca Manisaspor'danda bir yönetici oda Giray Bulak ile röportaj için tesislere girdiklerini o arada bunu gerçekleştirdiklerini ve Holosko'yuda kandırdıklarını söyledi bende yöneticiye inandım çünkü Fox tv bu yapar

GeNç KaRTaL
22.Ekim.2006, 03:36
Nasıl kandırmışlar? Çocuk mu adam?

anilton
22.Ekim.2006, 03:42
Nasıl kandırmışlar? Çocuk mu adam?

Hatta adama bu formalardan hangisinin arkasında Holosko yazmasını istersin diyolar.Adam hayır ben formasını giymek istedğim takımı seçmek istiyorum diyor.Kandırma falan yok.Ama sonuç olarak Manisa ile anlaşılırsa Holosko Beşiktaş'ta...

Emurafu
22.Ekim.2006, 04:56
Holosko kesin besıktasa diye birsey yok adamı avrupada bir cok scout izliyor ocak ayında bir teklif gelir ozaman nasıl gidiyor görürsünüz.......

Besıktas Manisa ile erken anlasırsa besıktasa gelir...