View Full Version : Kezman Kadro Dışı.
aykut_gencfb
21.Ekim.2006, 04:52
Fenerbahçe'de bu akşam saatlerinde yapılan antrenmandan sonra Teknik Direktör Zico, PSV Eindhoven maçının 20 kişilik oyuncu kardosunu belirledi.
Mateja Kezman'ın yer almadığı 20 kişilik kadroda şu oyuncular bulunuyor:
Volkan Demirel - Selçuk Şahin - Önder Turacı - Ali Bilgin - Mehmet Aurelıo - Gökçek Vederson - Semih Şentürk - Yasin Çakmak - Roberto Carlos - Eduardo De Souza - Alexsandro De Souza - Deıvıd De Souza -İlhan Parlak - Volkan Babacan - Colın Kazım Richards - Stephen Appıah - Gökhan Gönül - Dıego Lugano-Deniz Barış - Tümer Metin
Mateja Kezman'ın kadro dışı kalmasıyla ilgili olarak, antrenman sonrası Sırp oyuncunun Teknik Direktör Zico'ya ağrılarının devam ettiğini ve gerekirse iğne yapılması suretiyle oynayabileceğini söylemesine rağmen, Brezilyalı hocanın, sağlık grubundan aldığı rapor doğrultusunda golcü oyuncuyu risk etmemek adına kadroya almadığı açıklandı.
MARATON.COM.TR
Bahanede hazır hemen , sakatlık.
fenerbahce_1907
21.Ekim.2006, 05:05
Bence olması daha iyi olurdu Psv'ye karsı daha bi ayrı hırsla oynardı.
the_imam912
21.Ekim.2006, 05:08
Üzüldüm desem.
Kezman Hollanda ligini biliyor.
Belki bir işe yarardı.
GebzeLi1907
21.Ekim.2006, 05:27
BaşLıga bakınca noLuyoruz dedim tek maçLıkmış:) Neyse Semih eLinden geLeni yapar..
GeNç KaRTaL
21.Ekim.2006, 05:31
Bence olması daha iyi olurdu Psv'ye karsı daha bi ayrı hırsla oynardı.
Evet Hollanda pazarına kendisini göstermek için daha iyi oynayabilirdi.Delgado'nun Zürich karşılaşmasındaki buna bir örnek olabilir.Birebir aynı olmasada benziyor.
El Barto
21.Ekim.2006, 05:32
O nasıl başlık öyle...
El Comandante
21.Ekim.2006, 05:40
Hehehe baslik cok güzel :)
Forvette Colin-Semih oynasin.Kezman`in olmamasi daha iyi,daha önceki maclarda neredeymis ? Ozaman gösterseydi kendisini.Böyle bahaneler cok komik oluyor.
aykut_gencfb
21.Ekim.2006, 05:43
O nasıl başlık öyle...
bir fenerliye bundan daha iyi bir haber ne olabilirki şuan:D:D:D
GodfatheR
21.Ekim.2006, 05:44
çok sevindim valla Semih bu takımın santraforu oldugunu gosterdi inşallah sürekli oynar bu zico'yla zor ama
BlackEagle19o3
21.Ekim.2006, 05:44
Olumlu bir durum mu olumsuz bir durum mu Psv maçında göreceğiz.Bence olsa daha iyi olurdu;)
Roberto Baggio
21.Ekim.2006, 05:47
Kötü oldu Fenerbahce için ciddiyim...
LaigLeNoiR
21.Ekim.2006, 05:50
Kadro dışı derken, ağır bir başlık olmuş.
Sadece adam sakat, bi maç oynamayacak :) BU kadar abartmayın.
Ayrıca KEZMAN her zaman kalitedir ;)
eXcitinG
21.Ekim.2006, 05:51
Aykutcum haberi ve başLığı yok etmeden düzeLtirmisin o başLığı ??
canavar20
21.Ekim.2006, 05:53
Başlığa katılıyorum. Kurtulduk.
Varonil
21.Ekim.2006, 05:54
Başlık biraz ağır olmamışmı ... ? :)
GeNç KaRTaL
21.Ekim.2006, 05:55
Hehehe baslik cok güzel :)
Forvette Colin-Semih oynasin.Kezman`in olmamasi daha iyi,daha önceki maclarda neredeymis ? Ozaman gösterseydi kendisini.Böyle bahaneler cok komik oluyor.
Yok Baran saçma değil bence.Böyle şeyler oluyor.Delgado'nun Zurich maçında coşması çok iyi bir örnek.
Aykutcum haberi ve başLığı yok etmeden düzeLtirmisin o başLığı ??
Hayrettin abi üyeler açtıkları konunun başlığını değiştiremiyorlar.
eXcitinG
21.Ekim.2006, 05:56
Yok Baran saçma değil bence.Böyle şeyler oluyor.Delgado'nun Zurich maçında coşması çok iyi bir örnek.
Hayrettin abi üyeler açtıkları konunun başlığını değiştiremiyorlar.
Tamam haLLetim :p Pardon
sananes
21.Ekim.2006, 05:56
bence medyanın doldurmasına geliyosunuz semihi cok abartıyosunuz aynı zamanda kezmanıda cok dusuruyosunuz gecen sene hedef deividti bu yıl kezman.tamam formsuz ama bu sekilde yaparsak eski kezman olma ihtimali sıfır cunku duygusal bi adam hemen bozuluyo.
El Barto
21.Ekim.2006, 05:57
Abi madem elin alıştı konuyuda Avrupa karşılaşmaları bölümüne taşıyıversen burada biraz abes kaçtı. :)
CeNTeR_TR
21.Ekim.2006, 21:47
Kezman geçen haftaki Cska maçından sonra açıklamasında Psv ye kesin golüm var diyordu haydi bakalım hayırlısı...
Fernando Gago
21.Ekim.2006, 22:22
İyi oldu valla
Universal
22.Ekim.2006, 01:21
Başlığa bak habere bak. Kadro dışı demek, oyuncunun bundan sonra paf takımla çalışması demek. Ama gelin görünkü Kezman sakat oldu. Bu maçlık kadrodan çıktı. Olmamasına sevindim. Semih geçtiğimiz maçta İki asist bir gol attı. Ayrıca takımda ligde en fazla gol atan ve asist yapan oyuncumuz. Bu maçta büyük umutlar bekliyorum.