PDA

View Full Version : Fanatizme Hayır!

CeNTeR_TR
21.Ekim.2006, 20:07
Arkadaşlar hepimizinde bildiği bibi son zamanlarda ne kadar tartışma çıkarsa ne kadar msn de küfür geçiyorsa hepsi bu Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş maçları,çekişmleri yüzünden oluyor..Ve bu yüzden sitemizden ayrılan sayısını,Ayrılma kararı alan arkadaş sayısını arttırıyor..Peki soruyorum neden ? Sen tanımadığın adamın anasına sövüyorsun o sana sövüyor eline ne geçiyor hiçbirşey!!!! Fenerbahçe için Galatasaray için kalp kırıyorsun peki sonra ne oluyor Arkadaşınla aran bozuluyor peki sonra uğruna bağırdığın çağırdığın takımın futbolcusu ne yapıyor maçta 5 yiyor biniyor x5 e gidiyor evine peki sen napıyorsun Milletin anasına bacısına sövüyorsun...Onun için Fanatizme hayır diyorum ben..Ne kadar boş bir iş yüzünden kalp kırdığımıza,İnsanları incilttiğimize bir dikkat edin bunlarca önemli konu varken konuşduğumuz saçma işlere bir dikkat edelim

Bu konuda beni destekleyen veya desteklemeyen herkese Teşşekürler..Okuyup katılan veya katılmayan herkesede teşşekürler..

Atakan38
21.Ekim.2006, 20:52
Ben Fanatiğim
Fanatizme Karşı Olduğum KonuLarda Var Olmadığım KonuLarda

Ama Ana Bacı Muhabbeti Konusunda Sana KesınLıkLe KatıLıorum
Takım Konusunda FazLa Tartısmam Uzatmam HeLe Konuyu Başka YerLere Hıc Tasımam
Sonucta Değmez BoLe Bı Seye

Emurafu
21.Ekim.2006, 21:08
Bende Fanatigim ama bu forumda kurallara uygun çervede hareket etmeye çalısıyorum...

Avrupada Türk takımını tutarım.....

GeNç KaRTaL
21.Ekim.2006, 21:16
Destekliyorum seni Turgut abi..

YusufT
21.Ekim.2006, 22:14
bazilari herseyi cok abartiyor...

canavar20
21.Ekim.2006, 22:36
Ya ne yapalım bizde Fnatiğiz malesef küçük bir laf sokuşturmada kavga çıkıyor.

El Comandante
21.Ekim.2006, 22:41
Kim ne derse desin forumda herkesin icinde birazcik ta olsa fanatiklik var Turgutcum :)
Ama degindigin konular cok önemli,dikkat edilmesi gereken konular bunlar.Burada sana katiliyorum.

GeNç KaRTaL
21.Ekim.2006, 22:43
Bende fanatiğim.Ama abartmamak lazım.Her yerde fanatiklik yapmamak lazım bazıları gibi.

CeNTeR_TR
21.Ekim.2006, 22:45
Baran ben demiyorumki zaten fanatik olmayın diye ama bu iş kalp kırmaya kadar anaya bacıya sövmeye kadar gitmesin diyorum :)

ZeroG
21.Ekim.2006, 22:46
Ya ne yapalım bizde Fnatiğiz malesef küçük bir laf sokuşturmada kavga çıkıyor.

Küçük bir laf bile sokuşturmayacaksın o zaman Ersin:).

Bende yanındayım Turgut abi...

canavar20
21.Ekim.2006, 22:55
Küçük bir laf bile sokuşturmayacaksın o zaman Ersin:).

Bende yanındayım Turgut abi...

Ben atmıyorum yahu bkz: rakip takımı eleştiriyoruz adamlar alay ediyor. ;)

ZeroG
21.Ekim.2006, 23:01
Ben atmıyorum yahu bkz: rakip takımı eleştiriyoruz adamlar alay ediyor. ;)

Pardon yanlış anlamışım:)...

the_imam912
21.Ekim.2006, 23:36
Forza Turgut abi.

bySilver
22.Ekim.2006, 00:21
Sen tanımadığın adamın anasına sövüyorsun o sana sövüyor eline ne geçiyor hiçbirşey!!!!

Buraya katılıyorum..

UlquioRRa
22.Ekim.2006, 01:00
Ben de aşırı derecede fanatiğim inkâr da etmiyorum. Ve de bu "fanatiklik yüzünden" hiçbir zaman da kimsenin anasını, bacısını sövmedim. Ancak; burada öyle insanlar var ki; bir düşünce ortaya atınca bile bana laf atıyorlar ve de olmayacak tartışmalar çıkıyor. O yüzden ben pek "Fanatizme Hayır" ın gerçekleşeceğini sanmıyorum.

Universal
22.Ekim.2006, 01:08
Bu Anne'ye küfür teorik olarakta kendi annesine veya akrabasına ediyor. İşte fanatizm bu. Benim Dayım Fanatik Beşiktaş'lı ben Beşiktaşlıların annesine küfür etsem Annanemede etmiş oluyorum. Birazda bu açıdan düşünün ve küfüre son verin. İnsan bu kadar akrabasına küfür ediyorsa o onun takımına destek değil, kendi acizliğine destek sağlıyordur.

BlackEagle19o3
22.Ekim.2006, 01:35
Ben de çok fanatiğim kabul ediyorum ama bunu elimden geldiğince foruma yansıtmamaya çalışıyorum.Ve bu işi kimsenin anasına bacısına küfür edecek hatta şahsına bile hakaret edecek kadar ileri götürmem.

DeNiZ_1903
22.Ekim.2006, 01:40
Fanatik olmadığımı inkar etmiyorum ama her insanda az da olsa fanatiklik bulunur önemli olan bunu bu foruma yansıtmamak , tamam bazı arkadaşlarımız bende dahil ufak çaplı tartışmalara girebiliyor ama tartışma olduğu kadarda iyi niyetli davranışlar bulunor bence bu forumda

El Barto
22.Ekim.2006, 01:55
Ben şöyle bir kanıya vardım bu forumdaki insanların %80'i birbirlerinden nefret ediyor. En ufak bir karşıta görüşe tahammülümüz yok. Farklı takımkarı tutanların bazıları birbirine düşman kesiliyor.

Fanatizmin sonu yok biraz hoşgörü ile bu mevzuyu aşabiliriz sanırım.

Mr.CordiaL
22.Ekim.2006, 02:50
Fanatik olmak karşı takımdan birini sövmek değildir. Takımını dürüstçe destklemektir. Sonuna kadar arkandayım Turgut Abi...

FeYYaz1989
22.Ekim.2006, 03:02
Herkes söylediğine,yaptığına dikkat etse sorun olmayacak ama bazen o kadar taraflı o kadar karalayıcı ne bileyim o kadar saçma sapan sözler görüyoruz,duyuyoruz ki insanın çıldırmaması elde değil..İnsan sevdiği,değer verdiği şeyi sahiplenir,haklı eleştiri vs. olduğu zaman sorun olmuyorda bazen insanın çok ağrına giden şeyler oluyor,o zaman bende sahiplendiğim şeyi,canım kadar sevdiğim takımımı koruyorum..Artık o hayatımın her yerini ele geçirmiş,sabah uyandığımda,gece yatağa uzandığımda aklıma hep Beşiktaş geliyorsa ve biri ona haksız yere dil uzatıyorsa bende onun dilini keserim,gereken karşılığı alır..Ben mümkün olduğunca diğer takımların başlığına girip yazı yazmamaya yada tarafsız yazmaya özen gösteriyorum forum için,gerçek hayatta da böyle bu..Eğer herkes bu şekilde davranırsa,yorum yaparken objektif olabilirse hiç bir sorun kalmayacağına inanıyorum.

Roberto Baggio
22.Ekim.2006, 04:36
Bende fanatiğim takımı için ağlıyanlardanım ama avrupa'da tüm takımlarımızı desteklerim katılıyorum Turgut abi birşey daha ekliyeyim asla futbol için anaya babaya küfredilmez Allah'a şükür ki sitemizde de böyle küfredenler yok zaten...

Universal
22.Ekim.2006, 05:02
Bende fanatiğim takımı için ağlıyanlardanım ama avrupa'da tüm takımlarımızı desteklerim katılıyorum Turgut abi birşey daha ekliyeyim asla futbol için anaya babaya küfredilmez Allah'a şükür ki sitemizde de böyle küfredenler yok zaten...

Merak etme onlarda var, şahsıma bizat edilmiş küfürleride gördüm...

Fietra 10
22.Ekim.2006, 05:14
Bende de biraz fanatiklik vardır dogrudur ama sitede birini kıracak veya rencide edecek bi tartışmaya girdiğimi bilmem..burada sorun fanatik olmakta değil hoşgürü ve iradeli olmakta..en ufak bir sözde bile tartışma çıkarabiliyoruz..

RaSenGan
22.Ekim.2006, 06:32
Herkes az çok fanatiktir.Bir lafı değişik şekilde anlamalar çok oluyor.Tartışmalar çıkıyor ve çok uzuyor..Bazı takımlarada hep laf sokanları herkes biliyor zaten.Keşke onlarda bu şeyi yapmasa.Ben fanatiğimdir ama çok çok fazla değil..

LaigLeNoiR
22.Ekim.2006, 09:39
Genelde üyeler tartışırken hem TAKIMININ rakip takıma hem de KENDİSİNİN diğer üyeden üstün olduğunu hissettirmeye çalışmasıdır, ana sebebi.

Baştan sona katılıyorum TURGUT'a.

ChAoS
22.Ekim.2006, 17:28
Ben fanatik bir taraftar değilim ama beni bu forumda herkes fanatik bilir nedeni ise bazı şeylerin saçmalığı konusunda fikir bildirmemdir . Ve o kişilerede hak veriyorum çünkü onlara göre yanlış bir şeyin doğrulunu savunduğum zaman fanatik taraftar oluyorum ama
ben olayı hem kendi hemde onların açısından yorumluyorum ama kimse yeterince anlamıyor bazı şeyleri . Anlayanlarda var tabi.

ibo
27.Ekim.2006, 08:44
Herşeyin fazlası zarardır. Bir insan aklıyla değilde duygularıyla hareket ederse kaybetmeye ve kendini küçük düşürmeye başlar. Elbette herkes takımını destekleyecek ama bu takımının HAKSIZ olduğu durumlarda da takımını KÖRÜ KÖRÜNE savunmak boyutuna taşınmamalıdır. Fanatik Duygular ile hareket edenlerin kafasında ki tek düşünce "Takımımı Savunmalıyım!" dır. 2 tarafta kendi görüşlerini karşısındakine kabul ettirmeye çalışır ama hiç bir zaman uzlaşamazlar. Dolayısıyla gerilen sinirler olayı hakaret, küfür boyutuna taşır.

Sonuç olarak Küfür, edilen kişiye zarar vermez aksine eden kişinin ezikliğini gösterir. Aslında KÜFÜR meselesi artık TÜRK HALKININ bir sorunu haline geldi. Öyle adamlar varki her cümlesinin sonunda bir şeylere koyuyorlar.

Futbol zevk almak için izlenir, zevk almak için oynanır. Kalp kırmak ve küfür etmeye değmez.

Memedov
27.Ekim.2006, 09:33
Futbolda şiddet her yere sıçramış durumda velakin taraftar topluluğu ne yaparsa öteki de onu örnek alıp desteklemeye çalışıyor ve olaylar git gide çıkmaza giriyor.Olaya tepkimizi düzgün göstermeyi öğrenmeliyiz.

Küfür Argo kelime forumumuzda bilindiği gibi KESİNLİKLE yasaktır. Bunu yapanlar cezalarını en ağır bir şekilde çekeceklerdir, Günlük hayatımızda dahi alışkanlık haline getirdiğimiz kelimeleri ve sözleri bu forumda kullanmamaya özen gösterelim.

Burası Tartışmaya açık bir forumdur, lakin saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde.Futbol uğruna burada sanal alemde yüzünü dahi görmediğimiz insanlar ile tartışıp kırmamızın anlamı yok.

Şunuda unutmayalım, saygı ve sevginin bulunduğu ortamda huzurda olur ve bizimde şu günlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz şey HUZURdur.:)