View Full Version : G.Saray'da Lincoln şoku!
gerrrard
21.Ekim.2006, 22:08
G.Saray'da Lincoln şoku!
Galatasaray'a kötü haber! Ankaraspor maçında sakatlığı nedeniyle oyundan alınan Lincoln, Bordeaux'ya karşı forma giyemeyecek.
Kulüp Doktoru Murat Çevik, Lincoln'ün sağ ayak üst adelesinde ödem oluştuğunu belirterek, "Bordeaux maçında oynaması çok zor ama İmkansız değil. Tedaviye iyi cevap verirse, herşey yolunda giderse hafta sonu lig maçında oynayabilir. 10 gün takımdan uzak kalacak haberleri ise asılsız" dedi.
GeNç KaRTaL
21.Ekim.2006, 22:16
Çok kötü bir haber.
Ziya38
21.Ekim.2006, 22:19
Evet cok kotu haber..Nasil bir 11 le cikacagimizi merak ediyorum..
_LeGolaS_
21.Ekim.2006, 22:21
Kötü oldu bu...
uAsamet91
21.Ekim.2006, 22:26
Adam akilli top oynamiyorlar tsl de kirsaydiniz bari ayagini
gerrrard
21.Ekim.2006, 22:28
Ya bide Bordeaux maçı en önemli olan.
CeNTeR_TR
21.Ekim.2006, 22:31
Bir oyuncu bir takım etmez ama yinede oynayamaması kötü ;;)
El Comandante
21.Ekim.2006, 22:35
Vallahi yeter artik,bu ne yahu ! Her macta en az 6-7 tekme atiyorlar Lincoln`e.Art niyetli olmali bunlar,kasaplar basmis ligi yav.
Baris ve Lincoln`e her mac en az 5-6 faul yapiliyor,sürüyle tekmeler atiyorlar ama hakem bunlara kayitsiz kaliyor.
Allah`tan Arda var da zor durumda kalmayacagiz,Lincoln`ün yerini doldurur Arda.
nerazzuri
21.Ekim.2006, 22:38
Bence Bi Sorun Olmaz.
'' Arda Turan ''
Anladınız siz onu :p
YusufT
21.Ekim.2006, 22:59
Bunlarda fazla olmaya basladi. Arda elinden geleni yapar
BlackEagle19o3
21.Ekim.2006, 23:39
İnşAllah Arda Lincoln'ü aratmaz:(:)
extensor
22.Ekim.2006, 00:50
beşiktaş maçında aratmadığı gibi aratmaz ama maçı canlı izledim hürriyet ve tayfunun öyle bir hamleleri var ki girişleri kırmızı kart dersiniz kart vermeden geçiştirdi hakem bir çoğunu
ve eğer ankaraspor maçında arda çıkmayıp hasan girmese gs gloü bulabilirdi bütün pozisyonları arda yaptı zaten :D
Universal
22.Ekim.2006, 01:11
Lincinln sakat olması kötü oldu özellikle Bordeaux maçı öncesi. Diğer üç maçta oynamasın ama bu maçta oynaması gerekirdi.
Emurafu
22.Ekim.2006, 01:51
Dün gece spor yazarları Lincolnü elestiriyordu..Yok lincoln takıma kendini vermiyormus kaçak oynuyormus...Eyyy bu lafları eden spor yazarları adam laçak oynasa nasıl sakatlanacak her macta sıkı markaj altında kalıyor vpor yazarlarıda bunu konusmuyor..Sırf adamın futboluna laf ediyorlar onlar futbol oynamayı kolay sanıyorlar.......
Hürriyet ve Adem kocak sürekli sert girdiler...Hürriyet kart vermesi gereken bir pozisyonda hakem kart vermedi.....Bizim spor yazarlarıda bunları görmeden konusuyorlar....Özellikle serhat uluerene bu sakatlık kapak olsun:)
ForsakeN
22.Ekim.2006, 02:00
Lincoln'e çok sert giriyor ligimiz oyuncuları.Hakemler daha dikkatli olmalı bu konularda
canavar20
22.Ekim.2006, 02:34
Çok kötü keşke bu maçta oynasa ligde bidaha oynayamasa.
El Comandante
22.Ekim.2006, 02:49
:rolleyes:
Neyse...
Ben sezon basindan beri Galatasaray maclarini cok dikkatlice takip ediyorum ve görüyorum ki Lincoln`e cok sert girisiyorlar,ve hakem bunlara kayitsiz kaliyor.Gecen hafta Kayseri macinda Lincoln`ü 2 kisi cekti,bicti,atti yere ama hakem devam dedi,gol yedik pozisyon devaminda.Böyle ufak hatalardan büyük sonuclar cikiyor.Hakemlerin Lincoln`e dikkat etmesi gerekiyor.Dün eger düzgün bir hakem olsaydi macta Ankaraspor`dan Hürriyet ile Adem atilirlardi.
Ha birde Baris var,Allah`tan ona birsey olmuyor,bu kadar formdayken nedir bu cekememezlik ? En az Lincoln kadar faul yapiliyor,tekme yiyor kaleciden;),gecen macta ne kadar faul yapildi,artik Baris bile bikti,kendini yere atti,yeter bee dedi.Hakemler biraz dikkatli olmalilar bu konuda...
canavar20
22.Ekim.2006, 03:10
:rolleyes:
Neyse...
Şaka şaka. Hem bunu istememdede bi sorun yok rakibimin en iyis oyuncusu. ;)
Emurafu
22.Ekim.2006, 03:10
Baran dün gece spor yazarları beni deli etti..lincoln kötü oynuyormus macta cok kacakmıs..Takıma kendini vermiyormus gibi laflar edildi..
Adam maçta zaten kaçak oynamasa ayagı kırılcak..Hürriyet dün adama bir kaydı tam bilege vurdu sarı kart kesin kırmızı belki verilirdi hakem görmedi....
Spor yazarları bunları konusmuyor beni deli ediyor..Adam her maç skı markaj altında kalıyor üstelik rakip hocalar resmen oyuncularına faul yapın kırın bacaklarını emrini vermişler.......Dün o laf atan spor yazarları bu sakatlanma haberini duyunca nedediler acaba onlara kapak olsun..Onların bildigi gibi futbol kolay oynanmıyor.....
Baranayrıca dün hakemin en 6 dakika uzatma vermesi gerekirdi:)
Roberto Baggio
22.Ekim.2006, 03:11
Ersin bu nasıl bir yorum böyle hakkaten ..
yunusgs
22.Ekim.2006, 03:17
Dün gece spor yazarları Lincolnü elestiriyordu..Yok lincoln takıma kendini vermiyormus kaçak oynuyormus...Eyyy bu lafları eden spor yazarları adam laçak oynasa nasıl sakatlanacak her macta sıkı markaj altında kalıyor vpor yazarlarıda bunu konusmuyor..Sırf adamın futboluna laf ediyorlar onlar futbol oynamayı kolay sanıyorlar.......
Hürriyet ve Adem kocak sürekli sert girdiler...Hürriyet kart vermesi gereken bir pozisyonda hakem kart vermedi.....Bizim spor yazarlarıda bunları görmeden konusuyorlar....Özellikle serhat uluerene bu sakatlık kapak olsun:)
Evet Emrah abi haklı her maç sıkı markaj ve sert müdahaleler.
M.Scofield
22.Ekim.2006, 03:51
Baran dün gece spor yazarları beni deli etti..lincoln kötü oynuyormus macta cok kacakmıs..Takıma kendini vermiyormus gibi laflar edildi..
Adam maçta zaten kaçak oynamasa ayagı kırılcak..Hürriyet dün adama bir kaydı tam bilege vurdu sarı kart kesin kırmızı belki verilirdi hakem görmedi....
Spor yazarları bunları konusmuyor beni deli ediyor..Adam her maç skı markaj altında kalıyor üstelik rakip hocalar resmen oyuncularına faul yapın kırın bacaklarını emrini vermişler.......Dün o laf atan spor yazarları bu sakatlanma haberini duyunca nedediler acaba onlara kapak olsun..Onların bildigi gibi futbol kolay oynanmıyor.....
Baranayrıca dün hakemin en 6 dakika uzatma vermesi gerekirdi:)
Birazda haklılar son haftalarda sahafda hiç gözükmüyor performansı iyiye gitmiyor
Sekopej
22.Ekim.2006, 03:57
Bu hakemler böyle. Alex'e de ilk geldiği zamanlarda frikikten gol atıyor diye faulleri çalmıyorlardı. Çok defa maçlarda hakem faulü vermediği için Alex'in isyan ettiğini gördük.
Hakemler aynı hakemler olduğuna göre Lincoln'e de aynı şeyleri yapıyorlar. Avrupada olduğu gibi yıldız oyuncular biraz kollansa fena olmaz hani.:p
M.Scofield
22.Ekim.2006, 04:00
Bide Lincoln çok cabuk sakatlanıyor yediği tekmler her futbolcunun başına gelen şeyler
Emurafu
22.Ekim.2006, 04:54
Lincoln maçta hakemi aldattı diye sarı gördü tamam kart dogru..Bu sefer lincolne gercek müdahale oldu hakemde penaltı vermedi nedeni maçtasapıkası oldu diye...Bazı hakemler Çok çakal veya akıllı oldugunu sanıyor...