View Full Version : Trabzonspor 'a ALman ekoLü !
shamur1
22.Ekim.2006, 05:43
ArkadaşLar cok yakın bır kaynaktan aLdığım haber bu ..Trabzonspor Türk teknık adam düşünmüyor ve aLman ekoLune sıcak bakıyor .. Bır teknık adamLa ırtıbata gecıLmıs ve geLırım yanıtı aLınmış. ama henuz resmı bır görüşme söz konusu değiL.. Bu teknık adam İse 54 yaşındakı Jurgen Rober .. En son B.Dortmund takımını caLıstıyordu .. aLmanyada sevıLen bır teknık adam tecrubeLı ve en beLırgın özeLlıgı genc oyuncuLarı cok sevmesı .. denıLdıgı gıbı Ersun yanaL fln oLmayacak .. En yakın teknık adam Buymuş.. Ayrıca gelecek teknık adama OpsıyonLu sözlesme sunulacakmıs araLık ayındakı kongre de secıLen yönetım ıstemezse kontrat iptal edıLebılır dıye ..
Fıratcan Alçınkaya
22.Ekim.2006, 05:48
Yönetim gitmedikçe Uzay ekolü bile olsa işlemez...
BlackEagle19o3
22.Ekim.2006, 05:59
Alman'lar genellikle başarılı olurlar Türkiye Liginde;)
shamur1
22.Ekim.2006, 06:00
:D hakLısın ben sızlerle payLasayım dedım ..ama yabancı teknık adam su andan ıtıbaren ne derece verımLı olacak ztn takımı tanıyana kadar Lig bıter sonra transfer fln ..
Fietra 10
http://www.resim-yukle.com/img01/14/777986images.jpeg (http://www.resim-yukle.com)
Dortmund'dan önce 2001-2002 sezonunda Hertha Berlin'ide çalıştırdı ve 35 maçta 19 galibiyet 8 maglubiyet 8 beraberlik almıştı..ayrıca Dortmund'un başında iken Bayern'e karşı kazandıgı o 3-2lik Bayern'i şampiyonluktan eden müthiş zaferi var:) bide tam emin değilim ama bu adam Wolfsburg'uda çalıştırdı..öyle hatırlyorum..
canavar20
Alman disiplini Trabzon'a işlemez.
shamur1
22.Ekim.2006, 06:01
Nıye ısLemez acıkLarmısın ?
Fietra 10
22.Ekim.2006, 06:05
evet şimdi araştırdım Wolfsburg'da da görev almış..adamın Almanya'da çalıştırmadıgı takım yok yahu:) şimdi bir şey daha buldum adamın taktiği 4-3-3 müş:) eger gelirse en azından göze hoş gelen futbol oynamaya çalışan bi takım izleyeceğiz
shamur1
22.Ekim.2006, 06:14
Ya bı kere gencLere önem vermesı yeter . Zıya Doğan gıbı Trabzonun öz cocugu Ufuk Bayraktar Ordu dan gerı geLdı cocugu bırak as takım paf takım idmanına bıLe aLmadı ! ama o ıdmana Jun Lar celaleddınler aymanLar cıkıyor .. Bırde Gs dekı serkan ve barıs gs ye geLmeden 2.5 ay önce Suat tekeLıoglu tarafından ızLenmıs ve Trabzona tekLıf edıLmıs tabı Zıya Doğan kabuL etmemıs.. Kazma oLmadıkları ıcın
canavar20
22.Ekim.2006, 06:40
Nıye ısLemez acıkLarmısın ?
Aslında laf olarak direk anlamı değil yani TS'de başka sorunlar var düzelmez demek istedim. ;) bkz: Yönetim.
anilton
22.Ekim.2006, 06:42
Jurgen Rober gelirse ne Yattara oynar ne Ceyun...
Fietra 10
22.Ekim.2006, 06:44
Jurgen Rober gelirse ne Yattara oynar ne Ceyun...
disiplininden dolayı mı ?
shamur1
22.Ekim.2006, 07:05
Yıldız oyuncu oLmak koLay iş degıL bakınız yıLdız oyuncu vardır caLıskan oyuncu vardır antrenorun gorevı dsıpLınsız gordugu oyuncuyu kazandırmaktır öyle bır kaLemde sıLıp atmak degıldır sıLmek cok koLay kazanmak şart
sananes
22.Ekim.2006, 07:08
bence opsiiyonlu kabul etmez adam buraya gelip 2 ay sonra yapılan kongrede gitme tehlikesini(anlasmalı yani para almadan gitme tehlikesini bide) yasamayı kabul etmez bence hem bu saatten sonra türk hocadan fazlası yararlı olamaz bence trabzona cunku lig basladı bu adam ne oyuncuları tanır ne transfer yapabilir
anilton
22.Ekim.2006, 07:10
disiplininden dolayı mı ?
Yani,yıldız mıldız dinlemez bu Almanlar...
Fietra 10
22.Ekim.2006, 07:21
Yani,yıldız mıldız dinlemez bu Almanlar...
evet katılıyorum aslında bu huyları çokta hoşuma gidiyor hakedene forma:) Ziya'da yıldız falan dinlemiyodu ama onunki başka bişeydi disiplin bile değil adamları oynatmadan keserdi çok muhterem birisiydi..
bence opsiiyonlu kabul etmez adam buraya gelip 2 ay sonra yapılan kongrede gitme tehlikesini(anlasmalı yani para almadan gitme tehlikesini bide) yasamayı kabul etmez bence hem bu saatten sonra türk hocadan fazlası yararlı olamaz bence trabzona cunku lig basladı bu adam ne oyuncuları tanır ne transfer yapabilir
zaten eger yabancı bir hoca gelirse 2 aylık bir opsiyon maddesi olacagını sanmıyorum.(böyle olacagı söylense bile).
GeNç KaRTaL
22.Ekim.2006, 14:17
Ben hala Trabzon'u tanıma sürecini kısa sürede atlatabilecek olan Ersun Yanal'ın Ts'ye daha yararlı olacağını düşünüyoeum.
Ziya Doğan'ınki disiplin degildi o tamamen egolarını tatmin etmeye çalışıyordu.