View Full Version : Ersun YanaL Trabzon'da !
shamur1
24.Ekim.2006, 18:06
http://img520.imageshack.us/img520/5313/yanalir6.jpg Başkan adayı Hacıosmanoğlu,bombayı patlattı.Yönetimin,"Listemizde" dediği Ersun Yanal ile anlaştığını açıklayan Hacıosmanoğlu, "2 aydır birlikte çalışıyoruz" ifadesini kullandı.
25.10.2007
FANATİK’e açıkladı
Trabzonspor'da yönetimin teknik direktör arayışları sürüp Bordo-Mavililer’in gündemine her geçen gün yeni bir isim gelirken, bombayı başkan adayı patlattı... Uzun süre öncesinden adaylığını açıklayan ve çalışmalara başlayan İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetimin de ilk sıra adayı konumundaki Ersun Yanal ile anlaştığını açıkladı. FANATİK’e konuşan Hacıosmanoğlu, “Ersun Yanal Trabzon’a gelecek doğru. Fakat seçimi kazanmam halinde benim başkanlığımdaki bir Trabzonspor’da hocalık yapacak” ifadelerini kullandı.
‘Sabote etmişlerdi’
Uzun süredir Yanal ile temasta olduğunun altını çizen Hacıosmanoğlu, “Fikir alış-verişindeyiz. Trabzonspor için çalışıyoruz. Başından beri söylüyorum; plansız programsız, hazırlıksız yönetimler bu kötü tabloları doğurmuştur. Bu nedenle 2 aydır görüşüyoruz, proje üretiyoruz” diye konuştu. Yanal’ın gündeme taşınmasını da yorumlayan başkan adayı, “1 sene önce de anlaşmıştık. Ama o zaman gelişini sabote edenler vardı. Yanal o insanları biliyor. Ona göre duruş belirleyecek kadar akıllı” dedi.
Çağrısını yineledi
Kongre konusuna bir kez daha değinen ve tarihin kulüp menfaatleri doğrultusunda öne çekilmesi gerektiğini belirten Hacıosmanoğlu, çağrısını yineledi. Kongrenin Kasım’da yapılması gerektiğini dile getiren İbrahim Hacıosmanoğlu şunları söyledi: “Aralık ayındaki seçim, kulübe zaman kaybettirmekten, plan ve projesi olanların önünü kapatmaktan başka bir işe yaramaz. Bu konuda camianın dinamiklerinin de harekete geçmesi ve doğru olan tavır yönünde birleşmesi gerekmektedir.”
YusufT
24.Ekim.2006, 18:11
zaten bellidi gelecegi. Insallha Ziya Dogandan iyi cikar :D
shamur1
24.Ekim.2006, 18:13
Ziya Doğanı anmayaLım artık arkadaşLar..Ersun YanaL gelebılcek en ıyı teknık dırektordur türk teknık adamLar arasında.. Oynattığı pozitif futboL ofansif bir anLayış Trabzonspor ruhuna yakışır şekiLde.. Aykut Kocaman ,Hagi ,Rıdvan DiLmen fln bunLarın işi yok trabzon da
Fietra 10
24.Ekim.2006, 18:22
iyide ben Hacıosmanoglunun seçimi kazanacagına inanmıyorum..daha Sadi Şener adaylıgını açıklayacak ve Mehmet Ali Yılmaz'da ona destek verecek..bunu bütün Trabzon biliyor..
YusufT
24.Ekim.2006, 18:42
iyide ben Hacıosmanoglunun seçimi kazanacagına inanmıyorum..daha Sadi Şener adaylıgını açıklayacak ve Mehmet Ali Yılmaz'da ona destek erecek..bunu bütün Trabzon biliyor..
Eger olay böylese bu konuyu kapata biliriz...
Emurafu
24.Ekim.2006, 19:43
Ersun yanalda cok yakında gider sebebi Trabzon cok golyedigi için:9
Eger manisadaki oyun anlayısını trabzonda oynatırsa işi zor olur..Hem trabzonun defansı kötü ama ofansif yönden çok iyi...Oyun anlayısı cok önemli...Hurra atak yaparlarsa iş biter:9
Bizebasarılar demek düser:)
shamur1
24.Ekim.2006, 19:52
M.Ali YıLmaz destek vermesın bır kerede ya kLube ne tur zararlar verdıgı ortadayken sadece zengin ve karizması oLan buyuk bır guce sahip.. Ona bakarsak hacıosmanoğLuda pek gucsuz sayıLmaz.. gecen sene Koç aiLesi ıcın baya şey sölemişti kımse cvp veremedı.. neyse umarım en ıyısı oLur.. Ersun yanaL akLıma yatıyor ama dedıgım gıbı fenerın yda bjknın eskı oyuncuLarını Trabzonun başına getirmek buyuk bır hata oLur TrabzonLu onca teknık adam varken
Fietra 10
24.Ekim.2006, 20:00
M.Ali YıLmaz destek vermesın bır kerede ya kLube ne tur zararlar verdıgı ortadayken sadece zengin ve karizması oLan buyuk bır guce sahip.. Ona bakarsak hacıosmanoğLuda pek gucsuz sayıLmaz.. gecen sene Koç aiLesi ıcın baya şey sölemişti kımse cvp veremedı.. neyse umarım en ıyısı oLur.. Ersun yanaL akLıma yatıyor ama dedıgım gıbı fenerın yda bjknın eskı oyuncuLarını Trabzonun başına getirmek buyuk bır hata oLur TrabzonLu onca teknık adam varken
Hacıosmanoglu Cevahir'in yeğeni oluyodu bildiğim kadarıyla gücünüde oradan alıyor fakat biraz daha agır olması lazım öyle her yerde çıkıp konuşmayla olmaz..MAY hakkında söylediklerine katılıyorum..
Hoca konusuna gelirsek benimde eger Türk olacaksa aklıma yatan tek isim Ersun Hoca..bende Aykut Kocaman vb. hocaların bizde çalıştımasını istemem açıkçası..Yabancı olacaksada hocanın iyi seçilmesi ve en az 3-5 sene başımızda olmasını dilerim..Takımda bi ekol yaratmalıyız yabancı hoca gelcekse
sananes
24.Ekim.2006, 20:34
ben bu adamı trabzonspor baskanlıgına yakıstıramıyorum nedense bence çok sıradan bi adam çok konuşuyo çabuk reaksiyon gösteriyo yani buda trabzon ile diger takımların arasını açar diye düsünüyorum tabi nuri albayraktan iyi olacagı kesin umarım kim gelirse gelsin trabzona hayırlı olur hem baskanlık için hemde hocalık için
BlackEagle19o3
24.Ekim.2006, 20:40
Bence Ersun Yanal Trabzon için doğru seçim olur.Trabzon'lular da özledikleri ofansif futbola kavuşmuş olur.Tabi başkan Hacıosmanoğlu seçilirse;)
El Barto
24.Ekim.2006, 20:47
Bakalım neler değişecek.:)
Fietra 10
24.Ekim.2006, 21:05
Yanal masaya oturuyor
Teknik direktör Ziya Doğan'ın görevinden ayrılmasından sonra yeni teknik direktör için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, A Milli Takım eski teknik direktörü Ersun Yanal ile bugün bir araya geleceği öğrenildi.
Turkcell Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bir taraftan da yeni hocasını belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Ziya Doğan'ın görevini bırakmasından sonra yeni hoca kim olacak? soruları ile muhatap olan bordo-mavili yönetim bugün İstanbul'da başkan Nuri Albayrak ve Asbaşkan Haşim Sayitoğlu yer alacağı toplantıda A Milli Takım eski teknik direktörü Ersun Yanal ile bir araya geleceği öğrenildi.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın Ersun Yanal ile yaptığı görüşmede bir sorun çıkmadığı belirtilirken, bugün yapılacak olan görüşmelerde detayların konuşulacağı ve anlaşma zemine aranacağı öğrenildi. Yapılacak olan görüşmede, anlaşma çıkmaması durumunda ise Albayrak'ın listesinde yer alan diğer teknik adamlara yöneleceği belirtildi.
25.10.2007
Kaynak : İHA
Yanal konusu bugün netleşecek gibi..Bakalım ne olacak..
shamur1
24.Ekim.2006, 21:40
Gelecek yönetım kesınLıkle Nurı aLbayrak yönetımı oLmamaLıdır gercı onLarı bu ucuruma getıren oLay Zıya Doğan ı takımın basına kurtarıcı oLarak getırmek.. e takımdan bır cok yıLdız oyuncunun satıLmasıydı.. Fatıh Tekke ne pahasına oLursa olsun takıma gerı getırıLmeLıdır.. Yattara dışındakı yabancıLar derhal yoLlanıp yerlerıne Bır Stepanov Syzmkowıak tarzında genc ve başarıya aç oyuncuLar aLınmalıdır onuda beceremedın Gürcistan Şurda hemen yakınında git 3-4 tane genc gürcüyü aL getir takıma .. Zamanında örnekLerını gördük gerek coğrafi gerek uyum açısından Trabzona en ıyı uyacak Oyuncular Gürcü oyuncuLardır.. Fazla paraya gerek yok paradan Çok bellı bir hedefın bır agırLığın oLması gerek en önemLiside amacını bıLen bır teknık adamı takımın başına getirmen gerek.. Ve öyle bır ısım oLmaLıkı 3-4 sene onLa yoLa dvm edıLmelı.. Son 10 senede 14 teknık adam değişen Trabzon un en buyuk sorunu burdadır
Fietra 10
24.Ekim.2006, 21:54
Shamur noluyor :) vallahi her harf arasına smiley koymak geçrekten ilginç..
Shamur bu ne böyle bin tane sımayl var.
Fernando Gago
24.Ekim.2006, 22:09
Çok iyi bir seçim ...
Fıratcan Alçınkaya
24.Ekim.2006, 22:11
ßence de iyi ßir karar Ersun Yanal iyi bir teknik direktör...
GeNç KaRTaL
24.Ekim.2006, 22:13
Olay ne tam anlayamadım.Şimdimi gelecek? Yoksa Hacıosmanoğlu başkan olursa mı gelecek?
Ayrıca Trabzonlu arkadaşların İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkan olması hakkındaki düşünceleri nedir? Merak ediyorum.
Fietra 10
24.Ekim.2006, 22:20
Olay ne tam anlayamadım.Şimdimi gelecek? Yoksa Hacıosmanoğlu başkan olursa mı gelecek?
Ayrıca Trabzonlu arkadaşların İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkan olması hakkındaki düşünceleri nedir? Merak ediyorum.
Hacıosmanoglu'nun demecine göre(Fanatik'te) Ersun Hocayla anlaşmış ve aralık'ta başkan seçilirse getirecekmiş Ersun hocayı..fakat Nuri Albayrakta bugün Ersun Yanal ile görüşecek..bu görüşmenin medyaya sızmasından sonra Hacıosmanoglu Ersun hocayı tehdit etmiş,eger şimdiki yönetimle anlaşırsan ve ben başkan seçilirsem seni kovarım diye..olay bu şekilde düğümün bu gece çözülmesi bekleniyor.
.Hacıosmanoglunun başkan olma ihtimali ise bana göre çok düşük..taraftarın çogu sevmiyor adamı..bunu taraftar sitelerinde de çok rahat görebiliyoruz..genel kanı Ahmet Agaoglu'nun başkan olması fakat oda bazı kişiler açık şekilde tehdit ediliyor ve aday olamıyor..şuanda şehir olarak adayları bekliyoruz..eger seçime sadece Hacıosmanoglu ve Albayrak girerse kazanan Hacıosmanoglu olur fakat büyük ihtimal Trabzonspor'da hatırı sayılır degeri olan Sadri Şener aday olacak ve eger aday olursa seçimi de rahat kazanır..
bySilver
24.Ekim.2006, 22:26
İyi olur ...
GeNç KaRTaL
24.Ekim.2006, 22:33
Sadri Şener isimini hiç duymadım.Sporla ilgisi olan birisidir inşallah.Yoksa pek bir fark olacağını sanmıyorum yönetim değişikliğinin.
Fietra 10
24.Ekim.2006, 22:37
Sadri Şener isimini hiç duymadım.Sporla ilgisi olan birisidir inşallah.Yoksa pek bir fark olacağını sanmıyorum yönetim değişikliğinin.
1990-1994 yılları arasında klübümüzde Başkanlık yapmış ve 95'te son maçta kaçan şampiyonlukta takımın temellerini oluşturmuştur..kendisi futbolun bayagı içinden gelen biridir kısacası:)
GeNç KaRTaL
24.Ekim.2006, 22:42
Oo o zaman iyidir.Şimdi Ersun hocanın teklifi kabul etmesi daha iyi olur o zaman.
Universal
24.Ekim.2006, 23:18
Teknik drektör bell değil ama başlık teknik drektörmüş gibi hazırlanmış. Hacıosmanoğlunun başkan olmasına bağlı. Başkan olmasa bile Trabzon'un bulabileceği en iyi yerli teknik drektörlerden birisi. Gelmesinde yarar var. Eğer Ersun Hoca ile anlaşamazlar ise Bülent Korkmaz'da iyi bir altarnatif olabilir.
SON DAKİKA!!
TRABZON'UN YENİ PATRONU YANAL!
(ÖZEL) Bu haber ilk kez Ajansspor.com'da! Trabzonspor Ersun Yanal ile her konuda anlaştı ve resmiyet sadece imzaya kaldı. Bugün imza atacak olan Yanal kısa süre önce görevinden ayrılan Ziya Doğan'ın ardından bu sezon Karadeniz ekibinin başına geçen ikinci teknik direktör olacak.
25 Ekim 2007, 16:46
-TRABZONSPOR'DA ERSUN YANAL DÖNEMİ-
Geride kalan hafta sonunda Beşiktaş ile karşılaşan Trabzonspor 2-0 önde olduğu maçta 10 kişi kalan rakibine 3-2 yenildikten sonra Ziya Doğan'ın görevden ayrılmasıyla teknik direktörsüz kaldı. Bir çok ismin adı geçtiği Trabzonspor iki gündür yoğun bir şekilde görüştüğü Ersun Yanal ile her konuda anlaştı.
Trabzonspor'a 3 yıllık imza atacak olan Ersun Yanal en son Vestel Manisaspor'da görev yapmıştı.
Ziya'dan daha kötüsü olamiyacagına göre bunada şükür...
ForsakeN
25.Ekim.2006, 02:09
Yönetimin 4. teknik direktörü
http://www.sporx.com/images/1/29/6687_B_ersunyanal017.jpg
Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, prensipte anlaştıkları Ersun Yanal'ın, kendisinde olan değerleri Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte çok daha iyi göstereceğini belirtti.
Zeyyat Kafkas, kulübün internet sitesinde de Ersun Yanal ile prensipte anlaştıklarını açıklayarak, ''Sayın Yanal ile karşılıklı mutabakata vardık. Büyük bir aksilik olmazsa cumartesi günü kendisiyle Trabzon'da sözleşme imzalayacağız'' dedi.
Ersun Yanal'ın Türk futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli teknik direktörlerden biri olduğuna da ifade eden Kafkas, ''Yanal, elbette kendisinde olan değerleri Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte çok daha iyi gösterecektir'' açıklamasını yaptı.
-YÖNETİMİN 4. TEKNİK DİREKTÖRÜ-
Mevcut yönetim kurulunun Vahid Halilhodziç, Sebastiao Lazaroni ve Ziya Doğan'dan sonra 4. teknik direktörü Ersun Yanal oldu.
Bordo-mavililerin Yanal ile büyük ihtimalle 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.
-YANAL'IN KARİYERİ-
Bordo-mavili kulüp, prensip anlaştığını duyurduğu Ersun Yanal'ın kariyeriyle ilgili de sitesinden bilgiler verdi.
17 Aralık 1961 tarihinde İzmir'in Buca ilçesinde dünyaya gelen ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü'nden mezun olan Yanal'ın Yeni Salihlispor, Denizlispor, Gençlerbirliği, Ankaragücü, Manisaspor ve A Milli Takımı çalıştırdığı belirtildi.
Gençlerbirliği'nin Yanal döneminde ligi 3. sırada bitirdiği ve UEFA Kupası'nda Blackburn Rovers, Sporting Lizbon ve Parma'yı elediği kaydedildi.
goosfraba
25.Ekim.2006, 02:15
Gelecek yönetım kesınLıkle Nurı aLbayrak yönetımı oLmamaLıdır gercı onLarı bu ucuruma getıren oLay Zıya Doğan ı takımın basına kurtarıcı oLarak getırmek.. e takımdan bır cok yıLdız oyuncunun satıLmasıydı.. Fatıh Tekke ne pahasına oLursa olsun takıma gerı getırıLmeLıdır.. Yattara dışındakı yabancıLar derhal yoLlanıp yerlerıne Bır Stepanov Syzmkowıak tarzında genc ve başarıya aç oyuncuLar aLınmalıdır onuda beceremedın Gürcistan Şurda hemen yakınında git 3-4 tane genc gürcüyü aL getir takıma .. Zamanında örnekLerını gördük gerek coğrafi gerek uyum açısından Trabzona en ıyı uyacak Oyuncular Gürcü oyuncuLardır.. Fazla paraya gerek yok paradan Çok bellı bir hedefın bır agırLığın oLması gerek en önemLiside amacını bıLen bır teknık adamı takımın başına getirmen gerek.. Ve öyle bır ısım oLmaLıkı 3-4 sene onLa yoLa dvm edıLmelı.. Son 10 senede 14 teknık adam değişen Trabzon un en buyuk sorunu burdadır
Gözlerim kamaştı gerçektende.
İyi bir seçim olmuş Trabzon açısından, başarılı olabilecek mi acaba?
bySilver
25.Ekim.2006, 02:19
Trabzonspor'da hoca sorunu çözüldü... Bordo-Mavili ekip, Beşiktaş mağlubiyeti sonrası istifa eden Ziya Doğan'ın görevden ayrılmasının ardından Ersun Yanal ile prensipte anlaştı.
25.10.2007
Trabzonspor’da teknik direktör Ziya Doğan’dan sonra takımın başına kaliteli bir teknik adamı getirmek için çalışmalarını hızlandıran yönetim, tecrübeli teknik adam Ersun Yanal ile anlaştı. Kulüp Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Ersun Yanal’la el sıkıştıklarını belirterek, “Şu anda çok küçük detaylar üzerinde konuşuyoruz. Ama artık kendisi Trabzonspor’un teknik direktörüdür. En kısa zamanda takımın başına geçerek çalışmalarına başlayacaktır. Takımımıza çok kaliteli bir teknik adam kazandırdığımızı biliyoruz. İnşallah hem Trabzon hem de Türk futbol camiası için hayırlı olur” dedi.
Öte yandan Ersun Yanal’ın bordo mavili kulüp ile bir yılı opsiyonlu üç yıllık sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. İmzanın Kayserispor maçının ardından Trabzon’da yapılması bekleniyor.
Kaynak : Fanatik
ForsakeN
25.Ekim.2006, 02:22
Nuri Albayrak E.Yanal'a inaniyor
http://www.sporx.com/images/1/29/4884_B_NuriAlbayrak010.jpg
Ziya Doğan'ın görevden ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Ersun Yanal'la her konuda anlaştı. Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak konuyla ilgili olarak yaptığı ilk açıklamada, Yanal'ın başarılı olacağına inandıklarını söyledi.
Trabzonspor aradığı teknik direktörü buldu. Bordo-mavililer, Ziya Doğan'dan boşalan teknik direktörlük görevine Ersun Yanal'ı getirdi. Karadeniz ekibi, milli takım eski teknik direktörü Ersun Yanal'la 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllığına anlaşmaya vardı. Trabzosnpor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak konuyla ilgili olarak İHA'ya yaptığı ilk değerlendirmede, Yanal'ın başarılı olacağına inandığını belirterek, "Ersun Yanal önceki dönemlerde de Trabzonspor'un gündemine gelmişti. Ancak şimdi kısmet oldu. ErsunYanal'ın futbol mantığı Trabzosnpor'la örtüşüyor. Yanal tercihimizdeki en önemli etken bu oldu. Yanal'ın Trabzosnpor'u başarıya taşıyacağına inanıyorum. Ersun Yanal camianın da görmek istediği bir isimdi" dedi.
Bu arada Ersun Yanal'ın Cumartesi günü Trabzonspor'la resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi.
Başkan olarak ben Ağaoğlu'nun olmasını isterim fakat adaylıgını koymama sebeblerini yukarıda açıklamışlar bu durumda adaylıgını koyarsa Sadri Şener rahat başkan olur.
shamur1
25.Ekim.2006, 03:20
Zeyyat Kafkas: Ersun Yanal’la prensipte anlaştık
Basın Sözcümüz Zeyyat Kafkas teknik direktör konusunda Ersun Yanal’la prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.
Yanal’la bir süredir yapılan görüşmelerin son aşamaya geldiğini kaydeden Kafkas, “Sayın Yanal’la karşılıklı mutabakata vardık. Büyük bir aksilik olmazsa cumartesi günü kendisiyle Trabzon’da sözleşme imzalayacağız” dedi. Ersun Yanal’ın Türk futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli teknik direktörlerden biri olduğuna da işaret eden Kafkas, “Yanal elbette kendisinde olan değerleri Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte çok daha iyi gösterecektir” diye konuştu.
http://img138.imageshack.us/img138/2685/ersun1mi9.jpg
http://img508.imageshack.us/img508/8546/ersun2nv4.jpg
Evet en doğru secım yapıLmıstır ama gönüL isterdiki Sezonun başında göreve geLseydi .. eLinde Stepanov Musampa Ersen Martin gıbı oyuncuLarla çaLışsaydı keşke.. ama yınede UmutLuyum Şu an takımdan..
eXcitinG
25.Ekim.2006, 03:22
Trabzonspor bundan sonra çok dikkat ediLmesi gereken bir takım.
Aşk-ı Şehir
25.Ekim.2006, 03:24
sonunda Trabzonspor'un başında iyi bir hoca göreceğiz. İki taraf içinde hayırlısı olsun...
Bir kıpırdanma ilk anda olacaktır ama devamı gelirmi bilmem. Sonuçta herşey hocada bitmiyor .
shamur1
25.Ekim.2006, 03:28
Ya beyler anLamadıgım seyler oLuyor ıLk sayfada arklar yazmıs shamur o smıLeyler ne fln ben onları koymadımkı şuan gördum şok oldum walla bınlerce smıley noLuyor yahu ? sımdı gönderdıgım mesajı duzenledım smıley fln yoktu nerden cıktı 1000 den fazla smıLey neyse Zıya Doğan ın ruhumu forumda gezıyor ne :D
Ya beyler anLamadıgım seyler oLuyor ıLk sayfada arklar yazmıs shamur o smıLeyler ne fln ben onları koymadımkı şuan gördum şok oldum walla bınlerce smıley noLuyor yahu ? sımdı gönderdıgım mesajı duzenledım smıley fln yoktu nerden cıktı 1000 den fazla smıLey neyse Zıya Doğan ın ruhumu forumda gezıyor ne :D
Olabilir. :D
Alıntı yapınca gerçek yazın gözüküyo ama ekranda sımayl gözüküyodu , şimdi düzelmiş.
shamur1
25.Ekim.2006, 03:32
İşin iLginç tarafı yazdığım mesajda baktım bırtane bıle smıley yok ama manyak görunuyordu ya :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kulübümüzün prensip anlaşmasına vardığı Ersun Yanal 17 Aralık 1961 tarihinde İzmir’in Buca ilçesinde dünyaya geldi.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü’nden mezun olan Yanal Y.Salihlispor, Denizlispor, Gençlerbirliği, Ankaragücü ve V.Manisaspor takımlarını çalıştırdı. 2004 Yılında A Milli Takım’da görev alan Ersun Yanal yönetiminde ligi 3. sırada bitiren Gençlerbirliği UEFA Kupası'nda Blackburn Rovers, Sporting Lizbon ve Parma'yı eledi. Çeyrek Final oynamayı başardı ve o sezon kupayı alan Valencia CF takımına elendi. Ersun Yanal A Milli Takımımızın başında 9 müsabakada yer aldı ve ekibimiz bu karşılaşmalarda 4 galibiyet, 4 beraberlik, 1 de mağlubiyet elde etti.
RoNNiE91
25.Ekim.2006, 04:57
Trabzon iyi bir seçim yaptı.Eğer bir seri yakalarsa Trabzon güzel gider.Kötü başlarsa nasıl toparlanır bilemicem.
GeNç KaRTaL
25.Ekim.2006, 05:09
Trabzon için en hayırlısı buydu.Trabzon'u çok iyi tanıyordur Ersun hoca.Bir ön bilgisi vardır.Uyum sıkıntısı yaşamayacaktır.İstediği sistemi takıma oturtabilirse Trabzon bu sezon olmasa bile gelecek sezon için şampiyonlukta en büyük adaylardan olabilir.Gerçi her sene şampiyonluğa aday ama sonunu getiremiyorlar.Sonuna kadar kovalama manasında söyledim.
ForsakeN
25.Ekim.2006, 05:42
Ersun Hoca takımları LigTv'deki programında analiz ediyordu.TS hakkında bayağı bir bilgiye sahiptir.Çabuk toparlar takımı kanımca.
Önemli olan Ersun Yanal'ın oyuncularıyla arası nasıl olacak?
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.