Log in

View Full Version : Zafere TaŞidi İstİfa Ettİ

crazzy
24.Ekim.2006, 22:14
Şampiyonlar Ligi'nde Çarşamba günü Valencia'yı 2-0 mağlup ederek gecenin en büyük sürprizlerinden birini gerçekleştiren Norveç temsilcisi Rosenborg'da, teknik direktör Knut Torum görevinden istifa ettiğini açıkladı.
14 takımlı Norveç liginde bitime 2 hafta liderin tam 18 puan gerisinde 8. sırada yer alan Rosenborg, Şampiyuonlar Ligi B grubunda ise 3. maçlar sonunda topladığı 4 puanla 2. sırada yer aldı.
36 yaşındaki genç teknik adam yaptığı açıklamada, "Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ancak lig tablosu 2007'nin kulüp için çok iyi bir yıl olmadığını gösteriyor. Rosenborg'dan unutulmaz hatıralarla ve müthiş bir deneyimle ayrılıyorum" dedi.
Rosenborg kulübü başkanı Terje Svendsen ise yaptığı açıklamada, takımı yıl sonuna kadar Trond Henriksen'in çalıştıracağını belirterek, "Torum'u tek başına suçlayamayız. Geçtiğimiz sezonun ortasında gelmesine rağmen bizi lig şampiyonu yaptı ve bu unutulmayacak birşey. Ayrıca istifa ediş şeklini ve zamanlamasını da hayranlıkla karşılıyorum" dedi.
20 defa Norveç ligi şampiyonluğu yaşayan Rosenborg, 2002 yılındaki Nils Arne Eggen'in istifasının ardından teknik direktörlük görevine Åge Hareide, Ola By Rise, Per Joar Hansen, Hogmo ve son olarak da Knut Tørum'u getirmişti.

Fietra 10
24.Ekim.2006, 22:23
Ligdeki kötü performansı nedeniyle ayrıldığı ortada,Şampiyonlar liginde çok iyi gidiyodular..Bakalım ne yapacaklar şimdi Şampiyonlar Liginde