View Full Version : Milli takımın son maçı Ali Sami Yen'de
fenerbahce_1907
01.Kasım.2006, 00:10
Milli takımın son maçı Ali Sami Yen'de
2008 Avrupa Şampiyonası'na katılma yolunda Norveç'le karşılaştıktan sonra, Bosna'ya Türkiye'de ağırlayacak olan A milli takımın karşılaşmasının Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacağı açıklandı.
21 Kasım Çarşamba günü oynanacak olan Türkiye-Bosna maçı aynı zamanda millilerin gruptaki son maçı olacak.
Federasyon'dan yapılan açıklamada karşılaşmanın saat 21:00'de, Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacağı belirtildi.
Çok yanlıs bi karar:mad:
Çok komik bir karar aynen devam..
BlackEagle19o3
01.Kasım.2006, 00:47
Yunan maçındna sonra Bosna maçı da aynı yerde.Çok ilginç ve hatalı bir karar.
uAsamet91
01.Kasım.2006, 00:50
isabet olmus..Dogru bi karar
Fietra 10
01.Kasım.2006, 01:03
o maça kadar iddiamız olacagını düşünmüyorum..umarım yanılırım..ayrıca biz Norveç'i yenelim,Bosna maçını uzayda bile kazanırız..
Emurafu
01.Kasım.2006, 01:05
Artık yanlışı falan mı kaldı...Norveçe yenilirsek önemi kalmaz..Stad konusunu bırakalımde norveç macı için dua edelim...
Norveçi yenersek zaten bosnaya fark atarız bunuda buraya yazın..
Ama hala yanlıs karar diyorsunuz.Norveç macını yenemedikten sonra isterse gitsin..Orduda oynansın:):)
Norveçi yenersek Biz o bosnalara her yerde fark atarız...
Takımda ruh olmadıktan sonra stadyumun ne önemi var yunanmacında gördük...
RaSenGan
01.Kasım.2006, 01:10
En doğru yer diyemiycem.Bi maç ASY'de,bir maç İnönü'de,bir maç Şükrü Saraçoğlu'nda olsaydı daha iyi olurdu.Evimizdeki son 3 maçı her stadta oynamış olurduk.Bu maçı kazanalımda isterse Erzurum'da olsun yine farketmez..
El Comandante
01.Kasım.2006, 01:12
Norvec maci önemli,ilk önce o maca bakmaliyiz.Eger Norvec`i yenersek Bosna`yi dagitiriz,zaten yenilirsek te bir iddiamiz kalmiyor,o maci istersek gidelim tarlada yapalim.
Çok komik bir karar aynen devam..
Yunan maçındna sonra Bosna maçı da aynı yerde.Çok ilginç ve hatalı bir karar.
:rolleyes::rolleyes:
Düsünmeden yorum yapmayin arkadaslar,sonra tartismalar cikiyor nedense ...
Emurafu
01.Kasım.2006, 01:21
Takımda ruh olmadıktan sonra isterse gitsin Noucampta oynanasın:)
Hele bir Norveç macını yenelim.....
Fıratcan Alçınkaya
01.Kasım.2006, 01:35
Çok yanlış bir karar daha stadın klübü bile oynamak istemeyip başka stadlar arıyor Federasyon buraya maç veriyor...
El Barto
01.Kasım.2006, 01:37
Bence Saraçoğlu daha uygun olurdu bu maç için. Ancak tabiki önce Norveç'i yenmek lazım. Norveç'i yenemedikten sonra bu maçı Bağdat'ta oynasınlar gidip.
LaigLeNoiR
01.Kasım.2006, 01:39
Şükrü Saraçoğlu gibi bir stad varken hata.
Emurafu
01.Kasım.2006, 01:48
Çok stratejik bir karar olduğunu düşünüyor....
Önce Norveç’i Norveç’te yenip sonra Bosna’yı Ali Sami Yen’de çimlere gömüp sonra basın toplantısında gördünüz mü ders mi alıyormuşum ders mi veriyormuşum deyip derhal istifa etmelidir.İmparatorluk ünvanını aldığı yerde bırakmalıdır tacını.Bu açıdan süper bir seçim olduğunu düşünüyorum.
El Barto
01.Kasım.2006, 01:52
Zaten bu hallere düşmemizde hep Fatih Terim'in birşeyleri ispat etme çabası vardır. Eğer oda senin gibi düşünüyorsa cidden Emrah vay halimize.
Fıratcan Alçınkaya
01.Kasım.2006, 01:56
Dünya'ya ön liberosuz sistemi getirmeye çalışan ilk menajer ünvanını almıştır ayrıca... İyi bir insan ama eskisi kadar iyi değil umarım Norveç i yener gidiiz ama F.Terim in gidemesek bile hedef 2o10 umutluyuz diyeceğini görür gibiyim...
LaigLeNoiR
01.Kasım.2006, 01:58
Emrah ne alakası var o söylediğinin Ali Sami Yen'le.
Benim gözümde F.Terim bitmiştir.
Kalan maçlarda rakiplerine 10 tane de atsa bitmiştir.Misyonunu tamamlamıştır.
Emurafu
01.Kasım.2006, 01:59
Murat bizim içinde bitti zaten:)Ben bırakacagını sanmıyorum..Ama bir ümit:)
Çünkü tazminatı baya fazla imiş....Teriminde avrupaya gidecegini biliyorum..
Gelecek hocadaMustafa denizlidir:)Kaliteli ve tecrübeli yabancı hocaya karsı degilim...
BeeTLeJuiCe
01.Kasım.2006, 02:07
İnönü yada Saraçoğlu olsaydı keşke. Neyse önemli değil bu maçın nerede oynanacağı, herkesin dediği gibi hele bi norveç'i yenelim gerisi hava civa. ;)
nart_susruko
01.Kasım.2006, 11:06
Çok yanlış bir karar daha stadın klübü bile oynamak istemeyip başka stadlar arıyor Federasyon buraya maç veriyor...
af buyur ? ;)
öyle birşey demişsinki sanki stad harabe halde de o yüzden istemiyor yönetim. yönetimin başka stadı daha açıkcası bol koltuklu stad istemesinin(AOS) nedeni bol koltuk=bol para mantığıdır, hepsi cin'ya.
geçen sezon şl maçlarının AOS'de oynanmasının tek nedeni de budur, yoksa stad geçen senede uefadan onaylıydı.
sapla samanı karıştırırken yanlış kurcalamamak lazım..
GeNç KaRTaL
01.Kasım.2006, 13:35
Önemli olan Norveç maçı zaten.O maçın skoru daha önemli.Ama Şükrü Saraçoğlu'nda oynansaydı daha iyi olurdu bence.
Sekopej
01.Kasım.2006, 16:46
Yahu Şükrü Saraçoğlu'nda oynanabilir mi veya İnönü'de? Bu federasyon değil miydi 3 maçta 9 puan toplayınca sanki kendileri kazanmışlar gibi "istifamızı beklemesinler, bakın 9 puan topladık, federasyon başarılıdır" diyenler?
Onların mantığına göre bakarsak alınacak başarızlığın sorumlusu federasyon olacaktır. Her milli maçta, maçın oynandığı stadda kulüpçülük yapılıyor, Norveç'e kaybedersek, sonrasında Kadıköy'de Ulusoy'a ve Terim'e gelecek tepkileri düşünebiliyor musunuz? Veya İnönü'de oynansa Ulusoy'a gelecek tepkileri.
Arasını kulüplerle bozarsa ve olayları bu hale getirirse, maçı oynayacak stad bulamaz. Şu anda Terim'e sahip çıkan bir kesim varsa bazı Galatasaray taraftarladır. Yani atmosfer falan hikaye stadı seçerken, 17 bin kişilik stadı seçiyorsun, 10 bini zaten sponsorlara gidiyor, geriye atmosfer yaratması beklenen 7 bin kişi kalıyor. Nasıl bir atmosferdir bu anlamadım ben?
Neyse konu kilitli, zamanı gelince açar devam ederiz.