PDA

View Full Version : Demirören'in aklı John Carew'de

Maksic
01.Kasım.2006, 17:07
Beşiktaş, Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan eski futbolcusu John Carew'e kanca attı. Gol yollarında bu sezon hâlâ sıkıntılarını gideremeyen siyah-beyazlı takımda başkan Yıldırım Demirören'in Norveçli futbolcuyu arayarak, "Sen bizim için unutulmazsın. Eğer tekrar Türkiye'ye dönmek istersen Beşiktaş'ta forma giymeni istiyorum. Bundan taraftarımız da büyük mutluluk duyacaktır" dediği kaydedildi.

Sarı-lacivertli takımda Kezman'ın yerine düşünülen John Carew'in ise başkan Demirören'e, "Ben İngiltere'de mutluyum. Nazik teklifiniz için teşekkür ederim. Eğer bir gün Türkiye'de futbol hayatıma devam etmek istersem tabii ki Beşiktaş da gündemimde olacaktır. Beşiktaş'tan güzel bir şekilde ayrıldım" dedi. 2009 yılına kadar Aston Villa ile sözleşmesi olan Carew, 2005'te Beşiktaş'tan Fransız Lyon takımına transfer olmuştu. Golcü futbolcuyu Valencia'dan 3.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek alınan ama Beşiktaş'ta mutlu olmadığını belirten Carew gitmek isteyince Beşiktaş bu futbolcuyu 8 milyon euroya Lyon'a satmıştı. Siyah-beyazlılar eski futbolcularını bonservisiyle almayı değil, bir yıllığına kiralamayı düşünüyor.

FENER PEŞİNDE İDDİASI

Öte yandan Fenerbahçe'nin de Carew'i ara transferde almak için harekete geçtiği öne sürüldü. Kulübe yakın bazı kaynaklar, Aziz Yıldırım'ın futbolcu olarak çok beğendiği Norveçli yıldız için dün Londra'da bazı isimlerin Aston Villa yöneticileriyle görüşmeler yaptığı iddia edildi. 02.11.2007

Kaynak : Sabah

YusufT
01.Kasım.2006, 17:24
Carew her Türk takimina yararli olabilir

Fietra 10
01.Kasım.2006, 17:31
Gönderirken aklı nerdeydi ? sanki başkası gönderdi

Rodrigo Tello
01.Kasım.2006, 17:58
Carew şuan Türkiye'ye gelmez.İngiltere'de güzel güzel futbolunu oynuyor..

GeNç KaRTaL
01.Kasım.2006, 19:54
Eğer bir gün Türkiye'ye gelmeyi kabullenirse inşallah Beşiktaş'ımızda forma giyer..

Emurafu
01.Kasım.2006, 21:11
Hey Allahım ya:)

Adamı sat sonrada iste:):)Carew artık besıktasa gelmez... hatta Türkiyeye gelmez gelirse belki Fenerbahceye gelir........

RaSenGan
01.Kasım.2006, 21:19
Satmadan önce nerdeymiş aklı ?

GeNç KaRTaL
01.Kasım.2006, 22:24
Arkadaşlar Carew kendisi gitmek istedi.Zorla adamı tutmak yerine iyi bir paraya sattık..

Rodrigo Tello
01.Kasım.2006, 22:39
3.5 Mn £'ya aldık.8 Mn £'ya sattık kötümü bu şimdi :)

RaSenGan
01.Kasım.2006, 22:41
Arkadaşlar Carew kendisi gitmek istedi.Zorla adamı tutmak yerine iyi bir paraya sattık..

Pekii şimdi geri gelmek istiycek mi ?

DeNiZ_1903
01.Kasım.2006, 22:42
Şuan onun gibi bir forvete çok ihtiyacımız var :) İnş. bu yönetimin bir kere olsada kafası çalışır ve carewi alırlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Merak edilen de bu değimi zaten :icon_biggrin:

GeNç KaRTaL
01.Kasım.2006, 22:45

İster ya da istemez.Onu kendisi bilir.Ben satarken aklı neredeydi demenize cevap olarak yazdım.

Rodrigo Tello
01.Kasım.2006, 22:48
Beşiktaş'tan Carew yalanlaması!

Beşiktaş Kulübü, başkan Yıldırım Demirören'in, eski futbolcuları John Carew'e dönme çağrısında bulunduğu yönündeki haberi yalanladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, basında bu konu hakkında yer alan haberin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, şöyle denildi:

''Haberde iddia edildiği gibi, başkanımız Yıldırım Demirören, eski futbolcumuz John Carew'i veya menajerini aramamış ve kendileri ile hiçbir görüşmede bulunmamıştır. Bu asılsız haberde, başkanımız Yıldırım Demirören ve John Carew'e ithafen yayımlanan diyaloglar tamamen hayal ürünüdür. Kulübümüzün daha önce sattığı ve halihazırda sakatlığı bulunan bu futbolcunun transferi ile ilgili bir düşüncesi kesinlikle bulunmamaktadır.''

Kaynak: AA

Fıratcan Alçınkaya
01.Kasım.2006, 22:49
Carew gibi forvet şart bizim takıma... Kariyerinde en çok golü Beşiktaş forması altında attığınıda unutmayalım...

uAsamet91
01.Kasım.2006, 23:41
Heyy allamm gönderirken aklı neredeydi...Carew bu olay yüzünden Türkiye'deki hiç bir takıma gelmez

RoNNiE91
02.Kasım.2006, 01:15
Carew şuan ki takımda olsa müthiş olurdu.Bobo ile mükemmel bir ikili olurlardı ama geçti boru pazarı...

GeNç KaRTaL
02.Kasım.2006, 01:30
Heyy allamm gönderirken aklı neredeydi...Carew bu olay yüzünden Türkiye'deki hiç bir takıma gelmez

Arkadaşım bir kerede anlamlı bir mesaj yaz be.Açıklamasını yaptık üstte.Bakmadın herhalde..

BlackEagle19o3
02.Kasım.2006, 02:59
Gelse harika olur.Ama ben de kolay kolay Türkiye'de bir takıma geleceğini sanmıyorum.Gelirse de bu takım Beşiktaş olur!

FeYYaz1989
02.Kasım.2006, 03:26
Gayet iyi şartlarda sattık,zarar etmedik en azından ve para ile transfer olsa iyi bir yüzde de alacaktık ama Lyon'da uyanıklık yapıp takasa girdi..Beşiktaş'ta oynarken medyanın pek beğenmediğini üstüne gittiğini hatırlıyorum(Son haftalara doğru açılmıştı ve büyük maçlarda daha iyi oynuyordu)..Lyon'a gidince kıymetli olmuştu(benim arkadaşlarım bile aynısını yaptı yani,Beşiktaş'ta iken hiçbiri beğenmiyor-adam gittikten sonra da hiçbişi dememişlerdi-adam Lyon'da iki gol atınca ''niye sattı bjk bu adamı?'' oldu bir anda)
Şu anda John Carew'in Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum ama herhangi bir takımdan iyi bir teklif gelirse değerlendirir herhalde kendine göre..
Yalnız kendisinin gitmek istediği falan yazılmış,bu yanlış onu söyleyeyim..
Burda Carew'in gidişi haberi var Lig TV için izleyen olursa adamın gözlerinin dolduğu ve ne kadar duygulandığını görecektir,
http://www.youtube.com/watch?v=yfW7Vr7fmyk
Burda da Türkiye - Norveç maçından önce ki açıklamaları var,
http://www.ntvspor.net/pages/9162.asp
Burda da ''Bir gün Türkiye'ye dönersem bu Beşiktaş olacaktır'' diyor,gerçi futbolcu sözlerine pek güvenilmez ama Carew'in Beşiktaş'tan ne kadar övgüyle bahsettiği ortada..
Nitekim zaten klubümüz yalanlamış..Zaten haber doğru olsa çok şaşıracaktım,bu yönetim pek faydalı işlere imza atmayı sevmiyor anladığım kadarıyla!

ChAoS
02.Kasım.2006, 03:30
Gönderildiği gün çok sinirlenmiştim. Geri gelirmi bilmem ama gelirse süper olur.

RaSenGan
02.Kasım.2006, 03:57
Ama gelirsede geri Beşiktaş çok değişik oynar.Bobo-Carew ikili forvete bakın.Beşiktaş için bu süper olur.

gezenti
02.Kasım.2006, 04:11
Beşiktaşa şu şarkıyı gönderiyorum."Son pişmanlık neye yarar".Madem öyle adamı kovar gibi 2 kuruş para gördünüz diye satmıyacaktınız Yıldırım Bey..

anil luque
03.Kasım.2006, 00:47
ah ah keşke alabilsek tekrardan.. bugün lig tv'de derbinin son 7 yılını izledim ve bu adamı nasıl kaçırdık diye kendi kendime dövünüp durdum..