PDA

View Full Version : Yanlışsın Kezman!

the_imam912
01.Kasım.2006, 22:52
Ümit Karan, Kezman'ın 'Türkiye'de 15 gol atmak zor' sözlerine ilginç bir yorum getirdi. Tecrübeli futbolcu, 'Eğer 15 gol kolay değilse, biz Türk golcüler gerçekten başarılıyız' dedi.
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/7_8080__karan0211.jpg
Tek forvetle olmaz’
Ümit Karan, Tam Saha Dergisi’ne verdiği röportajda oldukça ilginç açıklamalar yaptı. Kezman’ın bir röportajında “Türkiye’de 15 gol atmak hiç de kolay değil” şeklinde verdiği demece ilginç bir yorum getiren Ümit, “Türk forvetlere bakıldığında Hakan Şükür, Necati Ateş, Gökhan Ünal olsun, ben olayım, gol ortalamalarımız çok yüksek. Kezman’ın dediği gibi, eğer 15 gol atmak kolay değilse, biz Türk golcüler gerçekten büyük işler başarıyoruz” dedi. Tecrübeli oyuncu, “Büyük takım, tek forvetle oynamaz” derken, şunları söyledi: “Forvette tek başına kalmak çok zor bir iş. Lucescu döneminde ben de çok zorlanmıştım. Kezman da bu yüzden sıkıntı yaşıyor.”

‘Lincoln büyük yatırım’
Roberto Carlos ile Lincoln’ü de kıyaslayan Karan, “Bir kere Lincoln 29, Carlos 34 yaşında. Günü kurtarmak için transfer yapabilirsiniz ya da uzun vadeli transfer yapabilirsiniz. Lincoln, 3-4 sezon Galatasaray’ı sırtlayabilecek bir isim” ifadelerini kullandı. Alex’e ise övgüler yağdıran golcü oyuncu, “Orta saha oyuncuları, forvetlere göre daha rahat. Alex de akıllı bir futbolcu olduğu için çok gol atıyor” yorumunu getirdi. Ümit’in, Feldkamp hakkındaki düşünceleri ise şöyle: “Her şeyin bilincinde. Yaşı hiç sorun değil. Tecrübesini sonuna kadar hissettiriyor. Onu dinamik görünce, siz de ister istemez daha fazla çaba sarfediyorsunuz.”

Kaynak:Fanatik

Emurafu
01.Kasım.2006, 23:04
Çok dogru laflar etmiş...Lincoln ve Carlos hakkında ne düsünüyorsunuz sorusuna ilginç cevap vermiş...

Kezman zaten basına hep saçma demeçler veriyor...

uAmurat91
01.Kasım.2006, 23:28
Hay ağzına sağlık Ümit..

Varonil
01.Kasım.2006, 23:36
Ümit Karan'ın dediklerine ilk defa katılıyorum bu sefer ..

uAsamet91
01.Kasım.2006, 23:40
Doğru konuşmuş Ümit

cureshot
01.Kasım.2006, 23:57
Senin gibi kafa toplarını alamayan, top saklayamayan bir adam tabii ki tek forvet oynayamaz. Aynen Kezman gibi. Koy bakalım Drogba'yı tek forvete. Arkasına Alex, Lincoln gibi bir adam. Onun arkasına da Appiah, Aurelio, Ayhan misal üçlü. O zaman nasıl oynarlar gör.

fmsmyrna
02.Kasım.2006, 01:46
Senin gibi kafa toplarını alamayan, top saklayamayan bir adam tabii ki tek forvet oynayamaz. Aynen Kezman gibi. Koy bakalım Drogba'yı tek forvete. Arkasına Alex, Lincoln gibi bir adam. Onun arkasına da Appiah, Aurelio, Ayhan misal üçlü. O zaman nasıl oynarlar gör.

Muhteşem bir yorum olmuş aynen katılıyorum üstüne konuşmuyorum

MeMo
02.Kasım.2006, 02:09
Çok gol kaçırdı ama senin ki kadar değil.Sen Carlos'u tartışacak düzeydesin ya!

BlackEagle19o3
02.Kasım.2006, 04:29
Doğru söylemiş.

anil luque
02.Kasım.2006, 05:05
bence yorumları gayet doğru kezman efendi ilk geldiğinde en az 25 gol atarım diyordu ama noldu 9 golde kaldı bol keseden atıp tutmak kolay..

gerrrard
02.Kasım.2006, 05:10
Doğru söylemiş.

YusufT
02.Kasım.2006, 09:25

Ümit Karan cok dogru konusmus.

ve Cureshot'un dediklerine katiliyorum...

ForsakeN
02.Kasım.2006, 19:58
Ümit Karan'da, Kezman gibi tek forvet oynasın görürüz bakalım 15 gol zor mu kolay mı?

GebzeLi1907
02.Kasım.2006, 20:01
Kezman Tek Forvet Oynarken 15 goL Zor dedi ve doğru Zaten Tek forvet Oynacak Bir oyuncuda DeğiL..Herkesin Kendi İşini Yaptığı, Önce Kendini eLeştriği zamanLarı Ne zaman görücez Acaba..?

ShevAnil
02.Kasım.2006, 20:14
Sözüm Size Fenerbahçeliler Nedir Bu Fanatizm?
Fenerbahçenizle Alakalı 2 Çift Laf duysanız ve Sussanız Biryerinizmi Şişicek?
Gayet Normal Pozitif Düşünerek Konuşmuş.Madem Konuşturmak Istemiyorsun , herkez işini yapsın Diyorsunda Ey Efendi Söylede ozaman Kezmanda Işini Yapsın..