View Full Version : Beşiktaş Aydın'ın peşinde
zeffix
01.Şubat.2006, 21:11
Beşiktaş Aydın'ın peşinde
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., gurbetçi futbolcu Aydın Karabulut'un transferi için kulübü Hertha Berlin ile görüşmelere başlandığını, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den borsaya yapılan açıklamada, "Şirketimiz, Aydın Karabulut'un transferi ile ilgili Alman futbol takımı Hertha Berlin ile görüşmelere başlamıştır" denildi.
01.02.2006
Kaynak : İHA
barahir
01.Şubat.2006, 21:13
beşiktaş kimi alacağını şaşırdı bence yine sene başındaki politika ile hareket ederlerse hem lig açısından hemde ekonomik açıdan bi çıkmaza girebilirler
RoCCo_42
01.Şubat.2006, 21:25
En azından genç oyunculara yönelmeleri bence akıllılık su anki durumlarından ötürü.
Berkaiser
01.Şubat.2006, 21:32
En azından genç oyunculara yönelmeleri bence akıllılık su anki durumlarından ötürü.
Katılıyorum.Galatasaray ve Beşiktaş'ın en azından şu an için izlemeleri gereken transfer politikası bu bence.
Google
02.Şubat.2006, 16:17
Katılıyorum.Galatasaray ve Beşiktaş'ın en azından şu an için izlemeleri gereken transfer politikası bu bence.
Galatasarayın şampiyonluk şansı devam ediyor.Ondan gençlere yönlip riske atacak zamanları olduğuna inanmıyorum..
Kerim Kerimov
02.Şubat.2006, 16:20
Bence de GS'nin şampiyonluk şansı devam ediyor. Yalnız genç oyunculara da şans verilmeli.
Tabi ki bütün takımı hurra gençleştirmek olmaz. 60'dan 70'den sonra birer ikişer soka soka ısındırmak lazım bence gençleri.
semih5
02.Şubat.2006, 20:28
gelecek genclerin elinde
Nedvedmania
02.Şubat.2006, 20:39
aydın gitmez bence
Laz_Asker_61
02.Şubat.2006, 21:40
ewet en azından futbol oynama süresi bitmiş oyunculardan vazgeçmişler
francesco10
03.Şubat.2006, 04:30
ii de bjk zamanında gurbetçilere yönelmişti ersan martin,necat,atillaa falan fialn geçen senede volkan ünlüyü aldılar bu adamları almak marifet deil marifet oynatmakta
bjkmete
03.Şubat.2006, 04:56
ii de bjk zamanında gurbetçilere yönelmişti ersan martin,necat,atillaa falan fialn geçen senede volkan ünlüyü aldılar bu adamları almak marifet deil marifet oynatmakta
Arkadaşım görüşlerine tamamen katılıyorum.Bunun yanısıra altyapı da adam yokmu hiç?
Duyduğuma göre bu adam sol bekmiş galiba.Yaw Mehmet Sedef çatır çatır oynuyor.
Eğer BJK başarı istiyosa Rıza,Mehmet Sedef ve İbrahim kaş gibi oyuncuları önümüzdeki sene ilk 11 oynatması gerekir.Onların yetişmesi ile taraftar zaten takımı için sabreder.4-5 sene sonra Avrupa'da güçlü bir takım olur.
smnfrh
03.Şubat.2006, 13:36
ya tutarsa diye transfer yapıyor takım e.martin i atilla birlik i mustafa özkan ı getiren kim
geldiler ama oynayamadılar daha sonra yaşlı kurtlar getirdiler onların kendilerine hayrı yoktu zaten
önce yönetim değişmeli gewlecek yönetim ne derece iyi olur bilinmez ama hiç olmadı geçmiş yönetimin hatalarını tekrarlamazlar