PDA

View Full Version : "F.Bahçe'ye şaşırıyorum"

RaSenGan
02.Kasım.2006, 09:03
"F.Bahçe'ye şaşırıyorum"

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, ezeli rakipleriyle ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu. Tecrübeli yönetici, “Fenerbahçe’ye bakıyorum, Avrupa’da bir futbol oynuyorlar, inanamıyorum. Türkiye’de bambaşka bir futbol oynuyorlar, ona da inanamıyorum. Hangisi gerçek Fenerbahçe diye şaşırmış durumdayım. Ama yurt dışında bu futbolu oynayan Fener, yakında ligde de aynı performansa ulaşır. O zaman da bizim işimiz zorlaşır. Beşiktaş’ı da anlayamadım. Dengesiz bir grafikleri var. Sivas’ı da tebrik etmek lazım” diye konuştu.

‘Transfer adayları hazır’Polat, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kayseri, Ankaraspor ve Bordeaux maçlarında aldığımız sonuçlar normal. Birbirini yeni tanıyan 24 kişilik bir kadromuz var. Sezon başında ‘12. haftadaki Gençlerbirliği maçına lider çıkarız’ desem bana kimse inanmazdı. Ama şu an namağlup lideriz. En çok gol atan, en az gol yiyen takımız. Hem de 5 maç seyircisiz oynama cezasına, kısıtlı mali imkanlara rağmen. Devre arasında 1-2 kaliteli transfer yapabiliriz. Teknik heyetin isteğine bağlı. Bizim b, c ve d planlarımız da var. Tüm adaylarımız hazır.”

Kaynak: Fanatik

fenerbahce_1907
02.Kasım.2006, 09:10
Sayın Polat kendi takımı ile ilgilensin

Galatasaray Spor Kulübü yöneticisi Sayın Adnan Polat'ın bir süredir futbol takımımızın oyunu ile ilgili basında çıkan demeçlerini takip etmekteyiz. Sayın Polat yorumlarını kendi kulüp takımının oynadığı futbol ile sınırlı tutar ise bunun daha olumlu olacağı kanaatindeyiz. Fenerbahçe Spor Kulübü yönetiminden futbolcusuna hiçbir takım hakkında olumlu ya da olumsuz görüş belirtmez ve bu tür açıklamaların doğru olmadığını düşünürken rakiplerinden de aynı saygıyı beklemektedir.

Spor kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü

GebzeLi1907
02.Kasım.2006, 09:22

Galatasaray Spor Kulübü yöneticisi Sayın Adnan Polat'ın bir süredir futbol takımımızın oyunu ile ilgili basında çıkan demeçlerini takip etmekteyiz. Sayın Polat yorumlarını kendi kulüp takımının oynadığı futbol ile sınırlı tutar ise bunun daha olumlu olacağı kanaatindeyiz. Fenerbahçe Spor Kulübü yönetiminden futbolcusuna hiçbir takım hakkında olumlu ya da olumsuz görüş belirtmez ve bu tür açıklamaların doğru olmadığını düşünürken rakiplerinden de aynı saygıyı beklemektedir.

Spor kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü

NOKTA

Ne zaman ÖgrenecekLer Yönetici oLmayıı..??

Roberto Baggio
02.Kasım.2006, 09:26
Sayın Polat'ın burada Fenerbahçe'yi aşağılayıcı bir lafı yok ki ne diyelim yarası olan gocunur...

GebzeLi1907
02.Kasım.2006, 09:30
YarayLa ne aLakası var ona mı kaLdı bunu diLe getirmek..

NisRoc
02.Kasım.2006, 09:39
ALLah ALLah.. Fenerbahçeye inanamıyorum :) Adam kötü bir şey söyLememiş ki :)

Fıratcan Alçınkaya
02.Kasım.2006, 09:49
Klasik Adnan Polat konuşmalarından:)

goosfraba
02.Kasım.2006, 09:53
Bende bu adama inanamıyorum.

El Comandante
02.Kasım.2006, 09:55
Yahu adam ne dedi ki bu kadar tepki gösteriyorsunuz ? CIkti Fenerbahce`nin Avrupada cok iyi,ligde kötü oynadigini söyledi.Aksini iddia eden var mi ?

Bence cok dogru konusmus,ama neden böyle tepkiler gelmis orasi kafa karistirici...

YusufT
02.Kasım.2006, 11:12
Yahu adam ne dedi ki bu kadar tepki gösteriyorsunuz ? CIkti Fenerbahce`nin Avrupada cok iyi,ligde kötü oynadigini söyledi.Aksini iddia eden var mi ?

Bence cok dogru konusmus,ama neden böyle tepkiler gelmis orasi kafa karistirici...

Hee haklisin Baran.

Sanki adam ciktidada fenerlilere küfür etti....:icon_razz::icon_razz:

nart_susruko
02.Kasım.2006, 13:27

Spor kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
:icon_biggrin:

bu açıklamanın yapıldığı site ezeli & ebedi rakibinin adını ukalaca yazacak kadar saygılıdır, aynı saygıyı mı bekliyorlar acep ? :roll:

sitedeki yazıları yöneticiler mi yazıyor ? diye not düşmeyi düşünerekten hatta uygulayaraktan komikliğinizi arttırabilirsiniz..

perpetua
02.Kasım.2006, 17:33
Iki Enstantane:

Adnan Polat: Rakibimiz simdiye kadar inisli cikisli bir performans cizse de hala ciddiye almamiz gereken bir rakibimizdir

Fenerbahce Spor Kulubu: Takimimizin inisli cikisli performans cizmesi Adnan Polat'a ne?

Fenerbahce Spor Kulubu: Hakemlerin son zamanlarda gosterdigi performans kotu. Hatta derbi macina, gecen yil Besiktas ve Erciyesspor arasinda oynanan Turkiye kupasini kotu yoneten hakemin verilmesi suphe uyandirici.

Besiktas Jimnastik Kulubu: Mac oncesi neden yine hakemi gundeme getirip baski altina almaya calisiyorsun ey yuz yillik Fenerbahce Spor Kulubu?

Fenerbahce Spor Kulubu: Besiktas spor kulubu bizim beyanatimizi anlamamis, bizim beyanatimiz Besiktas Spor Kulubune degil. Neden ustlerine alindilar ki? Beyanatimiz sadece hakem camiasina.

Bu hafta derbi mi var ne? Yine atismaya basladilar Athos, Porthos ve Aramis (uc silahsorler)...

Universal
02.Kasım.2006, 18:15
Geçen yıl konuştu sonuç FB şampiyon. Bu yılda konuşuyor sonuç gene FB şampiyon... Gittikçe Ligde iyi oynamaya başladık... Kadıköy'de ki GS maçında liderliği alırız... ;)

Sekopej
02.Kasım.2006, 18:47
Fenerbahçe'nin iyi olmasından korkuyormuş sayın Polat. Korkmaya devam etsin, çünkü düzeliyoruz ve Galatasaray'ı geçeceğiz. Bu hiç de uzak değil.

ForsakeN
02.Kasım.2006, 19:56
Fenerbahçe'nin performansından(iyi ya da kötü) Adnan Polat'a ne?

El Comandante
02.Kasım.2006, 20:07
Yahu Adnan Polat öyle direk bunlari söylememistir ki,sormuslardir rakipleriniz hakkinda ne düsünüyorsunuz diye,formlarini nasil buluyorsunuz diye Adnan Polatta söylemistir.Orada Besiktas`i da konusuyor...

Hem neden bu kadar alinganlik yapiyorsunuz vallahi anlamak cok güc.Adam gercekleri söylüyor,dogrulari konusuyor.

Rodrigo Tello
02.Kasım.2006, 20:12
Cok konusuyor bu adam.Birazda işine baksa.Rakip takımları analiz etmek onamı düşmüş ?Yok Beşiktaş inişli cıkıslı grafik ciziyor yok Fener'e şaşıyorum...

19_SeRDiNÇ_05
02.Kasım.2006, 20:20
Yöneticilerin rakip takım hakkında yorum yapmaması gibi bir kaide yok. (İğneleyici laflar dışında) Burda da Adnan Polat ın Fenerbahçe Kulüp ve yöneticilerine karşı aşağılayıcı ve iğneleyici laflar kullanmamış.Ama yine Fenerbahçeli yönetici ve taraftarlar anlatmak istediklerini çarpıtarak yine tartışmalara yol açmak istiyorlar.

YusufT
02.Kasım.2006, 20:34
Geçen yıl konuştu sonuç FB şampiyon. Bu yılda konuşuyor sonuç gene FB şampiyon... Gittikçe Ligde iyi oynamaya başladık... Kadıköy'de ki GS maçında liderliği alırız... ;)

In Your Dreams :p

nart_susruko
03.Kasım.2006, 00:25
Cok konusuyor bu adam.Birazda işine baksa.Rakip takımları analiz etmek onamı düşmüş ?Yok Beşiktaş inişli cıkıslı grafik ciziyor yok Fener'e şaşıyorum...
kime nasıl düşer bu yorum işi, var mıdır bi kaidesi kuralı ?

CeNTeR_TR
03.Kasım.2006, 00:28
Ağzı olan konuşcak daha naparsın yani =)

IcedEarth
03.Kasım.2006, 00:36
İşin komik yanı, tepki çekmesi gereken bişey dememiş ki. Övdüğü yere hiç bakmayın siz zaten, hep bir kelimeyi arayın ve tartışma çıkarın.