Log in

View Full Version : Lincoln Milli forma için kararını verdi

Emurafu
02.Kasım.2006, 20:17
Son günlerde Ay-Yıldızlı formayı giysin mi giymesin mi tartışmalarının merkezinde olan G.Saray'ın yıldız futbolcusu Lincoln, Brezilya basınına ilginç açıklamalar yaptı.

Lincoln, Türk Milli Takımı'nda oynamak için kendisine teklif gelmesi halinde, hiç düşünmeden "Evet" diyeceğini söyledi

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Lincoln, ülkesinin medyasına ilginç açıklamalar yaptı. Sarı-kırmızılı oyuncu, Brezilya gazetelerine verdiği demeçte Türk Milli Takımı'nın formasını seve seve giyeceğini belirtti.

Alman Ligi Bundesliga'da, Schalke forması giyerken de, kendisine Almanya Milli Takımı'nın formasının teklif edildiğini hatırlatan Lincoln "Hayır" yanıtı verdiğini ifade etti ve şunları söyledi:

"Türk Milli Takımı'nın formasını giymem için Türk taraftarlardan bana yoğun istek gelmesi karşısında inanılmaz derecede gururlandım. Schalke'de oynadığım dönemde, Alman milli olmam için gelen teklif karşısında kendimi hazır hissetmedim. Ancak şu anda durum çok farklı. Türkiye'ye ve Galatasaray'a çok çabuk alıştım. Doğrusunu söylemek gerekirse Türkiye'yi kendi ülkem gibi görüyorum. Özellikle Galatasaraylı taraftarların bana gösterdiği ilgiyi tarif etmek olanaksız. Bu nedenle, Türk federasyonundan bana resmi bir teklif elmesi halinde, hiç düşünmeden 'Evet' yanıtını veririm".

10 Numarayı istiyor
Brezilyalı futbolcu, Türk Milli Takımı'nda oynama şansı bulması halinde, teknik direktörden tek isteğinin kendisine 10 numarının verilmesinin olacağını da ekledi, "10 numaranın uğuruna çok inanıyorum. Bu nedenle kulüplerimde de bu numarayı kullanıyorum. Eğer Türk Milli Takımı'nda da bana 10 numara verilirse, ağırlığını çok kolay taşıyabilirim. Önümüzdeki günler ne gösterecek hep beraber bekleyeceğiz" ifadesini de kullandı.

uAsamet91
02.Kasım.2006, 20:18
Hemen Milli takıma kazandırılması lazım .Kendi rızasıda varken

CeNTeR_TR
02.Kasım.2006, 20:19
Gerek yok bence...

Milli takım..

Türkçe konuşabiliyormu bu oyuncu ???

ShevAnil
02.Kasım.2006, 20:21
Takımı Istedigi Gibi Yönlendirebiliyor. Kazandırılması Lazım.

Aykan19o3
02.Kasım.2006, 20:23
Hemen Kazandırılması lazım.

GebzeLi1907
02.Kasım.2006, 20:24
Ben İstemem Lincon'un MiLLi Forma Giymesini.Sadece LinconLLe aLakaLı değiL geneL düşüncem..

Memedov
02.Kasım.2006, 20:25
Türkiye'yi kim sevmez.;)

Çıksın oynasın, iyi işler yapar..

gerrrard
02.Kasım.2006, 20:25
Kazandırılması gerek .:)

YusufT
02.Kasım.2006, 20:26
Gel Lincolncuk geeeel :)

Gelirse cok faydasi dokunur

BeeTLeJuiCe
02.Kasım.2006, 21:12
2007 UNESCO mevlana ve Hoşgörü yılı
Gel ne olursan ol yine gel. :)

acaba bu yüzden mi her yabancıyı milli takıma alıcaz. :)
Mevlana gibi herkese gel diyoruz sonu hayır ola.

Lincoln Türk olursa adı özhan polat olsun :p

canavar20
02.Kasım.2006, 21:27
Bence hiç bir zarararı yok , artık çok büyük yararlar bence eninde sonunda oynar bu oyuncu. Norveç maçı için süper olur.

goosfraba
02.Kasım.2006, 21:35
Bence hiç bir zarararı yok , artık çok büyük yararlar bence eninde sonunda oynar bu oyuncu. Norveç maçı için süper olur.

Hemen kesinleşecek bir durum yok ortada.

Türk Milli Takımında oynamasını isterim. Çok yararı dokunur.

GeNç KaRTaL
02.Kasım.2006, 21:36
Bencede Milli takıma kazandırılmalı.

WebMaster91
02.Kasım.2006, 21:39
Gerek yok bence...

Milli takım..

Aurelio konuşabiliyor mu?..

Bence en kısa zamanda federasyonun teklif yapması gerekli..

Atakan38
02.Kasım.2006, 23:04
Ben YabancıLarın Turk YapıLıp MiLLi Takıma Alınmasına Karsıyım
Ama Madem BasLadık Ole Bı Sey Yapmaya KesınLıkLe TekLif EdiLip MiLLi Takıma ÇağrıLmaLı

İsminide Levent YapsınLar

RoNNiE91
02.Kasım.2006, 23:08
Milli takım için çok iyi olur.Kazandırılması gerek.

LaigLeNoiR
02.Kasım.2006, 23:14
alsınlar hiç şaşırmam.

Son 3-4 maçtır zaten tutmuyorum Milli takımı.

Benim değerlerimi yansıtmıyor milli takım.TÜRK OYUNCULARDAN OLUŞAN MİLLİ TAKIM isterim ben.

İçinde yabancı olmayacak.Her ne olursa olsun.Nasıl oynarsa oynasın.

nekop
02.Kasım.2006, 23:40
Milli takımımız yokki bizim bizimki millileştirilmiş takım...

LaigLeNoiR
02.Kasım.2006, 23:42
Yakında milli takım araştırmalara başlar.Yetenekli ama ülkesinde milli olamayan yabancıları transfer etmeye.

CeNTeR_TR
02.Kasım.2006, 23:55

Hahahh şakacı arkadaşım seni...Milli marşımız olan İstiklal marşını Birçok millet vekili söyleyemezken o söylüyor ;;)

ChAoS
02.Kasım.2006, 23:58
Adı üstünde Türk milli takımı , bu konularda hassas olmalıyız . Aurelio'nun türk olmasınada karşıydım bunada karşıyım.

Rodrigo Tello
02.Kasım.2006, 23:59
Aurelio alınıyosa Wederson alınıyosa Lincoln'de oynasa bişey olmaz herhalde.
Haa hiçbiri oynamasa daha iyi olacak ama yaptılar bir kere.Bizim Türk oyuncularımızı harcadılar helal olsun..

El Comandante
02.Kasım.2006, 23:59
Türk vatandasligina gecirilecekse sorun yok.Ama Türk Milli takiminda oynamasina karsiyim,her ne kadar Lincoln`ü cook sevsem de !
Aurelio`ya da karsiyim,Lincoln`e de.

YusufT
03.Kasım.2006, 00:02
alsınlar hiç şaşırmam.

Son 3-4 maçtır zaten tutmuyorum Milli takımı.

Benim değerlerimi yansıtmıyor milli takım.TÜRK OYUNCULARDAN OLUŞAN MİLLİ TAKIM isterim ben.

İçinde yabancı olmayacak.Her ne olursa olsun.Nasıl oynarsa oynasın.

Kim istemezki birtek Türklerden olusan Milli Takimi.
Ama Lincolnun Milli takima katkizi cok olur.

IcedEarth
03.Kasım.2006, 00:03
Gerek yok bence...

Milli takım..

Aurelio alındığında konuşabiliyor muydu?

RaSenGan
03.Kasım.2006, 00:06
Birçok ülkenin kadrosunda kendi oyuncuları yok.Aurelio çok iyi ona lafım yok ama Vederson ve Nobre Türk olsada milli takımda oynamamalı.Aurelio,Lincoln olsun yeter.Daha fazlası olmasın Milli takımda.

Emurafu
03.Kasım.2006, 00:08
Takımımızda 10 numara pozisyonunda oyuncumuz yok...
Eduardo da silva falanda Hırvat milli takımını sectii..Adam şimdi hırvatları sırtlıyor..

Eger lincoln Türk vatandaslıgınada gececek ise geçsin..Tabi burada yasamak kaydı ile...Bazı Türk oyuncular eskisi kadar milli takıma kendisini vermiyor...Hem böylece rekabet ortamıda yaratılır...

Bütün ülkeler hemen hemen bir cok yabancıyı milli takımına kazandırıyor..Hepside basarılı ülkeler...

Vederson ve Lincoln ne gercekten ihtiyaç var.......

GeNç KaRTaL
03.Kasım.2006, 00:15
Dünya yapıyorsa bizde yapabiliriz.Bunda bir şey yok.Yeniliklere,değişikliklere açık olmalıyız.Tabii bazı değerlerimiz bununda dışında kalabilir.Ama böyle bir şansımız varken kullanmamız lazım.Almanlar,Fransızlar,Bilmem kimler yapıyorsa eğer gerçekten ihtiyaç varsa bizde yapalım.Bunda bir sorun olduğunu sanmıyorum.

CeNTeR_TR
03.Kasım.2006, 00:18
Aurelio alındığında konuşabiliyor muydu?

Evet ;;)

En azındna merhabayı biliyordu..Lincoln ne dicek maçda oyunculara..

Ben Aurelio nun da oynamasından yana değilim Savunduğum falan yok..

Burası Milli takım..Milli takımın anlamı ney..O ülkenin topraklarında doğan o ülkede yetişen oyunculardan kurulu takım demek..

O zaman gidelim bakalım avrupada milli olmayan oyuncuları alalım takıma basalım parayı ;;)

Lincoln çok mantıklı konuşmuş..Bende millete kendimi sevdirmek için aynı açıklamaları yapardım..Mesela Amerikada futbol oynuyor olsam basına derdim Ben sizin milli takımınızda oynamak isterdim diye onlarda duygulanırlardı heralde...

Emurafu
03.Kasım.2006, 00:19
Semsi birde bazı oyuncularımızda rahatlık var...Adam diyorki ben nasıl olsaherzaman cagırılıyorummilli takıma gidiyor..Son dönemde Milli takımımız sürünüyor..Bunu oyuncularada baglıyorum..Çünkü ruh kalmadı:..Herseyi Terimede yıkmaya gerek yok..Oyuncular ruh ve özveri olsa Cıkarlar sahaya kosarlar mücadelesini yaparlar....Keske Bir yabancı stoperi Türk vatandaslıgına gecirip hemde milli takımda oynatsak..Defansımız Avrupanın en rezil defansı haline geldi....

Adı üstünde Alman milli takımı amatakımda bir çok polonyalı,Panamalı oyuncu var...Adı üstünde fransız milli takımı ama takımda daha çok afrika kökenli oyuncu var...
Sonucta basarılar Fransızların basarısı olarak görüküyor afrikalıların degil...
Almanlar ve Fransızlarda bizim gibi düsünüyormu acaba..Üstelik onlarda kendi oyuncuları bile iyi olmasına ragmen dısardan oyuncu alıyorlar her zamanda kafaya oynuyorlar...Eger belli bir yerlere gelmek istiyorsalk bazı seylere katlanmak zorundayız.Yok böylekalsın dersek ozaman hersene grublarda burun farkı ile cıkarızveya ruhsuzluktan kaybederiz....
Hatta milli takıma bazı oyuncuların alınmayıp onlara ceza verilmesi lazım...
Türk olacak kişi hem bu ülke vatandalıgına gececek..Hmede bu ülkede yasıyacak..Sadece milli takımda oynamasına bende karsıyım...

Dogruya Dogru bana göre Lincolnden cok vedersona Çok ihtiyac var....

El Barto
03.Kasım.2006, 00:22
Bunun sonu yok yahu.... Brezilya'nın kadroya girmekte sıkıntı çeken her oyuncusunu Türk mü yapacağız. Öyle başarı kazanacaksak eksik kalsın...

CeSC FaBReGaS
03.Kasım.2006, 00:24
Bencede Milli takima kesinlikle kazandirilmali.

IcedEarth
03.Kasım.2006, 00:34
Evet ;;)

Burası Milli takım..Milli takımın anlamı ney..O ülkenin topraklarında doğan o ülkede yetişen oyunculardan kurulu takım demek..

O zaman gidelim bakalım avrupada milli olmayan oyuncuları alalım takıma basalım parayı ;;)

Lincoln çok mantıklı konuşmuş..Bende millete kendimi sevdirmek için aynı açıklamaları yapardım..Mesela Amerikada futbol oynuyor olsam basına derdim Ben sizin milli takımınızda oynamak isterdim diye onlarda duygulanırlardı heralde...

Lincoln de Sarı-Kırmızı tezahüratını biliyor. ;;)

Türkçe öğrenme meselesi sorun değil, yarım yılda derdini anlatacak Türkçe'yi rahatça öğrenir. Benim düşündüğüm yan, bu işin ardının arkasının kesilmeyecek olması. Ama Lincoln girmeyecekse, bence Aurelio da çıkarılmalı. Orada da oynayabilecek oyuncularımız var sonuç itibarıyla ;;)

nart_susruko
03.Kasım.2006, 00:36
aurelio İstiklal Marşı ne zaman okumuş yahu :roll:

en azından merhabayı bilmesi olağanüstü bişey gerçekten bu kadar kısa! sürede öğrenmesi özellikle :icon_biggrin:

_________
yol verildi bi kere ne bu söylentilerin ne de uygulamaların önü kesilcek gibi görünmüyor ne yazıkki.. :icon_confused:

istemezükspor

GeNç KaRTaL
03.Kasım.2006, 00:39
Emrah abi doğru diyorsun.Bizim oyunculardada sorun var.Adam akıllı bir futbol alt yapısı almış oyuncular kendisini belli ediyor zaten.Benim düşüncem ne zamanki alt yapımız diğer ülkeler gibi üst düzey oldu.O zaman almayalım yabancıları.Ama diğer ülkelerle yarışmak için şu an ihtiyacımız olan bölgelere alınabilir.Günümüz Dünyasının futbolunda işler böyle yürüyor.Zamana uymak lazım.Hem böylece Türk oyuncularda milli takıma girmek için daha çok çaba sarfederler..

Semsi birde bazı oyuncularımızda rahatlık var...Adam diyorki ben nasıl olsaherzaman cagırılıyorummilli takıma gidiyor..Son dönemde Milli takımımız sürünüyor..Bunu oyuncularada baglıyorum..Çünkü ruh kalmadı:..Herseyi Terimede yıkmaya gerek yok..Oyuncular ruh ve özveri olsa Cıkarlar sahaya kosarlar mücadelesini yaparlar....Keske Bir yabancı stoperi Türk vatandaslıgına gecirip hemde milli takımda oynatsak..Defansımız Avrupanın en rezil defansı haline geldi....

Adı üstünde Alman milli takımı amatakımda bir çok polonyalı,Panamalı oyuncu var...Adı üstünde fransız milli takımı ama takımda daha çok afrika kökenli oyuncu var...
Sonucta basarılar Fransızların basarısı olarak görüküyor afrikalıların degil...
Almanlar ve Fransızlarda bizim gibi düsünüyormu acaba..Üstelik onlarda kendi oyuncuları bile iyi olmasına ragmen dısardan oyuncu alıyorlar her zamanda kafaya oynuyorlar...Eger belli bir yerlere gelmek istiyorsalk bazı seylere katlanmak zorundayız.Yok böylekalsın dersek ozaman hersene grublarda burun farkı ile cıkarızveya ruhsuzluktan kaybederiz....
Hatta milli takıma bazı oyuncuların alınmayıp onlara ceza verilmesi lazım...
Türk olacak kişi hem bu ülke vatandalıgına gececek..Hmede bu ülkede yasıyacak..Sadece milli takımda oynamasına bende karsıyım...

Dogruya Dogru bana göre Lincolnden cok vedersona Çok ihtiyac var....

BlackEagle19o3
03.Kasım.2006, 00:56
Saçmalık...

uAmurat91
03.Kasım.2006, 01:00
Hemen milliyetçi kesildiniz.

Aurelio Türk oğlu Türk !

CeNTeR_TR
03.Kasım.2006, 01:03
Hayalimdeki Milli takım

_____________________________Buffon_______________ _____________________

____Carlos_____Nesta_____Puyol____Thuram

____Messi___Ronaldinho___Rooney____C.Ronaldo

_______________Etoo______Henry________

Eeee hepsi mevkisinde iyi oyuncular hepside bize lazım..Mahestro gibi yönetirler takımı...Ama bunlar ne Fenerbahçede nede Galatasarayda oynamıyor onun için sorun çıkmaz dimi :0:

El Barto
03.Kasım.2006, 01:05
Hemen milliyetçi kesildiniz.

Aurelio Türk oğlu Türk !

Milliyetçiliği sen bununla mı ölçüyorsun;)

Olumsuz görüş beyan edenlerin hepsi emin ol ki Aurelio içinde aynı şeyleri düşünüyor. :icon_cool:

LaigLeNoiR
03.Kasım.2006, 01:12
Bunun sonu yok yahu.... Brezilya'nın kadroya girmekte sıkıntı çeken her oyuncusunu Türk mü yapacağız. Öyle başarı kazanacaksak eksik kalsın...

Aynen öyle olacak.Bu gidişle...

GeNç KaRTaL
03.Kasım.2006, 01:24
Öyle olmaması içinde Türk futbolcular çaba göstersin kardeşim.Malta karşısında berabere kalıyorsak bunda suç futbolculardada var..

Rodrigo Tello
03.Kasım.2006, 01:34
Öyle olmaması içinde Türk futbolcular çaba göstersin kardeşim.Malta karşısında berabere kalıyorsak bunda suç futbolculardada var..

Şemsicim suc tamamen Fatih Terim'de Milyonlarca topcumuz var.İçlerinden adam akıllı bir 11 cıkaramıyorsa suç Terimde'dir.

Gidip Galatasaraylı'yım diye Galatasaray'lı oyuncuları iyide olsa olmasada alırsa sonuc normaldir.Bu acıkca net Terim Gs'li oyuncuları acayip kayırıyor.

Şenol Güneş zamanında takımda yabancı oyuncumu vardı ? Nasıl dünya 3.sü olduk?

Bence Teknik Direktörlükte en kolay yönetilcek takımlar Milli Takımlardır !
İstedigini getiriyorsun onlarca topcumuz var ve adam akıllı bir 11 kuramıyosa sonrada yabancılara diz baglıyorsak ben milli takım falan tutmuyorum..

GeNç KaRTaL
03.Kasım.2006, 01:36
Zaten ben Terim'in hatalı olduğunu biliyorum ama oyuncularda biraz rekabet ortamına girmeleri lazım milli takıma girmek için.Mesela Anelka adam milli takıma girmek için çok çaba sarfetti.Hatta takımını bile değiştirdi.Sonuç ortada.Babalar gibi atıyor gollerini.

Ama dediğin gibi oyuncu seçimleride önemli.

uAmurat91
03.Kasım.2006, 01:36
Ruhsuz futbol oynuyor "milli takım", şimdi kıymete mi bindiler ?

Rakip : Malta, Netice : Hüsran

?

CeNTeR_TR
03.Kasım.2006, 01:42
Ruhsuz futbol oynuyor "milli takım", şimdi kıymete mi bindiler ?

Rakip : Malta, Netice : Hüsran

?

Burda milli takım kıymete binmiyor..

Tartışılan konu milli takıma herkesin gelirim demesi ve bizimde kabul etmemiz..

Cyzio
03.Kasım.2006, 01:42
''Türk'' Milli Takımı'nın adının değiştirilmesini talep ediyorum.TSL Yabancılar Karması güzel olabilir.Renklerini de Brezilya'ya uyarlarız.Oh mis gibi olur..

El Comandante
03.Kasım.2006, 01:44
Şemsicim suc tamamen Fatih Terim'de Milyonlarca topcumuz var.İçlerinden adam akıllı bir 11 cıkaramıyorsa suç Terimde'dir.

Gidip Galatasaraylı'yım diye Galatasaray'lı oyuncuları iyide olsa olmasada alırsa sonuc normaldir.Bu acıkca net Terim Gs'li oyuncuları acayip kayırıyor.

.

Bisi söyleyeyim mi sana ?
Senin zaten Milli takimi destekledigin yok,senin ilk planin Besiktas.Istersin ki bütün futbolcular Besiktastan olsun.Milli takim umrunda degil.Besiktastan sürüyle futbolcu gitsin de ben egolarimi tatmin edeyim diyorsun.Öbür kulüplerden az futbolcu gitsin diyorsun.Yazik vallahi...

Milli takim eger Galatasarayli futbolcular da gitmeden basarili olacaksa insAllah bir daha futbolcumuz cagirilmaz ...

GeNç KaRTaL
03.Kasım.2006, 01:47
Berk Almanya,Fransa,İtalya böyle mi yapıyorda bizde dediğin gibi yapalım.

Hatta iyi bir stopere böyle bir teklif olsa onuda kabul ederim.Çünkü artık üstlere oynanamamız lazım.

He şunu unutmamak lazım.Teknik direktör değişmeden isterse Kaka gelsin hiç bir şey olmaz..

uAmurat91
03.Kasım.2006, 01:47

Bu konuyla ilgili konuşanlara verdim bu cevabı, lafın ortasına dalarak anlayamazsın..

CeNTeR_TR
03.Kasım.2006, 01:54
Bu konuyla ilgili konuşanlara verdim bu cevabı, lafın ortasına dalarak anlayamazsın..

Valla mı anlayamam mı ? Sebep söylimmi sana..Ama gerek yok senin benim dilimden anlaman imkansız...

Hayalimdeki Milli takım

Eeee hepsi mevkisinde iyi oyuncular hepside bize lazım..Mahestro gibi yönetirler takımı...Ama bunlar ne Fenerbahçede nede Galatasarayda oynamıyor onun için sorun çıkmaz dimi :0:

Evet ;;)

Hahahh şakacı arkadaşım seni...Milli marşımız olan İstiklal marşını Birçok millet vekili söyleyemezken o söylüyor ;;)

Gerek yok bence...

Milli takım..

WebMaster91
03.Kasım.2006, 02:01
Aurelio milli marşımızı biliyor diyorsun..O reklam olmasaydı acaba öğrenecek miydi?..
Burada önemli olan adamın konuştuğu dilse işimiz var demektir..Bugün Lincoln yarın başka bir iyi yabancı futbolcu için bu konuşmalar yapılacak ve yine işin içinden BJK - FB - GS tartışması çıkacak..Bu kafayla işimiz zor..

CeNTeR_TR
03.Kasım.2006, 02:03
Aurelio milli marşımızı biliyor diyorsun..O reklam olmasaydı acaba öğrenecek miydi?..
Burada önemli olan adamın konuştuğu dilse işimiz var demektir..Bugün Lincoln yarın başka bir iyi yabancı futbolcu için bu konuşmalar yapılacak ve yine işin içinden BJK - FB - GS tartışması çıkacak..Bu kafayla işimiz zor..

Yahu arkadaşım bıraksana sen..

Ben Fenerbahçeliyim ve maçlarda dikkat ederim..Kimin milli marşı söylediğine kimin saygı gösterdiğini ;;)

Aşk-ı Şehir
03.Kasım.2006, 02:10
Kendi seçimi ve Fatih Terim'in seçimidir. Karışamam!

mert_fox
03.Kasım.2006, 02:15
Ben bir yerde okumuştum sadece isim işi sorun olur demişti onu hallederse gelirim demişti.İnşallah halleder ve gelir. :D

Memedov
03.Kasım.2006, 02:15
Takımı bir oyuncu kurtaracak diye bir kaide yok, bize takımı için ruhu ile oynayan adamlar lazım Mehmet Aurelio'yu herkes gördü, Bu ruh Lincoln'de varmı tartışılır kesin bir fikir sahibi olabilmemiz için bir iki sene daha oynaması lazım Türkiye Liglerinde..

Hatırlatırım Mehmet Aurelio 5 Seneye yakın bir süreçde Türkiye liglerinde oynadı. Lincoln'de oynasın bu kadar kendini göstersin zaten alınır Milli takıma.

WebMaster91
03.Kasım.2006, 03:00
Yahu arkadaşım bıraksana sen..

Ben Fenerbahçeliyim ve maçlarda dikkat ederim..Kimin milli marşı söylediğine kimin saygı gösterdiğini ;;)
Seninle daha fazla tartışmaya niyetim yok ;)..Son sözüm şudur; eğer Lincoln milli takıma çağırılırsa isterse İstiklâl Marşı'nı da öğrenir, yeterli Türkçe'yi de öğrenir..Gerisi boş sana göre..

REsist JuvE11
03.Kasım.2006, 03:19
suc tamamen Fatih Terim'de Milyonlarca topcumuz var.İçlerinden adam akıllı bir 11 cıkaramıyorsa suç Terimde'dir.

fatih terim farklı bir kadro çıkarsaydı demişsin..hadi diyelim çıkardı..ama başarılı olamadı..o zaman ne dicektiniz?o kadar güçlü topçumuz varken neden farklılaşmaya gitti diceksiniz..yani her halukarda suçu terime atacaksınız..terimde suç yok mu?tabi var..ama suçun büyük kısmı topçularda..ruhsuz oynuyolar..

surda yazdığın çelişkiye bak...terim gsli oyuncuları kayırıyo diyosun..ozaman senol güneşte zamanında kayırdı..üstelik dünya 3.olduğumuz zaman ilk 11de kaç tane gsli oyuncu vardı düşün bakalım..
tüm bunları geçtim,hiç bir insan kendisini bile bile ateşe atmaz..kötü olan futbolcusunu oynatmak istemez..

İstedigini getiriyorsun onlarca topcumuz var ve adam akıllı bir 11 kuramıyosa sonrada yabancılara diz baglıyorsak ben milli takım falan tutmuyorum..

uyum sorunu ne olacak..istediğini getirebiliyor ama getirdiği oyuncular(nekadar iyi olurlarsa olsunlar)anlaşamazsa,uyusmazlık olursa ne olacak?

bence takımda bu kadar ruhsuz topçu oynatılacağına lincoln gibi bir yıldız oynatılsın

CeNTeR_TR
03.Kasım.2006, 03:22
Seninle daha fazla tartışmaya niyetim yok ;)..Son sözüm şudur; eğer Lincoln milli takıma çağırılırsa isterse İstiklâl Marşı'nı da öğrenir, yeterli Türkçe'yi de öğrenir..Gerisi boş sana göre..

Çok üzüldüm ben şimdi ya...Tartış daaa benle...Allah rızası için...:mad:

IcedEarth
03.Kasım.2006, 03:23
Takımı bir oyuncu kurtaracak diye bir kaide yok, bize takımı için ruhu ile oynayan adamlar lazım Mehmet Aurelio'yu herkes gördü, Bu ruh Lincoln'de varmı tartışılır kesin bir fikir sahibi olabilmemiz için bir iki sene daha oynaması lazım Türkiye Liglerinde..

Hatırlatırım Mehmet Aurelio 5 Seneye yakın bir süreçde Türkiye liglerinde oynadı. Lincoln'de oynasın bu kadar kendini göstersin zaten alınır Milli takıma.
Lincoln 5 sene oynarsa 33 yaşına gelmiş olacak. O zaman alınmasına gerek kalmaz.

WebMaster91
03.Kasım.2006, 04:17
Çok üzüldüm ben şimdi ya...Tartış daaa benle...Allah rızası için...:mad:
Merak etme o kadar düşmem ;)..

---

Lincoln Türk Milli Takımı'na çağırılırsa hiç olmazsa orta sahda biraz rahatlarız..Bence bu teklif yapılmalı..

deniz.91
03.Kasım.2006, 04:49
Eğer yabancı biri milli takımımızda oynayacksa bu lincoln gibi biri olmalıdır ben oynamasını isterim şahsen

CeNTeR_TR
04.Kasım.2006, 18:39
Merak etme o kadar düşmem ;)..

---

Lincoln Türk Milli Takımı'na çağırılırsa hiç olmazsa orta sahda biraz rahatlarız..Bence bu teklif yapılmalı..

Offf ne kadar güzel laf oyunu yapıyosun sen =)

Neyse azcık idman yap öyle gel..Şuan uğraşamıycam ;;)

Hee bu arada seviyen düşmez artar emin ol ;;)

ThersoN
06.Kasım.2006, 05:15

Hayalimdeki Milli takım

şu yazdıgın ilk onbir kadar kaliteli , kendi ülkesinin milli takımında oynamamış, bir futbolcu daha göster, bu konuya mesaj yazmam bundan sonra...

Eğer yabancı biri milli takımımızda oynayacksa bu lincoln gibi biri olmalıdır ben oynamasını isterim şahsen

ihtiyaç olan bir bölge bence de, mehmet'in oynadıgı yer şimdi çok sağlam olmaya başladı ve adam milli takımla sahaya çıktıgından beri, fenerbahce de de eskisinden daha iyi bir performans sergiler oldu, adamın hayatı futbolu yön degiştirdi, herkes milli takım formasını giymek ister, benim brezilya milli takımında oynayabilmek gibi bir şansım olmamışsa yıllarca bana böyle bir teklif gelirse bende kabul ederim, ve bana kalırsa lincoln milli takımda sırıtmaz, yani tabiri caizse cuk diye oturur, adam gibi bir on numaramız olur, ne emreler, ne yıldıraylar, hele hele şimdi 10numara diye oynatılan, gökdenizler aslen Türk'tü de.. senelerdir, hezimet yaşıyoruz, küresel futbol diye bişiy var, şu an her yanımızla uygar milletler seviyesine ulaşmak için çabalıyoruz, bu neden sporda da olmasın, hem neden muhalif insan sayısı arttı ki, hiç geriye bakmadınız mı?, bir elvan.., bir naim süleymanoglu.., bunlara da karşı mısınız?

Fietra 10
06.Kasım.2006, 07:50

Bende sana katılıyorum..bi Aurelıo bi Lincoln gibi gerçekten ihtiyacımız olan ve kaliteli oyunculara yer vermeliyiz eger böyle bir şey olacaksa

besiktas1903
06.Kasım.2006, 07:55
lincoln evet dediyse hemen milli takima kazandirilmali...
milli takim cok kotu oynuyor turk oyuncularnan olmuyorsa 2-3 yabanci gelsin onlarnan olsun bari hic yoktan iy mesela lincoln suz 2008e gidemiyorsak ve lincolnlu 2008e gedebiliyorsak ben ozaman lincoln gelsin diyerim.

DisCo
06.Kasım.2006, 08:59
Bu konunun çok farklı yönleri var.

Türk vatandaşlığına geçmiş herkes Türkiye vatandaşlığının gerektirdiği haklara sahip olur. Bu konuda önce bir anlaşalım.

Bu konuya eğildiğimizde biz sporcu yetiştiremiyoruz. Giden oyuncuların yerini dolduramıyoruz. Zaten gidenlerinde ne olduğu ortadadır. Alt yapıya önem veriyorum hemen ertesi gün Ronaldinho,Messi,Kaka,Neste ne biliyim daha aklınıza kim geliyorsa bu kalitede oyuncuları elde etmek zordur. Bu zaman isteyen birşeydir. Bizim bu zamana gösterecek sabrımızda millet olarak yoktur. Biz alt yapıya neden önem vermiyoruz,neler yapabiliriz yerine Türk vatandaşlığına geçen oyuncuları bir çare olarak Milli takıma alıyoruz.

Bir çok ülke bunu yapıyor. Ancak çözümsüzlükten dolayı değil. Bunun yanında Fransa, Cezayirli Zidane'ı oynatıyorsa Cezayir'in yıllarca Fransa sömürgesi olduğunu unutmayalım.

Eğer X bir oyuncu Türk vatandaşlığına geçmiş ve Türk oyunculardan daha iyi bir performans sergiliyorsa Milli takıma alınmalıdır. Ben bunu asla kabul edemem diyen arkadaşlarada Naim Süleymanoğlunun aslında Bulgar olup yanlış hatırlamıyorsam Turgut Özal tarafından ülkemize kazandırıldığını ve başarılarında nasıl övündüğümüzü unutmayalım. Halil-Hamit kardeşler,Yıldıray vs. ne kadar Türkiye'de yaşamışlardır.

Bu ülkeye hizmet etmek isteyen herkese kapımızın açık olmasının şart olduğunu düşünüyorum. Biz şöyle yaklaşıyoruz yahu bu oyuncular Türk değil ki Milli takım için yürekten oynasınlar. Anca bu hinliği biz Türkler başka Milli takımda oynarsak yaparız. Banane benim ülkem mi deriz. Bu adamlar profesyonel oldukları için böyle düşünmezler emin olun.

Son olarak Lincoln adını Burak yapsında bari benim adım olsun :icon_lol:

Flawless Victory
06.Kasım.2006, 18:53
Formda bir Yıldıray Lincoln'den daha iyi ama Fatih Terim sağolsun oynatmadı gitti. Fatih Terim istifa! :) Birgün bunu söyleyeceğimi nerden bilebilirdim ki.. Ama insan Fatih Terim'den başka kim bu takımı düzlüğe çıkarabilir demekten de kendini alamıyor. Konu sapmasın da bence Fatih Terim'in yerine çok iyi bir yabancı teknik adam getirilmelidir. İsim vereyim Gus Hiddink...

anilton
06.Kasım.2006, 22:53
Ya ne Lincoln'ü...

Geçin bunları...

Emurafu
07.Kasım.2006, 01:19
Formda bir Yıldıray Lincoln'den daha iyi ama Fatih Terim sağolsun oynatmadı gitti. Fatih Terim istifa! :) Birgün bunu söyleyeceğimi nerden bilebilirdim ki.. Ama insan Fatih Terim'den başka kim bu takımı düzlüğe çıkarabilir demekten de kendini alamıyor. Konu sapmasın da bence Fatih Terim'in yerine çok iyi bir yabancı teknik adam getirilmelidir. İsim vereyim Gus Hiddink...Emrah abi terimi Yıldırayı oynatamazdı çünkü YILDIRAY sakattı....Nihat sakattı falan filan yani son maçlarda sakatımız çok vardı bunlarıda unutmalım......

Yinede Terim İstifa...

Haa Norveçmacına Nihat ve Yıldıray cagırmassa ozaman Konusuruz..

uAmurat91
07.Kasım.2006, 01:26
Ya ne Lincoln'ü...

Geçin bunları...

Haklısın, Delgado daha şık durur?

Yapmayın arkadaşlar, şu anda ülkemizde Lincoln gibi top saklayan, adam eksilten ve onun kadar kasapların müdahelelerine maruz kalan bir oyuncu daha var mı? Brezilya Milli Takımı'nda oynayabilecek kaliteed bir futbolcuyu hemen karalıyorsunuz, olmaz böyle birşey.

anilton
07.Kasım.2006, 01:37

Yapmayın arkadaşlar, şu anda ülkemizde Lincoln gibi top saklayan, adam eksilten ve onun kadar kasapların müdahelelerine maruz kalan bir oyuncu daha var mı? Brezilya Milli Takımı'nda oynayabilecek kaliteed bir futbolcuyu hemen karalıyorsunuz, olmaz böyle birşey.

Allah'ım yaaa.Lincoln'e ben kötü mü dedim şimdi?Bence de Lincoln şuan Türkiye'de ki en iyi iki 10 numaradan biri.Ben Türk milli takımında yabancı futbolcunun oynamasına karşı olduğum için dedim.Yoksa Lincoln'e kötü demek haddimize mi?Göz var nizam var.Ama Emre Belözoğlu varken,Yıldıray varken,Tümer varken,Nuri varken,Arda varken,Serdar Özkan varken isterse Dünya Kupası kazandırsın Lincoln.Banane...

sananes
07.Kasım.2006, 03:01

var hatta daha kaliteliside var alex de souza ama onun kalitesini brezilyalılarda görmüşki 40kusur kez milli olmus.ben lincolne karsı degilim bizi aurelio oynuyosa oda oynayabilir ama yukarıda bi arkın söledigine katılıyorum bu takımın 10 numaraya ihtiyacı yok yıldırayı oynatırsan lincoln kadar oynar bizim stopere ihtiyacımız var bence

Roberto Baggio
07.Kasım.2006, 03:05
var hatta daha kaliteliside var alex de souza ama onun kalitesini brezilyalılarda görmüşki 40kusur kez milli olmus.ben lincolne karsı degilim bizi aurelio oynuyosa oda oynayabilir ama yukarıda bi arkın söledigine katılıyorum bu takımın 10 numaraya ihtiyacı yok yıldırayı oynatırsan lincoln kadar oynar bizim stopere ihtiyacımız var bence

Tipik bir Fenerbahçeli sendromu (TFS) hemen germeye çalış ortamı Lincoln ile alex i karşılaştırarak...

BeeTLeJuiCe
07.Kasım.2006, 03:24
Tipik bir Fenerbahçeli sendromu (TFS) hemen germeye çalış ortamı Lincoln ile alex i karşılaştırarak...

Ortam baya gerilmiş evet. :)

Arkadaş varmı demiş sananes de var demiş birde örnek vermiş. :)
Zevkler ve renkler tartışılmaz hesabı demekki sananese göre en iyi alex sana göre ali ona göre veli uaMurata gorede lincoln ne var yani bunda.

sonOsmanLI
08.Kasım.2006, 06:47
licoln mevkisinde yeteri kadar oyuncu var zaten ama gelmesi kötü olmaz kadro genişlemiş olur. çok oyuncudan zarar gelmez. Ama para için de yapıyor olabilir :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
oldu olacak fatih terimi kovup zico yu getirsinler başa lincolnle iyi anlaşır zico :D

nart_susruko
09.Kasım.2006, 10:37
avrupa karşılaşmaları - Lincoln - Milli forma

:roll:

DisCo
15.Kasım.2006, 10:25
avrupa karşılaşmaları - Lincoln - Milli forma

:roll:

Valla Alex diyenlerin yanında Avrupa karşılaşmaları - Lincoln - Milli forma pek kötü durmuyor. Test imkanıda vereyim :)

Avrupa karşılaşmaları - Alex - Milli forma :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

nart_susruko
15.Kasım.2006, 13:57
Valla Alex diyenlerin yanında Avrupa karşılaşmaları - Lincoln - Milli forma pek kötü durmuyor. Test imkanıda vereyim :)

Avrupa karşılaşmaları - Alex - Milli forma :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
yalnız benim demek istediğim avrupa karşılaşmaları alt forumunda Lincoln-Milli takım ne iş ?

:icon_biggrin:

DisCo
15.Kasım.2006, 19:10
Olsun bende yeni bir boyut kazandırdım :icon_smile:

ShevAnil
15.Kasım.2006, 19:35

Galatasaraylı Oyuncuları Kayırıyor Demişsin Arkadaşım Peki Milli Takım Kadrosunda Şuanda Kaç Tane Galatasaraylı Oyuncu var?
Şenol Güneş Zamanında Yabancı Oyuncumuz Yoktu ama Şu Göz ardı Edilmesinki
Ozaman Milli Takımda Tam 7 tane Galatasaraylı Oyuncu vardı ve 7 Side Ilk 11 de oynuyordu. Inanmıyorsanız Bir Göz Atın sizde Göreceksiniz.
Bu Sözüm Sana Degil Emir
Kimse Milli Takım Menfaatlerini Düşünmüyor. Adam Brezilya da Dogmuş Olabilir
TüRK Olmak Istiyor Şuan Sonuçda ve Bir Kaç Sene Önce Pascal Nouma'ya Yapılan Tezahürratıda Göz Onune Alıyorum Neden Bukadar Karşı Çıkılıyor Anlıyamıyorum.
Ayrıca Türkiyede Işler Maalesef Takım Oyunuyla Gitmiyor. Bakınız Anadolu Kluplerindede Bir Lider Oyuncuya Baglı Oynanıyor Oyun Takım Oyunu Falan Türkiyede Yok , Iş Lider Oyuncuda Bitiyor..
Umarım Lincoln Türk Olur ve Milli Takımda Oynar..

DisCo
15.Kasım.2006, 19:57
Zaten gereksiz bir mantık yürütme olduğunu düşünüyorum.

Yani şuan ki başarısızlık Galatasaraylı oyuncuların olması ve Fatih Terim'in onları kayırması

Dünya 3.lüğü ise Fatih Terim'in meydana getirdiği Galatasaraylı oyuncuların çoğunluğu ve büyük katkısıyla kazanılmıştır ancak Şenol Güneş'in başarısıdır.

Ya birini tutun yada diğerini bırakın. Milli takımda bu oynamış şu oynamış Fenerli yok, Bjkli yok bu yüzden başarısız diyecekseniz Dünya 3.lüğüyle övünmeyin hatta bahsini etmeyin. Yada övünün bu söylemlerden vazgeçin.

Onlar topcu içinden ben milyonlarca 11 çıkarırım ama dikiş tutmaz. Herkes oynayamaz. Ne adamlar gördük havada 50 takla atıp gol attılar ama Milli takımda top ayaklarına gelmiyor. Olayı 4 büyüklere vuralım. Fenerden kimi alsın. Kaleci haricinde kimi alabilirsin. Avrupada iyi oynuyor ya Milli takımada lig gibi bakarsa ne yapacaz. Avrupa gibi baksın diyelim Türk oyuncu mu var doğru dürüst oynayan. Beşiktaş'tan kimi alsın. Göbeğe oyuncu almaktan başka. Türk olan ve takımında oynayan en iyi oyuncular Galatasaray'da. Neyse kısaca şunu demek istiyorum.

Başarısızlıksa hepsinin başarısızlığı, galip geliyorlarsa hepsinin başarısıdır. Şimdi burda hangi oyuncu ligde ne yapmış, Milli takımda kimin oyuncusu ne pas yapmış ne gol atmış analiz yapmayalım.

VahdeTrabzon
16.Kasım.2006, 01:30
inşallah olur ama doğrumu bu haber orasıda var bide simi levent olmasın tipiyle bütünleşmez isim :D

GeNç KaRTaL
16.Kasım.2006, 01:44
Eğer Avrupa Şampiyonasına kalırsak bu iş bitirilmeli..

Cengo
17.Kasım.2006, 02:06
Yıldıray varken Lincoln oynayamaz..

O yüzden çok gereksiz, eğer bir yere devşirme olacak lütfen libero/stoper bir defans bulsunlar, yeterli sayıda ofansif oyuncumuz var zaten..

Emurafu
17.Kasım.2006, 02:09
Yıldıray hangi maçta oynuyor sürekli sakat.....Yıldıraya Güvenilmez yani.

Cengo
17.Kasım.2006, 02:12
Lincoln de sakat :)

ZiyaSerdar
22.Kasım.2006, 02:03
İyi o zaman savunmayada bir iki transfer yapalım işin iyice suyu çıktı. Orası milli takım en azından Türkçe bilmesi gerekmez mi?

El Comandante
22.Kasım.2006, 02:06
Lincoln`e ihtiyacimiz yok,tamam Lincoln ligin en kaliteli 10 numarasi olabilir,ama devsirme futbolcu anlayisina karsiyiz biz.

Emre Belözoglu gibi 10 numara varken Lincolnü almak sacmaliktir.

uAmurat91
22.Kasım.2006, 02:07
Bu takım hakkında devşirme haberleri çıktıktan sonra düşüş başladı, gereksiz puan kayıpları yaptık. Bence futbolcularında aklı karışıyor, konsantrasyon problemi bir çeşit..

Kim olursa olsun "Türk Doğmuş Olsun", gelsin aslanlar gibi oynasın. Şu durumda Aurelio'yu örnek alıpta elin adamı doluşmasın takımıma, biz böyle daha iyiyiz.

IcedEarth
22.Kasım.2006, 02:16
Yıldıray varken Lincoln oynayamaz..
Nasıl yani? Yıldıray Lincoln'den daha mı iyi ??

Lionel Andres Messi
22.Kasım.2006, 02:18
[quote=ABOOO;965240]Yıldıray varken Lincoln oynayamaz..
[quote]

oynasa şaşardım zaten.

milli takımda yabancı futbolcu istemiyorum.eğer mümkünse aurellio da oynamasın.

extensor
24.Kasım.2006, 18:43
bir sen eksiktin zaten

GeNç KaRTaL
24.Kasım.2006, 18:46
Fikrim değişti.Lincoln'e ihtiyacımız yokmuş.Ama yabancı oyuncuların milli takımımıza katkı yapacaksa katılmasına karşı değilim.

MeMo
24.Kasım.2006, 18:49
En az 5 yıl oynamalı Türkiye'de

nerazzuri
24.Kasım.2006, 18:49
[quote=ABOOO;965240]Yıldıray varken Lincoln oynayamaz..
[quote]

oynasa şaşardım zaten.

milli takımda yabancı futbolcu istemiyorum.eğer mümkünse aurellio da oynamasın.
Aurelio oynamasında gör sen ne oluo milli takımın hali :p

KaF KeF
24.Kasım.2006, 18:57
Zaten oynayıp oynayamayacağına biz karar veremeyiz ki...Boşuna tartışıyoruz.

Bugra19o3
24.Kasım.2006, 18:59
[quote=lucho;969948][quote=ABOOO;965240]Yıldıray varken Lincoln oynayamaz..

Aurelio oynamasında gör sen ne oluo milli takımın hali :p

Aurelio'nun katkısı tartışılmaz ama Aurelio'nun oynamadığı zamanlardaki halimizide gördük...:p boşversene :D

trpeace
26.Kasım.2006, 17:16
bence şuan bile zaman kaybı :)
direk kazandırılması lazım ismi ne olur acaba :)