PDA

View Full Version : Saatimi hazırlıyorum

RaSenGan
03.Kasım.2006, 00:42
Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Polat, Denizlispor Başkanı Ali İpek'e, "Saati söyleyeyim mi?" diye sordu İpek, "Söyleyebilirsin. Nasıl olsa F.Bahçe'yi yeneriz" yanıtını verdi..

Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Polat, yine Fenerbahçelileri kızdıracak... Polat, önceki gün Türkiye Kupası'nda oynadıkları Denizlispor maçından sonra rakip takım yöneticileriyle bir araya gelerek 'ikinci 20.45 vakası'na imza attı! İki sezon önce, son haftaya kadar şampiyonluk için çekiştikleri F.Bahçe'nin, Denizli deplasmanında puan kaybedeceğini iddia ederek, "20.45'te şampiyonuz" diye saatini gösteren ve bu iddiası gerçek olan Adnan Polat, Denizlispor Başkanı Ali İpek'le karşılaşma sonrası yine o olayı konuştu. Oldukça keyifli olduğu görülen Polat, İpek'e "Bu sezon F.Bahçe ile oynadınız mı?" diye sordu. "Hayır, evimizde oynayacağız" yanıtını alınca da, "O zaman saatimi hazırlıyorum. Saati söyleyebilirim değil mi?" deyince herkesi güldürdü. İpek de bunun üzerine, "Söyleyebilirsiniz. Biz nasıl olsa F.Bahçe'yi yeneriz" karşılığını verdi.

Kaynak (http://www.sabah.com.tr/haber,4D61E47DA95B4C8A9B6C28BCDA993ABE.html)

El Barto
03.Kasım.2006, 00:45
Yine başlayacak bir saat muhabbeti ;)

canavar20
03.Kasım.2006, 00:45
Oh ne güzel herşeyi belli ediyolar Denizli ile yapmadı dimi bu lafları oyunculara gösterecen ve Denizli'ye 6 tane atcan ben olsam inanılmaz hırslanırdım.

Adnan beyde yine saçmalamış , geçen sene gördük. Kusura bakmayın ama işte bu tipler yüzünden GS'den nefret ediyorum.

ChAoS
03.Kasım.2006, 00:50
Yine polemiğe başlamışlar.Bunlara gerek yok.

CeNTeR_TR
03.Kasım.2006, 01:04
Saat 6 ya 10 var ya neyi soruyoruz birbirimize..

El Comandante
03.Kasım.2006, 01:20
Oh ne güzel herşeyi belli ediyolar Denizli ile yapmadı dimi bu lafları oyunculara gösterecen ve Denizli'ye 6 tane atcan ben olsam inanılmaz hırslanırdım.

Adnan beyde yine saçmalamış , geçen sene gördük. Kusura bakmayın ama işte bu tipler yüzünden GS'den nefret ediyorum.

Ne kusura kalacaz,Gsliler de senden nefret ediyordur :) Duygular karsilikli anlayacagin :icon_razz:

Forza 20:45

Eski acik saat kac?

uAmurat91
03.Kasım.2006, 01:22

Aman "GS" sana ve senin gibi düşünenlere çok meraklıydı zaten, kalp kalbe karşıdır. ;;)

20.45 !

GeNç KaRTaL
03.Kasım.2006, 01:23
Valla bu saat mevzusundan Beşiktaşlı olmama rağmen bende acayip nefret ediyorum.

Professeur
03.Kasım.2006, 01:26
Farketmiyo Denizli bizi yeniyo bizde Gs'yi yenioz:D.Edit edit edit...

CeNTeR_TR
03.Kasım.2006, 01:27
Ne kusura kalacaz,Gsliler de senden nefret ediyordur :) Duygular karsilikli anlayacagin :icon_razz:

Eski acik saat kac?

Saat 18:15 Baran ;;)

RoNNiE91
03.Kasım.2006, 01:28
Fenerli arkadaşları tahrik edebilecek ve tartışma çıkabilecek bir konu.Böyle polemiklere gerek yok.

canavar20
03.Kasım.2006, 01:38

Eski acik saat kac?

Aman "GS" sana ve senin gibi düşünenlere çok meraklıydı zaten, kalp kalbe karşıdır. ;;)

20.45 !

Çok üzüldüm.

Geçen sene 20.45'te Galataraylıları hatırlıyorum zaten , ve bu konun kitlenmesini rica ediyorum boş konu.

Aşk-ı Şehir
03.Kasım.2006, 01:47
Fenerli arkadaşları tahrik edebilecek ve tartışma çıkabilecek bir konu.Böyle polemiklere gerek yok.

Bence tahrik eden Fenerbahçeli arkadaşlar. Sadece şaka yapmış Adnan Polat. Ciddiye alınması gereken bir şey olmadığı gibi birbirimizide kırmaya gerek yok. Enes sencede öyle dimi? ;;):)

CeNTeR_TR
03.Kasım.2006, 01:50
Yok yahu ne birbirimizi kıracaz..Ben Barana sataşcam msn den =)

Yahu ne işimiz olur saat belli daha şuanda 18:36 derbiye az kaldı..

canavar20
03.Kasım.2006, 01:51
Bence tahrik eden Fenerbahçeli arkadaşlar. Sadece şaka yapmış Adnan Polat. Ciddiye alınması gereken bir şey olmadığı gibi birbirimizide kırmaya gerek yok. Enes sencede öyle dimi? ;;):)

Nasıl abi nasıl şaka bu. Sanki Adnan' ı tanımıyoruz 2 sene önce 20 45 demişti bu adam ve sonra GS şampiyon olunca böyle denilmiyordu ama.

Professeur
03.Kasım.2006, 01:55
Editleriz abi sorun yok.Ama bunu Gs'li arkadaşlar yapıncada lütfen onlara da söyleyin:mad::mad::mad:.Orda Fener'in aleyhine bişi yazsaydım hiç sesiniz çıkmayacaktı.

Aşk-ı Şehir
03.Kasım.2006, 01:56
Nasıl abi nasıl şaka bu. Sanki Adnan' ı tanımıyoruz 2 sene önce 20 45 demişti bu adam ve sonra GS şampiyon olunca böyle denilmiyordu ama.

Kapansın bu konu Ersin boşver işte. 2006'da biz 2007'de siz şampiyon oldunuz. Konuşulanları edilenleri boş verin. Sonuçta bir takım şampiyon olduysa haketmiştir.Yani 20.45 olayları kaale alınacak mevzular değildir. ;;) Adnan Polat'ın sevmediğim tek yönü. :) Bir anlık heyecanla azından birşeyler kaçırıyo ve o konuda çok uzuyo :)

Fernando Gago
03.Kasım.2006, 01:57
Bu adama acıyorum !

CeNTeR_TR
03.Kasım.2006, 02:00
Bu adama acıyorum !

Anammm en güzel cevap geldi kanımca =) (44)

Memedov
03.Kasım.2006, 02:02
Bu tür kargaşa yaratacak konular açmayalım Lütfen. Konu kapanır.