View Full Version : Engin: "PAF takımı ile sahaya çıkacağız"
Rodrigo Tello
03.Kasım.2006, 04:48
Engin: "Ligden çekiliyoruz"
(FLAŞ) Derbi bitti, tartışmalar başladı. Gol mu değil mi? Faul mu değil mi? Takımımızın Fenerbahçe'ye 2-1 kaybettiği maçtan sonra Genel Menajerimiz Sinan Engin, Yıldırım Demirören ile telefonda konuştuğu ve gelecek hafta oynanacak Sivasspor maçına PAF Takım'ı ile çıkacaklarını söyledi.
Bu gidişatın Turkcell Süper Ligi'nden çekilmeye kadar gideceğini açıklayan Sinan Engin; "Sahaya bakıyoruz inanılmaz bir hakem. Konuşuyoruz ceza veriyorlar. Hakkımızı nasıl arayacağız. Bir hakem var. Maçı katlediyor. 1. haftadan beri devamlı hakem hataları var. Bizim sorumlu olduğumuz taraftarımız, futbolcular var. Bunların hakkını nasıl arayacağız? Burada öyle bir hakem vardı ki, son pozisyonda gol vardı, faul çarptı. Benim ön liberoma sarı kart gösteriyor maçı profesyonelce bitiriyor. Biz takımımız ligden çekiyoruz. Piyon olmayacağız. Bundan sonra PAF takımı ile sahaya çıkacağız." dedi.
"Başkanla birlikte öyle karar verdik. Bu maçta hakem kesiyor, biçiyor. Nasıl hakkımızı savunacağız. Çok pozisyon var. Ben ağır konuşmuyorum. Tamamıyla takımım ve hakem ile ilgili konuşuyorum. Olmuyor böyle. Ne yapalım yani. Federasyona karşı yürüyüş mü yaptıralım taraftarımıza. Bu nasıl hakemlik? Yazık, günah değil mi? Her maçta aynı şey. Bu hakemler aklını başına alacaklar. Yönetim kurulumuz bundan sonra kararını verecek. Çok fena şekilde başkanımız sinirlenmiş durumda. PAF takımı ile bundan sonra maçlara çıkalım dedik..."
Kaynak: Sporx.com
goosfraba
03.Kasım.2006, 04:49
Bu konu, deminkinin aynısı olur yahu :)
El Comandante
03.Kasım.2006, 04:50
Ani bir sinirle alinmis bir karar olarak görüyorum ben.Besiktas`siz,Galatasaraysiz,Fenerbahcesiz lig olmaz,her ne kadar hakemler akilalmaz hatalar yapsa bile ...
deniz.91
03.Kasım.2006, 04:52
boş işlere bunlar çekilen çekilir her derbide yenilen çekiliyor
GebzeLi1907
03.Kasım.2006, 04:53
ÇekiLemez ancak atar tutar Sponsoru anlaşması var yayın anLaşması var cartı var curtu var çekilemezz koLay değiL..
uAsamet91
03.Kasım.2006, 04:54
Başkan Paf takımla çıkıcaz demiş
Fıratcan Alçınkaya
03.Kasım.2006, 04:54
ztn o şekilde değil gebzeli konunun başılığına göre yorum yapma oku öyle yorum yap..
travis1903
03.Kasım.2006, 04:55
yonetimin yaptığı en doğru karar olur
arkalarındayız
yeter ki sozlerinde dursunlar
:0:
LaigLeNoiR
03.Kasım.2006, 04:57
Çekilen yok ligden.
Sadece PAF'larla sahaya çıkacaz.
RoNNiE91
03.Kasım.2006, 04:59
Artık bu Federasyon hatalarına bir dur demenin vakti.
BeeTLeJuiCe
03.Kasım.2006, 04:59
Sinan Engin blöfünü gördüm ve arttırıyorum. :p
Gebzeli'nin dediklerine katılıyorum çekiliyoruz demekle olmuyor bu işler.
Yahu bu olaylardan sonra şunuda söyleyebiliriz artık. maçın bilmem kaçıncı dakikasında bizim oyuncumuzu faul olmayan faul ile durdurmasalardı, bizim oyuncu orda ortayı açıcak forvet vurucak ve gol olacaktı, bizde golümüz sayılmadı diyoruz. :p :p :p
travis1903
03.Kasım.2006, 05:04
Sinan Engin blöfünü gördüm ve arttırıyorum. :p
Gebzeli'nin dediklerine katılıyorum çekiliyoruz demekle olmuyor bu işler.
Yahu bu olaylardan sonra şunuda söyleyebiliriz artık. maçın bilmem kaçıncı dakikasında bizim oyuncumuzu faul olmayan faul ile durdurmasalardı, bizim oyuncu orda ortayı açıcak forvet vurucak ve gol olacaktı, bizde golümüz sayılmadı diyoruz. :p :p :p
boyle smilecikleri koydugun vakit çok iyi bir şey demiş gibi oluyorsun dimi ama
siz devam edin gülmeye
bende yanlıs anlamısım ligden çekilme yok sadece paflarla mucadele edilecek
Roberto Baggio
03.Kasım.2006, 05:04
Beşiktaşın güzel futboluna çok yazık oldu neler dönüyor bu camiada acaba....
canavar20
03.Kasım.2006, 05:05
Ne çekilmesi kimse çekilemez.
BeeTLeJuiCe
03.Kasım.2006, 05:06
boyle smilecikleri koydugun vakit çok iyi bir şey demiş gibi oluyorsun dimi ama
siz devam edin gülmeye
bende yanlıs anlamısım ligden çekilme yok sadece paflarla mucadele edilecek
iyi birşey söylediğim için değil, dalga geçtiğim için koyuyorum o smileyleri.
LaigLeNoiR
03.Kasım.2006, 05:06
Çekilen yok.
Paf'lar oynayacak.Onlarda beşiktaşlı dert etmeyin;)
travis1903
03.Kasım.2006, 05:08
iyi bişi sölediğim için değil dalga geçtiğim için koyuyorum o smileyleri.
hay sen çok yaşa emi
iyi iyi geç dalganı
BeeTLeJuiCe
03.Kasım.2006, 05:11
hay sen çok yaşa emi
iyi iyi geç dalganı
çok yaşa dileklerin için teşekkürler.
travis1903
03.Kasım.2006, 05:11
@ Murat Özdemir
başlıgı degiştirebilirmisin,başlıga gore yorum yapılıyorda
a.arıcı-11
03.Kasım.2006, 05:12
ya ben anlamıyorum neresi güzel futbol beşiktaş oynamdı bile topla oynayan baskı yapan fener batuhanın pozisyonunu appiah yarattı gol dediğiniz açık seçik faul gökhanı sol kolu ile iittiryo hem çekilemz lgiden falan beşiktaş bırak pafları yedeklerle bile oynayamaz
anil luque
03.Kasım.2006, 05:12
böyle daha iyi gençlerin önü açılmış olur :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya ben anlamıyorum neresi güzel futbol beşiktaş oynamdı bile topla oynayan baskı yapan fener batuhanın pozisyonunu appiah yarattı gol dediğiniz açık seçik faul gökhanı sol kolu ile iittiryo hem çekilemz lgiden falan beşiktaş bırak pafları yedeklerle bile oynayamaz
kardeş saçmalama ALLAH aşkına pozisyon faul diyorsun bu 1. zırvalığın bari oyunumuza laf etme en az 4-5 olacak maç sen neden bahsediyorsun
Fıratcan Alçınkaya
03.Kasım.2006, 05:16
Orda faul yok G.Gönül faul yapıyor be BoBo faul yapmadı orda faul ile alakası yok...
3net pozisyonumuz var nereye ayağa tıop deymedi izledinmi sen maçı BoBo karşı karşıya kaçırdı Batuhan boş kale v son dk. Sizin attınız gol nasl peki organizemi sanki H.Arıkan her zamanki gibi sağolsun Appiah ile kıyaslıyosak...
Biz paflada yedeklede oynarız rahat ol yeterki oyun oynanmasın üzerimizde... 4puanımız çalındı bu ligde hatırladım boşuna...
Konu başlığından dolayı bazı arkadaşlar okumadan yorum yapıyorlar. Bu nedenle değiştirilmiştir...
anil luque
03.Kasım.2006, 05:19
hangı 4 puan fıratcan bosver kardeşim yorma kendini fenerli işte Rabbena hep bana mantığı...
IcedEarth
03.Kasım.2006, 05:22
Sakin düşündüklerinde, bunun ne kadar mantıksız olduğunu anlayacaklardır. Beşiktaş, öyle birkaç hatayla lige paf takımla filan çıkacak kadar küçük bir takım değildir.
BlackEagle19o3
03.Kasım.2006, 05:23
İnşAllah bu sözlerini tutarlar.Yetti artık:mad:
LaigLeNoiR
03.Kasım.2006, 05:23
Biz futbolumuzu oynadık.
Birazda gençler oynasın.
BlackEagle19o3
03.Kasım.2006, 05:25
Sakin düşündüklerinde, bunun ne kadar mantıksız olduğunu anlayacaklardır. Beşiktaş, öyle birkaç hatayla lige paf takımla filan çıkacak kadar küçük bir takım değildir.
Birkaç hata?Yorum yapmadan önce kendinizi bizim yerimize koyun lütfen!
YusufT
03.Kasım.2006, 05:32
Hakem yine maci fenerlilere satti...
Ralph
03.Kasım.2006, 05:36
Fazla tartışmanın alemi yok.Alakasız bir faul pozisyonu ve iptal edilen bir gol var.Fenerbahçeliler den bir tane faul var diye itiraz eden varsa birisi söylesin bana.Yani artık konuşmaya gerek yok.Alemi yok yani.Birşeyleri yapılmalı.İnsanın aklına kötü şeyler geliyor...
nerazzuri
03.Kasım.2006, 05:37
pff.. Yorumlara bakıyorumda ne kadar yazık...
Bence Beşiktaş'ta bu yürek yok. Yapamaz hatta yapamaz 10 kere yapamaz !
Lig sonuna kadar paflarla çıkıldı farzedelim !..
Takımdaki huzuru düşünün.
Bide A takımda olupta oynamadan Milyon $ lar alanlar.
O zaman beşiktaş yaklaşık 10 m $ a yakın zarara girer. Maaşlara giden paralar.
Ya da Delgado Cisse Bobo Toroman vs. vs. vs. Onlar bu takımda kalmak istermi Kocaman bir HAYIR !..
Yani Beşiktaş bu riski göze alamaz. Hafta içi karar değişir. ;)
goosfraba
03.Kasım.2006, 05:37
Hakem yine maci fenerlilere satti...
Bence sende çok ağır konuşuyorsun.
IcedEarth
03.Kasım.2006, 05:38
Birkaç hata?Yorum yapmadan önce kendinizi bizim yerimize koyun lütfen!
Ben Beşiktaş'ı savunmaya çalışıyorum, ama sizin gözünüz o kadar kararmış ki, kimin ne dediğini görmüyorsunuz. Yorumumu bir kere daha oku. Ondan sonra (eğer istersen) bu mesaja cevap ver.
Ralph
03.Kasım.2006, 05:42
Sakin olun beyler.Artık herşey ortada konuşmanın alemi yok.
BlackEagle19o3
03.Kasım.2006, 05:43
Ben Beşiktaş'ı savunmaya çalışıyorum, ama sizin gözünüz o kadar kararmış ki, kimin ne dediğini görmüyorsunuz. Yorumumu bir kere daha oku. Ondan sonra (eğer istersen) bu mesaja cevap ver.
Evet okudum.Bence paf takımla oynarsa küçülmez Beşiktaş,benim gözümde daha da büyür;;)
Rodrigo Tello
03.Kasım.2006, 05:45
Beşiktaş Öyle Büyük Bir Klupki çekilir dedigini yapar !
Kimse yapamaz demesin biz tükürüdügümüz yalamayız !
Biz Fener Degiliz çekiliriz diyipte çekilmemezlik yapmayız !
Biz Beşiktaş'ız 103 yıllık Türkiye'nin en köklü klubuyuz.
Federasyon Degişene Kadar PAF'larla cıkarız sahaya onlarda Kartal Yavru Kartal Terlerinin sonuna kadar mücadele ederler..
Federasyonda yarın bügün açıklar istifasını.
Bravo Başkanım Bravo Demirören Bravo Helal Olsun...
IcedEarth
03.Kasım.2006, 05:46
Ben küçülür demedim ki. Avrupa'da zaten 2-3 tane başarılı takımımız var. Eğer beşiktaş PAF'larla oynarsa, Avrupa'dan mahrum kalır. O zaman da ülkemizin başarısı düşer ;;)
LaigLeNoiR
03.Kasım.2006, 05:47
Biz bu lig için fazla şerefliyiz bence.
Ralph
03.Kasım.2006, 05:49
Banada öyle geliyor.
BlackEagle19o3
03.Kasım.2006, 05:50
ŞEREF'iyle oynayıp HAKKI'yla kazananların torunlarıyız ne de olsa.
Rodrigo Tello
03.Kasım.2006, 05:53
Kesinlikle abi kesinlikle..
Universal
03.Kasım.2006, 05:53
Çıkın, elinize ne gekecese... Artık Fenerbahçe kazandı... Beşiktaş yönetimine sadece bişey söyleyecem asla büyük konuşmayacaksın...
IcedEarth
03.Kasım.2006, 05:57
Bu konuda kilitlenecek heralde.
Bakın arkadaşlar ufak bir hatırlatma..
Hakem açıklandığında bu karara tepki gösteren ve bu hakemin bu maçı kaldıramayacağını belirten , mhk'nın ilk haftadan beri yaptığı hatalı kararları türk kulüplerinin ödememesi gerektiği belirten fenerbahçeye SIRF inat olsun diye cevap veren BJK' yönetimi şu an itibariyle ÇARK etmiştir..PAF'la çıkarlarsa kendilerini tatmin etmiş olurlar.Yoksa yine aynı tas aynı hamam..İlk haftadan beri bizim kaç penaltı , faul vs verilmedi..Yani olayda sadece BJK'ye birşey yok..Sakin olalım her konunun adabını bozmayalım!..burasının TSI forumları olduğu ve hepimizin birer FUTBOLSEVER olduğu unutulmamalı!
Rodrigo Tello
03.Kasım.2006, 05:58
Büyük konusuyoruz büyük klubüz ;;)
Bizde Laf var icraat var sizin gibi degiliz ;;)
Ayrıca arkadaslar bu Pafla cıkma kararı sadece Fener macı için degildir.Beşiktaş DOldu DOldu patladı.
FeYYaz1989
Ne demek yaa?her konuyu kilitlemeyin yazacaklarımız var..
Gördük saha içini dışını,hala konuşanlar var..
Akıllı msj atsın herkes,gerekirse forumdan atılırım..Bu ne böyle?
İsmet Arzuman denen karaktersiz sokağa çıkmasın.Yönetim lafının arkasında dursun hep paflarla çıkalım,kaç oldu bu?Dalga mı geçiyorsunuz bizimle?..Umrumuzda değil fener falan hakkımın yenmesinden nefret ederim,ayarım kaçar..Hakkıyla kazansa sorun değil ama basit numaralara başvurup kazanıp vıdı vıdı yapılmasın..Temiz futbol oynansın yoksa oynanmasın..Bu konu da kapanmasn herkes söyleyeceğini söylesin,psikolojim bozuluyor yoksa...
Memedov
Konu kilitlenmiştir.