View Full Version : Derbiden sonraki basin aciklamalari ve Olaylar.
YusufT
03.Kasım.2006, 06:10
"Yüreksiz Arzuman"
Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, maçtan sonra sert açıklamalarda bulunarak, ''Şampiyonlar önceden belirleniyorsa, birileri bir iki takımı götürmek istiyorlarsa götürsünler'' dedi.
Maçta futbolu güzelleştirmeye çalışan, net pozisyonlar bulan takımın kendileri olduğunu kaydeden Kenan Öner, maçtan sonra yaptığı açıklamada, ''Çok şanssız iki gol yedik. Ben bütün yorumculardan, 1-0'dan 1-1'e oluncaya kadar maçı izlemelerini istiyorum. Hakem maçın 70. dakikasındaki bir pozisyonda ikinci sarı kartı göstererek Deivid'i atamadı. Son dakikada herkes oyunun içinde gol atıyoruz, kutlamalar oluyor, ama gol verilmiyor. Böyle bir şey yok, yazık değil mi? Yürek olmadan bu hakemlik zor, adaletli olsunlar'' diye konuştu.
Öner, yapılan bu taktikleri bildiklerini vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Her maçta baskı taktiği, hakem mesajı alıyor. Geçen sene şampiyonluk maçında hakem hataları bizi yaktı, gıkımız çıkmadı. Devamlı baskı baskı, çok gerginiz, isyan ediyoruz. Şampiyonlar önceden belirleniyorsa, birileri bir iki takımı götürmek istiyorsa götürsünler.
Göğsünde 'Ay-yıldız'ı taşıyan şerefli Beşiktaş olarak her zaman sahaya çıkarız, ama şampiyon belirleniyorsa maçlara PAF takımıyla çıkarız.''
Öte yandan, güvenlik gerekçesiyle maç sonrasında statta bekletilen Beşiktaşlı taraftarlar, ''Yönetim uyuma Beşiktaş'ı ligden çek'' diye tempo tutarken, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy aleyhine de bağırdılar.
03.11.2007 http://forum.turksportal.net/i/b.gif
Kaynak : AA
Levent Erdoğan isyan etti
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Fenerbahçe maçında yine büyük hakem hataları yaşadıklarından yakınarak, ''Bu sezon üst üste gelen hatalar karşısında artık yapacak bir şeyimiz yok. Bundan sonraki maçlara PAF takımla çıkmak durumunda kalacağız'' dedi.
Levent Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon hakem hataları nedeniyle 11 puan kaybettiklerini öne sürerek, ''Derdimizi sezon başından beri anlatmaya çalışıyoruz. Konuşuyoruz, ceza alıyoruz. Haklılığımızı kime anlatacağız? Lig başladığından beri her hafta hakem skandalı yaşıyoruz. Hakemlerin Beşiktaş'a karşı bu davranışlarını şiddetle protesto ediyorum. Artık yapacak bir şeyimiz kalmadı. Başkanımız ve yönetim kurulumuzun alacağı kararla bundan sonraki maçlara PAF takımla çıkacağız'' şeklinde konuştu.
''Artık üzerimizde fazla oyunlar oynanmasın'' diyen Erdoğan, bundan sonra en azından derbi maçlara yabancı hakemler getirilmesini istediklerini ifade etti.
Fenerbahçe derbisinde verilmeyen golün maçı katlettiğini belirten Erdoğan, ''Gol atılıyor, zaman geçtikten sonra bu gol iptal ediliyor. Ayrıca atılan gol öncesi faul de yoktur. O pozisyona yazıktır'' dedi.
-FENERBAHÇE YÖNETİMİNE TEPKİ-
Fenerbahçe yöneticilerinin her zaman olduğu gibi maç öncesi hakemi tesir altına aldığını kaydeden Erdoğan, ''Fenerbahçe büyük kulüp böyle hakem oyunlarına ihtiyacı yok. Ama yöneticilerinin böyle oyunlara ihtiyacı var. Fenerbahçe yöneticileri, bilinçli bir şekilde, acizliklerini beyan ederek, maç öncesi verdikleri beyanatlarla hakemleri etki altına almıştır'' şeklinde konuştu. Fenerbahçe yöneticilerinin geçen sezon da aynı şeyleri yaptığını savunan Erdoğan, şunları söyledi:
''Hakemi, geçen sezonki bedava şampiyonlukları gibi tesir altına almışlar. Geçen sezon hakemlere yüklendikleri şekilde, bu sene de şampiyonluğa götürmeye hedeflenmişlerdir. Fenerbahçe büyük bir takımdır, hakem oyunlarına ihtiyacı yoktur. Fakat ne yazık ki yöneticileri bu ihtiyacı duymaktadırlar. Türk futbolu adına manevi anlamda cinayetler işlenmektedir.''
Uslu da hakemden şikayetçi!..
Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu 2-1'lik olaylı derbiden sonra, takımlarının galibiyetine rağmen, maçın hakemlerini eleştirdi. Beşiktaşlı yöneticilerin hakem konusundaki açıklamalarını hatırlatan Uslu, şunları söyledi:
''Hakemlerden biz de memnun değildik. Bir oyuncu bir kere uyarılır, 3-4 kere uyarıda bulunulmaz. Beşiktaş da bu sene hakemlerden dolayı mağdur oldu. Onlar da bizim bildirimize sahip çıkmalıydı. Bir futbolcu değdiği zaman da faul çalınıyor, vurduğunda da devam kararı veriliyor. Bu çifte standardın ortadan kalkmasını istiyoruz.''
Hakemler konusundaki bu sıkıntıların Rusya'da da yaşandığını kaydeden Mahmut Uslu, ''Rusya'da da yabancı hakem getiriliyor. Biz buraya yabancı hakem istemiyoruz. Bugün de ikili mücadelede abarttılar'' dedi.
Deivid ve Üzülmez kapıştı
Derbi maçta, bir pozisyondan sonra Fenerbahçeli futbolcu Deivid ve Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Üzülmez kapıştı.
İkili arasında başlayan tartışmada Deivid'in eliyle rakibinin yüzüne müdahaleler yaptığı görülürken, karşılaşmanın hakemi İsmet Arzuman iki futbolcuya da sarı kart gösterdi.
Kadıköy'de yüksek gerilim
Beşiktaş'ın pozisyon öncesinde faul nedeniyle sayılmayan golünden sonra Beşiktaş tribünlerine doğru sevinen Volkan Demirel'e Higuain tepki gösterdi.
Maçın ardından Volkan, Higuain'in üzerine yürüdü. İki futbolcunun yakınında olanlar araya girerek gerginliğin büyümesini önledi. Beşiktaş kalecisi Hakan da Volkan'ın yakınına kadar gelerek Fenerbahçeli futbolcuya tepki gösterdi. Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı, kaleci Volkan'ı güçlükle sakinleştirdi. Soyunma odası tüneline girerken bu kez Kazım Kazım, kaleci Hakan ile tartıştı. İkili arasındaki tartışma da büyümeden önlendi.
Bu Mactada gördükki Türkiyede garip garip olaylar dönüyor..
RaSenGan
03.Kasım.2006, 06:17
Olmuş'la Ölmüş'e çare yok..Ama Federasyon'dan birşey yapılması lazım.
YusufT
03.Kasım.2006, 06:21
Varya bi arastirma baslatilsa son 10 yil icin.. bir sürü sike olayi cikar...
the_imam912
03.Kasım.2006, 06:21
Fedarsayonu kökten değiştirelim.Sorun kökünden hallolur :)
GeNç KaRTaL
03.Kasım.2006, 06:26
Bu maçın hakeminin atanmasından itibaren bir şeyler olduğunu düşünmeye başlamıştım zaten.Hakemde düşüncelerimi desteklercesine maçı yönetti.Ulan böyle önemli maça Fırat Aydınus gibi hakemi vermicende kimi verecen.Yetti artık.Biz bu ligte bu oyunlarla şampiyon falan olamayız..
YusufT
03.Kasım.2006, 06:26
Federasyonla bu is halledilmes.. Sike arastirmasi yapacaksin.. son 10 yilda hakemlik yapan hakemlerle konusacaksin..
Bazilari sike var diye cikmisti, birileri onlari hemen suzturdu.
Bazi yabanci T.D bu olayin farkina vardi. Örnegin Lucescu..
Erdenay
03.Kasım.2006, 06:27
Koskoca yöneticisin sen çık şöyle laflar de utanmaları lazım..gol iptali gayet uygun bir karar bobo resmen sol dirseği ile hava topuna çıkarken gökhan'a fazla şarjda bulunmuş bu da faul bunun tersi bişey yoktur benim bildiğim kadarıyla
Universal
03.Kasım.2006, 06:29
Yorumculardan bazıları Fener'in hakemi tesir altına aldığını söylüyor. Diyelim ki aldık. Hakem ısınmaya çıktığında edilen küfür. Sonraları edilen küfür bu hakem bu küfürlere böyle mi tesir verecek? Ayrıca biz söyledik hakem Fifa'dan çıkartıldı. Yakında emekli oluyor... Böyle bir hakemi atamak iki takım içinde yanlış karardı.
BlackEagle19o3
03.Kasım.2006, 06:30
benim bildiğim kadarıyla
Demek ki sen bişey bilmiyorsun.
YusufT
03.Kasım.2006, 06:30
Koskoca yöneticisin sen çık şöyle laflar de utanmaları lazım..gol iptali gayet uygun bir karar bobo resmen sol dirseği ile hava topuna çıkarken gökhan'a fazla şarjda bulunmuş bu da faul bunun tersi bişey yoktur benim bildiğim kadarıyla
Afedersin ama maci galiba dogru düzkün izlemedin.
ikisi hava topuna cikti ve hic bisey yoktu. ayrica Gökhan yerdeyken Boboya tekme atmaya calisiyor.. resmen kirmizi kartlik hareket...ayrica Deivid galiba 70.dakkadaydi, Ibo'ya tokat atti.
etti 2 kirmizi kart...
Memedov
03.Kasım.2006, 06:32
Arkadaşlar, Maçı net izlerseniz o pozisyonda hakem pozisyonu önceden kesti düdüğü çaldı, Beşiktaşlı oyuncular duymadı olsa gerek devam ettiler ve sonucunda gol oldu.
Siz diyorsanız ki Hakem O pozisyonun gol olacağını tahmin etti ondan düdük çaldı birşey diyemeyeceğim.
GeNç KaRTaL
03.Kasım.2006, 06:32
Yok yav.Bobo orada iki eliyle itti.Tamamen fauldu.Hatta Bobo kırmızı görmeliydi.Sakatlamaya yönelik hareketten dolayı..
Erdenay
03.Kasım.2006, 06:33
arkadaş hakem düdğü çalmış bjk li oyuncular duymamış devam etmiş yani ortada gol olduktan sonra çalınan bi faul yok
verilen kararda gayet doğru bir karar.. bjk li oyuncu,yönetici ve taraftarlarının çok büyük ayıp etti
LaigLeNoiR
03.Kasım.2006, 06:34
Arkadaşlar, Maçı net izlerseniz o pozisyonda hakem pozisyonu önceden kesti düdüğü çaldı, Beşiktaşlı oyuncular duymadı olsa gerek devam ettiler ve sonucunda gol oldu.
Siz diyorsanız ki Hakem O pozisyonun gol olacağını tahmin etti ondan düdük çaldı birşey diyemeyeceğim.
Hakemden başka hiç kimse durmadı.Faul falan da yok.
FB'nin attığı ilk golde aynısını Aurelio Koray'a yapıyor.Yani nizami bir hareket.Hakem aynı olayı bir tarafa devam ettirip diğer tarafa düdük çalıyorsa art niyet ararım.
FeYYaz1989
03.Kasım.2006, 06:35
Yeter artık,başka bir şey söylemiyorum.
Yönetim lafının arkasında dursun pafla çıkalım maçlara..
ismet arzuman'da birazcık adamsa hakemliği bıraksın..
volkan'da şu saçma sapan hareketlerinden ne zaman vazgeçecek bilmiyorum-bırak pafları çocuklar bile maçlarda böyle şeyler yapmıyor artık yaa ama o ve iki gol atınca havaya giren Deivid hareketlerine dikkat etsinler-bence...
eXcitinG
03.Kasım.2006, 06:36
Bu konuda da gözümüz üstünüzde.Lütfen yazdığınız mesajLara dikkat edin.ALT+S yapmadan önce tekrar gözden geçirin.Kimseyi tahrik edici,kışkırtıcı mesajLar atmayın..
Erdenay
03.Kasım.2006, 06:37
Yok yav.Bobo orada iki eliyle itti.Tamamen fauldu.Hatta Bobo kırmızı görmeliydi.Sakatlamaya yönelik hareketten dolayı..
Aynen kardeşim katılıyorum sana.Ve bir beşiktaşşlı olarak kendi takımını eleştirdiğin için de seni tebrik ediyorum
Memedov
03.Kasım.2006, 06:39
FB'nin attığı ilk golde aynısını Aurelio Koray'a yapıyor.Yani nizami bir hareket.Hakem aynı olayı bir tarafa devam ettirip diğer tarafa düdük çalıyorsa art niyet ararım.
Maçı iyi izle Murat abi, Pozisyondan sonra Fenerbahçeli oyuncular el kaldırıyor, daha sonrasında hakem düdük çalıyor Beşiktaşlı oyuncular düdüğü duymayıp oyuna devam ediyorlar ve sonuç gol oluyor..
her olayda art niyet aranmaz, Ayrıca bu maça bu hakemin atanmasına Fenerbahçe'de karşı çıktı bunuda belirtmeden edemeyeceğim.
ChAoS
03.Kasım.2006, 06:39
Gökhan gönül gibi boyu 160 cm fiziği sokaktaki adamdan bile cılız kafa toplarında bi hayli etkisiz bir oyuncu , bobo gibi güçlü boyu uzun kafa toplarında yeterince etkili bir oyuncuyla kafa topuna çıkıyor ve pozisyon alamayıp yere düşüyor hakem faul çalıyor bu nasıl iştir böyle bu pozisyondan sonra benim aklıma bizim trabzon maçında yattara ile i.üzülmezin ikili mücedelesi geliyor ve ibrahim ikili mücadeleyi kaybedip yere düşüyor pozisyon devam ediyor gol oluyor . Bu iki pozisyon arasında hiçbir fark yoktur, pardon düzeltiyorum vardır; aradaki fark beşiktaşın dk 90'da attığı golü veremeyen yüreksiz hakemdir.
YusufT
03.Kasım.2006, 06:40
Iste Fenerin farki burda gözüküyor tabii.. Hakemlerle cok iyi iliskileri olabilir
GeNç KaRTaL
03.Kasım.2006, 06:41
Aynen kardeşim katılıyorum sana.Ve bir beşiktaşşlı olarak kendi takımını eleştirdiğin için de seni tebrik ediyorum
Arkadaşım gecenin bir diğer süprizi sensin herhalde.Adam gibi kabul edin işte.Bu maçı rahat kazanacaz diyordunuz.Maç boyunca 3.5 attınız.Hele son dakikada bu 3.5 atma olayı son haddine ulaşmıştı ama içinizi rahatlatan hakem düdüğü ile derin bir oh çektiniz.
Universal
03.Kasım.2006, 06:42
Tribün sahaya uzaktı üstten en önde izledim net gözükmüyordu ama Deivid şımarık bir futbolcu...
BlackEagle19o3
03.Kasım.2006, 06:43
Maçı iyi izle Murat abi, Pozisyondan sonra Fenerbahçeli oyuncular el kaldırıyor, daha sonrasında hakem düdük çalıyor Beşiktaşlı oyuncular düdüğü duymayıp oyuna devam ediyorlar ve sonuç gol oluyor..
her olayda art niyet aranmaz, Ayrıca bu maça bu hakemin atanmasına Fenerbahçe'de karşı çıktı bunuda belirtmeden edemeyeceğim.
Asıl sen dikkatli izle Mehmet.Murat abi gereken açıklamayı yaptı.Kimse durmamıştır.Herkes oyununna baktı.Golden sonra itiraz eden bile olmadı.Lugano bile itiraz etmedi!Düşün artık.
Fenerbahçe'nin bu şahısın hakem olarak atanmasına neden karşı çıktığı da belli oldu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Cümleleri anlama yeteneğinden dolayı da ben seni tebrik ediyorum.
Universal
03.Kasım.2006, 06:44
Arkadaşım gecenin bir diğer süprizi sensin herhalde.Ulan adam gibi kabul edin işte.Bu maçı rahat kazanacaz diyordunuz.Maç boyunca 3.5 attınız.Hele son dakikada bu 3.5 atma olayı son haddine ulaşmıştı ama içinizi rahatlatan hakem düdüğü ile derin bir oh çektiniz.
Ne desen haklısın ben 3.5 atmadım ama o pozisyonda üzüldüm pozisyonu net görmedim ama hakem gol verse ağlardım... Ama vermedi pınarbaşı çektik...
Erdenay
03.Kasım.2006, 06:47
bunu kabul edelim artık türk futbolunun vazgeçilmezleri oldu bu hakemler herkes fenerbahceye patlıyor üstelik bu maçı fenerbahce tek kale oynadı maçın yüzdelerine bakarsanız bi tek fb değil galatasaray da son 2 maçını penlatılarla kazndı nedne onlara bir ses yok örneğin ligdeki denizlispor maçı..verilen penlatı penaltımıdır?alakası yok
YusufT
03.Kasım.2006, 06:49
Asıl sen dikkatli izle Mehmet.Murat abi gereken açıklamayı yaptı.Kimse durmamıştır.Herkes oyununna baktı.Golden sonra itiraz eden bile olmadı.Lugano bile itiraz etmedi!Düşün artık.
Fenerbahçe'nin bu şahısın hakem olarak atanmasına neden karşı çıktığı da belli oldu.
Nedense artik.. :mad::mad:
Fener ne zaman zorlansa yardimina Hakemler....afedersiniz dilim sürstü 12., 13., 14. oyuncular kosuyor..
BlackEagle19o3
03.Kasım.2006, 06:50
üstelik bu maçı fenerbahce tek kale oynadı
Senin dünyanda böyle oynandı galiba maç.Ama biz başka bir maç izledik;;)
YusufT
03.Kasım.2006, 06:51
bunu kabul edelim artık türk futbolunun vazgeçilmezleri oldu bu hakemler herkes fenerbahceye patlıyor üstelik bu maçı fenerbahce tek kale oynadı maçın yüzdelerine bakarsanız bi tek fb değil galatasaray da son 2 maçını penlatılarla kazndı nedne onlara bir ses yok örneğin ligdeki denizlispor maçı..verilen penlatı penaltımıdır?alakası yok
Zirlama...
Hakemler sizi 2 yil arka arkaya sampiyon yapinca iyi, ama bize 2 tane yanlis penalti calininca kötümü oluyo?
Gecen yilda hak*m**r*n yardimiyla aldiniz sampiyonlugu
fenerbahce_1907
03.Kasım.2006, 06:52
Nedense artik.. :mad::mad:
Fener ne zaman zorlansa yardimina Hakemler....afedersiniz dilim sürstü 12., 13., 14. oyuncular kosuyor..
Geçen hafta oldugu gibi son dk da 1 penaltı çalarlar günü kurtarlar hakemler ay pardon 12,13,14.adamlar.
YusufT
03.Kasım.2006, 07:00
Geçen hafta oldugu gibi son dk da 1 penaltı çalarlar günü kurtarlar hakemler ay pardon 12,13,14.adamlar.
Bir kere oldu. Herkes bilir fenerin ne mal oldugunu.
goosfraba
03.Kasım.2006, 07:05
Bir kere oldu. Herkes bilir fenerin ne mal oldugunu.
:icon_neutral:...
eXcitinG
03.Kasım.2006, 07:08
Yahu Lütfenden anLamazmısınız siz ? NEDEN HALA ISRARLA DEVAM EDİYORSUNUZ ARKADAŞLAR.
Rodrigo Tello
03.Kasım.2006, 07:32
"Arzuman ve Keçeci bırakmalı"
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, "Affan Keçeci istifa etmeli, İsmet Arzuman hakemliği bırakmalı" dedi.
Siyah beyazlı kulübün yönetim kurulu, genel menajer Sinan Engin ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Başkan Yıldırım Demirören'in evinde yaklaşık 1 saat süren bir toplantı gerçekleştirdiler. Toplantının ardından basına açıklama yapan Başkan Demirören, Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci'nin istifa etmesi gerektiğini, İsmet Arzuman'ın da hakemliği bırakması gerektiğini söyledi. Demirören şöyle konuştu:
"Beşiktaş başkanı olarak futbolcularımla, taraftarımla, teknik heyetimle gurur duyuyorum. Ama Beşiktaş'ın haklarını savunamayan Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci istifa etmeli. Siyah beyazlı takımın delegesi olan Keçeci'nin hemen görevi bırakması lazım. Hakem İsmet Arzuman'ın da düdüğünü bırakması lazım. Beşiktaş takımı olarak Sivasspor maçına PAF takımı ile çıkacağız. Taraftarlarımız da o maça gelmesin. Gerekirse sponsorlarımız da bizden desteğini çeksin. Eğer Affan Keçeci ve İsmet Arzuman görevlerini bırakmazlarsa, milli maç arasından sonra tekrar bir değerlendirme yapacağız. Gerekirse sezon sonuna kadar PAF takım ile çıkarız."
2004'te göreve geldiğinde, Türkiye'de iki büyük takımla lig yaratılmaya çalışıldığını dile getirdiğini hatırlatan Demirören, "Ama biz buna izin vermeyeceğiz. Biz ne kadar büyüğüz ki, bizi sahada değil sahadışı oyunlarıyla yeniyorlar. Fenerbahçe'nin maç öncesi yaptığı açıklamalar bu kulübün her zaman yaptığı bir taktik. Hakemi etki altına aldılar" dedi.
Kaynak: DHA
GeNç KaRTaL
03.Kasım.2006, 07:35
Aferin.Beşiktaşlılık duruşu bu işte.İnşallah vazgeçmezler bu kararlarından.
BeeTLeJuiCe
03.Kasım.2006, 07:39
Düşüncelerimin Zico ile aynı olmasına sevindim. :)
"Önceden faul çalınmıştı"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Beşiktaş karşısında ilk dakikalarda 1-0 geriye düşmelerine rağmen mağlubiyeti kabul etmediklerini, ortaya koydukları mücadeleyle derbiden galibiyetle ayrıldıklarını söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Brezilyalı teknik adam, iki ekip adına da gol için bol şansın olduğu bir maç oynadıklarını ifade ederek, şunları söyledi:
''Çok tempolu bir maç izledik. Bulduğumuz pozisyonların daha fazlasını değerlendiren ekip olarak galip ayrıldık. Maçın hemen başında yediğimiz golden sonra, süren dakikalarda oyuncularım galibiyet hedefini ortaya koydular. Oyun içinde iki taraf adına da yapılan hatalar vardı. En başında bizim adımıza, geri pas hataları vardı. Özellikle Beşiktaş gibi kaliteli bir ekibe karşı bu tip geri pas ve zamanlama hataları yapmamamız gerekiyor. Maçta bunları tekrarladık ama inancımızı hiç kaybetmedik. Mağlup duruma düşünce oyuncularım bunu kesinlikle kabul etmediler. Rakibimizin ligde önüne geçip yolumuza devam ediyoruz.''
Zico maç içinde yaptıkları pas ve zamanlama hatalarıyla ilgili olarak, ''CSKA Moskova'ya, Kasımpaşa'ya hediye verdik. Bugün Beşiktaş'a da bir sürü hediyeler verdik. Ancak öyle bir rakip çıkar ki karşınıza, maçı kurtaramazsınız. Bunlara dikkat etmemiz gerekiyor'' dedi.
''BUNA GOL POZİSYONU DİYEMEYİZ''
Son dakikada sayılmayan Beşiktaş'ın gol pozisyonuyla ilgili soruya sinirlendiği görülen Zico, ''Buna gol pozisyonu diyemeyiz. Çünkü öncesinde çalınan bir faul vardı'' dedi. Brezilyalı teknik adam pozisyonla ilgili olarak, ''Buna gol pozisyonu diyemeyiz. Çünkü çok önce faul çalınmıştı. Hakem düdüğü çalmıştı ve bir faul vardı. Böyle çok taraftarın olduğu statlarda düdük çalındığında duyulmayabiliyor. Pozisyonun gelişimini hakem görmedi. Düdük çalındığı zaman Roberto Carlos duymadığı için atağa devam etti. Bu bir gol pozisyonu değildi. Çok önceden durdurulmuş bir pozisyon vardı'' şeklinde konuştu.
''ALEX'İ PSV "MAÇINI DÜŞÜNEREK OYUNDAN ALDIM''
Zico, Alex'i ikinci yarıda Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde PSV Eindhoven ile yapacakları maçı düşünerek oyundan aldığını söyledi. Fenerbahçe yenik durumda olsaydı bile Brezilyalı futbolcuyu kenara alacağını ifade eden Zico, ''Alex'in bizim için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu herkes biliyor. Hem O'nu düşünerek, hem de PSV maçını düşünerek oyundan aldım. Daha sonra Alex'e, 'Bana kızabilirsin ama bu sorumluluk benim. PSV Eindhoven maçında seni sağlam görmek istiyorum' dedim. O da bunu en iyi şekilde karşıladı'' şeklinde konuştu.
''HAKEMLER HAKKINDA YAPILAN YORUMLARIN DESTEKÇİSİ OLDUĞUMU SÖYLEYEMEM''
Maçın hakemi İsmet Arzuman ile ilgili Fenerbahçe Kulübü'nün açıklamasıyla ilgili düşünceleri sorulan Zico, şöyle konuştu:
''Bu tip yorumların destekçisi olduğumu söyleyemem. Fakat bunun örneklerini gördüm. Brezilya'da da İtalya'da da şahit oldum. Fakat hakem dörtlüsü önceden açıklanınca, insanlar daha önceki verdiği kararlara ilgili yorumlar yapabiliyorlar. Bu sadece burada olmuyor. Hakem eğer iki tarafın da tepkili olduğu bir isim olunca dikkatler onun üzerine çekiliyor. Ama ben bunun destekçisi değilim. Bu noktada federasyona görev düşüyor. Mutlaka hakem konusunda hassas olunması gerekiyor. Herhangi bir yönettiği maçtan dolayı iki taraf adına da zan altında kalmaması gerekiyor. Maça çıkınca kafasının rahat olması gerekiyor. İki tarafın da hoş karşılayacağı hakem verilmeli diye düşünüyorum.''
Bu arada Fenerbahçe, PSV Eindhoven ile yapacağı maçın hazırlıklarına yarın saat 11.00'da yapacağı antrenmanla başlayacak.
FeYYaz1989
03.Kasım.2006, 07:41
Erman Toroğlu bu tartışılan pozisyon için ''bunu İngiltere'de çalarsan sana şüpheyle bakarlar,ya bilmiyorsun ya da sakatsın derler'' demiş..
Fıratcan Alçınkaya
03.Kasım.2006, 07:48
Toroğlu çok ağır konuştu
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından Toroğlu da hakem Arzuman'a yüklendi.
Lig TV'de Şansal Büyüka ile birlikte Maraton programında maç yorumları yapan Erman Toroğlu, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi ile ilgili çarpıcı sözler söyledi. Faul verilen pozisyonun "faulle uzaktan yakından ilgisi olmadığını" belirtti.
Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı mücadelenin 95. dakikasında Beşiktaş, Higuain ile gol bulmasına karşın hakem İsmet Arzuman, daha önce düdük çalarak oyunu durdurduğunu belirtmiş ve golü geçerli saymamıştı.
Hakemin faul dediği Gökhan ile Bobo arasındaki pozisyonun faulle uzaktan yakından ilgisi bulunmadığını söyleyen eski hakem Erman Toroğlu, hakem İsmet Arzuman'ı eleştirdi.
"Kafada kurt var, şeytanlık var. Ben onun ne düşündüğünü biliyorum" diyen Toroğlu sözlerini şöyle sürdürdü. "Gelirsin gelirsin gelirsin bir gün kamyonu vurursun. Pozisyonun faulle uzaktan yakından ilgisi yok. Ama hakem öyle bir haldeki, hakem maç bitsin de gideyim diyor. Hakem maçın içinde en az böyle 20 tane pozisyonda, çok alakasız yerlerde -bana futbolcu, hakem olarak baktığımda çok alakalı yerlerde- öyle güzel üflüyor ki... Sana göre orta sahada ama biraz büyüdü mü kar topu gibi gider... Seyirci oradan bir bastırıyor... İki taraflı yapıyor, ama hangi tarafın tereyağı fazla ise o tarafa gider. Hangi takımın seyircisi fazlaysa ona gider...
Pozisyonda hakem İsmet Arzuman'ın düdüğünü çalmasına karşın yan hakeminin, hem Fenerbahçeli hem de Beşiktaşlı futbolcuların oyuna devam ettiğini, seyircilerin bile faullü bir pozisyon olmaması nedeniyle pozisyona kilitlendiğini söyleyen Erman Toroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Sadece hakem farklı davrandı. Hakem yıllardır kurt olmuş, onu çeviriyor. Bu kulaklıklar nerede. Ben biliyorum nerede olduğunu... Mustafa Çulcu komitesi bu kulaklıktan alalım dedi. Haluk Ulusoy gerek yok demiş. Hilmi Ok kulaklık demiş, kulaklıklar gümrüğe gelmiş. İsteyen hakeme ben Avrupa'dan 10 tane alayım. Tanesi 5000 Euro... Ama bu maçın bedeli kaç bin Euro?"
Bu arada Erman Toroğlu, İsmet Arzuman'ın kendisini sık sık mahkemeye verdiğini ve para da kazandığını anlattı. Toroğlu, yorumlarının bu kadar sert olmasında mahkemelik olmalarının etkisinin bulunmadığını sözlerine ekledi.
BlackEagle19o3
03.Kasım.2006, 07:52
Güzel konuşmuş Toroğlu.
LaigLeNoiR
03.Kasım.2006, 07:54
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=28816
Başkanın konuşmaları burada video olarak.
DeNiZ_1903
03.Kasım.2006, 08:02
Bu maçın neyi hakkında basın açıklaması yapılıyor ki maçı bir daha izleseler onlarda anlayacak ne yaptıklarını !
Rodrigo Tello
03.Kasım.2006, 08:03
Toroglu gibi adamda böyle konustuysa uzatmaya gerek yok..
Sekopej
03.Kasım.2006, 08:53
Erman Toroğlu bu tartışılan pozisyon için ''bunu İngiltere'de çalarsan sana şüpheyle bakarlar,ya bilmiyorsun ya da sakatsın derler'' demiş..
Toroğlu gündüz oynanan Arsenal-Manchester maçını izlememiş sanırım.:)
remake
03.Kasım.2006, 08:53
Bu sene birileri bizi sebek etmeye calisiyor ama insallah baskan artik su yumrugunu masaya vurur. Besiktas'in lehine normalde tek kelime laf etmeyen Toroglu bile bu mac hakkinda bu kadar agir konustuysa eger birseyler garip demektir.
FeYYaz1989
03.Kasım.2006, 09:09
Toroğlu gündüz oynanan Arsenal-Manchester maçını izlememiş sanırım.:)
Valla ben Toroğlu'nu bilmemde ben izledim.gündüz oynanan maçta özellikle son dakikalarda ayakta duramayan futbolcu ikili mücadelelerde yerlerde sürünürken hakemin oralı bile olmadığını gördüm,bravo dedim.
Maçı izlediğim mekan gayet karombol bir ortam olduğunda orda golü neden vermediğini anlayamadık ilk başta,yardımcı hakem bayrak kaldırmış,ben seviniyorum,hakemin eli kolu havada.Ulan dedim Arzuman'ı görünce vermedi işte hakem arkadaşımız boşaltmaya devam edelim mekanı..Başka şeylerde dedim de burda söylemem doğru olmaz :0:
Eve geldim baktım bir düdük sesi duyuluyor kesik kesik.Hakem faulü vermeye niyetlenmiş Bobo'nun müdahale edeceğini düşünürek ama Gökhan Gönül güçsüzse Bobo n'apıcak?Topu rakibe mi bıraksın?Güçsüz futbolcunun öyle bir avantajı mı var?Bu bizim mahalle maçlarına benzedi,siz güçlüsünüz bize 4 avans falan derdik güçlü rakibimiz karşısında avantaj sağlamak için.Böyle bir şey mi var yoksa?
Benim gündüz izlediğim maçta ki hakem bu tip pozisyonlarda hep devam dedi,sadece rakibin hareketini doğrudan engellemeye yönelik hareketlere düdük çaldı..Bu pozisyonu izliyorum izliyorum,anlamıyorum..Neyse ne söylesek boş ta..Bari elin süper geçen maçını karıştırıp dandik ligimizi onurlandırmayalım yanlışlıkla falan..
NisRoc
03.Kasım.2006, 11:41
Geçen sene bizim penaltılarımız verilmeyip hakkımızı savunduğumuzda dalga geçiyordunuz! Kupa maçında da dalga geçtiniz.. Ne oldu şimdi 90 + 5 te golünüz verilmeyince ? Bu nasıl bir kuyruk acısıdır beyler ? Neden Fenere yükleniyorsunuz onu algılıyamadım ? Ismet Arzuman'ı istemeyen taraf Fenerbahçeydi ve siz dalga geçiyordunuz.. Şimdi ne oldu ? dalgalandınız.. durulun biraz ;)
nart_susruko
03.Kasım.2006, 11:53
demirören iyi hoş demişte çok net pozisyonları harcayan oyuncularını da görüversin bi zahmet..
sen at onları skorda hakemde rakipte alayı da senin etkinde olsun.
GeNç KaRTaL
03.Kasım.2006, 13:34
Geçen sene bizim penaltılarımız verilmeyip hakkımızı savunduğumuzda dalga geçiyordunuz! Kupa maçında da dalga geçtiniz.. Ne oldu şimdi 90 + 5 te golünüz verilmeyince ? Bu nasıl bir kuyruk acısıdır beyler ? Neden Fenere yükleniyorsunuz onu algılıyamadım ? Ismet Arzuman'ı istemeyen taraf Fenerbahçeydi ve siz dalga geçiyordunuz.. Şimdi ne oldu ? dalgalandınız.. durulun biraz ;)
Arkadaşım bu olay bu sezon bize karşı yapılan hatalardan sadece bir tanesi.İsyanımız ona..
NisRoc
03.Kasım.2006, 14:37
Yok her kötü bir olaya Fenerbahçe'yi karıştırıyor diğer takım taraftarları doğal olarak.. anlıyorum onarlıda ama sınırı aşıyorlar yani
tombul taho
03.Kasım.2006, 18:18
Şimdi şöyle bir durum var bana göre... Tabii buna katılan ya da katılmayan arkadaşlarımız olacak. Biz her zaman böyle derbilerde hır gür patırtı çıkarıyoruz. Hatta yorumcular bile nasıl yorumlar yapıyor görüyorsunuz. (Erman Toroğlu, Ahmet Çakar vs. vs.) Öyle güzel sıcak bir koltukta oturup yorum yapmak çok kolay geliyor bana. Bende evimde babamla maçı izlerken biz de yorumlar yaptık. Burada bir sorun yok. Ama Erman Toroğlu gibi bir adamın böyle yorumlar yapmaya hakkı yok bence.
"Ben onun ne düşündüğünü biliyorum" demiş. Yahu Erman... İlahi Erman =)) Sen faal hakemliğin devam ederken Tranzonspor - Galatasaray maçında Okan Buruk'un ayapı kırıldığında faul vermezken ne düşünüyodun o zaman??? =)) Yani onun için insan bence öncelikle kendi öz eleştirisini yapabilmeli. Sonradan insanları eleştirmeli...
Erman'ın açıklamaları geçiyorum...
Farkındamısınız maç bittiğinden konuyu takip ediyorum hep bir Arsenal - Man Utd maçı geçiyor. Yapmayın arkadaşlar. O takımlarla bizim takımlarımız arasında kıyaslanamayacak kadar mesafe var arada. Türkiye Ligi ile İngiltere Ligi hiçbir zaman kıyaslanamayacak kadar ayrıdır. Bizim Ligimiz İngiltere Ligi'nin tırnağı olamaz. Oradaki heyecan oradaki atmosfer oradaki futbol oynama tutkusu başka hangi ülkede varki zaten? En basit örnek verecek olursak :
Arsenal - Man Utd maçında top bir o kalede bir bu kalede olmasına rağmen maç üst düzeyde tempolu geçerken hakem öyle kararlar veriyoduki oyuncuların hepsi itiraz etmeyi bırakın kalkıp mücadeleye devam ediyorlardı. Çünkü oyuncu biliyor itiraz edince ne olacağını.. Hakem kararını mı dğeiştirecek?? Tabii ki hayır. O zaman niye itiraz ediyosun ki... =) İşte bizim oyuncularımızda henüz bu mantık kafaya oturabilmiş değil. Biz o yüzden futbolu bilmiyoruz. O yüzden İngiltere ve Türkiye ligleri arasında bu kadar var. Oyuncularımız bu yüzden bu kadar güçsüz...
Gelelim pozisyona :
Maç içinde böyle çok pozisyon oldu ve İsmet Arzuman gözlemlediğim kadarıyla yakın olduğu her böyle pozisyonda faulü verdi. Bu pozisyonda hemen önündeydi ve faulü daha pozisyon olduğu anda çaldı farkındaysanız. Fenerbahçe'nin attığı golde ön direkte de aynı pozisyon yaşanmış.. Maçtan sonra özette gördüm. Ama dedim ya yakın olduğu pozisyonlarda vermiş İsmet Arzuman. Çünkü korner atılırken arka direk tarafların 18'in dışında duruyor ve içerisine curcuna gibi o yüzden birşey görememiş olabilir. Ama çok haksız kararları ve haksız sarı kartları da oldu tabii.. Gerçi artık alışmak gerekiyor. Biliniyor ki Türkiye Ligi böyle bir lig yani... Bu kadar alt düzeyde bir lig işte...
Ayrıca Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Hocam'a da bir soruda bulunmak istiyorum:
Ertuğrul Hocam sen hiç mi takımına sağ kanattan atak yaptırtmazsın ya da çalıştırmazsın hep sol kanattan mı oynarsın yahu????
FeYYaz1989
03.Kasım.2006, 18:33
Alooo!
Biz bu maçtan,bu seneden bahsediyoruz..
Sen hala geçen sene bize penaltı verilmedi diyorsun,bana kahve ağzıyla yorum yaptırtmayın..Senin geçen sene penaltın verilmedi(belirsiz bence hala bu konu ama geçmişe dönmek istemiyorum,artı o sezon şampiyon oldunuz daha ne arıyorsunuz anlamadım) diye biz hakkımızı aramayalım mı?
tombul taho
03.Kasım.2006, 18:36
Alooo!
Biz bu maçtan,bu seneden bahsediyoruz..
Sen hala geçen sene bize penaltı verilmedi diyorsun,bana kahve ağzıyla yorum yaptırtmayın..Senin geçen sene penaltın verilmedi(belirsiz bence hala bu konu ama geçmişe dönmek istemiyorum,artı o sezon şampiyon oldunuz daha ne arıyorsunuz anlamadım) diye biz hakkımızı aramayalım mı?
Biraz daha sakin!!!!
SaRPeR1903
03.Kasım.2006, 18:47
Erciyes ile Beşiktaş arasında oynanan son Türkiye Kupası finalindeki kararları nedeniyle Fenerbahçe tarafından ‘istenmeyen hakem’ ilan edilen İsmet Arzuman, sezon sonunda hakemliği bırakacağını açıklamıştı. Ancak Saracoğlu’nda yaptığı hata, erken emekliliğine neden oldu. Futbol Federasyonu’nun talimatıyla Arzuman’ın sezon sonunu beklemeden hakemlik kariyerine son verdiği öğrenildi.
Fernando Gago
03.Kasım.2006, 18:53
Bir beladan daha kurtulduk
Emurafu
03.Kasım.2006, 19:04
1-Önce Bobo gibi bencile bir ceza verilmesi lazım...Spor yazarları bilediyor bu kac oldu..bobo.Batuhanı genç oldugu için anlıyorum..
2-Besıktas çok güzel bir karar aldı..Uygularlarsa Helal olsun !!!!Gerci ben pafla cıkacaklarına inanmıyorum son anda birsey olup aslarla cıkılıcak bana göre cıkmayacaklar veya cıkartmayacaklar...
eXcitinG
03.Kasım.2006, 19:05
PafLarLa çıkmayacağız rahat oLun ;;)
Emurafu
03.Kasım.2006, 19:15
Hayrettin abi bence Cıkmayacaklar....Yada bir kac yedek oynatılacak..
Yada federasyon izin vermeyeecek...
GeNç KaRTaL
03.Kasım.2006, 19:20
Biz lafımızın eriyizdir Emrah abi.Ne dediysek o.Gelecek hafta Sivas maçının saatinde sende görürsün ve o zaman inanırsın..
Sekopej
03.Kasım.2006, 19:25
Gelelim pozisyona :
Maç içinde böyle çok pozisyon oldu ve İsmet Arzuman gözlemlediğim kadarıyla yakın olduğu her böyle pozisyonda faulü verdi. Bu pozisyonda hemen önündeydi ve faulü daha pozisyon olduğu anda çaldı farkındaysanız. Fenerbahçe'nin attığı golde ön direkte de aynı pozisyon yaşanmış..
...
İşte bunu diyorum, ben maçı izleyemediğim için yorum yapamıyorum ama izleyen arkadaşlardan ricam maç genelinde bu tür pozisyonlara faul çaldı mı?
Pozisyon faul değildir, hakemliği yetersizdir süzememiştir pozisyonu, faulü vermiştir. Maçın genelinde bu tür pozisyonlara çaldıysa zaten hakemin yeteriz olduğunu anlayabiliriz.
Maçı dikkatli izleyen, tarafsız olabilecek arkadaşlardan hakemin maç genelinde bu tür ikili mücadelelerde ne karar verdiğini öğrenebilir miyim?
eXcitinG
03.Kasım.2006, 19:30
KapataLım ya bu fauL oLayını artık.20 yorumcu hakemden 18 tanesi fauL diyorsa daha fazLa tereyağ oLmanın anLamı yok.Konuşmayayım konuşmayayım diyorum ama bizde insanız değiLmi ;;)
Hem PAF LarLa çıkmayacağız.Bunu biLir bunu söyLerim.AsırLık çınarLık bir kLüp böyLe oyunLara geLemez.Şu ana kadar istedikLeri aLdıLar bundan sonrada emeLLerine uLaşmaLarına izin veriLemez,veriLmemeLidir.
Emurafu
03.Kasım.2006, 19:30
Biz lafımızın eriyizdir Emrah abi.Ne dediysek o.Gelecek hafta Sivas maçının saatinde sende görürsün ve o zaman inanırsın..Semsi İnsallah olur..olurs Helal Olsun diye yazdım yukarda zaten...Bazı pislikler gider...
Mehmet Ali Yılmaz En büyük aday...
Semsi Bence Son anda birseyler olacak..Federasyon belki izin vermiyecek belki yönetmelikte böyle birsey yok falan filan...
anilton
03.Kasım.2006, 19:33
KapataLım ya bu fauL oLayını artık.20 yorumcu hakemden 18 tanesi fauL diyorsa daha fazLa tereyağ oLmanın anLamı yok.Konuşmayayım konuşmayayım diyorum ama bizde insanız değiLmi ;;)
Hem PAF LarLa çıkmayacağız.Bunu biLir bunu söyLerim.AsırLık çınarLık bir kLüp böyLe oyunLara geLemez.Şu ana kadar istedikLeri aLdıLar bundan sonrada emeLLerine uLaşmaLarına izin veriLemez,veriLmemeLidir.
Abicim Beşiktaş camiası verdiği sözün arkasında durur...
eXcitinG
03.Kasım.2006, 19:36
LiverpooL maçından sonra görücez bakaLım.LiverpooL maçında da PAF çıkaLım o zaman.
anilton
03.Kasım.2006, 19:36
Semsi İnsallah olur..olurs Helal Olsun diye yazdım yukarda zaten...Bazı pislikler gider...
Mehmet Ali Yılmaz En büyük aday...
Semsi Bence Son anda birseyler olacak..Federasyon belki izin vermiyecek belki yönetmelikte böyle birsey yok falan filan...
Emrah abi federasyon ne karışır buna.İsterse minik takımla çıkar.Maça çıkmamazlık yapamayız.Ceza alırız ama,PAF takımla çıkmaya kimse karışamaz...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
LiverpooL maçından sonra görücez bakaLım.LiverpooL maçında da PAF çıkaLım o zaman.
Abi tepkimiz TSL'de dönen dümenlere,ŞL ile ne alakası var..
tosunpasa
03.Kasım.2006, 19:42
BJK Paf takımıyla çıkarken Bobo, Delgado, İ.Toroman, G.Zan v.s yedek mi bekleyecek? Siz inanıyor musunuz böyle bir şeye? Bobo en verimli zamanındayken yedek bekletilirse BJK'de kalır mı? Veya BJK Bobo gibi bir oyuncunun Delgado gibi bir oyuncunun gitmesine göz yumabilir mi? En fazla 2 maç Pafla çıkılır, belki hiç çıkılmaz..
FeYYaz1989
03.Kasım.2006, 19:44
UEFA'ya kadro bildirdik abi yapma bunu yaa.
Madem pafla çıkacağız dedik,bir maç çıkalım ne fark eder.Her maç çıksak bile bana uyar.
Bu arada Demirören Arzuman bıraksın dedi,Affan Keçeci'de bıraksın dedi.Affan Keçeci denen bunamış,çıkarcı şahsiyette bırakırsa belki pafla çıkmayız ama ne olursa olsun ben Sivas maçında pafla çıkalım derim,öylesine konuşmayız çünkü biz.Laf ağızdan çıktı bir kere..
GeNç KaRTaL
03.Kasım.2006, 19:45
Alican Sivas maçına paf kadro ile çıkılacak..
DeNiZ_1903
03.Kasım.2006, 20:09
Klasik hakemi baskı altına alma taktiği bize işlemiyor maalesef
Hatırlarsan o maçta Baki Mercimeğin attığı bariz bir gol sayılmımıştı , dünde pek farklı birşey yoktu
Durulun biraz ;)
NisRoc
03.Kasım.2006, 20:18
Baki Mercimek goLü atana kadar sahadan atıLması Lazımdı ;) Biz aLıştık böyLe hakem hataLarına diyorum. Geçen sene bizde pafLarLa çıkacaz Ligden çekiLecez dediğimizde daLga geçiyordu bazıLarı.. $imdi ne oLdu acaba ? Neyse uzatmıyacağım ne desem bi şey söyLiyeceksiniz nasıLsa.. Ismet Arzumanı satın aLıp maç aLdık! diyeLimde bari duruLun ;)
anilton
03.Kasım.2006, 20:24
Baki Mercimek goLü atana kadar sahadan atıLması Lazımdı ;) Biz aLıştık böyLe hakem hataLarına diyorum. Geçen sene bizde pafLarLa çıkacaz Ligden çekiLecez dediğimizde daLga geçiyordu bazıLarı.. $imdi ne oLdu acaba ? Neyse uzatmıyacağım ne desem bi şey söyLiyeceksiniz nasıLsa.. Ismet Arzumanı satın aLıp maç aLdık! diyeLimde bari duruLun ;)
Ne ligden çekilmeye yüreğiniz yetti ne de PAF takımla çıkmaya...
Bu hafta herkes söznün eri nasıl olunur görecek...
DeNiZ_1903
03.Kasım.2006, 20:25
Hahaha güldürme beni ! Baki Tuncay ile mücadeleye girdi Tuncay hiç mi bir şey yapmadı lütfen arkadaşlar bunlar futbolun içinde olan şeyler Bobo ile Gökhan arasındaki mücadelede Gökhan yere düştü ve boboya vurmaya çalıştı bunuda göz önünde bulundurun ...
Ayrıca sizde Paf takımla çıkıcaz dediniz çıkabildiniz mi ?
uAmurat91
03.Kasım.2006, 20:32
En doğrusunu yapıyor Beşiktaş, umarım kararının arkasında "ASLANLAR"
Memedov
03.Kasım.2006, 20:37
Arkadaşlar siz ne diyorsunuz ya, Hakem orada düdüğü çaldı arkasını döndü Beşiktaşlı futbolcular atağı kesip Topu Fenerbahçelilere verecekleri yerde devam ettiler ve sonucunda gol oldu. Hakem o faulu Beşiktaş'ın o anda gol atacagını hissettiği için çalmadı heralde. Bu olay ile Fenerbahçenin alakası ne onuda bir türlü anlamış değilim. Fenerbahçe hakemi satın mı aldı ? Tam tersine bu hakemin bu maça atanmasına Fenerbahçe KARŞI çıktı.
Tamam pozisyon faul olmayabilir, Hakkınız yenmiş olabilir ama rakip takımı küçük düşürecek Mesajlar atmayalım Lütfen. Sanki Fenerbahçe hakemi satın aldı gibi gözüküyor şu yorumlarınızı okuduktan sonra. Varsa bir kanıtınız çıkarın sunun, yok ise pek söylenecek söz yok Gitti 3 puan..
Universal
03.Kasım.2006, 20:42
Arkadaşlar siz ne diyorsunuz ya, Hakem orada düdüğü çaldı arkasını döndü Beşiktaşlı futbolcular atağı kesip Topu Fenerbahçelilere verecekleri yerde devam ettiler ve sonucunda gol oldu. Hakem o faulu Beşiktaş'ın o anda gol atacagını hissettiği için çalmadı heralde. Bu olay ile Fenerbahçenin alakası ne onuda bir türlü anlamış değilim. Fenerbahçe hakemi satın mı aldı ? Tam tersine bu hakemin bu maça atanmasına Fenerbahçe KARŞI çıktı.
Tamam pozisyon faul olmayabilir, Hakkınız yenmiş olabilir ama rakip takımı küçük düşürecek Mesajlar atmayalım Lütfen. Sanki Fenerbahçe hakemi satın aldı gibi gözüküyor şu yorumlarınızı okuduktan sonra. Varsa bir kanıtınız çıkarın sunun, yok ise pek söylenecek söz yok Gitti 3 puan..
Bir sözde ben eklemek istiyorum, hakeme o kadar küfür ettik hakem o küfürleri yedikten sonra birde Fenerbahçe Alehine mi çalışacak? Eğer çalışacaksa o küfürleri nasıl karşıladı bu da diğer bir soru?
GeNç KaRTaL
03.Kasım.2006, 20:42
Mehmet pozisyonu tam seyredememişsin herhalde.O pozisyonda yardımcı hakem bile devam etti.Devam etmeyen 2 kişi vardı.Hakem ve Gökhan Gönül.Diğer herkes devam etti.O pozisyonda faul çalmasa gol değer kazanacaktı ve maç 2-2 bitecekti.Ve biz şu an Fenerin gerisinde kalmayacaktık.Sadece Beşiktaşlı oyuncular devam etmiş gibi konuştun.Ondan yazdım.
Memedov
03.Kasım.2006, 20:47
Semsicim Bak iyi oku, Faul olmayabilir pozisyon diyorum. Bu bir hakem hatasıdır Fenerbahçe'nin bununla ne ilgisi var çıkıp diyorlarsa Şikeci Maçı satın aldı Fenerbahçe için araya girerim.
Varsa bir kanıt ispat etsinler biz buradayız, Emin olmadığımız şeyler için Rakip takıma Leke sürmesek daha iyi olacak..
GeNç KaRTaL
03.Kasım.2006, 20:52
Mehmet sende dikkat edersen Fenerbahçe'ye şikeci diyen yok Beşiktaşlılardan.Onu Galatasaraylılar telaffuz ettiler.
Bizim isyanımız sadece bu maçtaki hakem hatasına değil.Bu sezon yaşanan hakem isyanlarınadır.Bunuda iyi kavramak gerekiyor..
anilton
03.Kasım.2006, 20:55
Semsicim Bak iyi oku, Faul olmayabilir pozisyon diyorum. Bu bir hakem hatasıdır Fenerbahçe'nin bununla ne ilgisi var çıkıp diyorlarsa Şikeci Maçı satın aldı Fenerbahçe için araya girerim.
Varsa bir kanıt ispat etsinler biz buradayız, Emin olmadığımız şeyler için Rakip takıma Leke sürmesek daha iyi olacak..
Evet doğru söylüyosun...
Arkadaşlar F.Bahçe'nin bu hakem hataları ile ne alakası var.Tamamen federasyonun dümenidir bunlar.Türkiye'de 2 büyük takım yaratılmaya çalışılıyor.Bunun temelleri bu sene atılmaya başladı işte.Ama büyük Beşiktaş Camiası,büyük Beşiktaş futbolcusu,büyük Beşiktaş taraftarı varken kimsenin buna gücü yetmez.Yani rakip takımı kötülemeye,karalamaya gerek yok.Bizim rakibimiz hakemler ve federasyon...
Memedov
03.Kasım.2006, 20:58
Tamam o zaman Fenerbahçe ile ilgili bir sorun yok. Tahkim Kuruluna, Federasyona isyan edebilirsiniz..
Herkes burda her istediğin yazma özgürlüğüne sahiptir yanlız sonucuna katlanacak surati ile.
Şimdi bende burdan sesleniyorum, Fenerbahçe'yi bu maçın ardından Şikeci hakemi satın aldı Fenerbahçe bu kadar işte diyen arkadaşlara hodri meydan döksünler bütün bildiklerini İspatlasınlar hani bazı şeyler varmış ya işte o bazı şeyleri bizde bilelim takımımızın ne olduğunu..
Leke sürmek çok kolaydır, ama iş ispat'a geldimi hemen kıvırmaya başlarız bazı olayları.
Rodrigo Tello
03.Kasım.2006, 21:05
Fenerbahçeli arkadaslarım siz bu olayı kavrayamadınız.
Bizim isyanımız tek bu maça degil.
Bu hakem hatası sadece bu maç olsa olaylar bu kadar büyümezdi Bizim sezon başından beri hakem hatalarından kaç puanımız gitti haddi hesabı yok şuan liderdik.Beşiktaş doldu doldu patladı.Bunu lütfen anlayın..
Sizlerden anlayış bekliyoruz...
NisRoc
03.Kasım.2006, 21:13
http://www.youtube.com/watch?v=lq2l8FH9868
Işte pozisyon! Hakeme iyi bakın.. Peki şöyle bir şey olsaydı; hakem düdüğü çaldığında oyun dursaydı, gol olmıyacaktı ? O zaman ne diyecektiniz ?
FeYYaz1989
03.Kasım.2006, 21:21
Işte pozisyon! Hakeme iyi bakın.. Peki şöyle bir şey olsaydı; hakem düdüğü çaldığında oyun dursaydı, gol olmıyacaktı ? O zaman ne diyecektiniz ?
Pozisyon faul değil diyecektim..
Rodrigo Tello
03.Kasım.2006, 21:21
Faul varmı yokmu ben ona bakarım ! Hakem anladı kötü geldigimizi maçı bitirdi..
anil luque
03.Kasım.2006, 21:35
mehmet kardeşim dünyada nerde görülmüş derbi maçtan önce hakem hakkında eleştiri yazısı yayınlamak.. Fener'in olduğu yerde yani maalesef Türkiye'de oluyor bu işler biz yine üstümüze düşeni yaparız kazananı tebrik ederiz ama futboluyla kazananı.. anlatabildim inşallah??
ForsakeN
03.Kasım.2006, 21:36
Faul varmı yokmu ben ona bakarım ! Hakem anladı kötü geldigimizi maçı bitirdi..
Hakem müneccim yani.
anil luque
03.Kasım.2006, 21:40
ne alaka andriy?? deivid'in golünde aurelio koray'a yapıyor devam ediyor oyun ama bobo yapınca faul oluyor, böyle çok oldu maç içinde misal burak.. aurelio çekti indirdi taç çizgisinde bobo'yu ne kart ne bişe burak yaptı aynısını direk sarı kart bu 1 semih ali tandogan'ı çekti geçti önüne taç oldu faul kazanacagımıza ve semih sarı kart göreceğine atak yedik bu kadar basit işte hakemi baskı altına almak ve sonrada bi tane adamı USLU USLU konusturup biz de memnun değiliz dedirtmek fenerin yağacagı işler..
Rodrigo Tello
03.Kasım.2006, 21:56
Hakem müneccim yani.
Ya kardeşim biz boşu boşuna size yazıp parmaklarımızı yoruyoruz.Anlamıyosunuz işte anlamıyosunuz !
Biraz objektif baksanız nolcak yani ölcekmisiniz.Yendiniz işte 3 puan sizin..
NisRoc
04.Kasım.2006, 09:02
"Eğer İsmet Arzuman bırakmazsa, Affan Keçeci bırakmazsa PAF Takım’la maçlarımıza çıkmaya devam edeceğiz" Y.Demirören..
Az önce Ismet Arzuman Telegol'e bağlandı ve hakemliği bırakmıyacağını, böyle bir şeyi düşünmediğini söyledi. $imdi ne olacak ?
nart_susruko
04.Kasım.2006, 09:46
Evet doğru söylüyosun...
Arkadaşlar F.Bahçe'nin bu hakem hataları ile ne alakası var.Tamamen federasyonun dümenidir bunlar.Türkiye'de 2 büyük takım yaratılmaya çalışılıyor.Bunun temelleri bu sene atılmaya başladı işte.Ama büyük Beşiktaş Camiası,büyük Beşiktaş futbolcusu,büyük Beşiktaş taraftarı varken kimsenin buna gücü yetmez.Yani rakip takımı kötülemeye,karalamaya gerek yok.Bizim rakibimiz hakemler ve federasyon...
hey Allahım :icon_biggrin:
anlaşılan gece üstün açık kalmış senin.
masalınızı bölmek istemiyorum ama meraktandır sorayım dedim.
2 klüp ?
travis1903
04.Kasım.2006, 10:46
2 klüp ?
nacizane görüşüm;
bu seba doneminden beri sure gelen bir olaydır
bazı gucler(bazı gucler nedir,necidir,kimdir bende bilmiyorum. var bişeyler işte) ve medya tarafında böyle olunması isteniyor
niye isteniyor bende bilmiyorum,mutlaka bir çıkarları vardır. eee malum bu devirde para tek güç halinde
o iki kulubude siz tahmin edin artık
üstüm açık falanda değildi,gayet saglıklıyım ve an itibari ilede gayet nezih bir ortamda sıcacık çayımı yudumlayaraktan buraya yazıyorum
:0:
nart_susruko
04.Kasım.2006, 11:35
o iki kulubude siz tahmin edin artık
yazıyı yazan bjkli olunca kalan 2 klübü haliylen tahmin etmiyoruz direkt biliyoruz, bunun için ne müneccim olmaya ne de yumuşak döşeklerde yatmaya gerek var :icon_biggrin: lakin soruş maksadım farklı idi.
3-4 sene öncesinin rize maçının hesabını veremeyen sinan engin yeniden göreve getirilmesi ile çıktığı ilk maçta kendisine tribünlerden resmen pankartlarla gider yapılıyor, maçın sonunda da sinan engin gidere giderle yanıt verince herşeye karşı olan tribünler geri vitese karşı olmuyor ve 180 derece yayıp sinan engin tarafında oluyorlar :icon_biggrin: şimdi gelinen nokta da ise bu lige şeref katsayılarının yüksek olduğu rivayet ediliyor. (kim belirliyorsa bu şerefi de katsayıyı da ;))
bu da yetmiyor 2 büyük yaratılıyor iddaaları(masalları) başlamış. :icon_eek:
benim lügatım yetmez masal kahramanlarına, ben ortaladım son vuruşu da üstad yapsın.
"ne diyeyim bjk herşey gönlünce olsun" (heycana gerek yok , 1şarkıdan alıntıdır)
: )
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İnsanları rencide ve laf sokmaya devam etmekten vaçgeçmediğin sürece, bizde kurallarımız ne diyorsa onu yapacağız:)
böyle yazdığım mesaja cvp yazarak olayı kıllandırıp tüylendirmenin de alemi yok o zaman..
neyse yap(ılsın).
nart_susruko
04.Kasım.2006, 11:56
İnsanları rencide ve laf sokmaya devam etmekten vaçgeçmediğin sürece, bizde kurallarımız ne diyorsa onu yapacağız:)
Ben şahsım için belirtmiyorum bunu ama karşı taraf rencide oluyor,söylediğin imalı sözlerden dolayı. Bu 1değil 2değil 3değil , çok daha fazla oldu. Bu huyundan vazgeç demiyorum ama daha ılıman orta düzey, deprem yaratmıyacak cevaplar vermek daha iyi olur diye düşünüyorum.:0:
ya maksimum sayıya ulaşamamışım ya da kural uygulama da delinme var demekki.(bu konuyu bi ara gündeme getirmiştim diye hatırlamaktayım :icon_biggrin:)
neyse, bi üstteki mesajımda belirttim düşüncemi.
Fietra 10
04.Kasım.2006, 18:03
Beşiktaşı haklı bulsamda ''Biz bu lig için fazla şerefliyiz''lafını diğer 17 takıma yapılan saygısızılık olarak görüyorum
travis1903
04.Kasım.2006, 20:07
yazıyı yazan bjkli olunca kalan 2 klübü haliylen tahmin etmiyoruz direkt biliyoruz, bunun için ne müneccim olmaya ne de yumuşak döşeklerde yatmaya gerek var :icon_biggrin: lakin soruş maksadım farklı idi.
3-4 sene öncesinin rize maçının hesabını veremeyen sinan engin yeniden göreve getirilmesi ile çıktığı ilk maçta kendisine tribünlerden resmen pankartlarla gider yapılıyor, maçın sonunda da sinan engin gidere giderle yanıt verince herşeye karşı olan tribünler geri vitese karşı olmuyor ve 180 derece yayıp sinan engin tarafında oluyorlar :icon_biggrin: şimdi gelinen nokta da ise bu lige şeref katsayılarının yüksek olduğu rivayet ediliyor. (kim belirliyorsa bu şerefi de katsayıyı da ;))
benim lügatım yetmez masal kahramanlarına, ben ortaladım son vuruşu da üstad yapsın.
"ne diyeyim bjk herşey gönlünce olsun" (heycana gerek yok , 1şarkıdan alıntıdır)
oturdugunuz yerden sallamak çok kolay nasılsa
sinan engin olayını bu postundan dolayı bilmediğin o kadar açıkki oyle detaylarıyla yazmama gerek yok, çunku yine değişmeyecektir bir şey
sen kafanda zaten bazı şeyleri gayet olağan şekilde kurmuşsun
the_imam912
04.Kasım.2006, 20:38
Söz sırası Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini yöneten olay hakem İsmet Arzuman'da.
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/7_8472__arzuman0511.jpg
Maraton’a açıkladı
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi karşılaşmanın hakemi İsmet Arzuman kendisine yöneltilen eleştirilere dün gece Lig TV’de yayınlanan Maraton’da yanıt verdi. Olay hakem şunları söyledi: “Maçtan önce yapılan açıklamaların bir önyargı olduğunu düşünüyorum. Nereden bakarsanız bakın derbi maçı yönetecek 10 tane hakem vardır. Ben daha önce de derbi yönettim ancak ilk kez bir Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasında görev yaptım. Hata yaptığımız pozisyonlar mutlaka vardır. Beni üzen nokta bu olayların buralara gelmesi...”
‘7-8 kez düdük çaldım’
“Benim 2 kızım var. Eve gidince bana ‘Baba penaltıyı vermedin’ diyebiliyorlar. Biz maç bittiğinde oyunculardan da bir tepki almadık. Bir oyun oynanıyor ve bu oyunda da kararlar veriliyor. Mutlaka hata oluyor. Hata olmaması mümkün değil. Ancak Beşiktaş’ın golünden önce verdiğim faul kararının arkasındayım. Havaya çıkan topçuyu elinizle, kolunuzla bozarsanız bu fauldür. Beşiktaşlı oyuncu zamanlama hatası yaptığı için kendisine avantaj sağlamak için elini kullanıyor. Pozisyondan sonra en az 7-8 kez düdük çaldım...”
‘Görevimin başındayım’
“Deivid’in Serdar’a yaptığı harekete bu açıdan bakınca sarı kart gerektiğini düşünüyorum. Dolayısıyla Deivid’i ikinci sarıdan atmam gerekirdi. Ama benim açımla kameranın açısı farklı. Semih’in Ali Tandoğan’a yaptığı pozisyonu ise görmedim ancak görsem de kart göstermezdim. Her tutma sarı kart değildir. Bana böyle bir durumda kart göstermek çok lüks geliyor. Lugano’nun gözlük işaretini görmedim. Bana mı yaptı, yardımcıya mı, onu bile bilmiyorum. Hakemlik yaşı 45’te bitiyor. Benim yaşım 44, bir yıl daha görev yapmayı düşünüyorum”
‘Arzuman’a yakışmadı’
MHK Başkanı Hilmi Ok İsmet Arzuman’ın derbideki yönetimini beğenmediğini söyledi. Ok, futbolun hatalar oyunu olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Derbi maçlar tecrübe ister, biz de İsmet Arzuman’ı Fenerbahçe-Beşiktaş maçı için uygun gördük. Maç esnasında Deivid’in ikinci sarı karttan atılması gerekiyordu. Arzuman bu pozisyonu görmediğini, televizyonda izlediğinde hata yaptığını söyledi. İsmet Arzuman’a yakışmadı. Ayrıca son anda Beşiktaş’a verilen faulde, Arzuman’ın tecrübesindeki bir hakemin düdüğü yüksek sesle çalması gerekiyordu. Beşiktaş takımı koşarken el işareti yapması lazımdı. Herkes hata yapar, yeter ki hata artniyetli olmasın” dedi.
kaynak:Fanatik
anilton
04.Kasım.2006, 20:45
2 klüp ?
Gel ört üstümü...
Ben o zaman hangi 2 kulübün olduğunu söylerim,çok merak ettiysen...
ChAoS
04.Kasım.2006, 20:48
Bu işler böyledir birinci dereceden hatalı pozisyonu kabul etmez ikinci dereceden hatalı olduğu pozisyonu kabul ederek kendini bi nebze aklamaya çalışıyor.
Bobo'nun pozisyonuna faul çaldım çünkü fauldu diyen bir hakemin aklından şüphe ederim.
anilton
04.Kasım.2006, 20:48
Hiç bişeyi görmemiş.Lugano haklı galiba...
GebzeLi1907
04.Kasım.2006, 20:53
Akşam Ne kadar yayın varsa bağLanmış Arzuman verdiği KararLarın arkasında Bende Dogru KararLar verdiğini düşünüyorum Deividi atmamak dışında.Bazı KartLarıda es geçmş oLabiLir.Ama Direk Sonuca müdaheLesi oLduğunuda Düşünmüyorum.FauLde Kaç defa Düdük ÇaLıyor.Ordan GoL oLacağını Kestirmesi Çok güç zaten.Demirören İstedi Diye HakemLiği bırakmayacagınıda beLirtti Akşam verkaç programında MuhtemeLen geLecek sezon görevi bırakır ama bu Y.Demirören istedi diye oLacağını sanmıyorum.
shamur1
04.Kasım.2006, 20:53
Bu üLkede futboL bitti artık ! Bu kirLiLiğin içinde bu pisLiklerin içinde FutboLu zevkLe izLemek oLanaksız artık. Şimdi bu oLaylar niye patLak verdi ? Beşiktaş'a karşı yapıLanlar yüzündün dimi ? Ama biz kaç senedir söyLüyoruz şampiyonLar önceden beLli oLuyor adamLar istedikleri takımı yukarı aLıp istedikLeriyle uğraşıyoLar. Trabzonspor'a emin oLun bundan daha çok hata adında pisLikler yapıLdı ama hiçbirşey oLmadı çünkü sesini çıkaracak birileri mevcut değiL ne yazık ki .. Ama Bir Sinan Engin heLal oLsun çok güzel konuştu haklarını aradı adam !
ALın işte Son Gs maçı 90.dakika da Gs nın attığı goL bal gibi ofsayt ! Şimdi bunun üstüne daha ne deniLebiLirki ? 1 gün önce Beşiktaş ın nizami goLü veriLmiyor son dakika da .. Bir gün sonra Galatasaray'ın son dakikada imdadına yetişiyor hakemler ! Şimdi bana kimse demesinki bunLar hatadan ibaret . Hiçte biLe direk kasıtLı bir şekiLde yapıLıyor . Fenerbahçe ve Galatasaray Bu sene zirvede oLacak karar bu . Bunu 5 yaşındakı çocuk biLe anlar yani artık . Kimse kimseyi kandırmasın Lig başLamadan şampiyon beLli oLuyor 10-15 hafta iyi giden takımı da hemen aşağıya aLıyolar . Artık FutboL'un F sinden konuşmak istemiyorum batakLık kabardı çünkü bu kadar da oLmaz. Sen GaziantepLi oyuncuLarın 90 dakikaLık emeğine saygı göstermiyosun yazık ya o futboLculara niye maçın sonucuna göre kararLar veriLiyor anLamıyorum ! Bıraksın şu hakemler federasyon futboLun yakasını bi karışmasınlar adam gibi top oynansın Lig de ! Gs de yenilsin fener de nedir bu koruma takım Kayırma !
Ayrıca Beşiktaş umarım verdiği kararın arkasında durur artık birseylerın yapıLması gerek masaya yumruklar vuruLsun artık ! HaLuk uLusoy istifa diyenler Ligden çekiLicez diye feryad eden FenerBahçe lig şampiyonu oLunca nedense ortaLık duruLdu ! Çıkarıcaksın bütün maçların analizlerini güya adı hata oLarak lanse ediLen kararLarı , sonuca etki eden hakem hataLarını çıkarıcıksın ortaya bakaLım bu insanLar daha konuşabiLcekmi
BlackEagle19o3
04.Kasım.2006, 21:00
Bu üLkede futboL bitti artık ! Bu kirLiLiğin içinde bu pisLiklerin içinde FutboLu zevkLe izLemek oLanaksız artık. Şimdi bu oLaylar niye patLak verdi ? Beşiktaş'a karşı yapıLanlar yüzündün dimi ? Ama biz kaç senedir söyLüyoruz şampiyonLar önceden beLli oLuyor adamLar istedikleri takımı yukarı aLıp istedikLeriyle uğraşıyoLar. Trabzonspor'a emin oLun bundan daha çok hata adında pisLikler yapıLdı ama hiçbirşey oLmadı çünkü sesini çıkaracak birileri mevcut değiL ne yazık ki .. Ama Bir Sinan Engin heLal oLsun çok güzel konuştu haklarını aradı adam !
ALın işte Son Gs maçı 90.dakika da Gs nın attığı goL bal gibi ofsayt ! Şimdi bunun üstüne daha ne deniLebiLirki ? 1 gün önce Beşiktaş ın nizami goLü veriLmiyor son dakika da .. Bir gün sonra Galatasaray'ın son dakikada imdadına yetişiyor hakemler ! Şimdi bana kimse demesinki bunLar hatadan ibaret . Hiçte biLe direk kasıtLı bir şekiLde yapıLıyor . Fenerbahçe ve Galatasaray Bu sene zirvede oLacak karar bu . Bunu 5 yaşındakı çocuk biLe anlar yani artık . Kimse kimseyi kandırmasın Lig başLamadan şampiyon beLli oLuyor 10-15 hafta iyi giden takımı da hemen aşağıya aLıyolar . Artık FutboL'un F sinden konuşmak istemiyorum batakLık kabardı çünkü bu kadar da oLmaz. Sen GaziantepLi oyuncuLarın 90 dakikaLık emeğine saygı göstermiyosun yazık ya o futboLculara niye maçın sonucuna göre kararLar veriLiyor anLamıyorum ! Bıraksın şu hakemler federasyon futboLun yakasını bi karışmasınlar adam gibi top oynansın Lig de ! Gs de yenilsin fener de nedir bu koruma takım Kayırma !
Çok güzel söylemişsin.Bir gs,bir fb şampiyon yapılıyor.Trabzon 4.büyük yapıldı 25 sene şampiyon yapılmayarak sırada Beşiktaş'ı 3.büyük yapmak var.Ama beceremeyecekler!
eXcitinG
04.Kasım.2006, 21:01
Takımı çekmek PAF LarLa oynamak çözüm değiLdir.Eğer beşiktaş böyLe bişey yapıp bütün ibreLeri tersine çevirir ise yarın bir gün bunu bütün takımLar,anadoLu takımLarı da yapmaya başLayacak.Hep iğneyi başkasına batırıyoruz.AnadoLu kLüpLerine neLer neLer yapıLıyor.Beşiktaş yönetimi kendisine ve iLeride Türk futboLuna darbe vuracak bu karardan geri dönmeLi.Ha haksızLar demiyorum.HakLıLar yapıLanLara bir son veriLmeLi ve artık çok iLeri gidiLdi bu gerçek ama bunun çözümü başka yoLLarLa yapıLmaLı.Gerekir ise Federasyona bakanLık eL atmaLı ve BakanLık tarafından yönetiLmeLi gibi kesin kaLıcı çözümLer üretiLmeLi.Beşiktaş ın şu anda verdiği karar kesin çözüm üretecek bir karar oLmadığı gibi Hiç kimsenin Beşiktaş taraftarından bu takımı mahrum etmeye hakkı yoktur ve etmemeLidir.
canavar20
04.Kasım.2006, 21:14
Bazı arkadaşlar aslında banlanmış bir arkadaş şike falan demiş sen çok kurtlar vadisi izliyorsun heralde Yusuf.
BJK haklı , bunu değiştiremeyiz ama.
the_imam912
04.Kasım.2006, 21:47
Arkadaşlar size bir şey söylüyeceğim.
Bobo'nun faul yaptığı pozisyonda(bence faul değil)gol olmasaydı orda düdük duyulup maç bitseydi bunları konuşurmuyduk?
FeYYaz1989
04.Kasım.2006, 21:49
.
.
Birleştirilen Mesaj:
böyle yazdığım mesaja cvp yazarak olayı kıllandırıp tüylendirmenin de alemi yok o zaman..
neyse yap(ılsın).
İnönü stadında kaç BJK maçı izledin?Ya da kapalı tribünde kaç tane tanıdığın insan varda gider yapıyorsun olayları bilmeden anlamadım valla..
Merak etme çArşı geri vitese de karşı!Ama bizden iyi sizin bilmeniz lazım geri vitesleri..Şöyle Özhan gitsin,böyle kötü bilmem ne,bir Lincoln,iki tane dandik galibiyetle bayağı yumuşadınız bakıyorum!
Arzuman'da hiç birşey görmemiş valla nasıl bir hakem anlamadım yani.Göremiyorsan hakemlik yapmayacaksın abi..
emrecep
04.Kasım.2006, 23:04
Not:Yanlış yere yazdığım mesajı yöneticilerin uyarısı üzerine daha doğru bir yere yeniden yazıyorum yani ikinci defa bu mesajı okumak zorunda kalanlardan olabilir, onlardan özür dilerim.
(Şimdi yazacaklarımdan bazı arkadaşlar rahatsız olabilir ama bu laflar aynı zamanda kendimedir de yani başkalarını değil kendimi de eleştiren bir yazıdır.)
Uzun süredir bu lig maçları başlıklarına bir şey yazmamıştım ama yetti be bu anlamsız, saçma sapan tartışmalar. Ya yemişim Adnan Polat'ınızı da Aziz Yıldırım'ınızı da Yıldırm Demirören'inizi de be! Ne kıymetli adamlarmış ya bunlar! Bunları savunmak için bir yerlerimizi yırtıyoruz. Bir çekip de gitmediler de rahatlayamadık ya! Adamlar bulmuşlar gül gibi koltukları, bedava reklam kaynağını bizle dalga geçer gibi üç maymunu oynuyorlar. Ne bunların ne de bunları savunmak için kendinden geçersene bir şeyler söyleyip bir şeyler yazanların bir diğerinden ve birbirilerinden farkı yok.
Canı sakılan hakeme laf atar, keyfi yerindeyse "biz hakemler hakkında konuşmayı sevmiyoruz" der, biraz canı yanınca bu cümleye bir "ama..." ekler başlar hakemleri kaymaya.
Baktılar şampiyonluk veya kupa mı gitti ligden çekiliriz tehditleri yağdırırlar. Yok 'Ulusoy' yok 'Keçeci' yok bilmem hangi hakem istifa derler. Sonra da dönüp onlarla işbirliği yaparlar.
Taraftar da oturup futbolumuza zarar vermekten başka hiçbir işlev görmeyen bu kişileri oturur savunur. Şimdi yazsan basında haklarında çıkan haberleri veyahut haklarında açılan davaları, TCK'ya muhalefetten başın derde girer o yüzden yazmaya gerek yok (yine de örnek: Nihat Özdemir'in son operasyonda gözaltına alınması) ama birçoğu mafya ve türevi kirli işlere bulaşmış kişiler. Taraftarların oturup da bu kişileri camialarından uzaklaştırmaya çalışmaları gerekirken tam tersine eli yüzü düzgün adamlara yapmadıklarını bırakmazlar. (Örnek:Özhan Canaydın'ın fair-playe yaptığı katkılardan sonra bizzat taraftarlarından gördüğü tavır, adamın bir hain ilan edilmediği kaldı.)
Bir de üç büyüklerin taraftar olarak yaptığımız bir mazlum edebiyatı var, yok hakkımız yeniyormuş da falan filan. Ne hak yenmesi be, diğer 15 takımın hakları bizim lehimize yenirken ve bu çark on yıllardır böyle işlerken hiçbir şey yok, ama birazcık bizim aleyhimize bir şeyler oldu mu başlıyoruz ağlamaya. Adama gülerler be! En az 10 yıldır şu ligi takip ederim 3 büyük takımından birinin aldığı en kötü sıranın 6.lıktan aşağı olduğunu hatırlamam ki ne kadar kötü sezonlar geçirdiler. (Ha bir dip not hepsi de sırayla bu dereceyi aldılar, bakın ne kadar da hakperest bir hareket değil mi hak hukuk adalet diyoruz ya hani)
Bir not da Beşiktaşlı arkadaşlara diyorlar ya en çok bizim hakkımız yendi diye. Evet haklılar, ben de o inançtayım ki üç büyükler arasında en çok hakkı yenen daha doğrusu diğerlerine göre daha az kollanan takım Beşiktaş'tır. Ama BJK'li yöneticiler birer erdem abidesi olduğundan falan değil o sahadışı olayları yapacak kadar "derin" bağlantılarının olmamasından. Yoksa onlar da Fenerbahçeli veyahut Galatasaraylı yöneticiler kadar güçlü olsalardı onlar da onlar kadar çatır çatır hak yer, haksızlık yaparlardı. Yoksa onlar da güçleri oranında gayet de güzel kollanmışlardır. Ayrıca niye kullanmasınlar ki onlar da diğer takımların yöneticileriyle aynı toprağın numunesi değil mi (Rahmi Koç Bjk'li ve bir adalet timsali ama Ali Koç Fb'li ve bir hakszılık abidesi değil mi zaten) yoksa haşa Allah bir takımın taraftarını ve yöneticisini diğerininkinden şerefli ve haysiyetli kıldı da haberimiz mi yok?(Hakikaten de benim yöneticim ve taraftarım her şart altında iyidir diğerlerinin ki tü, kakadır diyen bazı güzide arkadaşlarımız var ya şu üç takımın taraftarı için de bu sorum onlaradır.) Olay çok basittir arkadaşlar böylesi bir hak, hukuk değerlendirmesine girişilecekse ürettikleri hakka veya haksızlığa değil ürettiklerinin güçleri, paraları ve nüfuzlarıyla orantısına bakılır yoksa birtakım yanlış tespitler de bulunursunuz ancak.
Son söz olarak biliyorum bayağı ağır bir ileti oldu. Ama dediğim gibi bu sözleri kendimi tenzih ederk başkalarına atfen yazmadım ben de bu laflarımın muhatabıyım. Bu bataklığı birileri kurutacaksa eğer o kişiler de yine biz taraftarlar olacağız. Bunun bilincine varmamız ve buna göre hareket etmemiz gerekiyor.
Kavgasız, gürültüsüz nice günlere!
El Comandante
04.Kasım.2006, 23:25
Çok güzel söylemişsin.Bir gs,bir fb şampiyon yapılıyor.Trabzon 4.büyük yapıldı 25 sene şampiyon yapılmayarak sırada Beşiktaş'ı 3.büyük yapmak var.Ama beceremeyecekler!
Ugrasmalarina gerek yok,zaten öyle degilmisiniz ?
Gerek kupalar,gerek basarilar,gerek taraftar cogunlugu,Galatasaray ve Fenerbahceyi Besiktastan önde tutuyor.
Ha bu arada ugrasiliyor,yapilmaya calisiliyor gibi kelimeleri kullanmazsan sevinirim,ortada alin teri var,biz sampiyonluklari mahkemede kazanmadik ;;)
FeYYaz1989
04.Kasım.2006, 23:30
Gerek kupalar,gerek basarilar,gerek taraftar cogunlugu,Galatasaray ve Fenerbahceyi Besiktastan önde tutuyor.
Ha bu arada ugrasiliyor,yapilmaya calisiliyor gibi kelimeleri kullanmazsan sevinirim,ortada alin teri var,biz sampiyonluklari mahkemede kazanmadik ;;)
Hahahaha,şimdi gülüyorum.Yöneticiler müdahale etmezse,diğer laflarımı o zaman söyleyeceğim cimbomlu kardeşim..
El Comandante
04.Kasım.2006, 23:32
Hahahaha,şimdi gülüyorum.Yöneticiler müdahale etmezse,diğer laflarımı o zaman söyleyeceğim cimbomlu kardeşim..
Gercekleri söylemek ne zamandan beri kural disi ?
Yok öyleyse ona göre yorum yapalim,bol keseden sallayalim ...
Ayrica alinti yaptigim kisinin yorumlarina cevap yok,biz aksini iddaa edince var.
Benden de bir hahahaha be Besiktasli kardesim ;)
travis1903
04.Kasım.2006, 23:37
emrecep
özellikle yoneticiler hakkında soyledigin kelamlarda sonuna kadar haklısın
keza anadoluya karşı yapılanlarda da haklısın
yalnız bırakında biraz sesimiz çıksın,inceldiği yerden kopsun artık
elden başka bir şey gelmiyor
Universal
05.Kasım.2006, 00:45
Fenerbahçe'nin Golüde Sayılmadı:
http://img218.imageshack.us/img218/2333/trsp8.png
http://www.youtube.com/watch?v=QS2-kWKuNpQ
Kurallara göre Kaleci Ofsayt oyuncusundan önde duruyorsa ofsayt sayılmaz. Bizimde golümüz verilmedi.
BeeTLeJuiCe
05.Kasım.2006, 01:09
böyle bir kural mı var. :s
Universal
05.Kasım.2006, 01:15
Kuralları detaylı incelendiğinde;
Kaleci ile savunma oyuncusu arasinda kalirsan ofsayt‚ yani kalecinin kale cizgisine en yakin kisi oldugunu varsayarsak sondan birinci rakip oyuncudan kale cizgisine yakin olursan ofsayt fakat bu durumda kaleci kale cizgisinin en yakin ismi degil‚ ofsayt yok.
Ayrıca Avrupada böyle çok gol oluyor. Zamanında Kezman'ın PSV'de attığı böyle bir gol vardı.
FeYYaz1989
05.Kasım.2006, 01:20
Kaleci ile savunma oyuncusu arasinda kalirsan ofsayt‚ yani kalecinin kale cizgisine en yakin kisi oldugunu varsayarsak sondan birinci rakip oyuncudan kale cizgisine yakin olursan ofsayt fakat bu durumda kaleci kale cizgisinin en yakin ismi degil‚ ofsayt yok.
Ayrıca Avrupada böyle çok gol oluyor. Zamanında Kezman'ın PSV'de attığı böyle bir gol vardı.
Böyle bir kural var mı yoksa sen ''Kaleci ile savunma oyuncusu arasında kalırsan ofsayt'' bu cümleden mi çıkarttın bunu..Ben hiç böyle bir şey duymadım..
Benim bildiğim kadarıyla kaleci kalesini terk edip rakip forvet onun arkasında olursa rakibin önünde en azından bir savunma adamı olmak zorunda..Zaten burda Devid kabak gibi en arkada duruyor yani..
Hem bu maçta fb'nin golü verilmeyecek yer yerinden oynardı..Kimse bir şey demediğine göre böyle bir şey olmadığına inanıyorum,zaten mantığım kabul etmiyor böyle bir golü..
Universal
05.Kasım.2006, 01:30
Ben böyle goller gördüm... Benim bildiğim bu kadar. Zaten bu maçta artık olan olmuş konuşmaya gerek yok... Ama bana göre bu poz. lokum gibi gol.
anilton
05.Kasım.2006, 01:33
Ben böyle goller gördüm... Benim bildiğim bu kadar. Zaten bu maçta artık olan olmuş konuşmaya gerek yok... Ama bana göre bu poz. lokum gibi gol.
Bu pozisyonun bana göresi,sana göresi olmaz.Bu pozisyon takdir değil kural.Buz gibi ofsayt.Buna gol dersen bir daha futbol konuşma...
DeNiZ_1903
05.Kasım.2006, 01:43
F.Bahçe maçı sonrasında, Başkan Yıldırım Demirören'in evinde toplanan Beşiktaş Yönetim Kurulu, hakem hatalarına büyük tepki gösterirken, tarihi kararlar almıştı
Sivas maçında sahaya PAF takımıyla çıkma kararı alan Beşiktaş Yönetimi, taraftarından maça gelmemesini isterken, Futbol Federasyonu Başkanvekili ve Beşiktaş Delegesi Affan Keçeci ile derbinin hakemi İsmet Arzuman'ı da istifaya davet etmişti. Siyah-beyazlılar, Başkan Yıldırım Demirören'in ağzından yapılan resmi açıklamaların ardından, camianın ve Futbol Federasyonu'nun tepkilerini beklemeye başladı.
Engin: Fikrimiz değişebilir
Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, Liverpool maçı sonrasında Başkan Yıldırım Demirören ile bir araya geleceklerini ve durum değerlendirmesi yapacaklarını söyledi. Teknik heyet ve futbolcuların arkasında olduklarını da belirten Engin, “Derbi sonrası başkanımızın yaptığı açıklamalarla ilgili gelecek tepkileri bekliyoruz” dedi. Engin, Sivas maçına PAF takımıyla çıkma kararıyla ilgili olarak ise “Bu konuyu başkanımızla yeniden konuşacağız. Tamamen PAF takımıyla olmasa da Sivas karşısında PAF ağırlıklı bir kadro ile mücadele edebiliriz “ değerlendirmesinde bulundu.
Keçeci istifayı düşünmüyor
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in istifaya çağırdığı, Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci böyle bir düşüncesinin olmadığını söyledi. Keçeci, “Görevimi en adil bir şekilde yürütmeye çalışıyorum. Bir insanın haksız yere istifasını istemek o insanı yüceltir. Ben Beşiktaş formasını üstümden çıkartıp işimi yapıyorsam bu işimizi ne kadar adil yaptığımızı gösterir” dedi. Affan Keçeci, siyah-beyazlıların Sivas maçına PAF ağırlıklı bir kadro ile çıkma düşünceleriyle ilgili olarak ise “Prosedüre uygun. Futbolcuların profesyonel lisansı olması halinde sorun yok” açıklamasını yaptı.
05.11.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Türkiye
Universal
05.Kasım.2006, 01:47
Bu pozisyonun bana göresi,sana göresi olmaz.Bu pozisyon takdir değil kural.Buz gibi ofsayt.Buna gol dersen bir daha futbol konuşma...
Maratonda dün, Erman Hoca bir pozisyona faul değil dedi, Hiilmi Ok kesin faul dedi. Eeee bunun kuralı nerede? Zaten hakemler kurallara göre karar veriyorlar. Kendilerine göre değil. Hakemlerin verdiği kararlar o zaman kesinlikle doğrudur senin açından.
Son cümleni yöneticilere havale ettim zaten...
travis1903
05.Kasım.2006, 01:48
aman aman neler duyuyoruz böyle :)
boşa kasmışınız kendinizi...
yanlız mesaj başlıgı pek bi şık olmuş "Fenerbahçe'nin Golüde Sayılmadı"
o "de" ne oluyor,yani illa malzeme çıkartacaksınız
Universal
05.Kasım.2006, 01:49
Önce öyle sonra şöyle... Kesin bir karar verin. Sıkıldım yaaa çıkaca mı? Çıkmayacak mı? Ona göre bahis oynayacağım.
Universal
05.Kasım.2006, 01:50
Evet golünüz goldü... O yüzden dedim.
Emurafu
05.Kasım.2006, 01:51
Demiören kesin kararımız demişdi..Ben dedim size cumagünü acıklama gelir.Demiröeren bir sinirle sinan engini aradı pafla cıkıyoruz dedi sinan enginde herkeze söyledi...Sonra toplantı yapmak zorunda kaldılar...
remake
05.Kasım.2006, 01:54
Ben zaten PAF ile cikmamiza karsiyim fakat en basinda soylediler ve bence biraz sozlerinin erleri olsunlar. Eger sunu bunu yapicaz diyorlarsa yapmalilar yoksa bizim Besiktasli durusumuz nerede kaldi?
anilton
05.Kasım.2006, 01:57
Beşiktaş lisans sorunu olmadıkça Sivasspor maçına PAF takımla çıkacak.Göreceksiniz...
GebzeLi1907
05.Kasım.2006, 01:59
O kadar Demeç veripde ÇıkmazLarsa dicek söz buLamıyorm ki çıkmayacakLarda bence.Lisans Sorununu Çözer madem büyük kLubsun madem tepki koyacaksın onun senden götürüLeride oLacak onLarıda göze aLarak demeç vermen Lazım.
Emurafu
05.Kasım.2006, 02:03
Lisans sorunu çözülür bence abartılmasın....Ne futbolcular maçlara yetişdi...
anilton
05.Kasım.2006, 02:04
Maratonda dün, Erman Hoca bir pozisyona faul değil dedi, Hiilmi Ok kesin faul dedi. Eeee bunun kuralı nerede? Zaten hakemler kurallara göre karar veriyorlar. Kendilerine göre değil. Hakemlerin verdiği kararlar o zaman kesinlikle doğrudur senin açından.
Son cümleni yöneticilere havale ettim zaten...
Bazı pozisyonlar vardır.Hakemin taktiridir.Ama bu pozisyonun takdiri olmaz.Bu pozisyona dünya üzerinde senden başka gol diyen çıkmaz.Çünkü kesin ofsayt.Ama faul pozisyonuna 20 kişi faul der 10 kişi değil der.Kişiden kişiye değişebilir.Buz gibi ofsayt.Bunun tartışmasını bile yapman çok saçma...
FeYYaz1989
05.Kasım.2006, 02:05
Affan Keçeci'nin bırakın yüzünü görmek,ismini duymak bile midemi bulandırıyor,o yüzden ona hiç bir şey demiyorum.
Ama Sinan Engin ve Yıldırım Demirören maça paf takımlar çıkmazlarsa çok yazık olur.Bir bomba aldılar ellerine,ya sallayacaklar ya da ellerinde patlayacak..Bu açıklama ile sanki bomba elindeyken pimi çekmek üzereymiş izlenimini verdi bana Sinan Engin..Yanıltın beni!!!
anilton
05.Kasım.2006, 02:08
O kadar Demeç veripde ÇıkmazLarsa dicek söz buLamıyorm ki çıkmayacakLarda bence.Lisans Sorununu Çözer madem büyük kLubsun madem tepki koyacaksın onun senden götürüLeride oLacak onLarıda göze aLarak demeç vermen Lazım.
Eğer PAF'la çıkmazsak G.Saray'lı arkadaşların tepkisini analarımda,sana ne oluyor...
Geçen sene ligden çekilen dedem miydi?
Fernando Gago
05.Kasım.2006, 02:14
Ya tamam işte Normal kadro çıkacak Sivasın karşısına
GebzeLi1907
05.Kasım.2006, 02:23
Eğer PAF'la çıkmazsak G.Saray'lı arkadaşların tepkisini analarımda,sana ne oluyor...
Geçen sene ligden çekilen dedem miydi?
poLemiğe Girmek İstemiyorum asLnda ama Şunuda beLirteyim ;Geçen Sene ALi Koç Ben FENERBAHÇE SPOR KLUBU BAŞKANI OLSAM LİGDEN ÇEKİLMEYİ DÜŞÜNÜRDÜM dedi.Bu Sene Beşiktaş başkanı En yetkiLi Kişi Çıkıyor ve diyorki Maçın ardından;KESİN KARARIMIZDIR.Sivas Maçına Paf kadroyLa Çıkıyoruz.Keçeci ve Arzuman İstifa etmezse bu durum devam edebiLir.Başkan SöyLüyor BunLarı tam oLarak aynı şeyLer değiL ;)
deniz.91
05.Kasım.2006, 02:25
neden sözünün arkasında durmuyor bunlar hani ortalığı ayağa kaldırıyorlardı pafla çıkacaz diye
anilton
05.Kasım.2006, 02:27
poLemiğe Girmek İstemiyorum asLnda ama Şunuda beLirteyim ;Geçen Sene ALi Koç Ben FENERBAHÇE SPOR KLUBU BAŞKANI OLSAM LİGDEN ÇEKİLMEYİ DÜŞÜNÜRDÜM dedi.Bu Sene Beşiktaş başkanı En yetkiLi Kişi Çıkıyor ve diyorki Maçın ardından;KESİN KARARIMIZDIR.Sivas Maçına Paf kadroyLa Çıkıyoruz.Keçeci ve Arzuman İstifa etmezse bu durum devam edebiLir.Başkan SöyLüyor BunLarı tam oLarak aynı şeyLer değiL ;)
Evet Yıldırım Demirören bunu söyledi.Hafta sonu göreceğiz ne olacağını.Sanki lafını yemiş gibi konuşuyosunuz.Merak etmeyin Beşiktaş PAF takımla çıkacak...
GebzeLi1907
05.Kasım.2006, 02:30
Evet Yıldırım Demirören bunu söyledi.Hafta sonu göreceğiz ne olacağını.Sanki lafını yemiş gibi konuşuyosunuz.Merak etmeyin Beşiktaş PAF takımla çıkacak...
İnş öyLe oLur Yoksa Bjk BaşkanLık Makamın Bi saygınLığı KaLmayacak Ama o kadar Net konuştukLarınada Pişman oLdukLarı beLLi.Ard arda Yumuşatacı AçıkLamaLar yapıyoLar.BeLkide geLecek tepkiyi azaLtmak için bi zemin arıyoLar.
perpetua
05.Kasım.2006, 02:31
Kural, top oyuncunun ayagindan ciktiginda pas verdigi oyuncunun kale ile arasinda iki oyuncu bulunmasi gerekli ki ofsayt olmasin.
Yukaridaki pozisyonda top ayaktan ciktiginda Fenerbahce'li oyuncu ile kale arasinda sifir oyuncu var. Yani cifte ofsayt. :p
anilton
05.Kasım.2006, 02:42
İnş öyLe oLur Yoksa Bjk BaşkanLık Makamın Bi saygınLığı KaLmayacak Ama o kadar Net konuştukLarınada Pişman oLdukLarı beLLi.Ard arda Yumuşatacı AçıkLamaLar yapıyoLar.BeLkide geLecek tepkiyi azaLtmak için bi zemin arıyoLar.
Beşiktaş PAF takımla çıkacak göreceksiniz.Bu arada senin dediğin gibi Ali Koç FENERBAHÇE SPOR KLUBU BAŞKANI OLSAM LİGDEN ÇEKİLMEYİ DÜŞÜNÜRDÜM söyleminden farklı olarak Şekip Mosturoğlu "Denizli maçından sonra ligden çekileceğiz" demişti.Yani Fb yönetimi tükürdüğünü yalamıştı...
Fietra 10
05.Kasım.2006, 02:45
bu iş gerçekten sıkmaya başladı ne olacagını artık merakla bekliyorum..
Fietra 10
05.Kasım.2006, 02:48
Ulusoy konuşacak!
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Haluk Ulusoy, yarın bir basın toplantısı düzenleyecek. Ulusoy'un basın toplantısında son dönemde federasyonu hedef alan eleştirilere cevap vereceği öğrenildi.
TFF Başkanı Haluk Ulusoy'un yarın saat 12.00'de Levent'teki federasyon binasında düzenleyeceği basın toplantısında, son dönemde yaşanan hakem hataları, Merkez Hakem Kurulu (MHK) ve federasyon ile ilgili yapılan eleştirilerle ilgili açıklamada bulunacağı bildirildi.
05.11.2007
Kaynak : İHA
GebzeLi1907
05.Kasım.2006, 03:00
Beşiktaş PAF takımla çıkacak göreceksiniz.Bu arada senin dediğin gibi Ali Koç FENERBAHÇE SPOR KLUBU BAŞKANI OLSAM LİGDEN ÇEKİLMEYİ DÜŞÜNÜRDÜM söyleminden farklı olarak Şekip Mosturoğlu "Denizli maçından sonra ligden çekileceğiz" demişti.Yani Fb yönetimi tükürdüğünü yalamıştı...
Nie IsrarLa Geçen Seneyi getiriosun gündeme sen o açıkLamaLarı getirirsen bende geçen sene bize yapıLanLarı yazarım;yeri değiL,konu değiL ;) Konuyu başka yere çekmeyeLim ;)BaşkanLa Bi yönetici açıkLamasının Arasındada Fark var.Daha yazarımda Neyse konuyu sapıtmayaLım.
El Barto
05.Kasım.2006, 03:04
Eskileri deşmeye başladık yine ha... ;)
Böyle birşeyi yapacak olmalarından rahatsızdım şimdi birde böyle bir durum olunca rahatsızlıgım 2 katına çıktı.
anilton
05.Kasım.2006, 04:01
Nie IsrarLa Geçen Seneyi getiriosun gündeme sen o açıkLamaLarı getirirsen bende geçen sene bize yapıLanLarı yazarım;yeri değiL,konu değiL ;) Konuyu başka yere çekmeyeLim ;)BaşkanLa Bi yönetici açıkLamasının Arasındada Fark var.Daha yazarımda Neyse konuyu sapıtmayaLım.
Sen daha Beşiktaş yönetimi sözünden dönmemişken "dönerse zaten diyecek söz bulamıyorum" falan gibi cümleler kullanırsan bende sizin yönetim geçen sene tükürdüğünü yaladı örneğini veririm tabi ki.Bence sen bu konuda konuşmak için Sivasspor maçını bekle...
El Comandante
05.Kasım.2006, 04:15
Belliydi böyle olacagi,altindan kalkamayacaklari sözler ediyorlar.Hani bu ilk de degil,defalarca gördük bu vakkalari.Yazik oluyo Bjk taraftarlarina ...
Emurafu
05.Kasım.2006, 04:18
Pazar gün beri diyorum pafla cıkmaz bu maça besiktas..O anki tepki OOOoo
Baskan bu seferde Şöyle der;Taraftarlarımızdan rica ediyoruz maca gelsinler....
GebzeLi1907
05.Kasım.2006, 04:21
Sen daha Beşiktaş yönetimi sözünden dönmemişken "dönerse zaten diyecek söz bulamıyorum" falan gibi cümleler kullanırsan bende sizin yönetim geçen sene tükürdüğünü yaladı örneğini veririm tabi ki.Bence sen bu konuda konuşmak için Sivasspor maçını bekle...
Sende BekLe Sivas Maçını bakaLım ne oLacak ? ;)
Sende FazLa konuşma Bu Konu hakkında Geri VitesLer başLadı Çnkü..
El Comandante
05.Kasım.2006, 04:29
Besiktasli taraftarlarin mutlaka bir tepkisi olur,ya tribünleri tiklim tiklim doldururlar yine yönetimi protesto ederler,ya da maca gelmezler ...
FeYYaz1989
05.Kasım.2006, 04:29
Sivas maçına pafla çı-kı-la-cak!
anilton
05.Kasım.2006, 04:31
Arkadaşlar neden Beşiktaş PAF takımla çıkma kararını değiştirmiş gibi konuşmalar yapıyorsun.PAF takımla çıkma kararı hala devam ediyor.Aksi bir açıklama gelmedi.Cumartesi sahada PAF takım olacak.Ben bundan eminim...
BeeTLeJuiCe
05.Kasım.2006, 05:42
Önce öyle sonra şöyle... Kesin bir karar verin. Sıkıldım yaaa çıkaca mı? Çıkmayacak mı? Ona göre bahis oynayacağım.
Ohoooo hakikaten yaa kesin bişi sölesinler artık o zaman çekildik, şimdi de ee ıı iii düşüneceğiz, yok lisans, değişebilir bahis oynayacağız sonuçta. :D
Universal
05.Kasım.2006, 05:47
Ohoooo hakikaten yaa kesin bişi sölesinler artık o zaman çekildik, şimdi de ee ıı iii düşüneceğiz, yok lisans, değişebilir bahis oynayacağız sonuçta. :D
Zaten amacım o eğer paf kadro ile çıkarkarsa İddaa'da Sivas zaten yüksek bir oran alacak bende kuponumun en güzel yerie yazacağım hatta yazmakla kalmayıp ilk yarı ve ikinci yarıya Sivas oynayacağım. :)
nerazzuri
05.Kasım.2006, 05:49
Yavaş Yavaş Kıvırmaya Başladı. 2 Gün Sonra '' Vazgeçtik '' diyecekler.
anilton
05.Kasım.2006, 05:49
Bahis oynayacak arkadaşlar beklemenize gerek yok.PAF'ta çıksa Asta çıksa sonuç değişmeyecek.Sabaha kadar 1...
BeeTLeJuiCe
05.Kasım.2006, 05:57
O maça zaten 2 oynayacaktımda, Paf'lar çıkarsa skor oynayabilirim 4+ diye. :)
Kıvırma Sinan Engin.
Koltuklar değişince fikirlerde değişirmiş ben bunu sinan enginde gördüm..
Spor yorumcusuyken eleştirdiği herşeyi tek tek yapıyor., hatta ben yönetici olsam hakemleri zerre eleştirmem diyen adam kaç gündür haykırıp duruyor... üzücü tabi..beşiktaşlılık duruşuna yakışmıyor.
anilton
05.Kasım.2006, 06:06
(7) ...
FeYYaz1989
05.Kasım.2006, 06:07
pArAnA yAzık!
RaSenGan
05.Kasım.2006, 06:19
180 derece dönüş oldu.Zaten belleydi.
BlackEagle19o3
05.Kasım.2006, 06:22
Sivas maçına pafla çıkılıacak!Çıkılmazsa yönetimin ayıbı.Başkaları gibi olmamalıyız.Beşiktaş başkanı sözünün arkasında durmalı.Paflarımız da o kadar boş değil zaten:pEn iyi paf takımı bizde.Fb'yi de Gs'yi evire çevire yendiler.Batuhan,Aydın,M.Sedef,İ.Kaş her anadolu takımında banko ilk 11 oynayabilcek kapasitede.S.Özkan da bu maçta oynayabilir yaşı gereği.Ya zaten bunları düşünmek için daha erken.Önce Liverpool maçı var;)
BlackEagle19o3
05.Kasım.2006, 06:27
Kurallara göre Kaleci Ofsayt oyuncusundan önde duruyorsa ofsayt sayılmaz. Bizimde golümüz verilmedi.
Komik misin sen:zuhaha:zuhaha.Bu kadar da olmaz yani!Leihinize yapılan hataları örtmek için ne yapacağınızı şaşırdınız.Seni kendi hayal dünyanla başbaşa bırakıyorum.:icon_razz:
anilton
05.Kasım.2006, 06:29
Sivas maçına pafla çıkılıacak!Çıkılmazsa yönetimin ayıbı.Başkaları gibi olmamalıyız.Beşiktaş başkanı sözünün arkasında durmalı.Paflarımız da o kadar boş değil zaten:pEn iyi paf takımı bizde.Fb'yi de Gs'yi evire çevire yendiler.Batuhan,Aydın,M.Sedef,İ.Kaş her anadolu takımında banko ilk 11 oynayabilcek kapasitede.S.Özkan da bu maçta oynayabilir yaşı gereği.Ya zaten bunları düşünmek için daha erken.Önce Liverpool maçı var;)
Atilla Özmen
---
Erkan Reşmen
İbrahim Kaş
Koray Şanlı
Soner Ergençay
---
Serdar Özkan
Mehmet Sedef
Aydın Karabulut
Abdullah Eryılmaz
---
Batuhan Karadeniz
Gökhan Aydaş
Şu takım Sivas'la kafa kafaya oynar...
Universal
05.Kasım.2006, 06:30
Komik misin sen:zuhaha:zuhaha.Bu kadar da olmaz yani!Leihinize yapılan hataları örtmek için ne yapacağınızı şaşırdınız.Seni kendi hayal dünyanla başbaşa bırakıyorum.:icon_razz:
Hayır değilim. :icon_cool:
BlackEagle19o3
05.Kasım.2006, 06:34
Hayır değilim. :icon_cool:
Bu aralar ilgi çekmek için ne yapacağını şaşırdın bakıyorum:icon_cool:
Önce Fb'nin saha kapatılmalı diye konu aç sonra gel bu pozisyona gol de.
Bence daha yaratıcı olmalısın:icon_biggrin:
nart_susruko
05.Kasım.2006, 07:14
@ Feyyaz
gideri ben mi yapıyorum yazımı iyi oku istersen. farklı bişey söylemek istedin yanlış ifade ettim galiba. neyse.
Galatasaray konusuna gelince yeri burası değil ama kısa bi cvp vereyim, benim Özhan başkan hakkımda düşüncelerim hep aynıydı hiç değişmedi halen zihniyet istifa der geçerim. Özhan Canaydın'ı da bu sezonki haliyle seven kişinin ben taraftarlık duruşundan şüphe duyarım..
(tribünler olarak bu konuda 1 kere hata yapıldı o da kayseri maçıydı, ötesi yok)
(ki azçok bizdeki başkanlık sistemini biliyorsan taraftarın(lise harici) bu seçimde en ufak bi etkisi yoktur o da olayın diğer tarafı.)
@ travis
kendim yazdım kendim oynadım.. :icon_biggrin:
nart_susruko
05.Kasım.2006, 07:29
paf maçına hangi kadro ile çıkılacakmış peki ?
:icon_biggrin:
remake
05.Kasım.2006, 07:33
PAF takimla cikarsak eger bizim ufak Muhammed'de oynasin o zaman. 12 yasinda ama oyun kurucu olarak Delgado'yu aratmaz gibime geliyor. Ufak boyuyla herkezin arasindan kolaylikla siyrilirda.
Saka maka bir yana. PAF'larla ciksak bile basabas bir mucadele olur cunku bizim PAF'lar gercekten kaliteli.
shamur1
05.Kasım.2006, 07:48
ÖnceLikLe Trabzon 4.büyük yapıLmadı İstanbuL saLtanatına son verdi bu üLkede gerçi yeri değiL ama Ben göremediğim için şampiyon oLduğumuz sezonlarda hem rakibi hem de HAKEMLERİ Yenerek şampiyon oLmuşuz . seneye O şampiyon kadronun en iyi oyuncuları 3 buyuklere satıLmış ama yinede şampıyonLuklar dvm etmıs .Yanı yine bu iğrenç oyunLar dönmüş. AsLında herkese cok basit geLiyor şimdi Bobo - Batuhan o gollerı kaçırmasa Bjk maçı aLsa BeLkıde kimse bu oLayları konuşmayacaktı ? Ama bu yapıLanlar o kada patLak verdiki Bakıyorm bazı arkadaşLar hala kendı takımLarından olaya giriyolar baKın bizim de penaLtımız veriLmedi diye bunLara hıc gerek yok herkezın aKLı var asLında fenerlisi cimbomLusuda oLayın farkındalar ama işte Taraftar gözuyle oLaya bakmalarından doLayı burda tartışmalar çıkıyor . Benim Takımım çatır çatır top oynamadan , sürekLı yanLıs hakem kararlarıyLa bıyerlere gelen yada haksız şekilde şampiyon oLsun yemın edıyorum o şampiyonLuktan keyif aLırsam noLayım . Fenerbahçe kadrosunun güçlü oLmasından çok yönetici yada başkan gücünü daha çok kuLlanıyor bu apaçık ortada . GS de heralde bu sene cok para harcadı diye karşıLığını bu şekilde veriyolar demek ki . Bırakın da Bi Antep Kayseri Konya şampiyon oLsun ? ama türkiyede herşey para puL rekLam oLduğundan dolayı Konya şampiyon oLsa kime ne faydası oLacak zihniyetı yuzunden dha çok son dakıka goLleri yada verılmeyen bariz goLleri izLiyecez
shamur1
05.Kasım.2006, 08:10
Bu oLay umarım Fener'in Ligden çekiliriz tehditi gibi Lafta kaLmaz
El Comandante
05.Kasım.2006, 08:19
Cok güzel bir espriydi,tebrik ederim :)
Galatasaray Paf takiminin futbolcularinin yas ortalamasina bak,sonra Bjk paf takiminin oyuncularinin yas ortalamasina bak,sonra isin kaldiysa son 3 sezonda kim sampiyon oldu ona da bak,biraz ugrastiracak seni ama bi zahmet :icon_biggrin:
shamur1
05.Kasım.2006, 08:22
sadece Fm oynayan biri biLe şu an en iyi aLtyapının Gs de oLduğunu anLar
GeNç KaRTaL
05.Kasım.2006, 13:38
Birilerinin etekleri tutuştu tabii kararın değişeceğini öğrenince..
Bu karar bizim ligdeki durumumuzu derinden etkileyecek olsada sözümüzün arkasında durmalıyız.Battı balık yan gider.Lider olabileceğimiz halde şu an 4.ysek zaten ne önemi varki.Birileri şampiyonu belirlemiş.Biz piyon olarak takılamayız bu ligte.
Ayrıca sizlerede şaşırıyorum.Beşiktaş böyle bir karar almamalı falan diyeceğinize hemen saldırıya geçiyorsunuz.Bu olayların yaşanmasında etkili olan faktörler Türk futbolunun geldiği noktadır.Ağlanacak hale sevinmek buna derler herhalde.Sİze hakemlerinizle başarılar.Nede olsa onlarda bir insan ve insanlıkları beşiktaşa tutar..
GeNç KaRTaL
05.Kasım.2006, 14:11
Ohoo o zaman biz kendimizi neden kasıyoruzki anasını satayım.2 büyük varmış zaten bu ligte.Bunları zorlayacak 3. bir piyona ne gerek var o zaman demi..:0:
eXcitinG
05.Kasım.2006, 16:57
Tek kışkırtıcı bir cümLede dahi artık ceza,uyarı,ne varsa uyguLamaya başLayacağız.Beşiktaşın PAF La çıkıp çıkmayacağı hakkında görüş yazın.Başka şeyLeri buLaştırıp konuyu buLandırmayın.!
Emurafu
05.Kasım.2006, 20:30
Aklıma Bir olay geldi...Gecensene Fenerbahce-Besıktas macından sonra biliyorsunuzki Fenerbahceli yçneticiler selcuk dereli ve ulusoya bir cok hakaret etmişdi...Besiktaslı yazar Yemen ekşide bunun üzerine Samanyolunda Tv programına EMZİK getirmişdi..Hiç unutmam onları şimdi Aynı seyler besıktas hakkında oluyor....Ne oldu Şimdi Yemen ekşi..Keske biriside Ona emzik gösterse...Gercekten bir Galatasarylı olmama ragmen o an çok delirmişdim...Hemde Emzikle show yapıyordu..Bu kişilerin Sesi cıkmıyor..Bence bunlar çok Kötü hariketler..Dün gece Nihat kahveçi konusdu dediki..İspanyada hakemler daha kötü diyor ama orda futbol var diyor...
Tekrar diyorum Besıktasın paf takımla cıkacagına inanmıyorum.(Çıkarsa Alkıslamasınıda biliriz...).Bana göre Maçtan sonra O anda verilen tepki oldu..Sinan engin karıstırdı bence ortalıgı...Bu arada pafla cıkılırsa Paftan iki oyuncu cezalı imiş...
emrecep
05.Kasım.2006, 21:10
http://www.milliyet.com.tr/2007/11/06/spor/ydemirkol.html
Mehmet Demirkol'dan derbi öncesi ve sonrasındaki olaylar için güzel bir yazı. Tavsiye ederim.
FeYYaz1989
06.Kasım.2006, 02:14
Aklıma Bir olay geldi...Gecensene Fenerbahce-Besıktas macından sonra biliyorsunuzki Fenerbahceli yçneticiler selcuk dereli ve ulusoya bir cok hakaret etmişdi...Besiktaslı yazar Yemen ekşide bunun üzerine Samanyolunda Tv programına EMZİK getirmişdi..Hiç unutmam onları şimdi Aynı seyler besıktas hakkında oluyor....Ne oldu Şimdi Yemen ekşi..Keske biriside Ona emzik gösterse...Gercekten bir Galatasarylı olmama ragmen o an çok delirmişdim...Hemde Emzikle show yapıyordu..Bu kişilerin Sesi cıkmıyor..Bence bunlar çok Kötü hariketler..Dün gece Nihat kahveçi konusdu dediki..İspanyada hakemler daha kötü diyor ama orda futbol var diyor...
Tekrar diyorum Besıktasın paf takımla cıkacagına inanmıyorum.(Çıkarsa Alkıslamasınıda biliriz...).Bana göre Maçtan sonra O anda verilen tepki oldu..Sinan engin karıstırdı bence ortalıgı...Bu arada pafla cıkılırsa Paftan iki oyuncu cezalı imiş...
Yemen Ekşi kim yaa?
Yemen Ekşioğlu'ndan bahsediyorsan zaten onu seven Beşiktaş'lı görmedim.Ben nefret ediyorum..Herkes dalga geçiyor o adamla,zaten biraz yaşlanmış o ama çevresi kuvvetli sağa sola çıkartıyorlar işte..
Siz olayları anlamamakta ısrar ediyorsunuz ama bir şey yazarken bari doğru dürüst yazın,kafadan sallama polemik olsun diye değil..
Ayrıca paf takımla çıkarsak burda çıkamaz vs. diyenler özür dilesin bence,alkışlamak yetmez..Çıkmazsakta ben başkanım adına burda gündemi boşuna meşgul ettiğimiz için özür dilerim..
Mehmet Demirkol'un yazısına da değinmek istiyorum..
Mehmet Demirkol tarafsız olmaya çalışan ama pek beceremeyen birisi bence..
İkinci olarak Gökhan Gönül'ün kalkması,devam etmesi iyi hoşta..Kalkmadan önce salladığı tekme ne?Ondan hiç bahsetmemiş Mehmet bey,bir şey duymuş,kafayı ona takmış,yazı yazıyor;tarafsız ya ondan..
Emurafu
06.Kasım.2006, 02:48
Yemen ekşioglu evet.......Feyyaz bekleyip görelim......