Log in

View Full Version : "Beşiktaş PAF takım ile çıkmaz"

Universal
04.Kasım.2006, 22:02
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_0o_BulentUygun007.jpg

Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun LİG TV'de yayınlanan Futbol Gündemi adlı programa bağlandı ve bu hafta sonu karşılaşacakları Beşiktaş'ın karşılarına PAF takımı ile çıkacaklarını inanmadığını kaydetti.

Maçtan sonra yapılan açıklamaların sıcağı sıcağına olduğunu söyleyen Uygun "Beşiktaş hakemlerin puanlarını çaldığını düşünüyor. O yüzden bu maçtan sonra da tepki göstermeleri gerekiyordu. Ben Beşiktaş gibi büyük bir camianın PAF takımı ile çıkacağına düşünmüyorum" açıklamasını yaptı.

Beşiktaş'ın PAF takımı ile maça çıkması halinde kendileri için bunun avantaj sayılabileceğini söyleyen Uygun "Büyüklerimiz bir laf söyler. 'Düşmanımda da onur ararım' derler. Biz Beşiktaş'ın karşımıza tam kadro çıkmasından yanayız. Bizim PAF takımı ile oynuyor olarak gösterilmemiz bizi üzer" ifadesini kullandı.

Kaynak: Lig TV

FeYYaz1989
04.Kasım.2006, 22:07
Düşmanımda da onur ararım!!Hoşuma gitti.
Çok iyi ama bir söz verildi,bu sözün arkasında durulmayacaksa Yıldırım Demirören artık kellesini bıraksın gitsin,açıklamayı yapmadan önce çok iyi düşüneceklerdi..Dönüş yok..
Sivasspor yine oyununa baksın,onlarla ilgili bir şey yok zaten ortada..

anilton
04.Kasım.2006, 22:10
Sivasspor'la alakası yok bunun.Sivas maçı düşünsün Beşiktaş'ın maça hangi oyuncularla çıkacağını değil...

RaSenGan
04.Kasım.2006, 22:11
Bir kez çıkmıştı Galatasaray'a karşı önceki yıllarda.Sonucu biliyoruz zaten.Bence hakemlere inat as kadroyla devam etmeliler lige..

Bugra19o3
04.Kasım.2006, 22:32
beşiktaş hakemlere inat uygun pozisyonda bile gol atmasın daha iyi protesto yöntemi olur kanımca ;)

ChAoS
04.Kasım.2006, 22:33
Başkanın sözünden dönmemesi lazım.

Fernando Gago
04.Kasım.2006, 22:45
Tff izin verecek mi o da var

FeYYaz1989
04.Kasım.2006, 22:46
Hahahaha onlar ne karışıyor yaa?Önce onlar kendi işlerini doğru halletsinler..
Adamların profesyonel sözleşmesi varsa oynar herhalde,hatta ona bile gerek var mı bilmiyorum..

ChAoS
04.Kasım.2006, 22:49

Tff kimki? Karışacak.

Bugra19o3
04.Kasım.2006, 22:54

yaptıkları açıklamaya göre paf takımıyla çıkmanın sorun olmadığını söylediler

El Comandante
04.Kasım.2006, 22:55
Besiktas cok büyük bir laf etti,eger ki Sivas macina Paf takimla cikmazlarsa bu lafin altinda kalacaklar,Yildirim Demirören de artik taraftarlar tarafindan nefret edilen bir baskan haline gelir.(gerci eden var simdi de ...)

Emurafu
04.Kasım.2006, 22:59
Besıktas maca paf takımı ile cıkmayacak göreceksiniz...Bu sorun halledilecek..O yüzden paf işini unutun kaptırmayın çok...Zaten pafla cıkmak gibide bence niyetleri yok...Burda Önemli olan federasyona tas atmak...Sizde göreceksiniz..

Hilmi okHakeminin iyi maç yöneltigini söyledi..Sinan engin maçtansonra dediki eger iyi maç yöneltigini kabul etsinler Besıktasdan ayırılıcam dedi..Sinan engindende cevap bekliyorum şimdi....

Telegolde İsmet arzumanı izleyen oldumu...????

anilton
04.Kasım.2006, 23:05
Beşiktaş takımı bu hafta sonu Sivasspor maçına PAF takım ile çıkacaktır...

travis1903
04.Kasım.2006, 23:05
@ EmperoR

taraftarlar arasında yıldırım demiroreni seven mi var :)
su anda baskana tribunler tarafından tepki verilmiyorsa bunu tek sebebi vardır
Beşiktaşımızın menfaatinedir...
ancak yinede bekleyip gormek gerekir, her seyin bir zamanı var

:0:

Emurafu
04.Kasım.2006, 23:11
Beşiktaş takımı bu hafta sonu Sivasspor maçına PAF takım ile çıkacaktır...
Ben inanmıyorum..İnsallah olur..Salı veya carsamba günü bu sorun halledilecek bak göreceksin..Su liverpool macı bir bitsin..
Neyse Bekleyip görelim..Şimdi konusmaya gerek yok...

FeYYaz1989
04.Kasım.2006, 23:15
Besıktas maca paf takımı ile cıkmayacak göreceksiniz...Bu sorun halledilecek..O yüzden paf işini unutun kaptırmayın çok...Zaten pafla cıkmak gibide bence niyetleri yok...Burda Önemli olan federasyona tas atmak...Sizde göreceksiniz..

Hilmi okHakeminin iyi maç yöneltigini söyledi..Sinan engin maçtansonra dediki eger iyi maç yöneltigini kabul etsinler Besıktasdan ayırılıcam dedi..Sinan engindende cevap bekliyorum şimdi....

Telegolde İsmet arzumanı izleyen oldumu...????
Eski bir hakemden korkunç iddia!"Menajer Sinan Engin'in yaptığı sert açıklamalar nedeniyle hakem camiası Beşiktaş'a karşı art niyetli yaklaşmaya başladı.''
Operasyon var!
"Menajer Sinan Engin'in yaptığı sert açıklamalar nedeniyle hakem camiası Beşiktaş'a karşı art niyetli yaklaşmaya başladı".
HOŞGÖRÜ KALMADI
Derbi maçın ardından her an çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. İsminin açıklanmasını istemeyen ve MHK üyeliğine kadar yükselmiş bir hakem ilginç iddialarda bulundu. Beşiktaş'a karşı hakemlerin hoşgörüsüz ve art niyetli davrandıklarını ifade eden hakem, "Bunun başlıca nedeni menajer Sinan Engin'dir. O göreve geldikten sonra, hakem hataları önemli oranda arttı" diye konuştu.
HATALAR KATLANDI
Bu duruma, Engin'in göreve geldikten sonra hakemlerle ilgili sert açıklamalarının neden olduğunu iddia eden kişi, şöyle devam etti: "Engin ilk önce, 'Hakemler işini bilir' dedi, bu hakemleri ters etkiledi. Ardından, 'Hakemler mafya' dedi, bu da büyük tepki topladı. Bu açıklamaların ardından hakem hatalarının Beşiktaş aleyhine ne kadar arttığını görebilirsiniz."
Fatih DOĞAN
Fotomaç haberi,artık ne kadar sallama bilemem..Eğer böyle bir durum varsa Sinan Engin'i ne kadar sevmesemde inadına takımda kalsın..
Telegol'de değilde Maraton'da yayında anlattıklarını okudum ve videoları izledim.Şansal Büyüka ne sorsa görmedim diyor,görmüyorsan bırakacaksın arkadaş..
Bu arada Beşiktaş Sivas maçına PAFla çıkacak mutlaka bunun dönüşü yok..Bu blöf değil,bizi başkalarıyla karıştırıyorsunuz..Şu anda taraftar maça gidecek mi gitmeyecek mi bu tartışılyor..Bence taraftar mutlaka gitmeli..

Ahmet_77
04.Kasım.2006, 23:16
Bence Bülent Uygun gaza getiriyor :zuhaha

anilton
04.Kasım.2006, 23:17
LİSANSLAR İÇİN 400 BİN DOLAR GEREKİYOR

Bu arada Beşiktaş, PAF takımı ile maça çıkma kararından vazgeçmezse bu oyunculara profesyonel lisans çıkabilmesi için yaklaşık 400 bin dolar gerektiği ve ayrıca sürenin de bu lisansları çıkartmak için hafta sonuna kadar yetmeyebileceği belirtildi.

DHA

Bunu hiç düşünmemiştim...????????

Emurafu
04.Kasım.2006, 23:26
Bu maç göreceksiniz..Cumartesi günü yine 30 seyirci iki takımda as kadrolarla sahaya cıkacak...Hele su Liverpool macı gecsin sonra olaylar acıklanınca bana hak verirsiniz...

anilton
04.Kasım.2006, 23:34
Bu maç göreceksiniz..Cumartesi günü yine 30 seyirci iki takımda as kadrolarla sahaya cıkacak...Hele su Liverpool macı gecsin sonra olaylar acıklanınca bana hak verirsiniz...

Dediğin gibi olursada lisanslar yetişemediğinden olur.Puan kaybı korkusundan falan karar değişmeyecektir.Lisanslar yetiştiği taktirde Beşiktaş'ın PAF takım ile çıkacağına adım gibi eminim...

Emurafu
04.Kasım.2006, 23:38
Dediğin gibi olursada lisanslar yetişemediğinden olur.Puan kaybı korkusundan falan karar değişmeyecektir.Lisanslar yetiştiği taktirde Beşiktaş'ın PAF takım ile çıkacağına adım gibi eminim...

Kim dedi bu lisans sorunu var diye dün gece konusuldu bu bütün programlarda böyle bir sorun yok dediler...Cıkacak takım bence lisans sorunundan etkilenmez..Çünkü transfer edilen topcunun lisansı 1 günde cıkıyor...Zaten cogu gencinde lisansı var:)

Aydın,Mehmet,Batuhan,Kaş falan gibi...

uAmurat91
04.Kasım.2006, 23:40
Sözde kalacak demek ki bu uygulamada ..

travis1903
04.Kasım.2006, 23:41
@ Emurafu

BJK ve TFF yonetiminde adamların mı varda bu kadar bilmişlik taslıyorsun

Emurafu
04.Kasım.2006, 23:43
@ Emurafu

:0:Evet birseyler biliyorum:)

Neyse Liverpool maçı bitsin:)karar acıklanınca görürsünüz.... daha yazmıyorum.....1 haftasonra insallah..

BeeTLeJuiCe
04.Kasım.2006, 23:43
Karar Cuma günü!
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Siyah-Beyazlıların hafta sonu oynanacak Sivasspor maçına PAF Takımı ile çıkacağına dair haberlerle ilgili olarak İMKB'ye bir açıklama gönderdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den, borsaya gönderilen açıklamada, şöyle denildi:
"Yönetim Kurulumuz'un son dönemde yaşanan hakem olaylarına tepki olarak, hafta sonunda Kulübümüz'ün Sivasspor ile yapacağı maça PAF takımıyla çıkacağına dair düşüncesi bulunmaktadır. Ancak konu, Cuma gününe kadar yapılacak olan Yönetim Kurulu toplantısında netlik kazanacaktır. Alınan Yönetim Kurulu kararı, ayrıca özel durum açıklaması olarak kamuoyuna bildirilecektir."

LİSANSLAR İÇİN 400 BİN DOLAR GEREKİYOR
Bu arada Beşiktaş, PAF takımı ile maça çıkma kararından vazgeçmezse bu oyunculara profesyonel lisans çıkabilmesi için yaklaşık 400 bin dolar gerektiği ve ayrıca sürenin de bu lisansları çıkartmak için hafta sonuna kadar yetmeyebileceği belirtildi.

Kaynak: Ajansspor.com

uAmurat91
04.Kasım.2006, 23:46
@ Emurafu

Hiçbir kulüpte bu kadar yürek ve cesaret yok, cuma günü sizde göreceksiniz..

Emurafu
04.Kasım.2006, 23:48
İMKB ye gönderilen yazı çelişkili bence..Bekliyoruz cuma gününü..

anilton
04.Kasım.2006, 23:51
Herşey Cumartesi akşamı saat 20:00'da belli olacak.Bekleyelim görelim...

RaSenGan
04.Kasım.2006, 23:58
Sözde kesin demişlerdi paflarla çıkmaya..

Fernando Gago
05.Kasım.2006, 00:04
Hahahaha onlar ne karışıyor yaa?Önce onlar kendi işlerini doğru halletsinler..
Adamların profesyonel sözleşmesi varsa oynar herhalde,hatta ona bile gerek var mı bilmiyorum..

Tff kimki? Karışacak.

Sezon başında Futbolcu Liste veriliyor TFFye ondan dedim

Emurafu
05.Kasım.2006, 00:05
Sözde kesin demişlerdi paflarla çıkmaya..İşte bende onu anlamadım...Demiören kesin kararımız budur demişdi..Sadece lisans olsa anlarım..veya istifa eden olsa...
Bu toplantı herseyi belli ediyor:..

Rodrigo Tello
05.Kasım.2006, 00:23
PAF oyunculara lisans cıkarmak 400 bin dolar maliyeti olan bir işmiş.Ve hafta sonuna kadar yetişmeyebilir.Lafımızın arkasında durmamız lazım en azından yedek kadroyla cıkarız.Paflara lisans cıkartılamazsa.

Beşiktaş bu sene bu yapılanlardan sonra kesinlikle şampiyon.Hakemlere inat Federasyona inat yaşadıgımız haksızlıklara inat.Rakiplerimize rahat rahat penaltı verilmesine inat Ofsayttan gol atmalarına izin vermelerine inat Şampiyon olcaz buna eminim..

RaSenGan
05.Kasım.2006, 00:24
PAF oyunculara lisans cıkarmak 400 bin dolar maliyeti olan bir işmiş.Ve hafta sonuna kadar yetişmeyebilir.Lafımızın arkasında durmamız lazım en azından yedek kadroyla cıkarız.Paflara lisans cıkartılamazsa.

Beşiktaş bu sene bu yapılanlardan sonra kesinlikle şampiyon.Hakemlere inat Federasyona inat yaşadıgımız haksızlıklara inat.Rakiplerimize rahat rahat penaltı verilmesine inat Ofsayttan gol atmalarına izin vermelerine inat Şampiyon olcaz buna eminim..

PAFlarla bizim penaltı kullanmamızın ne alakası var yahu ?

Rodrigo Tello
05.Kasım.2006, 00:27
PAFlarla bizim penaltı kullanmamızın ne alakası var yahu ?

Ben PAF larla sizin penaltı kullanmanızın alakası var dedimmi ?
Beşiktaş bu sene herşeye inat ve birkaç örnek vererek şampiyon olcaktır dedim PAF la ilgili yorumumu yukarda belirttim..

Universal
05.Kasım.2006, 00:30
Beşiktaş istesede maddi açıdan çıkamaz. Çıktığı taktirde, sponsorlar biz bu kadro için sponsor olmadık der sponsorluğu çeker. Borsada alt üst olurlar. Beşiktaş finansal olarak dağılır. Ayrıca her paf oyuncuyu oynatmak için en az 17 yaşında olması gerekli ve ayrıca bu oyuncular için yeni lisans çıkarıp para ödenmesi şart.

Emurafu
05.Kasım.2006, 00:31
Welet@
Sampiyonluk sansınız zaten var...Asıl paflarla falan cıkarsanız işnizzorlasır ozaman sampiyonluk zor olur..Sivasda fark açar bu arada bence Çıkın sivası yenin..Çünkü fenerbahce puan kaybedebilir mesela malum kayseri ile...

Paf takımla cıkılmıyacak bakın gördünüzmü son toplantı varmıs...Çok kaptırmayın dedim size...

Rodrigo Tello
05.Kasım.2006, 00:37
Tamam işte arkadaşlar bende onu diyorum PAF la cıkamazsak en azından yedek kadroyla cıkmamız gerektigine inanıyorum.Eger şartlar uygun olursa Beşiktaş'ım sözünü tutar Paf la cıkar demek istedigim bu.

Ayrıca artık çogu maçda rakibimizi 12 kişi olarak görmeliyiz.Buna ragmen kazanmalıyız.11+1 şeklinde :)

anilton
05.Kasım.2006, 00:43
Welet@
Sampiyonluk sansınız zaten var...Asıl paflarla falan cıkarsanız işnizzorlasır ozaman sampiyonluk zor olur..Sivasda fark açar bu arada bence Çıkın sivası yenin..Çünkü fenerbahce puan kaybedebilir mesela malum kayseri ile...

Paf takımla cıkılmıyacak bakın gördünüzmü son toplantı varmıs...Çok kaptırmayın dedim size...

Emrah abi PAF takımla çıkılmayacağı açıklandı mı?Hayır.Cumartesi gününü beklemekte yarar var...

FeYYaz1989
05.Kasım.2006, 00:44
Pafla çıkmazsak ilk dakika kendi kalemize gol atalım,sonra onu çevirmeye çalışalım.Fantistik olur valla..

goosfraba
05.Kasım.2006, 00:46
Paf takımla çıkmaz diyenler yanılıyorlar bence. Söz, aynı zamanda şeref, izzet-i nefs meselesi.

GebzeLi1907
05.Kasım.2006, 00:46
Anlık tepki sonucu Yaptığı açıklama Şimdi geri dönmekde istemiyor. ama görünüyorki YıLdırım Demirören geri adım atacak.Aslnda böyle maçlar bittiğinde Yöneticilere Mikrofon Uzatmayacaksın o heycanLa konuşuyorlar,sonrada geri adım atmak istemiyorlar.Geri vites halinde camiayı karşısna aLacak Demirören.BekLeyip görecez.Ama büyük İhtimaLLe geri vites oLacak

goosfraba
05.Kasım.2006, 00:49
Anlık tepki sonucu Yaptığı açıklama Şimdi geri dönmekde istemiyor. ama görünüyorki YıLdırım Demirören geri adım atacak.Aslnda böyle maçlar bittiğinde Yöneticilere Mikrofon Uzatmayacaksın o heycanLa konuşuyorlar,sonrada geri adım atmak istemiyorlar.Geri vites halinde camiayı karşısna aLacak Demirören.BekLeyip görecez.Ama büyük İhtimaLLe geri vites oLacak

Zaten futbolumuzu olumsuz etkileyen bir nevi medya. İşlerini hiç güzel yapmıyorlar.

anilton
05.Kasım.2006, 00:59

Anlık tepki falan değil bilmeden konuşmayalım arkadaşlar.Yıldırım Demirören,Sinan Engin,Ertuğrul Sağlam ve üst düzey yöneticiler maçtan sonra başkanın villasında yaptıkları toplantı sonucunda karar verdiler.Eğer lisans ile ilgili bir problem olmazsa kesinlikle ve kesinlikle PAF takımla çıkacaktır Beşiktaş maça...

GebzeLi1907
05.Kasım.2006, 01:03
Sinan Engin Hemen Maçın ardından DiLe getirdi,Sinan Engin ÇekiLiyoruz Diye açıkLamayı yaptıktan sonra topLandıLar O açıkLamadanda Geriye Dönmekde Zor oLacağı için bence PafLa Çıkıyorz DediLer ama Enine Boyuna DüşnmedikLeri açık ve ortada..

Rodrigo Tello
05.Kasım.2006, 01:04
Anlık Öfke veya degil.Bizim durumumuza düşen herkesin yapacagı bir işti bu..

Emurafu
05.Kasım.2006, 01:07
Toplantı yapmak zorunda kaldılar nedenmi...Sinan engin maç bitti işte lafları söyledi sonra dediki baskanla telefonla konusdum suan pafla cıkacagız dedi..Baskan mecburen toplantı yapmak zorunda kaldı hatta bunu dün tartısdılar...Sonra baskanda acıklama yaptı...Sinan engin yüzünden oldu birazda...Baskan o anlık sinirle söylemiş olabilir sinanda hem karıstırdı ortalıgı...

goosfraba
05.Kasım.2006, 01:16
Federasyona bir tepki verilmeli bu yanlış hatalar, saha içinde verilmeyen kararlardan dolayı, fakat bu maçlara pafla çıkma tepkisi biraz tuhafıma gidiyor. Anadolu kulüplerimizde aynı durumdalar, o zaman onlarda pafla çıksınlar. Eğer tepki vereceksen, yukarıda ki saydığım hatalara rağmen as takımınla çıkarsın, çatır çatır rakiplerini yener, dize getirirsin. Sezon sonunda şampiyon olursun. Hakemleride yenersin, rakibi de yenersin + olarakta Federasyonu da yenersin. Bunlara rağmen şampiyon olmak en iyi en güzel tepkidir bence ama Beşiktaş Yönetimi bir karar aldı ve saygı duymak zorundayız.

FeYYaz1989
05.Kasım.2006, 01:16
Tepkimiz haklı ben ilk defa başkanın arkasındayım..

Rodrigo Tello
05.Kasım.2006, 01:17
Federasyona bir tepki verilmeli bu yanlış hatalar, saha içinde verilmeyen kararlardan dolayı, fakat bu maçlara pafla çıkma tepkisi biraz tuhafıma gidiyor. Anadolu kulüplerimizde aynı durumdalar, o zaman onlarda pafla çıksınlar. Eğer tepki vereceksen, yukarıda ki saydığım hatalara rağmen as takımınla çıkarsın, çatır çatır rakiplerini yener, dize getirirsin. Sezon sonunda şampiyon olursun. Hakemleride yenersin, rakibi de yenersin + olarakta Federasyonu da yenersin. Bunlara rağmen şampiyon olmak en iyi en güzel tepkidir bence ama Beşiktaş Yönetimi bir karar aldı ve saygı duymak zorundayız.

Dediklerinin harfi harfine katılıyorum..

Sekopej
06.Kasım.2006, 04:41
Neden Cuma günü toplantı yapılyor? Eğer paf takımla çıkmayı düşünüyorlarsa 1 hafta sre vardı. 1 haftada 15 tane oyuncunun lisansı çıkartılır. Eğer cidden böyle bir düşünce varsa lisans işi sorun olmaz.

Ama Cuma günü toplanıp karar alıp sonra da 1 günde lisanslar çıkmaz o nedenle paf takımla çıkmıyoruz derlerse hiç hoş olmaz.

Liverpool maçından sonra lig maçının konusu açılır, orada tartışmaya devam ederiz. Paf takımla çıkar mı çıkmaz mı diye. Bu konuyu kapatıyorum.