Log in

View Full Version : Dias bombası

crazzy
04.Kasım.2006, 22:38
Ersun Yanal, Trabzonspor'u uçuracak reçeteyi yönetime verdi: Fluminense'nin oyun kurucusu Alex Dias'ı mutlaka istiyorum...

İlaç Brezilya’da

Ersun Yanal’ın göreve gelmesinin ardından beyaz bir sayfa açmayı planlayan Trabzonspor’da yönetim ara transferde takıma yapılacak olan takviyeler için çalışmalarını hızlandırdı. Teknik direktör Ersun Yanal’ın Manisa ve son oynanan Ankaraspor maçından sonra verdiği transfer raporu doğrultusunda düğmeye basan Albayrak ve kurmayları, listedeki oyuncuları mercek altına aldı. Vakit kaybetmeden arayışlara başlayan Trabzonspor’da menacer Necmi Perekli de Brezilya’nın yolunu tuttu.

Yanal istiyor

Brezilya'da Ersun Yanal’ın daha önceden takip ettiği Fluminense’nin oyun kurucusu Alex Dias’ı izleyecek olan Perekli, bu oyuncunun kulübü ve menaceriyle pazarlık masasına oturacak. Yanal’ın Dias’ı kesinlikle kadrosunda görmek istemesini vurgulamasının ardından Perekli de tam yetkili olarak bu transferi bitirmek için tüm imkanları seferber edecek. Bu arada Kasımpaşa’nın golcü futbolcusu Teuhoe’yle de görüşmelerin en kısa zamanda başlayacağı kaydedildi.

Mr.CordiaL
04.Kasım.2006, 23:19
Trabzonspor ilk önce defanstaki kısırlığı çözse kendileri için daha yaralı olacaktır.

ChAoS
04.Kasım.2006, 23:23
İyi olur ceyhun bir iyi bir kötü oynuyor.

Fietra 10
05.Kasım.2006, 00:51
inanmıyorum..

Memedov
05.Kasım.2006, 02:59
Habere kaynak koymak zorundasiniz. Kaynak nedir acaba ?

Kaynagi eklemezseniz konuyu kapatmak zorunda kalacagim.

GebzeLi1907
05.Kasım.2006, 03:05
Kaynak:fanatik ;)Çok sağLam bir kaynak :)

shamur1
05.Kasım.2006, 08:20
HaLa mı brezıLya ya ! Şurda yakınında Gürcistan varken örnekLeride maLum Şota ArçiL Nemsadze gbı referansların varken neden haLa brezıLya ! Şota her sene 1-2 oyuncu önerir Trabzon'a ama yoK iLla BreziLya oLacak

El Comandante
05.Kasım.2006, 08:29
Bence gerek yok simdilik.Ilk basta ihtiyac duyulan yerlere transfer gerekiyor,bunun basinda stoper ve kaleci transferleri gerekiyor.

shamur1
05.Kasım.2006, 08:32
ÖnceLikLe yönetim gidecek ! KemaL Unakıtan'ı gölgede bıraktılar artık sata sata takımda futboLcu kaLmadı

Fietra 10
05.Kasım.2006, 17:40
ayrıca bu adam 1971 dogumlu..alıpta ne yapacaz turşusunu mu kuracaz ?

DisCo
05.Kasım.2006, 20:31
Ne yazık ki Trabzonspor bir Anadolu klübü olmuştur. Kadrosunda eksikleri mutlaka vardır ancak bence zihniyeti değişmelidir.Kimi getirirseniz getirin başarılı olamazlar.

Galatasaray'ın avrupada başarılı olduğu yıllar olmasa şimdiki avrupa maçlarında takımlarımız galip gelemezdi. Galatasaray zihniyeti değiştirmiştir.

Lige müthiş girişlerle başlayan Manisaspor,Sivasspor gibi klüpler neden sonuna kadar gidemiyorlar. Potansiyelleri olmasına rağmen küçük düşündükleri içindir.

Galatasaray, Fenerbahçe'den çoğu maçta ezici oynar ama yenilir. Zihniyet...

Önce oyuncuları disiplinli,büyük düşünen ve inanan hale getirelim. Başarı gelir. Ondan sonra takviye yaparak başarının daim kalması sağlanabilir diye düşünüyorum. Bilmem yanlış mı düşünüyorum.

Emurafu
05.Kasım.2006, 20:34
Trabzon mümkünse bilinememiş adamalsın..Yıldız alıyor hemen gönderiyor..Stopere İki tane adam sart...Elleri gibi stepanav gibi adamları gönderenler iki tane stoper bulur her halde..

Fietra 10
06.Kasım.2006, 01:04
Ne yazık ki Trabzonspor bir Anadolu klübü olmuştur. .

biz hep Anadolu klübüydük..illa İstanbul takımımı olmak lazım büyük olmak için..ayrıca anadolu klübü olmayı acınacak halde söylemenide anlamadım..yazık ozaman 14 takıma..