Log in

View Full Version : İbrahim Kızıl'dan Şok Sözler!

Maksic
05.Kasım.2006, 03:02
Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl'dan, ortalığı karıştırıcak sözler: 'Bu Federasyon, MHK ve hakemler işlerini yapamıyorlarsa s... gitsinler!'

‘Resmen gasp edildik’
Gaziantepspor'da maç bitiminde hakeme öfke vardı. Ancak Başkan İbrahim Kızıl, bomba etkisinde açıklamalar yaptı. Kızıl basın mensuplarına, “Bugün 3 puanımız gasp edildi. Böyle bir hakem görmedim. Ligde hakemlerin yönetiminden herkes huzursuz. Eğer bu Federasyon, bu Merkez Hakem Kurulu ve bu hakemler bu işi yapamıyorlarsa, s... gitsinler. Yeter artık, her maç aynı şeyi yaşıyoruz'' ifadesini kullandı.

‘Kaderimizi etkiledi’
Galatasaray’ın son dakikada bulduğu tartışmalı golü sonrasında ev sahibi Gaziantepspor faturayı hakem Yunus Yıldırım’a kesti. Teknik direktör Mesut Bakkal, “Aynı golü Beşiktaş maçında da yemiştik. Emeğimize yazık. 3 senedir bu ligde çalışıyorum. Ofsayt pozisyonu için bir şey demiyorum. Ancak hakem her pozisyonda oyunu durduruyor, maçın kaderini etkiliyor'' diye görüş bildirdi.

Kafileye küfür edildi
Bir grup Gaziantepspor taraftarı, otobüsle havaalanına gitmeye çalışan Sarı-Kırmızılı kafileye küfürlü tezahüratlar yapmaya başladı. Güvenlik güçlerinin olaya kayıtsız kalması ise, Kalli’nin yardımcılarını çileden çıkardı. Ahmet Akcan, Burak Dilmen ve Nezih Boloğlu, küfreden taraftarlara müdahale etmeyen emniyet mensuplarıyla tartıştı. Olay, yöneticilerin araya girmesiyle yatıştırıldı.
Kaynak:Maraton

GebzeLi1907
05.Kasım.2006, 03:03
pfff vaLLahi Bu hakem konuLarı Sıkmaya BaşLadı artık FutboLun Çok Çok önüne geçiyor hakemLer tepkiLer hakLı oLabiLir ama Sonuçta değişmiyor hiçbirşeyy

Memedov
05.Kasım.2006, 03:05
Arkadaslar buraya actiginiz konudaki haberlere kaynak ekleyiniz Lutfen..

Kaynak Nedir ?

remake
05.Kasım.2006, 03:48
pfff vaLLahi Bu hakem konuLarı Sıkmaya BaşLadı artık FutboLun Çok Çok önüne geçiyor hakemLer tepkiLer hakLı oLabiLir ama Sonuçta değişmiyor hiçbirşeyy

Degismiyor diye elestirmeyelim mi? Tavir koyalim ki kendine gelsin su MHK, TFF. Sizin icin hava hos tabi o ayri.

GebzeLi1907
05.Kasım.2006, 03:52
Ben onu demek İstemedim.hakem haberLeri artık cok sıktı dedim.(DoLayısyLa onLarın HataLarı)Hata yapmasaLar Haberde oLmayacakLar..
Hakem haberLeri(hataLarı) FutboLun önüne geçiyor bundan doLayı canım sıkıLdı onu diLe getrdim ;)

FeYYaz1989
05.Kasım.2006, 03:54

Sonuç değişmeyecek diye susup oturalım mı?Allahım mantığa bak yaa..
İbrahim Kızıl'ın küfür etmesi hoş olmamış ama adamların canı yanıyor,onu suçlayamam..

GebzeLi1907
05.Kasım.2006, 04:05
Sonuç değişmeyecek diye susup oturalım mı?Allahım mantığa bak yaa..

Ben onu mu diyorum kardeşim sana.?eLeştirLer doğru olabiLir diyorum.Antep'in İsyanıda doğrudur da.Ben Kastettiğim Bu isyanLara yoL açan hataLar.HataLarın FutboLun Önüne geçmesi.Bunun oLmamasını gayet samimi,içten ŞekiLde İstiyorum Suç mu ? Hakem Tartışmak İstemiyorum Suç mu ? ?

FeYYaz1989
05.Kasım.2006, 04:26
Ben onu mu diyorum kardeşim sana.?eLeştirLer doğru olabiLir diyorum.Antep'in İsyanıda doğrudur da.Ben Kastettiğim Bu isyanLara yoL açan hataLar.HataLarın FutboLun Önüne geçmesi.Bunun oLmamasını gayet samimi,içten ŞekiLde İstiyorum Suç mu ? Hakem Tartışmak İstemiyorum Suç mu ? ?
Öncelikle ne zaman kardeş olduk anlamadım..
Hakem tartışmak kimse istemiyor ama bariz açık seçik hatalar varsa herhalde tartışacağız.Böyle konulara girip,yok artık hakem konuşmayalım,yok forum seviyesizleşti falan filan diyorsunuz da bu hakem olayı futbolun merkez noktası yaaa.
O ilk yazdığın mesajı oku,ne anlam çıkartırsın başka?Lafım sadece sana değil,sonuç değişmeyecek,boşuna tartışmayın diyen herkese..
Ayrıca madem hakem tartışmak istemiyorsun,madem hakem hataları futbolun önüne geçmesin istiyorsun,o kadar temiz yüreklisinde.O zaman avatarında ki volkan-hemşire sus işareti ne?Ben görünce deli oluyorum,madem fair-play istiyorsun,senden avatarını değiştirmeni rica ediyorum.Hade hayırlı işler...

werder91
06.Kasım.2006, 00:00
walla ben tv'den izledim ve ofsayttı...(bildiğim kadarıyla) hem herkes de ofsayt diyor...

ayrıca şu da var, bizim başkan sövse bile, büyük takımların çıkardığı kadar gürültü çıkmıyor... onların da canı yanıyor, bizim de... bizim ki patlıcan mı?...