PDA

View Full Version : Bank Asya 1. Lig [ Şampiyon Manisaspor (2008-2009) ]

Pages : 1 2 [3]

LaigLeNoiR
24.Nisan.2008, 23:42
Yanlış anlıyorsun beni sanal insansınız falan demedim ayrıca memnun oldum bende Murat Özdemir.

Her zaman takdir ederim takımına sahip çıkan taraftarları,ancak sınırında bu işi yaparsanız güzel olur.Ayrıca son cümlendeki tehdit falan mı ? Benim tanıdığım tatangalar böyle insanlar değil de :) Öyle olmadığını düşünüyorum ve konuyu artık uzatmıyorum.

Bu hafta Giresunspor - K.Erciyesspor maçında olacağım yine Anton Alex'i bakalım oynatacak mı Mehmet hoca :)

deniz.91
25.Nisan.2008, 18:50
Ali Alivyev alexi yener murat abi:D

LaigLeNoiR
26.Nisan.2008, 22:34
Yarın maçtayım bakalım Ali Alivyev mi yoksa Anton Alex mi :D

deniz.91
27.Nisan.2008, 15:47
Erciyesim geri gekliyor play-offta bitirirsek çok umutluyum ben genç kadromuz bunu başarabilir

Cyzio
27.Nisan.2008, 15:58
Elazığ 2-0 Antep Bld.
Eskişehir 2-0 Ordu
Giresun 0-1 Erciyes
Antalya 0-0 Diyarbakır
Mardin 1-1 Bolu

ilk yarı sonuçları

GeNç KaRTaL
27.Nisan.2008, 16:03
Diyarbakır maçına gidecektim yalan oldu.Antalyaspor'da beni iten bir şeyler var.:icon_biggrin:

İlk yarı 0-0 bitmiş.Ulan yine mi beraberlik.Bu beraberlikler yüzünden süper lige çıkamayacaklar..

BlackEagle19o3
27.Nisan.2008, 16:12
Niye gitmedin Şemsi Coşkun ile beraber üçlü çektirirdin :zuhaha

nekop
27.Nisan.2008, 17:02
Giresunspor 2 - 1 Erciyesspor 1-0'dan 2-1 aldık maçı...

KaPaLı
27.Nisan.2008, 17:09
Yazıklar olsun sakarya Küme düşen İstanbulspor 2-1 yendi :confused:

Hugo
27.Nisan.2008, 17:16
Kartal'ım yine kaybetti yahu..:(
Ama Emre gol attı sevindim :)

Cyzio
27.Nisan.2008, 17:23
Şu Diyarbakır'ın lige çıkmasını hiç istemiyorum onun yerine İstanbulspor'u bile tercih ederim.Sakarya bugün döküldü gerçekten.Haftanın en karlı takımları Eskişehir ve Kocaeli oldu..

deniz.91
27.Nisan.2008, 17:27
Giresuna nası maçı evrdik ya:@

LaigLeNoiR
27.Nisan.2008, 17:43
Giresun maçı rahat aldı desem yalan olmaz.İlk yarıda Erciyes'in saldıracağını biliyordum Gİresun bol bol pas yaptı ve Erciyes'i yordu ayrıca Levent'İn inanılmaz füzesi direkten döndü.Daha sonra bir karambol diyeceğim artık gelen topta Erciyes golü buldu ilk yarının sonunda.

2.Yarıya İlkay-Emrah Cole değişikliği ile başladık ve bu değişiklik meyvesini verdi.

Önce Mithat'In ortasına Cem kafayla vurdu skoru dengeledi.Ardından defansın sektirdiği topu Cole yakaladı ve kalecinin üstünden aşırtarak Giresun'U öne geçirdi.Bu dakikadan sonra Giresun yine bol bol pas yaptı ve Erciyesi posizyona dahi sokmadı. Maç da bu sonuça bitti.

Üst Üste 4.galibiyetimizi aldık mutluyuz :)

Aşk-ı Şehir
27.Nisan.2008, 18:40
Bank Asya 1.Lig iyice karıştı. Kocaelispor ligde ilk kez liderliğe yükseldi hemde son 2 haftada. Antalyaspor ve Sakaryaspor'un puan kayıpları bize yaradı. Giresun müthiş bir performans sergiliyor. Aynı şekilde Boluspor'da.:) Son 2 hafta kıyamet kopacak.:)

RoNNiE91
27.Nisan.2008, 18:47
Giresun sezon başından beri böyle oynasa şuan çok farklı olurdu.Yukarılar iyice karıştı.Gönlüm Eskişehir'den yana.

CeSC FaBReGaS
27.Nisan.2008, 18:50
Kocaeli inşallah çıkacak bu sene.Bu kadar yaklaşmışken bundan sonra çıkamamak taraftara ayıp olur.

Varonil
27.Nisan.2008, 19:31
Önümüzdeki hafta oynanacak olan maçlarla Süper Lig'e çıkan takımlar belli olacaktır diye düşünüyorum.Açıkcası Eskişehirspor,Kocaelispor ve Sakaryaspor'un Süper Lige çıkmasını isterim ben.

El Comandante
28.Nisan.2008, 16:54
Şu Diyarbakır'ın lige çıkmasını hiç istemiyorum onun yerine İstanbulspor'u bile tercih ederim.Sakarya bugün döküldü gerçekten.Haftanın en karlı takımları Eskişehir ve Kocaeli oldu..

Yapma yaaa,cok üzüldüm bak,simdi sen istemiyorsun diye bizimkiler lige cikmazlar.:uzgun::uzgun:

2 haftadir liderleri degistiriyoruz,Sakaryayi ardindan Antalyayi liderlik koltugundan indirdik,oppps ! Diyarbakirspor geliyor. :)

anilton
28.Nisan.2008, 18:21
Sakarya'da Demirbakan dönemi
Sakaryaspor Yönetimi, teknik direktör Coşkun Demirbakan ile yola devam etme kararı aldı. Kulüp basın sözcüsü Halit Evin, Demirbakan'ın yarın 1,5 yıllık sözleşmeye imza atacağını söyledi. Evin, Evin Eğitim Dünyası'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, yeşil-siyahlı ekibin son üç maçta aldığı yenilgilerin herkesi üzdüğünü belirterek, ligde kalan son iki maçtan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Misyonundan ve vizyonundan ödün vermeyen Sakaryaspor yönetiminin hedefine ulaşmak için Hüsnü Özkara ile yollarını ayırma kararı aldığını kaydeden Evin, şöyle konuştu:

''Maçtan hemen sonra gece saat 22.00 gibi toplantı yapıldı. Hüsnü hoca ile bu sabah temasa geçildi ve karşılıklı konuşmayla sözleşme feshedildi. Sakaryaspor'da kimsenin alacağı kalmaz. Coşkun Demirbakan ile 1,5 yıllık sözleşme yapıldı. Karşılıklı anlaşmaya vardık, 1,5 yıllık sözleşme için yarın imza atacak. Doktor kontrolü ve benzeri prosedürler tamamlandıktan sonra takımının başına geçecek. Yardımcılığına Soner Büyükergün, kaleci antrenörlüğüne ise Adem Beşli gelecek. Bununla ilgili olarak yönetici arkadaşlar çalışma yapıyor. Bu görevi kabul edeceklerini düşünüyorum. Bugüne kadar bizimle zamanını paylaşan Hüsnü Özkara'nın kulübümüzle herhangi bir ilişkisi kalmamıştır. Alacağı yoktur ve karşılıklı fesih muameleleri yarın veya daha sonraki günlerde yapılacaktır.''

Ligde kalan son iki haftada rakiplerinin hata yapmasını bekleyeceklerini belirten Evin, ''Rakipler hata yapıp bizler galip gelirsek ipi yeniden göğüsleyeceğimizi düşünüyorum. Şu aşamada görünen o ki, play-off yüzde 90 kaçınılmaz olmuştur. Geçen hafta 5 gol yiyen takım ne oldu da bu hafta aslan kesildi? Bunun takdirini kamuoyuna bırakıyorum'' diye konuştu. Kulüpten kimsenin alacağı bulunmadığını bildiren Evin, kimsenin bu saatten sonra para ile işinin olamayacağını söyledi.

28.04.2008

Kaynak : AA

Cyzio
28.Nisan.2008, 20:07
Yapma yaaa,cok üzüldüm bak,simdi sen istemiyorsun diye bizimkiler lige cikmazlar.:uzgun::uzgun:

Kazansın, çıksın beni bağlamaz ben görüşümü belirttim.Bu kadar üzülmene gerek yok ayrıca..

El Comandante
28.Nisan.2008, 20:13
Zaten cikacaz insAllah,orada ise neden öyle dedigimi ikimiz de biliyoruz.:icon_cool:

LaigLeNoiR
28.Nisan.2008, 20:22
Baran sizi çok acı yenmştik :D:D Neyse

Bu hafta Kocaeli deplasmanından da Giresunspor' puan alırsa yuh artık diyecem :D

shamur1
28.Nisan.2008, 20:33

2 haftadir liderleri degistiriyoruz,Sakaryayi ardindan Antalyayi liderlik koltugundan indirdik,oppps ! Diyarbakirspor geliyor. :)

Nasıl ki sen Rize'nin düşmesine zerre kadar üzülmüyorsan Berk de Diyarbakır'ın lige çıkmasını istememiş ne var ki bunda :)

Şu Giresun ilk yarıda bu kadar puan kaybetmesiydi şuan kesin Play-off şansı yakalardı. Murat Özdemir Emrah Kol bu sene genelde nası oynadı ?

El Comandante
28.Nisan.2008, 20:37
@Shamur1 :Berk istedigi takimi tutar,beni ilgilendirmez,ama öyle icinden nefreti akitip söylemesini hos bulmadim,onunla muhabbet eden birisi olarak.Rizespor konusunda ise,ne severim,ne nefret ederim,bu ligi haketmedigi icin düstü,kötü oynadilar,bunun icin zerre kadar üzülmedim dedim.
Bundan sonra uzun uzun mesajlari yazmak gerekiyor herhalde,yoksa ne dedigimiz tam anlasilmiyor da.

DisCo
28.Nisan.2008, 21:15
Şu Diyarbakır'ın lige çıkmasını hiç istemiyorum onun yerine İstanbulspor'u bile tercih ederim.

Elbette fikirlerimizi belirteceğiz ki birbirimizi rahatlıkla anlayabilelim. Ama ucu açık ne anlama geldiği belli olmayan fikirleri ortaya atılırsa ben kendi adıma tatmin edici bir sebeb beklerim. Yoksa bu mesajın farklı anlamlar taşıdığını düşüneceğim.

LaigLeNoiR
28.Nisan.2008, 22:36
Şu Giresun ilk yarıda bu kadar puan kaybetmesiydi şuan kesin Play-off şansı yakalardı. Murat Özdemir Emrah Kol bu sene genelde nası oynadı ?

Emrah Kol bu sene Giresunspor'u basamak olarak görüyordu ve bu basamağıda çok iyi kullandı ve çıktı diye düşünüyorum.Zaten Giresunspor'un seneye FM09'da en yüksek CA'lı oyuncusu olacak:)

El Comandante
29.Nisan.2008, 15:41
ŞAMPİYONLUK DİYARBAKIR'DAN GEÇİYOR

Geçen hafta Sakaryaspor'u 4-1 mağlup ederek kalitesini ispat eden Diyarbakırspor, bu hafta da Antalyaspor'u deplasmanda 1-0 yenerek adeta zirveye darbe yaptı. Bu sezon Antalyaspor'u iki kez yenmeyi başaran Diyarbakırspor, büyük takımlar karşısına farklı bir motivasyon ile çıkıyor. Bu haftaya kadar şampiyonluk yarışı veren 4 takımdan 8 maçta 18 puan toplayan Diyarbakırspor, hedefsiz takımlar karşısında kaybettiği puanları şimdi daha fazla aramaya başladı. Bu hafta itibariyle play-off barajının iki puan yukarısında bulunan Diyarbakırspor, kalan iki haftada İstanbulspor ve Samsunspor ile karşı karşıya gelecek.

Fatih Şamlıoğlu

Zirve mücadelesi veren 4 takimdan 8 macta 18 puan toplamisiz,bu bizim ne kadar güclü bir takim oldugumuzu gösterir,gücsüz rakiplere karsi puan kaybetmeseydik su anda Süper lig biletini coktan kapmistik.

LaigLeNoiR
29.Nisan.2008, 15:52
Play-Off biletide bizden geçiyor ne var Baran :D

Erciesi yendik darbe vurduk bu hafta Kocaeliye gidiyoruz son hafta da Ordu geliyor :D:D Aman tanrım maça bak...

Giresunspor - Orduspor :D

Aşk-ı Şehir
29.Nisan.2008, 16:01
Valla Giresun Kocaeli'den puan almak gibi bir sevap işlerse süper olur. :D

El Comandante
29.Nisan.2008, 16:07
http://img504.imageshack.us/img504/4295/ligtablosulz5.jpg

http://img504.imageshack.us/img504/6977/golkralligiyp7.jpg

KaPaLı
29.Nisan.2008, 16:40
Taneri Malatya niye gönderdi hiç anlamadım zaten adam Geçen senede gol krallığında zirvedeydi bu sezonda öyle.

nekop
29.Nisan.2008, 22:53
Giresun herkesin korkulu rüyası oldu bu haftada Kocaelispor'u puansız bırakırsak kimse şaşırmasın.Bank Asya 1.Lig 4-5 hafta daha oynansın. :D Geç açıldık :D

LaigLeNoiR
29.Nisan.2008, 22:58
Katılıyorum Serhat.Bu arada son hafta gelcen dimi Giresun - Ordu maçına ?

travis1903
01.Mayıs.2008, 13:19
adem buyuk nasıl goller atıyor oyle.çok klas bir oyuncu olacaga benziyor. son vurusları çok iyi. umarım ertugrul saglam gelecek sene harcamaz bu cocugu.

:0:

Sekopej
01.Mayıs.2008, 13:23
Adem Büyük'ün tekrar Beşiktaş'a dönmesi için Beşiktaş'ın 400 bin dolar vermesi gerekiyor;

http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/22116

LaigLeNoiR
01.Mayıs.2008, 13:25
Adem Büyük o kadar gol atıyor ama ne hikmetse ben beğenmiyorum bu adamı.Attığı kadar da kaçıran bir golcü gözlemlediğim kadarıyla.Ayrıca Beşiktaşın golcüsü olamaz.

CeSC FaBReGaS
04.Mayıs.2008, 16:49
Kocaeli Giresun karşısında 1-0 önde skorlar böyle giderse Kocaeli süper lige çıkacağa benziyor.

El Comandante
04.Mayıs.2008, 17:33
Boluspor 2 - 0 Malatyaspor
Erciyesspor 0 - 0 Altay
G.Antep Bld.Spor 1 - 2 Antalyaspor
İstanbulspor 0 - 2 Diyarbakırspor
Karşıyaka 2 - 2 Eskişehirspor
Kocaelispor 2 - 0 Giresunspor
Orduspor 1 - 3 Kartalspor
Samsunspor 0 - 2 Sakaryaspor
Elazığspor 1 - 1 Mardinspor

Maclarda 78.dakika oynaniyor.Karsiyaka macinda dakika 70.

KaF KeF
04.Mayıs.2008, 17:53
Erciyesspor 1 - 1 Altay
İstanbulspor 0 - 2 Diyarbakırspor
Karşıyaka 3 - 3 Eskişehirspor
Orduspor 2 - 4 Kartalspor
Samsunspor 0 - 3 Sakaryaspor
Elazığspor 2 - 1 Mardinspor

Aşk-ı Şehir
04.Mayıs.2008, 18:06
Erciyesspor 1 - 2 Altay
İstanbulspor 1 - 2 Diyarbakırspor
Karşıyaka 3 - 3 Eskişehirspor
Orduspor 2 - 5 Kartalspor
Samsunspor 0 - 3 Sakaryaspor
Elazığspor 2 - 1 Mardinspor

Maçlar bu şekilde sonuçlandı. Es-Es'imin direk çıkma şansı kalmadı. Play-off garanti. Boluspor play-off potasına girdi. Haftaya play-off içinyarışan 3 takımda zrlu maçlar oynayacak. Ben play-off'lardan Diyarbakırspor'un çıkacağını düşünüyorum.Kocaelispor ve Antalyaspor %90 çıktı.Hatta Antalyaspor %100 çıktı.

LaigLeNoiR
04.Mayıs.2008, 18:08
Kocaeli-Giresun maçını izledim canlı tv'den.

Kocaeli sonuna kadar haketti.Giresun top falan oynamadı zaten.Rahattı inanılmaz derecede takım.Kocaeli ve Antalya ilk 2 olarak çıktı diyebiliriz.

Ayrıca haftanın tek sürprizi Kartal'ın Ordu deplasmanında farklı galip gelmesi olmuş :)

El Comandante
04.Mayıs.2008, 18:08
Diyarbakirspor inanilmaz bir yükseliste,süper havamiz oldu.Play-offlardan cikacagimizi düsünüyorum.

deniz.91
04.Mayıs.2008, 18:09
Ya bu erciyes beni deli edecek bu naslı gevşekliktir ya play-off umutlarını çok zora soktuk

LaigLeNoiR
04.Mayıs.2008, 18:15
Bu arada kardeş takım BOLU play-off'a girmiş.

Son hafta esese yenilse, Erciyes sakarya deplasmanına gidiyor o da yenilir.Ordu 'da giresuna geliyor.

Giresun ezeli rakibini yenip kardeş takımı boluyu play-off'a atabilir.Çok karışmış gerçekten de:)

Emurafu
04.Mayıs.2008, 18:30
Murat yenilmemiz sürpriz oldu evet..İddaadaki oranları görünce korkmusdum zaten..

Murat sende dspor var pazartesi bizim maçı izlersen sevinirim..Kartalın ilk golü net ofsayt,2.golde kalecimizie gereksiz kırmızı verdi..Senol topu eliyle tutmusdu.Forvet oyuncusu üstüne geldi oda itti kırmızı ve üstelik penaltı verdi..

Büyük olaylar cıktı..Sahaya koltuk yagdı..Bir hakem göz göre bir takımı bu kadar yakarmı..Suan maçtan geldim kesin olaylar sürüyordur..

Haftaya maçımız zor..Giresunu yenip bolu puan kaybederse play oflara kalıyoruz...

D'smartı olanları özellikle bizim maçın özetini izlemeye davet ediyorum..

LaigLeNoiR
04.Mayıs.2008, 18:32
Ayrıca Eses'in de orduyla olan bir hesabı var galiba.Play*off'u da garantiledir Boluya kıyak geçebilirler :)

Universal
04.Mayıs.2008, 18:33
Karşıyaka'nın playoff şansının bitmesine üzüldüm. Eskişehir'den sonra desteklediğim takımdı. Playoff'larda son bileti Boluspor almasını umuyorum.

D-Smart üç maç canlı yayın yayınladı. Lig TV'den daha iyi spikleri var, umarım TSL'de D-Smart alır. Bedava maç izlemek güzel oluyor. :)

Varonil
04.Mayıs.2008, 18:37
Kocaelispor'la Antalyaspor %90 direk Süper Lig'e çıktılar gibi.Playofflardan da Eskişehirspor Süper Lig'e gelse çok güzel olur :)

deniz.91
04.Mayıs.2008, 18:50
Kocaeli ve antalyanın çıkmasına sevindim açıkçası biri akdeniz takımı diğeride eskilerin takımı erciyesim ıkamayacak gibi diğreininde eskişheir olmaısnı isterim

LaigLeNoiR
04.Mayıs.2008, 21:23
Ordu'da olaylar çıktı

Orduspor kendi saha ve seyircisi önünde Kartalspor'a 5-2 yenildiği maç sonrasında, Mor-beyazlı Orduspor taraftarları olay çıkardı. Polisle taraftarlar arasında çıkan arbedede 1'i polis 2 kişi yaralandı. Polis kalabalığı dağıtmak için zaman zaman biber gazı kullandı.

Maç sonunda 19 Eylül Stadyumu protokol girişinde toplanan Orduspor taraftarları, mor beyazlı kafile otobüse binerken, "Bu sene şampiyon yine taraftar" şeklinde tezahürat yaptı. Bazı Ordusporlu futbolcuların kendi taraftarlarına da tepki göstermesi üzerine öfkelenen taraftarlar, kendilerini uzaklaştırmak isteyen polisle çatıştı. Taşlı sopalı saldırıda biber gazı kullanan Çevik Kuvvet ekipleri, taraftarları dağıtmaya çalışırken, Orduspor'un takımı taşıyan otobüsü yaklaşık 1 saat gecikmeli stadyumdan ayrılabildi. Şehir içinde de olağanüstü önlemler alan Orduspor kafilesine 2 polis eskortu, Çevik Kuvvet otobüsü ve özel harekat timlerini taşıyan minibüs eşlik ederek tesislere götürdü. Öte yandan çıkan arbedede, biri polis iki kişi yaralanırken, 1 kişi de polis tarafından göz altına alındı. Olaylarda bazı taraftarlarda polisin kullandığı biber gazından etkilendi. Yaklaşık 1 saat kadar süren arbede, taraftarların dağılmasıyla sona erdi.

04.05.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : DHA

Emurafu
05.Mayıs.2008, 11:14
Eee ben size olaylar devam ediyordur dedim..Haklem yaktı bizş ama bari hakeme inat oynayın be...Oyuncularda bike hırs yoktu.

BlackEagle19o3
05.Mayıs.2008, 11:24
Kocaeli ve Antalya'nın ardından 3. takımın Sakarya ya da Eskişehir olmasını isterim.İkisi de potansiyeli olan şehirler,iyi de bir taraftar kitlesine sahipler;)

Sekopej
05.Mayıs.2008, 23:02
Karşıyaka-Eskişehir maçının berabere bitmesi 2 tarafın da işine gelmedi. 90+4'de atılan bir golümüzü hakem vermedi, verse şu anda play-off şansımız devam edecekti.

Maddi sorunlar nedeniyle Diyarbakır'dan puan silinmesi yüksek bir ihtimal, o durumda bu hafta kazansak şansımız daha çok artacaktı.(Diyarbakırspor'un 6 puanı silinebilir)

Universal
05.Mayıs.2008, 23:14
Karşıyaka-Eskişehir maçının berabere bitmesi 2 tarafın da işine gelmedi. 90+4'de atılan bir golümüzü hakem vermedi, verse şu anda play-off şansımız devam edecekti.

Maddi sorunlar nedeniyle Diyarbakır'dan puan silinmesi yüksek bir ihtimal, o durumda bu hafta kazansak şansımız daha çok artacaktı.(Diyarbakırspor'un 6 puanı silinebilir)

Umarım dediğin gibi olur; ama Karşıyaka'nın playoff ile çıkabileceğini düşünümüyorum ayrıca Altay içinde büyük avantaj olacaktır. Umarım bir mucize gerçekleşirde bir İzmir takımı TSL'ye çıkar.

Sekopej
05.Mayıs.2008, 23:33
Yok hem Altay'ın hem de Karşıyaka'nın şansı kalmadı Diyarbakır'ın puanı silinse bile.

Yönetimin hatası, Trabzonspor'a satılan kaleci Onur yüzünden Karşıyaka şimdi bu hallerde. Fenerbahçe'ye sene sonunda 1,5 milyon dolara satılabilecek olan milli kaleciyi 400 bin dolara sattılar Trabzonspor'a. Ve Trabzon'da da sadece 1 maç oynadı sanırım. Rıdvan Dilmen şimdi Trabzon'a satılmasın, bekleyelim sene sonunda daha çok paraya satarız demesine rağmen dinlemediler.

Bu olayda Rıdvan'ı küstürdüler. Rıdvan ile çok iyi anlaşan Engin İpekoğlu da Rıdvan'ın ayrılmasından sonra yalnız kaldı ve sonunda onu da gönderdiler. Ama yine de önümüzdeki sezon için takımımıza güveniyoruz. 100. yılımız yaklaşırken mutlaka ve mutlaka süper lige çıkmalıyız.

Universal
05.Mayıs.2008, 23:42
Yok hem Altay'ın hem de Karşıyaka'nın şansı kalmadı Diyarbakır'ın puanı silinse bile.

Yönetimin hatası, Trabzonspor'a satılan kaleci Onur yüzünden Karşıyaka şimdi bu hallerde. Fenerbahçe'ye sene sonunda 1,5 milyon dolara satılabilecek olan milli kaleciyi 400 bin dolara sattılar Trabzonspor'a. Ve Trabzon'da da sadece 1 maç oynadı sanırım. Rıdvan Dilmen şimdi Trabzon'a satılmasın, bekleyelim sene sonunda daha çok paraya satarız demesine rağmen dinlemediler.

Bu olayda Rıdvan'ı küstürdüler. Rıdvan ile çok iyi anlaşan Engin İpekoğlu da Rıdvan'ın ayrılmasından sonra yalnız kaldı ve sonunda onu da gönderdiler. Ama yine de önümüzdeki sezon için takımımıza güveniyoruz. 100. yılımız yaklaşırken mutlaka ve mutlaka süper lige çıkmalıyız.

Altay üç puan alırsa Bolu ile aynı puan oluyor; ama ikili averaja bakmak lazım. Keşke Altay geçen yıl veya iki yıl önce lig şampiyonu olacakken üçüncü olup playoffa gitmesinin cezasını çekiyor. Bu yılda son haftalarda toparlandılar yetmedi.

Karşıyaka, evinde kaybettiği puanlara yansın. Malatya maçı zaten sonuç ortada Karşıyakalı kuzenim demişti üç yeriz diye öylede oldu. Malatya ve Es Es'den üç puan gelse herşey değişridi.

tarikko
07.Mayıs.2009, 21:33
Bank Asya 1. Lig play-off maçları 15 ve 17 Mayıs 2009 tarihlerinde Ankara Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynanacak.

Yarı finalin ilk maçında 15 Mayıs Cuma günü saat 16.00'da Bank Asya 1. Lig 3. sü ile 6. sı karşı karşıya gelecek. İlk maçın bitiminin ardından stadyum boşaltılacak, daha sonra ikinci karşılaşma için seyirci alımına başlanacak. Bank Asya 1. Lig 4. sü ve 5. sini karşı karşıya getirecek mücadele ise aynı gün saat 20.30'da oynanacak.
Final mücadelesi ise iki maçın galipleri arasında 17 Mayıs Pazar günü saat 20.30'da başlayacak.
Play-off müsabakalarının bilet fiyatları ise Kale arkası tribünü 10, Maraton tribünü 20, Kapalı tribün 40 TL olarak belirlendi.

BANK ASYA PLAY-OFF MÜSABAKALARI PROGRAMI

15 MAYIS 2009 CUMA

Bank Asya 1. Lig 3. sü - Bank Asya 1. Lig 6. sı

YENİKENT ASAŞ

16:00

Bank Asya 1. Lig 4. sü - Bank Asya 1. Lig 5. si

YENİKENT ASAŞ

20:30

17 MAYIS 2009 PAZAR

(3-6) Galibi

(4-5) Galibi

YENİKENT ASAŞ

TFF.ORG

tarikko
07.Mayıs.2009, 21:57
Ben açıkçası Kasımpaşa'nın rakibimiz olmasını istiyorum .. Ve Altay ile de finalde karşılaşmamızı istiyorum ..

guarin14
07.Mayıs.2009, 22:56
Bilet fiyatları çok uçuk olmuş 40 ytl nedir ya?Stadın kapasitesi az gelecek düşüncesindeyim inşallah dışarda kalan olmaz.

KaPaLı
07.Mayıs.2009, 23:17
Ankara Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynanacak.

BANK ASYA PLAY-OFF MÜSABAKALARI PROGRAMI

15 MAYIS 2009 CUMA
Bank Asya 1. Lig 3. sü - Bank Asya 1. Lig 6. sı
YENİKENT ASAŞ
16:00
Bank Asya 1. Lig 4. sü - Bank Asya 1. Lig 5. si
YENİKENT ASAŞ
17 MAYIS 2009 PAZAR
(3-6) Galibi
(4-5) Galibi
YENİKENT ASAŞ

TFF.ORG

ASAŞ Stadı Ankaradamı yahu ?

Eşleşmelerde Kasımpaşa - Karşıyaka / Bolu - Altay olur inş. Karşıyaka - Altay finalini çok istiyorum

tarikko
07.Mayıs.2009, 23:20
Evet Ankaraspor'un stadi abi,bnde Altay-KSK finali istiorum bir Izmir takimi ciksin artik :D tabii KSK olsun o ayri ..

KaPaLı
07.Mayıs.2009, 23:29
Yok tarık biliyorum Ankaraspor oynuyo ordada oraya Ankaramı deniyo anlamında söyledim :zuhaha

Tabiki artık Karşıyakanın çıkması lazım son maçta bile taraftar 2 kez yenik duruma düşmesine rağmen 1 kere olsun susmadı takım 9 kişi bitirdi maçı o sevinç görülmeye değerdi..Helal olsun dedim. Altay'ın çıkmasını pek istemiyorum :p onlar pahalı bilet satıyolar Karşıyaka'nın çıkması hemde benim işime gelir..

PesimiSTyLa
07.Mayıs.2009, 23:30
Play-Offlardan Bolu gelir umarım lige.

tarikko
07.Mayıs.2009, 23:37
Hee tmm o zaman :D Kasimpasayla oynariz heralde yari finali boyle biterse lig bnce aralarindan en kolayi Kasimpasa..

tarikko
09.Mayıs.2009, 01:41
Bank Asya 1. Lig'de play-off maçları öncesinde Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Karşıyakalı futbolcular, Adnan Menderes Havalimanı'ndan tesislere döndü.

Ligin 34. haftasında yapacağı Çaykur Rizespor maçı için tesislerden taraftarlar tarafından uğurlanan yeşil-kırmızılı futbolcular, uçağa binmek üzere gittikleri Adnan Menderes Havalimanı'ndan döndü.

Karşıyaka profesyonel şube başkanı Tayfun Yelkenbiçer, futbolcuların camiaya mesaj vermek için böyle yaptığını belirterek, şunları kaydetti:

''Bir süre önce takıma yardım için bir kampanya başlattık. Ancak camia yeterli duyarlılık göstermedi. Altaylı futbolcular nasıl formalarını çıkarıp, sahaya bıraktıysa, futbolcularımız da böyle bir tepki gösterdi. Bu çocuklar aylardan beri para almıyor, deplasmana gitmemezlik yapmazlar. Bu hareket, ses getirmek için yapılmış bir şey. Takım yarın saat 07.00'de İzmir'den hareket edecek.''

Maraton

tarikko
09.Mayıs.2009, 20:16
BANK ASYA 1. LİG

-ORDUSPOR: 1 - MANİSASPOR: 2

Bank Asya 1. Lig'de Manisaspor deplasmanda Orduspor'u 2-1 yendi. Daha önce Turkcell Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Manisaspor, sezonu 1. sırada tamamladı.

Stat: 19 Eylül

Hakemler: Mustafa Öğretmenoğlu xxx, Ömer Faruk Yeşil xxx, Erdem Gökalp xxx

Orduspor: Orçun xx, Hakan x (Dk. 45 Hamza xx), Fatih Şen xx, Jerry x, Muhammet x (Dk. 45 Mehmet x), Murat x (Dk. 71 Günay x), Müslüm x, Bruno xx, Rıdvan xx, Hüsamettin xx, Alaaddin xxx

Manisaspor: İlker xx, Yiğit xx, Nizamettin xx, Adem xxx (Dk. 85 Rafael ?), Fatih xx (Dk. 62 Burak x), Stephane x (Dk. 46 Murat xx), Ergin xxx, Tufan xxx, Yiğit Gökoğlan xx, Hüseyin xx, Ferhat xx

Goller: Dk. 67 Fatih Şen (Orduspor), Dk. 2 Ergin, Dk. 44 Adem (Manisaspor)

Sarı Kartlar: Dk. 40 Hakan (Orduspor), Dk. 16 Adem (Manisaspor)

Maraton

maNga 33
09.Mayıs.2009, 22:42
Diyarbakır'ın şampiyon olmasını isterdim ama olmadı.
Ama Süper Lig'deyiz bu paha biçilmez :D:D

World Hollow o1
10.Mayıs.2009, 03:57
ne kadar güzel 2. devreye süper başlamıştık adana olarak.

iyi işler yapıyorduk takii, son maçımıza kadarmış demekki hayırlısı gelecek senelere.

LaigLeNoiR
11.Mayıs.2009, 14:49
Tebrikler Manisa'ya.Zaten ligin çok üstünde bir takımdı.Diyarbakırspor ise aralardan sessiz sedasız götürdü işi.Son takımın ise Boluspor olmasını istiyorum.Yarenlerimiz geçen sene de son anda kaçırmıştı Süper Lig biletini.Umarım bu sene bu bileti kaparlar.

Küme düşen takımlara da 2.Lig'de başarılar.İnşallah bir an önce 1.Lig'e dönerler.

LaigLeNoiR
17.Mayıs.2009, 21:01
Malatyaspor için helva dağıttılar!

Bank Asya 1. Lig'den düşen Malatyaspor için Elazığısporlu bazı taraftarlar helva dağıttı. Öğretmenevi önünde biraraya gelen Elazığsporlu taraftarlar, Malatyasporlu bazı taraftarların geçen yıl Bank Asya 1. Lig'den düşen Elazığspor için tabut kaldırıp cenaze namazı kılmalarına görderme yaparak, ''Utanmadınız güldünüz komşunuza, Ahan da geldi başınıza'' yazılı pankart açtılar.
Sık sık slogan atan taraftar grubu, Malatyaspor'un Bank Asya 1. Lig'den düşmesi nedeniyle pişirdikleri helvayı dağıttılar. Grup, helva dağıtımın ardından sloganlar eşliğinde bir süre yürüdü.

17.05.2009

Kaynak : AA

Sekopej
17.Mayıs.2009, 21:06
Karşıyaka Çarşı'da da Göztepe için cenaze namazı kılınıp lokma dökülmüştü. Biraz ağır ama insanda tebessüm oluşturan hareketler.:D

tarikko
17.Mayıs.2009, 21:13
''Utanmadınız güldünüz komşunuza, Ahan da geldi başınıza'' bu laf süper :D

tarikko
26.Mayıs.2009, 01:40
"MAÇLARIMIZI TRT 6 VERSİN" http://www.maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın (http://www.maraton.com.tr/print_news.php?news_id=78457&archieve=)25f_write_month(5) Mayıs 2009 21:31http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/78457_1_090525213111.jpg

Bank Asya 1.Ligi’nden Turkcell Süper Lig’e yükselen Diyarbakırspor Başkanı Abdurrahman Yakut, önümüzdeki sezon Süper Lig’de oynayacakları karşılaşmaların TRT Şeş’ten Kürtçe yayınlanmasını istedi.

Radikal'in haberine göre, Diyarbakırspor kulüp Başkanı Abdurahman Yakut, bu yıl Süper Lig’te mücadele edecek olan yeşil- kırmızılı ekibin oynayacağı maçları Kürtçe yayın yapan TRT 6′da 90 dakika verilmesi için TRT Genel Müdürlüğü’ne başvuracaklarını söyledi. Yakut, şöyle dedi:

“TRT 6, zaten bütün maçların 3 dakikalık özetini yayınlıyor. Biz kendilerinden Diyarbakırspor maçlarının 90 dakikalık bölümünün yayıncı kuruluştan alınıp ve Kürtçe bilen spiker anlatımı ile verilmesini isteyeceğiz. Diyarbakırspor Başkanı olarak TRT 6′nın yayınına katılıp Kürtçe konuşmuştum. TRT 6 konusunda sıkıntı görünmüyor. Ancak, yayıncı kuruluşun maçın tamamını vermesi ile ilgili hukuki sıkıntı olabilir. TRT’den yayıncı kuruluş ile görüşüp bu talebimizin yerine getirilmesini isteyeceğiz.”

Diyarbakırspor Başkanı Abdurahman Yakut, taraftarlarından bu konuda yoğun talep geldiğini bunun gerçekleşmesi halinde TRT 6′nın izlenme oranlarının çok artacağı anlatırken, “Bize gelen bu talepleri TRT Genel Müdürlüğü’ne ileteceğiz. TRT 6′nın bölgede çok fazla izlenmesi hele spor anlamında iyi bir izleyici potansiyeli yakalanması isteniyorsa talebimiz değerlendirilmelidir. Biz banttan ve haftanın belli günlerinde maçların yayınlanmasını istiyoruz” diye konuştu.
Maraton

bugra 1905
26.Mayıs.2009, 01:43
Bu Nasıl Bir İş Ya
Resmi Dili Türkçe Olan Bir Ülkede Kürtçe Yayın Yapan Bir Kanal Açıldı Yetmedi
Birde Kürtçe Yayın İstiyorlar
İnşallah Olmaz Böyle Birşey
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Pardon:D
Kürtçe Yayın Yapması Yetmedi Birde Maçlarıda Kürtçe İstiyorlar Diyecektim

BaFraLı
26.Mayıs.2009, 01:46
İyida böle şeymi olur.Diyelim izmir bölgesi arnavut dolu mesela onalrda şimdi Arnavutça tv mi istiyorlar karşıyakanın maçlarını izlemek için ?

Addolorato
26.Mayıs.2009, 01:51
Kanal açtırdılar birde maç istiyorlar istiyorlarsa Lig Tv Şeş açtıralım bir tane doğu takımlarının maçını versin.

El Comandante
26.Mayıs.2009, 02:00
Siz Kürtlerin mi bu kanali actirdigini düsünüyorsunuz?
Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olmamak lazim ...
TRT 6'ya karsiyim zaten ben, hükümetin milletin gözünü boyumak icin oynadigi oyunlardan birisiydi bu.
Maclari yayinlama konusuna gelirsek, böyle birseyin olacagini sanmiyorum. Maclarin özetini verirler ancak ...

deniz.91
26.Mayıs.2009, 03:20
Diyarbakırın türkçe maçını yayınlamazlarki kütçesini yayınlasınlar:D

tarikko
27.Mayıs.2009, 01:47
Bank Asya 1. Lig 2008-2009 sezonunda yılın takımı, teknik direktörü ve sporcusuna ödülleri, düzenlenen törenle verildi.

Four Seasons Bosphorus Hotel'de düzenlenen geceye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Mehmet Atalay, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Başkan Vekili Lutfi Arıboğan, Bank Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Tekoğlu, Genel Müdürü Ünal Kabaca, Bank Asya 1. Lig kulüplerinin başkanları, teknik direktörleri, bazı futbolcular ve davetliler katıldı.

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Bank Asya ile yaklaşık 2 sezondur uyumlu bir işbirliği içinde olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

''Bank Asya hem kendi markasının bilinirliğini arttırıyor, hem de 1. Lig'in marka değerini yükseltiyor. Bank Asya 1. Lig 2008-2009 sezonu çok keyifli ve heyecanlı geçti. Bu ligdeki kulüplerimizin sorunlarıyla her zaman yakından ilgilendik, yakından ilgileneceğiz. Önümüzdeki yıl daha keyifli, daha heyecan verici bir lig olacağına yürekten inanıyorum.''

Gecede ödül alanlar ve kategorileri şöyle:

En Centilmen Takım Ödülü: Boluspor

Yılın Genç Yeteneği: Rıdvan Şimşek (Karşıyaka)

Kurumsal Başarı Ödülü: Altay

Yılın Teknik Direktörü: Coşkun Demirbakan (Diyarbakırspor)

Yılın Futbolcusu: Sezer Öztürk (Manisaspor)

Yılın 11'i: Ufuk Ceylan (Manisaspor), Evren Kürkçü (Kasımpaşa), Ferhat Öztorun (Manisaspor), Güven Varol (Manisaspor) Ersan Adem (Adanaspor), Cihan Yılmaz (Karşıyaka), Yiğit İncedemir (Manisaspor), Engin Öztonga (Diyarbakırspor), Sezer Öztürk (Manisaspor), Özgürcan Özcan (Sakaryaspor), Sertan Eser (Kasımpaşa)

Yılın Spor Kulübü: Manisaspor

Play-Off'ların en değerli oyuncusu: Erhan Küçük (Kasımpaşa)

Maraton

tarikko
24.Haziran.2009, 01:19
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 2009-2010 sezonunda Bank Asya 1. Lig'den Turkcell Süper Lig'e yükselecek 3. takımın belli olacağı play-off maçlarının, tek devreli lig usulüne göre oynanması kararı aldı.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, alınan kararla, Bank Asya 1. Lig'de sezonu 3, 4, 5. ve 6. olarak tamamlayan ekipler, daha sonra belirlenecek tarafsız bir sahada tek devreli lig usulünde maçlar oynayacak. Maçlar sonucu ilk sırayı alacak takım Turkcell Süper Lig'e yükselecek.

Bank Asya 1. Lig'de, normal sezonu ilk 2 sırada tamamlayan takımlar, doğrudan Turkcell Süper Lig'e yükseliyor.

Maraton

Raten
24.Haziran.2009, 03:33
Böyle olması daha iyi oldu ama bence sezon boyu aldıkları puanlardan devam etmeleri daha mantıklı olur.Normal sezonda garantileyen takımlar falan olur şike falan karışır hiç hoş olmaz.Play off için mücadele eden takımların son hafta dahi kazanmak için oynamaları açısından yapılması mantıklı olur.

Papi44
07.Temmuz.2009, 19:17
Malatyaspor'da sis perdesi dağılıyor!

TFF 2. Lig takımlarından Malatyaspor'un yönetim kurulu üyesi Necip Olgun, Kulüp Başkanı Hikmet Tanrıverdi ile görüştüklerini ve bazı şeyler hafta sonuna kadar netlik kazanabileceğini söyledi.

Olgun, şu anda hazırlık içerisinde olduklarını ifade ederek, "Hikmet Tanrıverdi ile her gün görüşüyoruz. Şuanda ortada net bir şey yok. Hafta sonuna kadar bazı şeyler netlik kazanabilir" dedi.

Net bir karar alındığı takdirde bunu kamuoyuyla paylaşacaklarını belirten Olgun, "Durumu değerlendiriyoruz. Ne olacağı belli olmaz. Söylediğim gibi ileriki günlerde kesin bir karar almış olacağız" diye konuştu.

barahir
07.Temmuz.2009, 19:21
Neyin netliği kazanacakmış ne biçim haber yazmışlar..

Papi44
07.Temmuz.2009, 19:25
Malatyaspor'da kongrede başkanlığa seçilen Hikmet Tanrıverdi, yönetim kurulu listesinin bilgisi dışında yapıldığını söyledi takımın başına gelip gelmeyecegi belli olacak haber bu yönde

LaigLeNoiR
07.Temmuz.2009, 19:44
Burası Bank Asya 1.Lig konusu ama Malatyasporda kötü günler yaşıyor.Bakalım toparlanıp 1.lige dönebilecek mi ?