Log in

View Full Version : Lugano'ya Atletico kancası

Universal
06.Kasım.2006, 04:34
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_wb_Lugano006.jpg

Fenerbahçe'nın başarılı defans oyuncusu Diego Lugano, Avrupa takımlarının ilgilisini çekmeyi sürdürüyor. Uruguaylı futbolcuya Juventus'un ardından şimdi de İspanya'nın ünlü ekibi Atletico Madrid talip oldu.

İspanya basınında yeralan haberlere göre son 4 maçta 10 gol yiyen başkent ekibi, ocak ayında defansı güçlendirmek için transfer yapacak. Teknik direktör Aguirre'nin ilk hedeflari ise Fenerbahçeli Diego Lugano ve Sao Paulo'nun genç yıldızı Alex Silva. AS Gazetesi'ndeki haberde Lugano'nun özellikle Şampiyonlar Ligi'ndeki performansının ardından Avrupa takımlarının gözdesi haline geldiği ve 27 yaşındaki futbolcuyu Juventus'un takibinde olduğu kaydedildi. Gazete, Lugano'nun yabancı statüsünde oynamayacağı için Atletico için çok iyi bir transfer olacağını belirtirken, Madrid ikebinin bu transfer için 7 milyon euro ödemeye hazır olduğunu kaydetti.

Atletico'nun listesindeki diğer isim Alex Silva ise Brezilya futbolunda geleceğin önemli defans oyuncularından biri olarak gösteriliyor. Sao Paulo ile Brezilya şampiyonluğu yaşayan Alex, Dunga'nın da Brezilya milli takımına almayı düşündüğü isimlerden biri.

Kaynak: Lig TV

Fernando Gago
06.Kasım.2006, 04:39
7 Milyon euro çok az ...

canavar20
06.Kasım.2006, 04:41
7 mn çok az.

BlackEagle19o3
06.Kasım.2006, 04:55
7mn çok fazla.

Universal
06.Kasım.2006, 04:58
Fenerbahçe Lugano ile Edu'ya 35 mm euro'luk bir yatırım yaptılar. Fenerbahçe'den sözleşmesi bitene kadar ikisinin maliyeti bu olacak. O yüzden bu para az.

Fietra 10
06.Kasım.2006, 07:51
7M€ gibi bi paraya teklif gelirse satar bence Fenerbahçe..

GebzeLi1907
06.Kasım.2006, 07:54
Bence satılmaması lazım ben beğeniyorum Lugano'yu sözleşme süresince kalmalı takımda

remake
06.Kasım.2006, 19:40
Ben Lugano'nun futbol tarzini hic begenmiyorum, saha icinde yaptigi hareketler de bana cok antipatik geliyor ama bence Turkiye'de oynayan en iyi defans oyuncularindan biri ve daha yasi da 25-26. Fenerbahce daha iyisini almadigi surece, uzun sure yararlanabilecegi, bu oyuncuyu satmamali.

sananes
06.Kasım.2006, 19:59
7 milyona satmayız bu paraya satacak olsak sene basında da satabilirdik

NisRoc
06.Kasım.2006, 20:10
Sezon sonunda daha iyi bir paraya satılabilir. Interle yapıcağımız maçta iyi oynarsa, devlerin gözüne girebilir. Italya Ligi tam LuganoLuk meseLa ;)

LaigLeNoiR
06.Kasım.2006, 23:11
Sadece Komik.

İnanan var mı ?

anilton
06.Kasım.2006, 23:17
Diego Lugano Avrupa'da üst düzey takımlarda oynayacak kapasite de değil bence.Çok hata yapıyor.Yerini kaybediyor,gereksiz kartlar görüyor,basit çalım yiyor.Hava topu özelliğinden başka bir özelliği yok.Edu Lugano'dan iki gömlek daha iyi bir stoper bence...

El Comandante
06.Kasım.2006, 23:18
Lugano 7m € falan etmez,edemez !

Lugano`nun extra özelligi var mi ? Mesela bir Songun özelliklerine bakiyorum ve eslestiriyorum onlari...Takimiyla ataklara cikiyormu,takimini ataga kaldiriyormu,atletik mi,topu oyuna sokabiliyor mu ?
Sert futbol oynuyor,rakibe yapisiyor,markaj özelligi ve top kapma özelligi var.Ayrica hizli bir futbolcu Lugano ile teke tek kaldiginda Lugano ya oyundan atilir ya o atak gol olur .Gereksiz kartlar görmesi de cabasi.

uAsamet91
06.Kasım.2006, 23:21
Lugano okadar para etmez

uAmurat91
07.Kasım.2006, 00:02
Kasaplara zam gelmiş..

Sekopej
07.Kasım.2006, 00:06
Kasaplara zam gelmiş..

Sana 2 gün önce özel mesaj atmıştım sanırım. Yok ben seni takmam, özel mesaj önemli değil diyorsan ben uyarı da veririm sen merak etme.

Şu anda Lugano'nun satılması gibi bir düşünce yok. Konu kilitli.