Log in

View Full Version : Sabri: "Benim için Galatasaray bitti"

Emurafu
08.Kasım.2006, 19:35
"Benim için Galatasaray bitti"

Galatasaray’da krizlerin ardı arkası kesilmiyor. Sezona teknik direktör Feldkamp ile birlikte parlak başlangıç yapan ancak, Alman teknik adamın beklenmedik kararları yüzünden son maçlarda düşüşe geçen Galatasaray’da, Helsingborgs maçı sonrasında Sabri’nin isyanı sarı kırmızılı kulüpte yeni bir gerginliğe neden oldu.

DHA’nın Kadir Çetinçalı imzalı haberi şu şekilde devam ediyor;

Helsingborgs maçının 41. dakikasında teknik direktör Feldkamp tarafından oyundan alınan Sabri, hocasının bu kararını protesto edercesine kulübeye gelmeden saha içinden el kol hareketleri ile tünele yürümesi şaşkınlık yarattı. Ancak Sabri’nin isyanı bununla bitmedi. Maçtan sonra sinirle Ali Sami Yen’i terkeden Sabri, takım otobüsüne binmeyip, arkadaşları ile birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gitmedi. Üzerinde eşofmanları ile Ali Sami Yen’i terkeden Sabri, "Galatasaray benim için bitti" diyerek söylene söylene taksiye bindi ve herkesten ayrı olarak evine gitti.

Kaynak : DHA

GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 19:51
anLık tepki bence buda.o kadar koLay değiL,Kendinide bitirebiLir bu hareketi.

FutboLcuLarın başına geLecek eLbet yuhalanır yeri geLir aLkışLanır,Hemen böyle küstüm oynamıyorum oLmaz.O anLık Sinirden vermiştir bu tepkiyi.

LaigLeNoiR
08.Kasım.2006, 19:58
Birisi çıkar 2 maç süper oynar Barçaya gidecem der ötekisi gelir 1 maç oyundan alındım diye benim için bu takım bitti der.

Türk Futbolcusu işte ne diyeyim.Bence profesyonel değiller.

Emurafu
08.Kasım.2006, 19:58
2 golde hata yapmış..Tabiki Tepkiyle karsılasacak...Birinde pashatası yaptı...Digerinde topu kaptırdı..

GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 20:00
Birisi çıkar 2 maç süper oynar Barçaya gidecem der ötekisi gelir 1 maç oyundan alındım diye benim için bu takım bitti der.

Türk Futbolcusu işte ne diyeyim.Bence profesyonel değiller.

Kastetiğin kişi Gökhan GönüL ise ki öyle Barca ya gidecem demiyor barca bize rakip geLsin diyor;)

LaigLeNoiR
08.Kasım.2006, 20:10
Gebzeli merak etme onu derler yakında ben sadece onun için dememiştim bizim oyuncularımız böyledir zaten.

Emurafu
08.Kasım.2006, 20:12
Ya zaten Sabrinin cıkması haklıydı...Sabri onun için Galatasaray bitti demiyorki..Taraftar yuhaladıgı için diyor..Bende diyorumki İlk 2 golde senin hatan var tabiki tepki olacak diyorum..Bence cıkıp özür dilesin.....

Ralph
08.Kasım.2006, 20:18
Anlık bir söz ve buna çok pişman olacaktır , eminim.

uAsamet91
08.Kasım.2006, 20:47
Anlık bir sözdür tabi eger söylenmişse.Bi anlık sinir

RaSenGan
08.Kasım.2006, 20:50
Benim içinde Sabri bitti artık.

Emurafu
08.Kasım.2006, 21:20
Sakatlığı nedeniyle uzun bir aranın ardından sahalara dönen Sabri, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp tarafından oyundan alınmasına tepki gösterdi

Helsingborg’un ilk golünde topu uzaklaştıramayan, 2. golünde ise atak başlangıcında Larsson’a topu kaptıran isim olan Sabri, 43. dakikada sahadaki yerini Arda’ya bırakırken, doğrudan soyunam odasına gitti.

Çıkarılmasına kızan Sabri’nin soyunma odasına yönelmesine üzerine yanına gelen Hasan, onu yedek kulübesine gitmesi için ikna etmeye çalıştı, ancak bu çaba yeterli olmadı.

Bu arada teknik direktör Feldkamp, maçta 2 oyuncu değişikliği yaptı. 43. dakikada Sabri’nin yerine Arda’yı sahaya süren Alman teknik adam, 63. dakikada da Hakan’ın yerine Ümit’i oyuna aldı.

UEFA Kupası 2. Tur (H) Grubu karşılaşmasında İsveç’in Helsingborg takımına 3-2 yenilenen Galatasaray, grupta 2. maçında da puanla tanışamadı.

İlk maçında Fransa’nın Girondins De Bordeaux takımına deplasmanda 2-1 yenilen sarı-kırmızılı takımın, 2. maçında Ali Sami yen Stadı’nda Helsinborg’u yenerek ilk puanlarını alması beklenirken, elde edilen sonuç büyük bir düş kırıklığı yarattı.

SAVUNMA YİNE AÇIKLAR VERDİ
Galatasaray’da eleştirilerin hedefi olan savunma, Helsinborg maçına da damgasını vurdu.
Sarı-kırmızılı savunma oyuncuları, kontraatak oynayan İsveç temsilcisi karşısında zor anlar yaşarken, yaptıkları her önemli hata, sarı-kırmızılı kaleye gol olarak döndü.

Öte yandan Galatasaraylı Nonda, gruptaki 2. maçta da gol atmayı başardı.
Girondins De Bordeoux ile yapılan ilk maçta 1 gol atan Kongolu futbolcu, Helsingborg maçını da boş geçmedi ve takımının 2 golüne birden imza attı.

BARAJ ÖNÜNDE BARAJ
Karşılaşmanın 17. dakikasında kazanılan serbest vuruşta Galatasaraylı oyuncuların, rakip barajın önüne ayrı baraj kurması ilginç bir görüntü oluşturdu.

Lincoln’un kullandığı serbest vuruşta, Helsingborg takımı oyuncularının kurduğu baraj önüne sarı-kırmızılı oyuncular ikinci bir baraj kurdu.

Brezilyalı oyuncunun vuruşunda bir anda barajı kaldıran Galatasaraylılar, rakip savunmayı şaşırtmaya çalıştı

Şimdi agzımı Bozucam ama iyi olmaz..Leyn Sabri 2 golde senin hatan var..4tane iyi pozisyon geldi ortayı rakibe yaptın daha ne ne bekliyorsun..Adama bakya Yenilgide bas sorumlu birde oyundan niye alındım diye kızıyormus...

sonOsmanLI
08.Kasım.2006, 21:55
çok kaliteli bir oyuncunun kaybedildiğini düşünüorum

El Comandante
08.Kasım.2006, 21:57
Kendisi kaybeder,hicbirsey Galatasaray`dan üstün degildir !

sananes
08.Kasım.2006, 21:59
begenmedigim bi oyuncuydu zaten kişiligide hosuma gitmiyo

Rodrigo Tello
08.Kasım.2006, 22:09
Bu gidişle Feldkamp cok oyuncuyu kaybeder.Sadece Sabri olayı için söylemiyorum.Lincoln Hakan ve niceleri..

Yazık...

eXcitinG
08.Kasım.2006, 22:16
Kime bu hava ? Bu adamı hiç sevmiyorum zaten.Formayı giydiği iLk günden beri çok havaLı.Ne oLdu şimdi tavır koydu da ? Kim kaybetti ? GaLatasaray kLübümü ? Kimse, hiç bir oyuncu kLübünden daha üstün ve kıymetLi değiLdir.Herkes haddini biLecek.Ayıp.

Fernando Gago
08.Kasım.2006, 22:28
Kendisi Fanatik sayılacak ölçüde Beşiktaşlıdır ... Okulda Beşiktaş yüüznden bir çok kavgaya karışmıştır :D ... aynı dönemde öğrenci olan birinden aınmış sözler:D

anilton
08.Kasım.2006, 22:50
Kendisi Fanatik sayılacak ölçüde Beşiktaşlıdır ... Okulda Beşiktaş yüüznden bir çok kavgaya karışmıştır :D ... aynı dönemde öğrenci olan birinden aınmış sözler:D

Zaten kendisi İnönü'de ki her maçta,maçtan önce ısınırken pür dikkat tribünleri izler...

Emurafu
08.Kasım.2006, 22:59
Bu gidişle Feldkamp cok oyuncuyu kaybeder.Sadece Sabri olayı için söylemiyorum.Lincoln Hakan ve niceleri..

Yazık...Lincoln konusunda haklısın(Kaybettide).....Varsın Hakanı Kaybetsin..

Bu arada Sabri olayındada Kalii Haklı..Maçı izleyen varsa bana katılır..2golde sabri asist yaptı..Yenilgide bas sorumlu tabiki oyundan cıkacak..

anilton
08.Kasım.2006, 23:02
Sabri yalanladı!
Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, Helsingborg karşılaşmasında oyundan alınmasının ardından stattan ayrılırken, ''Galatasaray benim için bitti'' şeklinde bir ifade kullanmadığını söyledi.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan Sabri, ''Benim için Galatasaray bitti'' başlığı altında yayınlanan haberlerin tamamen asılsız olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''Ben 10 yaşımdan beri Galatasaray futbol takımına hizmet etmekte ve daha uzun yıllar da hizmet etmeyi arzulamaktayım. Haberlerde, stadı izinsiz terk ettiğimin iddia edilmesine de anlam verememekteyim. Maç sonrası izin alarak başka arkadaşlarımın da yaptığı gibi, stadı ailem ile beraber terk ettim. 'Benim için Galatasaray bitti' ifadesini kullanmış olduğum da tamamıyla gerçek dışıdır. Galatasaray camiasının bir ferdi olarak yaşadım ve yaşamaya devam edeceğim.''

* DHA'nın Kadir Çetinçalı imzalı haberi bugün sabah saatlerinde servis edilmiş ve gündem konusu olmuştu...

09.11.2007

Kaynak : AA

BlackEagle19o3
08.Kasım.2006, 23:20
Haber de zaten yalanlanmış.Ama Sabri'nin Beşiktaşlı olduğunu duymam iyi oldu:p

uAmurat91
08.Kasım.2006, 23:40
Açıklama ile olayı açıklığa kavuşturması iyi olmuş..

Fıratcan Alçınkaya
08.Kasım.2006, 23:41
Feldkamp için işler iyi gitmiyor şu sıralar kara bulutlar var takımın üzerinde...

Fernando Gago
08.Kasım.2006, 23:46
Doğru olsa bile Yalan diyecekti normal bir açıklama

uAmurat91
08.Kasım.2006, 23:48
Doğru olsa bile Yalan diyecekti normal bir açıklama

Ne alakası var. Yaptığı işin arkasında durmayacak kadar kişiliksiz biri mi Sabri ?

uaylmz
08.Kasım.2006, 23:50
bitsin tabi sen 12313213213213tane orta yap biri isabetli olamsaın anca koş başka bişey yok bide utanmadan yuhlanınca benim için gs bitti de bu yorumu son maçtaki performanstan sölemiyorum genel sabriye tek söyliyeceğim "güle güle sabri güle güle" :)

GebzeLi1907
09.Kasım.2006, 00:01
Sabri'den bekLediğim ikinci açıkLama geLmiş.

Bitti desede ya yaLanLıyıcaktı yada Özür dileyecekti YalanLadı demekki.

Fıratcan Alçınkaya
09.Kasım.2006, 00:07
Sabri kesin bize gelir koyu Beşiktaş lıymış:)

Bir oyuncuyu ilk yarıda sakatlık vs. sorunu olmassa çıkarırırsen kim olursa olsun tavır koyar...

Fernando Gago
09.Kasım.2006, 00:12
Ne alakası var. Yaptığı işin arkasında durmayacak kadar kişiliksiz biri mi Sabri ?

Bunun cevabını herkes biliyor zaten (::)

SaRPeR1903
09.Kasım.2006, 00:46
Size birşey söyleyeceğim beyler;
Konunun başlığı " Sabri: "Benim için Galatasaray bitti" değil mi ?Neden başka şeyleri burada tartışıyorsunuz?Forumu kirletiyorsunuz..

eXcitinG
09.Kasım.2006, 01:02
Gereksiz mesajLar siLindi.HaLa devam ederseniz; Ceza,uyarı aLırsınız en sonunda da kapatırız konuyu DİKKATLİ OLUN.

CeSC FaBReGaS
09.Kasım.2006, 01:03
Bence Sabri'nin bunu yapmaması gerekirdi.Hem suçlu hem güçlü.Bunun yanında malesef Feldkamp'ın stili takım üzerine olumsuz etkiler yapmaya başladı.Bir an önce toparlanmamız lazım.

paco
09.Kasım.2006, 01:05
Bunun cevabını herkes biliyor zaten (::)

Ben bilmiyorum aciklasana cevabini! ...

eXcitinG
09.Kasım.2006, 01:06
Ben bilmiyorum aciklasana cevabini! ...

İki mesaj üstünde cevabını verdim ben ;;)

Bu tartışmayada son verin.

Emurafu
09.Kasım.2006, 01:10
Hayrettin abi bu konu kilitlenebilir..Çünkü sabriden resmi sitedede yalanlama geldi...

SYLaR
09.Kasım.2006, 01:13
Belki de Galatasaray'da H.Şükür'den sonra en fazla kredisi olan futbolcuydu.Pafdan çıktığı andan iti baren her sezon bi 25-30 maç oynadı.Yaptıkları ne tazı gibi koşmak sadece.Orta atamayan adam.

Kendisine verilen kredi hiçbir genç oyuncuya verilmedi.Ne bir Aydın'a ne de başkasına.Gitmesi GS için hayırlı olur

Professeur
09.Kasım.2006, 01:25
,
5522 kez okundu
Zorunlu Açıklama: Sabri Sarıoğlu

“Benim İçin Galatasaray bitti” başlığı altında yayınlanan haberler tamamıyla asılsızdır . 10 yaşımdan beri Galatasaray futbol takımına hizmet etmekte ve daha uzun yıllar da hizmet etmeyi arzulamaktayım. Stadı izinsiz terk ettiğimi iddia eden haberlere de anlam verememekteyim. Maç sonrası izin alarak başka arkadaşlarımın da yaptığı gibi stadı ailem ile beraber terk ettim. “Benim İçin Galatasaray bitti” ifadesini kullanmış olduğum da tamamıyla gerçek dışıdır. Galatasaray camiasının bir ferdi olarak yaşadım ve yaşamaya devam edeceğim.

Saygılarımla

Sabri Sarıoğlu
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Oyuncusu
Kaynak:www.galatasaray.org

eXcitinG
09.Kasım.2006, 01:27
Konu iLe iLgiLi oLarak FutboLcudan bu başLığa karşıLık Resmi açıkLama iLe red ediLdiği için söyLenenLer daha fazLa bu konu üzerine tartışmanın gereği yok.

KiLitLenmiştir.