Log in

View Full Version : Zico tavan yaptı

GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 20:45
Zico tavan yaptı
Brezilyalı hocanın Fenerbahçe'deki başarısı Avrupa'nın diline dolaşırken, İspanyol basını "Zico'nun rüyası gerçek olmak üzere. Gelecek sezonki adresi İspanya. Çok az kaldı" iddiasında bulundular

http://www.milliyet.com.tr/2007/11/09/spor/resim/axspo01.jpg

MEHMET ÇİFTÇİ

İspanyol basını Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'yu yere göğe sığdıramazken, Brezilyalı hocaya olan taliplerin her geçen gün arttığını savundu.
Gazeteler, "İspanya'da takım çalıştırmayı hayal eden Zico'nun rüyası gerçek olmaya çok yakın" yorumlarını yaparken, sezon sonunda Brezilyalı hocanın büyük olasılıkla İspanya'ya geleceğini iddia ettiler.
Fenerbahçe'nin, Zico yönetiminde 1.5 yıl içinde adeta zirveye ulaştığını kaydeden gazeteler, takımın başarısında son dönemlerde yapılan kaliteli transferlerin de büyük rol oynadığının altını çizdiler. Özellikle Roberto Carlos'un gelmesinden sonra Fenerbahçe'deki havanın değiştiğini kaydettiler.
Marca Gazetesi, Beşiktaş'ın Liverpool karşısında aldığı 8-0'lık mağlubiyetin ardından Fenerbahçe'nin PSV'yi yenmesini "çirkin ve güzel" başlığı ile karşılaştırdı.
Diarioas gazetesi, "Fenerbahçe bir üst tura adım adım yaklaşıyor" başlığını kullandı. Gazete, Zico'nun oynattığı futboldan övgüyle bahsederek "Hocanın gelecek sezonki adresi İspanya. Çok az kaldı" iddiasında bulundu.
El mundo Deportivo Gazetesi, "Roberto Carlos ve Zico, Fenerbahçe'de tarih yazıyor" başlığı altında sarı-lacivertli kulübün, bu sezon gösterdiği başarıyla Şampiyonlar Ligi'nin en flaş takımı olduğunu ifade etti.
Sport gazetesi ise, "Fenerbahçe işi ciddiye alıyor" derken, sarı-lacivertli ekibin Avrupa'da şakasının bulunmadığını yazdı. Zico, Alex ve Roberto Carlos'tan oluşan takımın gün geçtikçe bir yıldızlar topluluğuna dönüştüğünü kaydeden gazete, Fenerbahçe'nin Avrupa'nın en güçlü 16 takımı arasına girdiğini, ilk sekize yükselmesinin bile artık normal karşılanması gerektiğini savundu.

KAYNAK : milliyet spor

sonOsmanLI
08.Kasım.2006, 22:00
Sport gazetesi ise, "Fenerbahçe işi ciddiye alıyor" derken, sarı-lacivertli ekibin Avrupa'da şakasının bulunmadığını yazdı. Zico, Alex ve Roberto Carlos'tan oluşan takımın gün geçtikçe bir yıldızlar topluluğuna dönüştüğünü kaydeden gazete, Fenerbahçe'nin Avrupa'nın en güçlü 16 takımı arasına girdiğini, ilk sekize yükselmesinin bile artık normal karşılanması gerektiğini savundu.

KAYNAK : milliyet spor

bencedeeeee

BlackEagle19o3
08.Kasım.2006, 23:08
Düne kadar yerden yere vurulan Zico şimdi tavan yaptı.Vay beee

canavar20
08.Kasım.2006, 23:13
Kerem bu çok normal kötü yönetirken eleştireceğiz iyi oynadığında öveceğiz heryerde bu böyle !

Bu arada Zico gitmez bi yere.

Emurafu
08.Kasım.2006, 23:17
Sezon bası olsa gitsin derlerdi:):)

BeeTLeJuiCe
08.Kasım.2006, 23:21
Bizim medyamızı hic bi şekilde ciddiye almıyorum. Herşey günlük, hepsi suni gündem. Yazıcak bişi bulamıyorlar bugun kimi eleştirelim, bugun kimi şişirelim bunu konuşuyorlar. 2 güne kadar yerden yere vurdukları beğenmedikleri taa ilk günden yollamaya kalktıkları Zico şimdi kahraman ilan edildi.

Zico'yu bi kaç nokta dışında geldiği günden beri savunmuşumdur. Bence ileride şu ankinden daha iyi bir hoca olacak. En az 5 sene içerisinde ispanya yada italyada büyük bir klüp çalıştıracaktır.

Fıratcan Alçınkaya
08.Kasım.2006, 23:43
Valla yaptı güzel işler yapıyor son zamanlarda istikrarlı bir kadro oluşturdu...
Derbilerdede çok başarılı...

Ama ligin 2.döneminde başrolünde olduğu 2hata yaparsa yerden yere vururlar adamı yine...

uAmurat91
08.Kasım.2006, 23:43
Fener'in şu an ki durumu Zico'nun değil Kezman'ın eseridir. Beceriksizin teki olduğu konusundaki fikrim yine aynı..

Fernando Gago
08.Kasım.2006, 23:45

Hayat bu normal bir şey "VAY BEE" diyecek bir şey yok

goosfraba
09.Kasım.2006, 00:05
Sezon bası olsa gitsin derlerdi:):)

Sezon başı da isteyeni olmazdı Emrah :)

Aykan19o3
09.Kasım.2006, 00:06
1 ay falan sonra Zico için neler söylenecek bakalım.

GeNç KaRTaL
09.Kasım.2006, 03:30
Adamı eleştirirken bu günlerin geleceğini tahmin etmek ne mümkün.O zaman böyle bir şey desem millet dalga geçerdi.Doğruya doğru.Şimdi kahraman oldu.Geçmişte bende kendisi hakkında bayağı sallamıştım.Hata yapmışım..

Mr.CordiaL
10.Kasım.2006, 00:21

Deniz için de aynı şey geçerliydi.Ancak şimdi en güzel futblounu oynuyor sahada. Kendini geliştirenleri takdir etmek gerekir. ''Vay beee'' demek gerekmez...

BlackEagle19o3
10.Kasım.2006, 00:46
Hayat bu normal bir şey "VAY BEE" diyecek bir şey yok

Futboldan bile anlamıyor,teknik direktör falan değil dediğiniz adam bu kadar kısa zamanda futbolu öğrenirse ben ''VAY BEE'' derim...

Fernando Gago
10.Kasım.2006, 00:54
Futboldan bile anlamıyor,teknik direktör falan değil dediğiniz adam bu kadar kısa zamanda futbolu öğrenirse ben ''VAY BEE'' derim...

Fenerbahçenin bu başarısı onun futbol bilgisiyle alakası yok zaten kadromuz avrupanın en iyi kadrolarından birine sahip Ziconun payı çok az ... Fenerbahçe avrupada Tava yaptığı için Zizo da bunun faydasını görüyor olay bu

canavar20
10.Kasım.2006, 00:55
1 ay falan sonra Zico için neler söylenecek bakalım.

Ben şimdiden söyleyeyim dostum ;

Galatasar'dan sonra CL'de üst tura çıkan ilk takım FB oldu. ( Olacak ) ( Türkiye'de tabi. ) Zaten bundan sonra ne denildiğini kestirmemek güç değil. :)

GeNç KaRTaL
10.Kasım.2006, 01:33
Fenerbahçenin bu başarısı onun futbol bilgisiyle alakası yok zaten kadromuz avrupanın en iyi kadrolarından birine sahip Ziconun payı çok az ... Fenerbahçe avrupada Tava yaptığı için Zizo da bunun faydasını görüyor olay bu

Bence yanlış düşünüyorsun.Zico'nun eleştirdiğimiz sistemi üzerinde ısrar sonucunda takım sisteme alıştı.Sistemde takım için uygun bir sistem olunca bu başarılar geldi.Zico'nun payı dediğin kadar az değil bence.

He Zico bu sistemin Tsl için olanını geliştirse Fenerbahçe ligde daha başarılı olur..

Fernando Gago
10.Kasım.2006, 01:44
Bence yanlış düşünüyorsun.Zico'nun eleştirdiğimiz sistemi üzerinde ısrar sonucunda takım sisteme alıştı.Sistemde takım için uygun bir sistem olunca bu başarılar geldi.Zico'nun payı dediğin kadar az değil bence.

He Zico bu sistemin Tsl için olanını geliştirse Fenerbahçe ligde daha başarılı olur..

Fenerbahçenin bu kadrosu olmasa bu sistem ne yapacaktı ? Bizim kadromuz CSKAdanda PSVdende iyi gruptan çıkmamız mucize filan değil zaten... Sisteme gelince Fenerbahçe daum zamanın sonlarından doğru haftalarca o sistemle oynuyordu ayrıca zico 442 denedi olmadı 352 denedi olmadı 451de mecburen kaldı ..
Benim düşüncelerimde değişen bir şey yok Zico fenerbahçenin mükemmel kadrosunun kaymağını yiyiyor Bize daha iyisi lazım

GeNç KaRTaL
10.Kasım.2006, 01:54
Zico aynı kadro ile başarısız sonuçlar alırken sorun kimdeydi o zaman?

a.arıcı-11
10.Kasım.2006, 01:54
bizim avrupa karşılaşmalrında ve derbilerde başarılı olmamızn tek sebebi var oda rakibimizde bizmi gib futbol oynamak istediği için anadolu klüpleri 1 kaleci 9 defans tek forvetle oynadıkları için o maçlarda zorlanıyor ama bize karşı bizim gibi oynayan takımları yenebiliyor ve bu maçlarda seyir zevki verebiliyoruz buda bizim kadromuzun kalitesini açıkça gösteriyor

Fernando Gago
10.Kasım.2006, 01:59
Zico aynı kadro ile başarısız sonuçlar alırken sorun kimdeydi o zaman?

Başarısız sonuç derken Türkiye ligini kastediyor olmalısın o zaman da Youtubeye girip Rıdvan Dilmeni dinlemeni öneririm sorularının cevabını fazlasıyla bulursun

Universal
10.Kasım.2006, 02:01
Her zaman destek çıktım, Zico Fenerbahçe'ye gelmiş geçmiş en iyi hocalardan birisi olacaktır. Daha çok zafer ve kupa kazanacağız... I LoVe YoU ZiCo :)

GeNç KaRTaL
10.Kasım.2006, 02:19
Evet o yorumum yanlıştı.Çünkü dediğim şeyi kendim bir önceki mesajımda söylediklerimle açıklamıştım.Ligde bu taktik pek tutmuyor.Doğrudur.Zaten o yüzden Zico hoca değil deniliyordu.

Ama o taktiğinde ısrarlı olmasa Avrupadaki başarıda olmazdı.Zaten taktiği bir değiştirdi takım sudan çıkmış balığa döndü.Bu başarıda Zico'nun payı takıma sistem oturtmasıdır.

Memedov
10.Kasım.2006, 02:37
I Love You '' Zico '' .

isler suan iyi gidiyor, biraz tokezlerse Fenerbahce yine tepkiler artar bu her takimda olan birsey zaten. :)

Zico'nun son aylardaki cikisi acik ve net, ilk geldigi gibi pasif bir futbol oynatmiyor. Oyuna zamaninda mudahale etmesini ogrenmis basta..;)

GebzeLi1907
10.Kasım.2006, 02:42
Zico gelecek 10 yıLda avrupa'da sayılı teknik adamLardan biri haLine geLecek.Buna inanıyorm Fenerbahce'yede cok şey kattı ve katacak.

I LOVE YOU ZİCO :)

El Comandante
10.Kasım.2006, 02:45
Zico kendisini baya bi gelistirdi dogru ama ben yine de bu kadar abartilmamasini istiyorum.Diyelim Kezman cezali olmasaydi Semih`i alacakmiydi ? Deivid Cl macinda cezali olmasaydi Kazim`i oynatacakmiydi ? Bence hayir.Ozaman tepkiler devam edecekti...

Biraz da olaylar Ziconun lehine isliyor.

uAburak89
10.Kasım.2006, 03:42
Kazanırsan kralsın, kaybedersen yalansın..

Varonil
10.Kasım.2006, 03:58
Eu te amo Zico*

Zico'ya geçen senenin başında geldiği ilk günden beri güveniyordum.Beni yanıltmadığı için çok mutluyum.
Zico ile birlikte daha nice zaferler yaşamak dileğiyle.

Mr.CordiaL
10.Kasım.2006, 19:35
Kazanırsan kralsın, kaybedersen yalansın..

Doğanın kanunu...