PDA

View Full Version : İşte Beşiktaş'ın Transfer Listesi...

anilton
08.Kasım.2006, 23:34
Menacer Sinan Engin açıkladı: 'Transfer listemiz hazır... John Carew, Holosko, Fatih Tekke, Adama Colibaly, Adailton ve Palletta'yla ilgileniyoruz.'
9.11.2007

‘Herkes faydalı olacak’
Her fırsatta “Operasyon yapacağız” diyerek dikkatleri üzerinde toplayan Beşiktaş Menaceri Sinan Engin, ilgilendikleri oyuncuları açıkladı. Engin, “Bu takıma faydalı olamayan futbolcularla yolları ayıracağız. Beşiktaş, düşkünler kulubü değil. Önemli isimlerle temasa geçtik. Forvete önemli bir takviye yapmak istiyoruz. Holosko gündemimizde... Fatih Tekke için temasa geçeceğiz. Ancak gönlümüzdeki isim John Carew. Taraftarımız da biz de Carew’i istiyoruz” dedi.

Diatta, Higuain, Rico...
Savunmaya da kariyerli bir oyuncu almak istediklerini dile getiren Sinan Engin, “Zago ile aynı takımda forma giyen Santoslu Adailton gündemimizde. Geçen sene Liverpool’da oynayan, Boca Juniors’un stoperi Palletta’yı da ciddi şekilde takip ediyoruz. Ayrıca Lens’in savunmacısı Adama Colibaly’yi de soruşturuyoruz. İyi bir kadro kuracağız” diye konuştu. Bu arada yabancı futbolcular Diatta, Higuain ve Ricardinho’nun gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Orhan YILDIRIM

Delgado iddiası
İki sezon önce Ülker tarafından 5 milyon Euro gibi yüksek bir bonservis bedeli ödenerek Beşiktaş’a gelen Matias Delgado için masaya oturuluyor. Arjantinli futbolcunun bir türlü bekleneni verememesi üzerine harekete geçen Siyah-Beyazlı idarecilerin sponsor firmaya, “Delgado’yu gönderelim, kulübe 5 milyon Euro verin” dediği öne sürüldü. Yapılan ilk anlaşmaya göre Ülker Grubu, bu oyuncunun 5 milyon Euro üzerindeki satışından kulübe pay verecekti.

uAmurat91
08.Kasım.2006, 23:45
Beşiktaş'ın Gidecekler Listesi

YÖNETİM KURULU

Fernando Gago
08.Kasım.2006, 23:47
Kezman'ı verelim

BlackEagle19o3
08.Kasım.2006, 23:48
Bu kadar umut ver sonra elde var sıfır.Bu haberde adı geçen isimlerin hepsi harika bence.Ama nerde...

Fıratcan Alçınkaya
08.Kasım.2006, 23:52
Holosko'yu alsak süper olcakta galiba Manisaspor çok bonservis istedi...

LaigLeNoiR
08.Kasım.2006, 23:54
Kezman'ı verelim

İnanılmaz transfer olur hakketen yaa.

RoNNiE91
08.Kasım.2006, 23:55
John Carew, Holosko, Fatih Tekke ve Palleta'dan ikisi çok iyi olur.

uAsamet91
08.Kasım.2006, 23:58
Hiç biri gelmiyecek

GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 23:59
Kezman'ı verelim

:) :) :)

Listeden geLirse bir hoLosko geLir diye düşünüyorum

Fıratcan Alçınkaya
09.Kasım.2006, 00:02
Hiç biri gelmiyecek

nerden biliyon ??

Emurafu
09.Kasım.2006, 00:02
Holoskoyu Lyon istiyormus.....

Aykan19o3
09.Kasım.2006, 00:04
John Carew, Holosko, Fatih Tekke, Adama Colibaly, Adailton ve Palletta

Güzel liste umarım bunlardan birkaç tanesini takıma kazandırırız. :D

LaigLeNoiR
09.Kasım.2006, 00:05
Hepside gelir.

BlackEagle19o3
09.Kasım.2006, 00:10
nerden biliyon ??

Arkadaş müneccim.

Bu oyuncuların hepsi de Beşiktaş'ıma gelir.Belki Carew'i almamız zor olabilir o kadar.

eXcitinG
09.Kasım.2006, 00:15
ALdanmayın bunLara.Göz boyama hepsi.AkLı sıra yönetim uyutmaya çaLışıyor.

deniz.91
09.Kasım.2006, 00:49
bir kaçı gelebilir ama devre arasında bu kadar oyuncu almak zor

gezenti
09.Kasım.2006, 01:01
Ya belki futbolda olmaz olmaz diye bir şey yoktur.Belki belki belki...

travis1903
09.Kasım.2006, 01:38
fazla uçuk isimler degil,gelebilirler ancak bunlardan ziyade once bunlar(yonetim) kendilerini bir azad edseydiler, biz de kurtulsaydık daha bi guzel olacaktı

:0:

FeYYaz1989
09.Kasım.2006, 01:44
Sene başında keşke bu tarz isimlerle görüşülseydi..Ama olan oldu,gelir gelmez tartışması için çok erken ama öyle Beşiktaş'a hayır diyebilecek büyük bir isim yok listede..Bu tabi futbolculara maçtan önce gözdağı falan da olabilir her şey olabilir...

Ralph
09.Kasım.2006, 01:54
Saçma sapan bir liste yine.

anilton
09.Kasım.2006, 01:55
Sene başında keşke bu tarz isimlerle görüşülseydi..Ama olan oldu,gelir gelmez tartışması için çok erken ama öyle Beşiktaş'a hayır diyebilecek büyük bir isim yok listede..Bu tabi futbolculara maçtan önce gözdağı falan da olabilir her şey olabilir...

Eğer gerçekten bu futbolcularla ilgileniliyosa bunun sebebi Sinan Engin'dir.Gerçekten sezon başında Beşiktaş'ın büyüklüğüne yakışmayacak isimler katıldı kadroya.Sinan Engin biraz daha erken gelseydi takımın başına Diatta,Higuain,Yozgatlı gibi adamlar gelmezdi bu takıma...

Fietra 10
09.Kasım.2006, 01:55
Yönetim acilen gündemi değiştirmeye çalışıyor ve bunu da ortaya atılan transfer haberleriyle yapıyor..bakalım başarılı olacaklar mı?

GeNç KaRTaL
09.Kasım.2006, 02:34
Yönetim gitmeli bence.

Ayrıca gitmesi gündemde olan isimlerden bir tek Higuain kalmalı.Adama hiç şans verilmedi adam akıllı..

sonOsmanLI
09.Kasım.2006, 03:56
carew fenerde yaww.

FeYYaz1989
09.Kasım.2006, 04:00
carew fenerde yaww.
aaaa,ne zaman atmış yahu?Hiç duymadık!!:icon_smile:

remake
09.Kasım.2006, 04:01
Aziz Yildirim Demiroren'e Kezman'i satsin. Demiroren'de rahatlasin Fenerbahce de.

El Barto
09.Kasım.2006, 04:06
Hepsi gelebilirde gelirde ne yapar orası meçhul.

Rodrigo Tello
09.Kasım.2006, 04:12
Carew-Holosko kesinlikle gelmeli.

Nobre-Huguain-Diatta-Ricardinho-İbrahim Akın-Mehmet Yozgatlı satılmalı..

ogcj_me
09.Kasım.2006, 04:16
palletta fena olmaz
holosko söner
carewin gelmesi zor
diğerlerinin ne yapacağı belli olmaz
yani saçma bi liste

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Ayrıca gitmesi gündemde olan isimlerden bir tek Higuain kalmalı.Adama hiç şans verilmedi adam akıllı..
hehe Higuain :)
gönderilmeli bnce

DeNiZ_1903
09.Kasım.2006, 05:57
Parayı bastırırsan hepsi gelir ama para varmı onu bilmiyorum :)

Universal
09.Kasım.2006, 06:08
Medya'ya para verilip yazdırılmış haberlerden birisi. Her kulüp bu numara ile taraftarını kötü düşüncelerden uzaklaştırıp kulübüm iyi işler yaptığını göstermeye çalışıyor. Bunlar içinde sadece Holosko gelir. Onunda açıklaması olduğu için diyorum. Carew'i alacaksanız niye gönderdiniz ki?

GeNç KaRTaL
09.Kasım.2006, 06:38
Medya'ya para verilip yazdırılmış haberlerden birisi. Her kulüp bu numara ile taraftarını kötü düşüncelerden uzaklaştırıp kulübüm iyi işler yaptığını göstermeye çalışıyor. Bunlar içinde sadece Holosko gelir. Onunda açıklaması olduğu için diyorum. Carew'i alacaksanız niye gönderdiniz ki?

Keyfimizden gönderdik.;)Gönderydiysek bir nedeni vardır.Neden herkes bu tepkiyi veriyor anlamıyorum;"Geri alacaktınız neden gönderdiniz". O zamanın şartları öyle olmasını gerektirmiş demekki..

Rodrigo Tello
09.Kasım.2006, 07:26
Bazı arkadaslar Carew'in Fener'e gelcegini zannediyorlar :).Ondan böyle konusuyorlar.Carew'i Beşiktaş isterse Fener'i degil tabiki Beşiktaş'ı secer..

GebzeLi1907
09.Kasım.2006, 07:30
Bazı arkadaslar Carew'in Fener'e gelcegini zannediyorlar :).Ondan böyle konusuyorlar.Carew'i Beşiktaş isterse Fener'i degil tabiki Beşiktaş'ı secer..
Fox tv deki Röportajını izlemeni tavsiye ederim ;)

Rodrigo Tello
09.Kasım.2006, 07:33
Fox tv deki Röportajını izlemeni tavsiye ederim ;)

Bende derimki devre arası görüşelim..

Memedov
09.Kasım.2006, 08:03
bende derim ki bu tur konulari Devre arasinda gorusup Tartisalim.;)

Konu kilitli.