View Full Version : Milli maça Fenerbahçe çıksın
crazzy
09.Kasım.2006, 00:10
Spor yazarı Gürcan Bilgiç'ten Terim'e ilginç bir öneri geldi. F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde tam bir Avrupalı gibi sahada olduğunu belirten Bilgiç şu teklifi sundu;http://www.internetspor.com/v3/img/1x1.gif
Fatih Terim'e bir öneri geldi. Acaba Terim bu öneriyi uygular mı?
Spor yazarı Gürcan Bilgiç'ten Fatih Terim'e ilginç bir öneri sundu; "Maçlık performanslardan uzak belli bir disiplinin ve amacın takımı oldular. Bu görüntüdeki bir ekibin; yani Avrupa'yı sallayan F.Bahçe'nin, Milli Takımımızın omurgasını oluşturması da kaçınılmaz. Artık final anlamını taşıyan Norveç maçı öncesinde de aynı sistem Fenerbahçe üstünden kurulmalı ve Şampiyonlar Ligi'nin örnek takımıyla yeni bir döneme adım atılmalı. Fenerbahçe'nin PSV'yi yendiği son kadroda sadece üç yabancı var; Alex, Edu ve Roberto Carlos."
KAZIM'IN YERİNE DE HAMİT
Kazım'ın yerine Hamit tercih edilebilir. Basit rakipleri karşısında tel tel dökülen A Milli Takımımız'ın, oynamama veya formsuzluk sorunları yüzünden randıman alamadığımız oyuncularından, bilinmez bir performans beklentisi içinde olacağımıza, Fenerbahçe'nin son kadrosunu güçlendirmeli ve ay-yıldızlı forma ile sahaya sürmeliyiz. Fatih Hoca'ya önerimiz budur.
Fernando Gago
09.Kasım.2006, 00:13
İlginç bi öneri :D o kadar değşl tabide zaten Fenerbahçeden Aurelio Gökhan Deniz Yasin Volkan kesinlikle 11de oynaması lazım ... Semih Vederson onu Terim bilir
GebzeLi1907
09.Kasım.2006, 00:17
Yerinde bir öneri,oyun stiilinide örnek alması Lazım Alex'in roLü YıLdıray'a veriLebilir.Semih'ede forma veriLebiLir Kimse niye verdin diyemez.
uAmurat91
09.Kasım.2006, 00:18
Saçmasapan bir öneri, ne demek şimdi bu ?
Ali Sami Yen Stadı'na milli maç verildi diye "bu benim Milli Takım'ım değil" diyebilecek kadar düşmüş olanlar buna ne diyecek bakalım?
Fernando Gago
09.Kasım.2006, 00:20
Ali Sami Yen Stadı'na milli maç verildi diye "bu benim Milli Takım'ım değil" diyebilecek kadar düşmüş olanlar buna ne diyecek bakalım?
Volkan Aurelio Gökhan Vederson Semih Yasin belki Deniz zaten milli takıma alınacak ee al sana Fenerbahçe
GebzeLi1907
09.Kasım.2006, 00:21
Neyi sacma sapan MiLLi takımın Şuanki formlar göze alındığında 11 ini say bakalım kaç fenerLi var ?
Emurafu
09.Kasım.2006, 00:22
Okadarda degil..2000 2002 yılları arasında Galatasaraydan olusuyordu İskelet Şimdide İskelet Fenerbahcelilerden olusabilir...
Artık murat sözgelmezi aday kadroya bekliyorum..(Gider emre asık alır)Bu aralar bütün oyuncularımız formda..Yıldıray,Tekke,Nihat,Serhat....Sürekli gol atıyorlar.......sakatımız yok buda sevinirici...
uAmurat91
09.Kasım.2006, 00:23
Aurelio, Volkan, Gökhan yeterlidir. Diğerleri de kulübede bekleyebilirler.
goosfraba
09.Kasım.2006, 00:23
Sürekli polemik çıkartıp, tahrik edici mesajlar atma lütfen.
Tabi ki yerinde bir öneri, ülkenin en formda takımından 3-5 oyuncuyu milli takıma oturtmak çok akıllıca, Gürcan Bilgiç'te bunu önermiş. Hangi stad'da olursa olsun bu öneri çok yerinde.İyi o zaman Hakan Arıkan'ı yine kaleye alalım biz?
Fernando Gago
09.Kasım.2006, 00:24
Okadarda degil..2000 2002 yılları arasında Galatasaraydan olusuyordu İskelet Şimdide İskelet Fenerbahcelilerden olusabilir...
En güzel cevap verilmiştir ...
GebzeLi1907
09.Kasım.2006, 00:25
2000 yıLında Gs nasıL İskeLeti oLuşturduysa Bu dönemdede Fenerbahce oLuşturması en normaLi.Kim BaşarıLıysa kim formdaysa onLar giriyor takıma.Lejyonerlerimizde gayet formda bu sıraLarda..
El Comandante
09.Kasım.2006, 00:26
Volkan,Aurelio,Gökhan,Yasin oynayabilir ancak.InsAllahta oynarlar.
Deniz Aurelio`yu kesemez,Fatih Terim de Norvec macina cift ön liberoyla cikmaz.
Kim formdaysa o oynar,Milli takim bu !
anilton
09.Kasım.2006, 00:28
Semih ve Yasin'den mutlaka faydalanmalı milli takımımız...
Emurafu
09.Kasım.2006, 00:28
Olması gereken İlk onbir buda olmak zorunda....
--------- Volkan---------
--Gökhan---- Servet(Toraman)---- Yasin---- H.Balta
------- --Aurellio-------------- - - - --
----Hamit--- - Yıldıray----- Vederson
-------- Nihat-------- Semih(Tekke)
Arkadaslar Norveçde hava hakimiyeti oyuncu çok var en basta carew ve iversen o yüzden servet oynaması lazım...İlkonbir bu olursa terime kimse kızma üstelik bu kadro çok can yakar....
Skora göre Vederson Geri cıkar oraya Tuncay gibi Oyuncular girebilir...
anilton
09.Kasım.2006, 00:31
------------ Volkan---------
----Gökhan---- Servet(Toraman)---- Yasin---- H.Balta
------------Aurellio-------------- - - - --
-------------Hamit---- Yıldıray----- Vederson
----------- Nihat-------- Semih(Tekke)
Arkadaslar Norveçde hava hakimiyeti oyuncu çok var en basta carew ve iversen o yüzden servet oynaması lazım...İlkonbir bu olursaterime kimse kızma üstelik bu kadro çok can yakar....
Balta'nın yerine Vederson,o.sahanın soluna Arda,Semih'in yerine de Tuncay olabilir...
Fernando Gago
09.Kasım.2006, 00:32
Tuncay klübeye ...
El Comandante
Yahu ne Semih`i Allah askina ? Biraz mantik,mantik !
Adami tutuyoruz en önemli macta forvete koyuyoruz,kapali Norvec savunmasina,ya kötü oynarsa ? Milli takim kariyeri baslamadan bitecek !
Nihat-Fatih Tekke oynamalidir forvette !
uAmurat91
Balta'nın yerine Vederson,o.sahanın soluna Arda,Semih'in yerine de Tuncay olabilir...
Tuncay dışındaki söylediklerine katılıyorum, Tuncay şu an formsuz. Oynaması bize fayda sağlamaz bence..
Emurafu
09.Kasım.2006, 00:33
Bırakın Su oyuncu kavgasını hakeden oynuyacak..Burası milli dava..Benim yazdıgım İlkonbire yakın cıkılırsa norvece yenilmeyiz...
LaigLeNoiR
09.Kasım.2006, 00:33
Ne Volkan ne Yasin ne Deniz ne Vederson ne de Aurelio.
Hiçbirini istemiyorum Milli Takım'da.
Milli Takım'ın hocası olsam şu anda en zor günlerimi yaşarım galiba.Takıma almaya oyuncu yok.
Semih Norveç savunmasını delebilir PSV maçına bunu gösterdi.Arkadan gelecek yardımlarla yararlı olabilir.Ama ilk maçında Norveç'e karşı oynaması biraz baskı oluşturur kanısındayım.
GebzeLi1907
09.Kasım.2006, 00:35
Tuncay Cıkarsa vay halimize solda arda oynamaLı
Forvet Semih oynayabiLir Fatih de oynayabiLir.O Fatih Hocanın Tercihine kalmış hanigisi oynarsa bir diğerini aratmaz
anilton
Tuncay dışındaki söylediklerine katılıyorum, Tuncay şu an formsuz. Oynaması bize fayda sağlamaz bence..
Tunca ne kadar formsuz olursa olsun bu maçta milli takımda yer bulmalı bence.Çünkü Norveç'le zorlu hava şartlarında müğcadele edeceğiz.Yani fizik gücü ve kondüsyon önplana çıkacak.Ayrıca Norveç gol arayacak,rakip defansın arkasına sarkabilir..
Fernando Gago
Milli Takım'ın hocası olsam şu anda en zor günlerimi yaşarım galiba.Takıma almaya oyuncu yok.
Hakan A. , Toraman , Koray , Serdar Özkan en iyi 4lü
Haklısın ;)
fenerbahce_1907
09.Kasım.2006, 00:36
Arkadaslar Norveçde hava hakimiyeti oyuncu çok var en basta carew ve iversen o yüzden servet oynaması lazım...İlkonbir bu olursa terime kimse kızma üstelik bu kadro çok can yakar....
Bu kadro çok güzel Vederson dl,Arda ml olursa daha süper olur.
Eray Dengiz
09.Kasım.2006, 00:37
güzel fikir
bknz: yıl 2000 Türkiye milli takım'ında 30 tane galatasaray'lı...
volkan,gökhan,vederson,deniz,aurelio,yasin
bu 6'lı ilk 11'de olmalı...
Professeur
09.Kasım.2006, 00:38
Hiç kusura bakmayın ama bu kadroyu çıkaracak yürek yok Terim'de.Yine aynı oyuncular girecek İlk 11'e.
Fernando Gago
09.Kasım.2006, 00:39
-------------------Volkan----------------------
Gökhan ---------- İ.Toraman -- Yasin ---------Vederson*(H.Balta)
------------------------- Mehmet--------------------------
Hamit------------------------------------------------Arda
--------------------------Yıldıray------------------
----------------Tekke -- -------------- Nihat-------------
Vederson milli takıma alınırsa kesinlikle 11de oynar zaten ancak oynamazsa en iyi siim Hakan Balta
goosfraba
09.Kasım.2006, 00:39
Yukarda saydığın oyuncuların hepsi şuanda formdalar Murat :)
Fıratcan Alçınkaya
09.Kasım.2006, 00:40
Yahu ne Semih`i Allah askina ? Biraz mantik,mantik !
Adami tutuyoruz en önemli macta forvete koyuyoruz,kapali Norvec savunmasina,ya kötü oynarsa ? Milli takim kariyeri baslamadan bitecek !
Nihat-Fatih Tekke oynamalidir forvette !
Neden Baran G.Ünal, Ü.Karan, H.Şükür oynadıda ne oldu Semih'de bu Ülkenin oyuncusu oda hakediyor Milli Formayı formda en azından 2.yarı oynaması lazım...
Emurafu
09.Kasım.2006, 00:40
Bu kadro çok güzel Vederson dl,Arda ml olursa daha süper olur.
Tabiki güzel baktık yeniyoz...Forvetten biradam cıkar deniz barıs Aurellionun yanına gelir cift önliberoya döneriz..
İbrahim üzülmez-Hakan sükür-Rüstü-Tümer bunlara gerek yok...
Fıratcan Alçınkaya
09.Kasım.2006, 00:42
-------------------Volkan----------------------
Gökhan ---------- İ.Toraman -- Yasin ---------Vederson*(H.Balta)
------------------------- Mehmet--------------------------
Hamit------------------------------------------------Arda
--------------------------Yıldıray------------------
----------------Tekke -- -------------- Nihat-------------
Vederson milli takıma alınırsa kesinlikle 11de oynar zaten ancak oynamazsa en iyi siim Hakan Balta
Bence de en iyi 11 bu olur savunmada Lugano gibi sürekli rakibi çeken İ.Toroman'a ihityac var hem hızlı olur savunma böle... Ama Carew var Norvec'de o yüzden Servet i de alabilir Terim...
Emurafu
09.Kasım.2006, 00:43
Deniz kadron Çok güzel ama taktiksel olarak Servetin oynaması lazım..Sadece Carew degil..Rosenborgu sırtlayan IVERSEN de var..... o yüzden yan toplar önemli...Pedersen riise falan hep kanattan gelecek...
El Comandante
09.Kasım.2006, 00:43
Neden Baran G.Ünal, Ü.Karan, H.Şükür oynadıda ne oldu Semih'de bu Ülkenin oyuncusu oda hakediyor Milli Formayı formda en azından 2.yarı oynaması lazım...
Iyice oku Firatcan yazimi,orada ben Semih`i elestirmedim,hakediyor ama zamani var.Bu Norvec macinda olasi bir olumsuz olayda Semih bundan payini alir.Basinimizi bilmiyormus gibi konusma lütfen.Ayrica bence Fatih Tekke daha formda.
Fernando Gago
09.Kasım.2006, 00:44
Iyice oku Firatcan yazimi,orada ben Semih`i elestirmedim,hakediyor ama zamani var.Bu Norvec macinda olasi bir olumsuz olayda Semih bundan payini alir.Basinimizi bilmiyormus gibi konusma lütfen.Ayrica bence Fatih Tekke daha formda.
25 yaşında ya ne zamanı ?
GebzeLi1907
09.Kasım.2006, 00:45
Semih Çok önemli bir Psv macını kaLdırdı Norvec macınıda kaLdırır oynarsa.ama Fatih de oynarsa Hiç farketmez oda görevini yapar
Fernando Gago
09.Kasım.2006, 00:46
Tekke ve Nihat hem tecrübeli hem formda onlar 11de başlamalı ancak Terim kesinlikle Semih'ten yararlanmalı
Fıratcan Alçınkaya
Sende iyice oku en azından 2.yarı dedim bende... Basın bizi buralara getirmedi.. Fatih Terim övmekten başka ne yapıyor basın... Adam artık genç Semih değil daha ne zamanı en formda dönemi..
Emurafu
Daha Aday kadro belli degil..Semih belki cagrılmayacak....
Neyse Arkadaslar Terimin cagıracagı aday kadro belli...
Necati ates-Emre Asık-İbrahim üzülmez-Hakan şükür-Rüstü-Tümer bunları cagırır sonrada Kazancam diye bekler....
Serhat akın-Murat sözgelmez(Bu cocuk hep atlanıyor..Altenatif olarak alınmasılazım..)
goosfraba
09.Kasım.2006, 00:47
Adam gelmiş 25'ine, hangi zamandan bahsediyoruz Baran :)
Professeur
Bizim basında hala genç Semih diyo:D
Eray Dengiz
zaman derken yaş olarak değil yanlış maçı kastetti en önemli maçımızda semih'in oynaması intihar olur demek istiyor...
eXcitinG
09.Kasım.2006, 00:49
Gözüm üstünüzde.Sapmadan adam gibi tartışın.Biz uyarı,ceza vermeyeLim.Konu da kapanmasın.Dikkat edin.
El Comandante
09.Kasım.2006, 00:49
zaman derken yaş olarak değil yanlış maçı kastetti en önemli maçımızda semih'in oynaması intihar olur demek istiyor...
Hah iste anlayan anliyor,ama iste forumdaki bir diger sorun,insanlarin laflari istedikleri yönden anlamasi degil mi ?
LaigLeNoiR
09.Kasım.2006, 00:51
Arkadaşlar ben Beşiktaş'tan da kimseyi almam.Merak etmeyin.
Umut formda olabilirler ama çoğunda Milli Oyuncu vasfı yok bence.
Fernando Gago
09.Kasım.2006, 00:51
Gözüm üstünüzde.Sapmadan adam gibi tartışın.Biz uyarı,ceza vermeyeLim.Konu da kapanmasın.Dikkat edin.
Abi üstü kapalı küfürler ediliyor Biraz dikkat seviye düşecekse ben deVarım
Fıratcan Alçınkaya
09.Kasım.2006, 00:55
Doğru anlat o zaman sende Baran Semih in daha ne intiharı olcak adamın daha ne zamanı olcak formunun zirvesinde zaten Milli Takım kariyer yok adamın hadi diyelim intihar oldu değişen bişey olmicak semih için yine Fenerbahçe'de oynamaya devam edicek... Arda yı iyi formundan dolayı heman alıp kadroya koyan Terim Semih'ide en azından 2.yarı düşünmelidir bence...
Benimde demek istedeiğim bu zaman olmazsa birdaha olması zor... Adam daha ne yapsın Milli Forma için en azından maç kadrosunda olmalı...
Eray Dengiz
09.Kasım.2006, 00:58
Doğru anlat o zaman sende Baran Semih in daha ne intiharı olcak adamın daha ne zamanı olcak formunun zirvesinde zaten Milli Takım kariyer yok adamın hadi diyelim intihar oldu değişen bişey olmicak semih için yine Fenerbahçe'de oynamaya devam edicek... Arda yı iyi formundan dolayı heman alıp kadroya koyan Terim Semih'ide en azından 2.yarı düşünmelidir bence...
Benimde demek istedeiğim bu zaman olmazsa birdaha olması zor... Adam daha ne yapsın Milli Forma için en azından maç kadrosunda olmalı...
ilk yarı oynamasın, ikinci yarı oyuna girebilir.
hadi diyelim ilk yarı oynadı kaçırdı, kötü oynadı vs. (kötü şeyler düşünelim) bizim harika basınımız bu adamı yerden yere vuracak, bu adamın morali bozulacak daha sonra FB'de ki formu düşecek.
haaa ama dediğine katılıyorum adam gerçekten formda kadroda yer almalı ama ilk yarı değil duruma göre girebilir...
El Comandante
09.Kasım.2006, 00:59
Bak simdi elma ile armutu karistiriyorsun Firatcim.
Arda ne zaman oynadi ? Ilk maci ne zamandi ? Lüksemburg maci,hazirlik maciydi.Sonra Arda yavas yavas Milli takima isindi,Italya macinda patlama yapti.Milli takimda hep + isler yapti.
Semih Bosna macinda oynayabilir,ama Norvec macinda oynamasi intahar olur.Milli takimda oynamamis birisi nasil gelir de en önemli,hayati macta oynayabiliyor ?Yahu sen basinin ne diyecegini aklina getiremiyon mu Firatim ?
Hem Fatih Tekke-Nihat ikilisi de cok formdalar,ve zamaninda beraber oynadilar Milli takimda.Bence en ideal forvet Nihat-Tekke olur.
Cyzio
09.Kasım.2006, 01:07
Onu bunu bilmem de forvette kesinlikle Fatih-Nihat oynamalı..
LaigLeNoiR
09.Kasım.2006, 01:08
Forvette Hakan Şükür başlarsa hiç şaşırmam :)
Emurafu
09.Kasım.2006, 01:12
Murat sende su karamsar havayı bırakya:):)
Hakan oynarsa yuh artık..Zaten Çileden cıkıyorum kacan gollere..
Gurcan Bilgic ... Soyadinin hakkini veriyor ... Bilgiclik tasliyor ... psv de ki oyun stili cok hosuna gitmis belliki avrupali gibi falan diyor da o oyun stili turkiye liginde nedense cok basarili olmuyor ...
GebzeLi1907
09.Kasım.2006, 01:15
H.Şükür'ün aday kadroya biLe aLınmaması Lazım bu kadar Formda oyuncu varken.Ama Terim'e hiç beLLi oLmaz cidden kapaLı savunmayı acacam der oynatır:)
RaSenGan
09.Kasım.2006, 01:15
Biz yenelimde kim oynarsa oynasın.
Fernando Gago
09.Kasım.2006, 01:16
Biz yenelimde kim oynarsa oynasın.
Bu herkesin dileği :)
Emurafu
09.Kasım.2006, 01:17
H.Şükür'ün aday kadroya biLe aLınmaması Lazım bu kadar Formda oyuncu varken.Ama Terim'e hiç beLLi oLmaz cidden kapaLı savunmayı acacam der oynatır:)
Bir sürü forvet formda..
Mehmet yıldız-Semih-Nihat-Serhat-Tekke ooooo
Gökhan ünal bile alınmaması lazım...
GodfatheR
09.Kasım.2006, 01:18
semih'e artık şans verilmeli.Nihat Semih en dogru tercih bence
Eğer milli takım Fenerbahçe'lilerin çoğunluğundan oluşursa olası bir başarısızlık medya tarafından üzerimize yıkılır.
Fernando Gago
09.Kasım.2006, 01:23
Eğer milli takım Fenerbahçe'lilerin çoğunluğundan oluşursa olası bir başarısızlık medya tarafından üzerimize yıkılır.
Fenerbahçenin durumu ortada , Terim'in durumu ortada , Milli takımın durumu ortada medyaya söz düşmüyor ha tabi türk medyasından herşey beklenir orası ayrı
ogcj_me
09.Kasım.2006, 01:27
süpersin ...
Emurafu
09.Kasım.2006, 01:27
Durun bakalım aday kadroyu bekleyelim.......Semih belkide yok:)
BlackEagle19o3
09.Kasım.2006, 01:42
Başlık biraz değişik geldi:)Milli takım yerine Milli maça çıkma şerefi yalnızca Beşiktaş'a aittir:icon_cool:
Kadro hakkındaki yorumuma gelince:)Beklediğim kadro;
Volkan
Gökhan Yasin Toraman Hakan B.
M.Aurelio
Hamit Arda
Yıldıray
Nihat Tekke
Bence en idael 11 bu.Servet oynamamalı.Carew uzun olduğu kadar da hızlı bir oyuncu;).Hamit artık Dr değil de Amr oynamalı!Formda bir Arda formsuz bir Tuncay'ı keser:)Yıldıray de geri döndü artık.Forvet hattı Nihat-Tekke olmalı.Semih de kadroda olmalı.
El Barto
09.Kasım.2006, 01:54
Türk Milli Takımı'nı temsil hakkı verilen tek takım Beşiktaş'tır bir başka takıma verilmez bu. :)
Ama geçen yıllarda Galatasaray oluştururken önümüzdeki senelerde Fenerbahçe takımın iskeletini oluşturabilir. Ancak Gürcan Bilgiç baya bir saçmalamış.
Türk Milli Takımı'nı temsil hakkı verilen tek takım Beşiktaş'tır bir başka takıma verilmez bu. :)
Bu konu hakkında bir şey bilmiyorum yanlış anlaşılmazsa bunun nerden çıktığını sorabilir miyim?
RoNNiE91
09.Kasım.2006, 02:00
İsim: TÜRK Milli Takımı
Fenerbahçe SK değil!!!
Aykan19o3
09.Kasım.2006, 02:01
O kadarda değil.
''Türk Milli Takımı'nı temsil hakkı verilen tek takım Beşiktaş'tır bir başka takıma verilmez bu.''
BlackEagle19o3
09.Kasım.2006, 02:04
Bu konu hakkında bir şey bilmiyorum yanlış anlaşılmazsa bunun nerden çıktığını sorabilir miyim?
Beşiktaş Yunanistanla oynanan Milli maçta Milli takımı temsil etmiştir.Armasındaki Türk Bayrağı da fedarson tarafından bu sebeple verilmiştir.Bilmemene şaşırdım:)Hala inanmıyorsan araştırabilirsin:p
RoNNiE91
09.Kasım.2006, 03:25
Beşiktaş Yunanistanla oynanan Milli maçta Milli takımı temsil etmiştir.Armasındaki Türk Bayrağı da fedarson tarafından bu sebeple verilmiştir.Bilmemene şaşırdım:)Hala inanmıyorsan araştırabilirsin:p
Güzel söylemişsin.Çoğu kişi öğrenmiştir.
LaigLeNoiR
09.Kasım.2006, 03:26
Hamit Altıntop ve Mehmet Topuz varken hemen herkes bakıyorumda Gökhan Gönül'cü olmuş.
Fernando Gago
09.Kasım.2006, 03:27
Hamit Altıntop ve Mehmet Topuz varken hemen herkes bakıyorumda Gökhan Gönül'cü olmuş.
Mükemmel oynuyor ondandır ...
Maksic
09.Kasım.2006, 03:30
Gürcan saçmalamış Ahmet Çakar pazartesi ona iyi bir ayar verir...
nerazzuri
09.Kasım.2006, 03:36
Abi Hiç Kusura Bakma Ama Burda Koyu Beşiktaşlı olman sana zor günler yaşatıyor.
Volkan , dENİZ , Yasin , Semih Son 1 ayın en formda isimleri arasındalar.
remake
09.Kasım.2006, 03:55
Kadro aciklandi. Kadroda ne Volkan Yaman var ne Vederson var. Ibrahim Uzulmezi cagirmamis ama Ibo'nun yerine oynayacak olan adamlari da cagirmamis Terim. Ilginc.
Gokhan Gonul var ama bence sag kanat Topuz+Hamit'indir. Gokhan iyi bir yedek olabilir. En azindan Sabri'den kurtulmus oluruz.
GeNç KaRTaL
09.Kasım.2006, 03:59
Bencede abartmış Gürcan Bilgiç.Hee formda olan isimler tabi çağrılmalı ama Fenerbahçe takımında milli olabilecek herkesi çağırmak gibi saçma bir fikir olamaz.Aynı sistemin Norveç karşısında ne kadar etkili olacağı ne malum.
Terim hak edene formayı versin yeneriz..
sonOsmanLI
09.Kasım.2006, 04:05
çok riskli ama olabilir.
fenerden volkan, aurelio, wederson ve gökhan şart
Aşk-ı Şehir
09.Kasım.2006, 04:07
Ahmet Çakar fazla üstüne gidiyor galiba Gürcan Bilgiç'in yine saçmalamaya başlamış :D
Şu anki durumda en formda takım Fenerbahçe gibi gözüküyor. Ancak ligdede formda isimler var Fatih Hoca gözden kaçırmamalı.Bakıyorumda hiç kimse forvette Mehmet Yıldız'ı düşünmemiş. Hem güçlü hem hızlı hem de bitirici.Bence Norveç maçında çok katkı sağlayabilir. Defans'a mutlaka iki tane uzun boylu hızlı adam lazım. Ayrıca maç tecrübeside olmalı. Orta sahamız ise en zengin bölgemiz. Burada sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum. DR ise Gökhan Gönül çıkmalımı çıkmamalımı tedirginim. Bir yanım tecrübesiz diyor. Bir yanım Avrupa'da çıktığı ilk maçta takımının en iyilerinden biriydi diyor. Ama sonuç olarak kadroya kesinlikle alınmalı!!
Aykan19o3
09.Kasım.2006, 09:08
Mükemmel oynuyor ondandır ...
Hamit, Mehmet Topuz Gökhan'dan her türlü daha iyiler.
goosfraba
09.Kasım.2006, 09:10
En azından milli takım tecrübeleri var ;)
Aykan19o3
09.Kasım.2006, 09:12
En azından milli takım tecrübeleri var ;)
Doğru söyledin kumar oynamaya değmez son dakika.
nart_susruko
09.Kasım.2006, 11:01
yumurta dayanmış yeni bir döneme adım atılmalı diyor mister bilgiç ;)
her öneri de mantık aramamak lazım..
IcedEarth
09.Kasım.2006, 22:17
Bu Gürcan Bilgiç zaten gazeteciliğin en önemli taraflarından birinden yoksun. Tarafsızlık. Bu adamın yazılarını okurken küplere biniyorum. Fenerbahçe yazarı olabilirsin. Ama diğer takımları küçük göremezsin.
Sekopej
09.Kasım.2006, 22:40
İskelet Fenerbahçe'den oluşsun demenin neresi saçmalık biri açıklayabilir mi? Zamanında Rüştü ve Yıldıray dışında kalan 9 oyuncu genellikle Galatasaray'dan oluyordu. Ve birbirlerini çok iyi tanıdıkları için de başarılıydılar. Ve çoğunluğu Fenerbahçeli oyunculardan oluşmuş bir takım da Fenerbahçe'nin avrupa maçlarında oynadığı gibi oynayabilir.
Bu bir yorumdur, yorum yaptı diye hakaret etmenize gerek yok. Mesela ben olsam Deniz ve Aurelio ikilisini asla bozmam. Önce onları koyar diğer oyuncuları öyle belirlerim.
Terim'in genelde takımında formsuz, moralsiz oyuncuları çağırdığını biliyoruz. Toraman ve Hakan'ı neden çağırmadı acaba?
Kim çıkarsa çıksın eğer istekli olmazlarsa zaten birşey değişmez.
Bir de Beşiktaşlı arkadaşlar birden neden yalnızca Beşiktaş temsil eder Milli Takım'ı diye mesajlar attınız ki? Ben bağlantıyı pek kuramadım, birinde takımın iskeleti birbirine alışmış oyunculardan kurulsun önerisi var, diğer tarafta o dönemin şartlarında Milli Takım yerine Beşiktaş'ın oynaması var. İkisi çok farklı şeyler bence...
gungorbdk
09.Kasım.2006, 22:44
Bence bu çok iyi bir düşünce. Ama tamamen Fenerbahçe'nin çıkması haksızlık olur biraz. Avrupa'da ve Türkiye'de diğer oynayan kaliteli oyuncularımızı da iskeleti Fenerbahçe olacak şekilde milli takımımıza alınabilir. Bence yapılmalı.
Sekopej
09.Kasım.2006, 22:52
İşte bu onun yorumudur, isteğidir. Bence de 8 adamı Fenerbahçe'den koymak olmaz. Mantıklı düşünen herkes 11 farklı takımdan gelmiş oyuncuların, çoğunun aynı takımda oynadığı, birbirlerinin özelliklerini bildiği oyunculardan daha iyi performans göstereceğini kesin söyleyemez.
11 tane o ülkenin en iyi oyuncusunu sahaya sürdüğünüzde başarılı olacağının garantisini kimse veremez. Uyum da çok önemlidir. Bunun için de aynı takımdan 4-5 oyuncunun 11'de oynaması mantıklıdır.
Fernando Gago
09.Kasım.2006, 23:16
İyi olması değil formda olması önemli senin dediğin gibi olsa Rüştü Hasan Şaş Hakan Şükür hepsi milli takımda olsun türkiyenin en iyileri (::)
uAsamet91
09.Kasım.2006, 23:28
Kendı milli takımının yenen Galatasaray çıksın
Emurafu
10.Kasım.2006, 00:04
Aslında bu konu kilitlenebilir..Sonucta aday kadro belli oldu..Cogu hakeden de cagrıldı..Kimlerinde oynayacagı hemen hemen belli...
uAburak89
10.Kasım.2006, 00:13
Ümit milli takım yerine de Fenerbahçe Paf takımı çıksın.. :p
Bence başlık biraz yanıltıcı olmuş, şu sıralarda en formda takım olan Fenerbahçe'den en çok oyuncu olması tabii ki mantıklı.. Yeri gelir Galatasaray olur, yeri gelir Beşiktaş olur.. Milli takım için isimler değil form durumunun önce gelmesi gerekiyor..
Roberto Baggio
10.Kasım.2006, 00:16
Gürcan Bilgiç,Selçuk Yula bu tarz adamlar yorumcu değil taraftardır bakmayın böyle gereksiz yorumlarına....
Mr.CordiaL
10.Kasım.2006, 00:17
Takımın iskeltinin bir takımdan oluşması en iyisi ancak bu takım formda olan takım olmalı. Milli takımın tamamının oluşması ise mantık olarak imkansız...
LaigLeNoiR
10.Kasım.2006, 00:19
Fenerin ilk 11'inde kaç tane Türk var ki ?
Professeur
10.Kasım.2006, 00:21
Cogu takımda olduğu gibi 5;;)
Roberto Baggio
10.Kasım.2006, 00:33
2-3 galiba abi....
BlackEagle19o3
10.Kasım.2006, 00:43
2 tane.Volkan ve Gökhan Gönül...
Fernando Gago
10.Kasım.2006, 00:52
2 tane.Volkan ve Gökhan Gönül...
Ortamı germeye gerek yok Enes gerekli cevabı vermiş (::)
Cogu takımda olduğu gibi 5;;)
Aykan19o3
10.Kasım.2006, 05:22
İyi olması değil formda olması önemli senin dediğin gibi olsa Rüştü Hasan Şaş Hakan Şükür hepsi milli takımda olsun türkiyenin en iyileri (::)
Bugün Hamit hiçte fena değildi Bayern'de.
Benim söylemek istediğim Gökhan daha Miili Takım yüzü görmemiş zaten son viraj neredeyse Hamit ya da Mehmet Topuz'u çıkaralım kumar oynamayalım.
Sekopej
10.Kasım.2006, 05:32
Murat bu aralar neden bu kadar agresifsin yahu, sakin biraz.
Volkan, Gökhan, Yasin, Deniz, Aurelio, Kazım, Vederson, Semih.(Ali Bilgin Alex sakatlandığında oyuna giriyor) Bu oyuncuların tamamı 11'de olduklarında görevlerini yerine getiriyorlar, çoğu da zaten 11'de oynuyor.
Sekopej
10.Kasım.2006, 05:33
Neyse kadro belli oldu zaten. Bir yorumdur, katılan olur, olmaz. Biz de yeterince tartıştık konuyu. Kilitli.