Log in

View Full Version : "8-0'a takım olarak çok üzüldük"



Fernando Gago
09.Kasım.2006, 00:18
Deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe'de Edu, Vederson ve Lugano sabah antrenmanı sonrası FB TV'nin sorularını cevaplandırdı. Kayserispor maçının önemine değinen oyuncular, bu maçtan 3 puanla dönmek istediklerini ve bunu yapabilecek kapasitede olduklarını söylediler.


Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını ifade eden Gökçek Vederson; "Esas şimdi önemli maçlarımız başlıyor. Son haftalarda aldığımız iyi sonuçları sürdürmemiz gerekiyor. Ligde eğer başarılı olamazsak önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi'nde olmak gibi bir şansımız yok. Bu yüzden Turkcell Süper Ligi'nde oynayacağımız tüm maçlarda çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Bunu yapacak kadro zenginliğimiz var." dedi.

"FUTBOL BİR GÜVEN OYUNUDUR"

Edu Dracena ise sabah antrenmanında teknik direktörümüz Zico'nun uzun süredir önümüzdeki maçlarla ilgili olarak önemli uyarılarda bulunduğunu ifade ederek "Alabileceğimiz bir beraberlik veya yenilgi tüm oyuncuların rehavete kapıldığı yönünde algılanacaktır. Artık bunları yaşamak istemiyoruz. Gerek kadro yapısı gerekse kadronun zenginliği açısından Kayserispor'u yenecek güçteyiz. Futbol her ne kadar hatalar oyunu olsa bile aslında bir güven oyunudur. Defans, ofansa güvenerek oyun oynar. Son maçlarda Gökhan, Kazım ve Yasin'in takımda gösterdiği performans ortada. Kayserispor ile yakaladığımız bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz."dedi.

"TÜRK SPORU ADINA KÖTÜ BİR SONUÇ"

Diego Lugano ise özellikle PSV maçında oynamadığı için sadece takıma katkı anlamında taraftarlık sorumluluğunu tam olarak yerine getirdiğini söyleyerek "Zaten taraftarlıktan gelen bir futbolcuydum.

Bütün PSV Eindhoven maçı boyunca hem takımıma hem de sahamızdaki tüm taraftarlar gibi ben de sorumluluklarımı yerine getirdim. Gollerde inanılmaz sevindim. Ancak oynayamadığım için çok üzüldüm. Artık cezam bitti ve bundan sonraki maçlarda teknik direktörümüz beni kadroya alırsa, görev alabileceğimi düşünüyorum." dedi.

İnter'i kendi sahalarında yenebilecek güçte olduklarını da ifade eden Lugano; "Diğer kaliteli takımlar gibi Fenerbahçe'de kendine özgü ve diğer takımlardan farkı olmayan hatta fazlalıkları olan bir takım. İnter gurup içersinde bizi ne kadar zorlayacak gibi gözükse de kadro yapımız ve ortaya koyulacak oyunla onları da kendi evlerinde yenebilecek kapasitemiz mevcut. Ama biz şimdilik Kayseri maçını düşünüyoruz" dedi.

Kayseri maçı için güzel bir hazırlık dönemi geçirildiğini ifade eden Diego Lugano; "Bu süre içinde özellikle Beşiktaş ve PSV maçı galibiyetlerinin tamamen unutulmuş olması hepimiz için çok önemliydi. Bütün oyuncu arkadaşlarım Kayseri deplasmanının öneminin farkında. Oradan da puanla döneceğiz" dedi. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi maçlarında aldığı 8-0'lık sonucun Türk sporu adına kötü bir sonuç olduğunu da ifade eden Diego Lugano; "Takım olarak çok üzüldük. Ancak yapacak bir şey yok. Beşiktaş takımı bundan sonra alacağı sonuçlarla mutlaka bunu telafi edecektir" açıklamasını yaptı.

KAYNAK : FENERBAHCE.ORG

uAmurat91
09.Kasım.2006, 00:26
Bir Türk takımının aldığı bu skora, bir Türk takımının bu şekilde tepki vermesi normaldir. Yine de Tebrikler Fenerbahçe. :)

BlackEagle19o3
09.Kasım.2006, 01:16
Eskiden biz de Fenerbahçe'nin halüne üzülüyorduk Avrupa'da.Ama bu sene yüzümüzü güldürüyorlar...

Krusty
09.Kasım.2006, 01:18
Sevinmelerini beklemiyorduk zaten.

Fernando Gago
09.Kasım.2006, 01:19
Eskiden biz de Fenerbahçe'nin halüne üzülüyorduk Avrupa'da.Ama bu sene yüzümüzü güldürüyorlar...

Eskiden(!) Beşiktaşında durumu parlak değildi hani :)

El Comandante
09.Kasım.2006, 01:23
Hehehe,öyle bir hale gelmisiz ki iyi niyetle söylenen sözlerde bile art niyet ariyoruz ...

Fernando Gago
09.Kasım.2006, 01:24
Hehehe,öyle bir hale gelmisiz ki iyi niyetle söylenen sözlerde bile art niyet ariyoruz ...

o art niyet arayanların problemi ...

Aykan19o3
09.Kasım.2006, 02:03
Daha geçen sene bir üzülüyorduk Fener'e. Ama şimdi değişti biraz.

BlackEagle19o3
09.Kasım.2006, 02:18
Eskiden(!) Beşiktaşında durumu parlak değildi hani :)

Çok paranoyak gördüm seni:0:.Neyse sizi bir kez daha tebrik(!) edeyim ben.

GeNç KaRTaL
09.Kasım.2006, 02:26
Çokda üzüldüklerini sanmıyorumda böyle bir açıklama yapmaları gayet güzel bir hareket.Böyle bir açıklama yapmak zorunda değiller.

a.arıcı-11
09.Kasım.2006, 02:54
Daha geçen sene bir üzülüyorduk Fener'e. Ama şimdi değişti biraz.
geçen sene biraz erken oluyo bence çünkü geçen yıl türkiyede ikinci yarıya kalan tek türk takımı fenerbahce idi bu yılda öyle olacak gibi

RoNNiE91
09.Kasım.2006, 03:24
Tebrikler Fenerbahçe.Bu sene yüzümüzü en çok güldüren takım oldular.Böyle bir açıklama yapmak zorunda olmamalarına rağmen yapmışlar.

sonOsmanLI
09.Kasım.2006, 04:00
fenere tebrikler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
aynı şekilde galatasarayın kaybedişine de üzüldüğümü sölemek isterim

Cyzio
09.Kasım.2006, 04:10
Yalan atmayayım burda üzülmedim 8-0'a.Hakeden kazanmış oldu..

El Barto
09.Kasım.2006, 04:13
@Peskolik

Sekiztaş yazsaydın Beşiktaş yerine.

ogcj_me
09.Kasım.2006, 04:25
yok bide üzülmeseydiniz

GeNç KaRTaL
09.Kasım.2006, 04:28
Biz Trabzon İntertoto'da elendiğinde hemde daha ilk turda alay ediyormuyuz da sen böyle yapıyorsun Berk? 3-2 lik maçın hala etkisindesin herhalde..

Ilhan
09.Kasım.2006, 05:12
Şu 8-0la alakalı konular değil de adam gibi tartışılası konular açın lütfen.

Aydin
09.Kasım.2006, 05:12
beyler burada alıp veremediğiniz nedir. Peskolik trabzonsporlusun. ama sen o dalga geçtiğin beşiktaş'ın türkiyeye bu sene kazandırdığı puanlarla belki avrupaya gideceksin. senin takımın ne yapıyor? hiçbirşey yapmıyor. beşiktaş en azından liverpool'u burda yendi. yani bir türk takımı avrupadan puan kaybettiği zaman ne olursa olsun üzülmek zorundasın. üzülmezsen içimizdeki irlandalısındır. trabzon şahane gerisi bahane dersen de bunu kendi kendine söyle.

buraya gelip beşiktaşlıları kışkırtan birşey yazamazsın. yazar grubundasın. yazacaksan da doğru düzgün yaz.