PDA

View Full Version : Norveç-Türkiye | Euro 2oo8 Elemeleri C Grubu

Pages : [1] 2

Emurafu
09.Kasım.2006, 02:12
ADAY KADRO !!!!.

Fenerbahçeli Vederson’u liste dışı bırakırken, Beşiktaş’tan şaşırtıcı bir ismi, İbrahim Kaş’ı aday kadroya çağırdı.

A Milli Takım’ın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Servet Çetin, Arda Turan, Hakan Kadir Balta (Galatasaray A.Ş.),
Hayrettin Yerlikaya, Sedat Bayrak, Mehmet Yıldız (Sivasspor)
Volkan Demirel, Deniz Barış, Gökhan Gönül, Mehmet Aurelio, Semih Şentürk (Fenerbahçe),
Rüştü Reçber, İbrahim Kaş (Beşiktaş A.Ş.),
Mehmet Topuz (Kayserispor),
Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor A.Ş.),
Serkan Kırıntılı (MKE Ankaragücü),
Emre Aşık (Ankaraspor),
Hamit Altıntop (Bayern Münih),
Emre Belözoğlu (Newcastle United FC),
Yıldıray Baştürk (VfB Stuttgart),
Nihat Kahveci (Villareal),
Tuncay Şanlı (Middlesbrough FC),
Fatih Tekke (FC Zenit),
Serhat Niyazi Akın (RSC Anderlecht)

anilton
09.Kasım.2006, 02:14
Yıldıray,Semih,Yasin,F.Tekke,Serhat mutlaka kadroda olmalı...

GebzeLi1907
09.Kasım.2006, 02:16
Yıldıray,Semih,Yasin,F.Tekke,Serhat mutlaka kadroda olmalı...
KatıLıyorum.Nihat ıda aLır zaten

H.Şükür,İ.Üzülmez,H.Arıkan aday kadroya bile aLınmamaLı aLmaz umarm

Emurafu
09.Kasım.2006, 02:24
KatıLıyorum.Nihat ıda aLır zaten

H.Şükür,İ.Üzülmez,H.Arıkan aday kadroya bile aLınmamaLı aLmaz umarm

Hakan arıkan alınır şimdiden bunu kabullen..

Hakan sükür-Tümer-Rüstü-İ.Üzülmez-Necati-Emre Asık bunlar alınmasında...

Serhat akın alınmaz formda ama alınmaz..Baya forvetimiz formda..Gökhan ünal alınmayabilir bencede alınmaması lazım..

Nihat-Tekke-Mehmet yıldız-Semih-Tuncay ooo bu kadar forvet yeter..

Kaleci-Rüstü(Hiç vazgecermi),Hakan-Volkan

Stopere:Toraman-Servet-Yasin-Murat sözgelmez

Sol bek-Vederson-Hakan balta

Sag bek-Gökhan gönül-Hamit-Mehmet topuz

Ortsaha-Aurellio-Deniz-Emre-Yıldıray-Arda-Gökdeniz-Hüseyin-Tuncay

Forvet-Mehmet yıldız-Nihat-Semih-Tekke

Böyle bir kadro Olması lazım....Ama Yine gidip yazdıgım yaslıları alır...

El Barto
09.Kasım.2006, 02:28
Berabere bitecek gibi bir his var içimde umarım yanılırım.

Emurafu
09.Kasım.2006, 02:30
ADAY KADRO !!!!.

Fenerbahçeli Vederson’u liste dışı bırakırken, Beşiktaş’tan şaşırtıcı bir ismi, İbrahim Kaş’ı aday kadroya çağırdı.

A Milli Takım’ın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Servet Çetin, Arda Turan, Hakan Kadir Balta (Galatasaray A.Ş.),
Hayrettin Yerlikaya, Sedat Bayrak, Mehmet Yıldız (Sivasspor)
Volkan Demirel, Deniz Barış, Gökhan Gönül, Mehmet Aurelio, Semih Şentürk (Fenerbahçe),
Rüştü Reçber, İbrahim Kaş (Beşiktaş A.Ş.),
Mehmet Topuz (Kayserispor),
Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor A.Ş.),
Serkan Kırıntılı (MKE Ankaragücü),
Emre Aşık (Ankaraspor),
Hamit Altıntop (Bayern Münih),
Emre Belözoğlu (Newcastle United FC),
Yıldıray Baştürk (VfB Stuttgart),
Nihat Kahveci (Villareal),
Tuncay Şanlı (Middlesbrough FC),
Fatih Tekke (FC Zenit),
Serhat Niyazi Akın (RSC Anderlecht)

Ahmet_77
09.Kasım.2006, 02:32
Yenilicezzz... (umarım yanılırım)

GebzeLi1907
09.Kasım.2006, 02:32
2 Hakan ıda aLmamış güzeL:) Yasin Çakmak aLınmaLıydı bence
İbrahim Kaş'ı aLıp Yasin'i aLmama gibi bir zihniyeti anLayamıyorum ben.

anilton
09.Kasım.2006, 02:34
İbrahim Kaş,Sedat Bayrak,Hayrettin...

Hiç beklemiyordum...

El Barto
09.Kasım.2006, 02:35
İbrahim Kaş,Sedat Bayrak,Hayrettin

+ hala Emre Aşık, Serhat Akın...

Fatih Terim ateşle oynuyor.

Fietra 10
09.Kasım.2006, 02:36
Gökhan Gönül'ün ve Sivas'tan hemşerim olan Sedat Bayragın çagrılması çok sevindirdi beni:)

GebzeLi1907
09.Kasım.2006, 02:37
Hayrettin Neysede İbrahim Kaş'ı aLıp yanLış yaptı bence burdaki amacını anlayamadım ben..Artı Yasin de çok gerekLiydi Şu takıma

Roberto Baggio
09.Kasım.2006, 02:38
Defansın ortasında emre aşık-servet 2lisini düşünüyor herhalde bol gol yeriz...

Fietra 10
09.Kasım.2006, 02:39
Yahu defans göbekte kim oynayacak şimdi Emre Aşık'ı 11'de düşünmez umarım fakat bakıyorumda Servet,Sedat,Emre gibi oyuncular var göbek için..defans pekte iç açıcı değil..sonuca gelirsek zor dostum zor

El Comandante
09.Kasım.2006, 02:40
Stoperleri yanlis secti.Yasin,Ibrahim Toraman olmaliydi.

Emurafu
09.Kasım.2006, 02:40
Kadroyu begendim..Terim sadece defans oyuncuları seciminde çok hata yapmıs..Genelde yaslıları cagırmamıs buda güzel...Sadece yasin olayı elestirilir...Genel olarak iyi..

sedat bayrak yerine murat sözgelmezi alması lazımdı....neyse ikise oynamaz zaten...Yanlız bir sedatı alacagına yasini neden almadı..

Tekrar söylüyorum defans tercihleri hariç kadroyu begendim...

CeSC FaBReGaS
09.Kasım.2006, 02:42
Bence Fatih Terim hatalarından dönmezse yeniliriz.Zaten kaç maçdır futbol bile oynayamıyoruz.Yasin bencede İbrahim'den kat kat daha iyi.(İnşallah yeneriz)

Emurafu
09.Kasım.2006, 02:42
İbrahim Kaş,Sedat Bayrak,Hayrettin

+ hala Emre Aşık, Serhat Akın...

Fatih Terim ateşle oynuyor.Emre serhattan haberin yok galiba belcikada Bir sürü gol atıyor..Her hafta mansette...Emre de haklısın..

Fernando Gago
09.Kasım.2006, 02:44
Yasin nerede yav ? İ.Kaş E.Aşık işimiz çok zor

anilton
09.Kasım.2006, 02:44
Yasin dışında çok da eleştirilecek seçimler yok açıkçası...

El Barto
09.Kasım.2006, 02:46
Madem Belçika'da bir sürü gol atabiliyor bu adam bugüne kadar neredeydi alınmadı takıma. Fatih Terim kendini ispat etmek için kadroları seçiyor birilerine mesaj vermek için. Arada olanda Milli Takıma Türk halkına oluyor. Artık Terim eleğini assın otursun maç yorumlasın ofsayttı değildi muhabbetlerine girsin televizyonlarda.

Emurafu
Ah terim Ah ilk defa ne güzel bir aday kadro cıkardın...Ondada defans secimin yanlısyaptın bir yasini cagırsaydın..herkez senin alkıslayacaktı...sol bek hakan balta buda banko.....

BlackEagle19o3
Yine kötü bir kadro!Yasin-Toraman ikilisi olmalıydı defansta.G.Zan da sakat zaten:(.
Sedat+Serhat+Emre Aşık gereksiz...Bana göre Deniz de gerkesiz ama mutlaka katılmayacaklar olcaktır;).
İ.Kaş için daha erken Milli takım...
Beşiktaş'ın Serdarları ve Hakan düşüşte.Milli takımda olmamalarına şaşırmadım;)Serdar'lar yine de büyük ihtimal Euro 2008 kadrosunda olur.Eğer gidebilirsek:p

Emurafu
09.Kasım.2006, 02:48
Madem Belçika'da bir sürü gol atabiliyor bu adam bugüne kadar neredeydi alınmadı takıma. Fatih Terim kendini ispat etmek için kadroları seçiyor birilerine mesaj vermek için. Arada olanda Milli Takıma Türk halkına oluyor. Artık Terim eleğini assın otursun maç yorumlasın ofsayttı değildi muhabbetlerine girsin televizyonlarda.Emre abi Son maçlarda yıldıray-Nihat-Serhat sakattı bunlarıda tartıstık burda..Defans secimi hariç diger tercihler dogru bence...Hadi yasin neysede ona alısdım..Ama toramanda sok oldum...

Fıratcan Alçınkaya
09.Kasım.2006, 02:48
Emre Aşık v İ.Kaş ne alaka ya ??

a.arıcı-11
09.Kasım.2006, 02:51
ya kardeşim ibrahim kaş ile emre aşık daha kendi takımlarında oynamıyo ayrıca ibrahim üzülmez hakan şükür gibi oyuncuların olmaması süper olmuş bu arada semih ve gökhan emeklerinin karşılıklarını aldılar

BlackEagle19o3
09.Kasım.2006, 02:52
Tümer ve Vederson gibi oyuncuların olmaması da süper olmuş...

El Barto
09.Kasım.2006, 02:53
Valla ben biraz ön yargılı bakıyorum olaya Emrah ne desen fikirlerim değişmeyecek Fatih Terim en ideal kadroyu çağırmış olsada benim gözümde bitmiş bir teknik adamdır artık. Eğer Türkiye giderse şampiyonaya buna en az katkısı olan Fatih Terim'dir.

Emurafu
09.Kasım.2006, 02:53
Bence Kaşı ümit milliye gönderir..Son anda aday kadroya toraman yada yasini alır gibime geliyor çünkü Ümit millininde kader macı var....Tepki gelirse bu degişikilik olabilir...

anilton
09.Kasım.2006, 02:54
İbrahim Kaş bence Ümit Milli takımdaki performansına göre seçildi.Terim'in yardımcıları ve Ümit Davala önermiştir bence.Şöyle bir yaklaşım olabilir.Ümit Milli takım A Milli takımın tamamlayıcısı ve geleceği.Ona göre değerlendirirsek A milli takımda sakat,cezalı ve ya formsuz bir futbolcunun yerini Ümit Milli takımdan birisi ile doldurmak gerekir.Bu mantalite ile alındı bence...

Emurafu
09.Kasım.2006, 02:54
Valla ben biraz ön yargılı bakıyorum olaya Emrah ne desen fikirlerim değişmeyecek Fatih Terim en ideal kadroyu çağırmış olsada benim gözümde bitmiş bir teknik adamdır artık. Eğer Türkiye giderse şampiyonaya buna en az katkısı olan Fatih Terim'dir.Abi herhalde benim gözümdede bitti..Tabiki gitsin..Ne bilim sen Serhatı elestirince ona cevap verdim...

ForsakeN
09.Kasım.2006, 02:55
Hakan Şükür yok şaşırdım :) Ama Emre Aşık neden alınır bu kadroya anlamış değilim.

Yasin Çakmak da yok.Herkes alınması gerektiğini düşünüyordu Yasin'in.

Emurafu
09.Kasım.2006, 02:55
İyi herkez bunu alınmaması iyi olmus diyor..Ama yinede yanlıs kadro diyorsunuz sadece stoper seciminde hata yapmıs..Bence son anda toraman yada yasini alıcak kaşı da ümit milliye yollar....

deniz.91
09.Kasım.2006, 02:56
Gökhan ÜNAL YOKKK!....Ne diyebilirmki Gökhanın milli takımdaki günahı neydi her maç gol atamamak mı ayrıca ibrahim kaş ve sedat bayrak kim yav sedat yine neysede ibrahim kaş kaç maç oynuyo kendi takımındada alınıyor?

RaSenGan
09.Kasım.2006, 02:56
Emre ve Kaş'ı toplasan Servet kadar etmez yahu.İşimiz zor.Hele Norveç'te Carew gibi bir isim varken.

deniz.91
09.Kasım.2006, 02:58
Takımda gereksiz olarak ibrahim kaş,sedat bayrak ve emre aşık bunlar ne yaptıda kadrodalar Gökhan Ünal, Yasin Çakmak ve Erdinç alınmalıydı kadroya

El Barto
09.Kasım.2006, 02:59
Örneğin bak Serhat'ın yerine Gökhan Ünal neden yok?

Fıratcan Alçınkaya
09.Kasım.2006, 03:00
Gökhan ÜNAL YOKKK!....Ne diyebilirmki Gökhanın milli takımdaki günahı neydi her maç gol atamamak mı ayrıca ibrahim kaş ve sedat bayrak kim yav sedat yine neysede ibrahim kaş kaç maç oynuyo kendi takımındada alınıyor?

son maçta vardıda ne oldu yere düşmekten başka ?? Berbat oynadı son maçta...

anilton
09.Kasım.2006, 03:01
Örneğin bak Serhat'ın yerine Gökhan Ünal neden yok?

Serhat formda çünkü...

Emurafu
Takımda gereksiz olarak ibrahim kaş,sedat bayrak ve emre aşık bunlar ne yaptıda kadrodalar Gökhan Ünal, Yasin Çakmak ve Erdinç alınmalıydı kadroyaForvetlerin hepsi suanda çok formda gökhanı sanırım form düsüklügü yüzünden almadı...
.Ayrıca Stoperleri aday kodradan cıkarıp gökhan yazılırmı...

Erdinç konusunda haklı degilsin sivas anadolu takımı diye oyuncusu alınmayacakmı sonucta zirvede bir takım...Gecensenede kayseri formda iken Aydın alınmısdı kimsede kim bu aydın dememişdi..Toraman ve yasin desen anlarım...

El Comandante
Gökhan nereye aliniyor ? Sans verildi,sansini iyi degerlendiremedi.Ayrica kadroya cagirilan 5 tane forvet var,6.si fazla olurdu ...

Fernando Gago
09.Kasım.2006, 03:03
Gökhan Yerine Mehmet Yıldız var .. Diğerleri zaten Klasik ve Formda Forvet oyuncularız

GebzeLi1907
09.Kasım.2006, 03:05
Kadroda tek hata defans böLgesinde.İbrahim Kaş ve Emre Aşık gereksiz İbrahim'in oynamayacağı kesin zaten.Böyle macın Kadrosuna niye aLıosun.?Yasin Çok gerekLiydi aLmamış bekLeyip görecez artık İnş biz yanıLırız.
Ortasaha Forvet SecimLeri doğru.Wederson da aLınmamış onada sevindim.

El Barto
09.Kasım.2006, 03:06
Yapmayın yahu form düşüklüğü diyorsunuz Tuncay maşallah hiç eksik olmuyor babasının oğlumu Tuncay.

GebzeLi1907
09.Kasım.2006, 03:07
Tuncay son KrediLerini kuLLanıyor ;)

El Barto
09.Kasım.2006, 03:08
Tuncay son kredilerini kullaıyor ama Gökhan Ünal formsuz kadroda yok. ;) Eh Fatih Terim normal...

Fernando Gago
09.Kasım.2006, 03:09
Yapmayın yahu form düşüklüğü diyorsunuz Tuncay maşallah hiç eksik olmuyor babasının oğlumu Tuncay.

Abi Gökhan yerine şansı Mehmet Yıldıza vermiş zaten yeterince forvet var takımda ikisinden biri olması gerekiyordu ki böyle bir karar vermiş

sananes
09.Kasım.2006, 03:11
ben begenmedim takımı tuncayı cagırmamalıydı serhat secimi dogru ama oynatmaz zaten serhatı neden ibrahim kası cagırmıs hayret ben coktandır oynadıgını görmüyorum keske yasini cagırsaydı.rüstüyüde cagırmıs surpriz bekliyorum terimden bizim volkan yerine rustuyu 11 oynatırsa sasırmayın.neyse artık bekleyip görucez pek umitli degilim ama

El Barto
Ben neden Mehmet Yıldız var Gökhan yok demiyorum sadece kadro seçiminde Fatih Terim'in ne kadar dar bir bakış açısıyla baktıgını anlayamıyorum ona kızıyorum ona sinirleniyorum.

GebzeLi1907
Tuncay son kredilerini kullaıyor ama Gökhan Ünal formsuz kadroda yok. ;) Eh Fatih Terim normal...
Evt Fatih Terim için normaL.Güvendiği oyuncuLarLa sonuna kadar giden bir hoca bazen tutuyorda bu.İnş bu mactada tutar.Şahsi Fikrim Tuncay'ın oynamamasından Yana ama her ihtimaLe karşı Kadroda buLunmasında yarar var.

Emurafu
09.Kasım.2006, 03:12
Tuncay forvet degil Çok yönlü oyuncu..Ayrıca .Her yerde oynar..Alternatif acısından cagrılması iyi..Tuncayın tottenhamla macını canlı izledim..Baya güzel paslar calımlar atıyor ama kimse pasvermiyor..Birde sahanın yıldızı idi hocası oyundan cıkarıyor..Hocasının büyük sucu var bence...
Emre belözoglunu bile cagırmamıs hayret..Tamda ne güzel kadro cagırıyor derken bir yasini cagırmadı ondan kötü etti..Ah terim yasin cagrılmazmı...

El Barto
09.Kasım.2006, 03:15
Tuncay'ı hep beraber izledik son Milli maçlarda. Ligdeki performansıda ortada en kötü transfer seçilecek adam neredeyse ama Milli takıma lazım.

Fıratcan Alçınkaya
09.Kasım.2006, 03:15
Boro maçlarında pas almadığı doğru ama Milli Maçlarda son performansı çok kötü Arda belkide daha iyi bir tercih olur..

anilton
09.Kasım.2006, 03:16
Tuncay her zaman kadroda olmalı bence.Hiç bir sakatlığı,cezası yokken Brezilya Milli takımından Ronaldinho kesilir mi?Şimdi Tuncay kim Ronaldinho kim diyecekler çıkacaktır.Sadece orantı kurun...

Emurafu
09.Kasım.2006, 03:17
Tuncay'ı hep beraber izledik son Milli maçlarda. Ligdeki performansıda ortada en kötü transfer seçilecek adam neredeyse ama Milli takıma lazım.Aynen abi haklısın..Yunan macının Kötününde kötü oldu...Neyse abi okadar daolsun..en çok yasin veya toraman olayından tepki alır...Tuncayı oynatırsa zaten yerden yere vurulur...

anilton
09.Kasım.2006, 03:17
Tuncay'ı hep beraber izledik son Milli maçlarda. Ligdeki performansıda ortada en kötü transfer seçilecek adam neredeyse ama Milli takıma lazım.

Son Milli maçlarda Aurelio dışında kim iyiydi ki?

the_imam912
09.Kasım.2006, 03:22
Tuncay mı Hönk..!
Aday kadro tam yerinde.

CeSC FaBReGaS
09.Kasım.2006, 03:30
Bencede Tuncay kesinlikle 11'de başlamamalı bence.Bencede defans hattı seçimi kötü olmuş.Eğer maçta bu defansların hatası yüzünden gol yersek hiçde istenilmeyen şeyler olabilir.

deniz.91
09.Kasım.2006, 04:13
Arkadaşlar Gökhana formsuz diye alınmadı diyosunuz unutmayalım macaristan ve yunan maçını kazanmamızda en büüyk pay sahibi gökhanda ona kalırsa tuncay çokmu formda hakan şükür her maçta golmü atıyordu emre aşık çokmu iyi gökhana haksızlık edildi türkiye ligignin en iyi yerli forveti bence gökhan çok iyi top saklıyor

GeNç KaRTaL
09.Kasım.2006, 04:14
Defans seçimi garip geldi.İnşallah bu oyuncuları çağırırkenki düşüncesi Norveç maçında tutar ve Fatih Terim istifa eder..

Aşk-ı Şehir
09.Kasım.2006, 04:25
Formda oyuncuları almış Fatih Hoca ateş dolu küvet'e girip banyo yapacak resmen :)

besiktas1903
09.Kasım.2006, 06:17
defansa, hic oynamayan ibrahim kasi cagriyor her mac oynayan ibrahim toramani cagirmiyor. yasin cakmak ve ibrahim toraman , emre asik ve ibrahim kasin yerine cagirmaliydi.

nerazzuri
09.Kasım.2006, 06:24
Beyler Burda Beşiktaşın şu anki moral durumunu da düşünmek lazım. Toroman çok hata yaptı liverpol maçında ve moralmen çökmüş durumda ve Diğer oyuncularda. O yüzden almamıştır ama ;

Yasin Neden yok ? Gökçek Neden yok ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beklediğim Muhtemel Kadro ;

----------------------------------------- Volkan ----------------------------------------------------------------------------

---- Hamit -------------------- Emre ----------------------- Servet ---------------------------- Hakan Balta--------

-------------------------------------- Mehmet Aurelio --------------------------------------------------------------------

---------------- Gökdeniz --------------- Yıldıray Başturk ----------------------- Arda Turan --------------------

----------------------- Nihat ----------------------- Fatih Tekke ---------------------------------------------------

GebzeLi1907
09.Kasım.2006, 07:05
Yav Emre-Servet Düşünemiyorum bile göbeği..

İnş yanıLırım.

Aykan19o3
09.Kasım.2006, 08:59
Emre - Servet yanyana.!

deniz.91
09.Kasım.2006, 16:27
Kadro şöyle olmalı:

---------------Rüştü---------------

GGönül-----Emre-----Servet-----HBalta

--------------------Aurelio--------------------

Hamit-----------------------------------Arda

--------------------MTopuz------------------

------------Nihat----------Tekke-----------

böyle bir kadroyla çıkarsak yenebiliriz ama defansın göbeği çok kötü

Varonil
09.Kasım.2006, 16:30
Euro 2oo8 yolunda son şansımız.Mutlak kazanmamız gerekiyor.

fenerbahce_1907
09.Kasım.2006, 16:32
Carew ve İversen bu defansı paramparça eder.

eXcitinG
09.Kasım.2006, 16:35
Lig maçLarı bitmeden konuLarı açmayın diyoruz.Lig maçLarını atLataLım enine,boyuna tartışırız,konuşuruz.

O zaman a kadar kiLitLi.

eXcitinG
11.Kasım.2006, 17:58
Kritik,bizim için devam tamam maçı oynayacağız Norveç iLe.Ben eğer Fatih Terim son haftaLarda Ligde ve Avrupa da formda oLan oyuncuLardan kuruLu bir kadro iLe maça başLarsa kazanacağımızı düşünüyorum.Kadronun nasıL oLması gerektiği hakkında bir fikir ortaya atmak istemiyorum ama forvet hattında kesinLikLe Nihat ve F.Tekke oLmaLı.

uAsamet91
12.Kasım.2006, 00:29
Fatih Tekke kadrodan çıkartılmış.Nihat-Serhat ikilisi oynayabilir

BlackEagle19o3
12.Kasım.2006, 00:45
Nihat garanti de:)Partneri olabilcek 4 aday var.Benim tercihim sırasına göre Tuncay-Semih-M.Yıldız ve Serhat:)

LaigLeNoiR
12.Kasım.2006, 00:54
Valla ne yalan söyliim zerre kadar şansımız yok.

Yenileceğiz.Bu takımdan başarı da beklemiyorum zaten.

Yanılan ben olurum inşallah yine.

Deza
12.Kasım.2006, 01:25
Kadro şöyle olmalı:

---------------Rüştü---------------

GGönül-----Emre-----Servet-----HBalta

--------------------MTopuz------------------

------------Nihat----------Tekke-----------

böyle bir kadroyla çıkarsak yenebiliriz ama defansın göbeği çok kötü

Topuz zaten sakat. Onun yerine Yildiray. Tekke´nin yerinede Semih veya Tuncay olabilir. Emre de olur, dizilise bagli. Kalede Volkan tartismasiz bence. Rüstü Hakan´i bile gecemiyor Besiktas´da.

Sheriff
12.Kasım.2006, 01:51
Topuz yerine Yusuf oynasın.. Servet yerine kim oynarsa oynasın..
Onun dışında dnz009'un kadrosu güzel..

fenerbahce_1907
12.Kasım.2006, 01:53
En güzel kadro bu bence.
---------------Volkan---------------

G.Gönül-----Emre-----Servet-----H.Balta

--------------------Yıldıray------------------

------------Nihat----------Semih(Mehmet Yıldız)-----------

LaigLeNoiR
12.Kasım.2006, 01:56
GK-Volkan ( m )
DR-Hamit
DL-Volkan Y
DC-Servet ( m )
DC-Emre ( m )
MR-Tuncay
ML-Arda
MC-Yıldıray
MC-Emre
FC-Nihat
FC-Mehmet Yıldız

Kafamdaki ilk 11 bu şekilde yanına ( m ) koyduklarım mecburi.

anilton
12.Kasım.2006, 02:36
---------------Volkan---------------

G.Gönül-----İ.Kaş-----Servet-----H.Balta

--------------------Yıldıray------------------

------------Nihat----------Tuncay---

Emurafu
12.Kasım.2006, 02:38
Hızlı oyuncuları oynatmamız lazım..Yani savunmanın arkasına sarkacak adamlar....Çünkü norvec takımı havadan çok iyi ama savunma agır Gerekirse Serhatta Oynayabilir tekke falan bunlar zor..Her topu adamlar alır yoksa...

El Comandante
12.Kasım.2006, 02:39
-------------Volkan---------------

Gökhan----Servet---Sedat----Hakan Balta-----

--------------Aurelio----------------

Hamit--------------------------Arda Turan---

-------------Yildiray------------

---------Nihat------Mehmet Yildiz(Semih)

BeaT
12.Kasım.2006, 02:42
bu defanstan cektıgımız nedir ya şu anda hangı turku koyarsan koy hiç biri güven vermiyor umarım gelecek sene üst düzey defans oyuncumuz olabilir onun dışında nihat,g.gönül,yıldıray,aurelıo mutlaka oynamalı tuncay kesinlikle oynatılmamalı.

Deza
12.Kasım.2006, 02:56
Hızlı oyuncuları oynatmamız lazım..Yani savunmanın arkasına sarkacak adamlar....Çünkü norvec takımı havadan çok iyi ama savunma agır Gerekirse Serhatta Oynayabilir tekke falan bunlar zor..Her topu adamlar alır yoksa...

Nihat, Arda, Yildiray ve Gökdeniz bu is icin ideal oyuncular. Kagit üzerinde okadar cok "iyi" orta saha oyuncumuz var ki, secim yapmak da zor. Hamit, Yildiray, Emre, Aurelio, Deniz, Tuncay, Gökdeniz ve Arda. Bunlardan herhangisi ilk 11 yer alirsa mac öncesi benim itirazim olmaz. Terim´in isi de zor. O gün icin dogru olan 4-5 kisiyi sececek bunlar arasindan. Merak ediyorum, niye hic 3´lü defans denemiyoruz. Riskli olabilir ama zaten bizim defans simdi de saglam degil, belki iyi bir etkisi olabilir.

Ben takimi böyle görmek isterim:

----------------------Volkan-------------------------

Gökhan--------Deniz----------Servet---------H. Balta

----------------------Aurelio-------------------------

Hamit----------------------------------------Arda

---------------Gökdeniz-------Yildiray----------------

------------------------Nihat------------------------

Sheriff
12.Kasım.2006, 22:18
Hücum oyuncularımızın sayesinde turu atlayacağız (Servet bizi yakmazsa) ;)

eXcitinG
12.Kasım.2006, 22:24
Nihat, Arda, Yildiray ve Gökdeniz bu is icin ideal oyuncular. Kagit üzerinde okadar cok "iyi" orta saha oyuncumuz var ki, secim yapmak da zor. Hamit, Yildiray, Emre, Aurelio, Deniz, Tuncay, Gökdeniz ve Arda. Bunlardan herhangisi ilk 11 yer alirsa mac öncesi benim itirazim olmaz. Terim´in isi de zor. O gün icin dogru olan 4-5 kisiyi sececek bunlar arasindan. Merak ediyorum, niye hic 3´lü defans denemiyoruz. Riskli olabilir ama zaten bizim defans simdi de saglam degil, belki iyi bir etkisi olabilir.

Ben takimi böyle görmek isterim:

----------------------Volkan-------------------------

Gökhan--------Deniz----------Servet---------H. Balta

----------------------Aurelio-------------------------

Hamit----------------------------------------Arda

---------------Gökdeniz-------Yildiray----------------

------------------------Nihat------------------------

Senin bu yazdığın kadro iLe Norveç karşısına çıkarsak facia oLur.
Ne oLursa oLsun tek forvet başLamamaLıyız.Nihat tek forvette katı ve uzun norveç savunması arasında kayboLur.Ha dersin ki aradan pasLarLa kaçamazLar mı diye ama unutmamaLıyız ki soL ve sağ bekLerinde çok hızLı kademe anLayışı çok iyi adamLar var ve bu yüzden de aradan pasLarın pek bir faydası oLmaz.Gökdeniz ise yıLdıray ın yanında ikinci bir forvet pozisyonunda arkadan sarkacak forvet gibi oynarsa da yararLı oLamaz.

uaylmz
12.Kasım.2006, 23:07
......................................Volkan...... ................................

Gökhan G. ............Servet..................Emre A..........Hayrettin

..........................Aurelio................. .Emre B. ......................

Hamit A................................................. ................Tuncay

.....................................Yıldıray..... ..................................

......................................Nihat....... ..................................

arda ile maça başlamamlıyız arda fizik olarak hiç bir zaman ahzır bir oyuncu deil ne kadar teknik olursa olsun nedendir anlaya mıyorum maximum 45 dakika oynayabilecek bir isim üstelik hava koşulları ve rakibin fiziksel üstünlükleri göze alınınca mücadeleci bir tunvay iyi bir tercih dmc de emre nin oynamsı lazım ataklara yön verecek ortasahanın beyni görevini yapıcak tek isim o dur. forvet ilk olarak tek forvet başlamalıyız ama iki forvet başlarsak nihatın yanında mutlaka MEHMET YILDIZ olmalıdır(ekmeğini veriri topunu vermez ) :)

fmsmyrna
12.Kasım.2006, 23:21
benim kadrom
Gk-Volkan
Dr-Hamit
Dc-Servet
Dc-Emre Aşık
Dl-Hakan Balta
Mr-Serhat Akın
Mc-Emre
Mc-Aurelio
Ml-Tuncay
Fc-Nihat
Fc-Varsa Halil yoksa Semih

ogcj_me
12.Kasım.2006, 23:48
......................................Volkan...... ................................

Gökhan G. ............Servet..................Emre A..........Hayrettin

..........................Aurelio................. .Emre B. ......................

Hamit A................................................. ................Tuncay

.....................................Yıldıray..... ..................................

......................................Nihat....... ..................................

sol kanat ve stoperler aşırı kötü
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
-----------------------Volkan---------------

G.Gönül-----Yasin Ç.-----Servet-----Volkan Yaman

------------------------Aurelio--------------------

Hamit-----------------Emre------------------Vederson Gökçek

-----------------------------------------------------------------

----------------Nihat------------Semih---

Universal
13.Kasım.2006, 00:28
Katı bir defans yapmak zorundayız. Rakibimize pozisyon vermeden bıktırmamız gerekiyor. Kontra ataklar ile bir gol bulup maçı 1-0 kazanmalıyız. Eğer ilk golü biz yersek büyük ihtimalle olumsuz bir sonuç ile Norveç'ten döneriz.

ZiyaSerdar
13.Kasım.2006, 01:16
Katı bir defans yapmak zorundayız. Rakibimize pozisyon vermeden bıktırmamız gerekiyor. Kontra ataklar ile bir gol bulup maçı 1-0 kazanmalıyız. Eğer ilk golü biz yersek büyük ihtimalle olumsuz bir sonuç ile Norveç'ten döneriz.
Katı defans yapacağımızı sanmıyorum galip gelmek zorundayız. Zaten kontra atak bulmamız çok zor. Norveç katı savunma uygular, bizde yunanstan maçı gibi baskı kurmaya çalışırız.

fmsmyrna
13.Kasım.2006, 01:20
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Biz mevcut kadro içi kadro yaptık zaten

deniz.91
13.Kasım.2006, 02:12
takım yensinde kim oynarsa oynasın

Universal
13.Kasım.2006, 02:14
Katı defans yapacağımızı sanmıyorum galip gelmek zorundayız. Zaten kontra atak bulmamız çok zor. Norveç katı savunma uygular, bizde yunanstan maçı gibi baskı kurmaya çalışırız.

Bahsettiğim olay 0-0 oynayıp 1-0 kazanmalıyız. Öyle yok 2-3 gol atalım dersek yeniliriz.

uAmurat91
13.Kasım.2006, 02:15
Hücum oyuncularımızın sayesinde turu atlayacağız (Servet bizi yakmazsa) ;)
Merak etme sen, Servet bizi kurtaracak olan kişidir bu tür maçlarda..

Volkan

Gökhan G.
Servet
Emre A.
Hakan B.

Gökdeniz
Yıldıray
Aurelio
Arda

Nihat
Serhat

Bu 11'i bekliyorum ben..

El Barto
13.Kasım.2006, 02:16
takım yensinde kim oynarsa oynasın

100 mesaj olmuş neredeyse en beğendiğim mesaj bu :) Altına birde benim imzamı ekleyin. (::)

Deza
13.Kasım.2006, 02:22
Sol bekimiz disinda biz Norvec´ten her posisyonda üstünüz. Iddaa ediyorum stoperlerimiz bile onlarinkinden daha iyi. Ancak bu bizim oyuncularin bildigimiz iyi oyunlarini oynayabilirlerse yansir maca. Hava sartlariymis, kazanma baskisiymis falan hic önem tasimaz ozaman, maci da aliriz. Ama dedigim gibi ancak iyi oynayarak olur bu is.

uaylmz
13.Kasım.2006, 05:32
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

senin yaptığın kadro ne ki wederson la volkan kadroda varmı ki bide böyle stres dolu maçta defans a yasini koyarsan eli ayağına tutuşur carew karşısında; wedersonun yerine tuncay çünkü bize bu maçta teknik deil savaşıcak oyuncular lazım volkan y. da aynen hem yavaş hemde maçın sonunu getirmiyo çabuk bi oyuncu deil semihte sadece çalışkan bir oyuncu ekstra bişey katamaz mehmet yıldız bence daha çalışkan atısı hava hakimiyeti,gücüdür ve yüreğiyle oynuo ama forvette gol atma tekniği ve tecrübesiyle nihat a partner f.TEKKE de olabilir

nerazzuri
13.Kasım.2006, 17:55
Beklediğim Muhtemel Kadro ;

----------------------------------------- Volkan ----------------------------------------------------------------------------

---- Hamit -------------------- Emre ----------------------- Servet ---------------------------- Hakan Balta--------

-------------------------------------- Mehmet Aurelio --------------------------------------------------------------------

---------------- Gökdeniz --------------- Yıldıray Başturk ----------------------- Arda Turan --------------------

----------------------- Nihat ----------------------- Mehmet Yıldız (tekke sakat) ---------------------------------------------------
Ben yine Beklediğim ilk 11'in arkasındayım.

Sadece sakatlanan Fatih Tekke'nin yerine Mehmet Yıldız' görebiliriz.

Bu oyuncular ( Stoperler harici emre-servet ) bence hepsi son haftaların formda oyuncuları.

Bu 4-1-3-2 şeklindeki anlayışla hem istediğimiz katı savunmayı hemde istediğimiz çok adamla atak organizasyonunu kolaylıkla gerçekleştirebiliriz.

Defansın sağında ve solunda bulunan Hamit ve Balta 2 side ileriye çabuk çıkan ve geriye çabuk dönen oyuncular sorun çıkmayacağını düşünüyorum.

Aurelio zaman zaman atakta genellikle servet ve emrenin ortasına geçerek hem libero hemde ön libero görevini yapabilir.

Gökdeniz ve Arda hem hızlı hem teknik oyncular zaten ileriye çabuk çıkıp defans yaptığımız zamanda alan kapatabilecek yeteneğe sahip oyuncular. Hemde kontra-atağa çabuk çıkartabilecek oyuncular.

Yıldıray ise defans yapabilme yeteneği az olmasını göz önünde bulundurarak , Burda devreye Mehmet Yıldız girer. Geriye dönerken Mehmet Yıldız dönebilir Yıldıray Nihat ilerde kalırlar. Mehmet yeterince süratli bir oyuncu çok iyi top sürüyor.Yorulmak nedir bilmiyor tabiri caizse :p

Ben bu maçı kaybediceğimizi adım gibi biliyorum. Çünkü Fatih TERİM böyle bir kadroyla asla çıkmaz. Diğer arkadaşların yaptığı gibi de çıkmaz. Ben yine klasik bi kadro bekliyorum Fatih hocadan. 4-5-1 şeklinde bir sistem ile çıkıcak yine.

Volkan

Hamit
Emre
Servet
Hakan Balta

Tuncay Şanlı
Emre Belözoğlu
Mehmet Aurelio
Yıldıray Baştürk
Arda Turan

Nihat Kahveci

!...

nart_susruko
13.Kasım.2006, 18:08
100 mesaj olmuş neredeyse en beğendiğim mesaj bu :) Altına birde benim imzamı ekleyin. (::)
nasıl yani imza falan.. :roll: :icon_eek: :icon_biggrin:

küçük sitemler ettin bazen
bazen kelimelerle af diledim senden
o kadar memnunum ki bana gelmelerinden
belki hiç belli etmem ama
dünyanın en mutlu erkeğiyim ben
yanındayken

Sheriff
13.Kasım.2006, 21:46

Yeterki yakmasında kurtarmasını filan istemiyorum...;)

Fıratcan Alçınkaya
13.Kasım.2006, 21:49

Aman dur bu tür maçlardan 1-2 tane geldi gözümün önüne..:p Oynaması taraftarı değilim ama Carew'in olduğu takımda olması lazım...

CeSC FaBReGaS
13.Kasım.2006, 22:02
Eger milli takim milli takim bilincinde oynarsa yenecegiz bu maci.

Sekopej
13.Kasım.2006, 22:13
KA-ZA-NA-CA-ĞIZ Aksini düşünmüyorum. Terim'i hep eleştirdim ama bu sefer doğru olanı yaptı. Takımı buradan uzaklaştırdı. Türiye'de çalışmalara devam etseler gereksiz gerlimler olacaktı.

Bu maça oyuncular ve teknik ekip kensini çok iyi hazırlayacaktır. Herkes sorumluluğunu bilip ona göre davranacaktır. Teknik, taktik, 11, ne olursa, kim olursa olsun, bu maçın önemini kavradıktan sonra galibiyetle döneriz oradan. Ve döneceğimize de inanıyorum...

Emurafu
13.Kasım.2006, 22:16
Burda kadro yapıpdakendimizi yormayalım..Çünkü Sonucta Terim rakibi analiz yapacak..Ona görebir kadro olusturacak...Burdan bu kadro cıksın dersek biraz ezbere olur...

gerrrard
13.Kasım.2006, 22:24
Kimse kafasını yormasın. Kesinlikle kazanacağız.:) Haydi hep beraber!!!!

Doyamadan suyuna havasına yalın ayak çıktım yola. Kalamadım avrupa amerika sonunda bak döndüm sanaaa. Az gittim uz gittim dere tepe düz gittim. çok gezdim çok gördüm bulamadım bak tüm yolların sonunda damarımda kanımda yüreğimde canımda TÜRKİYE tüm yolların sonunda damarımda kanımda kalbimin ortasında TÜRKİYEEE

:n:

DisCo
14.Kasım.2006, 00:15
Norveç'in hızına ayak uydur maçı al taktik bundan ibarettir.

Benim korkum bu maçı kazanıp sonraki maçta yenilerek şampiyonaya gidememek tam Türk usulü

Atakan38
14.Kasım.2006, 17:45
İbrahim Kaş
Hayrettin
Sedat

BunLar Nerden Cıktı AnLamadım
Bari Uğur Uçar,Can,Mustafa Doğanda Alınsaydı

Gökhan ÜnaL OlmaLıydı

KaLeci Frktmez

Gokhan__Servet__Emre__Hakan

Hamit__Gökdeniz(Yusuf)__AureLıo__Emre

Nihat___Mehmet

Servet Formunda Olup BoL Hata Yapmazsa Defans Çok İii

Emurafu
14.Kasım.2006, 20:38
Atakan Sedat ve Hayrettin hiç izlemedin sanırım..Onlarda hakeden biriler Sivasspor takımı suanda Lider sayılır...Onlardan bir oyuncu alındınmı nedne tepki veriliyor..Gökhan Ünal alınmaması haklı..Onun yerinede Mehmet yıldız alındı..Semih,Nihatta var ayrıca...

Bu yıldıray milli takıma gelince hep sakatlanıyor..Kesin bunda bir iş var..Yıldırayın olmamadı Çok kötü onun Gibi nbir adam yok suan takımda...Büyük ihtimal emre Oynuyacak yerine

Bütün spor yazarlarının kadrosu söyle hep birer kadro yapmıs....

----------Volkan------------------

--Gökhan---Emre--Servet---Hakan-

---Hamit---Aurellio--Emre---Tuncay-

-------Nihat----Semih(M.yıldız)-

Hiçkimse Sola Ardayı Koymamıs..Herkez Tuncayı koymus....

ForsakeN
15.Kasım.2006, 02:21
Yıldıray yok! Norveç nefes aldı

Norveç Milli Takımı, Yıldıray Baştürk'ün oynamayacağı haberi üzerine rahat bir nefes aldı. Norveçli futbolcular yaptıkları açıklamada "Baştürk'ün sakatlığı nedeniyle koşamadığını ve takımda yer almayacağını öğrendik. Bu haber bizi rahatlattı. Baştürk, orta sahada çok sağlam bir oyuncu" dediler.

Öte yandan kapalı kapılar ardında çalışan Norveç Milli Takımının teknik direktörü Hareide'nin oyuncularına "Bu maç bizim için hayati önem taşıyor. Türk casusların gelip idmanımızı ve taktiklerimizi izlemesini istemedim" dediği öğrenildi. Bislett stadyumundaki idmanda, Kaptan Andresen havanın soğukluğu nedeniyle montunu bile çıkarmadı. Andresen'in oynamayacğı kesinlik kazanırken, Hareide orta sahada bir kaç oyuncu denedi. Hareide'nin orta sahada Andresen yerine Amexander Tettey'e görev vermesi bekleniyor. Tettey, Türkiye karşısında mutlaka galibiyet alacaklarını söylerken, takımda Christian Grimstad, Jan Gunnar Solli, Alexander Tettey, Vidar Riseth, Per Ciljan, John Carew Kristofer Haestad gibi oyuncuların ilk 11'de yer alması bekleniyor.

"CAREW, SON 20 YILIN EN İYİ OYUNCUSU"

Hareide, Türkiye maçında John Carew'e büyük iş düşeceğini ve kaptanın da golcü oyuncu olacağını belirterek "Carew son 20 yılın en iyi oyuncusu "dedi. Carew, Hareide'nin iltifatına layık olmaya çalıştığını belirterek, Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Türkiye karşışında da en iyi mücadelemi sergileyeceğim. Türkiye maçı bana çok heyecan veriyor şimdiden kalbim atmaya başladı. Karşılaşmanın kırıcı geçmemesini diliyorum " dedi.

Kaynak : DHA

GodfatheR
15.Kasım.2006, 02:28
Bu kadro en ideali.Tabı Emre ve Servet mecburiyetten

------------Volkan

--Gökhan---Emre--Servet---Hakan-

---Hamit---Aurellio--Emre---ARDA-

-------Nihat----Semih

GeNç KaRTaL
15.Kasım.2006, 04:48
Bu maçı kazanacağımız yönünde bir his var içimde.Ortam gayet sakin.Fatih hocanın yüzü gülüyor.İnşallah maçtan sonrada güler..

SaRPeR1903
15.Kasım.2006, 05:02
Norveç zorlansada kazanacak gibime geliyor..

DisCo
15.Kasım.2006, 05:58
Bu maçı kazanacağımız yönünde bir his var içimde.Ortam gayet sakin.Fatih hocanın yüzü gülüyor.İnşallah maçtan sonrada güler..

Bu durumu bilerek yapıyorlar gibime geldi. Çünkü Terim gerginlik oluşturarak motive ediyor ve bu şekilde motivasyonun ters teptiği konusunda eleştiriler vardı. Eleştirilerin oluşturduğu baskılar yüzünden çok rahatız pozisyonlarına giriyorlar. Allah korusun yenilirsek en azından yine gergin ortam oluşturdu ve yenildik denmeyecek.

Fietra 10
15.Kasım.2006, 06:35
Maçtan 2-3 hafta öncesinde daha dogrusu Yunanistan maçından sonra kesinlikle Norveç'i yenmenin mucize olduguna inanıyordum hatta galibiyete gram inanmıyordum..fakat son 2 gündür maça acayip motive oldugumdan dolayı ve Türkiyemin maçı oldugundan acayip olumlu bir hava içindeyim..bu hislerimi umarım milli takımımızda galibiyetle süsler..

Fıratcan Alçınkaya
15.Kasım.2006, 06:54
Hiçkimse Sola Ardayı Koymamıs..Herkez Tuncayı koymus....

Emrah az önce spor haberlerinde izledim Arda olucakmış büyük ihtimalle solda...

Volkan
Gökhan Gönül
Hakan Kadir Balta (Hayrettin)
Emre Aşık
Servet
Aurellio
Emre
Hamit
Arda
Nihat
Semih

Cengo
15.Kasım.2006, 07:14
4-4-2 kazanmamız çok zor..
Bence 4-3-3 oynamalıyız..

-------------------- Semih -----------------
-------- M. Yıldız ------------ Nihat/Hamit---

---------- Emre --- Deniz --- Aurelio ---------

Hakan B. -- Emre Aşık --- Sedat ---- Gökhan

-------------------- Volkan -------------------

Pozisyona göre;
Emre hafif sola kaçabilir,
Deniz - Aurelio göbekte ikili sabit kalırlar,
Nihat sağa kaçabilir, o oyunu da biliyor,
Mehmet Yıldız da içeri girebilir, çok güçlü zaten Rooney gibi biraz serbest kullanılabilir..

Uzun takımlara böyle yerden harika bir oyun oynayabiliriz, oynayabilirdik!..

4-4-2 ile oyun sıkışacak, topu ileri taşıyacak Yıdıray gibi bir oyuncumuz da yok.Tamamen kanatlara adam kaçırmaya dönmek zorunda kalacağız!
Hakan yerine de Volkan Yaman olsaydı keşke, bindirebilecek sol bek lazım..

anilton
15.Kasım.2006, 07:19
4-4-2 kazanmamız çok zor..
Bence 4-3-3 oynamalıyız..

-------------------- Semih -----------------
-------- M. Yıldız ------------ Nihat/Hamit---

---------- Emre --- Deniz --- Aurelio ---------

Hakan B. -- Emre Aşık --- Sedat ---- Gökhan

Hakan yerine de Volkan Yaman olsaydı keşke, bindirebilecek sol bek lazım..

4-3-3 oynarsak eğer kadro şöyle olmalı bence;

------------------- Nihat -----------------
-------- Arda ----------------- Tuncay ---

---------- Emre --- Aurelio --- Hamit---------

Hakan B. -- Emre Aşık --- Servet ---- Gökhan

Cengo
15.Kasım.2006, 07:23
4-3-3 oynarsak eğer kadro şöyle olmalı bence;

------------------- Nihat -----------------
-------- Arda ----------------- Tuncay ---

---------- Emre --- Aurelio --- Hamit---------

Hakan B. -- Emre Aşık --- Servet ---- Gökhan

Servet el bombası, Tuncay 3lünün sağında oynayamaz.Serbest oynayabilecek oyuncunun top saklaması, teknik biri olması lazım,içeri katedecek çünkü..

Daha önce Fatih hoca denedi bir maçta, ileri üçlünün soluna Tuncay, sağına Nihat çok zorlandılar..

4-4-2de oyun sıkışınca oyun kurucu da olmadığında ileriye dolduracağız, uzun forvetimiz de yok bakalım neler olacak..

--

Bir ek yapayım, daha önce demiştim ofansif ve defansif önliberolara var diye..
Deniz savaşan defansif stoperden devşirme önlibero.

Oysa ki Aurelio fiziği ile oynamıyor, mental yetenekleri ve tekniği üst seviyede.Omuzomuza kalamaz Aurelio.

Emre ve Hamit zaten ofansif oyuncular, öylebir 3lü bayağı zorlanır orta sahada..

Emerson, Gattuso, Diarra gibi oyuncuların görevi de biraz pislik yapmak, sertleştirmek, geriye top attırmamak zaten..

anilton
15.Kasım.2006, 07:28
Servet el bombası, Tuncay 3lünün sağında oynayamaz.Serbest oynayabilecek oyuncunun top saklaması, teknik biri olması lazım,içeri katedecek çünkü..

Daha önce Fatih hoca denedi bir maçta, ileri üçlünün soluna Tuncay, sağına Nihat çok zorlandılar..

4-4-2de oyun sıkışınca oyun kurucu da olmadığında ileriye dolduracağız, uzun forvetimiz de yok bakalım neler olacak..

Servet elimizdeki stoperlere baktığımızda oynamayı hakediyor bence...

Tuncay ikinci forvet gibi daha çok,savunmanın arkasına sarkar,Nihat'ın boşalttığı yerlere girer fırsatçılığını konuşturur...

Cengo
15.Kasım.2006, 07:36
Servet elimizdeki stoperlere baktığımızda oynamayı hakediyor bence...

Tuncay ikinci forvet gibi daha çok,savunmanın arkasına sarkar,Nihat'ın boşalttığı yerlere girer fırsatçılığını konuşturur...

3lünün solu ve sağı hep forvetten bozma kanat yetenekleri olan oyunculardan kurulur.
Tuncay ne kanat ne forvet, son derece yeteneksiz, top tutmaktan aciz, sıfır teknik bir oyuncu.Hız herşey demek değil.Fırsatçılık diye bir şey yok artık, takım oyunu kazandırır, oyuncular değil..
Tuncay batırır, top kaçırır, top saklayamaz, içeri katedemez.Ara pası atacaksın koşacak oooooo boş işler bunlar..
Arda'yı orta solda yıpratırlar, içeri katedemeden topu bırakır, omuzomuza oynayacak biri değil, kanada kitler yine kendisini..

Deza
15.Kasım.2006, 08:39
Yanlis hatirlamiyorsam bir gazetede Norvec teknik direktörün yorumlarini okumustum. Bizim takimda cok yeni ve tanimadik oyuncular oldugundan yakiniyordu. Terim´in Hakan, Ümit, Ibrahim Üzülmez, vs. gibi bilinen oyuncularin yerine baskalarin kadroda yer almasini Norvec icin bir dezavantaj olarak görüyormus. Bu oyunculara ne türlü önlem falan alacagini bilmiyormus.

Bence Norvec teknik direktörü dogru bir tespit yapmis. Is bizim bu avantaji kullanabilmemiz. Onlarin pek bilmedigi Semih, Gökhan Gönül, Mehmet Yildiz, Yusuf gibi oyuncularimizi oynatirsak Norvec icin süpriz olur ve onlarin oyun kurgusunu bozabiliriz.

Bigturk
15.Kasım.2006, 09:21
Bu Terim in son sansi gibi gelyor bana, bunu kayip etse nerede is bulacak lol,

bence: 4-2-3-1 oynasa iyi olur

GOkhan - Servet - Emre - Balta

Aurelio - Emre

Hamit/Nihat - Yusuf/Gokdeniz -Arda

Yildiz/Semih

Emurafu
15.Kasım.2006, 21:01
Emrah az önce spor haberlerinde izledim Arda olucakmış büyük ihtimalle solda...

Volkan
Gökhan Gönül
Hakan Kadir Balta (Hayrettin)
Emre Aşık
Servet
Aurellio
Emre
Hamit
Arda
Nihat
SemihEvet fırat NTV söyledi..Bende izledim...

Bu arada Siz istediginiz kadar konusun Servet kesin ilkonbirde...Ah birde Servet gol atarmıs 1-0 Alırmısız....Ozaman serveti Omuzlara alırız..

Dün gece rüyamda gördüm bu maçı 1-0 öndeyiz ama sonra uyandım...

VahdeTrabzon
16.Kasım.2006, 01:21
Türkcell in reklamını izleyince bir coşkuya geliyorum yaw:D:D

inşallah alırız ya bi stoperleri var upuzun bişey Helstad mıydı neydi inşallah oynamaz o ya bide forvette Mehmet Yıldız iyi iş yapar boğuşur onlarla
Bu maçı kesin almalıyız 6 sene aradan sonra Tükriye yi Uluslararası arenada görmeyi çok istiyorum

CeNTeR_TR
16.Kasım.2006, 01:46
Kazanan taraf olmalıyız ve umarım kazanırız..Mehmet Yıldız oynarsa iyi iş yapar..Sürekli basıp kontralara izin vermemeliyiz

RoNNiE91
16.Kasım.2006, 04:41
Aslında benim pek aman aman bir ümidim yok.İçime kazanamayacağız gibi bir his doğuyor.Ama umarım yanılırım.Umarım kazanır ve Avrupa'ya gideriz.Ayrıca defansta Emre Aşık'ın olması ne kadar doğru bilemem.Gökdeniz ve Yusuf bu kadroda olmalıydı.

Rsa
16.Kasım.2006, 05:36
Kazanmak zorundayız.

Fıratcan Alçınkaya
16.Kasım.2006, 06:06
Dün gece rüyamda gördüm bu maçı 1-0 öndeyiz ama sonra uyandım...

Sende Futbolla yatıp futbolla kalkıyon ara ver yahu :n:

Kötü bir neticeyi düşünmek bile istemiyorum gerçi biz bu maça geldiğimizde garantilemiş olmamız lazımdı çoktan ama zor bir deplasmana bıraktık 2oo8'i inş. kazanan taraf oluruz...

anilton
16.Kasım.2006, 06:38
Kazanıcağımızı düşünüyorum...

Hatta iki ve daha üstü farkla...

deniz.91
16.Kasım.2006, 06:49
bu turnuvaya katılalım artık lütfen ya ben yazın kendi milli takımımı izlemek istiyorum Gökhan Ünallı Mehmet Topuzlu:D

Emurafu
16.Kasım.2006, 07:34
İşte milli takımın onbiri

A Milli Takım'ın yarın Norveç karşısına çıkacağı muhtemel onbiri belirlendi
(A) Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda yarın Norveç ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Karşılaşmanın oynanacağı Ullevaall Stadı'nda gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık tutuldu.

(A) Millilerde, belinden ağrıları bulunan Deniz'in yarın oynayıp oynamayacağına yönelik herhangi bir açıklama yapılmadı.

Ullevaall Stadı'nda TSİ 20.00'de başlayacak olan ve Alman hakem Marcus Merk'in yöneteceği maça millilerin Volkan, Gökhan, Emre Aşık, Servet, Hakan Balta, Hamit, Mehmet Aurelio, Emre Belözoğlu, Arda, Mehmet Yıldız ve Nihat'tan oluşan muhtemel ilk 11 ile çıkması bekleniyor.

-

Kaynak: AA

Ah Servet Yarın 1gol atsa:zuhaha:

Fernando Gago
16.Kasım.2006, 15:39
Mehmet Yıldız Norveç defansını baya zorlar fiziği ve gücüyle Terim bunu kullanmak istiyor anlaşılan çünkü Semih çok daha iyi ondan

deniz.91
16.Kasım.2006, 17:36
bencede mehmet yıldızı kesnin oynatmalı norveç defansı onla uğraşırken nihatta atmalı

MeMo
16.Kasım.2006, 17:38
Gazatelerde Semih'in adı geçiyor..

Aykan19o3
16.Kasım.2006, 20:19
Maç Günü Geldi Çattı.

ogcj_me
16.Kasım.2006, 21:14
Aurelio-deniz oynarsa ortada rahat kazaniriz
Bence hem hamit hemde gokhan ayni anda oynamali ama boylede iyi
mehmet yildiz insallah iyi oynar

Emurafu
16.Kasım.2006, 21:21
Gazetelere pek Bakmayın.........Anadolu Ajansı En saglam kaynaktır........

Volkan, Gökhan, Emre Aşık, Servet, Hakan Balta, Hamit, Mehmet Aurelio, Emre Belözoğlu, Arda, Mehmet Yıldız ve Nihat

Kaynak: AA(saglam haber)

Aşk-ı Şehir
16.Kasım.2006, 21:25
Valla bu tip işlerde his önemli değildir. Ama öyle hissediyorum ki bu akşam hepimiz sevineceğiz. İddaada'da direk Türkiye'ye 2 verdim. 2.60 oran veriyodu. :)

ForsakeN
16.Kasım.2006, 21:44
"Avrupa bu maçı bekliyor!"
Norveç Futbol Federasyonu'nun medya ve TV sorumlusu Knut Kristvang, Avrupa'nın Türkiye maçına büyük ilgi gösterdiğini açıkladı. Kristvang, UEFA tarafından gecenin en kritik karşılaşması olarak ilan edilen mücadeleye İngiltere Premier Ligi'nden 9 kulüp ile İtalya, Almanya, İskoçya, Hollanda ve Fransa'dan birçok kulübün Ullevaal Stadı'nda yer ayırttığını bildirdi. Kristvang, kendilerine gelen başvurularda, kulüp yetkililerinin isimlerini belirtmedikleri Türk futbolcuları takip edecekleri bilgisini verdiklerini ifade etti.

Avrupalı menajerlerin özellikle milli takıma yeni seçilen isimleri mercek altına alacakları, adı sürekli transfer piyasasında geçen Mehmet Aurelio için de birçok kulübün devrede olduğu bildirildi.

Kaynak : Milliyet

deniz.91
17.Kasım.2006, 02:07
Valla bu tip işlerde his önemli değildir. Ama öyle hissediyorum ki bu akşam hepimiz sevineceğiz. İddaada'da direk Türkiye'ye 2 verdim. 2.60 oran veriyodu. :)

bende üst bastım :D

Knightmare
17.Kasım.2006, 02:34
Süten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali :) bakmadım bile oranlarına Türkiye maçının. Hiç güvenim yok artık milli takıma...Yine de sonuna kadar dayanıp seyredicem maçı...

Cengo
17.Kasım.2006, 02:36
ben de iddaadan bahis oranlarına bakayım, belki netten oynarız

deniz.91
17.Kasım.2006, 02:40
İşte Norveç'te ilk 11'imiz...

(CANLI) A Milli Takımımız, 2008 Avrupa Şampiyonası C Grubu Eleme maçında Norveç ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Norveç'in başkenti Oslo'nun Ullevaal Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Bu kritik mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonu'ndan Markus Merk yönetecek.

İşte ilk 11'imiz...
TÜRKİYE
Volkan
Servet
Emre Aşık
Hakan
İbrahim Kaş
Emre
Hamit
Aurelio
Arda
Nihat
Semih

fenerbahce_1907
17.Kasım.2006, 02:41
Fark yeriz.Rezalet bi kadro.

deniz.91
17.Kasım.2006, 02:44
Fark yeriz.Rezalet bi kadro.

aynen ya ibrahim kaş servet emre aşık üçlüsü yer birtirir bizi

MeMo
fark yeriz rezalet!

eGowiCh
Ne biçim bir kadro bu? Gökhan Gönül nerede? İbrahim Kaş'ın işi ne? 3 tane stoperle mi oynayacak Fatih Terim? Ne kadar saçma bir kadro. Hücum hattı güzel, Emre yerine başkası oynamalıydı bence, ve de İ.Kaş yerine G.Gönül oynamalıydı.

Emurafu
İbrahim kaş hariç Kadro Cıkarılabilecek en iyi kadro...

Bence Gökhan Gönül sakatlandı....Yoksa Kaşı oynatmazdı..Acaba Savunmayı uzunlardan mı olusturmak istedi..

Egemen Takdın emreye:D

Terim yerden oynuyacaz demiş..Top şişirenlere ceza vermiş o yüzden emre oynaması mantıklı...Kaşı anlamadım.......

MeMo
17.Kasım.2006, 02:46
Gökhan Gönül yok İbahim Kaş var ayıpdır kardeşim ya

GeNç KaRTaL
17.Kasım.2006, 02:48
2 tane değişik isim var maç öncesi tahimini kadrodan.Kadro hakkında yorum yapmayacağım.Fatih hocanın kararı sonuçta ve karar mercii o.İnşallah kazanırız demekten başka yapacağımız bir şey yok..

Emurafu
17.Kasım.2006, 02:48
Gökhan Gönül var İbahim Kaş var ayıpdır kardeşim yaOOO sen ikisininde oynamasını istiyorsun sanırım ikisi birlikte oynarsa Adamlar havadan vurur bizi.......Carew ve Kaş neyapacak hava Topunda Okadar abartmayın....Aadamların tek kozu yan toplar..Heleki evlerinde servet emre ikilisi suan için mantıklı...Keske Zan sakat olmasaydı..

Gökhan Gönül İn Kaş Aut olması lazımdı..

Durun bakalım hemen elestirmeyelim belki Gökhan sakatlanmısdır...

Fernando Gago
17.Kasım.2006, 02:52
Defansımızdan resital bekliyorum

Emurafu
17.Kasım.2006, 02:53
Arkadaslar Bu kadar Atıp tutmayalım Lütfen Ntv,Cnn türk Yprumları izleyin..Hatat Rıdvan dilmeni izleyin....

Herkeze İyi aksamlar..Maçtan sonra Görüsürüz..Yorumlarıda izleyin..

GeNç KaRTaL
17.Kasım.2006, 02:54
Hakan Balta'da savunma yönünden ağır basan bir bek.Herhalde bekler pek ileriye çıkmayacak.Kaş oynatıldığına göre..

MeMo
17.Kasım.2006, 02:54
OOO sen ikisininde oynamasını istiyorsun sanırım ikisi birlikte oynarsa Adamlar havadan vurur bizi.......Carew ve Kaş neyapacak hava Topunda Okadar abartmayın....Aadamların tek kozu yan toplar..Heleki evlerinde servet emre ikilisi suan için mantıklı...Keske Zan sakat olmasaydı..

Gökhan Gönül İn Kaş Aut olması lazımdı..

Durun bakalım hemen elestirmeyelim belki Gökhan sakatlanmısdır...

Gökhan Gönül var İbrahim Kaş yok diyecketim yanlış olmuş..

uAmurat91
17.Kasım.2006, 03:00
Mehmet Yıldız'ın olmaması daha iyi oldu. Kaş ne yapacak merak ediyorum?

MeMo
17.Kasım.2006, 03:01
İnşallah kadro eleştrilerim yanlış çıkarda yeneriz :)

GodfatheR
17.Kasım.2006, 03:05
Semih ve Nihat'tan goler ve iyi oyun bekliyorum Emre B.da kritik maçların adamıdır oda ağırlığını koyar inşallah ve galibiyetle döneriz benim tanmınım 1-2 kazanırız.Semih,Nihat atar:)

ShevAnil
17.Kasım.2006, 03:07
Türkiyemize Gönülden Inanıyorum Reklamlarda Dedikleri gibi
BİZ ZORU SEVERİZ..

uAmurat91
17.Kasım.2006, 03:07
İnşallah kadro eleştrilerim yanlış çıkarda yeneriz :)

Emin ol yanlış çıkar.

Aykan19o3
17.Kasım.2006, 03:08
Haydi Türkiyem. Sokaklara dök bizi.

Aşk-ı Şehir
17.Kasım.2006, 03:14
İnşallah kazanacağız! Haydi TÜRKİYE!

uAmurat91
17.Kasım.2006, 03:15
Haydi aslanlar, sizlere güvenimiz tam.

Aşk-ı Şehir
17.Kasım.2006, 03:16
Güzel başladık.İnşallah devamı gelir

EreN
17.Kasım.2006, 03:26
Acaba FORMDA gökhan yerine , ibrahim kaş niçin kadroda..neyse bakalım ne olacak.

Aşk-ı Şehir
17.Kasım.2006, 03:26
Maalesef top ağlarımızda :(

Aykan19o3
17.Kasım.2006, 03:27
Çevirebiliriz. İnanıyorum.

Aşk-ı Şehir
17.Kasım.2006, 03:28
Çevirebiliriz. İnanıyorum.

İnşallah kardeş.

Aykan19o3
17.Kasım.2006, 03:29
Çok iyi başlayan İbrahim Kaş sakatlık yüzünden çıkıyor. :(

CeNTeR_TR
17.Kasım.2006, 03:30
Defol Git Fatih Terim Defol!!!!!!!

shamur1
17.Kasım.2006, 03:32
BAKIN ARKADAŞLAR ....

bugun show tv de izLedınızmı biLmem İddaaLı yorumda anaLiz ettiLer Norveç Takımını .. Şuan yedıgımız goLun aynısını adamLar Bosna ya attı.. Yıne taçdan Hagen attı.. IddaaLı yorumdakı sunuca bunu beLirtti ve bunLara dıkkat etmemız Lazım dedi.. Ama Fatih Terim Bildiğini okuyor !! Sen Defans oyuncuLarına atıLan taç da nerede duracağını söyLemıyormusun ! yada Bu Norveç takımını hıcmı izLemedin adamLarın Hava topLarında etkıLı oLdukLarını hıcmı bıLmıyorsun göz göre aynı futboLcu aynı goLu attı Ya ! Bır de Sankı Türkiye de başka defans oyuncusu yokmuş gibi Beşiktaş'ta oynamayan tecrubesız hıc miLli oLmamış İbrahim Kaş ı böyLesine finaL niteLiği taşıyan maçta oynatıyosun !! daha da maçı izLemiyorum Umarım Fatih Terim Gidecek yeter artık !!

CeNTeR_TR
17.Kasım.2006, 03:33
BAKIN ARKADAŞLAR ....

bugun show tv de izLedınızmı biLmem İddaaLı yorumda anaLiz ettiLer Norveç Takımını .. Şuan yedıgımız goLun aynısını adamLar Bosna ya attı.. Yıne taçdan Hagen attı.. IddaaLı yorumdakı sunuca bunu beLirtti ve bunLara dıkkat etmemız Lazım dedi.. Ama Fatih Terim Bildiğini okuyor !! Sen Defans oyuncuLarına atıLan taç da nerede duracağını söyLemıyormusun ! yada Bu Norveç takımını hıcmı izLemedin adamLarın Hava topLarında etkıLı oLdukLarını hıcmı bıLmıyorsun göz göre aynı futboLcu aynı goLu attı Ya ! Bır de Sankı Türkiye de başka defans oyuncusu yokmuş gibi Beşiktaş'ta oynamayan tecrubesız hıc miLli oLmamış İbrahim Kaş ı böyLesine finaL niteLiği taşıyan maçta oynatıyosun !! daha da maçı izLemiyorum Umarım Fatih Terim Gidecek yeter artık !!

Ben izledim ve sonuna kadar katılıyorum sana..

shamur1
17.Kasım.2006, 03:37
öyle degıLmı kardeşim ya.. adamLar bile analiz etmiş anLatıyolar.. izLediysen sende görmüşündür Bosna ya attıkLarı goLun aynısı.. Ya bir defans oyuncusu taç atılırken yada kornerlerde nerde duracağını biLmiyorsa finaLlere gitsek noLcak .. AdamLarın Taktıgı bu nerdeyse uzun toplarla.. DefansLarı uzun ama çok yavaş bunuda söyLediler .. Gökdeniz kuLlanıLabilirdi Norveç e karşı yada ne biLim hızlı oyuncularla çıkıLabilirdi defansLarının yavaşLıklarından yararLanabilirdik. ama yOk Fatih Terim herşeyi biLiyorya ne gerek var izLemeye taktiğe fln ..

CeNTeR_TR
17.Kasım.2006, 03:40
öyle degıLmı kardeşim ya.. adamLar bile analiz etmiş anLatıyolar.. izLediysen sende görmüşündür Bosna ya attıkLarı goLun aynısı.. Ya bir defans oyuncusu taç atılırken yada kornerlerde nerde duracağını biLmiyorsa finaLlere gitsek noLcak .. AdamLarın Taktıgı bu nerdeyse uzun toplarla.. DefansLarı uzun ama çok yavaş bunuda söyLediler .. Gökdeniz kuLlanıLabilirdi Norveç e karşı yada ne biLim hızlı oyuncularla çıkıLabilirdi defansLarının yavaşLıklarından yararLanabilirdik. ama yOk Fatih Terim herşeyi biLiyorya ne gerek var izLemeye taktiğe fln ..

Evet Kardeşim izledim bende..Hatta renklendirerek anlattı.Dikkat etmemiz lazım dedi..Ama Fatih Terim :mad: Defol!!!

tombul taho
17.Kasım.2006, 03:41
Her zaman için söylemişimdir. İspatlanmış bişey de b. Herhangi bir teknik direköt hangi takımın başına 2. kez gelirse o takımda başarı yakalanamıyor. Bunun ülkemizde çok örnekleri. Ayrıca bir diğer uğursuz gelenin de bu kanalın spikeri İlker Yasin bana göre... Adam kulüp ya da ülke bazında hangi maçı anlatırsa anlatsın mutlaka bi uğursuzluğu tutuyor yahu!

Varonil
17.Kasım.2006, 03:43
Yazık oldu gerçekten.

İnşAllah çeviririz maçı....

tombul taho
17.Kasım.2006, 03:45
gooooooooooooooooooollll

Aykan19o3
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Emmmmmmmmmmmmmmmmmreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

uAmurat91
Emreeeeeeeeeeeeeee

Rsa
17.Kasım.2006, 03:46
GOOOOOOOOOOOOOL!

Emre Belözoğlu.

ShevAnil
Gggggggggooooooooollllllllllllll Dk. 31

DeNiZ_1903
goolllll

emreeeeeeeeee

uAmurat91
Defol Git Fatih Terim Defol!!!!!!!
You are too..

El Comandante
Gol be (:

Egemen bak okadar konustun,Emre seni haksiz cikardi (:

Aykan19o3
17.Kasım.2006, 03:48
Olucak olucak..

Dağıldılar..

CeNTeR_TR
17.Kasım.2006, 03:49
You are too..

Bu maçı isterse 10-1 kazanalım yinede Defol Git Faih Terim!!

Aykan19o3
17.Kasım.2006, 04:02
Yunanistan maçı gibi olucak bu maçta.

1-0

1-4.

Fıratcan Alçınkaya
17.Kasım.2006, 04:02
Semih-Arda

M.Yıldız-Tuncay değişikliği lazm bence...

Emre konusunda dedim adam bizim takımın lideri ...

Fernando Gago
17.Kasım.2006, 04:04
Maç 2 bölümden oluluyor
Gökhandan Önce
Gökhandan Sonra :D
Birden maçı hareketlendirdi gol attık ve ataklar buluyoruz 2.yarıya daha baskılı başlamamız lazım

canavar20
17.Kasım.2006, 04:04
Emre Muhteşem Gökhan G. muhteşem yeneceğiz.

fm_monster
17.Kasım.2006, 04:06
tuncay lazım tam tuncaylık mac
m yıldız girip semih-nihat tan biri cıkmalı

eGowiCh
17.Kasım.2006, 04:07
Şu an bence sahanın en iyileri Hakan Balta, Mehmet Aurelio ve Gökhan Gönül.

Arda ve Nihat etkisiz bence, Tuncay alınmalı mutlaka oyuna ilerleyen dakikalarda bir de Serhat Akın.

RaSenGan
17.Kasım.2006, 04:07
Çok güzel.Böyle devam ederiz inş.maçıda alırız..

Fernando Gago
17.Kasım.2006, 04:08
Şimdi 2 oyuncu değiştirirsek ileride oluşabilecek sakatlıklarda çok çok zor duruma düşeriz .55 60 dk gibi 1 , son 10 15 dk 3.oyuncu değişikliğini yaparız

Emurafu
17.Kasım.2006, 04:09
Semih ve Arda Cıkmalı..İki oyuncu degişikligi hakkımız oldugu için Simdilik tuncay girmesilazım..Rıdvan dilmeninde dedigi Gibi Uzaktan Sut atmamız
lazım...

Ah ULan Ah 10 dakika içinde Gol atsaydık.. süper olacaktı adamlar iyice panik yaptı...Çünkü..

2.Yarının İlk 15 dakikası Çok önemli Norveç yine bastıracak..Kaşın sakatlanması iyi oldu..Sürekli pas hatası yapıyordu..
Kaşın sakatlanması iyiye işaret idi:):)

İyi oynuyoruz Bu maçı alacaz..Yeterki Uzaktan su ve Topu biraz yerden oynayalım...Terimin uzaktan vurun demesi lazım...

Adamlar top oynamıyor taç,Kornerle Gol arıyor Bu Takımın sampiyonaya gitmesi ayıp.......15 dakika daha dayanalım sonra baskı kurarız:..

Fıratcan Alçınkaya
17.Kasım.2006, 04:10
G.Gönül-Hamit ön öne harika oldu sağ taraf Riise'yide kitledik dikkat ederseniz... Arda çok top tutuyo ayağında biraz daha seri olmalı pas atmalı... Gol atıcaz gibime geliyor 2.yarı:)

Deza
17.Kasım.2006, 04:10
Hala tac atislarinda olmadik gol yiyoruz. Oyuncular artik taclarda cok konsantre olmasi gerek. Bunun disinda yerden oynadigimiz zaman etkili oluyoruz. Emre cok kolay oyuncu eksiltiyor. Arda´yi ve bu özelligi olan Tuncay´da oyuna girerse ayni Emre gibi cok topla bulusturmamiz gerek. Bu oyuncular adamlarini cok kolay gecebilir posisyon yaratabilir.

eGowiCh
17.Kasım.2006, 04:11
Keşke İ.Kaş ile başlamasaydı F.Terim, boşu boşuna bir değişiklik hakkı gitti.

Deza
17.Kasım.2006, 04:14
Arkadaşlar maçı internet üzerinde izleme şansım var mıdır? Tv yok bende malesef.

Sagolsun Turkmenler bizimkiler gibi degil. Kanal D avrupa´ya yayin yapmiyor, biz de turkmeneli tv den izliyoruz. Bu internet sitesinin canli yayini:

http://turkmenelitv.com/v5/index.php?option=com_wrapper&Itemid=34

Sopcast veya baska stream kullanan programin varsa:

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=2024&part=sports

ShevAnil
17.Kasım.2006, 04:15
Hamit ' te Çok Iyi Oynuyor Unutulmamalı Beyler..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Golllllllllllllllllllllll 2-1 Nİhattttt

KaF KeF
17.Kasım.2006, 04:31
işte gollll..

Fernando Gago
Gökhannnnn Nihatttt GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL

Aykan19o3
GooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

NİiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiHHHHHHHHHHHaaaaaaaaaaaaaaa TTTTTTTTTTTTT.

Fernando Gago
17.Kasım.2006, 04:32
İyi oynuyoruz 1 gol daha ...

C h A o S
17.Kasım.2006, 04:32
Helal Olsun size Helal.

Aslanlarım benim süper oynuyoz .

3 3 3 3

uAmurat91
17.Kasım.2006, 04:37
Attık 2 yi, sıra 3 te..

Sinyor Fatih Terim !

Aykan19o3
17.Kasım.2006, 04:39
Semih Çıkıyor - Yusuf Giriyor..

KaF KeF
17.Kasım.2006, 04:40
az kaldı..Dayanın.......

C h A o S
17.Kasım.2006, 04:41
Arda'nın çıkıp Tuncay'ın veya gökdeniz'in girmesi lazım.

shamur1
17.Kasım.2006, 04:44
Madem herkes kendı takımının futboLcusunun gırmesını ıstıyor bende Gökdenız dıyeyım o zmn en azından HızıyLa agır norvec savunmasını dağıtır..

Fernando Gago
17.Kasım.2006, 04:45
Bu aralar baya durgunuz 20 dakika var daha

KaF KeF
17.Kasım.2006, 04:49
euro 2008 artık çok yakın.........

CeNTeR_TR
17.Kasım.2006, 04:50
Fatih Terim İle bu iş olmaz!!!

Aykan19o3
17.Kasım.2006, 04:52
İyi Gidiyor İyi..

Haydi Çocuklar..

Fernando Gago
17.Kasım.2006, 04:56
Bu maç galibiyetle bitsinde euro 2oo8i düşünürüz daha Bosa maçı var

C h A o S
Kaldı 5 dakika.

Hedefe doğru yürürken ..

KaF KeF
tuncay girecek şimdi.......

tombul taho
17.Kasım.2006, 04:57
heyecandan kalbim duracak....

tombul taho
17.Kasım.2006, 04:58
87 oldu.... offff.... geçmiyor bu zaman.. arda çıktı tuncay girdi.. hadi çocuklar bea.. hadi bea..

C h A o S
17.Kasım.2006, 04:58
Tuncay girdi Arda çıktı.Yerinde değişiklik.

El Comandante
17.Kasım.2006, 04:59
Bitsin bu mac,kalbimiz duracak heyecandan.

Aykan19o3
17.Kasım.2006, 05:00
Zaman Geçmiyor..

19_SeRDiNÇ_05
17.Kasım.2006, 05:01
korner bakamıyom artık...

tombul taho
mağlupken çok çabuk zaman geçer galipken ve önemli maçta galipken geçmiyo zaman çıldırıyorum...

Fernando Gago
off Yusuf beee

C h A o S
OF ne gol kaçtı :mad:

tombul taho
ofsayt diildi bu... yüreğim ağzıma geldi....

C h A o S
17.Kasım.2006, 05:02
+3 dayanın çocuklar, haydi çocuklar.

tombul taho
17.Kasım.2006, 05:02
3dk uzatma verdi.

tombul taho
17.Kasım.2006, 05:03
offfff dolduracaklar... tanrım noolur yardım et..

KaF KeF
17.Kasım.2006, 05:03
bu heycana yürek dayanmaz..

tombul taho
17.Kasım.2006, 05:04
92.30 oldu geçmiyo zaman çıldırıcam!!!

C h A o S
Bitti oh bee işte bu aferin,bravo sizlere.İşte böyle .

Fernando Gago
Bitti beee Oleyyy beee

tombul taho
bittiiiiiiiiiiiiiiiiii

KaF KeF
bittttttttiiiiiiiiiiiiiiiii........

Ziya38
bittttiiii.......

RaSenGan
17.Kasım.2006, 05:05
Helal olsun Hepsine.

Aykan19o3
Bittiiiiiiiiiiiiiii..

Tarih Yazıyoruz..

Güle Güle Norveç.

Fıratcan Alçınkaya
Helal Olsun Be TÜrkİye Sİzİnle Grur Duyuyor

C h A o S
Heyecandan ölücem . Çıldırıcam.Yendikkkkkkkkkkkkk.

Ahmet_77
aha yendiq :)

Fernando Gago
Şİmdi Hedef BOSNA !

KaF KeF
17.Kasım.2006, 05:06
allaha şükür.....

Fıratcan Alçınkaya
Giden maçı aldık biz hakediyoduk Avrupa Şampiyonası oley be..

_LeGolaS_
İşte bu kadar.............

Emurafu
17.Kasım.2006, 05:07
Suanda Ellerim titriyor valla......

Savunmamız bence macın yıldızı.......

Emrede gayet iyi oynadı..Neyse Bırakalım sunları

TÜRKİYEEEEEEEEEE

iŞTE BU..........

canavar20
17.Kasım.2006, 05:08
Süpersiniz İşte Türk'ün gücü tebrik ederim hepinizi. Gökhan'ın oyuna girmesi maçı değiştirdi , süpersin sen dünyanın her takımında oynar bu oyuncu.

besiktas1903
YENDIK!!!!!!! son dakkalar zor gecti volkan iy kurtardi.

Aykan19o3
Helal Olsun Sizlere bee..

Euro 2008'i bu oyunumuzla sonuna kadar hak ediyoruz..

ShevAnil
İşde Budur... Futbolu Biz 0ynadık biz Hakettik Istedik ve Aldık Sırada Bosna var!

GodfatheR
17.Kasım.2006, 05:09
işte kazandık aldık maçı ağlmak istiyorum hatta ağlıyorum işte Türkiye bu Hakan Şükür'den Üzülmezden kurtulduk işte bu hepsine teşekkürler şimdi Bosna'yı yenelim İsviçre'ye gidelim

altiner93
17.Kasım.2006, 05:10
Ben kadronun belli olduğu konuda 2-1 kazanıcağımızı söylemiştim

fm_monster
yusuf yakıyodu az kalsın volkan 2 tane %100 golu onledi helal olsun gokhan superdi

Universal
İbrahim'in sakatlanması bize maçı kazandırdı. :) Çok iyi oynadık. Bosna'yı yenmeden gidemiyoruz...

RaSenGan
Herkes çok iyiydi.Emre tecrübesini konuşturdu.Büyük hatalar yapmadı.Volkan çok iyiydi.Hamit ilk yarı mükemmeldi.Gökhan girince takım hareketlendi.Hakan çok iyiydi.Arda iyiydi ama takımın en kötü 2 isminden biriydi bence.Mehmet Aurelio defansa yardım etti.Orta sahaya geldi.O da çok iyiydi.Semih çok kötüydü.Maçın en kötü ismiydi bence.Nihat golden sonra iyi oynamaya başladı.Maçtada iyiydi zaten.ve EMRE.Takımın en iyisiydi.Mükemmeldi.Attığı gol süperdi.Bravo..Bravo Türkiye'm.

SaRPeR1903
17.Kasım.2006, 05:11
Tebrikler Türkiye'ye,sen maltayla 2-2 berabere kal bosna herseke 3-2 yenil norveçi yen kadere bak ...

Lionel Andres Messi
17.Kasım.2006, 05:12
bravo çocuklar tebrik ediyorum sizleri.sizlerle gurur duyuyorum.

Aykan19o3
Ben bu Norveç'in Malta'yı yeneceğini sanmıyorum..

Adamlar çağ dışı futbol oynuyor.

Neyse biz kendimizei bakalım Çarşamba günü Bosna'yı yener Euro 2008'e adımızı yazdırırız.

El Comandante
Helal olsun size,helaaaal !

Emre döktürdü yine,bu takimin gercek 10 numarasinin kim oldugunu gösterdi herkese !

Ahmet_77
Haydiiii.Son maçıda yenip üst tura çıkalım...

CeNTeR_TR
17.Kasım.2006, 05:13
Gökhan Gönül!!!

GodfatheR
17.Kasım.2006, 05:13
Semih ve Nihat'tan goler ve iyi oyun bekliyorum Emre B.da kritik maçların adamıdır oda ağırlığını koyar inşallah ve galibiyetle döneriz benim tanmınım 1-2 kazanırız.Semih,Nihat atar:)

Ayrıca Milli Takıma tahminimi yerine getirdikleri için teşekkür ederim

eXcitinG
17.Kasım.2006, 05:14
O iyi oynadı bu kötü oynadı oLayı yok.Burda biLe böyLesine büyük bir zaferde biLe kendi destekLediğiniz takımdan pay çıkarmasanız oLmayacak değiLmi.Bu tarz söyLemLerde buLunanLar ceza aLıcak ona göre yorum yapın.

Müthiş bir gaLibiyet ve hakkettiğimiz Avrupa Şampiyonası.Oynayandan, oynamayana herkes maçın yıLdızı ve adamı.Çok üzüLdük son zamanlarda, çok geriLdik bırakında artık adam gibi biraz sevineLim.Sevinirkenden hep beraber sevineLim.

Fıratcan Alçınkaya
17.Kasım.2006, 05:14
2 golümüzde çok güzeldi Nihat ın dönmesiyle forvet sıkıntımızda bitti...

besiktas1903
17.Kasım.2006, 05:15
tuncay son dakkalarda girdi. iki sefer oyuncu gecmeye calisti ve gecemedi gecseydi belki skor 3-1 olurdu.

El Comandante
17.Kasım.2006, 05:16
Emre,Hakan Balta,Gökhan cok iyi oynadilar gercekten.

Halen bir taraftar forumumda öbür macta Bosnaya basarilar yaziyorlar ya ben deli oluyorum :mad:

Memedov
Gökhan diyorum Gönül diyorum Başka birşey demiyorum..

Tebrikler Türkiye. Euro 2008 Geliyoruz.:)

MeMo
Helal olsun hepinize!Eğer 2008'e kalırsak genç bir kadroyala gitmeliyiz çünkü kaliteli bir nesli geliyor.

shamur1
Ya herşeyden önce bu gaLibiyet süper oLdu ama .. Şimdi Bosna , Macaristan , MaLta, Norveç Li grupta bu kadar zorLanmamız normaL mi ? Şimdi bu maçı aLdık ya yeter anLayışı çok yanLış.. Neden bu maça kadar Bırak 1.Liği 2.Liği garantiLemedik tartışıLması gerekıLen bu.. Hep beraber gördük Norveç te hiç bişey yok. Hava topLarı hariç hıcbırsey yok.. Ha Football Manager de aLırsın Norveç i dünya Kupasına oynarsın.. Iversen sıçrama 19 kafa 19 değİl günümüz futboLu.. iLker Yasin tarih yazdık diyor.. Keşke bu durumLara düşmeseydik.. garantileseydık .. ama daha Bosna maçımız var.. Yusuf'un miLli takımda işi yok ayrıca.. az kaLsın yakıyordu bizi.. Onun yerine yavaş değiLde Hızlı bir oyuncu girse Gökdeniz gibi kontra yaKalamamız içten değiLdi neyse emeği geçen herkese tşkLer.. miLli takımın artık değişmesi gerek.

KaF KeF
17.Kasım.2006, 05:17
herkes yüreğiyle oynadı...Gerisi yalan..;;)

nart_susruko
17.Kasım.2006, 05:17
defol git Fatih Terim ! ne demek yahu ;)
neyin kompleksidir bu, neyin haykırışı ?
istemediğimiz kişilere karşı duygularımızı bu şekilde kusabildiğimizi burda bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu.
içimizdeki irlandalı olma eğili midir nedir bunun tarifi ?

maç için diyecek kelam yok. :tur:
başka topiklerde defol git ... , canın ceheneme ... tarzı söylemlerle görüşmek dileğiyle, selametle..
takım rengi, futbolcu ismi ayırmaksızın sen saldır Türkiyem !!!

Fernando Gago
17.Kasım.2006, 05:18
Emre,Hakan Balta,Gökhan cok iyi oynadilar gercekten.

Halen bir taraftar forumumda öbür macta Bosnaya basarilar yaziyorlar ya ben deli oluyorum :mad:

Hangi taraftar forumu ya zahmet olmazsa PM atarmısın

El Barto
Bütün oyuncularımızı can-ı gönülden tebrik etmek gerekir. Ancak Gökhan Gönül ve Emre için ayrı bir parantez açmak gerekecek sanırım.

MeMo
defol git Fatih Terim ! ne demek yahu ;)
neyin kompleksidir bu, neyin haykırışı ?
istemediğimiz kişilere karşı duygularımızı bu şekilde kusabildiğimizi burda bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu.
içimizdeki irlandalı olma eğili midir nedir bunun tarifi ?

maç için diyecek kelam yok. :tur:
başka topiklerde defol git ... , canın ceheneme ... tarzı söylemlerle görüşmek dileğiyle, selametle..
takım rengi, futbolcu ismi ayırmaksızın sen saldır Türkiyem !!!

Hadi bunu tartışalım..

Roberto Baggio
17.Kasım.2006, 05:19
Tebrikler 11 aslan yürekli TÜRK tebrikler imparator hepsinin alnından öpüyorum....

eXcitinG
17.Kasım.2006, 05:20
Gökhan Gönül!!!

Gökhan diyorum Gönül diyorum Başka birşey demiyorum..

Tebrikler Türkiye. Euro 2008 Geliyoruz.:)

Neden Hakan BaLta yı yazmıyorsunuz ? GaLatasarayLı diye mi ??

Bir sayfa önce bişeyden bahsettim bakıyorumda oraLı değiLsiniz hiç ??

Fıratcan Alçınkaya
17.Kasım.2006, 05:21
H.Balta-G.Gönül çok iyilerdi... Arda biraz fazla kaldı gibi sahada ama olsun sonuçta yendik artık son maç Bosna o maçııda kazanıp 2oo8 Grubunu bekliyeceğiz...:)

CeNTeR_TR
Ben daha birşey demiyorum!!! Eğer şuanda Yenilmiş olsaydık herkes Benim yazdığımı yazacaktı..Ama yendikya günü kurtardıkya tamam sorun yok..Biraz ileriyide düşünerek konuşalım..

uAsamet91
Harikasınız Cocuklar

BeeTLeJuiCe
17.Kasım.2006, 05:23
Gökhan, Emre, Emre Aşık, Servet, Semih, Volkan, Hakan, Mehmet, Nihat, Arda, Hamit, Tuncay, İbrahim, Yusuf hepinize helal olsun. Bekle İsviçre seni düzenlediğin turnuvada hezimete uğratacağız....

Memedov
17.Kasım.2006, 05:23

Ne alaka yahu, Tamam herkes iyi oynadı ama bana göre bugün ilk defa Milli takım forması giyen Gökhan Gönül'ün günü idi. Kendisine verilen şansı iyi değerlendirdi. Burada da Galatasaraylı Fenerbahçeli ayrımı yapman da çok yanlış Hayrettin abi..;)

ZeroG
17.Kasım.2006, 05:25
Son dakikalarda ecel terleri döktüm.Rıdvan Dilmen bile dayanamayacağım dedi:D.Ama kazandık ya işte daha ne olsun.Bütün oyuncuları alnından öpmek geliyor içimden...

shamur1
17.Kasım.2006, 05:25
Ya burası miLli takım Kım oynarsa oynasın iyi kötü bizim oyuncuLarımız.. zaten burada gereğinden çok fanatikLik yapıLıyor bari miLli takıma karşı mesafemizi koruyaLım

CeNTeR_TR
17.Kasım.2006, 05:26
Bari Milli Maçta ortalığı Fenerbahçe-Beşiktaş-Galatasaray muhabbetine dönüştürmeyin yazık be yazık!!

eXcitinG
17.Kasım.2006, 05:27
Kötü oynayınca yerden yere vurmasını biLiyorsunuzda Kazanınca tebrik etmek mi zor geLiyor.Herkes asLanLar gibi oynadı.Benim kızdığım böyLesine güzeL bir gün de kaLkıpta böyLe yorumLar görmek.Herkesi tebrik edin edeceksiniz.Hepsi bunu hakediyor.Fatih Terim biLe 10 maç sonra iLk defa o da oyuna yerinde zamanında müdahaLede buLundu.Geçmiş geniş oLarak tartışıLır o ayrı.Ama biz şimdi bu zaferi tartışıyoruz.

canavar20
17.Kasım.2006, 05:28

Benim bildiğim isteyen istediğini eleştirir yüceltir senin buna karışma hakkın yok bence ve abi senden bunu hiç beklemezdim.

Hakan Balta içinde konuşalım bari defansif olarak süperdi atağa çıkmadı ama Arda ile iyi uuyum sağladığı için sorun olmadı.

Fıratcan Alçınkaya
Nihat-Emre gerçek futbollarını oynuyor bu moralle 3 atarız Bosna'ya...:p

Del Piero_10
Tam umutlar tükenmeye başlarken Emre'nin süper golü herşeyi değiştirdi.

İbrahim Kaş,Semih,Emre Aşık tercihleri yanlıştı.

En iyi adamlar Emre,Nihat,Gökhan Gönül'dü.

eXcitinG
17.Kasım.2006, 05:30
Emre,Gökhan gönüL ve Hakan baLta çok güzeL oynadı o ayrı.Ama hepsi müthişti.ÖzeLLikLe uzun zaman sonra soL bekte yerinde hamLeLer yapan bir adam görmek,yerinde pas atmasını biLe kademeye giren bir soL bek görmek beni çok mutLu etti yahu :)

besiktas1903
17.Kasım.2006, 05:30
fatih terim ilk defa dersini dogru yapti o da son sansimiz oldugu icindir.

uAmurat91
17.Kasım.2006, 05:31
Takım olarak süperdik, galibiyeti hakettik. Hakan,Gökhan,Arda,Emre,Servet,Volkan,İbrahim,Tunca y ve hepsi..

Aslan parçaları, alnınızdan öpiyoruz..

RaSenGan
17.Kasım.2006, 05:32
Tam umutlar tükenmeye başlarken Emre'nin süper golü herşeyi değiştirdi.

İbrahim Kaş,Semih,Emre Aşık tercihleri yanlıştı.

En iyi adamlar Emre,Nihat,Gökhan Gönül'dü.

Bence Emre iyiydi.Tecrübesiyle gelen toplara karşılık verdi.Onun yerinde daha genç başka birisi olsa Carew,İversen gibi adamları durduramazdı.

fm_monster
17.Kasım.2006, 05:33
macın kilit adamı mehmet ti

uAsamet91
17.Kasım.2006, 05:34
Emre Aşık Hayatının futbolunu oynadı..Bunu Aksini söyleyen yoktur sanırım..Kalli nasıl bi yanlış yaptıgını görmüştür bu maç

besiktas1903
17.Kasım.2006, 05:34
iyi goremedim ama son dakkalarda carew volkanla attisiyordu orda nolmustu?

Aykan19o3
17.Kasım.2006, 05:35
Emre Aşık çok iyidi bana göre. Servet'te fena değildi.

Carew doğru düzgün top alamadı.

uAmurat91
17.Kasım.2006, 05:35
Stoperlerimiz başarılıydı, Hakan Balta ve Gökhan yeterince iyi oynadılar.

Gruptan alnımızın akıyla çıktık..

RaSenGan
17.Kasım.2006, 05:37
iyi goremedim ama son dakkalarda carew volkanla attisiyordu orda nolmustu?

Volkan yere yattıya ayağını tuttu.Carew'de rol yapıyo diye üstüne yürüdü.

Rodrigo Tello
Emre ve Nihat'ın golleri gercekten güzeldi.Güzel oynadık..

besiktas1903
Stoperlerimiz başarılıydı, Hakan Balta ve Gökhan yeterince iyi oynadılar.

Gruptan alnımızın akıyla çıktık..

gruptan cikmak icin once bosnayida yenmeliyiz ama boyle oynarsak yeneriz :)