PDA

View Full Version : 'Aziz Yıldırım Başkan olsun!'

Universal
09.Kasım.2006, 17:38
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/7_8953_aziz0903333.jpg

Bir çok Anadolu kulübü, Aziz Yıldırım'ı Kulüpler Birliği'nin başına getirmek istiyor

Sıcak Bakmıyor

Kulüpler Birliği’nde sessiz ve derinden çalışma... Başkanlık koltuğunda Galatasaray’ın patronu Özhan Canaydın’ın oturduğu Kulüpler Birliği’nde; Anadolu takımlarının Aziz Yıldırım için harekete geçtiği öğrenildi. Süper Lig’de mücadele eden takımların başkanlarının, Yıldırım’ı yoğun ısrarlarla iknaya çalıştığı, ancak Sarı-Lacivertliler’in patronunun teklife sıcak bakmadığı belirtildi. Aziz Yıldırım’ın gelen yoğun baskılara karşın öneriyi kabul etmemesindeki en büyük etkenin, Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın’ın rahatsızlığı olduğu tahmin ediliyor.

Kaynak: Fanatik

IcedEarth
09.Kasım.2006, 17:42
Yalan haber. Özhan Başkan iyileşti.

Rodrigo Tello
09.Kasım.2006, 18:05
Böyle heryere sataşan adam asla Klupler birligine başkan olmamalı.Özhan Canaydın iyi..

sananes
09.Kasım.2006, 18:07
özhan hasta diye aziz baskanı istemiyolarki zaten.aziz yıldırım özhan canaydın hasta diye kabul etmiyo üzmemek için falan heralde hem hiç bi vasfı kalmayan kulupler birliginde işi yok bizim baskanımızın

BlackEagle19o3
09.Kasım.2006, 18:19
Özhan başkan gibi beyefendi bir adamı tercih ederim...Yalan haber.

sananes
09.Kasım.2006, 18:23
Özhan başkan gibi beyefendi bir adamı tercih ederim...Yalan haber.

bende anadolu kuluplerinden birinin baskanının basta olmasını tercih ederdim sonucta kulupler birligi anadolu takımlarının hakkını korumak için kuruldu bunuda en iyi o takımlardan biri yapabilir.bunu yıllarca aziz baskan söledi ama tabi ülkemizde böyle dogru olduguna inandıgın seyleri söledigin zaman KAVGACIYA cıkıyo adın

Sekopej
09.Kasım.2006, 18:26
Aziz Yıldırım olmayacağını defalarca söyledi. Atılan 3-5 mesaja bakıyorum da bu konunun açık kalması yine tartışma ortamı doğuracak.

--------------------------------------------

Yılanın başını küçükken ezmek gerek. Bu konu büyümeden kapatıyorum. Zamanında başını ezemediğimiz için forumda haddini aşmaya başlayanlar mevcut. Onların da kendi tercihleridir, ya bu deveyi güdecekler, kurallara uygun hareket edecekler ya da bu diyardan biz onları göndreceğiz.(Zaten farkediliyorduk göndermeye de başladık.;;))