View Full Version : 6 ay ceza!
Rodrigo Tello
09.Kasım.2006, 20:15
6 ay ceza!
Beşiktaş tribün liderlerinden Ferdi Aslan’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmanın ardından, aralarında tribün lideri Alen Markaryan’ın da bulunduğu 17 Beşiktaşlı amigo için 6 ay maçlara girememe cezası çıktı.
Vatan gazetesinin haberine göre, İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından alınan kararla Alen Markaryan ve birçoğu cinayet soruşturması sırasında gözaltına alınan 16 amigo, kapılarda kontrol yapan görevliler tarafından stadyumlara sokulmayacak. Henüz kendisine tebligat gelmediğini belirten Alen Markaryan, “Eğer böyle bir ceza verildiyse 6 ay boyunca Beşiktaş’tan uzak kalmak bana çok zor gelecek” dedi.
Kaynak: Hürriyet
anilton
09.Kasım.2006, 20:18
Alen abiyi kimse indiremez tribünden.Biz bu cezaları çok gördük...
BlackEagle19o3
09.Kasım.2006, 20:21
İnşAllah yalan haberdir!.Böyle bişey olamaz:mad:
Rodrigo Tello
09.Kasım.2006, 20:21
Eger böyle olursa ortalık fena karışır bugün.
Beşiktaş'ımızın üzerinde acayip oyunlar oynanıyor
sonOsmanLI
09.Kasım.2006, 20:24
çok iyi olmuş. hapse atmak lazım bunları :D
Rodrigo Tello
09.Kasım.2006, 20:26
çok iyi olmuş. hapse atmak lazım bunları :D
Boşuna fazla sevinme bizim liderimiz çok ;;)
DeNiZ_1903
09.Kasım.2006, 20:27
Alen abi'yi saf dışı bıraksalarda susturamazlar bizi !
Aykan19o3
09.Kasım.2006, 20:29
Alen Abi'yi kimse Tribünlerden indiremez heryerden önümüz kesilmeye çalışılıyor ama boş işler bunlar bıraksınlar artık bizle uğraşmayı gitsinler işlerine baksınlar.
anilton
09.Kasım.2006, 20:44
Arkadaşlar boşuna tartışmayın.Alen abi 546578456487754 milyon kere aldı bu cezlaradan daha önce...
Fernando Gago
09.Kasım.2006, 20:56
Hak eden cezasını çeker
GebzeLi1907
09.Kasım.2006, 21:02
Saf dışı bırakmak değiL kardeşim Hukuk var üLkede kimseye boş yere ceza vermezLer haketmiştir cezasını çeker.;)
RoNNiE91
09.Kasım.2006, 21:36
Çok gördük böle cezalar.
Fıratcan Alçınkaya
09.Kasım.2006, 22:16
baktılar diğer taraftarlar çok gerimizde kalmış biraz fark kapansın..
sananes
09.Kasım.2006, 22:50
simdi bizene bundan bjklilerin fenerbahcenin soyunma odası ile ilgili habere itiraz etmelerinden ne fark var
C h A o S
09.Kasım.2006, 22:51
Fıratçan Alçınkaya, konuyu başka yerlere çekiyorsun...
Aykan19o3
09.Kasım.2006, 22:57
baktılar diğer taraftarlar çok gerimizde kalmış biraz fark kapansın..
Olabilir senin dediğin ama genede bu fark yıllarca kapanmaz.
Fıratcan Alçınkaya
09.Kasım.2006, 22:58
gerçekleri söylemek başka yerlere çekmekmi oluyor herkesin bildiği birşey yanlışmıyım ??
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
simdi bizene bundan bjklilerin fenerbahcenin soyunma odası ile ilgili habere itiraz etmelerinden ne fark var
o zaman bizene G.Gönül ün Avrupa Barcelona yı rakip istemesinden...
Sekopej
09.Kasım.2006, 23:02
Sanırım bu ceza mahkeme tarafından verildi. İşte bu verilen cezalara uyulmadığı için, böyle liderlerin şakşakçılığını yapanların onları durduk yere yüceltmelerinden dolayı bu tribin terörü bitmiyor ülkemizde.
Sadece Beşiktaş için konuşmuyorum, tüm tribünler için konuşuyorum. Geçen Karşıyaka maçına gitmiştim, amigonun biri tribüne alınmadı diye bağıranları o şakşakçılar susturmaya çalışıyordu. Neden, adamın biri maça girmemiş diye. İyi de bana ne adamdan ben takımımı desteklemeye gelmişim.
Buradaki yorumları da kusura bakmayın ama komik buluyorum. Koca hukuk sistemi Beşiktaş aleyhine çalışacak ha, bu ülkede adalete, hukuğa güven kalmadıysa vay halimize. Cumhuriyet'in temel taşlarından değil midir bu değerler?
Neyse mahkeme kararı varsa uygulanmalı, uygulanamaz, o yine de girer demek bu ülkenin sistemine karşı çıkmak demektir. Kendisinin çıkıp evet 6 ay ceza aldım, gelmiyorum demesi lazım, kaçak içeriye girmesi değil?
Tribünde bu tür insanları örnek alan, onlara yaranabilmek için, kendini göstermek için akla gelmeyecek şeyler yapabilecek ergenlik çağında, henüz kişiliğini oturtmaya çalışan gençler var. Bu tür kendine tribün lideri diyenlerin bu gençlere iyi örnek olması gerekir, kötü değil...
(Lafım sadece Alen'e veya Beşiktaş'a değil, tüm takımlarımıza ve amigolarına)
Mahkeme böyle bir karar verdiyse tartışmak yersiz. Alen temyize gider, dava tekrar görüşülür. Konu kapanmıştır.