PDA

View Full Version : Nonda tahtı devraldı !!!

Emurafu
10.Kasım.2006, 16:01
Galatasaray taraftarı, ilk geldiğinde Lincoln'ü bağrına basmış, hem kombine hem de forma satışlarında patlama yaşanmıştı.

Galatasaray taraftarı, ilk geldiğinde Lincoln’ü bağrına basmış, hem kombine hem de forma satışlarında patlama yaşanmıştı. Nonda’nın gelişi ise nispeten sessiz oldu. İmza İstanbul’da atıldı, karşılama yapılmadı. Ancak Kongolu futbolcu, istikrarsız Lincoln’ün aksine, mücadelesi, hırsı ve davranışlarıyla büyük sempati topladı. Lincoln’e olan ilgi her geçen gün azalırken, Nonda sevgisi büyümeye başladı. Nitekim Galatasaray, UEFA’nın en zayıf temsilcisi konumundaki Helsingborg’a evinde 3-2 yenilirken, taraftarın sevgi gösterisinde bulunduğu tek isim Nonda’ydı.

Bu ilgiyi Bende Fark ettim..Uefa macında sürekli I love You Nonda diye bagrıldı.Ah nonda biraz daha bitirici olsan yeter..Genelde Kritik Golleri hep kacırıyor..

El Comandante
10.Kasım.2006, 17:16
Nonda gercekten cok iyi,geldiginde öyle tepki de koymamistik,cünkü kariyeri belli bir futbolcuydu,bize yeterli katkiyi saglayacagina inanmistik.Ve Nonda kendisine geliyor ! Formda bir Nonda Türkiyenin en iyi forvetidir bence.

Ha Nonda`yi cok sevmemdeki bir diger neden ise Denizli macindan sonra sapkasinda hayrani oldugum birisinin(siyasiye girer söyleyemem)olmasiydi.Sevgim kat kat daha artti kendisine ...

Aşk-ı Şehir
10.Kasım.2006, 17:21
Şüphesiz ki geldiğinde kimse onun bu performansı göstermesini beklemiyordu. Ama o herkesi yanılttı. Ayrıca insan sevgisi, sempatik görüntüsü, Afrika'daki aç insanlara yardımcı ve kazandığı paranını bir kısmını bu çalışmalar için yatırması vs. Nonda sonuçta tahtı devralmış hakettide. Umarım performansı böyle devam eder.

Emurafu
10.Kasım.2006, 17:36
Bne böyle bir performans gösterecegini biliyordum forumda da belirtmişdim..Çünkü adamın kariyeri belli büyük liglerde hep oynamıs..Kimisi Lukunku gibi olur diyordu..Şimdi onlara cevap geliyor...Sadece biraz daha bitirici olsa süper olacak..Genelde Kritik golleri atamıyor..Ama attıgı gollerle takımı havaya sokuyor..

Rodrigo Tello
10.Kasım.2006, 18:46
Bence fazla abartmamak lazım.Genelde golleri penaltıdan attı Nonda.Ama kariyeri belli o ayrı mesele.Yinede ilerleyen zamanda görcez.Daha erken..

Emurafu
10.Kasım.2006, 18:52
Emir sadece attıgı goller degil..Önemli olan oyunda yaptıkları Çok iyi kosular yapıyor..Bunu besıktas macında herkez gördü 3 kişi Topu alamamısdı.çok iyi top saklıyor..Nonda top saklarken herkez ileri geliyor nonda hemen topu geriye verip ileri dogru güzel kosular yapıyor mesela bir karan gibi savunma arasında kaYbolmuyor zaten gerekli yorumlar programlarda yapılıyor ..Ayrıca Penaltı atmakta zor.....Üstelik attıgı penaltılar hep ters köseye+Bu zamana kadar penaltıdan cok Sıkıntı cektık..Gecensene sırf penaltı yüzünden İlk 2 yi kacırdık...Genel Olarak Nondanın katkısı büyük...Zaten bu formu artarsa gol krallagında iddaalı olur..

anilton
10.Kasım.2006, 19:06
İşte tam Beşiktaş'ın aradığı özellikleri barındırıyor.Mücadeleci,kuvvetli ve hırslı...

Madida,Amokachi,Nouma,Carew serisinin Nonda ile devam etmesini isterdim.Beşiktaş'a çok yakışrdı.Ayrıca Bobo ile birlikte müthiş ikili olurlardı...

Çok beğeniyorum gerçekten...

Emurafu
10.Kasım.2006, 19:26
Nonda zaten Besıktasa 1M Euroya Önerildi..Kabul edilmedi...

anilton
10.Kasım.2006, 19:28
Nonda zaten Besıktasa 1M Euroya Önerildi..Kabul edilmedi...

Doğru ya Diatta varken Nonda'yı ne yapıcaz biz...

uAburak89
10.Kasım.2006, 22:08
Nonda iyi de bazen çok basit golleri kaçırıyor.. Bordeaux maçında kaçırdığı kafa golü hala aklımda.. Yine de şu anda takımdaki en formda oyuncu olduğu bir gerçek..

M.Scofield
10.Kasım.2006, 22:33
kafa gollerini daha çok görcez gibi

uAmurat91
10.Kasım.2006, 23:08
İyi bir futbolcu ama bence henüz tam formda değil.

Roberto Baggio
11.Kasım.2006, 01:42
Lincoln sahada yürümeye devam ederse Nonda alkışlanmaya devam edecek tebrikler Nonda.....

sonOsmanLI
11.Kasım.2006, 04:37
nonda hayat onda