View Full Version : "Frikiği ben atarım sen git sevin!"
Maksic
11.Kasım.2006, 04:59
Sivassporlu Sedat Bayrak, frikikten attıkları ilk gol öncesi Mohammed ile Murat arasında geçen esprili diyaloğu maçtan sonra canlı yayında anlattı.
Sedat, "Atışı, daha önce Oftaş’a güzel bir frikik golü atan Murat kullanmak istedi. Fakat Mohammed topun başına geçip Murat’a ’Frikiği ben kullanırım, sen git sevin’ dedi. Gerçekten de dediğini yaptı, güzel bir gol attı" diye konuştu. Öte yandan, ligdeki gol sayısını 8’e çıkaran Mohammed, bunların 4’ünü serbest atıştan kaydetti.11.11.2007
Kaynak : Hürriyet
RaSenGan
11.Kasım.2006, 05:02
32 yaşında olmasına rağmen çok iyi bir oyuncu.Frikikleride çok güzel.
anilton
11.Kasım.2006, 06:22
Sivasspor o zamanki adıyla 2.ligden 1.lige çıkarken mükemmeldi.Hala aynen devam ediyor...
Nocna Mora
11.Kasım.2006, 17:31
radyo dinliyordum radyoya msj atmışlardı:
"Ne beşiktaş ne fener ne de cimbom hiç farketmez yiğidolar affetmez"
Aşk-ı Şehir
11.Kasım.2006, 17:57
Mohamed geçen sene LİG A'da Diyarbakırspor'u taşıyan isimdi. Diyarbakırspor geçen sene nasıldı şimdi nasıl? Zaten ayağına çok hakim hızlı bir oyuncu. Bu da onun etkili olmasını sağlıyor.
GeNç KaRTaL
11.Kasım.2006, 19:02
İyi frikik kullanıyor zaten.
Olaya bizim açımızdan bakarsak orada baraj hatalıydı.Zaten Rüştü frikik kullanılmadan önce bağırdı topu göremiyorum diye ama iş işten geçti.Golden sonra bağırdı çağırdı ama nafile.
Ama gol klastı gerçekten..
_LeGolaS_
11.Kasım.2006, 19:05
Adam hiç gerilmeden topa acaip bir yön verdi. 2. ligde de biliyorum bu adamı. Anadolu takımlarının kadrosunda bulunması gereken biri.
GebzeLi1907
11.Kasım.2006, 19:08
Attığı Frikik gercekten cok güzeLdi Sağ ayakLa ayagına göre ters oLan köşeye gönderdi zor bir vuruştu bence
4.Serbest Vuruş GoLünü atmasıda onun bu konudaki yeteneğinin kanıtLarından.
remake
11.Kasım.2006, 21:13
Gercekten cok guzel frikik kullaniyor. Saclari da acaip. Don Carleone'ye benzetiyorum ben. :D
Fernando Gago
11.Kasım.2006, 22:21
Güzel bi espri :D
sonOsmanLI
11.Kasım.2006, 23:47
gerçekten iyi bir oyuncu. fm de bana iki gol atmıştı zaten
El Comandante
12.Kasım.2006, 01:37
Mohamed geçen sene LİG A'da Diyarbakırspor'u taşıyan isimdi. Diyarbakırspor geçen sene nasıldı şimdi nasıl? Zaten ayağına çok hakim hızlı bir oyuncu. Bu da onun etkili olmasını sağlıyor.
Evet,Mohammed Diyarbakir`da oldugu sürece takima cok yararli oldu,gecen sene mükemmeldi,Burhan Eser ile beraber takimi sürüklüyorlardi,ikisi de satildi,simdi durumumuz kötü.
Onurap
12.Kasım.2006, 01:40
Olaya bizim açımızdan bakarsak orada baraj hatalıydı.Zaten Rüştü frikik kullanılmadan önce bağırdı topu göremiyorum diye ama iş işten geçti.Golden sonra bağırdı çağırdı ama nafile.
Bence o rüştünün bahannesi top kapattığı köşeye gitti.Öbür tarafa gitse belki.
Fernando Gago
12.Kasım.2006, 01:44
Golün barajla alakası yok zaten Rüştünün kapattığı yerden giriyor ... Rüşrü ne zaman uzaktan şut kurtardı ki ...
32 yaşında olmasına rağmen çok iyi bir oyuncu.Frikikleride çok güzel.
Yaşıyla ne alakası var?
Rodrigo Tello
12.Kasım.2006, 01:53
Ali Tandogan'a dedi onu.Çekilmemekle ısrar etti Ali.Kötü bir gol yedik..:0:
EL-Hadji
12.Kasım.2006, 02:35
Mohamed Ali Kurtuluş yıllardır 2. ligin Alex' liğini yapıyordu. Çok klas bir oyuncu Sivasspor' da orta alanda hücuma donuk oynuyor. Diyarbakırspor' da forvette oynuyordu. Frikiklere inanılmaz falso verebiliyor uzaktan şutları da çok isabetli. Klası tartışılmaz geçen sezon devre arasına sakatlanmasa Diyarbakırspor şimdi süper ligteydi.
Emurafu
12.Kasım.2006, 03:01
Yaşı Genç Olsa Çok iyi olurdu.Yasının fazla olması milli takım önünüde kapatıyor..
Sezon Sonu Mohamedin Playofflarda Kasımpasa ya atttıgı golü hala hatırlıyorum...
anil luque
12.Kasım.2006, 03:09
gerçekten bir BEŞİKTAŞLI olarak golünü çok beğendim her ne kadar kaleci hatası bulunsa da.. güzel bir diyalog olmuş keşke doğru olmasaydı :D
GeNç KaRTaL
12.Kasım.2006, 03:48
Rüştü vuruş yapılmadan önce göremiyorum diye bağırıyor.Zaten konsantrede olamadı o arada.Benim Fikrim.
Bence o rüştünün bahannesi top kapattığı köşeye gitti.Öbür tarafa gitse belki.
Golün barajla alakası yok zaten Rüştünün kapattığı yerden giriyor ... Rüşrü ne zaman uzaktan şut kurtardı ki ...
El Comandante
12.Kasım.2006, 03:59
Yav böyle güzel bir gole bahane bulmaya gerek yok ! Zaten futbol hatalar oyunudur,her golün bir hatasi vardir.Ayrintilara girmemek lazim,böyle güzel gollerde hem de hata aramak sacmaliktir !
GeNç KaRTaL
12.Kasım.2006, 04:16
Baran golün güzelliğini engellemek gibi bir amacım yok zaten.Sadece bizim açımızdan baktım gole.Vuruşa diyecek bir şey yok..
Flawless Victory
12.Kasım.2006, 04:23
Küçükken mahalle maçlarında benzerlerini söylerdim. :)
ForsakeN
13.Kasım.2006, 04:13
Özgüven bu olsa gerek. Vallahi bravo:k: